Orgasmin salaaminen

SFKukkanen

Onko täällä muita, joita kiehtoo välillä salata/peitellä orgasmia?

Siis joko julkisella paikalla saaden, jolloin on pakko olla huomaamaton, ettei kanssaihmiset häiriinny.

Tai partnerin kanssa, siten että koettaa olla reagoimatta niin paljoa, että partneri tajuaisi orgasmin.

Minusta on välillä ihana nauttia täysin vapaasti, yksityisessä tilassa. Olla välittämättä omista reaktioista ja nauttia vain :)

Toisaalta omaa kiihottavuuttaan on salaa saamisessa. Siinä, kun puree hampaita yhteen, ettei tule hassuja ilmeitä, painaa jalat maahan tärinän minimoimiseksi, ja miettii, että toivottavasti kukaan ei huomaa. Samalla toisaalta kiihottaa ajatus siitä, jos joku vaikka katseleekin, ja tajuaa mistä on kyse..

Uuden partnerin kanssa olen joskus saanut siten, ettei toinen ole tajunnut sitä orgasmiksi :D On ihmetellyt, että kylläpäs tärisen jne, mutta ei ole älynnyt, että sain jo, useita. Minä kun osaan olla ihan hiljaakin tarvittaessa orgasmissa ja muutenkin salata sen aika hyvin :) Toki silloin ei voi olla huomaamatta, kun on jotain sisälläni, orkun tuntee vahvasti. Tai jos on suora näköyhteys pilluuni -sen kyllä näkee myös. Mutta esim. jos makaan selälläni ja toinen hipelöi selkääni ja jalkojani, saan joskus siten, ettei toinen tajua ollenkaan mun saaneen orgasmeja. Se kun ei ole kovin oletettavaa, että nainen saa esim. jalkojen silittelystä. Enkä ole nähnyt aina velvollisuudekseni kertoa, että sain; saapahan enemmän ja pidempään miellytystä, kun ei paljasta, että sai jo useamman. Muuten toinen helposti ajattelee, että "jaahas, se sai jo, jopa montakin, eiköhän nyt ole jo minun vuoro.."

Olisi myös tosi kiihottava käydä esim. hierojalla. Jos sattuisin siellä kiihottumaan, voisin nauttia fiiliksistä ihan tahallani ja antaa itseni saada, tietysti koettaisin salata parhaani mukaan.

Mut onkos täällä muita, miehiä tai naisia, jotka tykkäätte saada (myös) salaa? Mikä siinä viehättää?

Mulla ois aiheesta enemmänkin juttuja, mutta ehkä annan puheenvuoron ensin muille..

5

383

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Löytyykö ketään orgasmin salaajia :D? Vähän niinkuin käänteistä feikkaamista :P Ite taas en ole feikannut koskaan, enkä aio. Mutta mitä pahaa siinä on, jos pitää nautinnon itsellään, ei päästä ketään omaan maailmaansa välillä :P Toisaalta kiihottaa ajatus myös erittäin julkisesti saamisesta. En tiedä, onnistuisiko se, mutta olisi hauska kokeilla esim. haarat levitettyinä, paljon ihmisiä katsomassa suoraan vaginaani, koskettelemassa hellästi. Siinäpähän olisi nöyryyttävä ja nolo olo :D Olla täysin avoinna ja niin, että jokainen varmasti näkee jos vagina alkaa sykkimään.. Mut jokin ajatuksessa kiehtoo :) Sekä erittäin salaa saamisessa, että myös erittäin julkisesti saamisessa. Monipuolisesti.

    • Euraasio

      Pitää sanoa että saan ihan kohta. Makaa sairaalassa huoneessa mis on monta ja jokasen pilttuun ympäri on tollase rumat verhot. Mä teen se hitaasti kiusaten itseni melkein loppuun ja pidän hetken väliä. Muutama kerta niin ja ihan pienellä liikkeellä että hädin tuskin liikun. Tein saman eilenkin. Arvaa kun alan tulla ja ponnistan mällit ulos, kuinka ne roiskuu ihan huolella. Ääntäkään ei saa päästää ja se orkku kihisee ja pistelee joka puolella kehoa. Tää toteutuu ihan kohta.

    • TypynenNuori

      Hei.
      Mun juttu on pieni kauko-ohjattava vibra "sielä" ja kaupungille.
      Juon kahvit terassilla, katselen miehiä ja namun nähdessäni annan enemmän virtaa.
      Tottakai lopuks laukean ja joskus myös sen jälkeen pysäytän satunnaisen miehen hoitamaan mut vielä kerran, eikä koskaan oo kieltäytyny.

    • Kiihottavia kokemuksia, lisää vain :)

      Muahhah äsken harrastin seksiä sokean tyypin kanssa, ekaa kertaa eläissäni. Aika tuhma olo, kun toinen ei nähnyt mun ilmeitä tai mitään. En ole varma, tajusiko mun saaneen monta kertaa :D Hyviä orkkuja tuli. Jossain vaiheessa liiankin intensiivisesti, kun hengitys alko vinkumaan, niin käy joskus rasitusastmaiselle kun kiihottuu liikaa ja hengästyy. Purskahdin nauruun ja samoin hän nauro kanssani. Ihanaa seksiä :) Mutta en paljastanut hälle, että sain monia orgasmeja, jääköön mysteeriksi jos ei ite tajunnut ;D Saatto jäädä tajuamattakin kun eihän se ole oletettavaa et nainen sais suutelusta, selän silittelystä, halailusta.. Kyllä muuten osas koskettaa ihanasti sokea mies ja todella hyvää seksiä vaikkei yhdyntää harrastettu!

    • Mpaattinen

      No, edellisen naisystäväni kanssa kerran salasin oman orgasmini. Halusin kai kokeilla pystynkö siihen ja toiseksi, oli ihana kokea hänen orgasminsa ikäänkuin tarkkailijana. Me tulimme yleensä yhtäaikaa ja oman orgasmin tullessa, ei pystynyt nauttimaan niin paljon hänen omastaan. Laukesin siis itse ensin, salasin sen, jatkoin ja nautin hänen orgasminsa katselusta ja tuntemisesta. Jännä juttu ettei hän huomannut, mutta emättimen pohja ei kai tunne siemennesteen tuloa. Jälkeenpäin hän kysyi että enkö saanutkaan, ja kun kerroin saaneeni salaa niin kyllä nauru maittoi.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe