Mieheni saa orgasmin vain katsellessaan kun nain

CuckoldWife

vieraan kanssa ja olen pukeutunut samalla seksiasuihin ? Olen 44 v. rouva ja naimisissa olemme olleet 23 vuotta, mieheni on muutaman vuoden vanhempi.
Mutta... mieheni haluaa, että nain vieraan kanssa ja haluaa katsella ja tulee vasta sen jälkeen sisääni. Lisäksi on tuo pukeutumiseni oltava "seksikäs".
Mikä Fetissi tämä on ja miten tähän pitäisi reagoida vai pitäisikö vain jatkaa vanhaan malliin. Tätä on jatkunut koko liittomme ajan. Kerran kuukaudessa, joskus vähän harvemmin. Minulla ei tästä ole jäänyt mitään traumoja. Ihmettelen vain. Onko muilla vastaavia kokemuksia ?

34

1352

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Mattipoikaa

      Jatka vanhaan malliin, mitä sitä muuttamaan hyviä käytäntöjä. Meissä miehissä on moneen junaan, ja joku jää asemalle.

      • Etiikkaa

        Tappaa tuollaiset huorat pitäisi. Laita se ukkosi järjestykseen, tai joudut helvettiin.


      • KimppaPojat

        Pojankloppeina kävimme panemassa naapurinrouvaa. Sellainen pienikokoinen nainen oli ja saimme kyllä tehdä hänen kanssaan kaikkea mahdollista. Mies katseli vierestä. Alkuun se vähän tuntui oudolta. Mutta muutaman kerran jälkeen siihen tottui. Eli onhan miehiä monenlaisia. Joku olisi voinut vaikka suuttua:)


    • Noioji

      Jos järjestely on molempia osapuolia "tyydyttävä" niin mitäpä tuota murehtimaan. Tuo seksuaalisuuden toteuttaminen saa välillä aika outoja malleja. Mutta olkaamme suvaitsevaisia, jos ketään ei tuossa loukata.Mä en pystyisi suostumaan tuohon, ainakaan ensiajatuksena.

    • EInoon

      Voi vittu, on sulla pervo mies. Onkohan sillä kaikki tallella ?

      • OLetkotavannut

        No ei oo, ainakaan nupissa:


    • egwwerwwerewr

      Eihän tuossa oikein mitään fetissiä ole. Ukkosi vaan kiihottuu, kun näkee sinua naitavan.

    • Make4555

      Ihana hottis nainen olet kun annat miehesi nauttia katselusta. Itse fantasioin samoista asioista.

      • 50m09

        Sama täällä,olen koittanut puhua 42v vaimolle ja houkutella,että otettais 3nneks vanhempi iso/paksukalu panemaan vaimoa kunnolla pitkään...
        (johtuen tietysti omalta osaltani siitä,että itse laukean aivan liian nopeasti...😕)


    • Vaimonjakorasia

      Meillä sama tilanne! Oltu naimisissa yli 20 vuotta ja seksi elämämme on aina ollut aktiivista. Viime vuosina mieheni on kiihottunut kaikista eniten ajatuksesta, että näkee minua naivan vieraan miehen. En ole siihen oikeasti vielä mennyt...mutta. Minua se ei loukkaa, eikä hän syytä minua "huoraamisesta". Mutta näkisin että ihmisen seksuaalisuus kehittyy ja muuttuu vuosien saatossa. JA se on ihan okei. Seksuaalisuus saa muuttua ja kasvaa.

    • 55Ulla

      Aloittaja... et ole ainoa. Olen jokseenkin samassa tilanteessa. Seksi kyllä sujuu mieheni kanssa kahdestaan, mutta ei sellaisella intohimolla ,kuin tuon cuckold session jälkeen. Ja tuo pukeutuminen...kyllä... se on ehdoton. Sukat, korkkarit jne. on must.
      Mutta ei mulla ole valittamista, monenlasia kokemuksia on kertynyt vuosien saatossa.

      • NormiS

        ja siinä on sitten taas tuollainen tuhannen kullin Maija:) Eikös paikat löysty tuollaisesta jyystämisestä ?


      • 55Ulla

        Ja siinä oikea idiootti, jos haluan seksiä 4-5 kertaa viikossa, niin on kait tuolle tavaralle sama juttu, kuka sitä panee, oma mies vai vieras !


      • oihoih

        juu, juu kyllä se tavara pysyy sopivalla käytöllä paremmassa kunnossa...


    • uniavain

      millon, muuten näit tuon unen? :))))))

    • Miehenhimo

      Vieras vaimon kanssa saa minut katselemaan himosta, onhan se kiihottavaa kun vaimo ilman estoja ottaa vierasta ja orgasmin pauloissa nauttii vieraasta ja pyytää ottamaan kunnolla.
      Monesti katselen kuvia vieraasta ja vaimosta tyydyttäen itseäni.

    • ihanoo

      ihanaa,kiihottavaa jatkakaa ihmeessä tulisin miel. mukaan aah'

    • kiihottais

      ryhmä 6x28cm saisi nainenkin kyllikseen

    • lauennutpeli

      Viikonloppuna puolisoni yllätti minut ja kertoi haluavansa vierasta, ei minun sormia tai kyrpää sauvaa, vaan isoa kesäkurpitsaa paksuus 6-7cm. Puolisoni rasvasi pillunsa ja aloitti hitaasti sauvalla runkkaamaan itseään, pillun auetessa sauva vaihtui kurpitsaan joka hitaasti upposi pilluun. Kun paksu osa muljahti sisään sai puolisoni ensimmäisen orgasmin, kyrpäni oli haljeta kiimasta. Homma jatkui eestaas ja sitten puolisoni otti sauvan ja rupesi työntämään sitä kakkoseen ja upposi pohjaan asti orkku huudon kera, silloin vetäisin muutaman kerran kyrpääni ja lasti lähti kuin paloletkusta Juhannuksena uudestaan ja kamera mukaan sänkyyn.

    • ainanainenvoiyllättää

      Aina nainen yllättää - kun oli nää pari lämmintä päivää ennen näitä sateita, oli meillä vieraita. Kaks mun kaveria ja sen toisen ystävätär. Vaimolla oli sellainen hellemekko päällä ja kivat sandaalit. Huomasin, että ei ollut taaskaan rintsikoita. Siinä juotiin saksalaista olutta ja viiniäkin tarjolla. Aurinko paistaa iltapäivällä suoraan olkkariin ja se on sitten aika lämmin iltaisin. Siinä jutellessamme ja nauttien tarjolla olevaa hän yhtäkkiä sanoi, että täällä on aika kuuma. Että haittaako, jos hän hieman keventää vaatetta. Mekko oli sellaisilla etunapituksilla ylhäältä alas. Niin hän avasi suunnilleen haaroihin asti napit ja kauluksesta alaspäin noin 3-4 nappia. Ja jatkoi siinä illan istujaista nauttien viiniä. Näky oli melko hengästyttävä'. Sen toisen kaverin tyttöystävä sitten yhtyi sanomalla, että on täällä lämmin ja avasi puseronsa ylänapitukset reippaasti. Hameen reunalla olevia nappejakin hän siinä muutaman avasi., niin että reittä saattoi nähdä hyvinkin. Muutama viini myöhemmin tämä puseroon verhoutunut nainen rupeaa avaamaan puseroaan kokonaan ja hänen hienot rintsikat tulee näkyviin. Kuppikokoa melkein C tai jotain. Vaimo siihen, että jos hän vielä tästä keventää, ei ole mitään mikä peittää, sillä ei ole alla mitään muuta. Ja naiset kummatkin päästivät iloisen naurun. Tämä puseroon pukeutunut, Tiina, sitten ehdotti, että mehän ollaan aikuisia, niin voitais kait tässä sitten ihan oikeasti vähentää vaatteita, kun on niin lämminkin. Sanoessaan sen, hän riisui puseronsa ja laittoi sivuun, nousi seiso,aan ja hutaisi hameen päältä ja esiin tuli rintsikoiden sävyyn sopivat pikkuhousut. Vaimo siihen, että eihän nuokaan jätä mitään arvauksen varaan, on ihan sama olla sitten ilkosillaan ja kuin yhteisestä merkistä hän jääntyi vaimolle hieman selkää, jotta hän voi avata rintsikat. Ne hän sitten laittoi puseron ja hameen sekaan. Siinä vaiheessa vaimokin avasi mekon loput napit ja antoi mekon valua harteilta alas. Siinä paljastui koko hänen komeutensa, nätisti pystyssä olevat rinnat, B cuppia, suht kiree vatsa pienillä vatsamakkaroilla ja kauniisti trimmattu häpykarvoitus. Muuten erittäin sileällä iholla, josta ei karvoja näy. Tämän tapahduttua Tiina nousi seisomaan ja veti pikkuhousut alas ja laittoi ne nätisti muitten vaateitten sekaan.
      Siinä nuo naiset sitten katsoivat toisiaan ja sitten meihin ukkoihin ja yllättäen siinä aloittivat hyväilemään toisiaan hellästi, suuteli toisiaan olkapäälle, poskelle ja huulille sekä sivelivät rintoja.
      Kädet vaeltivat haaroihin ja siinä vaiheessa äijät rupesivat avaamaan housujaan sekä vetämään ne alas kalsareineen ja vetämään pystyssä olevia kullejaan edestakaisin.
      Ilta jatkui sitten sohvalla ja lattialla ja kaikilla oli hyvä olo. Siinäpä oli taas yllätystä kerrakseen.

    • eiturhaamiettimistä

      ei kannata murehtia. jos teillä homma toimii noin ja tuntuu toimivan hyvin, niin mitä sitä turhia murehtimaan. jatkakaa samaan malliin ja nauttikaa!
      täällä ihmisillä tuntuu olevan kaikenlaisia mielipiteitä, joista osa hyvinkin asiattomia.
      itse en tuollaisesta toiminnasta innostu, mutta eihän se minulle kuulukkaan. hienoa, jos teillä homma toimii.

    • Monenkanssa

      Ihanaa kun en olekaan yksin! Minulla on useita rakastajia ja aina aktien jälkeen kerron kaikki yksityiskohtaisesti miehelleni, joka myös usein nuolee minut puhtaaksi toisen jäljiltä. Outoa, mutta ihanaa.

    • Mikkelinmies-40

      Silloin tällöin tuo tarve vaan iskee! Vaimoni on suostunut tällaiseen leikkiin nyt noin viiden vuoden ajan muutaman kerran vuodessa. Kyllä näihin sessioihin aina valmistaudutaan niin että vaimolla on sopivan seksikäs vaatetus ja paikka on joku muu kuin sänky.
      Hiljattain kävimme Valkeakoskella lavatansseissa ja siellä vaimoni katsoi sopivan partnerin, jonka kanssa tanssi suurimman osan illasta. Jossain vaiheessa suutelivat kokeilevasti. Yhdentoista korvilla lähtivät sitten kävelylle pitkin rantaa ja jatkoivat suutelemista vähän väliä. Löysivät sopivan näkösuojaisen paikan johon pysähtyivät. Jälleen oli kiihottavaa katsella miten vieras käsi avasi vaimoni puseron nappeja, siirsi sivuun rintaliivejä ja kumartui suutelemaan ja imemään rintoja. Vaimoni auttoi miehen vetoketjun avaamisessa ja otia kullin käteensä. Sitten pariskunta katsoi paremman paikan mihin mies asetti vaimoni selälleen. Pakko oli alkaa runkata kun käsi vaelsi pitkin sukkanauhoja reisien väliin ja paljasti pillun. Mutta kyllä oli mieskin kiihkoissaan. Tunki voimalla sisään ja alkoi nussia. Yleensä vaimoni edellyttää kondomin käyttöä, mutta nyt se näytti unohtuneen. Sen verran vaimoni kuitenkin oli varuillaan että työnsi miehen irti vähän ennen kuin mies alkoi purkautua. Sperma lensi sukkanauhoille ja hameen helmalle, mikä puolestaan kiihottaa minua jo ajatuksenakin. Oli huvittavaa katsella, miten mies hetken rauhoituttuaan yritti nenäliinallaan siivota jälkiään. Mies saattoi vaimoni lähelle tanssilavaa ja lähti sitten omille teilleen. Mekin poistuimme autollemme, sillä tanssilavalle ei kehdannut mennä, kun vaimoni hame ja pusero oli takaa tahriintunut kosteasta maasta. Kotimatkalla rakastelimme autossa.

      • Anniina27

        Uskaltaiskohan tuollaista joskus kokeilla??? Ja mitä poikaystävä oikeasti ajattelisi?


      • Eimunmakuun

        Että oot aika horo ämmä.


      • Lisäävaan

        Ihanaa, että emme olekaan mieheni kanssa yksin näissä asioissa. Kesäisin olemme menkin hakeutuneet juuri lavatansseihin. Tosin emme näihin omalla alueellamme olville lavoille, vaan, sellaisille, missä ei ole vaaraa törmätä liian hyviin tuttuihin. Pukeudun sellaisella matkalla aina hyvin voimakkaasti ja aina on alusasuina sukkanauhaliivit ja sukat. Joskus jätän jopa pikkaritkin pois. Yhtään kertaa en ole jäänyt ilman vierasta, minkä jälkeen mieheni on kuin peto sängyssä. Hän haluaa juuri sitä että pääseen mahdollisimman pian vieraan jälkeen kimppuuni. Ei meillä mitään ongelmia ole asiasta tullut, vaan seksielämämme on parhaimassa kukoistuksessaan.


    • telewelli

      Joo se on pirun kiihottavaa kun joku nai akkaani. Sitten hän selvittää mitä on tehny. Nuolettaa sitten pillunsa ja käskee sitte naimaan. Siitä tulee mahtavat orkut!

    • Vierastie

      Kiihoittava ajatus kolmen kimpassa jotain samaa, rouvat todella halukkaita, kiimaisia.

    • Noinmulla

      Meillä tuo juttu menee siten, että mieheni ei katsele, eikä osallistu mitenkään tuohon sessioon. Hän haluaa mieluummin, että kerron, miten meni ja miltä minusta tuntui.

      • aisaakannattava

        Näin meilläkin. Minulla oli alkuun työkaverina semmoinen 45 - 50 vuotias mies. Minä siis itse silloin parikymppinen. Joskus esitteli pornokokoelmaansa ja pienessä känässä sitten runkattiin pornoa katsellen. Siitä noin vuosi kun tunnusti häpeillen että ei ole koskaan saanut oikeaa naista. Puhuin tyttöystävälleni hänestä ja ehdotin että jos hän haluaa, niin antaisi kaverille. Pari ekaa kertaa oli kimppaa. Saatoin ensin panna, mutta sitten siirryin runkkaamaan. Aina lähes välittömästi kun munansa sai sisälle tyttöystävääni, spermat lensi. Mutta ei muuta kuin uutta yritystä vaan hetken päästä ja mies omille liukkailleen. Nyt viimeisen parinkymmenen vuoden ajan on vaimoni käynyt kaverilla kylässä ihan itsekseenkin, eikä edes sovittuna. Tietää että minua kiihottaa kun hän kertoo vasta jälkeenpäin, tai tuo yllätyksenä kuuman ja spermaisen pillun luokseni ja tunnustaa että on käynyt hänen luonaan.


    • 41v47v

      Tuollaisia dogging juttuja olemme harrastaneet. Vaimo on laittanut puhelimensa auki käsilaukkuunsa ja minä olen voinut kuunella koko paneskelun.

      • Kerro lisää - missä seuraavan kerran? Olisin kiinnostunut "teistä"


    • Pääasiahan on että kaikki nauttii ja ovat sinut asian kanssa.

      Mistäs päin olette ja kiinnostaisiko 30v Mies seuraksenne?

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      63
      2211
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      178
      1708
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      18
      1366
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      23
      1248
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      161
      1207
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      47
      919
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      48
      899
    8. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      58
      750
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      54
      712
    10. Oletko joskus pieni ja haavoittuva

      vai oletko aina vahva, miltä aina vaikutat? Nainen, oletko koskaan väsynyt ja haavoilla? Yritätkö silti pitää julkisivua
      Ikävä
      51
      668
    Aihe