Onecoinin Lontoon jukistukset

Rahatmenee

Mitä mieltä Onecoinilaiset oli Lontoon tapahtumasta? Oliko hyviä julkistuksia?

Itse en syttynyt siihen että voi ostaa 60e tabletin 550e hintaan.


Kyllä nyt pankkeja pelottaa kun astutte niin isoille varpaille. Teillä on "valuutta" mikä ei käy missään ja lisäksi myytte halpaa kiinatablettia ylihintaan.

Ja mitään me muut ei voida. Huh huh

Leuka kyllä loksahti, siinä olitte oikeassa.

Toki omat rahat saa tunkee minne haluaa. Itse tykkään enemmän omasta asunnosta, autosta ja lomamatkoista kuin verkostohuijareiden elämän rahoittamisesta.

Muutama jatkokysymys:
1. Koska tulee seuraava leuat loksauttava julkistus?
2. Koska kauppapaikat aukeaa?
3.Miksi porukka myy onecoin tilejään 0,7e/onecoin hinnalla?
4. Voiko onecoinilla koskaan ostaa yhtikäs mitään?

Yt
Ihmettelen vaan

23

849

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Rahatmenee

      Oho pikku typo otsikossa: julkistukset*

    • oc-vesku

      Lontoon tapahtumassa lanseerattiin OneLife, ja samalla meille tulee tarjolle upea tablettitietokone sopuhintaan 550 euroa.

      OneLife on aivan uusi verkostokonsepti joka pyrkii myymään kaikkea aina koulutuksesta huippulaadukkaaseen elektroniikkaan. Kaikki mukaan positiivisella mielellä! Me olemme OneLife! We are #OneLife!

      Kauppapaikatkin ovat kohta tulossa! Muistakaa: Yhtiö on vielä hyvin nuori.

      Kaiken kaikkiaan hyvin sisältörikas tapahtuma tämä Coinrush London! Kaiken tämän sulatteluun menee monta kuukautta! Paikalla olivat kaikki avainhenkilöt. Ruja, Juha, Igor Alberts, ja muut Diamond jäsenet, sekä yli 3000 innokasta OneCoin sijoittajaa!

      Nyt kannattaa sijoittaa OneCoiniin! Tavoitteemme on olla suurin kryptovaluutta maailmassa.

      Lisätiedot:
      Skype: wespafin
      E-mail: [email protected]

    • oc-vesku

      Meillä on Malesiassa suuri tapahtuma 25 kesäkuuta.
      2. heinäkuuta meillä on suuri tapahtuma Singaporessa.
      Ja 15 päivä heinäkuuta meillä on suuri tapahtuma Tokiossa!

      Kuten huomaatte, Onecoin etenee vääjäämättä kohti menestystä!
      Aloita sinäkin sijoittaminen jo tänään!

      Lisätiedot:
      Skype: wespafin
      E-mail: [email protected]

      • Wc-osku

        Mun käy sääliks sua.


      • evvk-aaaaaaaaaaaa
        Wc-osku kirjoitti:

        Mun käy sääliks sua.

        Arvaa haittaakse?


    • Suggest

      Te olette suggestioon sortuneita rassukoiita

    • CrystalBall

      Vai oli 3000 uskovaista saatu seuroihin? Eräs KW oli päivittänyt FB:ssä, että "tupa täynnä". Web-tietojen mukaan SSE-arena vetää 12500 henkeä. Tuossa on klappia vain 9500 henkeä. Liekö todellinen määrä ollut tuhattakaan, kun tuo merkittävä liioittelu näyttää vallitseva "Corporate Governance", kuten näihin pyramidihuijauksilla on tapana. OneLife? Uusi huijaus, jossa koulutuspaketit ostaneet jäävät nuolemaan näppejään, jos eivät "vapaaehtoisesti" siirry uuteen peliin ja sioita lisää rahaa... Eikös joku OC:hen sittemmin yhdistynyt pyramidipeli tehnyt tätä samaa? Eli vanhoja huijauksia vain kierrätetään uusissa puitteissa. Mitä seuraavaksi? Sisältääkö markan tabletti louhinta-algoritmin, joka pyörittää jäsen ja koinilaskuria ilman verkkoyhteyttä? Se onkin parempi, muutenhan uskovaiset saattaisivat altistua totuudelle...

      • josnytmerkitystäsillä

        Laskennan jälkeen paikalla n. 5000 asiakasta


    • Tässäkö tää nyt oli?

      https://www.youtube.com/watch?v=eTqZCjUx1UI

      27. min kohdalla ruja ilmoittaa leut loksauttavasti, että kolikoita louhitaankin 2 miljardin asemesta 120 miljardia.

      Tuo ei ole mitään muuta kuin lisäpeliajan ostamista pyramidille. Ilmeisesti koulutuspakettien kauppa käy vielä niin hyvin ettei kannata romauttaa systeemiä vielä.

      Niin ja lokakuussa uuden lohkoketjun käyttöönoton yhteydessä jokaisen coinistin coinimäärä tuplaantuu!! Lompakon arvo siis tuplaantuu. Eikun hetkinen, 2 x 0 = 0, MUAHAHAHAHAAA

      Onecoinin käytöstä maksuvälineenä ei sanota mitään konkreettista. Tietenkään. Maalataan vaan ruusuista kuvaa kuinka kaikki liikkeet tulevaisuudessa haluavat ottaa maksun onecoineina. Miksikähän ne näin haluaisivat? MUAHAHAHAAAAA

      Lauseet "meistä tulee isoin" ja "me kirjoitamme historiaa" toistuvat aina muutaman minuutin välein aploodien kera.

      Kokonaisuudessaan tyypillistä herätys/hurmoskokouksen meininkiä.

      Eipä paljon leukoja loksuta ...

      • Ajassa 17 min rutjake julistaa että kahdessa vuodessa onecoinilla on 10 miljoonaa "käyttäjää" ja miljoona "kauppiasta". Mutta ei vaivaudu tarkentamaan mitä nämä tarkoittavat.

        "käyttäjät" ovat varmaankin lahkon jäseniä, mutta "kauppiaat" jäävät arvoitukseksi. Tai jos niillä tarkoitetaan kauppapaikkoja joista voi ostaa onecoineilla, niin johan niitä piti olla kymmeniä tuhansia jo aikaa sitten.

        Alussa screenillä on mielenkiintoinen banneri: "Onecoin - killer of bitcoin". Eikös tässä ollut tarkoituksena tehdä maailmanlaajuinen vaihdon väline, eikä vain nujertaa ainoata olemassaolevaa menestynyttä kryptovaluuttaa bitcoinia? Ja bitcoinin merkitys maailmantaloudessa on täysin olematon, joten sen nujertaminen ei liity mitenkään onecoinin marssiin maailmanmenestykseen.

        Ja on siellä paljon muutakin hämäräksi jäävää tai ristiriitaista. Mutta eihän tämän tarkoituksena olekaan mikään muu kuin pitää uskovaiset tyytyväisinä. Ja nämä uskovaiset ovat väkeä jotka näköjän nielevät ihan mitä tahansa bullshittiä täysin kritiikittä.

        Usko ja toivo ovat tämän porukan avaintermejä matkalla maailmanmenestykseen. MUAHAHAMUAHAHAHAHAA


    • LondonShit

      Tosi hullua!

      Yhtään onecoinia ei ole voinut ostaa. Kaikki on vain oikeilla EUROILLA ostettuja mielikuvituksellisia TOKENEITA, jotka muka vastaavat onecoineja. Toistan - OIKEILLA EUROILLA ON OSTETTU ns. "KOULUTUSMATSKUA" ja näitä "tokeneita".

      Ihan sama kuinka paljon onecoineja louhitaan, merkitys on vain sillä mikä sen arvo kaupankäynnissä on - ja kun onecoinilla ei voi käydä kauppaa se on NOLLA, NOLLA IKUISESTI JA IÄNKAIKKISESTI.

      Bitcoineja on noin 16 000 000 ja kauppaa käydään niiden osilla. Eivät ne ole jotain EURON KOLIKOITA jotka ovat konkreettisia pyöreitä metallirinkuloita. Ihan sama montako niitä on. Kaikkiaan kryptovaluuttaa voisi olla vaikka 1 kpl ja kaikki kauppa käytäisiin sen osilla. Siksi puheet 120 000 000 000 onecoinista on KAUHISTUTTAVAA JA VERETSEISAUTTAVAA PASKAA. 120 000 000 000 onecoinia on päätetty tällä hetkellä vain sen vuoksi, että tokeneita saa myytyä tuosta määrästä varmasti riittävästi ja saa pelattua aikaa ruhtinaallisesti - paljon yli onecoinin eliniän.

      Ja sitäpaitsi onecoineja ei tarvitse louhia. Tavallinen PC ulostaisi 120 000 000 000 onecoinia ulos parissa sekunnissa - MIKSI - koska onecoineilla ei tehdä transaktioita - koko systeemi on suljettu ja ei-hajautettu, mikä poistaa koko louhimisen idean! Kauheaa meteliä pidetään jostain ihme LOUHIMISESTA mitä ei edes ONECOINISSA tarvita.. Hirvittävää paskaa !! Ei- KAUHEAA JALAT ALTA POIS VIEVÄÄ PASKAA ETTÄ NOIN TYHMIÄ IHMISIÄ ON OLEMASSA - MITEN TUOLLAISET ÄLYKÄÄPIÖT VOIVAT OLLA ELOSSA - LUULISI ETTÄ EVOLUUTIO KORJAISI JO POIS NOIN TYHMÄT... KAUHEAA, IHAN PÖYRISTYTTÄVÄN KAUHEAA !!!

      • ISOVALHE666

        Tosiaan on HULLUA SKEIDAA väittää, että kolikoiden määrä rajoittaisi osallistujia tai kaupankäyntiä. SILLÄ EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ KOLIKOIDEN MÄÄRÄN KANSSA. Kolikoita voisi olla 1 kappale ja homma skulaisi silti!

        Eli lokakuussa on odotettavissa SUURI PUHALLUS!! WinCapita BIG PUHALLUS IS COMING IN OCTOBER !!!


    • jjjjjjjjjjjjjj

      Kylläpä teitä nyt vaivaa mitä tuleman pitää. Niin muuten joku täällä muistaakseni kovaan ääneen huuti että ei ole kysesellä areenalla Onecoin tilaisuutta? Oliko? Missä sitten? Harmittaako? oletteko vähän pellejä? Taas nähtiin teidän tiedon paikkansa pitävyys? Hahhahahhahhahahahaha

      • Rujapastorihurmos

        No sisällön perusteella oli yhdentekevää pidettiinkö tilaisuutta tai ei. Ja kyllä tässä ainoot pellet oli siellä ne jotka maksoivat päästäkseen istumaan sinne. Ja kyllä kiinnostaa koska tämä on parasta viihdettä pitkään aikaan ja tapahtuu tosielämässä. Katellaan ku suggestioherkät toistavat jo muista kusetuksista tutuksi käynyttä kaavaa.


      • Puoliaivo

        Siinä ne juhlan aiheet sitten onkin, muuta juhlittavaa ei kolikkoidiootilla ookkaan ku se että joku nyt sattui olemaan väärässä siitä että pidettiinkö tilaisuus vai ei. Onhan tuo nyt jo koomista että kehtaa vielä puhua pelleistä.


      • jjjjjjjjjjjjjj
        Puoliaivo kirjoitti:

        Siinä ne juhlan aiheet sitten onkin, muuta juhlittavaa ei kolikkoidiootilla ookkaan ku se että joku nyt sattui olemaan väärässä siitä että pidettiinkö tilaisuus vai ei. Onhan tuo nyt jo koomista että kehtaa vielä puhua pelleistä.

        Miksi en kehtaisi. Sitähän te täällä teette jatkuvasti milloin milläkin nimellä. Oletko ikinä kuullut että niin kaiku vastaa kun sille huudetaan. Edelleen milläs areenalla se tilaisuus oli? ;)


      • Yoakim_
        jjjjjjjjjjjjjj kirjoitti:

        Miksi en kehtaisi. Sitähän te täällä teette jatkuvasti milloin milläkin nimellä. Oletko ikinä kuullut että niin kaiku vastaa kun sille huudetaan. Edelleen milläs areenalla se tilaisuus oli? ;)

        "Edelleen milläs areenalla se tilaisuus oli?"

        SSE Arenassa, joka vetää 12500. Onecoin sai myytyä lippua ehkä noin tuhannelle. Loput oli ilmaislipuilla saatu sisään.

        Teidän tunkkien rahoillahan se paikka oli varattu, joten eipä se Rujalta ollut pois, vaikka pienempikin paikka olisi riittänyt kekkereihin.


    • LolleLollersson

      Tabletti oli kaiken huippu. Spekseiltään samanlaisia julkaistiin joskus vuonna 2010 ja tällä on hintaa 550 euroa!

      Tämä ei ole enää todellista!

    • Sillälaillataas
    • justcoinnisti

      Ei mene tunkeilla hyvin. Eräs tunkki Pattayalla soi yumella laittanut muijansa myymään piirakkaa...jo vuosia. Itse postailee kännipäissään faceen onecoinin ihanuutta ja sitten selvittyään poistaa kaiken tunnontuskissa. Salmari putoaa.

      • Greenwood

        Maikalla vai Riverissä?


    • 9j19

      Tää on parasta viihdettä, kun lueskelee näiden Onecoin "sijoittajien" aivopieruja.

    • Tarkkuutta

      Tarkkuutta ilmaisuihin: "OneCoin huijattujen" aivopieruja

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1593
    2. 44
      963
    3. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      68
      921
    4. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      909
    5. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      859
    6. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      55
      820
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      41
      798
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      182
      765
    9. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      742
    10. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      50
      701
    Aihe