Tero Karhu ulos selostamosta

Raivostunut

Kuka vastaa olemattoman Tero Karhun valitsemisesta jalkapallon MM--kisojen otteluselostajaksi, YLEn urheilupäällikkö vaiko itse tj Kivinen vaiko Atte Jääskeläinen?

Karhun kimittävää huutamista ei voi sietää, ja pakko vaihtaa Karhun vuoksi toisen ohjelman katseluun TV2:lta hänen selostamissaan otteluissa!
Näyttää jälleen tänäänkin 14.6 olevan huutamassa selostamossa, kuten jo kahtena edellisenakin päivänä! Kyllä jää Karhun selostamat pelit katsomatta monilta!

Miksi tätä pulvaania päästetään selostamoon, kun on käytettävissä asiantuntevia selostajia Karhun tilalle, kuten Kimmo Porttila, Matti Härkönen ja Tapio Suominen, joita on ilo kuunnella!
Varokaa päästämästä Tero Karhua jäljellä oleviin tärkeisiin otteluihin!

56

5753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eweertret

      Nyt kuitenkin pelataan EM-jalkapalloa. MM-jalkapalloa vasta kahden (2) vuoden päästä.
      "Miksi tätä pulvaania päästetään selostamoon"
      Eipä nyt sentään ihan Bulvaani, ilmeisesti tuota sanaa tarkoitetaan.
      Bulvaani on näennäistoimija. Bulvaani toimii näennäisesti ja muodollisesti itsenäisesti esim. ostajana tai myyjänä mutta toimii todellisuudessa toisen, salassa pysyttelevän henkilön tai yrityksen nimissä.

      Eiköhän Tero Karhu ole ihan YLEllä töissä.

    • tapsa-ok

      Vähän on yli-innokasta vinkunaa, joo. Vaan kun eipä tuolle voi mitään, niin tyydyn vaihtamaan ruotsinkielisen selostuksen päälle herra Björnin ollessa äänessa ykköskotimaisella.

    • jaahasvainiin

      Mun mielestä tuo Karhu on ihan ok ja selvästikin pitää jalkapallosta oikeasti.

    • penkkiurheilija2

      Härkönen on kauheaa kuunneltavaa, samoin Juusela.

    • koulu

      Kyllä Tero näkee tilanteet hyvin ja jalkapalloilijan silmillä.Tietää mistä puhuu käytännön tasolla."Ärrä" joskus särähtää,mutta onhan MTV3:lakin muija joka sössöttää "ässää".

    • Okei-hehehe

      Okei-Karhu on kyllä niin rasittava että katson pelit ilman selostusta. Radio Puheen selostus on muutaman sekunnin edellä ja netin kautta jäljessä niin ei nekään toimi apuna. Ihan sama onko r tai s vikainen ja olis kuinka fudistietäjä, mut jos naureskelee turhia, on hiljaa pitkiä aikoja, ei selosta peliä, selittää samoja asioita, kimittää ja on kuin Kummelin sporttivartti sketsistä niin vois vaihtaa alaa. Muut selostajat ja kommentaattorit hoitavat hommansa mallikkaasti. Karhu hyllylle ja vaikka Niki tilalle jos muita ei löydy! Menee joka ilta yksi matsi pilalle...

      • gfhgfyyiui

        Samaa mieltä. Mieluummin se Juusela. Jos kerran YLE ainoana kanavana näyttää arvokisoja ilmaiseksi, luulisi sen panostavan ainakin kunnon selostuksiin. Saa nähdä minkälaista amatööritouhua on sitten olympialaisissa elokuussa. Tällaiset kähisijät kuin Haapala ja muka jalkapallosta tietävä Karhu inisemässä ja kiljumassa kun pelaaja saa pallon mutta toisaalta ei juurikaan seuraa peliä, puhelee kaikkea muuta jonnin joutavaa. Porttilalla pitkiä aikoja hiljaisia hetkiä vaikka kentällä tapahtuisi mitä tahansa. Liekö hakemassa kahvia tai jotain. Tähän asti jalkapallossa ala-arvoista selostamista ja ihmettelen kuka YLEllä päättää selostajista.


    • tv-riehuntaa

      Voi kauhistus tätä jalkapallon selostusta (jääkiekossa samoin). Hermoromahduksen partaalla olevia selostajia töissä: Karhu, Härkönen, Juusela. Nämähän kuuluisi laittaa lepäämään ja terveitä töihin. Suominen on sujut sairautensa kanssa ja asia ollut hoidossa aina hyvin. Tv-ohjelmat ovat niin huonoja ja ala-arvoisia, että toivoisi edes urheiluun kunnon selostajia. Niitäkin toki Suomessa on ja moni työtönkin ottaisi varmaan tuontyyppistä keikkaa.

      • suivaantunut

        Kyllä samaa mieltä. Eihän fanitkaan saa riehua otteluissa, urheilijoista puhumattakaan, kuinka sitten selostajat voivat tuoda tällaista terrorismia ihmisten koteihin.


      • Maaaaaaaali

        Kaipaan edesmenneen Aulis Virtasen selostustyyliä. Mutta nyt on huuto ja metelli muotia. Koripallopeliäkään ei voi enää mennä paikanpäälle katsomaan, kun 3 rumpalia hakkaa "virveliä" nuotin vierestä. Ihme että ylen urheilupäällikkö ei ole asettanut kieltoa ko. metelöinnille televisio-otteluissa.


      • i00000000i

        Vai niin.


    • DieBirne

      Karhu on Ylen paras selostaja! Aidosti innostunut jalkapallosta ja todella hyvä työssään. Ei ollut tänäänkään yhtään kunnon peliä, kun ei Karhu ollut selostamassa. Toivottavasti häntä vielä kuullaan ja pian ..

    • dst4et5yty

      Boxin sisään, pallon päälle...

    • kädetönkäsipalloilija

      Tero karhu on ärsyttävin urheiluselostaja mitä on olemassa, ei voi ymmärtää MIKSI on pakko ruveta tekemään työtä puhujana jos ei osaa puhua, jos ei ole jalkoja niin ei voi ruveta ammattijalkapalloilijaksi, jos ei käsiä niin ei voi ruveta ammattikoripalloilijaksi, kaveri kuulostaa Raimo vormiston äpäräpojalta, toimii kummelissa mutta EI em kisojen parhaassa pelissä toistaiseksi, pilannut monta hyvää peliä, pakko vaihtaa kanavaa aina kun tämä on äänessä, aivan sama onko ammattitaitoinen selostaja vai ei, tämä ei vaan toimi. Monoa vaan ja äkkiä

      • Anonyymi

        Asiaa. Kyllä r-vikaisen pitäis valita joku muu kuin puhetyöläisen ammatti, valinnan varaa varmasti on. Vai onko?


    • rt5ytu768

      Onko Ylellä todella pulaa HYVISTÄ urheiluselostajista kun pitää ottaa tällainen kakkosdivarin amatööripalloilija selostamaan ARVOKISOJA. Yrittää kovasti päteä jalkapallon urheilutietämyksellään mutta ei sovellu urheiluselostajaksi.
      -Pelaajat pallon päällä ja pallon alla.
      -Boxin sisällä ja boxin sisään ja boxin sisään täytyy saada fyysistä voimaa.
      -Kääntö luukulle, fyysisesti luukulle.
      Kun pallo menee metrin ohi maalin niin se käy "tolpan kautta" ja maalipotku onkin monesti kulmapotku.

      Kukahan selostamassa olympialaisia? Folke West ja vieressä määkimässä Inka Heneliuksen ja toisessa selostamossa Kaj Kunnas pihisemässä ja kuiskimassa

    • Maucce

      ME maksamme tästäkin selostuksesta siksi on aihetta palautteelle.
      Terossa ei ihmisenä varmaan mitään vikaa, mutta nyt on kyllä ammatinvalinta mennyt pahasti puihin. Henkilökohtaisesti en ole erityisemmin ollut innostunut koskaan häntä televisiossa nähdessä tai kuullessa. Josko lähihoitajaksi tai jotain, niistä on aina pulaa...

    • voivitunvitunvittu

      Niin vitun mielelläni maksan sitä vitun yleveroa kun on niin vitun hyvät ohjelmat ja niin vitun hyvät ja ammattitaitoiset selostajat. Ei helvetti, kerrankin kun on jotain katsomisen arvoista ylellä niin sekin pieni ilo josta pakotetaan maksamaan monta sataa euroa vuodessa pilataan Tero karhun kaltaisilla selostajilla, imekää mun rupista persettä ylen päättäjät.

      • Anonyymi

        Samaa mieltä Ärrä Vikainen Kimitttäjä Pois selastamassa


    • SurraKarhu

      Ei kyllä pysty kuuntelemaan tätä puhevikaista surraa pätkääkään. Kyllä selostajan ensimmäinen kriteeri on, että OSAA puhua. Tuolla se taas surisee aamu-tv:ssä kuin joku alakoulun oppilas drrdrrdrdrdrrdr, ...tana. Vittu kun tomosen ärrävian pystyy aikuisiässäkin vielä korjaamaan kun vaan viitsisi. Vaikka on kesä niin jätetään nuo kärpäset surisemaan tuonne luontoon ja potkitaan tollaset surisijat pois tv:stä. Dddrrrrdrrrdrrrrrrdrrrrr....

    • SäästötNäkyy

      Ja pahempaa on tulossa kun se Kekäläisen pariskunta alkaa lässyttää Rion kisoissa, onko niillä pulaa selostajista kun niitä pitää värvätä puoli seitsemän ohjelmasta ja kyllä selostajalla pitää olla selkeä ulosanti, persoonallinen saa olla muttei ärsyttävä.

    • kädetönkäsipalloilija

      Palautepommitusta ylelle vaan joka päivä, kyllä se sieltä lähtee kun tarpeeksi tulee negatiivistä palautetta, kansa ei selvästi ole tyytyväisiä.

      • onniveikko

        Onneton pepunnuolija,näin nätisti sanottuna. Sopisi hyvin eduskuntaan👍


    • Takkunakku

      Ottamatta Karhun selostamiseen sen enempää kantaa, niin onpas hämmästyttävän ala-arvoista kommentointia. Miettisitte vaikka hetken omaa kielenkäyttöänne. Ei ole kyllä fiksun aikuisen puhetta.

    • Hilloton780

      Sami Hedbergiä oli miellyttävä katsella/kuunnella talviolympiastudiossa.

    • Yli-innokas

      Nyt ei tarvitse pelätä Karhun kuuntelemista kesällä Ylellä, kun mies lähti maikkarille tosin ei mielestäni ole luonteva juontaja aamuteeveessä kuten Puopolo on esimerkiksi.

      • Anonyymi

        V
        vai lähto oli jo puoli seitsemän lähetyksessä perjantaina kanava oil käännettävä heti


    • Veeäm

      No, kyllä pääosa noista kommenteista pitää ihan paikkansa. Tero Karhu on oikea linssilude ja pyrkii hinnalla millä hyvänsä televisioon tai radioon. Jo Puoliseiskassa tämä Karhu kyllä oli todella ärsyttävä. Jotkut ihmiset eivät vain sovi televisioon tai radioon! Pysyköön taustatoimituksessa, jos nyt yleensä toimittajan työhön kykenee. Artikulaatiovirheen kanssa ei pitäisi olla asiaa selostajaksi tai muuhun tv- tai radiotyöhön.

      • Knonknk

        Nythän mies on maikkarilla, joten so what.


      • Anonyymi

        En vaan pysty kuuntelemaan yhtään sen r-vikaisen puhetta. Tiedän etten ole ainoa. Vaihdan kanavaa aina, kun Tero Karhun ärrä alkaa pärisemään. En ymmärrä miksi hän on päässyt telkkariin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En vaan pysty kuuntelemaan yhtään sen r-vikaisen puhetta. Tiedän etten ole ainoa. Vaihdan kanavaa aina, kun Tero Karhun ärrä alkaa pärisemään. En ymmärrä miksi hän on päässyt telkkariin?

        Samaa mieltä Pois selastamosta ÄRRÄ VIKAISEN KIMITTÄJÄN tero karhu


    • Anonyymi

      Nytkö se tuli takaisin Ylelle, niinkö? Ainakin oli juontamassa puoli seiskaa yksi päivä Ylellä.

    • Anonyymi

      Teron selostuksia on kiva kuunnella C Morella. Ärrävikakin on minusta parantunut paljon. Tero on selkeästi paneutunut hyvin joukkueisiin, osaa kertoa selostuksen lomassa paljon taustatietoja pelaajista. Pidän myös Teron analysoivasta selostustyylistä. Tero vaikuttaa aina innostuneelta tehtävässä kuin tehtävässä. Innostaa myös kuulijoita.Tuomas Virkkunen on yleensä hyvä selostaja, mutta ajoittain tuntuu, että peli ei kiinnosta häntä pätkääkään. Sanat tulevat suusta vetelänä puurona, ässät muuttuvat ässsheiksi, suuta ei viitsi pahemmin avata, selostuksesta huokuu kyllästyminen.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Lapsellista kimittämista. Vauvan vaipat . Pilaa ottelut. Katsojilla on oikeus vaatia, asialliset selostajat. Muut OK.

    • Anonyymi

      Tero pilaa nytkin engl/zekkiottelun. Ääni pois.

    • Anonyymi

      Karhun mukaan pallo lähtee "liikenteeseen". Koskaan kuitenkaan kukaan ei ole potkaissut palloa katsomorakenteiden yli liikenteeseen. Aina se on jäänyt kentälle.

      R-vikaisena mies joutaisi pois selostamasta mitään.

    • Anonyymi

      Karhu on höpöttäjä. Jatkuvaa pälinää, eikä tunnista kaikkia pelaajia nimeltä vaikka se on mielestäni selostajan yksi päätehtävistä. Kertoa kenellä pallo kulloinkin on, ei jatkuva pälättäminen. Selostajan pitää antaa katsojalle katselurauha. Samanlainen lärppä on Tero Kainulainen. Toni Saukkola on miellyttävä.

    • Anonyymi

      Karhun mukaan Slovakian maalivahdin tekemässä omassa maalissa ei ollut mitään epäonnista. Hmm...

      Espanjan joukkue on Karhun mukaan "yhtenäisenä liikenteessä". Niin tietysti, tullessaan bussilla kentälle, mutta samalla tavalla tulevat kaikki muutkin joukkueet kentälle. Erittäin yhtenäisenä.

      Slovakian pelaaja ei Karhun mukaan ollut "älyttömästi paitsiossa". Jos ei ollut älyttömästi, niin ilmeisesti sitten oli älykkäästi paitsiossa. Miksi kukaan menisi paitsioon tahallaan mistään syystä? Miten paitsiossa voi olla älykkäästi? Mitä hyötyä siitä muka voisi olla?

      Karhun suomen kieltä: "huomattavempia hahmoja". 😁

    • Anonyymi

      Siirtäkää ihmeessä se Karhu vaikkapa johonkin arkistoon.
      Yksi esimerkki selostuksesta: "Jäbät duunaa stadikalla ... jne" VOI HELVETTi!

    • Anonyymi

      Velja Engsröm on myös hyvä selostaja. Selostaa peliä selkeästi eikä jorise joutavia.

    • Anonyymi

      Tero Karrrhun selostus on raskasta ja samalla luokatonta kuunneltavaa. On se hyvä tuollainen letkeä ja hauskakin suhtautumistapa jalkapalloon missä pelaajat ovat hänelle lähes kavereita ja puhuu heistä arvostelemattomasti mutta ei toimi. Ei toimi ainakaan se ettei selostaja tiedä nimeltä pelaajia kaikkia kentällä eikä kuuntelijaa/katsojaa kiinnosta pelitilanteessa jonkun tietyn pelaajan tekniset/seuralliset seikat saati meriitit tai henkilökohtaiset asiat. Kun Tero lukee niitä suoraan paperilta itse pääasian eli pelin selostaminen unohtuu ja kommentteina on tämän jälkeen tokaisu: ai sieltä tuli maali. No tilanne muuttui nopeasti. Nyt vastapuolen joukkue on altavastaajana. Tai jos pelaaja yrittää maalia ja laukoo pallon kohti maalia, Teron selostus on luokkaa että kyseessä oli selvä maalintekotilanne. No mikäpä muukaan se olisi. Tai jokainen pelaaja pelaa tosissaan ja täysillä Tero Karhun mielestä. Ihanko totta? EM-kisoihin tuskin lähdetään pelaamaan leikillään. Ja pallo osuu tolppaan Karhun mielestä vaikka se menee metrikaupalla ohi. 30 minuuttia pelattu ja johtomaali syntyy on Teron mukaan kyseinen joukkue jo marssimassa voittoon ja jatkoon. Ja pelaaja ei saa isoa pintaa pallon taakse tai pelaaja on maalin etutolpan etupuolella. Tuskin se pelaaja yleensä siirtyy pelin aikana maalin taakse missään vaiheessa. Älä Tero pliis selosta enää yhtäkään jalkapallo-ottelua.

    • Anonyymi

      Samaa mieltä. Lapsellista huutamista. Miksi ylen johtaja ei usko mitä maksavat katsojat on mieltä. Pelin nautinto jälleen poissa. ylen johtaja vastuussa. Ammattitaidotonta.

    • Anonyymi

      Mm-jalkapallon seuraamisen nautinto pilataan, kun katsojan on seurattava kisoja ruotsinkielisellä kanavalla. Karhun lapsellisen rääkkymisen ja huutamisen takia. Kauan odotetut kisat pilataan. Ylen johto, ylä-Anttila, ym vastuussa. Todella epammattimaista, vastuutonta toimintaa.

    • Anonyymi

      En pysty katsomaan tuota potkupallon ottelua nytkään tuon ärrävikaisen huutajan takia. Yritin etsiä radiosta selostusta, mutta jostakin syystä ei ole Puheella selostusta. Kyllä ottaa päähän tuo poksin sisällä ja luukulla perkkele! Nielee sanoja kesken ja kimittää aivan helevetisti.

    • Anonyymi

      Jos Karhua pitää tuolla pitää niin voishan se silloin tällöin vierailla kisastudiossa. Asiantuntemusta lajista hänellä toki on mutta se ei pätevöitä hyvän selostajan pestiin. SELOSTAMOSTA ULOS! Haluan yleverolleni kunnollista vastinetta, Karhulta sitä ei saa. Lukeekohan YLEllä näitä kommentteja kukaan?

      • Anonyymi

        "Lukeekohan YLEllä näitä kommentteja kukaan?"

        Ei varmasti! Ja miksi pitäisikään? Näitä lukee pieni sisäänlämpiävä elämäänsä sisältöä etsivä porukka plus pari sosiologia.


      • Anonyymi

        EM futismatseista saa selostajan äänen pois, jää vain kenttä-ääni.


    • Anonyymi

      Ottaisivat nyt tuon luokkaa Puoli Seitsemän juontajan pois EM-kisoja selostamasta. On tietenkin asiantuntemusta ja kuuluisi ennemmin asiantuntijaksi studioon kuin selostamion. Oli taas eilen hermoja raastavaa kuunnella tämän Teron selostusta.
      Ennen ottelua osaa jo sanoa tulevasta ottelusta tulevan tiukka. Ja "valmentaja on saanut joukkueen svengaamaan hyvin". Tai "luukulle kääntö" . Mille luukulle? Ei kentällä ole mitään luukkua. Maali on välillä häkki ja välillä luukku. Tai "Hollanti ei nyt oikein pääse hyökkäämään kolmannekselle ja sitä kautta hyökkäämään" Mitä?? Koko pelin ajanhan Hollanti nimen omaa hyökkäsi. Tai "ja nyt alkaa musat kuulua ja bileet on pystyssä ja musa soi". Tai "puolustus kusi tosi pahasti. Puolustus pääsee pallon alle".

      Ja toiseksi, voisiko seurata näitä pelejä eikä tupata tuota papereista lukemista. Kun yhtäkkiä huutaa kurkku suorana kun sattuu vilkaiaemaan papereista peliä ja jotain tapahtuu. Lentää juomat kattoon kun Tero innostuu. Eikö selostajan ole tehtävänä selostaa mitä kentällä tapahtuu koko ajan eikä suoltaa tuota teknistä osaamistietoutta tai sitä kuka missäkin joykkueessa pelaa. Se on tuossa pelivaiheessa saman tekevää missä kukin pelaa ammatikseen. On se jännä kun selostaja on pitkään hiljaa siinä vaiheessa kun vastapuolen pelaaja hyökkää puolesta kentästä yksin kohti maalia ja Tero Karhu yhtäkkiä alkaa huutaa siinä vaiheessa kun tilanne on jo ohi.

    • Anonyymi

      Rentouttavaa katsoa nyt Kroatia-Espanja matsia, kun on korvaa miellyttävä ääni selostajalla ja osaa selostaa peliä (Mikko Aaltonen)👍

      Eikä illan Ranska-Sveitsi otteluakaan selosta Karhu🤗

    • Anonyymi

      Tero Karhu on paras selostaja jalkapallon MM-kisojen otteluselostajaksi.Muutenkin Tero on sympaattinen selostaja,jota viitsii kuunnella ja katsella.

    • Anonyymi

      Onneksi selosti vain kolme ottelua menneissä EM-kisoissa. Muut selostajat olivat hyviä ja pysyivät itse asiassa eivätkä lähteneet Karhun tavoin pakottavaan -minä tiedän kaiken jalkapallosta-asenteeseen vaan tekivät työnsä kunniakkaasti, eli selostivat ottelua. Tero Karhu ei sitä tehnyt vaan ilmeisesti luki enemmän papereitaan selostamossa kuin seurasi ottelua ja pätemisen tarve oli mahtipontista.

    • Anonyymi

      Karhu tietää futaamisesta hyvä selostaja!

      • Anonyymi

        Ei sit muuten tiä mitään eikä tämä nyky futis mitään jalkapalloa ole vaan sukelluskilpailuja joka ottelu.Ylipalkatut primadonnat kaatuilee puhalluksesta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei sit muuten tiä mitään eikä tämä nyky futis mitään jalkapalloa ole vaan sukelluskilpailuja joka ottelu.Ylipalkatut primadonnat kaatuilee puhalluksesta.

        No nyt on kommetti tosi aasiantuntijalta. Karhu tietää melkoisesti e emmän potkupallosta, kun kukaan näistä kommentoijista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No nyt on kommetti tosi aasiantuntijalta. Karhu tietää melkoisesti e emmän potkupallosta, kun kukaan näistä kommentoijista.

        "Karhu tietää melkoisesti e emmän potkupallosta, kun kukaan näistä kommentoijista."

        Olet oikeassa! Lisäksi hänellä on r-vika, mikä tekee kuuntelemisesta rasittavaa. Karhun suomen kielen taito on myös kehnohko ammattiselostajalle, mutta se ei tietenkään haittaa niitä kuulijoita, jotka osaavat suomea yhtä huonosti, eivätkä siis huomaa mitään puutteita.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Karhu tietää melkoisesti e emmän potkupallosta, kun kukaan näistä kommentoijista."

        Olet oikeassa! Lisäksi hänellä on r-vika, mikä tekee kuuntelemisesta rasittavaa. Karhun suomen kielen taito on myös kehnohko ammattiselostajalle, mutta se ei tietenkään haittaa niitä kuulijoita, jotka osaavat suomea yhtä huonosti, eivätkä siis huomaa mitään puutteita.

        "Karhun suomen kielen taito on myös kehnohko"

        Eikä ole pakkoruotsia peruskoulussa lukenut, koska yksinkertaisimmatkin ruotsinkieliset nimet kuten Forsberg menevät pieleen. Yhtä surkeasti ruotsia lausuu tosin moni muukin selostaja, Mika Saukkonen esimerkiksi.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      78
      1785
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1494
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1174
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1161
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe