Pohjantähti asiallista toimintaako???

asiakaspalveluako

Kertomus pohjantähden toiminnasta vanhingon sattuessa sekä virkailijoiden toiminnasta asiakaspalvelussa

13

1195

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vatsuuuup

      paha mennä sanoo mitään ku aloitus aika "vihjeetön"...

    • asiakaspalveluako

      Oho lipsahti lähtemään aikaisemmin.

      Niin Jouduin aikoinani kolariin jossa loukkaantuminen ja todettiin ns aivovamma.
      Minulle kirjoitti Neurologian Dosentti,Ortopedian Dosentti,Psykiatri,Psygologi tutkimustensa jälkeen paperin jossa todettiin kyseinen asia.Sehän meni sitten vakuutusyhtiö pohjantähteen josta tuli palautteella ettei tuollainen vamma voi syntyä liikenneonnettomuudesta.No minultahan käämit paloi ja soitin ko yhtiöön ja vaadin saada keskustella kyseisen ratkaisun tehneen henkilön kanssa. Pitkän keskustelun jälkeen sain tiedon että voin keskustella ko henkilön kanssa mutta ehtona se että puhelu nauhoitetaan ja jos hiemankin uhkailua tms niin oikeus juttu. Sain päätöksen tehneen henkilön linjan päähän ja kysyin että mikä olet koulutukseltasi,hän sanoi olevansa fysioterapuetti. Niin vakuutusyhtiöllä on korkeesti koulutettuja fysioterapeutteja korkeammin kolutettuja kuin ortopedit,neurologit,psykiatrit,psygologit. Hyvä pohjantähti.
      Olen aina sanonut että pohjantähden rekrytointi on kunnossa sillä korkeasti koulutettuja asiantuntijoita sekä virheettömiä virkailijoita joita on koko firma täynnä.
      Lisäksi pohjantähden tuomareiden mukaan pohjantähden edustajat eivät valehtele mutta voivat muistaa asioita väärin... Seuraava asia siitä.

      Auton rekisteristä poisto jonka lupasi ko firman edustaja tehdä. Jätti asian hoitamatta mutta sanktiot minulle. Ja tuli muuten suoraaan perintäyhtiön kautta ilman mitään ennakko tietoja tai laskuja.
      Kyseinen tapahtuma kävin henkilökohtaisessti konttorilla auto asiassa jossa sovimme miten menetellään. Siten seuraava kummallisuus pohjantähdellä. Me olimme kahdestaan konttorilla kun sovimme vakuutuksia ym asioita,kun olin lähtemässä pois tuli konttorin toinen virkailija paikalle. Nyt kun selvitimme asiaa niin tämä toinen virkailija on kuullut keskustelumme ja todistaa asian keskustelun kuulleenna henkilönä.Ne on aika fakiireja eivät ole edes siinä tilassa tai rakennuksessa mutta kuulevat ja tietävät mitä olemme keskustelleet. Hyvä rekry!! James Bondeja. Minulla oli kolme kaveria odottamassa autossa ja he näkivät kun virkailija lähti ja tuli paikalle. Ei ole pätevä todiste vakuutusyhtiölle tai riittävä.
      Lisäksi itäsuomen aluepäällikkö totesi minulle että, minun on tunnettava vakuutus lainsäädäntö kysyin häneltä että jos puran tossa moottorin niin tuletko kasaamaan sen.. Ei ole kuulemma sama asia. Minun on tunnettava vakuutuslaki ja koukerot mutta vakuutusyhtiön ei tarvi sitten tuntea minun hommiani. Hänen mukaansa heillä on virheettömiä virkailijoita. Lisäksi kyseinen konttori on kotipaikkakunnallani ja aina kun kyseinen virheetön virkailija tulee vastaan tai osumme samaan esim kauppaan hän pälyilee kun susi nus.... ja pakenee paikalta.
      Ei ole sällillä munaa selvittää tekemäänsä sotkua vaan tuli aluepäällikköä ja lakimiehiä niskaan. Hyvä pohjantähti asiakasspalveluako?
      Mikä tässä oppina . Virheettämillä vakuutusvirkailijoilla ei ole vastuuta lupauksistaan. Puheisiin ei voi luottaa. Ottakaa kaikki kirjallisina virheettömiltä virkailijoilta. isot päälliköt siellä ei osaa muuta kun vinoilla ja haukkua kun ei tunne vakuutuslakia. lisäksi kun sain kuulla että vain heidän esimieheensä saa keskustella kanssani mutta en vieläkään tiedä kuka se esimies on vaikka olen useamman soittopyynnön jättänyt asioiden tiimoilta.Virheettömien virkailijoiden rekry vain pohjantähdellä. Hienoa virheettömät virkailijat.
      Vakuutusyhtiön virheettömät virkailijat vovat siis aiheuttaa asiakkaille rahallista tappiota ja kuluja ilman vastuuta teoistaa ainaskin pohjantähdellä.

      Lisäksi vakuutuslautakunta ja vakuutusoikeus pesee kätensä näistä asioista sillä kun alkaa näyttään että maksajana onkin vakuutusyhtiö niin ko instanssitit eivät ota asioihin kantaa.

      Mitä opimme Liikenne vakuutus on lakisääteinen ja sen pitäisi korvata toiselle ajoneuvolle aiheutuneet vahingot sekä henkilö vahingot.Ei pidä paikkaansa,ainaskaan pohjantähdellä. Miksi sitten pakollinen ja lakisääteinen vakuutus kun ei sitten korvaa sitä mitä pitäisi.

      Vakuutusvirkailijalla ei ole mitään vastuuta teoistaan tai puheistaan vastuu on aina vakuutuksenottajalla.

      Mitä teemme vakuutuksilla??

    • asiatonta

      Törkeää toimintaa. Taidan siirtää vakuutukset pois pohjantähdestä.

    • liikennevakuutusko

      Myös minulla vastaavaa toimintaa. Liikenne vakuutus on pakollinen mutta pohjantähden korvausvastuu on ihmeellinen.Lainsäätäjällä olisi töitä.

    • mietityttää

      Kysymys pohjantähden tuomareille. Vakuutusvirkailijat eivät valehtele he voivat muistaa asioita väärin. Mites jos asiakas muistaa asioita väärin onko se edelleen pertos tai rikos tai valehtelu???

    • huijaustako

      Millä perusteella on fysioterapeutti korkeammin koulutettu kun lääkäri?
      Eikö silloin fysioterapeutti laita lähetteen lääkärille eikä päinvastoin?
      Aikoinaan jo vakuutusmyyjän suullinen lupaus asioiden hoitamisista ja korvattavuudesta oli riittävä ,mutta onko niin että kasino peli vie rahat ja korvaukset maksetaan vain ja ainoastaan oikeuden päätöksellä.

    • asiakaspalveluako

      Hyviä kysymyksiä joita olen esittänyt pohjantähteen lakimiehille saamatta vastauksia.
      Heidän toiminta tapansa vain on tuollainen. Ihmetystä itsessäni herätti myös se että ko firma laittaa tuleen minulle postia vielä että suosittele heitä ystävällesi saat palkintoja. Mulle olis palkinto kun korvaisivat niinkuin kuuluu ja oikein on ja virheettömät virkailijat laitettaisi ulos talosta ja otettaisi inhimillisiä tilalle.

    • EikiitosPohjantähteä

      Itselläkin huonoja kokemuksia yhtiöstä. Vakuutuksia myydään lipevänä, mutta onnettomuuden sattuessa ei tipu korvauksia. Ei vaikka syytön osapuoli. Kaiken näköistä ihme selitystä kyllä löytyy, jolla korvaukset evätään. En suosittele missään tapauksessa kenellekään kyseistä vakuutusyhtiötä. Antavat itsestään ihan väärän kuvan vakuutusta kaupatessa, kun karu todellisuus asiakkaalle paljastuu vasta vahingon sattuessa.

    • paskalähti

      täähän firma on. paskatähti

    • tjuomarit

      sinulla oli siis 3 todistajaa jotka näkivät tilanteen ja sekö ei kelpaa pohjantähdelle? Montako pitäisi olla että kelpaa??

    • Ptähti

      Yksi uskottava.

    • hekottaa

      se on sitten pohjantähden virkailija varmaan se uskottava

      • Anonyymi

        En osaa muuta sanoa näillä kommenteilla mitä tässä lukenut,elkää missään nimessä menkö tähän pohjantähteen. Liian paljon joutuu selittelemään eikä sittenkään saa korvauksia. kiertäkää kaukaa.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mikko Leppilampea epäillään seksuaalisesta ahdistelusta

      Tämä on ilon päivä 😁
      Kotimaiset julkkisjuorut
      126
      3339
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      91
      3071
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      17
      2318
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      27
      1814
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1678
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1539
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      18
      1514
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1456
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      20
      1427
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      81
      1365
    Aihe