Kymco Downtown 300i ABS

santtu-1975

Onko palstalaisilla kokemusta otsikon mukaisesta skootterista, sen hyvistä ja huonoista puolista. Ilmeisesti tehot kokoluokkansa parhaimmistoa, mutta ajoasentoa on lehdissä hieman kritisoitu.

3

113

Vastaukset

 • Vastaus tulee vähän myöhään Ilmeisesti olet jo DT:n hankkinutkin.

  Itsellä on nyt ollut 2 vuotta ko laite ABS:llä ja helkkarin tyytyväinen olen. Kilometrejä on nyt minulla tullut kahden ajokauden aikana reilu 11 tuhatta. Nyt kilometrejä n. 24 t.Mtn ylimääräistä ei ole taarvinut tehdä. Öljyt+suod. vaihtanut ehkä 4 kertaa, yksi uusi takarengas, yksi ilmansuodatin. Plus muut huoltotoimenpiteet. Itse teen kaikki. Mitään ongelmia ei ole ollut. Kävin sillä parin viikon reissussa Puolassa Viron,latvian ja Liettuan kautta. Mahtava reissu.

  Minulla vm 2013. Itse olen 180cm, 93 kg ja ajoasento on ihan ok. Isompi givin tuulilasi on sekå kapan takalaukku.

  Suosittelen.

  • TGB X-motion vm.2012, joka on fyysisiltä mitoiltaan samassa kokoluokassa kuin tuo Downtown , mutta varustettuna valitettavasti vain 125cc. moottorilla (samasta mallista on myös 250/300cc moottorilla varustetut versiot), kun tuollainen sattui tulemaan eteen, erään kuolinpesän myy sitä pois erittäin edullisesti sille joka sen hakee pois omakotitalon tallista, kun omakotitalo oli myyty ja pitä saada tyhjäksi.

   Tuo X-Motion on ollut (etenkin hintaansa nähden) ihan kätevä kaupunki-ajokki, ja etenkin viime kesän lämpiminä päivänä (mitä riitti) valitsin sen monasti mielummin auton tilalle kodin ja työpaikan välisiin ajoihin. Ja muutama hieman pidempikin reissu (reilu 200km/kpl) sillä tuli ajettua. Tuo 125cc. moottori vain on maantielle juuri sen verran alitehoinen, että aina ei ihan liikenteen mukana tahdo pysyä. Varmasti tuo 300cc malli antaisi tuossakin sen atrvittavan lisätehon mitä mukava maantieajo vaatisi. Pyörän muut ominaisuudet (jarrut, jousitus yms.) kun hyvin mahdollistaisivat nopeammankin matkanteon kuin mitä tuo 125cc. moottori tarjoaa.

   isompaa Skootteria olen nyt harkitsemassa, mutta tuntuu että niissä valikoimat ovat todella suppeita ja hinnat erittäin kovia (siis käytetyistä nyt puhe).
   Mielenkiintoa olisi joko muutaman vuoden vanhaan Yamaha X-Max 300/400 malleihin taikka sitten vielä astetta isompaan/tehokkaampaan peliin eli BMW C600/650 sport:iin


  • Jäi vahingossa näköjään kirjoitukseni aivan alkuosa pois.

   Eli ei tullut Downtown:a ostettua, vaan tuisen Taiwanilaisvalmistajan ajopeli, eli TGB X-motion


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  95
  3773
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1792
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  66
  1550