Omatahto on kaiken alku ja juuri

vihalintu

Lapsen omatahto.
Äidin omatahto.
Isän omatahto.

Sosiaalitoimisto asettuu kauas kauas häntiin. Sitä ei ole olemassa!!

Pitääkö miettiä koko yhteiskuntaa, että selviääkö se ilman minua?
Vastaus on että se selviää.
Tee siis sitä, missä olet hyvää, mistä nautit eniten ja missä olet parhaiten, niin olet todennäköisesti oikeassa paikassa tekemässä oikeita asioita.
Muusta ei kannata välittää, vaan tehdä mitä pitää oikeana.

Perhe on a priori.
Kotihoito on perus edyllytys, jonka ehdoilla mennään.

Rakkaus on nautintoa, mutta myös kärsimystä.
Pitää osata kärsiä toisen eteen.
Ken osaa kärsiä, hän osaa rakastaa.

Perheen hoito on universaalinen taito, jota pitää harjoittaa.
Hajoitus tekee mestarin.
ÄLÄ LINTSAA TÄSTÄ SILLÄ VAIKUTUKSET OVAT PITKÄKESTÄVIÄ.

Onnellinen on hän, joka synnytti alateitse, eikä keisarilla!!

Haikarapesälle lisää tukea ja kemialääkäreitä, jotka tahtovat sortaa luonnollista synnytystä, pitää rajoittaa, valvoa.

Vanhemmuus on ammatti, josta maksetaan normaalia työmiehen palkkaa!!!

Monilukuisessa yhteiskunnassa kansalaispalkka ja vanhempainpalkka on jo normaalia käytäntöä, koska ihmisiä on paljon, he ovat erilaisia ja kotihoidolla on luonnollista tarvetta.

Hyvinvointi tekee ihmisistä tyytyväisiä, jotka eivät tee ongelmia.
Muu osuus on taidetta, sillä sosiaalisessa elämässä taiteella on tärkeä sijaa, että osataan olla yhdessä, elää. Puutetta ei ole rahasta, vapaa ajasta, ruasta, vaan oivalluksesta, vapautumisesta, individualismista, että tykkää itsestään sellaisena kuin on, hyväksyy itsensä (ja tässä afrikka on oppiisä respekteineen) ja se, että osataan "keinotekoisesti" ylläpitää ja ymmärtää Rauhaa ja Rakkautta. Kun massatietoiset ihmiset osaavat elää tasapainossa, niin sosialismi toteutuu positiivisesti. Harjoitus tekee mestarin, mutta kyse ei ole rahan puutteesta.

18

131

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vihalintu

      2016, jossa 6 on nationalismia, alinta minää ym. Niin aika jarruttaa kehitystä syvimpään, aidompaan olemassaoloon, jossa on tietoisuutta. 6:sia ovat militantit, kotimaiset, ehkä invalidit. Aika kuin teki taivutuksen taskuun, että seuraava kasvu pysyisi kiinni tällä kiinnityksellä. Seuraava kasvu tapahtuu kohti perhettä. 7 luku on perhettä. Ja seuraava vuosi puhuu perheestä ja parantaa sen asemaa. Puhukaa silloin naiset suunne auki, sillä olette luonnollisia ammattilaisia sosiaalipolitiikassa, perheen hoidossa. Älkää olkot hiljaa ja kadottakoot aikaa.

      Oletko ikään kuin syyllinen koska olet niin hieno, ehkä täydellinen? - kysyn.
      Etkö sallii itsellesi superegoa, koska sentään synnytit ihmeellisen otuksen. Ja monet äidit eivät usko edelleenkään, jopa silloin kun lapset ovat aikusia, että he todellakin synnyttivät lapsia. Tässäkin kohdin auttaa itseoivallus, samalla tavalla kuin miesjoogeilla, joita askarruttaa, että onko elämä tosi, niin tässäkin kohdin ihanilla äideillä on tilaisuus kasvaa ihmisenä, että oppii, että kaikkea ei tarvitsee ottaa todesta, niin myös lasten syntymää, sillä lapset niin ikään syntyvät itse ja kasvavat itse. Naisilla on edullinen kasvamisen paikkaa, eikä ole yksinäistä. En ymmärrä, miksi pitää jättää koti.

      Rahoja maksetaan sen verran, että syö ajoittain ulkona ravintolassa, ihmisten ilmoilla. Pelkäätkö olla vapaa kun koko maailmaa tuntuu elää jyräävää vauhtia eteenpäin. Toiset naiset ovat insinöörejä, kolmannet kuuluisia tiedemiehiä ym. Pelkäätkö todellakin olla autistinen perheen äiti, joka mahdollisesti muutti kokoa, aikuistui dramaattisesti, kokee, että osaa ladata koko maapallo yhteen kuossiin samassa, niin ole oma itsesi jatkossakin. Älä siis anna mielen kramppien jurruttaa itseäsi saavutuksiin, vaan nauti "ajasta". Paras aika on sellainen, joka kuluu. Ja aika kuluu itsestään.

      • vihalintu

        Ja äideillä on tarvetta vaikuttaa, sillä omattu kokemus on aitoa. Äideillä on reservuaarissa energiaa, jota on saatua lapsen hoidosta, synnyttämisestä. Mutta nykyiset tyhmikset luovuttavat lapsia tarhoihin, eivätkä haluaa, että lapset lataavat heitä pyhymmästä pyhimpään energiaan. Kasvava vauhti tartuttaa valolla ja rakkaudella. Elämä on nopeata, niin sellaista energiaa, ei kannata kasata lasten tarhoihin, joiden tekijät ovat pakonomaisen pahoja. Heillä on tarvetta päästää tästä hyvyydesstä eroon, sillä kun ryhmässä on paljon lapsia, niin he kaikki lahoittavat valonsa yhdelle, kahdelle naiselle. Kyseessä on haaskausta. Ja aikuiset samaan aikaan hakevat hyödykkeitä, leikkivät, että ovat korvamattomia työpaikoillaan. Miksi pitää tekeytyä? Miksi? Uudet sukupolvet Rainbowta eivät tekeydy enää. He haluavat Perheyhteiskuntaa.

        Ja kohta johtajat surtuvat alas. Alkaa Rainbow. Aika on sellainen, että robotti hoitaa materialismin tasajakoa.

        Äidillä on kiirettä. Ihmisen mieli on samassa aikaa täällä, mutta se ei tahdo olla täällä, joten se pyrkii pois muualle. Emme ajattelee itseämme vaan muita. Lapsi madaltaa juoksua ja se synnyttää aikuiselle epämukavuutta. Varsinkin siksi ei lasten tekoa kannata jättää vanhuuteen. Ota ja tartu. Ja kuka käännyttää narttuani kotiin pain? Ei ainakaan sossu, joka on niin hiljaa kuin olla voi.


      • vihalintu

        Lasten tarhan maikoista ja koulun maikoista on kyse siitä, että "toisen paska haisee" halusi tai ei.

        On vaikeata löytää täydellistä kasvattajaa, ei ne muut ainakaan ole vanhempia parempia, päinvastoin kun seuraa vanhaa sanontaa, että Oma paska ei haisee.

        Miksi sitten lasten tarhojen opettejista kiteytyy niin sadisteja useimmiten, niin pahoja, ilkeitä ihmisiä?

        Koska heille ei jää aikaa prosessoida niin paljon yliluonnollisen positiivsta energiaa, mitä lapset antavat!!! Heidän, jotta he selviävät elossa, heidän pitää harjoittaa pimeitä puuhia, olla pahoja tahallisesti, ettei hyvyys/valo hukuttaisi heidät. Se on säilyvysvaisto. Ei kannata kasata yhdelle eukolle kaikkea valoa!! Koska hän ei selviää.

        LAPSI EI KUULUU LASTEN TARHAAN!!

        Kuinka vahingoittavaa on katselle kuinka lapsi kirkuu takaisin kotiin. Tappaisin jos voisin jokaista, joka jättää lapsia!!!!

        Ikävää näkyä kun vanha harakka pukeutuu täysiin pinkkeihin, mutta itse on viimeisellä kuulla haudassa!!! Kuka pakotti lastani lasten tarhaan!!!? Sauli Niinistö?
        Petteri Orpo nimensä perustelle tulee olemaan syntipukki ja tievalo miehisyydelle, sillä miestä on jarruttanut naisten ylimielinen, yleinen ennakkoluulo, että MIES ON RAISKAAJA-PETOFIILI-PETTÄJÄ-PIILOHOMOSAATANA-NAISEN ALISTAJA-MENEE KOTIIN PERVO.
        Mutta Petteri Orpo on keskiverto miehelle, Söötti, normaalirakenteinen, johon nainen kuin nainen rakastuu. Siksi Orposta tehdään malliesimerkki siitä, missä helvetin tilassa! on mies. Mies on ORPO. Ja on ollut tuhansia vuosia kuin muistia riittää. Huutaa nyt mies kanssa, että MIES TAHTOO OLLA KOTONA LASTEN HOIDONTUELLA!

        Jokainen mies yhteen ääneen:

        MIES TAHTOO OLLA KOTONA LASTEN HOIDONTUELLA!

        MIES TAHTOO OLLA KOTONA LASTEN HOIDONTUELLA!

        MIES TAHTOO OLLA KOTONA LASTEN HOIDONTUELLA!

        Viekää supot minua telkkien taakse, taistelen edes yhden lapsen takaisin lapsen tahdon omaisesti kotiin vanhempiensa luokse, jotka tahtovat hoitaa lasta kotona yhteiskuntakritiikistä huolimatta.


      • VIHALINTU

        Se määrä energiaa, mitä lapsi lahjoittaa synnyttäessään, niin SE VITUN ENERGIAA KUULUU OMALLE PERHEVÄELLE!!!! Se ei kuuluu armeijan heikille, eikä lastenpaskatarhallekaan!!! Siellä kun siitä on ylitarjontaa. Ja lapset itkevät!!!

        Helvetin minun lastani otti pois joku helvetti eukko ja paskamunasaatanaidioottijannepajaniemisossuseinäjokinuoriinsinööripervopanepuutasaatananussipää!!!

        Helvetti!!!

        Missä on Ranskan vallankumous!!!
        Ranska ei ole Deutschii!!!
        Ranska on vanhaa humanismia!
        Jossa syntyy vallankumousta.
        Sitä synnyttää Algeria, Ranskan kolonialistiset maat....Ja heille on kertoa, että vitun poliisi autoa ei kannata pysäyttää perheen kotipihalle, eikä edes kilometrien säteelle.
        Ranskasta kantautuu Rainbow Perheyhteiskunta!!
        Luovuta inho sossu!! Kädet ylös seinää vastaan!!!
        AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!


      • VIHALINTU

        YLI KAKSI VUOTTA EROA!!!!
        HUORAT!!!


      • samoillamennään
        VIHALINTU kirjoitti:

        YLI KAKSI VUOTTA EROA!!!!
        HUORAT!!!

        Raision kaupungissa- yli 9 vuotta eroa!!!!!


    • näinsevaanmeneelapsenetu

      Äidin oma tahto = Lapsen tahto
      = sossun tahto
      = käräjäoikeuden tahto
      = hovioikeuden tahto
      = korkeimman oikeuden tahto
      = aluehallinto"viranomaisen" tahto
      = oikeuskanslerin tahto
      = edunskunnan oikeusasiamiehen tahto
      = poliisin tahto
      = poliisihallituksen tahto
      = keskusrikospoliisin tahto
      = valtakunnansyyttäjän tahto
      = valtionsyyttäjän tahto
      = Lapsen tahto
      = äidin tahto
      = valtionsyyttäjän tahto
      = valtakunnansyyttäjän tahto
      = keskusrikkospoliisin tahto
      = poliisihallituksen tahto
      = poliisin tahto
      = eduskunnan oikesasiamiehen tahto
      = oikeuskanslerin tahto
      = aluehallinto"viranomaisen" tahto
      = korkeimman oikeuden tahto
      = hovioikeuden tahto
      = käräjäoikeuden tahto
      = sossun tahto
      = Lapsen tahto
      = äidin tahto
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      = isän tahto

      • vihalintu

        hiljaisuus on etuoikeus. Arvosta Suomi hiljaisuutta, sillä toisille maille se ei ole itseoikeutta. Monen tahon maailmassa omatahto on aina mukana.


    • vihalintu

      Perheen hoidossa perhe pakotetaan yhteiskunnalliseen toimivuuteen, että perheen on tarkoitus ottaa sellainen perhemallimuoto, joka kulkisi yhteiskunnan mukana. Pötyä. Koska perheellä on normaali, ylivoimainen ja alipainoinen perheen malli. Kun perhe käytäntönä mukautuu liikaa, niin siitä tulee ylivoimainen, siis vaikeaa. Perheestä voi tulla alipainoinen kun se ei kehity, esimerkiksi lapselle ei anneta rakkautta (keskosia).

      Ylipainoisia voivat olla arabit, joiden perheen politiikka on koko elämän keskiössä, ainakin on ollut ennen erittäin paljon, jonka jälki vielä näkyy pitkään.

      Alipainoiset ovat usalaiset työnarkomaanit, kiinalaiset....

      Normaaliperhe on sellainen, jossa työ, huvi, rakkaus, terveys, ovat tasapainossa toistensa kanssa. Ei liikaa työtä. Ei liikaa nautintoja, että yksilö olisi terve kaikin puolin, että ei kasvaisi liikaa yhdensuuntaisesti.

      Voi olla että päiväkotihoito on ollut vastine pitkään jatkuneelle perheen yhdessäelolle, jossa perheen jäsenent kasvoivat yhteen. En voi nähdä tätä kehitystä hyvin, koska olen osa kehitystä. Siis päiväkoti siistii historiallista kasvua.

      • Vihalintu

        Numerologiassa 4 luku on siedettävää. Sen yläpuolella oleva luku jatkuu päähän. Kehon luku on 2. Kutonen on perheen alku.

        Keho on välttämätön suure, joka sisältyy automaattisesti laskuun. Ilman kehoa ei voi elää. Eli 2.

        4 tarkoittaa intuitiivista älyä. Kaikki äly on intuitiivista, ellei se ole kosketeltavissa. Ovatko kirurgit älykkäimmät. Kosketeltavuuden läpimitta on yhden materian tuntu toisen päällä. (Loogikot ovat materialisteja) ...jatkuu...naiset ovat loogikkoja.

        Logiikka on 4 jaettuna 2:lla.
        Logiikka on kehitystä alaspäin kohti kehoa.

        4 on tunneälyä. Maapallolla ei ehkä ole puhdasta älyä ja jos on, niin se ei ole relevanttia. Puhdas äly voi olla 100. Puhtaan älyn minimi luku on 100 ellei 1. Mutta 1 on enemmän puhtaan älyn kehoa. Suhdeluku siis 100:1. Logiikan suhdeluku on 4:2.

        Kun kasvaamme 6:sta ylöspäin, niin tulemme 7:aan, joka on koko elämän kirjo, mitä on. Muinaiset Intialaiset puhuvat, että kaikki jakautuu 7:llä, eli että on 7 maailmankaikkeutta. 8 on eetteria. Elämän ylläpidon taso on 7. Elämme kuitenkin 4:ssä maailmankaikkeudessa. Seuraava kausi on 5. (D.Cooper ja muut.)

        On helppoa tajuta, että 4:sta korkeammalle emme pääse.

        5 tarkoittaa tai itse sen hahmotan, että on kahta elementtia. Kaksoset ovat 5:n merkki. Esimerkkivitonen on mies ja vaimo. He ovat naimisissa. Voi olla että kyse on sielunkumppanuudesta se seuraava kausi. Syvärakkaudesta, jolle oma aikaamme tekee tilaa siten, että Rainbow sukupolvi on ilman sukupuolta. Homot rikkovat tabuja, lesbot kanssa. Tiedemiehet lähestyvät asiaa jo kaukaa siten, että kuinka olisi, että alien tekisi lapsia ihmisen kanssa! Tai että ihminen lisääntyisi kosmoksessa. Tämäkin on tulevaisuuden Rainbowta. Mutta alemmalla tasolla 5 ovat kahden suhdetta: ystävyyttä, rakkautta, liiketoimintaa, lisääntymistä, suoritusta ym. Rakastavaisille tehdään tilaa homotasolla. Heterosuhteelle tehdään tilaa, että heidän ei tarvitsee tehdä muuta kuin olla yhdessä, ei työtä, ei velvoitteita. Ystäville tehdään tilaa, että he voivat olla sellaisessa suhteessa, mikä heille sopii. Mielenkiintoiset ovat hullut, sairaat, eläimetkin mutta myös eloton objekti, että minkälaisessa suhteessa se elää toiseen olioon. Hullulla pitää olla kivaa kun sillä on näkymätön kaveri esimerkiksi tai sillä on sairaalasisar tai mitä uutta syntyy tästä tarpeesta olla kahdestaan. Ja vammaisilla. Osaavatko vammaiset sittenkin parantaa itse itseään kun heille annetaan tilaa, että he osaavat itse kertoa mitä he ovat vailla tai mitä he ovat, ettei tarvitsisi tyrkyttää. Ja millä energialla säteilee eloton objekti, että se vetää puoleensa toisen. Jännää.

        Onko kaksosten kirjain F? Kun Maa Äiti vetää puoleensa jotakin planeettaa, niin F on niiden suhde, että on vuorovaikutusta, niin kuin auettu puhelin, johon puhumme lakkaamatta, eikä puhelin koskaan sammuu.

        Kirjain F:ään liittyy myös tappelua, että kun kuvioon ilmestyy kolmas osapuoli, niin syntyy riitoja tyyliin "sinä et ole minun kaveri".

        Pitääkö 5 ulottuvuus kausi huolen siitä, että kaikilla on partneri.

        Näemme nyt kuinka Äiti pitää huolta lapsestaan. Nainen jopa eroaa miehestään, että saisi olla vatsassa olevan lapsen kanssa kahdestaan ja sitten että saisi olla lapsen yksinhuoltaja. Jos vaikka 5 ei ole vielä tullut, niin ennakoivasti elämme tulevaa aikaa. "Merkitsemme polkuja, joista tulee valtateitä".

        Ja Petteri Orpo viitoittaa meille tietä, mihin mies menee. Minne mies menee? Veljen luo, ystävän luo, ilotytön luo, miehellä on toinen vaimo. Siis 2 vaimoa? Miehellä on yksi lapsi kainalossa. Meneekö mies yhteiskuntatyöhön, johon mies on pakotettu kuin koulupoika?

        Synnyttävätkö naiset vain yhden lapsen? Mutta hoitavat hyvin. Niin Jumalaa ehkä näkee, että "ihmisen kärsimykset syntyivät paljon siitä, että naiselle oli liian paljon taakkoja, lapsia, jotka kuormittivat häntä, ja olkoon nyt päinvastoin, että naisella on yksi mutta hieno lapsi, täydellinen lapsi kun nainen rakastaa häntä sataprosenttisesti. Olkoon niin".

        Olemme älykkäitä, rauhallisia, kasvatamme puita, elämme Eedemissa, tasapainossa, emme huuda, ajamme hiljaisilla autoilla, annamme muille tilaa, viljelemme veden ääressä vesiruokakasveja. Kalaa saa syödä? Sellainen mielikuva on koko ajan intuitiivisesti mielessä. Talot ovat metsän siimeksessä. Mutta talon kuva ei ole tarkkaa.

        Runkkasin pari päivää sitten. Miehellä on ajatus, että mitä enemmän sisällä pitää, sen paremmaksi mieheksi mies tulee. Olen punninut tätä ajatusta paljon, lapsuudesta asti. Minua pelotti runkku sairaalloisen paljon, kivun asti. Mutta ehkä jos energiat vaihtuvat, niin looginen olemassaolo ei suosii liikaa individualistista, yksinäistä aivojen ylikuormaa, että ei ole hyvää jos pitkäkestoinen selibaatti kasvattaisi päätä ja kehon kokoa, sillä yleinen tieto voikin kertoa, että mitä vähemmän seksiä ja spermat kuin polttoaineet varrannolliset lentävään lautaseen, siis lentävällä lautasella on jokin ydinreaktori, jolla se starttaa, niin kuin akku, niin hän joka ei seksiä


      • vihalintu

        tee, niin hänen kehonsa kasvaa ja pää kasvaa. Hän käyttää selibaattia itsensä parantamiseen. Mutta logiikan mukaan päämme koko voi pienetä. Sosiaalinen ihminen ei pidä isopäisistä ihmisistä, koska isopäinen on isoaivoinen ja isoaivoinen on hidas järkinen, koska ajatusimpulssin matka on pitkä. Elämä suosii ehkä nopeampaa reagointia ja sen tueksi syntyy lentävä kulkumuoto ja teknologia, että kun ihminen on pieni, niin hän tarvitsee tuekseen auton, jotta pääsisi "kodista R-kioskiin kätevästi". Entinen isoaivo kiipesi Mount Everestille ihan itse. Miehissä elää vahvasti oman käden ihannointi. Mutta nainen tuli ja sanoi, että nyt riittää. Tässä minä olen, tulee usein minuun tai viereen ja pienenä itseäsi.

        (Kerron lisää itsestäni)

        Sosiaalitoimisto vei eukoni ja eukko lähti vex. Siksi mietin kuinka tuleva 5 määrätyy sen mukaan kun sielun kumppani puuttuu. Minulla on tarvetta kahden ihmisen väliseen suhteeseen. Ehkä tänään ei ole oikea aikaa analysoida sellaista, tunnen, niin kuin joka päivää on omaa horoskooppinsa: päivähoroskooppi, koska otettu aika tänään on huomisen jatkoa, tulevaan pakkoa ..ja kuka teistä ongii tekstiä henkilökohtaisesti. (En sylje päälle). Vaan pelkään tulevaisuutta, jopa 50 vuoden päästä, jolloin karma on läsnä. Mutta nyt kun eukko on viety ja epäilen, vaikka meillä on yhteistä karmaa entisistä elämistä, niin emme kulje samaa katua tulevaisuudessa. EX on apuportaat. Kiitos Jumalalle. Aina on vaistonut, että jokin elää pusikossa. Mutta kun on nyt puutetta, minua kiinnostaa, että miten Jumala järjesti sen, että mies harrastaa irtosuhteita? Eli jos otan jonkun - ja jonkun minä en halua ottaa, niin minne minä pääsen tällä? Aikaa....khöh, khöh...akku loppuuuuuuuuu.


      • vihariha

        UFO:ista puhuminen kannattaa, sillä se kehittää ihmisenä. Minusta tuntuu, että UFO:ta tai siis humanoidit pitävät todella paljon siitä, että ihmiset kommunikoivat h eidän kanssaan, että he ajattelevat heitä, puhuvat heistä ym. He ovat kiitollisia. Ihminen on arka ja pelästyy vierasta. Humanoidit tietävät siitä ja siksi he antavat ihmiselle omaa tahtoa (?). Omaa tahtoa siinä mielessä, että meidän vapaa tahdomme, voi olla oikeastaan heidän tahtonsa. He tietävät siitä ja varjelevat meitä, koska kun totuus astuu esille, niin ihminen tulee hulluksi. Ihminen ei kestää nähdä totuutta. Totuus on aivan liian radikaalinen, että me kestäisimme sen. Humanoidille on sallittua kannibalismi, paskan syöminen, laitteeton avaruuskävely, totaalinen kivuton antautuminen, geenimanipulaatio, planeettojen siirtäminen ja leikkiminen niillä, galaksien manipuloiminen, ydinsodat....ja mitä vielä. Humanoidit ovat isämme, äidimme. Mutta he antavat aikaa, sillä juuri aika on arvokasta ihmisessä, siis ihmisen aikaa, jolla on maku, tuntu, ääni humanoidien ymmärryksessä, siis ihmisen tuntu! Ja se on tärkeätä heille.

        Kalojen kausi ei näköjään ollut helppo kausi, kun jälkeenpäin ajattelee. Tuntuu että Rapujakin vaikeammassa asemassa ovat Kalat. Heitä vihaa aika moni Zodiakki, mutta joukossa on "puhdistajaa", jotka elävät Kalojen raskaasta taakasta. He "syövät" heidän kasvaimensa pois, putsaavat aika totaalisesti. Se on symbioosi Kalojen ja heitä hoitavien Zodiakkien välissä. Poisheitetyllä Ravulla on ehkä Vesimies vähän tanssittajana, muuten Rapu voi kuihtua, jumittua vanhempien perheeseen, eikä anna heille hengittää. Rapu ei menesty yhteiskunnassa, mutta joku kolo häntä varten on olemassa aivan huippun asti.


      • vihalintu

        Avaruusaluksen energeettinen läpileikkaus toiminnassa on sieni: jalka, hattu. Hattu on alus, jonka takana on energiakenttää.

        On rotuja, jotka kestävät avaruutta, että ovat ilman laitteita siinä. Heidän verensä "aineenvaihdunta nesteensä" on voimakasta myrkkyä, joka vastustaa kovia elin olosuhteita. Tässä on alkumetrisiä spekulaatioita lisää, josta kehittyy varmempaa teoriaa: Alien voi olla syömättä. Alien ei syö. Molempia. Alienillä traditionaalisesti ei ole penistä. Kirjasta muistan lukeneeni, että pehmeää kohtaa sukupuolielimien kohdalla löytyy. Tuntuu, että Alien saa orkun kun hän prosessoi ruokaa. Orku kuin ihmisellä on seksi, niin alienilla on ruoan kulun prosessi. Se hänelle riittää. Siten lisääntyminen on erilaisempaa kuin ihmisellä. Ihmisen lisääntyminen on sidoksissa elinympäristöön, Maapalloon. Lisääntyminen on sidoksissa erittäin paljon elinympäristöön. Peniksemme on Maapallopenis. Vaginakin. Minusta tuntuu, että Alieneillä on penis alien valmiina. Se on ihmisen ja alienin yhdistelmä. He ovat looginen yhdistäjäketju ihmisen ja alienien välillä. Evoluutio jatkuu siten. USA on valittu tätä varten, että tarttuisi noihin hybrideihin ja rakentaisi ketjun. Asteroidilla voi elää pieniä Gray tummia alieneitä, joista harvaa tykkää. Ne ovat mormooneja kanssa. He edesauttavat integraatiota, vaikka heidän luonteensa voi olla tuntua aggressiiviselta.

        Alien on liskoalkuperää. Alien voi metsästää ulosteita, eritteitä... Ne ovat sen voimanlähde, kuinka uskottomalta se kuulostaakin. Alien käyttää kyseistä jätettä kasvattaakseen DNA:ta haluttuun suuntaan, esimerkiksi itselleen penistä. Siksi eläimet kaivaavat ulosteensa maahan ja pelkäävät vieraita alieneita.

        Joskus Alienkin joutuu odottamaan sen, että fyysinen keho on valmis. Laborotoriot ovat yksi kehittynyt osa Kosmista toimintaa, mutta aikaa on jossakin olosuhteissa on pakko kuunnella. Mittakaavoista on kyse ja objektien ominaislaaduista. Alienit ovat osa kokonaisuutta, vaikka ihmiselle ylivoimaisia. Aikaa pitää antaa mennä tai tulla kun aika on valmis. Keho kehittyy ajassa eikä joskus olla varmoja, että kehittyykö se. Odotamme ja odottaminen tuo jännitystä. Kehoa saa kasvamaan haluttuun suuntaan. Joskus keho määrää ja joskus energiaa. (energia on sielua, vaikka kyse on hienojakoisesta, ratkaisevasta erosta). Ufokirjassa henkilö, jonka osa on jaettu vieraiden kanssa, saa identiteettinsä vieraita ominaisuuksia. Uskonnot puhuvat "pahoilaisen riivauksista", joita pappi ajaa pois, koska pappi on valaistunut taivaan ja maan asioihin. Maan tuntu on vahvaa koska on tietoa taivaasta. Pappi tietää siis mikä pitää jalat maassa. Mutta nyt tilalle tuli materialistinen tiede. Lääketiede, mitä se on? Lääketiede on mahdollista vain kemian kautta, joka on introspektiota ikuiseen mikrotasoon, että on mistä tarttua tämän puoleisessa. Ehkä kun ennen katseltiin taivaalle, nyt taivas on koeputkessa ja monitorissa. Naisen kausi.

        Avoin avaruus on tolkuton puhtaana esiintymisenään, mutta avaruus on täynnä elämää, joten puhdas avaruus itsessään on harvinaista. Alienit erottavat avaruudesta hiukkasia, kappaleita, liikkeitä, energioita, olioita, tarkoituksia. He näkevät suoraan silmillään. Avaruuden seikkailu on kuin viidakon seikkailua, mutta on olemassa erilaisia elinympäristöjä erilaisin elämin. Toiset olosuhteet ovat ankarammat, toiset edullisemmat ym. Alienit voivat seistä avoimessa avaruudessa kuilun reunalla ja hengittää myrkkyhöyryjä, joita syntyy geologisesta toiminnasta. Höyryt palauttavat tasapainoa, parantavat. Eli jos jopa ei ole happea hengittää, niin avaruudesta löytyy aina jotakin muuta, joka on toisten eliöiden elinympäristö. Oppiiko ihminen koskaan olemaan avoin osaa avaruutta? Palaamme keholliseen mutaatioon, jota suoritettaan, ehkä joka on valmis ja odottaa toimeenpanoa. Hyväksykäämme siis kemialääkkeitä osana Evoluutiota, Tiedettä osana sitä ja paljon muuta, mitä emme osaa vielä hyväksyä. Ne rodut, jotka elävät ankarissa olosuhteissa, niin he eivät laskeudu maapalloon, koska he tuhoaisivat sen. Siksi on rotujalostusta aina tarkoitukseen ja asuinpaikkaan sopivasti, että olisi päättymätön ketju, niin kuin Afrikka on mustaa ja Pohjoinen on valkoinen ja joiden välissä on hienoa väriskaalaa. Olemme matkalla toisaalle ja he ovat matkalle tänne, mutta Aika on Universaalista. Spiraalia.

        ---

        Saatavat puhua, että ihminen on toisia rotuja korkeammalla. Liskomaiset ihmiset eivät siis kuuluu ihmisen rotuu. He ovat lähellä, mutta heidän yläpuolellaan on ihmismäinen sivilisaatio. En tiedä, että onko sopivaa puhua paremmuudesta. Sopivampaa on puhua siitä, kuinka kaukana on koti.

        Mikä on ihmiselle toimivaa toimintatapa olla manuaalisessa avaruudessa ja mikä on sopivaa määrä tekniikka mukana? Määrä on evolutiivinen käsite ja ihmismäisyys on maapallollinen.


      • viakikka

        Ihmisellä on keskustelulukkoja, toimintasääntöjä, pimeitä tunteita. Fysiikka puhuu "pimeästä energiasta". Emme esimerkiksi harrasta seksiä isän ja äidin kanssa, vaikka teoriassa se on mahdollista. Jokin meitä estää. Pimeitä kohtia, jopa sellaisia, joita emme osaa edes hahmottaa hyvin, mutta jotka ovat olemassa, on lisää. Aika kääntyy ja tuo esille uutta. Kuka hahmottaa muutoksen? Sekin on universaalista ja jokaisella on oma sijansa evoluutiossa.

        Otamme ymmärtääksemme mallia hiukkasen rakenteesta ja tämä on pienoismittakaava sille, mitä on arkielämämme. Spiraalin muoto tuo suhteellisuutta aikaan, joten seinän kohdalla pienoishiukkasissa voi olla rako. Jos olisimme hiukkasia, niin pääsisimme seinän lävitse, mutta todellisessa elämässä, emme tee niin, koska seinä on kiveä. Pitää siis omaksua hiukkasen olomuotoa ja kuvitella, että seinässä on rako ja mennä lävitse. Spiraalin ehdot asettuvat lomittain, mutta ei päällekkäin, että syntyisi kuvitelma ajasta. Aika on matkaa. Henki on ajan matkaa.

        Läsnäolo on ajassa kiinni. Pimeä puoli ja aivoissa voi olla pimeitä toimintaalueita, tapoja, miten me emme ole, niin kun aika kääntyy, niin pimeä puoli valaistuu. Pidämme neroina niitä, jotka näkevät toisaalle, vaikka vuoron odottaminen voi tuntua paremmalta.

        Kysymys on miten olisimme, jos olisimme pienoishiukkanen, joka läpäisee seinää. Läpipääsevä hiukkanen on johtotähti, alkutilaa, päämäärä ja mielenkiintoista on se, miten muu välttämätön olemassaolo järjestyy siitä, niin kuin komeetta on alkupala ja pyrstö on sen erottamaton olomuoto. Läpäisevä osa on päämäärä, koska se läpäisee seinää. Lopputeoria on sitä, että miten kompponentit järjestäytyvät loogisesti sen jälkeen.

        Spirituaalinen kirjallisuus kuvailee yliluonnollisia ilmiöitä. Suomeksi on kirjoitettu monia ensiklopedioita, mutta viimeksi merkkinoille on tullut hienon hienoja listoja yliluonnollisista ilmiöistä. Joskus se auttaa kuin opettelisi kirjoittamaan, niin ensin oppii aakkosia, kuinka niitä kirjoitetaan ja äännetään. Kun selailee ensyklopediaa kaikista aiheista - ja se on niin nautinnollista istua, juoda teeta ja lukea vain läpi mitä kaikkea maailmalla on tapahtunut historian saatossa, että henkeä salpaa ja haluaa mukaan hetimiten ja samaa, niin kun oppii aakkoset, tutustuu, niin toiseksi tehtäväkseen jää tosielämän fenomenologiseen järjestelmään upottaminen, siin niitä joita on oppinut. Onko pöllö noidan frendi ja miksi niin muka. Tämän käymme pidemmällä aikajanalla elämän kokemuksen kautta ja havaintojemme kautta, niin kuin tiedemies tekee työtään kun mittailee. Rohkeasti vaan testaamaan.


      • pirimirikuukki

        On olemassa perhe "syömäreitä". He ovat eliöitä/ihmisiä, joiden toimintatapa on tosi vain perheolosuhteissa. He elvätä perheessä, perheestä. Sellaisille olioille pitää antaa perhe, jottei he kuolisivat. Perheellisille on omaa paikkaansa. Elämä järjestää heille tilaa, niin kuin sinä kevelisit sisään ja sinua varten on siellä mukavassa paikassa oma VAPAA istuinpaikka. Miksi muka se olisi vapaa? - kysyt. No koska se on sinua varten, eikä kukaan muu haluaa sitä ottaa. Tämä on sinun energiasi. Ota se ja pidä se.


      • vihalintu

        Alien ei syö paljon, mutta kun hän syö, niin se on totaalista olotilaa. Syömisellä on vahvaa vaikutusta.


      • vihapiha

        Lisäys:

        aivojen koko on vakio. Aivojen koko, muoto, tilaa on verrannollinen avaruudelliseen tilaan, että sinun aivoillasi on vastine koon, muodon ja tilan suhteen. Myös tuleva tapahtuma on suhdetta. Sinulta ei puutu mitään, eikä tilasta joka on toisaalla. Yhteinen tarinanne määrää elämäsi.

        Joten en voi sanoa sinusta, mitä sinun pitää tehdä, paitsi sen, että sinun pitää ajatella.

        Kasvutarinasi on henkilökohtainen. Sinun ongelmasi ei ole minun ongelmani, paitsi humaanisuuden skaalassa yleisesti. Vasen-, ja oikea- puoliskot ja etuaivot...se ydin osaa....kun puhumme yleisesti. En voi elää, määrätä sinua kummiskin. Voin tukea liikettäsi (ajattelu on fyysistä. Ajatukseni on sinussa energiana) ajattelemalla sinua, yhteisiä asioitamme, mutta sinun pitää viestittää siitä, että pidätkö siitä, koska tuntemuksesi liikeenergiasta ovat kuitenkin sinun tuntemuksiasi ja ne heijastuvat minun kehooni aivan eri tavoin. Tuntemuksesi rikkoutuvat heijastuksessa. Olen potenssissa sinun tuntemukseesi, joten en tunne kipuasi esimerkiksi samassa volyymissä. Siksi on helpompaa kertoa pois asioita, viestittää. Telepatian tyyppejä on monia, jokaiselle Zodiakille omansa. Se on täydellistä loogista tiedettä. Ihmiset tukevat toisiaan, myös aivojen toiminnassa. Siksi olemme homoja ajattelussa, että ajatuksemme toistuvat samoina, vaikka heijastuskulma muuttuu. Älykkyys on vaistoa siitä kuinka missä muodossa ym ajatukset ja energiat heijastuvat. Pitää laskeaa, nähdää, tuntea, olla. Alieneilla on suuri laskutaito. Suuri tarvitsee pientä tai kova tarvitsee pehmeää. Yksinkertaistetusti sanottuna, kirjasta luin, että kosmokset asukit VAIN ihannoivat, jumaloivat ihmisen kaunetta. Ihminen on kaunis ja he eivät ja siksi he pitävät ihmisen kauneudesta. Niin luki kirjassa. Ja maapallolla, jopa naiselle itselleen puhumattakaan miehestä, niin nainen itselleen on niin kaunis olento, että huh huh. Nainen on jumalaisen jumalallisen jumalallisen ylijumalainen. Jumala.


    • Ja_sitten_asiaan

      Sinulla menee todella hyvin. Onnittelut siitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      366
      4456
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      84
      1844
    3. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      65
      1580
    4. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      44
      1556
    5. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      29
      1390
    6. Persut vajosivat pinnan alle

      Sosiaali- ja terveysministeri Kaisa Juuson (ps) tietämättömyys hallinnonalansa leikkauksista on pöyristyttänyt Suomen ka
      Maailman menoa
      209
      1369
    7. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      59
      1351
    8. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      54
      1341
    9. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      28
      1225
    10. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      8
      1218
    Aihe