Onko pakko luoda Paytrail tili

Pakkotilikö

Ostin tuotteen verkkomaksulla, tuotetta ei kuitenkaan lupauksesta huolimatta ollut myyjällä. Kauppa peruttiin, myyjä käyttää maksupalvelu Paytrailia ja on sinne tehnyt ilmoituksen kaupan perumisesta. Itselläni ei ole Paytrail tiliä. Nyt Paytrail tarjoaa mahdollisuutta rahojeni palautukselle vain luomalla Paytrailtili, en sellaista halua eli onko minun pakko luoda tuo tili saadakseni rahani takaisin sille tilille mistä olen maksun suorittanut?

18

6956

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Huh-huh

      Huono homma jos on pakko osallistua noin kalliiksi tulevaan maksupalveluun .
      Kuukausimaksu vain 59 €/kk ja monen moisia muita kuluja lisää.
      En ikinä sotkeutuisi tuohon palveluun.
      Toivottavasti saat rahat takasin, jollakin tavalla.

    • 6-7

      "Paytrail-tilin luonti ja käyttö on sinulle täysin maksutonta. Aloita heti."

      http://www.paytrail.com/paytrail-tili

      Tuosssa on lähinnä se etu, että ei tarvitse esimerkiksi luottokortin tietoja naputella joka kerta, kun maksaa. Toivon mukaan peruuntuneiden kauppojen osaltakin korttitilille tulee hyvitys. Ei ole itselläni kokemusta maksujen palautuksesta eikä minulla ole Paytrail-tiliä. Useammalle myyjälle on kuitenkin maksu mennyt Paytrailin kautta. En silti ymmärrä, miksei myyjän ilmoitus kaupan peruuntumisesta riitä Paytrailille. Kuluttajaviranomaisiin voisit ottaa yhteyttä.

    • Pakkotilikö

      Hei, kiitos vastauksistanne! Kyllä asia tosiaan on niin, että Praytrail tili olisi pakko luoda saadakseni palautuksen tavallisesta verkkopankkimaksustani. Maksun välittäjän eli Praytrailin pitäisi mielestäni ilmoittaa tuo kun maksu suoritetaan, olisi jäänyt kaupat minulta tekemättä. Onneksi tuotteen varsinainen myyjäyritys tilittää reilusti ja asianmukaisesti palautusmaksun nyt suoraan tililleni. Toiste nyt keskeytän maksutapahtuman jos välittäjä on Praytrail ja jätän tilaamatta, jos vähänkin on epäilys että jostakin syystä voisi tulla kaupan peruuntuminen eli palautus kysymykseen. Pakottaminen Praytrailtilin luomiseen ja siis pakkoasiakkuus ei ole minun juttu.

    • Pakkotilikö

      siis kirjoitusvirhe tuossa nimessä kysymys on tietysti kuten alkuperäisessä viestissä Paytrail palvelusta

    • öokoijho

      Sama homma täällä että paytrail haluaa että luon tilin, että saan ~80€ verkkokauppatilauksesta takaisin. Onko tuo täysin turvallista, voiko kysyä suoraan tilatulta verkkokaupalta, voivatko palauttaa rahat suoraan? Ei kiinnostaisi mitään kyseisiä tilejä tehdä kun ei ole tarvetta muuten.

    • Uuras

      On tuo omituista, että maksaa voi kätevästi ilman paytrailtilin luomista, mutta kun myyjällä ei ole tuotetta ja kauppa peruuntuu, alkaa ongelmat. Paytrail laittaa sähköpostin, johon ei voi vastata ja jos haluaa rahansa voi ainoastaan luoda paytrail-tilin, jotta asia etenee. Jos haluaa rahansa pitää ottaa kauppiaaseen yhteyttä ja hän voi maksaa suoraan tilillesi, jos haluaa. Minun tapauksessani onneksi halusi, mutta Paytraililta tulee joka päivä muistutus tuosta palautuksesta ja tilin luomisesta.. Jonkunmoinen riesa. Otin yhteyden asiakaspalveluun, mutta vieläkin noita näkyy tulevan..
      En tiedä onko tuo laitonta, mutta kakanmaku tuommoisesta tiliasiakkuuteen painostamisesta tulee..

    • Paytrail_asiakaspalvelu

      Hei,

      Paytrail-tilin luominen palautuksen onnistumiseksi ei ole välttämätöntä. Kauppias voi halutessaan tarjota yhtenä vaihtoehtona asiakkailleen Paytrail-tilin palautusväylänä. Paytrail-tili toimii turvallisena ja luotettavana väylänä palautukselle

      Palautusviestiimme voi vastata ja asiakaspalvelumme ohjeistaa palautuksen onnistumiseksi.

      Jos et silti halua luoda Paytrail-tiliä niin sinun pitäisi olla yhteydessä verkkokauppiaaseen ja pyytää heitä palauttamaan rahat tilisiirtona.

      Otathan yhteyttä [email protected], mikäli sinulla on palautuksesi kanssa ongelmia.

      • öllöllöö

        Miksi se paytrailtili sitten pitäisi luoda. Miksette yksinkertaisesti hyväksy, että asiakas antaa teille tilinumeronsa ja maksatte velkanne hänelle?


      • meitsit

        palautuspyynö veroparatiisiyhtiön pääkonttoriin Cayman saarille saada maksu suomalaiselle tilille ..... haloooooo

        lienee maksunvälittäjän lakisääteinen velvollisuus hoitaa.


    • Paytrail_asiakaspalvelu

      Hei,

      Kiitos jatkokysymyksistä.

      - Paytrail on maksunvälittäjä ja palautuksesta huolehtii aina maksunsaaja - eli kauppias. Paytrail-tili on kauppiaalle yksi kanava hoitaa palautus.

      - Järjestelmä tarkistaa tilinumeron oikeellisuuden tallennettaessa. Numeron tulee siis olla matemaattisesti oikea, jotta sen pystyisi tallentamaan, joka pienentää virheen mahdollisuutta numeroa tallentaessa. Näin rahat löytävät varmasti perille.

      - Järjestelmämme muistaa asiakkaan tilinumeron, eli usein verkosta ostavan ja palauttavan ei tarvitse kuin hyväksyä palautus kirjautumalla. Tilinumeroa ei tarvitse joka kerta tallentaa uudelleen. Toki numeron voi tarvittaessa myös vaihtaa.

      - Kirjautuminen antaa mahdolisuuden seurata palautuksen etenemistä ja saada ilmoituksen, kun palautus löytyy pankkitililtä. Tili myös muistaa asiakkaan saamat palautukset, eli sieltä löytyy historiatietoa asiakkaan vastaanottamista palautuksista.

      - Asiakkaita huolestuttaa usein, että kirjautumisen jälkeen he tulevat saamaan mainospostia, emme mainosta kuluttajille, joten huoli on turha. Lisäksi he voivat tilin asetuksista määritellä, millaisia sähköposteja heille saa lähettää tai estää lähettämisen kokonaan. Tiliin liittyvät viestit ovat esimerkiksi tiedotuksia tiliin mahdollisesti liitettävän maksukortin vanhenemisesta tms.

      - Kuluttaja voi poistaa Paytrail-tilin vaikka heti palautuksen jälkeen

      • meitsit

        Kiitos "mainostekstistänne" !

        Veroparatiisikauppiaanne ainut järkevä, käytännön maksun palautus vaihtoehto on palauttaa maksu teille.
        Pankkisiirto heille on kallis, valuutakurssit jne..
        joten ilmoittavat ostajan tiedustellessa teidät palauttajaksi, pankin tapaan.

        Paytrail tilin lisäksi ette ole toistaiseksi muuta järkevää vaihtoahtoa muutaman kympin palautukselle EU:n ulkopuolelta esittänyt?

        Taitaa vaan olla niin että ette viitsi/halua palvella ostajaa ilmaiseksi edes muutamissa ulkomaisissa maksupalautuksissa (todentamininen masukuitilla ei ole ongelma maksajalle) ?

        Maksun palautus "osaisi oikein" silloinkin kun ei maksaessa ole "accountia" olemassa ilman manuaalisia toimenpiteitänne, uskomatonta?

        Miten kauppias hoitaisi/todentaisi maksupalautuksen oikeellisuuuden perästäkäsin tehdylle ostajan tilille kunnei sitä ole ollut maksaessakaan ?

        Mainoksia ei kukaan oleta teiltä tulevaksi ... TEIDÄN KAUPPIaAT MAINOKSIA LÄHETTÄÄ perusteella mitä ovat kaupaksi saaneet, ostajan profiloineet.

        Rahaliikenne ostajalta myyjälle kerrot on "teidän juttu" --- jos/kun jokin menee kaupassa pieleen, ostaja hoitakoon keskenään akselilla Suomi/Cayman

        Arvelen että maksunvälittäjällä on likimain sama vastuu/velvollisuus kuin pankilla ?
        FIVA taitaa olla samaa mieltä kanssani ?


    • Eiolepakkokoskaan

      Tietääkseni ei ole pakko rekisteröityä.. Näin muistelisin...

    • viimenekertakele

      kuinka,kuinka helvetissä löydän enää sen firman johon rahat jäi jumiin jos itse ei muista ja onko kukaan saanut rahojaa takaisin muuten kuin paytrail kautta

    • Upikinoni

      No onko se nyt joku ongelma liittyä siihen, jos kerran sit asiat hoituu kunnolla ?

    • Onkotietoa

      Minua ainakin kyllästyttää se, että joka paikkaan pitäisi avata tilejä kaikkine turhinekin tietoineen ja ehdot ovat sivutolkulla munkkilatinaa. Käyttäjätunnuksia ja salasanoja vaan lisää.
      Tässäkin esimerkissä rahat on maksettu pakosta Paytrailin kautta jolloin tilinumerot näkyy mistä maksettu, niin ei voi turvallisesti muka palauttaa rahoja samalle tilille?
      Trafin maksutkin liikkuu Paytrailin kautta onko hyväksytty sama palautusbyrokratia ja tietojen kalastus valtionkin puolesta?

    • Oona.88

      Paytrailin tilin luominen tarkoittaa korttinumeron ja turvanumeron luovuttamista Paytrailille. Vastaavassa tilanteessa Visa lupaa korvata kaikki korttiin liittyvät väärinkäytökset esim. tietomurron yhteydessä. Lupaako Paytrail saman?

    • Ghghg123

      Apua eroon paytraik tiliatä, jota en ole luonut, HIRVEITÄ LASKUJA IMETÄÄN PANKISTANI KOKOAJAN!!

    • Anonyymi

      Tule monen viikon jälken kun on tehnyt sen ostoksen sähköposti jossa pyydetän tilinumero ja tunnistatumaan luulen että mene kauan ennen kun rahat näkyvät tilillä sittä minua lähinnä kinnosta ja sitten tietenkin se että ne ei ota ylimääräisiä maksuja mutta en ole luonnut paytrail tiliä vain antannut kortti tiedot mutta ei kai ne sittä ota ylimäräisiä maksuja jo ne korttitiedot pitä joka tapauksessa anta kun maksa Paytrail.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 137
      3888
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      108
      3542
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      19
      2513
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1861
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1717
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1599
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1575
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      29
      1506
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1481
    10. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      87
      1458
    Aihe