Pennitön uneksija ja Winkkarin rahat

https://www.edilex.fi/uutiset/arkisto/kaikki/2016?perpage=20&offset=6
“Edellä todetut vilpitön mieli ja huono taloudellinen asema eivät korkeimman oikeuden kokonaisarvioinnin lopputuloksena olleet riittävän painavia syitä kohtuullistamiseen. (13.6.2016)”

On niin raskasta palauttaa rikoksesta saatu Winkkarihyöty valtiolle, ihan sydäntä riipoo. Taas yksi kohtuuden ystävä ( kohtu vänner) yritti ruikuttaa alennusta rahojen palautukseen – siis rahoihin, jotka eivät edes kuulu hänelle. Kun pitäisin niin mielelläni naapurin rahat, joo taas. ;))))

No tämmöisiä päätöksiä tippuu tasaiseen tahtiin, laki on sentään vielä laki Suomessa.

Mielenkiintoisempi seikka on tuo huono taloudellinen asema. Näidenhän piti olla niitä tavallista nohevammin rahaa kasanneita yksilöitä, ainakin jos uskomme Trölliä.

Emme usko. ;))))

34

296

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Brynolf-paskat-housussa

      >>> Nämä ovat niitä tavallista nohevammin rahaa kasanneita yksilöitä, koska uskomme Trölliä. <<<

      Paskaperse on kerrankin jäljillä. Mukanahan oli poliisit, professorit, pankit ja omaisuudenhoitajat sekä asianajajat sulassa sovussa. Näin tröllin asia kirjoitetaan Hesarissa:

      "Rantala määritteli väitöskirjatutkimuksessaan myös tyypillisen Wincapita-sijoitushuijaukseen osallistuneen profiilin. Aineiston perusteella hän selvitti yli kolmentuhannen yksittäisen sijoittajan asuinpaikan ja sosioekonomisen aseman.

      Hänen mukaansa Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia. Tavallista korkeampi tulotaso tai koulutus ei siis suojannut sijoitushuijauksen uhriksi joutumiselta.

      "Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin eli noin puoli prosenttia", Rantala kertoo.

      Rantala hämmästyi myös sitä, että huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit."

      http://www.hs.fi/talous/a1426573612033

      • "Hänen mukaansa Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia."

        Tossa Rantala menee niin metsään, kuin vaan voi mennä. Tuo väite ei tuollaisenaan pidä paikkaansa.

        Tästä ollaan puhuttu aiemminkin. Jos mietitään sitä, että millainen jakauma tuolla Rantalan "hutkimalla" aineistolla oli, niin selviää seuraavaa:

        Rantala hutki aineiston KRP:n keräämän aineiston pohjalta. Miten hän selvitti jäsenen sosiaalisen aseman ja verotuksen ennen ja jälkeen clubiin liittymisen? Uskoisin, ettei mitenkään, kunhan vaan lämpimikseen puhuu palturia.

        Rantalan hutkimus antaa täysin väärän kuvan todellisuudesta. Jos mietitään alkuun liittyneitä, niin he sijoittivat muutaman kympin kusetukseen. Ei se vaatinut mitään rahakkaita satsauksia. Liittyjät olivat pääosin verkostomarkkinoinnin kautta tullutta huu-haa-porukkaa ja heidän koulu- ja työtaustansa olivat mitä olivat. Poikkeuksen toki tekee vyölaukkumies. Ne, jotka liittyivät viimeisen ryöstöretken aikana vuoden 2008 tammi-helmikuussa (noin 4.000 uutta jäsentä), niin heillä oli varoja lähteä mukaan ja heillä oli luonnollisesti luottotiedot silloin kunnossa. Heillä piti olla, koska ei tavan pulliainen olisi kiekaissut silloin kolmee tonnia lyhyellä varoitusajalla. Muistelisin, että vaikka toi kolme tonnia oli se pienin summa mukaan lähtijälle 2008 alkutalvesta, niin sponsorit sanoivat hyvin usein, että alta viiden tonnin ne ei ota mukaan ja tollanen kymppitonni olisi jo jotain.

        Noissa KRP:n asiakirjoissa asianomistajina painottuu juurikin tuo vuoden 2008 äkkirykäisy (n. 35 miljoonaa €uroa MB:n kautta) ja osittain vuoden 2007 sellaiset liittyjät, jotka eivät olleet vielä ehtineet kotiuttaa (6 kuukauden kumulointiaika oli kesken). He tekivät tuktintapyyntöjä ja siten niiden osuus on painotettu. Eli heitä toki voidaan sanoa, että olivat asiansa hyvin hoitaneita ja elämä oli suunnilleen kunnossa muutoinkin.

        Jos nyt mietitään, niin juuri ne muutaman kympin tai parin huntin alussa sijoittaneet olivat niitä epäiltyjä ja juuri heiltä vaaditaan/vaaditaan niitä rikoksesta saatuja hyötyjä takaisin ihan siitä syystä, että olivat ehtineet kusettaa muutaman vuoden ja saada mittavia tuottoja rikoshyödystä. He olivat juuri niitä "huonosti asioitaan hoitaneita" ja nyt tietty ne persaukisena saavat yhteiskunnan (jotkut ehkä vakuutusyhtiöiden) maksuttoman oikeusapupalvelun.

        Kyllä Rantala on oikeesti niin hakoteillä tuon hutkimisensa kanssa, kuin vaan olla ja voi.

        Ja mitaan ette voi...


    • Tässä sitten oli keskivertosuomalaista koulutetumpi ja suurituloisempi kansalainen, joka hovioikeudessa ruikutti huonoa taloudellista asemaansa. Ettei peräti ollut professori tai poliisi.

      Trallalaa pösilö. ;)))

      • Br.-Pa.-H

        > Oli professori tai poliisi.

        Sovitaan näin. Lienet ottanut asiasta selvää, utelias kun olet.

        Trallalaa Paskaperse. ;)))


      • Br.-Pa.-H kirjoitti:

        > Oli professori tai poliisi.

        Sovitaan näin. Lienet ottanut asiasta selvää, utelias kun olet.

        Trallalaa Paskaperse. ;)))

        Eihän tämä aivan asiaan liity, mutta olen tässä vuosien varrella ihmetellyt sinun lapsenomaista hyväuskoisuuttasi, ystäväni Trölli. Ensinnäkin hyväuskoisuutta siinä, että ylipäätään liityi klubiin. Toiseksi hyväuskoisuuttasi siinä, että jaksat huudella näitä ontuvia klubilaisten puolustuspuheitaisi ja vieläpä uskot, että joku voisi uskoa sinua.

        Omat silmäsi todistavat vallan muuta, mutta suu vaahdossa sinä huutelet, että klubin jäsenet olivat tuomareita ja poliiseja kaikki tyyni, tai vähintään hyvätuloisia yhteiskunnat tukipylväitä. Eivät he olleet.

        Klubilaisten määrä oli yli 10.000 pösilöä. Ota tämän suuruinen otos mistä tahansa; Juhannuksena hukkuneet, AA-klinikan potilaat, ajokoirien harrastajat. Aina tämän suuruiseen populaatioon muutama poliisi ja professori mahtuu. Juhannuksena hukkuneita karakterisoi humalatila, AA-potilaita halu parantua ja ajokoiramiehiä koiranpaska pihalla. Klubilaisia taas karakterisoi ahneus ja tyhmyys.

        Mutta seurataan tapausta. Jospa sieltä professoripoliisikin aikanaan vastaan tulee.;)))


    • KarvasKalkki

      "palauttaa rikoksesta saatu Winkkarihyöty valtiolle"

      On törkeätä puhua palautuksesta kun tosiasiassa kyse on valtion terrorista.
      Valtio omii itselleen tappiolle jääneiden varat itseoikeutetusti.

      Virkamiehet petaavat Vihdin tapauksen toisintoja tuleville vuosille ja vuosikymmenille.

      Ja taas saavat valtakunnan ylimät loiset presidentistä ministereihin lähetellä osanottojaan edesmenneitten virkamiesten sureville omaisille mustamaalaten ahdinkoon saatettujen ihmisparkojen epätoivoisia tekoja.

      Tässä hieman vastapainoa perseennuolijan aloitukselle KRP:n käsikassaran Kalevan toimesta:

      http://www.kaleva.fi/uutiset/kotimaa/isot-wincapita-karajat-alkavat-oulussa/706232/

      "Korvauksen saaminen Oikeusrekisterikeskukselta edellyttää sitä, että hakijalla on vahingonkorvausta koskeva tuomioistuimen ratkaisu. Sillä hän todistaa, että juuri hän on yksi WinCapitassa häviölle jääneistä ja oikeutettu korvauksiin."

      Ja lopputulemaa saman käsikassaran uutisoimana:

      http://www.kaleva.fi/uutiset/oulu/wincapita-syytteita-nurin-oulussa/718103/

      "Käräjäoikeuden mielestä syyttäjän tekemät laskelmat eivät osoita, että vuonna 1940 syntynyt mies olisi saanut hyötyä klubista joten hänen ei tarvitse maksaa mitään."

      Käräjäoikeus jätti, muun sekoilun ohessa, tahallisesti käsittelemättä joidenkin korvausvaateiden esittäjien vaatimukset vahingonkorvausten ratkaisemisesta yksityisoikeudellisen vaatimuksen turvaavan oikeudenpäätöksen saamiseksi.

      Korvausvaateiden esittäjiä, rikoksen uhreja, pidettiin pilkan kohteina Oulun käräjäoikeudessa tuomareiden Savolainen, Markus ja Hämäläinen toimesta.
      Ehkäpä heidän henkilökohtaiset suoriutumislisänsä, verirahat, karttuivat tuosta toimesta muutamilla kymmenillä prosenteilla.

      Hovioikeuden ratkaisu osoittanee sen onko ko. miehellä sopimus tehtynä viranomaisten kanssa ja saako hän pitää mm. Turkin asuntonsa ja väh. 654 000 euron käteisnostot, ns. pikakotiutukset, palkkiona vaitiolostaan.

      Tällaiset toiminnot mitä WinCapitassa on eri viranomaisten toimesta nähty synnyttävät syvälle juurtuvaa katkeruutta sekä voitolle jääneiden että valtion ryöstämiksi joutuneiden rikosuhrien keskuudessa ja laskua siitä maksetaan vielä karvaasti.

    • ”Valtio omii itselleen tappiolle jääneiden varat itseoikeutetusti.”
      Ole nyt jo vouhkaamatta siinä. Kolhoosiämpäri on tunnettu ja tunnustettu tosiasia. Kyllä sieltä mannaa jaetaan, kunhan ehditään. Varatuomari, ei-asianajaja Pitkänen se loi teorian siitä, että valtio rosvoaa rahat. Pitkänen oli joka käänteessä väärässä ja niin on tässäkin.

      Oulun käräjäoikeuden päätös oli kummallinen, mutta näitä tuomioistuinten sooloiluita on nähty vuosien varrella useita. Tätä varten ovat ylemmät oikeusasteet ja uskon, että Oulunkin keissi katsotaan pohia myöten uudestaan.

    • Br.-Pa.-Pe

      Paskaperse: "Klubin jäsenet olivat tuomareita ja poliiseja kaikki tyyni, tai vähintään hyvätuloisia yhteiskunnat tukipylväitä."

      Tämä tuskin pitää paikkaansa, ja ihmttelenkin, mistä Br. Paskaperse näin päättelee?

      Paskaperse kuulostaa melkoisen hyväuskoiselta. Tiedämme, että paskaperseen tyhmää, ahnetta ja rikollista sukulaismiestä huijattiin klubissa pahan kerran. Koijari vei huijaria. Tätä kautta tietoa jäsenistä voi toki kertyä paljonkin. Oma Winkkarin jäsenten arviointini sen sijaan perustuu puhtaasti asiasta tehtyyn tieteeseen.

      Tri (väit.) Rantalan mukaan Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia. Mukana oli useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tri (väit.) Rantala hämmästyi myös sitä, että huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit.

      Br. Paskaperse siis kertoo siis ilmeisen hyväuskoisuuttaan, että kaikki klubin jäsenet olivat dumareita ja poliiseja, mutta hän ei pysty todistamaan asiaansa. Itse uskon, että mukana oli - aivan kuten Paskaperse kertoo - dumareita ja poliiseja. Emme tiedä tarkasti kuinka paljon, mutta mukana kuitenkin. Sen lisäksi tiedämme, että mukana oli asianajajia, professoreja, pankkeja ja omaisuudenhoitajia. Jopa Harvardin käynyt ekonomi ja Moneybookersin hallituksen jäsen osoitti helmíkuussa 2008 halunsa liittyä henkilökohtaisesti jäseneksi Winkkariin.

      Tosin kuin Paskaperse päättelee, tri (väit.) Rantala päättelee, että Winkkarin sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia. Tämä on helppo uskoa, ja oleellista on, että oli varoja sijoittaa. Ei kuitenkaan tarvitse olla tuomari tai poliisi, jotta olisi varoja. Näin minä asian päättelen Rantalan tutkimuksen perusteella olevan.

      http://www.hs.fi/talous/a1426573612033

    • paperseentervailija

      Ei ollut perseaukisilla mahdollisuutta sijoittaa klubiin, se lienee päivän selvää normiajattelukyvyn omaaville.

      Huijatuiksi (?) joutui nyt tavallista paremmin toimeen tulevia kansalaisia suhteellisen suuri joukko ja se näyttää korpeavan perseentervaajaa.

      Epäilen myös, että perseentervaajan sairaalloinen intohimo klubin asioihin kumpuaa hänen klubiin tekemistään suurista sijoituksista niillä surullisilla kalkkiviivoilla, jolloin Hannu Rantanen työntyi laivaan yhdessä Tiinansa kanssa ja matkusti Sveitsiin siirtelemään pääomia ympäri maailmaa.

    • ”Epäilen myös, että perseentervaajan sairaalloinen intohimo klubin asioihin kumpuaa hänen klubiin tekemistään suurista sijoituksista...”
      Täytyy myöntää, että Tröllykän mielikuvituksen lento on taas kerran melkoisen vallatonta. ;))))

      Toki myönnän, että täysin varaton pubi-petteri ei voinut liittyä klubiin. Toisaalta viisi tai kymmenen tonnia ei ole kovin kummoinen raha. Semmoisen hakasee pankista lounastunteroisen aikana joko omalta tililtä tai vallan lainaksi.

      Rantalan on tutkaillut klubilaisten verotietoja. Otoksena on ollut ne parituhatta esitutkintapöytäkirjassa nimettyä klubilaista. Uskon myös, että verotiedot ovat kerätty oikein.

      Rantalan johtopäätös jäsenistön hyvätuloisuudesta on kuitenkin ristiriidassa sen kanssa, mitä winkkarioikeudenkäyntien aikana on nähty. Lähes järjestään oikeuteen joutunut klubilainen on persaukinen veivari ja saa maksuttoman oikeudenkäynnin. Lähes poikkeuksetta oikeudessa oleva koijari vetoaa vähätuloisuuteensa ja pyytää alennusta rikoshyödyn palautukseen.

      Rantalan johtopäätös näyttää siis olevan ristiriidassa reaalitodellisuuden kanssa. Tähän on tietysti olemassa se vankka neuvostoliittolainen ratkaisu, jota Trölli nyt innolla kauppaa tänne: Jos aate ja todellisuus eivät kohtaa, muutetaan todellisuutta. ;))))

    • BrPaPe

      > Lähes järjestään oikeuteen joutunut klubilainen on persaukinen veivari ja saa maksuttoman oikeudenkäynnin.

      Paskaperseen ajatusmallin mukaan lähes jokainen oikeuteen joutunut suomalainen on myös rikollinen. Näin saamme aina mediasta lukea.

      > Jos aate ja todellisuus eivät kohtaa, muutetaan todellisuutta.

      Kaikki me luotamme enemmän tri (väit.) Rantalaan kuin nimin. Paskaperse, joka on patologinen itsensä ihailija.

      Toisin kuin Paskaperse päättelee, tri (väit.) Rantala päättelee, että Winkkarin sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia. Tämä on helppo uskoa, ja oleellista on, että oli varoja sijoittaa. Toisin kuin Paskaperse sanoo ei kuitenkaan tarvitse olla tuomari tai poliisi, jotta olisi varoja. Näin minä asian päättelen Rantalan tutkimuksen perusteella olevan. Antaa paskaperseen kuitenkin pitäytyä omassa sairaankatkerassa ja -uteliaassa maailmassaan.

    • Olen itse kiinnitänyt huomioita siihen, että lähes säännönmukaisesti oikeuteen joutunut klubin jäsen on varaton ja saa maksuttoman oikeudenkäynnin.

      http://yle.fi/aihe/artikkeli/2014/04/07/mot-loysi-wincapitan-miljoonamiehet
      Tässä on johdantoa aiheeseen. Miljoonamiehet - verotulojenkin mukaan – ovat oikeudenkäynnissä yksi toisensa jälkeen ilmoittautuneet varattomiksi. Joku muukin on huomannut asian.

      Rantalan tulokset ovat - ainakin näennäisesti - ristiriidassa arkipäivän todellisuuden kanssa. Asiaa ei muuta se, että Tröllykkä sulkee silmänsä todellisuudelta ja jankuttaa jargoniaan: ”Kaikki me luotamme enemmän tri (väit.) Rantalaan...”.

      Toki on hyvä, että luotamme auktoriteetteihin. Vielä parempaa on kuitenkin se, että ihminen uskaltaa ajatella omalla päällään.;))))

    • TopraHujanen

      "Kolhoosiämpäri on tunnettu ja tunnustettu tosiasia. Kyllä sieltä mannaa jaetaan, kunhan ehditään. "

      "Toki on hyvä, että luotamme auktoriteetteihin. Vielä parempaa on kuitenkin se, että ihminen uskaltaa ajatella omalla päällään.;))))"

      Auktoriteettiuskovaiset tai muuten vajavalla hummeetin juoksulla varustetut vakuuttavat toisilleen ja itselleen, että kyyyyllä se valtio jakaa wincapita-voitot takaisin hävinneille, vaikka lakia on muutettu ja oikeusistuimien ratkaisuja rukattu siihen suuntaan, että valtio saa pitää ihan laillisesti kaikki konfiskoimansa varat.

      Omalla päällään ajattelevat sen sijaan ovat huomanneet kupletin juonen juo vuosia sitten; voitolle jääneet ovat puolustusrintaman nimissä yrittäneet pitää kynsin hampain kiinni Kailajärven rikoksen tuottamasta hyödystä ja valtio on käyttänyt kaikki kepulikonstit saadakseen ainakin osan klubin rahankeruuoperaation tuotosta pysyvästi haltuunsa.

      Alkuperäinen suunnitelmahan virkamiehistöllä (Laiho, Koivisto, Nissinen, KRP, jne...) oli todella härski; kehiteltiin pikkupyramiditeoria ja sen rinnalle koepallostrategia, jonka turvin jokainen pikkupyramidin huippumies olisi pantu maksamaan tunkkiensa menetykset ja kellepä muulle kuin valtiolle.
      Näin valtio olisi saanut perittyä klubivoitoiksi mainitut rikoshyödyt moninkertaisesti itselleen, mutta koepallostrategia valtakunnanmaaleineen kokivat nöyryyttävän hetken kun suunnitelma tuli julkiseksi ja EOK hieman säikäytti virkamiehiltä löysät pöksyihin ja suunnitelmia piti muuttaa.

      Rikosuhrien varoista kilpailee siis kaksi rikollisjärjestöiksi luokiteltavaa organisaatiota; puolustusrintama ja valtio.

      Kyllä siinä rikosuhreja viedään kuin kusiämpäreitä.

      • TopraHujanen

        PS.
        Polvivaiva-Vanhasta ei sovi unohtaa alkuperäissuunnitelman puuhamiehistöstä.


      • Salaliittoteorian heikkous on siinä, että virkamiehillä tuskin riittää motivaatiota tavoitella Winkkarin rikosuhrien vähäisiä lantteja. Valtion mittakaavassa Winkkari oli kuitenkin vain harmillinen kärpäsen paska muuten puhtaassa ikkunassa.

        Virkamies taas ei hyödy yhtään mitään siitä itse, että alkaisi heitellä kolopalloja tämmöisessä asiassa. Salaliittoteoriasi on hylätty 6 - 0. ;)))


    • Br-Pa-Pe

      Paskaperse: "Olen itse kiinnitänyt huomioita siihen, että lähes säännönmukaisesti oikeuteen joutunut klubin jäsen on varaton ja saa maksuttoman oikeudenkäynnin."

      Sanopas meille muille, miksi tavanomainen, tavallisilla rahavaroilla tai tavallista suuremmilla rahavaroilla ominaistettu henkilö pääsisi lehteen, haluaisi päästä lehteen ja mitä lehti siitä hyötyisi?

      Jäsen ansaitsee 50.000 euroa vuodessa, on saanut Winkkarista voittoa 25.000 euroa ja on toiminut hyvässä uskossa. No, kaveri maksaa summansa säästöistä tai lainalla pois mukisematta - joten missä on se tarina? Kannattaako tuollaisesta kirjoittaa?

      Tarinan ydin on siinä, että jos köyhä voittaa, ja voittaa paljon, eikä kykene tai ei halua kyetä maksamaan voittoja takaisin, medialla on jotakin kerrottavaa. Juttu ei ole se, että jäsen palauttaa vapaaehtoisesti ja valittamatta toisen tekemästä rikoksesta hyötymänsä varat, vaan että ei palauta koska ei kykene. Ja valtio maksaa köyhän tai rahat jo piilottaneen kulut. Miten vaikeaa paskaperseen on asiaa ymmärtää?

      Paskaperse: "Kaikki me luotamme enemmän tri (väit.) Rantalaan kuin paskaperseeseen."

      Aivan totta.

      Rantalahan kertoo näin: "Wincapita-sijoittajat olivat keskivertosuomalaista koulutetumpia ja suurituloisempia.... Mukana oli jopa useampia sijoitusneuvonnan ammattilaisia pankeista ja omaisuudenhoitajista. Tohtoritutkinnon tehneiden määrä oli sama kuin väestössä keskimäärin eli noin puoli prosenttia.... Huijaukseen lähti sijoittamaan myös varovaisiksi ja kriittisiksi miellettyjen joukko, kuten professorit ja poliisit."

      Ahne, tyhmä ja rikollinen, kertoo paskaperse. Tri Rantala ja oikeuslaitos ovat eri mieltä. Kourallinen rikollisia - useampi sangollinen asianajajia, tuomareita, poliiseja, professoreja, pankkeja, ekonomeja ja halukkaita Harvardin ekonomeja.

    • ”Jäsen ansaitsee 50.000 euroa vuodessa...”
      En nyt ymmärrä, miksi haluat ottaa näin pienituloisen esimerkiksi?

      ”...jäsen palauttaa vapaaehtoisesti ja valittamatta toisen tekemästä rikoksesta hyötymänsä varat...”
      Rehellisyyden nimissä on myönnettävä, että vuosien varrella on oikeudessa vilahtanut muutama, joka on myöntänyt konfiskaatiovaateen oikeaksi ja ilmeisesti myös maksanut sen, mitä oikeudessa on vaadittu. Nämä näyttävät kuitenkin edustavan harvalukuista vähemmistöä.

      Synkeä enemmistä kertoo toimineensa vilpittömin mielin, kiistää konfiskaationvaateen tai ainakin vaatii alennusta. Näistä myös melkoinen osa kertoo olevansa vallan pers’aukisia taivaanrannan maalareita.

      Niin tai näin, Rantalan teesit eivät natsaa siihen, mitä näemme ihan omin silmin oikeudessa.

      Onko sitten todellisuuden vika, että maailma ei vastaa teoriaa. Pohdi sitä. ;))))

      • TopraHujanen

        "Synkeä enemmistä kertoo toimineensa vilpittömin mielin, kiistää konfiskaationvaateen tai ainakin vaatii alennusta. Näistä myös melkoinen osa kertoo olevansa vallan pers’aukisia taivaanrannan maalareita."

        Puhalteleppa munniisi.

        Media on mässäillyt muutamien kymmenien jäsenten oikeudenkäynneillä ja, kuten muistamme, klubissa oli 2021 voitollista tiliä, joista oletettavasti suurimmalta osalta karhotaan voittoja pois, ylivoimaisen enemmistön konfiskaatioita ei ole tuotu esiin ollenkaan.

        Jaa, että miksipä ei?

        Kuten Br-Pa-Pe kertoi ja perseennuolija on sen jo pariinkin kertaan vahvistanut, kun todellisuus ei vastaa luotua mielikuvaa niin yritetään muuttaa todellisuutta.
        Tässä nimenomaisessa tapauksessa se tarkoittaa sitä, että uutisoidaan vain ne tapaukset, jotka vahvistavat virkamiesten aikoinaan luomaa kuvaa jäsenistöstä - "kaikki rikollisia".

        Nuo, ketkä tekeytyvät perseaukisiksi käyttävät röyhkeästi hyväkseen yhteiskunnan varattomiksi todetuille tarjoamia ilmaisia palveluja.
        He ovat koko jäsenkunnasta vain pieni murto-osa, mutta pilaavat toimillaan koko jäsenkunnan maineen virkamiesten ja median myötävaikutuksella.
        Röyhkeimmät noista ovat jopa käräjäsalissa kiistäneet käteisvarojen vastaanoton aiheuttaen täten lopullisen vahingon menetyksilleen korvausta hakeneille.
        Valtio on kiittänyt ja kumartanut sekä konfiskoinut myös nuo käteisnostot ivallinen virne suupielessään.

        Oulun tapaus muodostaa tähän kuvioon omituisen poikkeaman, mutta siitähän saataneen lopullinen ratkaisu vasta muutaman vuoden kuluttua.


      • Br-Pa-Pe

        Paskaperse: "Rehellisyyden nimissä."

        Hah...! Sinähän se olet juuri sopivan tasapäinen henkilö puhumaan rehellisyydestä. Nauramme yhdessä ääneennaurua: hehehehehehehe.....!

        Hujasen Topra tuossa edellä kertookin sinulle aivan sanatarkkaan, miksi sinä olet väärässä ja muut oikeassa. Klubissa oli 2021 voitollista tiliä, joista tapauksista sinä olet muutamasta onnettomimmasta voinut lukea mediasta. Siitä sitten vedät johtopäätöksesi kuin muinainen viestimies kelalta.

        Multinikki Br. Paskaperse kertoo: ahne, tyhmä ja rikollinen. Tri (väit.) Rantala ja oikeuslaitos ovat paskaperseen kanssa eri mieltä. Kourallinen rikollisia, mutta useampi sangollinen asianajajia, tuomareita, poliiseja, professoreja, pankkeja, ekonomeja ja halukkaita Harvardin ekonomeja.


    • Nämä on niitä MV-lehden ajatuksia, että julkinen tiedonvälitys jaksaisi lajitella Winkkarijuttuja ja vieläpä pyrkisi muokkaamaan Winkkarin julkisuuskuvaa tiettyy suuntaan. Ei Winkkari sentään niin tärkeä ollut, että Ylen tapainen laitos viitsi pyrkiä yhtään mihinkään saati, että lltis tai muu yksityinen lehdistö vaivautuisi ajamaan jotakin agendaa.

      Totta tietysti on, että uutisen viihdearvo nostaa sen näkyvyyttä. Winkkarissa tätä viihdearvioa on piisannut. Kun tuulipukukansa pyrki kohti tavattomia rikkauksia, niin toki siitä juttua irtoaa ja naurua piisaa.

      Oikeudenkäyntejä keskitettiin muutaman kymmenen ryhmiin aina alueen ja välillä myös suursponssin mukaan. Tässä on esimerkki yhdestä oikeudenkäynnistä ja sen uutisoinnista. Millään ilveelleä en voi yhtyä väitteeseen, että uutisointi olisi nostanut vain pahimpia pellejä framille. Kyllä tämäkin esimerkki tasapuoliselta näyttää, jos joku.

      http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-2000000685535.html
      Tässä esimerkki 14 koijarin ryppäästä Lahden seudulta. ”Yli puolet rahansa sijoittaneista vaati valtiota oikeudenkäyntikulujensa maksumieheksi. Jokainen joutuu korvaamaan omat kulunsa itse.” Kohtuullistamista pyysi usea.

      Tässäkö niitä suurtuloisia sitten olisi? Alennusta ruikutetaan ja enemmistö yrittää maksutonta oikeudenkäyntiä – tosin tällä kertaa turhaan.

      Kun todellisuus on kerta toisensa jälkeen tämän näköinen, muut jutut ovat turhia. ;))))

      • Br-Pa-Ho

        Paskaperse: "14 koijarin ryppäästä Lahden seudulta."

        Vai oikea 14 "koijarin" rypäs per 2021 voitollista tiliä. Luulisi, että sinäkin jo kohta kymmenen vuoden kokemuksella pystyisit parempaan. Mutta EI!

        Aikaisemminhan tosin teit päätelmäsi vain Joulupukin ja Takatukan (= 2 hlöä Onni) perusteella; nyt olet sentään laajentanut perspektiiviäsi. Vaikka löytäisit mediasta sadan "koijarin" ryppään - tai edes sata erillistä WC-asiaa - se olisi vasta 5% kaikista tileistä, joihin mahdollisesti kohdistetaan palautustoimia. Teet päätelmäsi muutaman hassun prosentin perusteella.

        Herää pahvi!


      • kjhsgvsjksls

        > Millään ilveelleä en voi yhtyä väitteeseen, että uutisointi olisi nostanut vain pahimpia pellejä framille.

        Jokainen pelle joutui korvaamaan omat kulunsa itse vai menikö valtion piikkiin? Paskaperseen mukaan tuulipukupellet ovat varattomia ja pers’aukisia taivaanrannan maalareita. Kai se valtion piikkiin silloin meni, jos paskpersettä on uskominen.


    • ”Teet päätelmäsi muutaman hassun prosentin perusteella. ”
      Tri. Rantalan (väit.) otos oli noin 2000 henkilöä ja vastaavasti prosentuaalisesti siinä 15%.

      Herää pahvi?;)))))

      Kymmenen prosenttia on muuten jo melkoinen otos parin tuhannen populaatiosta, ei siinä mitään. Rantalan otoksen puute oli siinä, että hän nappasi tutkimukseensa vain esitutkintapöytäkirjaan päätyneet. Esitutkinta sinänsä seuloi jo otosta, joten Rantalan käyttämä otos ei sitten edusta kovinkaan hyvin varsinaista klubia. Uskoisin, että esitutkinnassa olivat voimakkaasti painotettuina:
      · aktiivisimmat sponssit
      · isoimmat sijoittajat
      · eniten voitolle jääneet
      · eniten hävinneet

      Näyttää siltä, että koska esitutkinta painotti eniten sijoittaneita, Rantala sai tuloksen, että klubi olisi ollut hyväosaisten kerho. Ei se sitä kuitenkaan ollut. Kyllä klubi oli todellisuudessa tuulipukuköyhälistön suuri marssi ryysyistä rikkauteen. Siinä vaan kävi kuten kävi.

      Toki muistan, että tutkinnallista syistä muutama suursponssi ei ollut mukana ensin julkaistussa esitutkinnassa.

      Esitin esimerkin. Me molemmat tiedämme, että samanlaisia esimerkkejä voisin helposti poimia kymmenittäin.

      Tältä se todellisuus näyttää. Jos mielesi tekee itkeä, ei voi mitään. ;))))

      • Esitin ajatuksiani hieman epäselvästi, tarkennan hiukan.

        Rantalan otos oli 15% 12.000 populaatiosta. Otos on enemmän kuin riittävä, jos otos vaan olisi satunnainen.

        Esitit, että minä saisin aikaiseksi 5% otoksen 2.000 populaatiosta. Otoksena se olisi jo hyvä. 10% olisi jo loistava.

        Voisin laskea tilastomatemaattisesti, mikä olisi riittävä otos 2.000 populaatiosta, mutta en nyt viitsi. Mututuntumalla heitän, että 100:n henkilön otoksella pärjäisi jo loistavasti.


    • Br-Pa-Pe

      Paskaperse: "Esitit, että minä saisin aikaiseksi 5% otoksen 2.000 populaatiosta."

      Mutta kun et saa. Saat näytille osan ja muutaman hassun niistä mediaan eksyneistä, jotka hakevat mieleistään oikeutta oikeussalista.

      Paskaperse: "Kyllä klubi oli todellisuudessa tuulipukuköyhälistön suuri marssi ryysyistä rikkauteen.

      Tri Rantala ja oikeuslaitos ovat eri mieltä. Kourallinen rikollisia köyhiä ja useampi sangollinen paremmin koulutettuja ja varakkaita asianajajia, tuomareita, poliiseja, professoreja, pankkeja, ekonomeja ja halukkaita Harvardin ekonomeja.

      Paskaperse: "Jos mielesi tekee itkeä, ei voi mitään."

      Itken toki sitä, että sinua on siunattu vain yhdellä silmällä, jota ei ole kytketty mihinkään. Käsiesi osalta sen sijaan olet kuin kirjoittamaan oppinut mustekala, jolla lonkerot toimivat automaattikirjoituksella. Tuloksena on paljon paskaa.

    • Rantala on tutkimusaineistonsa vanki. Epäilen, että esitutkinta valikoi klubilaisia jo niin voimakkaasti, että siitä osajoukosta ei voi vetää koko klubn jäsenistöä koskevia johtopäätöksiä.

      Oikeuslaitos taas ei ole ottanut kantaan klubin jäsenistöön sinänsä. Oikeus on ottanut kantaa yksittäisiin ihmisiin ja myöntänyt melkoisen määrän maksuttomia oikeudenkäyntejä.

      Turhaa sinä toitotat virtuaalitodellisuuttasi, kyllä järkevä ihminen totuuden näkee. ;))))

    • Br-Pa-Pe

      Paskaperse: "Turhaa sinä toitotat virtuaalitodellisuuttasi, kyllä järkevä ihminen totuuden näkee."

      Jätä sinä suosiolla totuus niille, jotka siitä jotakin ymmärtävät. Sinulla ei pyöri alakerrassa kuin tuulipuvunhousut ja yläkerrassa yksi silmä johdotusta vailla.

    • Ymmärränkö nyt oikein, että et ole oikein innostunut kertomistani faktoista. Toisinaan jopa näyttää siltä, että pyrkisit olemaan eri mieltä kanssani. ;)))

    • jhdgvskjdb

      Paskaperse: "Kertomistani höpöjutuista."

      Samaa mieltähän me olemme saduistasi.

    • En ajatellutkaan, että valaistuisit kertalaakista ja myöntäisit eläneesi harhoissa.

      Totuudella on kuitenkin sellainen ikävä ominaisuun, että ajan saatossa se väistämättä tunkee esiin. Voi tulla päivä, että sinäkin - ystäni Trölli - myönnät dementiahoitajalle, että oli se taannoinen Rautalankakauppias sentään viisas ja rehellinen mies.;))))

      • Hyvää-Juhannusta

        > Totuudella on kuitenkin sellainen ikävä ominaisuun, että ajan saatossa se väistämättä tunkee esiin.

        Sinulla, jos kenellä, on kantapään kautta kokemusta tuosta asiasta. Haluatko että postaan tuohon alle virhelistasi asioista, joita kerroit korealaiseen tapaasi totuuksina?


    • Tiedätkös, että Etelä-Afrikan syvimmän kaivoskuilun kivestä löytyy bakteereita, jotka ovat eläneet maan alla satoja miljoonia vuosia. Sinun virhelistasi elää salaista elämäänsä tietokoneen kovalevyllä. Kun se aika ajoin tupsahtaa näkyviin, se on aina hienoisesti muuttunut sieltä tai täältä.

      Pidä se tallessa. On mukavaa ajatella, ettö se lista voi vuosien tai vuosikymmenten kuluessa metamorfoitua vallan muuksi. Voihan olla, että sadassa vuodessa listasi on kehittynyt niin, että se ylistää Valuuttakauppiaan älyllistä ylivoimaisuutta. ;))))

    • Hurraaa

      Hurraaa! Rupluutti rupsuttanut 400 000% £-$ ja £-€!!!

    • MrToppila

      Heh. Elämä mataa täällä totuttua verbaaliakrobaattista latuaan.
      Pipsit sinnikkyydestä!

      .

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      313
      3827
    2. 209
      3058
    3. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      72
      2594
    4. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      242
      2044
    5. Tuollainen kommentti sitten purjehduspalstalla

      "Naisen pillu se vasta Bermudan kolmio on. Sinne kun lähdet soutelemaan niin kohta katoaa sekä elämänilo että rahat"
      Suhteet
      16
      1485
    6. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      178
      1402
    7. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      42
      1381
    8. Nukkumisiin sitten

      Käsittelen asiaa tavallani ja toiveissa on vielä että tästä pääsee hyppäämään ylitse. Kaikenlaisia tunteita on läpikäyny
      Ikävä
      4
      1357
    9. Syö kohtuudella niin et liho.

      Syömällä aina kohtuudella voi jopa laihtua.On paljon laihoja jotka ei harrasta yhtään liikuntaa. Laihuuden salaisuus on
      Laihdutus
      25
      1344
    10. Muistatko komeroinnin?

      Taannoin joskus kirjoitin aloituksen tänne komeroinnista eli hikikomoreista; syrjäytyneistä nuorista ihmisistä. Ehkä asu
      Suhteet
      51
      1287
    Aihe