Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Tärkeää FAKTAA nuorille....

t_T_t_

uskonsa seurakunnalle tunnustamisesta.

Suomen Perustuslaki, sen uskovapautta koskevissa kohdissa, on selvyydellä tehty selväksi, että uskovapaus on jokaisen, LASTENKIN oma kohtainen asia, joka ei kuulu edes lasten vanhemmille.

Jumalan ja jokaisen yksilön välinen suhde, on samassa Laissa suojattu.
JOTEN
KRISTITTYJENKÄÄN RIKOLLISUUDEN herra jumaliaan PALVELEVILLE EI KUULU KENENKÄÄN, SEURAKUNNALLA EI OLE OIKEUTTA PUUTTUA LASTENKAAN SUHTEESTA JUMALAAN.

SIIS USKOVAPAUDEN, SEN LAATU, MERKITYS, KETÄ USKOO, MIHIN USKOO JNE ON JOKAISEN OMA ASIA JOKA EI KUULU EDES LASTEN VANHEMMILLE PUHUMATTAKAAN, ETTÄ JOLLAKIN RIKOLLISUUDEN YLI 3500 LAHKOLLA MAAILMASSA OLIS OIKEUS PUUTTUA YKSILÖN IHMISOIKEUKSIIN. SIIHEN OIKEUTEEN PUUTTUMISET, OVAT RIKOKSIA.
huom!
Tätä, alla olevaa Suomen Perustuslaki RIKOTAAN ENITEN RIKOLLISTEN TOIMESTA, siis kuuluisan suomen valtion kirkonkin toimesta joka opeillaan vaatii lasten; kastettuja vanhempia rikollisesti kastattamaan lapsensa.
http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
2 luku
Perusoikeudet
6 §
Yhdenvertaisuus
Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.
Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.
Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.
Perustuslain 11 §:n mukaan "Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

Lakien hierarkia:
1 Jumalan ja Jeesuksen Laki = korkein Laki
2 Suomen Perustuslaki = ei saa olla ristiriidassa yllä olevan Lain suhteen.
(uskon asioita vaikutusvaltaiset ja usein uskovaisetkin pyrkii asettamaan kirkkolain Jumalan ja Jeesuksen antamien Lakien tasolle, ellei jopa sen yläpuolelle. Vallanhimo ja rikollisuus yhdistyy siinä ajatuksessa..)
3 suomen kirkkolaki = ei saa olla ristiriidassa YLLÄ MAINITTUJEN LAKIEN SUHTEEN.

Miksi lapsiakin tappaneet, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuudella on oppeineen oikeus manipuloida / aivopestä lapsia mm päiväkodeihin, kouluihin jne sijoittuneina riistämää lapsilta heidän oma Laillinen oikeus uskovapauteen?
Tämän, papin tekstissä on neljä törkeää saatanallisuuden valetta ja Jumalallisuuden sielullisuutta omaava, Jumalasta, ihmisyydestä, järjestään sekä ymmärtämisen lahjastaan luopumaton IHMINEN löyttää tuos useampia törkeyksiä:

http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
"Hei Mirka,
Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
t. Maarit-pappi"

Lyhyesti, Jeesus siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville Jeesus antoi myllynkivien käyttö ohjeet. Suomen valtion kirkon lahkoissa jopa rippi isä jakaa pedoviileille rikoksista sovituksia ettei rikollinen joudu oikeuteen rikoksestaan.
Jeesus ei raamatun mukaan ole käskenyt kastaa ketään, lapsikaan, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi, uskovaisiksi tai pedojen uhreiksi. Eikä lapsia/nuoria Jeesus käskenyt koulutettavaksi tuollaisen rikollisuuden toimesta ikuisiksi rikollisiksi. jne.
RIKOLLISUUDEN LAPSIKASTE, on yksi perisynnin RIKOLLINEN muoto josta kirkko ja papisto EI OTA RIKOKSENA VASTUUTA vaan asettavat RIKOKSEN lapsiaan kastattavien lasten vanhemmille perisynniksi kuten yllä olevasta papin kirjoittamasta tekstistäkin selviää näin: "kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa"
TUO ON LAKIEN VASTAINEN saatanallusuuden OPPIA JOLLA RIKOLLISUUDEN PERISYNTIÄ/sukupolvesta seuraaviin leviterttävää rikollisuutta SAADAAN AIKAAN USKOVAPAUTTA JA IHMISOIKEUKSIEN LAKEJA RIKKOMALLA.
Epä selvää on, kuka on lapsikaste rikoksista todellisuudessa se päärikollinen, kirkkoko, lasten vanhemmatko jne MUTTA KOSKA KIRKKO PAPISTOINEEN ASETTAA TUOLLAISEN, papin opin MUKAISEN VAATIMUKSEN, NIIN NÄEN TUON RIKOLLISUUDEN SEKÄ KIRKON JA PAPISTON RIKOKSINA.
Perustan näkemykseni siihen selvyyteen, että pappi on uskontunnustuksen kaltainen, ja pappislupauksessaan kirkolle ei saa Jeesuksen evankeliumia saarnata tai opettaa, niin MOLEMMAT OVAT TIETOISESTI saatanaa PALVELEVIA JA IHMISIÄ saatanallisuuksillaan AIVOPESEVIÄ, MM PERISYNTI RIKOLLISUUDEN saatanallisuuden RIKOLLISUUKSIEN LÄHDE, SIELUNVIHOLLISUUDEN PAHIMPIA, ELLEI PAHIN RIKOLLISUUS MAAILMASSA MM LASTENKIN TAPPAJANA, TAPATTAJANA, RAISKAAJANA JNE.
Uskossa tai ei, niin faktat eivät muutu muiden kuin aivopestyjen uskomuksilla!

Kysymys on siitäkin, miten SUOMEN valtion virkailijoiden tulisi toimia mm lasten ja kansalaistensa, siis sekä lasten ja lasten vanhempien suojelemiseksi JOTA EI TÄNÄÄN OLE!

42

554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • t_T_t_

      jatkoa...
      Tietoa, niin nuorille kuin heidän vanhemille...

      Krisittyjen valtion kirkolla
      ja
      kristittyjen eri lahkoilla
      on
      TODISTETTAVASTI VALTAA PITÄÄ YLLÄ OPPEJA JOTKA EIVÄT OLE SOPU SOINNUSSA LAKIEN SUHTEEN.

      TILANNEEN KORJAAMISEKSI,
      TEILLÄ, AIKUISTUMISEN KYNNYKSELLÄ OLEVILLA NUORILLA, ON MAHDOLLISUUS LÄHITULEVAISUUDESSA SAADA AIKAAN ASIALLISELLE TAHDOLLA MUUTOS EPÄKOHTIIN JOTKA OVAT OLEMASSA.
      NE, EPÄKOHDAT EIVÄT OLE TEIDÄN AIKAAN SAAMIA, OLETTE SYYTTÖMIÄ.
      MUTTA
      JOTTA KAIKKI ERI PERISYNTISYYDET, LAPSIKASTEETKIN SAADAAN POIS JA KAIKKILLE LAHKOILLE TEHDÄÄN SELVÄKSI, ETTÄ LAKIEN VASTAISIIN RIKOLLISUUKSIIN PUUTUTAAN JA RIKOLLISUUS JOKO LOPETTAA RIKOLLISET TOIMINTANSA, TAI LOPETTAA KOKONAAN TOIMINTANSA SUOMEN KANSALAISTEN VASTAISESTA TOIMINNASTAAN SUOMESSA.

      Mainitsin lapsikasteen olevan yksi perisynnin muodon, mutta niitä on useita mm suomen valtion kirkolla. Toinen, lapsikasteen lisäksi on väärän todistuksen jakamiset Jumalan, Jeesuksen ja Pyhän Hengen Nimeen.
      Niistä esimerkkejä ovat mm nämä, ilman että osoitan mikä on perisisyntiä sillä periaatteessa kaikki VALHEELLISUUDET, väärän todistuksen antamiset, ovat ja pysyvät rikoksina ja uskonnollisesti perisyntinä sukupovista seuraaviin sukupolviin... ja niin rikollisuus on satojen vuosien ajan saanut jopa SUOMEN PERUSTUSLAKIA vastaan oikeuden toimisensa mm miekka rikollisuuden rikollisuuden pohjalta.

      -"Jumala on avioliiton asettanut" on vale, Jeesuskaan ei sitä asettanut vaikka oli Kaanan häissä. Siihen hää tilaisuuteen ei tarvittu Jumalan, Jeesuksen, fariseuksien, papiston tai edes luterilaisuuden edustajaa.
      -"älä tee aviorikosta" on väärennetty 1992 vuoden raamattuun "älä tee huorin" käskyn tilalle jotta uskovaiset irstailisivat itsensä pois Jumalallisuudestaan.
      -"kastekäsky" on väärennetyn raamatun tekstiä. Kreikan kielen "kaste" merkitsee peseytimistä kuten Jeesuskin teki itselleen ja opetuslapsilleen mm pesemällä heidän jaltat. Se "kaste" / peseytyminen pelastaa maailmassa päivittäin todennäköisesti satoja tuhansia ihmisiä mm sairaaloissa.
      -"lapsikaste" jota ei raamattu tunne on rikollisen lisäys.
      -"kummi" sanaakaan ei edes väärennetty raamattu tunne.
      -"hätälapsikaste" valheellinen oppi.
      -"ehtoollinen" Jeesuksesta ulostusta tekevien pilkkaus rituaali.
      -"kolminaisuusoppi" on eksyttäjän oppi;
      ks. Johanneksen evankeliumi 10:30 jonka mukaan He ovat "YHTÄ"
      -"perisyntiä" ei raamattu tunne vielä mutta ehkä jo seuraavassa raamatun väärennöksessä sekin on.
      -"rakkauden kaksoiskäsky" ei ole Jumalan ja Jeesuksen oppia.
      -"rippi" sanaa ei ole raamatussa, rikollisten oma epäjumalallinen rituaali.
      -"rippisalaisuus" ei ole raamatussa, sillä suojataan lahkojen sisällä olevien rikollisia joutumasta maallisen oikeuden eteen, mm kirkon pedofiilit ovat tukea saaneet.
      -"ristiäiset" sanaa ei ole raamatussa. Se on lasten oikeuksia rikkova rituaali jossa lapsi "tapetaan" hengellisesti ja asetetaan hengellisesti kuolleen merkki Jumalan Valtakunnan kaltaisen lapsen otsaan.
      -"sakramentit" ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettamia. Törkeää valetta.
      -"tuomiosunnuntai" ei ole raamatullinen eikä evankeliumin oppia niinkuin ei "tuomiokirkotkaan" joita omistavat seurakunnat jotka eivät ole Jeesuksen perustamia.
      -"uskontunnustus" lutherille ei ole edes väärennetyn raamatun oppia ja uskontunnustuksen kaltaisuus on Jumalasta ja ihmisyydestä luopumisen aivopesu oppi!
      jne....

      Te, jotka omasta tahdosta tai ulkopuolisten sopimattomasta painostuksesta menette rippikouluun, niin ottakaa annetut tiedot mukaanne ja asiallisesti pyrkikään selvittämään, MIKSI kristittyjen lahkoineen on elettävä valheellisuudessa.

      Valheellisuus on vakava asia, eikä vähiten vakava nimen omaan kun kyseessä on todistettavasti nk mielenmanipulointi/aivopesu rikollisuus.
      Uskonnollisella aivopesulla tarkoitetaan sitä, että
      ihmisen mieleen manipuloidaan rikollisesti joku toinen, kuin Jumala, jumalaksi. Se toinen on nykyisin "sivistyneissä maissa" tavallisesti joku joskus elänyt suuri mieleltään sairas "herra jumala" oppeineen. Ja uskovainen aivopestään uskomaan, että sellainen ihminen on Jumala vaikka se todellisuudessa on Jumalana esiintyvä saatanan edustaja.
      Siis mielenmanipulointi/aivopesu, MUUTTAA IHMISEN SYNNYNNÄISEN LAHJAN JA IHMISYYDEN ARVOT SILLÄ SEURAUKSELLA, ETTÄ MONET, JOPA JO NUORINA SAIRASTUVAT NIIN VAKAVASTI, ETTÄ EI OLE YHTÄÄN LIIKAA VÄITTÄÄ, ETTÄ TOISTEN MIELEN AIVOPESEMINEN ON RIKOS!
      JA
      SIITÄ RIKOLLISUUDESTA TAAS TÄMÄ ESIMERKKI IHAN SUOMALAISESTI JOTEN SE ON HELPOSTI TARKISTETTAVISSA HISTORIASTA:

      /JATKUU...

      • t_T_t_

        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

        ---------------------------

        Antamieni tietojen johdosta, teillä ei ole velvollisuus asettaa kysymyksiä opettajille, papeille jne

        MUTTA

        TEILLÄ ON TÄYDET OIKEUDET VAATIA REHELLISYYTTÄ JA VASTAUKSIA MM MIKSI PITÄÄ USKOA KUN TIETO ON!

        Ei, esimerkiksi luder/lutherista, tule TERVE JÄRKISILLE OIKEAA JUMALAA EDES USKOMALLA!
        VAAN
        SIITÄ TULEE MIELELTÄÄN SAIRAIDEN EKSYTTÄJÄ herra jumala RIKOLLISUUDEN OPPEINEEN jonka oppeja uskontunnustuksen kaltaisten ja hänen opeille pappislupauksen antaneiden pappien tulee itsekkin aivopestyinä uskontunnustuksen kaltaisuuteen; virassaan aivopesijöinä noudattaa:

        FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
        uskontunnustuksesta ja sen kaltaisuudesta...
        -järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        -Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        -Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        -Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        -ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        -Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä eikä rikkollisia kristittyjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        TUOLLAISISTA KOULUTETAAN PAPPEJA JOTKA EIVÄT SAA JEESUKSEN EVANKELIUMIA SAARNATA JA OPETTAA VAAN NIISTÄ VÄRENNETTYJÄ paavalailais-luterilaisuuden EKSYTYT TULKINTOJA TULEE HEIDÄN PAASATA:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

        HUOM!!!
        Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"

        Ja, kuten jo järkeville nuorille on jo selvinnyt, niin perisyntisyys on uskonnollisuudessa saatanallisuuden laajaa rikollisuutta jota yllä pitää periaatteessa noin 76% suomalaista sairasta. No, eihän kaikki 76% kirkon jäsenistä hulluja ole joten en tiedä kuinka paljon heidän joukoissa on nk uskovaisia.
        MUTTA
        Jumalaksi itseään uskovia on monia JA SE OSOITTAA TEILLEKKIN, ETTÄ ON VAKAVASTA ASIASTA KYSE...
        Miettikää itse... tulevaisuuttanne ajatellen, perheen pesutamiseksi jne kun hankitte lapsia... saavatko he Jumalan ja Jeesuksen sekä Suomen Lain mukaisen tulevaisuuden vai rikollisuuden perisynti säkin kannettavakseen...

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
        "Kiva kun olit tarkkana
        teuta 13.11.2010 14:18
        Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
        Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9864171
        "teuta
        14.5.2011 16:22
        Ei tuosta ÄLÄ TAPA käskystä , tarvii sen enenpää ymmärtää
        kun mitä siinä lukee .."

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
        Jeesus on tie
        1.7.2011 20:09
        Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
        Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
        Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
        Jumalalta!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
        "teuta
        8.8.2012 00:24
        Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."

        ---

        Jatkuu...


      • t_T_t_
        t_T_t_ kirjoitti:

        Lainattua tekstiä:
        "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

        ---------------------------

        Antamieni tietojen johdosta, teillä ei ole velvollisuus asettaa kysymyksiä opettajille, papeille jne

        MUTTA

        TEILLÄ ON TÄYDET OIKEUDET VAATIA REHELLISYYTTÄ JA VASTAUKSIA MM MIKSI PITÄÄ USKOA KUN TIETO ON!

        Ei, esimerkiksi luder/lutherista, tule TERVE JÄRKISILLE OIKEAA JUMALAA EDES USKOMALLA!
        VAAN
        SIITÄ TULEE MIELELTÄÄN SAIRAIDEN EKSYTTÄJÄ herra jumala RIKOLLISUUDEN OPPEINEEN jonka oppeja uskontunnustuksen kaltaisten ja hänen opeille pappislupauksen antaneiden pappien tulee itsekkin aivopestyinä uskontunnustuksen kaltaisuuteen; virassaan aivopesijöinä noudattaa:

        FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
        uskontunnustuksesta ja sen kaltaisuudesta...
        -järjettömyydenne:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'
        -Ymmärtämättömyydenne:
        'Meillä ei ole ymmärrystä'
        -Ihmisyydestänne luopuminen:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'
        -Jumalasta ja Jumalan Valtakunnan kaltaisuudesta luopumisenne:
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        -ero JUMALASTA; herra saatanasta uusi jumala:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'
        -Jeesuksen seuraajat ovatkin kristillisiä eikä rikkollisia kristittyjä:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        TUOLLAISISTA KOULUTETAAN PAPPEJA JOTKA EIVÄT SAA JEESUKSEN EVANKELIUMIA SAARNATA JA OPETTAA VAAN NIISTÄ VÄRENNETTYJÄ paavalailais-luterilaisuuden EKSYTYT TULKINTOJA TULEE HEIDÄN PAASATA:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."

        HUOM!!!
        Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"

        Ja, kuten jo järkeville nuorille on jo selvinnyt, niin perisyntisyys on uskonnollisuudessa saatanallisuuden laajaa rikollisuutta jota yllä pitää periaatteessa noin 76% suomalaista sairasta. No, eihän kaikki 76% kirkon jäsenistä hulluja ole joten en tiedä kuinka paljon heidän joukoissa on nk uskovaisia.
        MUTTA
        Jumalaksi itseään uskovia on monia JA SE OSOITTAA TEILLEKKIN, ETTÄ ON VAKAVASTA ASIASTA KYSE...
        Miettikää itse... tulevaisuuttanne ajatellen, perheen pesutamiseksi jne kun hankitte lapsia... saavatko he Jumalan ja Jeesuksen sekä Suomen Lain mukaisen tulevaisuuden vai rikollisuuden perisynti säkin kannettavakseen...

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
        "Kiva kun olit tarkkana
        teuta 13.11.2010 14:18
        Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
        Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9864171
        "teuta
        14.5.2011 16:22
        Ei tuosta ÄLÄ TAPA käskystä , tarvii sen enenpää ymmärtää
        kun mitä siinä lukee .."

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
        Jeesus on tie
        1.7.2011 20:09
        Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
        Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
        Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
        Jumalalta!

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
        "teuta
        8.8.2012 00:24
        Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."

        ---

        Jatkuu...

        Hei, älkää naurako, tumitko tai edes pilkkaa tuollaisia kirjoitajia.
        sillä
        heidän kaltaisiksi teidän kouluttamisilla pyritään.
        MIKSI MUUTEN RIPPIKOULU OLISI??? eihän edes raamattussa ole sitä sanaakaan!

        Ja, minua ainakin hirvittää laittaa esiin nämä kaksi, mielestä surullisen järkyttävää suomen valtion kirkon uskovaisen tekstejä, joka uskoo luder/lutheria Jumalaksi ja itseään paavin kanssa Jumalan herraksi:

        "teuta: Uskosa 11.4.2011 12:15
        TÄSSÄ KERROTTU SYNTIEN ANTEEKSI SAANTI :
        On jokin asteen ero , siitä mitä Jeesus on luvannut ja
        se oli Murhan synninkin anteeksi antamisessa . Varmsti
        voidaan määritellä , niin kuin joku jo sanoitikin , nämä
        raiskaukset oli heti murhan jälkeen , Kuinka nyt sanotaan
        kun murhan synnin saisi myös henkilökohtaisia syntejä
        saada anteeksi . Älkää kinatko epätietoisina asioista jota
        örvelö ja savon ukko ette tiedä ja nyt on tullut(ei tuomari )"

        HUOM!
        YLLÄ OLEVASTA PUUTTUU LÄHDE LINKKI KOSKA VALVOJA KÄYTTI VALTAANSA SANANVAPAUS OIKEUTTANI VASTAAN.
        MUTTA TÄSSÄ VAHVISTUS MYÖHEMMESSÄ KESKUSTELUSTA:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10813480
        teuta.
        21.8.2012 14:29
        Satut tietämään että montakertaa olen ollut Ruumishuoneella törppö .
        olen sen kerran ilmoittanut enkä ollut yksin , näkemiin"

        Minulla ei ole sanoja, ilmaisemaan kuinka järkyttävästi rikollisuudesta on kysymys. Enkä edes halua tutkia tuollaisia asioita... Mutta sen verran ihmisyyttä minulla ainakin on, että olen edelleen pahasti järkyttynyt.... NIIN KUIN SEURAAVASTAKIN....

        --
        Uskovaisten piireissä on yleisesti Jeesuksen uudelleen tulemisen toive, tai todellisuudessa heille aivopestyinä sellainen järjettömän aivoihin asetettu usko (ei tieto).
        Ainakin minua ihmetyttää, että Jumalan ja Jeesuksen sekä Pyhän Hengen Nimeen luder/lutherin luterilaisuuden rikollisuuden oppia opettava on sairaana, jakomielisenä NIIN TÖRKEÄ JEESUKSEN PILKKAAJA, ETTÄ OPETTAA PILKATEN JEESUKSEN "ELUKKANA" TAPPAMISEN OPPIA, saatanallisuuden jakomielisenä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10558668#comment-54486271
        "TEU.
        2.4.2012 09:30
        2. jUMALA HEITTI KRISRTUKSEN PÄÄLLE KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIVELAN
        JA HEIDÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUKSEN , JA HÄN OLI " LYÖTYNÄ "
        HEIDÄN RIKKOMUSTENSA TÄHDEN JAKEET 4-5. . HÄNESSÄ ITSESSÄÄN EI OLLUT VÄÄRYYTTÄ EIKÄ SYNTIÄ , VAAN HÄN KANTOI TOISTEN SYNNIT . JUMALAN KARITSANA , HÄNET TEURASTETTIIN, VERI UHRINA SYNTISTEN PUOLESTA ."

        Toisaalta, on IHMISILLE eduksi, että tuollaiset, mieleltää sairaiksi aivopestyt tuo esiin SEN TODELLISEN TOTUUDEN, tässä tapauksessa tuo totuus tuli taas kerran paavalilais-luterilaisuuden lestadiolaisuuden edustajalta. Luterilaisuudella on muistaaksen useita, ellei kaikki noin 18 eri suuntaa/lahkoa oppeineen.

        ---
        Näihin asioihin, teidän, nuorten on hyvä tarttua omia, Laillisia oikeuksia käyttäen RIKKOMATTA itse toisia Lakeja.
        Ja
        muistakaa aina, AINA, että Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan Pyhää raamattua ei ole koskaan ollut kirjoitetussa muodossa.
        JOTEN
        Jos/kun sitä tutkitte, niin VAROKAA.
        IHMISYYDESTÄÄN uskontunnutuksin luopumattomilla, joilla ei ole aivopesu sairautta, on Luojalta saama lahja IHMISYYDELLE annettuna tallessa ja ymmärtää asioita paremmin kuin raamattu ohjeineen.
        Raamatussa on "TOTUUDEN HELMIÄ" mutta niiden löytäminen vaatii paljon elämän kokemusta ja aivopesu opeilta vapautta... Mutta kun se "totuuden ovi" aukeaa, niin tottelette sisintänne ja ette usko niinkuin uskovaiset uskoo vaikka Jeesus on uskomisen kieltänyt, sillä usko ei ole tietoa, vaan se on aivopestyn sairauden aiheuttama mielentila sairaus joka on tavallaan IHMISUUDEN VASTAISTA kristityjenkin perisyntisyyttä.

        ---

        Te, nuorista, jotka jatkatte opintoja vaikkapa papeiksi, niin laittakaa muistiin kreikan kielen sana "anomia" tarkoittaa lain rikkomista ja muitakin ilmaisuja....
        "Ofeilima" merkitsee velkaa laiminlyömisestä, väärämielisyydestä, sopimuksen rikkomisesta tms.
        "Agnoema" tarkoittaa liukastumista, kompastumista, vahingossa tehtyä pahaa yms.
        "Parakon" tarkoittaa tottelemattomuutta, mutta viittaa myös väärin kuulemiseen.
        "Parabasis" viitaa lain rikkomiseen kiertämällä oikea.
        Sanalla "asebeia" sitten tarkoitetaan aktiivista toimintaa Jumalaa vastaan.
        (siis; pappislupauksen antaneiden ammattitauti, toimivat Jumalan Nimessä herra jumalansa tai/ja saananaa tietoisesti palvelevana Jumalan ja Jeesuksen vihaajina)

        Jeps!
        Kiitos jos olet lukenut pitkän litaniani... Tallenna tiedot tuleevaa käyttöä varten, ellei nyt satu kiinnostamaan... Voit muodostaa itsees ilmaisemalla omaa tekstiä johdon mukaisesti ihmisenä olemisen puolesta...
        JA
        viellä suurempi KIITOS jos ymmärsit mitä todella tarkoitin, tai mitä ihmisyys TOTUUKSINEEN tarkoittaa...


      • t_T_t_
        t_T_t_ kirjoitti:

        Hei, älkää naurako, tumitko tai edes pilkkaa tuollaisia kirjoitajia.
        sillä
        heidän kaltaisiksi teidän kouluttamisilla pyritään.
        MIKSI MUUTEN RIPPIKOULU OLISI??? eihän edes raamattussa ole sitä sanaakaan!

        Ja, minua ainakin hirvittää laittaa esiin nämä kaksi, mielestä surullisen järkyttävää suomen valtion kirkon uskovaisen tekstejä, joka uskoo luder/lutheria Jumalaksi ja itseään paavin kanssa Jumalan herraksi:

        "teuta: Uskosa 11.4.2011 12:15
        TÄSSÄ KERROTTU SYNTIEN ANTEEKSI SAANTI :
        On jokin asteen ero , siitä mitä Jeesus on luvannut ja
        se oli Murhan synninkin anteeksi antamisessa . Varmsti
        voidaan määritellä , niin kuin joku jo sanoitikin , nämä
        raiskaukset oli heti murhan jälkeen , Kuinka nyt sanotaan
        kun murhan synnin saisi myös henkilökohtaisia syntejä
        saada anteeksi . Älkää kinatko epätietoisina asioista jota
        örvelö ja savon ukko ette tiedä ja nyt on tullut(ei tuomari )"

        HUOM!
        YLLÄ OLEVASTA PUUTTUU LÄHDE LINKKI KOSKA VALVOJA KÄYTTI VALTAANSA SANANVAPAUS OIKEUTTANI VASTAAN.
        MUTTA TÄSSÄ VAHVISTUS MYÖHEMMESSÄ KESKUSTELUSTA:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10813480
        teuta.
        21.8.2012 14:29
        Satut tietämään että montakertaa olen ollut Ruumishuoneella törppö .
        olen sen kerran ilmoittanut enkä ollut yksin , näkemiin"

        Minulla ei ole sanoja, ilmaisemaan kuinka järkyttävästi rikollisuudesta on kysymys. Enkä edes halua tutkia tuollaisia asioita... Mutta sen verran ihmisyyttä minulla ainakin on, että olen edelleen pahasti järkyttynyt.... NIIN KUIN SEURAAVASTAKIN....

        --
        Uskovaisten piireissä on yleisesti Jeesuksen uudelleen tulemisen toive, tai todellisuudessa heille aivopestyinä sellainen järjettömän aivoihin asetettu usko (ei tieto).
        Ainakin minua ihmetyttää, että Jumalan ja Jeesuksen sekä Pyhän Hengen Nimeen luder/lutherin luterilaisuuden rikollisuuden oppia opettava on sairaana, jakomielisenä NIIN TÖRKEÄ JEESUKSEN PILKKAAJA, ETTÄ OPETTAA PILKATEN JEESUKSEN "ELUKKANA" TAPPAMISEN OPPIA, saatanallisuuden jakomielisenä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10558668#comment-54486271
        "TEU.
        2.4.2012 09:30
        2. jUMALA HEITTI KRISRTUKSEN PÄÄLLE KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIVELAN
        JA HEIDÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUKSEN , JA HÄN OLI " LYÖTYNÄ "
        HEIDÄN RIKKOMUSTENSA TÄHDEN JAKEET 4-5. . HÄNESSÄ ITSESSÄÄN EI OLLUT VÄÄRYYTTÄ EIKÄ SYNTIÄ , VAAN HÄN KANTOI TOISTEN SYNNIT . JUMALAN KARITSANA , HÄNET TEURASTETTIIN, VERI UHRINA SYNTISTEN PUOLESTA ."

        Toisaalta, on IHMISILLE eduksi, että tuollaiset, mieleltää sairaiksi aivopestyt tuo esiin SEN TODELLISEN TOTUUDEN, tässä tapauksessa tuo totuus tuli taas kerran paavalilais-luterilaisuuden lestadiolaisuuden edustajalta. Luterilaisuudella on muistaaksen useita, ellei kaikki noin 18 eri suuntaa/lahkoa oppeineen.

        ---
        Näihin asioihin, teidän, nuorten on hyvä tarttua omia, Laillisia oikeuksia käyttäen RIKKOMATTA itse toisia Lakeja.
        Ja
        muistakaa aina, AINA, että Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan Pyhää raamattua ei ole koskaan ollut kirjoitetussa muodossa.
        JOTEN
        Jos/kun sitä tutkitte, niin VAROKAA.
        IHMISYYDESTÄÄN uskontunnutuksin luopumattomilla, joilla ei ole aivopesu sairautta, on Luojalta saama lahja IHMISYYDELLE annettuna tallessa ja ymmärtää asioita paremmin kuin raamattu ohjeineen.
        Raamatussa on "TOTUUDEN HELMIÄ" mutta niiden löytäminen vaatii paljon elämän kokemusta ja aivopesu opeilta vapautta... Mutta kun se "totuuden ovi" aukeaa, niin tottelette sisintänne ja ette usko niinkuin uskovaiset uskoo vaikka Jeesus on uskomisen kieltänyt, sillä usko ei ole tietoa, vaan se on aivopestyn sairauden aiheuttama mielentila sairaus joka on tavallaan IHMISUUDEN VASTAISTA kristityjenkin perisyntisyyttä.

        ---

        Te, nuorista, jotka jatkatte opintoja vaikkapa papeiksi, niin laittakaa muistiin kreikan kielen sana "anomia" tarkoittaa lain rikkomista ja muitakin ilmaisuja....
        "Ofeilima" merkitsee velkaa laiminlyömisestä, väärämielisyydestä, sopimuksen rikkomisesta tms.
        "Agnoema" tarkoittaa liukastumista, kompastumista, vahingossa tehtyä pahaa yms.
        "Parakon" tarkoittaa tottelemattomuutta, mutta viittaa myös väärin kuulemiseen.
        "Parabasis" viitaa lain rikkomiseen kiertämällä oikea.
        Sanalla "asebeia" sitten tarkoitetaan aktiivista toimintaa Jumalaa vastaan.
        (siis; pappislupauksen antaneiden ammattitauti, toimivat Jumalan Nimessä herra jumalansa tai/ja saananaa tietoisesti palvelevana Jumalan ja Jeesuksen vihaajina)

        Jeps!
        Kiitos jos olet lukenut pitkän litaniani... Tallenna tiedot tuleevaa käyttöä varten, ellei nyt satu kiinnostamaan... Voit muodostaa itsees ilmaisemalla omaa tekstiä johdon mukaisesti ihmisenä olemisen puolesta...
        JA
        viellä suurempi KIITOS jos ymmärsit mitä todella tarkoitin, tai mitä ihmisyys TOTUUKSINEEN tarkoittaa...

        jk%3Cbr %2F%3EPieni lis%C3%A4ys %26quot%3BJeesuksen elukkana teurastamisesta%26quot%3B%3Cbr %2F%3EKirjoittaja ei maininnut %26quot%3Belukka%26quot%3B sanalla teksti%C3%A4%C3%A4n%2C mutta lahtarit teurastaa ja lammas on elukka%21%3Cbr %2F%3ESEK%C3%84%3Cbr %2F%3EJeesus itse%2C raamatun mukaan%2C on ilmoittannut ett%C3%A4 H%C3%A4n on%3Cbr %2F%3E%26quot%3BPyh%C3%A4 Paimen%26quot%3B%3Cbr %2F%3EJa siit%C3%A4 syyst%C3%A4 katosin oikeudetuksi asettaa sanan %26quot%3Belukkana%26quot%3B omaan tulkintaani kirjoittajan tekstiin viitaten.%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3EJeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan%3A%3Cbr %2F%3E10%3A11 Min%C3%A4 olen se hyv%C3%A4 paimen. Hyv%C3%A4 paimen antaa henkens%C3%A4 lammasten edest%C3%A4.%3Cbr %2F%3E10%3A14 Min%C3%A4 olen se hyv%C3%A4 paimen%2C ja min%C3%A4 tunnen omani%2C ja minun omani tuntevat minut%2C %3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3EHakuehdolla l%C3%B6ytyi 2 jaetta.%3A%3Cbr %2F%3Ehttp%3A%2F%2Fwww.koivuniemi.com%2Fraamattu%3Ftila%3Dpikahaku%26amp%3Bhakuehto%3Dhyv%E4%2Bpaimen%26amp%3Bkirjat%3Dut%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3ET%C3%A4m%C3%A4%2C tekstini tarkistuksen tein jo uskossa olevien t%C3%A4hden jotta hekin ymm%C3%A4rt%C3%A4isiv%C3%A4t mist%C3%A4 on kysymys kun Jeesus %26quot%3Bantaa%26quot%3B Hyv%C3%A4n%C3%A4 Paimenena ja kun Jeesus %26quot%3Belukkana teurastetaan%26quot%3B uskovaisten rikoksien t%C3%A4hden ilmaisu erojen tarkistuksena. %3Cbr %2F%3EJeesushan ei ole kaikkien kaikkia syntej%C3%A4 %28lue %26quot%3Brikoksia%29 sovittanut vaan syntiin %28rikoksiin%29 pakotettujen synnit %28rikokset%29. %3Cbr %2F%3EPakotettuja ovat mm sotilaat%2C jotka tappavat esivallan k%C3%A4skyst%C3%A4 oman henkens%C3%A4 s%C3%A4ilytt%C3%A4miseksi sill%C3%A4 jo sodassa kielt%C3%A4ytyy %26quot%3Bvihollisen%26quot%3B tappamisesta%2C ampumisesta niin joutuu oman esivallan asettaman kentt%C3%A4 tuomion eteen ja usein tuomitaan omien tapettavaksi ampumalla.%3Cbr %2F%3Ejoten%3Cbr %2F%3Esyntiin%2FRIKOKSEEN esivallan pakottaman synnit%2FRIKOKSET ovat silloin esivallan syntej%C3%A4 ja RIKOKSIA.%3Cbr %2F%3EJos noin ei olisi%2C niin meid%C3%A4n tulisi hyv%C3%A4ksy%C3%A4 esim. Stalinen%2C Hitlerin jne esivaltojen rikokset Jumalan ja H%C3%A4nen Poikansa asettamiksi rikokseksi ja NIIN EI OLE%21%3Cbr %2F%3Evaan korkeintaan%2C %3Cbr %2F%3Ejos edes sit%C3%A4k%C3%A4%C3%A4n niin %3Cbr %2F%3Eaivopesun asettaman herra jumalan asettamat rikokset kuten esim%2C noitarovioilla tapetujen suomalaistenkin%2C uskovaistenkin ja heid%C3%A4n lapsienkin tappamiset ovat mielest%C3%A4ni t%C3%A4ysin RIKOLLISUUDEN LAITTOMUUKSIA sairaiden uskovaisten uskosta huolimatta.%3Cbr %2F%3EJa tuon asian suhteen viittaan kantani tueksi t%C3%A4m%C3%A4n%2C luder%2Fluherin kirjeen tekstin%3A%3Cbr %2F%3Eherra ep%C3%A4jumalan%2C aivopestyille rikollisilleen antama k%C3%A4sky%3A%3Cbr %2F%3ELuder%2FLutherin kirje 1.8.1521%3Cbr %2F%3E%26quot%3BOle syntinen ja tee synti%C3%A4 rohkeasti%2C mutta usko viel%C3%A4 rohkeammin. Synti ei erota meit%C3%A4 H%C3%A4nest%C3%A4%2C vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja p%C3%A4iv%C3%A4ss%C3%A4.%26quot%3B%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3EJa%2C kuten jo tied%C3%A4tte%2C niin tuota k%C3%A4sky%C3%A4%2C ik%C3%A4v%C3%A4 kyll%C3%A4%2C luterilaisuus on suomessa pirullisesti liev%C3%A4sti ilmaistuna noudattanut%21 Faktat ovat todisteena mm historian kirjoissa ja vaikka ne h%C3%A4vitett%C3%A4isiin%2C niin tiedot s%C3%A4ilyv%C3%A4t IHMISSILL%C3%84 sukupolvista seuraaviin....


      • t_T_t_
        t_T_t_ kirjoitti:

        jk%3Cbr %2F%3EPieni lis%C3%A4ys %26quot%3BJeesuksen elukkana teurastamisesta%26quot%3B%3Cbr %2F%3EKirjoittaja ei maininnut %26quot%3Belukka%26quot%3B sanalla teksti%C3%A4%C3%A4n%2C mutta lahtarit teurastaa ja lammas on elukka%21%3Cbr %2F%3ESEK%C3%84%3Cbr %2F%3EJeesus itse%2C raamatun mukaan%2C on ilmoittannut ett%C3%A4 H%C3%A4n on%3Cbr %2F%3E%26quot%3BPyh%C3%A4 Paimen%26quot%3B%3Cbr %2F%3EJa siit%C3%A4 syyst%C3%A4 katosin oikeudetuksi asettaa sanan %26quot%3Belukkana%26quot%3B omaan tulkintaani kirjoittajan tekstiin viitaten.%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3EJeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan%3A%3Cbr %2F%3E10%3A11 Min%C3%A4 olen se hyv%C3%A4 paimen. Hyv%C3%A4 paimen antaa henkens%C3%A4 lammasten edest%C3%A4.%3Cbr %2F%3E10%3A14 Min%C3%A4 olen se hyv%C3%A4 paimen%2C ja min%C3%A4 tunnen omani%2C ja minun omani tuntevat minut%2C %3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3EHakuehdolla l%C3%B6ytyi 2 jaetta.%3A%3Cbr %2F%3Ehttp%3A%2F%2Fwww.koivuniemi.com%2Fraamattu%3Ftila%3Dpikahaku%26amp%3Bhakuehto%3Dhyv%E4%2Bpaimen%26amp%3Bkirjat%3Dut%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3ET%C3%A4m%C3%A4%2C tekstini tarkistuksen tein jo uskossa olevien t%C3%A4hden jotta hekin ymm%C3%A4rt%C3%A4isiv%C3%A4t mist%C3%A4 on kysymys kun Jeesus %26quot%3Bantaa%26quot%3B Hyv%C3%A4n%C3%A4 Paimenena ja kun Jeesus %26quot%3Belukkana teurastetaan%26quot%3B uskovaisten rikoksien t%C3%A4hden ilmaisu erojen tarkistuksena. %3Cbr %2F%3EJeesushan ei ole kaikkien kaikkia syntej%C3%A4 %28lue %26quot%3Brikoksia%29 sovittanut vaan syntiin %28rikoksiin%29 pakotettujen synnit %28rikokset%29. %3Cbr %2F%3EPakotettuja ovat mm sotilaat%2C jotka tappavat esivallan k%C3%A4skyst%C3%A4 oman henkens%C3%A4 s%C3%A4ilytt%C3%A4miseksi sill%C3%A4 jo sodassa kielt%C3%A4ytyy %26quot%3Bvihollisen%26quot%3B tappamisesta%2C ampumisesta niin joutuu oman esivallan asettaman kentt%C3%A4 tuomion eteen ja usein tuomitaan omien tapettavaksi ampumalla.%3Cbr %2F%3Ejoten%3Cbr %2F%3Esyntiin%2FRIKOKSEEN esivallan pakottaman synnit%2FRIKOKSET ovat silloin esivallan syntej%C3%A4 ja RIKOKSIA.%3Cbr %2F%3EJos noin ei olisi%2C niin meid%C3%A4n tulisi hyv%C3%A4ksy%C3%A4 esim. Stalinen%2C Hitlerin jne esivaltojen rikokset Jumalan ja H%C3%A4nen Poikansa asettamiksi rikokseksi ja NIIN EI OLE%21%3Cbr %2F%3Evaan korkeintaan%2C %3Cbr %2F%3Ejos edes sit%C3%A4k%C3%A4%C3%A4n niin %3Cbr %2F%3Eaivopesun asettaman herra jumalan asettamat rikokset kuten esim%2C noitarovioilla tapetujen suomalaistenkin%2C uskovaistenkin ja heid%C3%A4n lapsienkin tappamiset ovat mielest%C3%A4ni t%C3%A4ysin RIKOLLISUUDEN LAITTOMUUKSIA sairaiden uskovaisten uskosta huolimatta.%3Cbr %2F%3EJa tuon asian suhteen viittaan kantani tueksi t%C3%A4m%C3%A4n%2C luder%2Fluherin kirjeen tekstin%3A%3Cbr %2F%3Eherra ep%C3%A4jumalan%2C aivopestyille rikollisilleen antama k%C3%A4sky%3A%3Cbr %2F%3ELuder%2FLutherin kirje 1.8.1521%3Cbr %2F%3E%26quot%3BOle syntinen ja tee synti%C3%A4 rohkeasti%2C mutta usko viel%C3%A4 rohkeammin. Synti ei erota meit%C3%A4 H%C3%A4nest%C3%A4%2C vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja p%C3%A4iv%C3%A4ss%C3%A4.%26quot%3B%3Cbr %2F%3E%3Cbr %2F%3EJa%2C kuten jo tied%C3%A4tte%2C niin tuota k%C3%A4sky%C3%A4%2C ik%C3%A4v%C3%A4 kyll%C3%A4%2C luterilaisuus on suomessa pirullisesti liev%C3%A4sti ilmaistuna noudattanut%21 Faktat ovat todisteena mm historian kirjoissa ja vaikka ne h%C3%A4vitett%C3%A4isiin%2C niin tiedot s%C3%A4ilyv%C3%A4t IHMISSILL%C3%84 sukupolvista seuraaviin....

        Jos näette "€" kirjaimia tekstissäni, niin ne eivät ole minun asettamia.


      • t_T_t_
        t_T_t_ kirjoitti:

        Hei, älkää naurako, tumitko tai edes pilkkaa tuollaisia kirjoitajia.
        sillä
        heidän kaltaisiksi teidän kouluttamisilla pyritään.
        MIKSI MUUTEN RIPPIKOULU OLISI??? eihän edes raamattussa ole sitä sanaakaan!

        Ja, minua ainakin hirvittää laittaa esiin nämä kaksi, mielestä surullisen järkyttävää suomen valtion kirkon uskovaisen tekstejä, joka uskoo luder/lutheria Jumalaksi ja itseään paavin kanssa Jumalan herraksi:

        "teuta: Uskosa 11.4.2011 12:15
        TÄSSÄ KERROTTU SYNTIEN ANTEEKSI SAANTI :
        On jokin asteen ero , siitä mitä Jeesus on luvannut ja
        se oli Murhan synninkin anteeksi antamisessa . Varmsti
        voidaan määritellä , niin kuin joku jo sanoitikin , nämä
        raiskaukset oli heti murhan jälkeen , Kuinka nyt sanotaan
        kun murhan synnin saisi myös henkilökohtaisia syntejä
        saada anteeksi . Älkää kinatko epätietoisina asioista jota
        örvelö ja savon ukko ette tiedä ja nyt on tullut(ei tuomari )"

        HUOM!
        YLLÄ OLEVASTA PUUTTUU LÄHDE LINKKI KOSKA VALVOJA KÄYTTI VALTAANSA SANANVAPAUS OIKEUTTANI VASTAAN.
        MUTTA TÄSSÄ VAHVISTUS MYÖHEMMESSÄ KESKUSTELUSTA:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10813480
        teuta.
        21.8.2012 14:29
        Satut tietämään että montakertaa olen ollut Ruumishuoneella törppö .
        olen sen kerran ilmoittanut enkä ollut yksin , näkemiin"

        Minulla ei ole sanoja, ilmaisemaan kuinka järkyttävästi rikollisuudesta on kysymys. Enkä edes halua tutkia tuollaisia asioita... Mutta sen verran ihmisyyttä minulla ainakin on, että olen edelleen pahasti järkyttynyt.... NIIN KUIN SEURAAVASTAKIN....

        --
        Uskovaisten piireissä on yleisesti Jeesuksen uudelleen tulemisen toive, tai todellisuudessa heille aivopestyinä sellainen järjettömän aivoihin asetettu usko (ei tieto).
        Ainakin minua ihmetyttää, että Jumalan ja Jeesuksen sekä Pyhän Hengen Nimeen luder/lutherin luterilaisuuden rikollisuuden oppia opettava on sairaana, jakomielisenä NIIN TÖRKEÄ JEESUKSEN PILKKAAJA, ETTÄ OPETTAA PILKATEN JEESUKSEN "ELUKKANA" TAPPAMISEN OPPIA, saatanallisuuden jakomielisenä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10558668#comment-54486271
        "TEU.
        2.4.2012 09:30
        2. jUMALA HEITTI KRISRTUKSEN PÄÄLLE KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIVELAN
        JA HEIDÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUKSEN , JA HÄN OLI " LYÖTYNÄ "
        HEIDÄN RIKKOMUSTENSA TÄHDEN JAKEET 4-5. . HÄNESSÄ ITSESSÄÄN EI OLLUT VÄÄRYYTTÄ EIKÄ SYNTIÄ , VAAN HÄN KANTOI TOISTEN SYNNIT . JUMALAN KARITSANA , HÄNET TEURASTETTIIN, VERI UHRINA SYNTISTEN PUOLESTA ."

        Toisaalta, on IHMISILLE eduksi, että tuollaiset, mieleltää sairaiksi aivopestyt tuo esiin SEN TODELLISEN TOTUUDEN, tässä tapauksessa tuo totuus tuli taas kerran paavalilais-luterilaisuuden lestadiolaisuuden edustajalta. Luterilaisuudella on muistaaksen useita, ellei kaikki noin 18 eri suuntaa/lahkoa oppeineen.

        ---
        Näihin asioihin, teidän, nuorten on hyvä tarttua omia, Laillisia oikeuksia käyttäen RIKKOMATTA itse toisia Lakeja.
        Ja
        muistakaa aina, AINA, että Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan Pyhää raamattua ei ole koskaan ollut kirjoitetussa muodossa.
        JOTEN
        Jos/kun sitä tutkitte, niin VAROKAA.
        IHMISYYDESTÄÄN uskontunnutuksin luopumattomilla, joilla ei ole aivopesu sairautta, on Luojalta saama lahja IHMISYYDELLE annettuna tallessa ja ymmärtää asioita paremmin kuin raamattu ohjeineen.
        Raamatussa on "TOTUUDEN HELMIÄ" mutta niiden löytäminen vaatii paljon elämän kokemusta ja aivopesu opeilta vapautta... Mutta kun se "totuuden ovi" aukeaa, niin tottelette sisintänne ja ette usko niinkuin uskovaiset uskoo vaikka Jeesus on uskomisen kieltänyt, sillä usko ei ole tietoa, vaan se on aivopestyn sairauden aiheuttama mielentila sairaus joka on tavallaan IHMISUUDEN VASTAISTA kristityjenkin perisyntisyyttä.

        ---

        Te, nuorista, jotka jatkatte opintoja vaikkapa papeiksi, niin laittakaa muistiin kreikan kielen sana "anomia" tarkoittaa lain rikkomista ja muitakin ilmaisuja....
        "Ofeilima" merkitsee velkaa laiminlyömisestä, väärämielisyydestä, sopimuksen rikkomisesta tms.
        "Agnoema" tarkoittaa liukastumista, kompastumista, vahingossa tehtyä pahaa yms.
        "Parakon" tarkoittaa tottelemattomuutta, mutta viittaa myös väärin kuulemiseen.
        "Parabasis" viitaa lain rikkomiseen kiertämällä oikea.
        Sanalla "asebeia" sitten tarkoitetaan aktiivista toimintaa Jumalaa vastaan.
        (siis; pappislupauksen antaneiden ammattitauti, toimivat Jumalan Nimessä herra jumalansa tai/ja saananaa tietoisesti palvelevana Jumalan ja Jeesuksen vihaajina)

        Jeps!
        Kiitos jos olet lukenut pitkän litaniani... Tallenna tiedot tuleevaa käyttöä varten, ellei nyt satu kiinnostamaan... Voit muodostaa itsees ilmaisemalla omaa tekstiä johdon mukaisesti ihmisenä olemisen puolesta...
        JA
        viellä suurempi KIITOS jos ymmärsit mitä todella tarkoitin, tai mitä ihmisyys TOTUUKSINEEN tarkoittaa...

        korjaus yritys...
        Ilmeisesti "koivuniemen raamattu" ollessa auki, tietokone hermostui =)
        ---------

        Hei, älkää naurako, tuomitko tai edes pilkkaa tuollaisia kirjoitajia.
        sillä
        heidän kaltaisiksi teidän kouluttamisilla pyritään.
        MIKSI MUUTEN RIPPIKOULU OLISI??? eihän edes raamattussa ole sitä sanaakaan!

        Ja, minua ainakin hirvittää laittaa esiin nämä kaksi, mielestä surullisen järkyttävää suomen valtion kirkon uskovaisen tekstejä, joka uskoo luder/lutheria Jumalaksi ja itseään paavin kanssa Jumalan herraksi:

        "teuta: Uskosa 11.4.2011 12:15
        TÄSSÄ KERROTTU SYNTIEN ANTEEKSI SAANTI :
        On jokin asteen ero , siitä mitä Jeesus on luvannut ja
        se oli Murhan synninkin anteeksi antamisessa . Varmsti
        voidaan määritellä , niin kuin joku jo sanoitikin , nämä
        raiskaukset oli heti murhan jälkeen , Kuinka nyt sanotaan
        kun murhan synnin saisi myös henkilökohtaisia syntejä
        saada anteeksi . Älkää kinatko epätietoisina asioista jota
        örvelö ja savon ukko ette tiedä ja nyt on tullut(ei tuomari )"

        HUOM!
        YLLÄ OLEVASTA PUUTTUU LÄHDE LINKKI KOSKA VALVOJA KÄYTTI VALTAANSA SANANVAPAUS OIKEUTTANI VASTAAN.
        MUTTA TÄSSÄ VAHVISTUS MYÖHEMMESSÄ KESKUSTELUSTA:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10813480
        teuta.
        21.8.2012 14:29
        Satut tietämään että montakertaa olen ollut Ruumishuoneella törppö .
        olen sen kerran ilmoittanut enkä ollut yksin , näkemiin"

        Minulla ei ole sanoja, ilmaisemaan kuinka järkyttävästi rikollisuudesta on kysymys. Enkä edes halua tutkia tuollaisia asioita... Mutta sen verran ihmisyyttä minulla ainakin on, että olen edelleen pahasti järkyttynyt.... NIIN KUIN SEURAAVASTAKIN....

        --
        Uskovaisten piireissä on yleisesti Jeesuksen uudelleen tulemisen toive, tai todellisuudessa heille aivopestyinä sellainen järjettömän aivoihin asetettu usko (ei tieto).
        Ainakin minua ihmetyttää, että Jumalan ja Jeesuksen sekä Pyhän Hengen Nimeen luder/lutherin luterilaisuuden rikollisuuden oppia opettava on sairaana, jakomielisenä NIIN TÖRKEÄ JEESUKSEN PILKKAAJA, ETTÄ OPETTAA PILKATEN JEESUKSEN "ELUKKANA" TAPPAMISEN OPPIA, saatanallisuuden jakomielisenä.

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10558668#comment-54486271
        "TEU.
        2.4.2012 09:30
        2. jUMALA HEITTI KRISRTUKSEN PÄÄLLE KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIVELAN
        JA HEIDÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUKSEN , JA HÄN OLI " LYÖTYNÄ "
        HEIDÄN RIKKOMUSTENSA TÄHDEN JAKEET 4-5. . HÄNESSÄ ITSESSÄÄN EI OLLUT VÄÄRYYTTÄ EIKÄ SYNTIÄ , VAAN HÄN KANTOI TOISTEN SYNNIT . JUMALAN KARITSANA , HÄNET TEURASTETTIIN, VERI UHRINA SYNTISTEN PUOLESTA ."

        Toisaalta, on IHMISILLE eduksi, että tuollaiset, mieleltää sairaiksi aivopestyt tuo esiin SEN TODELLISEN TOTUUDEN, tässä tapauksessa tuo totuus tuli taas kerran paavalilais-luterilaisuuden lestadiolaisuuden edustajalta. Luterilaisuudella on muistaaksen useita, ellei kaikki noin 18 eri suuntaa/lahkoa oppeineen.

        ---
        Näihin asioihin, teidän, nuorten on hyvä tarttua omia, Laillisia oikeuksia käyttäen RIKKOMATTA itse toisia Lakeja.
        Ja
        muistakaa aina, AINA, että Jumalan ja Jeesuksen Oman Sanan Pyhää raamattua ei ole koskaan ollut kirjoitetussa muodossa.
        JOTEN
        Jos/kun sitä tutkitte, niin VAROKAA.
        IHMISYYDESTÄÄN uskontunnutuksin luopumattomilla, joilla ei ole aivopesu sairautta, on Luojalta saama lahja IHMISYYDELLE annettuna tallessa ja ymmärtää asioita paremmin kuin raamattu ohjeineen.
        Raamatussa on "TOTUUDEN HELMIÄ" mutta niiden löytäminen vaatii paljon elämän kokemusta ja aivopesu opeilta vapautta... Mutta kun se "totuuden ovi" aukeaa, niin tottelette sisintänne ja ette usko niinkuin uskovaiset uskoo vaikka Jeesus on uskomisen kieltänyt, sillä usko ei ole tietoa, vaan se on aivopestyn sairauden aiheuttama mielentila sairaus joka on tavallaan IHMISUUDEN VASTAISTA kristityjenkin perisyntisyyttä.

        ---

        Te, nuorista, jotka jatkatte opintoja vaikkapa papeiksi, niin laittakaa muistiin kreikan kielen sana "anomia" tarkoittaa lain rikkomista ja muitakin ilmaisuja....
        "Ofeilima" merkitsee velkaa laiminlyömisestä, väärämielisyydestä, sopimuksen rikkomisesta tms.
        "Agnoema" tarkoittaa liukastumista, kompastumista, vahingossa tehtyä pahaa yms.
        "Parakon" tarkoittaa tottelemattomuutta, mutta viittaa myös väärin kuulemiseen.
        "Parabasis" viitaa lain rikkomiseen kiertämällä oikea.
        Sanalla "asebeia" sitten tarkoitetaan aktiivista toimintaa Jumalaa vastaan.
        (siis; pappislupauksen antaneiden ammattitauti, toimivat Jumalan Nimessä herra jumalansa tai/ja saananaa tietoisesti palvelevana Jumalan ja Jeesuksen vihaajina)

        Jeps!
        Kiitos jos olet lukenut pitkän litaniani... Tallenna tiedot tuleevaa käyttöä varten, ellei nyt satu kiinnostamaan... Voit muodostaa itsees ilmaisemalla omaa tekstiä johdon mukaisesti ihmisenä olemisen puolesta...
        JA
        viellä suurempi KIITOS jos ymmärsit mitä todella tarkoitin, tai mitä ihmisyys TOTUUKSINEEN tarkoittaa...
        Näytä lisää

        jk
        Pieni lisäys "Jeesuksen elukkana teurastamisesta"


      • t_T_t_

        korjaus hiukan epåonnistui mutta on parempia kumminkin kuin aikasempi...

        Pahoittelen asian johdosta...


    • fffffffffffff

      Oleks miettiny että kukaan ei jaksa lukea tota noin pitkää sepustusta? Oleks miettiny? Oletko?

      • mjbhgvgv

        Oletko miettinyt, että
        jokainen valitsee mitä lukee
        tai
        mitä on lukametta.


      • mjbhgvgv
        mjbhgvgv kirjoitti:

        Oletko miettinyt, että
        jokainen valitsee mitä lukee
        tai
        mitä on lukametta.

        Mulla on muuten moottorisaha perseessä, ja mun pitäisi saada se pois


    • Tiesitkö, että kansalaisaloitteen tekeminen auttaisi asiaa enemmän kuin se, että copypastetat samaa litaniaa suomi24:ään koko ajan?

      • kjnhbyvt

        Tiesin.
        Tee se... anna tukeni... ja on pätevämpiäkin...


      • kijuhuloj
        kjnhbyvt kirjoitti:

        Tiesin.
        Tee se... anna tukeni... ja on pätevämpiäkin...

        siis ANNAN tukeni....


      • kjnhbyvt kirjoitti:

        Tiesin.
        Tee se... anna tukeni... ja on pätevämpiäkin...

        Osaakohan aloittaja nyt varmasti


      • mkijnnyhb

        En osaa. Lue tarkemmin.

        Käytän vain toisten osaamisia, jotka koen faktoina ja tarkistelen useiden tietolähteiden kirjoituksia toisiinsa verraten.
        Mutta jotenkin kummin koen, että väärennetyn raamatun tietyt tärkeät faktat osuvat kohdalleen ja jostakin kumman syytä paljastuu, joskus naurettavan helposti raamatun väärentäjien työt.

        Viime vuosina, olen hiukan tutkinut rikolliselle kristinuskolle tärkeää rikollista lapsikastetta kuten kristittyjen johto nykyisin haluaa perustella raamattussa olevien tietojen mukaan sitä rikosta tarpeelliseksi pelastukselle perustellen.
        Mutta
        Jeesus otti, ei uskossa olleen kastamattoman ryövärin paratiisiin, sitä "totuuden sinettiä" kasteen merkityksen suhteen ei ihmisen ota vastaan mutta uskontunnustuksen antaneille järjettömille se kelpaa, tosin monille vain vanhana perisyntinä.
        Ja kaikki tuo kristittyjen valheellisuus sai minut ymmärtämään, miksi nähdä vaivaa kun sitä lapsikaste sanaakaan ei raamattu tunne, joten tietoisesti toimivat todellisen herransa, herra saatanalle palveluksia tehden.

        Ja, on vain yksi syy, miksi tällaista saatanallisuuden listaakin lapsikasteesta laativat....

        http://concordia.fi/second/2012/06/02/lapsikaste-uudessa-testamentissa-osa-2/comment-page-1/#comment-186

        se syy on, että jos lapsikaste eksytyt ja perisyntisyyden jatkuvuus turvataan jne jne jne...
        on mielestäni niin, että lapsikaste on ainoa tie saada perisynti rikollisuuten perustettu usko yleensä olemaan maailmassa!
        Lapset ovat heikko, ja puolustus kyvytömin kansan osa jota rikollisesti valhein hyväksi käyttäen saadaan lasten vanhemmat valhein liittämään lahkoille uusia rikollisiksi koulutettavia järjettömiksi aivopestyjä perisyntisiä (rippikoulussa pahin aivopesu lapsille) ja niin, sukupolvesta seuraaviin, rikollisuus elää saatamallisuuden keinoin.
        Lapsikasteestahan ei kirkko ja papisto (rikoksena) ota minkään laista vastuuta vaan pappislupauksen antaneena tekevät sitä rikollista työtä järjettöminä ja siten aivopestyt lasten vanhemmat saavat kantaa rikoksen perisynnin.
        Mm näin pappit valehtelee lapsikasteesta saatanallisuuden törkeydellä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"

        Tuossa papin tekstissä on neljä törkeää valetta ja hiukankaan Luojaltaan ihmisyyttä saanut ja sen säilyttänyt uskontunnutuksen antamattomana, löytää useampia.
        Ihmettelen, että miksi rikollisuus on niin syvälle suomen edustuskuntaankin isketty, että lapsia saa käyttää rikollisuuden yllä pitämiseen.... niin se vaan on.... vaikka Suomen Perustuslaki on uskonvapaudelle SUOJAN antanut niin samalla sallii kristittyjen rikoa sitä lakia lasten osalta.


      • jnhbgvfcd
        mkijnnyhb kirjoitti:

        En osaa. Lue tarkemmin.

        Käytän vain toisten osaamisia, jotka koen faktoina ja tarkistelen useiden tietolähteiden kirjoituksia toisiinsa verraten.
        Mutta jotenkin kummin koen, että väärennetyn raamatun tietyt tärkeät faktat osuvat kohdalleen ja jostakin kumman syytä paljastuu, joskus naurettavan helposti raamatun väärentäjien työt.

        Viime vuosina, olen hiukan tutkinut rikolliselle kristinuskolle tärkeää rikollista lapsikastetta kuten kristittyjen johto nykyisin haluaa perustella raamattussa olevien tietojen mukaan sitä rikosta tarpeelliseksi pelastukselle perustellen.
        Mutta
        Jeesus otti, ei uskossa olleen kastamattoman ryövärin paratiisiin, sitä "totuuden sinettiä" kasteen merkityksen suhteen ei ihmisen ota vastaan mutta uskontunnustuksen antaneille järjettömille se kelpaa, tosin monille vain vanhana perisyntinä.
        Ja kaikki tuo kristittyjen valheellisuus sai minut ymmärtämään, miksi nähdä vaivaa kun sitä lapsikaste sanaakaan ei raamattu tunne, joten tietoisesti toimivat todellisen herransa, herra saatanalle palveluksia tehden.

        Ja, on vain yksi syy, miksi tällaista saatanallisuuden listaakin lapsikasteesta laativat....

        http://concordia.fi/second/2012/06/02/lapsikaste-uudessa-testamentissa-osa-2/comment-page-1/#comment-186

        se syy on, että jos lapsikaste eksytyt ja perisyntisyyden jatkuvuus turvataan jne jne jne...
        on mielestäni niin, että lapsikaste on ainoa tie saada perisynti rikollisuuten perustettu usko yleensä olemaan maailmassa!
        Lapset ovat heikko, ja puolustus kyvytömin kansan osa jota rikollisesti valhein hyväksi käyttäen saadaan lasten vanhemmat valhein liittämään lahkoille uusia rikollisiksi koulutettavia järjettömiksi aivopestyjä perisyntisiä (rippikoulussa pahin aivopesu lapsille) ja niin, sukupolvesta seuraaviin, rikollisuus elää saatamallisuuden keinoin.
        Lapsikasteestahan ei kirkko ja papisto (rikoksena) ota minkään laista vastuuta vaan pappislupauksen antaneena tekevät sitä rikollista työtä järjettöminä ja siten aivopestyt lasten vanhemmat saavat kantaa rikoksen perisynnin.
        Mm näin pappit valehtelee lapsikasteesta saatanallisuuden törkeydellä:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/11977916
        "Hei Mirka,
        Kaste ilman kirkkoonliittämistä ei ole mahdollista.
        Kirkkojärjestyksen mukaan kirkkoonkuuluvien vanhempien on kastatettava lapsensa.
        Sallikaa lasten tulla Jeesuksen opetuslapsiksi ja Taivaan Isän lapsiksi kasteen kautta!
        t. Maarit-pappi"

        Tuossa papin tekstissä on neljä törkeää valetta ja hiukankaan Luojaltaan ihmisyyttä saanut ja sen säilyttänyt uskontunnutuksen antamattomana, löytää useampia.
        Ihmettelen, että miksi rikollisuus on niin syvälle suomen edustuskuntaankin isketty, että lapsia saa käyttää rikollisuuden yllä pitämiseen.... niin se vaan on.... vaikka Suomen Perustuslaki on uskonvapaudelle SUOJAN antanut niin samalla sallii kristittyjen rikoa sitä lakia lasten osalta.

        jk
        Tämä...

        http://concordia.fi/second/2012/06/02/lapsikaste-uudessa-testamentissa-osa-2/comment-page-1/#comment-186

        ...valheellisuksien lista, on niin järkyttävän suurella tymyydellä laadittu, ettei sitä IHMINEN voi olla ihmettelemättä mutta uskontunnustuksessaan ihmisyydestään luopuneille ja papistolle se on herraansa palvelevina mageaa...

        Kun sitä Jeesuksen antamaa LAPSIKASTE sanaa ei raamatussa ole, niin sitä ei sinne ilman rikollisuuden toimia Jeesuksen evankeliumiin saada!
        Pitäshän paratiisin käärmeen kaltaisten kirkon suuria palkkoja saavien edes hiukan ymmärtää ettei KAIKKI kaksijalkaiset ole ihmisyydestään luopuneita ja niiden luopumattomien joukossa on momia jotka ymmärtävät selvyyllä totuuden vaikka kuinka pitkää saatallisuuden listaa väsätään toisin todistamaan!

        Toisaalta, totuushan on se, että
        Jeesus ei käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden uskovaisiksi. MUTTA Jeesus antoi opin joka pelastaa päivittäin miljoonia ihmisiä, mutta se oppi ei kelpaa rikolliselle kristinuskolle jonka olemassa olo perustuu perisyntiin jota se itse jakaa uskovaisilleen ja heidän jälkeläisille oma olemassa olonsa takaamiseksi.


        Kaste:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
        "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizō, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."
        HUOMATKAA SANA "PESTÄ" JOKA KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA MYÖS "PESEYTYMISTÄ."

        Tässä kaste rituaalin totuus Jeesukse antamana tietona;

        Tämä pelastaa "kaste pelastaa" päivittäin tuhansia, todellisuudessa miljoonia mm sairaaloissa...
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
        13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
        13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt."

        Tuon opin tuki on mm hygienian merkitys elämiselle
        sekä
        sekin, että Jeesus otti kastamattoman ei uskossa olleen ryövärin paratiisiin.
        Kristittyjen "lapsikaste lista" joutuu häpeään Jeesuksen oppien ja esimerkillisrten tekojen suhteen. Jeesus siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoi myllynkivien käyttöohjeet. Niille olis ollut kautta aikoja käyttö mutta mutta....

        Näin se toimii suomen valtion valtion kirkoissa:
        herra jumalan palvelijoineen suojelee rikollisia oppeineen:
        Siis luterilainen EI saa palvella Jumalaa ja Jeesusta!!!
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
        "Kiva kun olit tarkkana
        teuta 13.11.2010 14:18
        Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
        Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
        Jeesus on tie
        1.7.2011 20:09
        Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
        Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
        Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
        Jumalalta!

        JEESUSTA SYYLLISEKSI OSOITTAMINEN VALHEELLISESTI saatanallisuuden käsikirjalla:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
        "teuta
        21.6.2011 18:31
        KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
        KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
        AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
        SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
        HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
        JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

        jne...
        Ja Jeesusta uudelleen saapumista odottavat ovat jo laatineet pilkkaukseksi elukkana teurastamisen syntien/RIKOKSIEN anteeksi saamiseksi:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10558668#comment-54486271
        "TEU.
        2.4.2012 09:30
        2. jUMALA HEITTI KRISRTUKSEN PÄÄLLE KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIVELAN
        JA HEIDÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUKSEN , JA HÄN OLI " LYÖTYNÄ "
        HEIDÄN RIKKOMUSTENSA TÄHDEN JAKEET 4-5. . HÄNESSÄ ITSESSÄÄN EI OLLUT VÄÄRYYTTÄ EIKÄ SYNTIÄ , VAAN HÄN KANTOI TOISTEN SYNNIT . JUMALAN KARITSANA , HÄNET TEURASTETTIIN, VERI UHRINA SYNTISTEN PUOLESTA ."

        JA TUOLLAISTA AIVOPIERU SONTAA OPETTAVA ASETTAA ITSE ITSENSÄ JUMALAN HERRAKSI TOISEN, LAPSIA KALTOIN KOHTELEVIEN PUOLUSTAJA KAVERINSA KANSSA:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
        "teuta 8.8.2012 00:24
        Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."

        näin tänään.... väsyneenä...


      • jnhbgvfcd kirjoitti:

        jk
        Tämä...

        http://concordia.fi/second/2012/06/02/lapsikaste-uudessa-testamentissa-osa-2/comment-page-1/#comment-186

        ...valheellisuksien lista, on niin järkyttävän suurella tymyydellä laadittu, ettei sitä IHMINEN voi olla ihmettelemättä mutta uskontunnustuksessaan ihmisyydestään luopuneille ja papistolle se on herraansa palvelevina mageaa...

        Kun sitä Jeesuksen antamaa LAPSIKASTE sanaa ei raamatussa ole, niin sitä ei sinne ilman rikollisuuden toimia Jeesuksen evankeliumiin saada!
        Pitäshän paratiisin käärmeen kaltaisten kirkon suuria palkkoja saavien edes hiukan ymmärtää ettei KAIKKI kaksijalkaiset ole ihmisyydestään luopuneita ja niiden luopumattomien joukossa on momia jotka ymmärtävät selvyyllä totuuden vaikka kuinka pitkää saatallisuuden listaa väsätään toisin todistamaan!

        Toisaalta, totuushan on se, että
        Jeesus ei käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden uskovaisiksi. MUTTA Jeesus antoi opin joka pelastaa päivittäin miljoonia ihmisiä, mutta se oppi ei kelpaa rikolliselle kristinuskolle jonka olemassa olo perustuu perisyntiin jota se itse jakaa uskovaisilleen ja heidän jälkeläisille oma olemassa olonsa takaamiseksi.


        Kaste:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
        "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizō, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."
        HUOMATKAA SANA "PESTÄ" JOKA KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA MYÖS "PESEYTYMISTÄ."

        Tässä kaste rituaalin totuus Jeesukse antamana tietona;

        Tämä pelastaa "kaste pelastaa" päivittäin tuhansia, todellisuudessa miljoonia mm sairaaloissa...
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
        13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
        13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt."

        Tuon opin tuki on mm hygienian merkitys elämiselle
        sekä
        sekin, että Jeesus otti kastamattoman ei uskossa olleen ryövärin paratiisiin.
        Kristittyjen "lapsikaste lista" joutuu häpeään Jeesuksen oppien ja esimerkillisrten tekojen suhteen. Jeesus siunasi lapsia ja toisin lapsia kohteleville antoi myllynkivien käyttöohjeet. Niille olis ollut kautta aikoja käyttö mutta mutta....

        Näin se toimii suomen valtion valtion kirkoissa:
        herra jumalan palvelijoineen suojelee rikollisia oppeineen:
        Siis luterilainen EI saa palvella Jumalaa ja Jeesusta!!!
        herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
        "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

        herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
        Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
        "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

        http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
        "Kiva kun olit tarkkana
        teuta 13.11.2010 14:18
        Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
        Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
        Jeesus on tie
        1.7.2011 20:09
        Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
        Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
        Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
        Jumalalta!

        JEESUSTA SYYLLISEKSI OSOITTAMINEN VALHEELLISESTI saatanallisuuden käsikirjalla:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
        "teuta
        21.6.2011 18:31
        KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
        KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
        AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
        SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
        HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
        JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

        jne...
        Ja Jeesusta uudelleen saapumista odottavat ovat jo laatineet pilkkaukseksi elukkana teurastamisen syntien/RIKOKSIEN anteeksi saamiseksi:
        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10558668#comment-54486271
        "TEU.
        2.4.2012 09:30
        2. jUMALA HEITTI KRISRTUKSEN PÄÄLLE KAIKKIEN IHMISTEN SYNTIVELAN
        JA HEIDÄN ANSAITSEMANSA RANGAISTUKSEN , JA HÄN OLI " LYÖTYNÄ "
        HEIDÄN RIKKOMUSTENSA TÄHDEN JAKEET 4-5. . HÄNESSÄ ITSESSÄÄN EI OLLUT VÄÄRYYTTÄ EIKÄ SYNTIÄ , VAAN HÄN KANTOI TOISTEN SYNNIT . JUMALAN KARITSANA , HÄNET TEURASTETTIIN, VERI UHRINA SYNTISTEN PUOLESTA ."

        JA TUOLLAISTA AIVOPIERU SONTAA OPETTAVA ASETTAA ITSE ITSENSÄ JUMALAN HERRAKSI TOISEN, LAPSIA KALTOIN KOHTELEVIEN PUOLUSTAJA KAVERINSA KANSSA:

        http://keskustelu.suomi24.fi/node/10835053#comment-57305312
        "teuta 8.8.2012 00:24
        Kyllä minä ja paavi sen tiedämme , pitäisikö kysyä Jumalalta vielä ."

        näin tänään.... väsyneenä...

        En tee mitään copypastepaskallasi


      • ijuhygtfrde

        Ymmärrän.
        Oma paskas maistuu paremmalta ja sitä näyttää riittävät seurakuntalaisillekkin jaettavaksi.

        Muuten,
        tuo hyvin tavallinen uskontunnustuksen kaltaisen tapa tulla esiin kun totuus alkaa kaivamaan mieltä ja oikein v...tuttaa!

        Eihän uskovainen saa olla edes itselleen rehellinen, järjettömänä ääliönä.


      • mjnyubyby
        yuggis_ kirjoitti:

        En tee mitään copypastepaskallasi

        Kuullostat ihan paimenes, Pirkko-papin aivopestyltä pässiltä.


      • mjnyubyby kirjoitti:

        Kuullostat ihan paimenes, Pirkko-papin aivopestyltä pässiltä.

        Jos vaikka opettelisit oikein_kirjoituksen ennekö tulet pätemään


      • mkmunyvtc

        No jos edes opettelisit oikein ymmärtämään, järjettömäksi aivopestynä, niin ehkä sinusta tulisi viisaampi!!!

        Kun, Pirkko-pappi on, ilmeisesti virkamatkalla niin vastaa sinä kaikki tietävänä ihmisiä kiinnostaviin rikollisuuden asioista. Perisynti rikollisuuden tunnemme jo vaikka sen seuraukset kokonaisuudessaan käytännössä onkin salattuja kun eihän uskovaiset asioita häpeävinä niistä kerro....

        SIIS, AIVOPESU OHJEELMAANNE....

        MIKSI EI SAA OLLA JÄRKEVÄ?
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole järkeä'

        MIKSI EI SAA OLLA YMMÄRTÄVÄINEN?
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Meillä ei ole ymmärrystä'

        MIKSI ON SYNTIÄ OLLA SYNNITÖN ja IHMINEN?
        MIKSI PITÄÄ OLLA RIKOLLISUUDEN PERISYNTINEN?
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
        'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
        'Olemme syntisiä'

        MIKSI LAPSET JA NUORET EIVÄT SAA OLLA JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISIA NIILLÄ OMINAISUUKSILLAAN JOTKA SYNTYISSÄÄN SAIVAT?
        MIKSI KRISTITYN PITÄÄ EROTA JUMALASTA?

        Vastaa asiallisesti niin saamme tietää kuinka sinun, kaikki viisauden kirjoitus taidolla totuus ja tieto tulee esiin.
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
        'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
        'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

        MIKSI KRISTITYN PITÄÄ OLLA IKUISESTI KRISTITTYJEN RIKOLLISUUDEN PERISYNTINEN VAIKKA ITSE EI OLIS SYNTIÄ TEHNYT?
        (RIKOLLISUUDEN LAPSIKASTE ON YKSI MONISTA PERKELEEN PERISYNNEISTÄ.)
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        YMMÄRRÄTKÖ, ETTÄ
        synti = rikos
        syntinen = rikollinen
        perisyntinen = on rikollisuuden rikos jota levitetään sukupolvesta seuraaviin, sellainen on mm rikollinen lapsikaste jossa lapsia liitetään jäseneksi lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden jäseniksi, uskovaisiksi, seksi pedojen uhreiksi jne ilman lapsen omaa tahtoa.


      • hnygtfrdr
        yuggis_ kirjoitti:

        Jos vaikka opettelisit oikein_kirjoituksen ennekö tulet pätemään

        mistä murteestä "ennekö" oikein kirjoitus sana on?,mnbvcx


      • hnygtfrdr kirjoitti:

        mistä murteestä "ennekö" oikein kirjoitus sana on?,mnbvcx

        Se on murteessa kirjoitettu oikein :)


      • olkmju

        siis, sonta siionin kirjoituksia


      • olkmju kirjoitti:

        siis, sonta siionin kirjoituksia

        Yhdys_sanat


    • 244544

      Opettele tekemään TL;DR

    • kmjnhbyvtv

      Muuten, teille aivopestyille viisaille...

      Teillä on mahtavia keinoja v....tuilla palstalla toisten oikein kirjoitus kyvyistä,
      mutta
      se v....tuilu johtuu siitä, ettei teille kelpaa aluotuksen faktat, Jeesuksenkaan antamat.
      Yrittäkääpä järkeillä, uskontunnustuksen kaltaisuudesta huolimatta, ketä oikeastaan olette jumalananne palvelemassa!!!

      Tosin, tuohon järkenne ei riitä sillä tunnettuhan on miten teitä, niinkuin aikaisempiakin sukupolvia on kohdeltu....
      Lainattua tekstiä:
      "Lars Leevi Lestadio oli ruotsalaisen luterilaisen kirkon lähettämä saarnamies joka pakkokäänsi "pakanalliset suomalaiset sivistykseen ja kristinuskoon". Sen opin tulos ja summa näkyy tänään kun satoja, mahdollisesti tuhansia lapsia on raiskattu henkisesti ja/tai ruumiillisesti. Lasten raiskaaminen ruumiillisesti ja/tai henkisesti ei ole koskaan ollut eikä ole suomalaista kansanperinnettä. Moni on tehnyt ruumiillisen ja/tai psyykkisen väkivallan jälkeen itsemurhan, eli, kyseessä ei ole itsemurha vaan psyykkisen trauman joka johti itsemurhaan on aiheuttanut uhrin pahoinpitelijä. Puhumme siis lapsi/ihmisvihasta ja joukkomurhasta. " (IL)'

      Vaikka v...lette niin toivon kuitenkin ettei teidän joukoissa olisi ainakaan pahemmin kohdeltuja kuin mitä kristittyjen historia suomen surullisen kuuluisasta valtion kirkosta todistaa, mm omien uskovaisten tappamisista, tapattamisista, raiskaamisista jne jopa Jeesuksen Nimeen luterilaisuuden opein valehtelemalla!

      http://keskustelu.suomi24.fi/listmessage/9461899/46725910
      "Kiva kun olit tarkkana
      teuta 13.11.2010 14:18
      Tuo yks joka hilluu nyt suuna päänä , ei ole löytänyt tuotakaan oikesta kirjasta
      Mä hain vanhan Rippikoulu katekismuksen , ja siinä se on aivan oikein ."

      Siis luterilainen EI saa palvella Jumalaa ja Jeesusta!!!
      herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
      "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."

      herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
      Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
      "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9955763
      Jeesus on tie
      1.7.2011 20:09
      Jokainen bedofiili toiaan saa syntinsä anteeksi, jos hän antaa Jeesuksen sovintoveren virran puhdistaa sydämensä, hallelujaa kiitos Jeesus!
      Jos parannusta ei tule, niin sinun raukan käy huonosti.
      Keneltä, kysyi yksi mäntti?!!!
      Jumalalta!

      VIELÄKÖ LAPSIA JEESUKSEN NIMEEN RAISKATAAN, VAI ONKO OMAVANHRSKAUDEN RIPPI ISÄ RIKOLLISUUS PELOTELLUT LAPSET VAIKENEMAAN HELEVETIN PELOLLA?
      http://keskustelu.suomi24.fi/node/9944923
      "teuta
      21.6.2011 18:31
      KIITOS VAAN TARJOUKSESTA , MUTTA SULTAHAN JO LOPPUI
      KOKONAAN TUO PAHNA TUSKA ., KUN TULI KESÄ JA KÄRPÄSET,
      AIVAN OIKEIN OLET KOPIONUT JP :N ASIAN .Mat. 5:43-48
      SE ON JOKAINEN PEFOFIILI SAA SYNTINSÄ ANTEEKSI , JOS
      HÄN KATUU TEKOAAN JA TAHTOO TEHDÄ PARANNUKSEN .
      JA ANOO ANTEEKSI /TEKEE RIPIN."

      VAROKAA JOUTUMASTA VAINAJINAKIN SEURAKUNTIENNE NEGROFIILIEN RAISKAAMISEKSI JOUTUVINA RUUMISHUONEILLA:
      "teuta: Uskosa 11.4.2011 12:15
      TÄSSÄ KERROTTU SYNTIEN ANTEEKSI SAANTI :
      On jokin asteen ero , siitä mitä Jeesus on luvannut ja
      se oli Murhan synninkin anteeksi antamisessa . Varmsti
      voidaan määritellä , niin kuin joku jo sanoitikin , nämä
      raiskaukset oli heti murhan jälkeen , Kuinka nyt sanotaan
      kun murhan synnin saisi myös henkilökohtaisia syntejä
      saada anteeksi . Älkää kinatko epätietoisina asioista jota
      örvelö ja savon ukko ette tiedä ja nyt on tullut(ei tuomari )"

      - (vahvistus ylläolevaan... josta puuttui linkki; osoite:)

      http://keskustelu.suomi24.fi/node/10813480
      teuta.
      21.8.2012 14:29
      Satut tietämään että montakertaa olen ollut Ruumishuoneella törppö .
      olen sen kerran ilmoittanut enkä ollut yksin , näkemiin"

      JOS TEILTÄ PUUTTUU TIETO ETTÄ saatana ON TODELLINEN herranne, herra jumalineen jotka ei anna teille lupaa palvella JUMALAA JA JEESUSTA, niin kysykää ihmisiltä faktaa, he tietävät.
      Teillä olis varmaan kiva ymmärtää asioita kysymättä mutta minkä voi uskontunnustuksen kaltaiselle järjettömyydellä ja ymmärtämättömyydelleen. Sekin on satoja vuosia vanhaa saatanallisuuden perisyntiä... se uskontunustuksestakin sanottakoon!
      KUKAAN EI SYNNY ÄÄLIÖKSI MUTTA SELLAISEKSI AIVOPESTÄÄN RIKOLLISUUDEN PERISYNTI RIKOLLISUUDEN JATKUVUUDEN TURVAAMISEKSI.

      tai

      onko teille opetettu, että Jeesus käski uskoa???

      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan;
      24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
      24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

      Niin, että uskokaa ja olkaa saatanalle nöyriä maksamalla kirkollisveronne, MäGisellä on saatanan moinen jano!

      • Yhdys_sanat


      • lokokokk
        yuggis_ kirjoitti:

        Yhdys_sanat

        Määkisenkin sanat katkoili räkäkännissä


      • lokokokk kirjoitti:

        Määkisenkin sanat katkoili räkäkännissä

        Älä syö räkää!


      • lkjhgftrfcfr
        yuggis_ kirjoitti:

        Älä syö räkää!

        Hyeenan kaltaisina teille kelpaa kaikki raadot;

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kannibalismi#Kannibalismi_ihmisill.C3.A4
        ""Kannibalismia on tiedetty harjoitetun ensimmäisen ristiretken aikana. Joidenkin ristiretkeläisten tiedetään syöneen kuolleiden vihollistensa ruumiita Ma'aratin valloituksen jälkeen. Sitä harjoitettiin myös marssilla Jerusalemiin. Kyseessä oli luultavasti nälän ja kuumeisuuden yhdistelmä, mahdollisesti myös halu terrorisoida vihollista. Jotkut kieltäytyivät syömästä kristittyjen toveriensa lihaa, mutta söivät tapettujen muslimien ruumiita.""


    • hdshshssjsaj

      Oletteko EDES ihmisiksi kastettuja oppeinenne?

      Saman kaltaista, kristityille väärennettyä raamattua lukevina, olette samaa saatana jumaloimaan eksytettyjä rikollisuuden uskovaisia eri lahkoissa!

      Oletteko Jumalaa ja Jeesusta palveleviksi ihmisiksi kastettuja ihmisiä vai Jumalasta ja ihmisyydestä luopuneiksi rikollisuuden herraa palvelevien herra jumalien palvelijoiksi kastettuja?

      HUOMATKAA, että Jeesuksen antaman tiedon mukaan lasten ei tule tulla rikollisuuden uskontunnustuksen kaltaisiksi ääliöiksi;
      VAAN
      aikuisten tulee tulla lasten kaltaisiksi päästäkseen taivaaseen!

      JOTEN PUKEKAA AIKUISINA RIKOLLISUUDEN LAPSIKASTE MEKKO YLLENNE JOS JEESUSTA JA HÄNEN OPPIA SEURAATTE. VARA VAIPAT MUKAAN VAIHDON MAHDOLLISTAMISEKSI.

      Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
      10:13 Ja he toivat hänen tykönsä lapsia, että hän koskisi heihin; mutta opetuslapset nuhtelivat tuojia.
      10:14 Mutta kun Jeesus sen näki, närkästyi hän ja sanoi heille: "Sallikaa lasten tulla minun tyköni, älkääkä estäkö heitä, sillä senkaltaisten on Jumalan valtakunta.
      10:15 Totisesti minä sanon teille: joka ei ota vastaan Jumalan valtakuntaa niinkuin lapsi, se ei pääse sinne sisälle."
      10:16 Ja hän otti heitä syliinsä, pani kätensä heidän päällensä ja siunasi heitä.
      Jeesuksen evankeliumia Luukkaan mukaan:
      17:2 Hänen olisi parempi, että myllynkivi pantaisiin hänen kaulaansa ja hänet heitettäisiin mereen, kuin että hän viettelee yhden näistä pienistä.

      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      18:6 Mutta joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat minuun, sen olisi parempi, että myllynkivi ripustettaisiin hänen kaulaansa ja hänet upotettaisiin meren syvyyteen.

      Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan:
      9:42 Ja joka viettelee yhden näistä pienistä, jotka uskovat, sen olisi parempi, että myllynkivi olisi pantu hänen kaulaansa ja hänet olisi heitetty mereen.

      Joten lapsia kastavat pappikin voisi lukea Jeesuksen evankeliumia ja toimia Jeesuksen antaman oppien mukaan; tosin vaippoja käyttäen niinkuin sylivauvoillakin on jos kerran Jumalaan ja Jeesukseen USKOO Jeesuksen antamasta kiellosta huolimatta saatanaa edustavana.

      ---
      Kun/Jos rikollisen kristinuskon todellisen herran ja sen herra jumalien oppeja opettaa JUMALAN, JEESUKSEN JA PYHÄN HENGEN NIMEEN NIIN ON TÖRKEÄ saatanaa palveleva rikollinen joita JEESUS on kieltänyt uskomasta!

      JOS ETTE TÄTÄ, JEESUKSEN ITSE ANTAMAA OPPIA YMMÄRRÄ, NIIN ÄLKÄÄ OPETTAKO MUUTAKAAN JEESUKSEN NIMEEN!!!
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
      24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
      24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
      24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

      NÄIN JEESUS OPETTI OMILLEEN...
      Jeesuksen evankeliumia Markuksen mukaan 4:
      9 Ja hän sanoi: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".
      11 Niin hän sanoi heille: "Teille on annettu Jumalan valtakunnan salaisuus, mutta noille ulkopuolella oleville kaikki tulee vertauksissa,
      12 että he näkemällä näkisivät, eivätkä huomaisi, ja kuulemalla kuulisivat, eivätkä ymmärtäisi, niin etteivät kääntyisi ja saisi anteeksi".
      13 Ja hän sanoi heille: "Ette käsitä tätä vertausta; kuinka sitten voitte ymmärtää kaikki muut vertaukset?

      JO SE, ETTÄ uskoo, ON JEESUKSEN ANTAMAN OPIN VASTAISTA!
      ...ettekä edes sitä ymmärrä...

      FAKTAT VOITTE TARKISTAA...
      -AIVOPESU JÄRJETTÖMÄKSI:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/12.html
      'Meillä ei ole järkeä'

      -AIVOPESU YMMÄRTÄTTÖMÄKSI:
      'Meillä ei ole ymmärrystä'

      -IHMISYYDESTÄ LUOPUMINEN:
      'Me emme kykene täyttämään käskyihin sisältyvää uskon ja ehdottoman rakkauden vaatimusta.'
      'Me emme kykene noudattamaan ihmisille säädettyä lakia.'
      'Olemme syntisiä'

      -AIVOPESU; JUMALASTA JA JUMALAN VALTAKUNNAN KALTAISUUDESTA LUOPUMISEEN:
      'Järkemme ei voi käsittää Jumalaa'

      -AIVOPESU; JUMALASTA EROAMISEEN; (saatanasta herra jumalineen uusi jumala):
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/15.html
      'Synti erottaa meidät elämän lähteestä, Jumalasta.'

      -AIVOPESU; KRISTITYKSI; IKUISEKSI (PERISYNTI) RIKOLLISEKSI:
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      Kristittyjen historiaa tutkineet tietävät, ettei ne kristittyjen rikollisuus ole Jumalan ja Jeesuksen oppien noudattamisia VAAN NIIDEN VASTAISUUKSIA JA HEIDÄN NIMISSÄ!!! Siis saatanaa palvelevien järjettömien rikollisuutta!

      JUMALAA JA JEESUSTA PALVELEVAT; HEIDÄN OPPIEN MUKAAN, OVAT KRISTILLISIÄ EIKÄ KRISTITTYJÄ.

      rikollisuuden usko ja kaste ei pelasta!
      ei uskossa ollut, kastamaton ryöväri on paratiisissa ja Jeesus on kieltänyt uskomasta kuten alussa jo on osoitettu!

      • j4el3kodwm

        Kaste:
        http://fi.wikipedia.org/wiki/Kaste#Luopuminen_paholaisesta
        "Kreikkalaisessa Uudessa testamentissa käytetään kastamisesta verbiä baptizō, "upottaa", "painaa veden sisään", "pestä", "kastaa", ja kasteesta substantiivia baptisma."

        HUOMATKAA SANA "PESTÄ" JOKA KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA MYÖS "PESEYTYMISTÄ."

        Tämä pelastaa "kaste pelastaa" päivittäin tuhansia mm sairaaloissa...
        Jeesuksen evankeliumia Johanneksen mukaan:
        13:10 Jeesus sanoi hänelle: "Joka on kylpenyt, ei tarvitse muuta, kuin että jalat pestään, ja niin hän on kokonaan puhdas; ja te olette puhtaat, ette kuitenkaan kaikki.
        13:14 Jos siis minä, teidän Herranne ja opettajanne, olen pessyt teidän jalkanne, olette tekin velvolliset pesemään toistenne jalat.
        13:15 Sillä minä annoin teille esikuvan, että myös te niin tekisitte, kuin minä olen teille tehnyt."

        Siis, Jeesus ei ole käskenyt kastaa ketään, lapsiakaan, lapsiakin tappaneen, tapattaneen, raiskanneen jne rikollisuuden USKOVAISIKSI vaan Jeesus kielsi uskomasta!

        Älyättekö, ketä todellisuudessa jumaloitte kristillisyydestä pois eksytettyinä rikollisuuden kristityiksi?

        Siis kristityt ja kristilliset ovat eri ryhmiä:
        Kristityt = Paavalin perustamien seurakuntien uskovaisia apostoleineen ja herra jumalineen joilla ei ole Jeesuksen perustamia seurakuntia eikä Jeesuksen opetuslapsia opettajina VAAN heillä on paavalilais-luterilaisuuden apostolit rikollisuudensa oppeineen sekä väärennetyine raamattuineen. SEN VUOKSI JEESUS LÄHETTI OMILLEEN, VALITUILLEEN, PYHÄN HENGEN JOTTA TOTUUS EI KATOAISI MAAILMASTA! Sitä totuutta ei uskossa olevilla ole ja Jeesus kielsi uskomasta....
        ------
        Kristilliset = Jeesuksen perustamien seurakuntien Jumalan ja Jeesuksen Lain ja oppein ymmärtäväisiä järkeviä seurakuntalaisia Jeesuksen opetuslapsineen.

        Ilm. 2:1-29
        Näistä, Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustamista seurakunnista ei ole yhtään kristittyjen seurakuntia vaan ne ovat kristillisten seurakuntia:
        Pergamos
        Tyatira
        Sardes
        Smyrna
        Filadelfia
        Efeso
        Laodikea
        ---------
        HUOM!
        Amerikkalainen "Filadelfia" seurakunta ei ole Jeesuksen ja Hänen opetuslapsien perustama. Sen perustivat 1850 luvulla verovapaan rahan keinottelijat.

        Älkää sotkeko
        uskovaisten
        ja
        Jeesuksen oppin noudattajien seurakuntia toisiinsa sillä kristitystä ei tule kristillistä Jumalan ja Jeesuksen seuraajaa vaan uskovainen aivopestään; eksytetään uskomaan niin.

        kristityillä on apostoleita oppeineen...
        Jeesuksella Hänen kristillisten oppien opetuslapsia...
        JOTEN
        lopettakaa uskomasta, että kristitty olis muka KRISTILLINEN!

        uskotte, kun Jeesus on kieltänyt uskomasta... se ei pelasta!

        JOTEN!

        Jos aikuistuttuanne hankitte lapsia, ja ja kastattae lapsenne, niin OTTATTE KANTAAKSENNE SEN PERISYNTI RIKOKSEN;
        JONKA KIRKKO PAPISTOINEEN TEETTÄÄ MUTTA EIVÄT ITSE OTA SIITÄ RIKOKSESTA VATUUTA VAAN ASETTAVAT SEN LASTEN VANHEMILLE PERISYNNIKSI!

        http://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1999/19990731
        "Finlex / Oikeusministeriö ja Edita Publishing
        2 luku
        Perusoikeudet
        6 §
        Yhdenvertaisuus
        Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.
        Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

        Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

        Sukupuolten tasa-arvoa edistetään yhteiskunnallisessa toiminnassa sekä työelämässä, erityisesti palkkauksesta ja muista palvelussuhteen ehdoista määrättäessä, sen mukaan kuin lailla tarkemmin säädetään.

        11 §
        Uskonnon ja omantunnon vapaus
        Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.
        Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen."

        Huomatkaa, että "Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä,.." on kaikkia alle 18 vuotiaita koskeva LAILLINEN OIKEUS IHMISYYTEENSÄ SEKÄ ASENTEISIINSA RIKOLLISUUSEN USKONMISIEN SUHTEEN.

        Lapsikaste rikollisuus on ilmeisesti rikollisten kristinuskon useimmille, yli 3500:lle lahkolle maailmassa tärkeää rikollisuutta.
        -AIVOPESU; KRISTITYKSI; IKUISEKSI (PERISYNTI) RIKOLLISEKSI:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        krisitty
        ei ole
        kristillinen


    • dkekwklwlp2p

      kummit ja monet toisetkin rikollisen kristinuskon kummitukset tulee ottaa riikoksina. KUMMIT EIVÄT OLE JUMALAN TAI JEESUKSEN ASETTAMIA VAAR LAPSIAKIN TAPPANEEN, TAPATTANEEN, RAISKANNEEN JNE RIKKOLLISUUDEN OMAA OPPIA!
      Asian voi tarkistaa jopa saatanallisuudelle väärennetystä raamatusta haku sanaa "kummi" tässä tapauksessa käyttäen.
      http://www.koivuniemi.com/raamattu

      ---
      pieni lista kristittyjen perisynti ja rikollisista vääristä todistuksista....

      -"Jumala on avioliiton asettanut" on vale, Jeesuskaan ei sitä asettanut vaikka oli Kaanan häissä. Siihen hää tilaisuuteen ei tarvittu Jumalan, Jeesuksen, fariseuksien, papiston tai edes luterilaisuuden edustajaa.
      -"älä tee aviorikosta" on väärennetty 1992 vuoden raamattuun "älä tee huorin" käskyn tilalle jotta uskovaiset irstailisivat itsensä pois Jumalallisuudestaan.
      -"kastekäsky" on väärennetyn raamatun tekstiä. Kreikan kielen "kaste" merkitsee peseytimistä kuten Jeesuskin teki itselleen ja opetuslapsilleen mm pesemällä heidän jaltat. Se "kaste" / peseytyminen pelastaa maailmassa päivittäin todennäköisesti satoja tuhansia ihmisiä mm sairaaloissa.
      -"lapsikaste" jota ei raamattu tunne on rikollisen lisäys.
      -"kummi" sanaakaan ei edes väärennetty raamattu tunne.
      -"hätälapsikaste" valheellinen oppi.
      -"ehtoollinen" Jeesuksesta ulostusta tekevien pilkkaus rituaali.
      -"kolminaisuusoppi" on eksyttäjän oppi; ks. Johanneksen evankeliumi 10:30
      -"perisyntiä" ei raamattu tunne vielä mutta ehkä jo seuraavassa raamatun väärennöksessä sekin on.
      -"rakkauden kaksoiskäsky" ei ole Jumalan ja Jeesuksen oppia.
      -"rippi" sanaa ei ole raamatussa, rikollisten oma epäjumalallinen rituaali.
      -"rippisalaisuus" ei ole raamatussa, sillä suojataan lahkojen sisällä olevien rikollisia joutumasta maallisen oikeuden eteen, mm kirkon pedofiilit ovat tukea saaneet.
      -"ristiäiset" sanaa ei ole raamatussa. Se on lasten oikeuksia rikkova rituaali jossa lapsi "tapetaan" hengellisesti ja asetetaan hengellisesti kuolleen merkki Jumalan Valtakunnan kaltaisen lapsen otsaan.
      -sakramentit ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettamia. Törkeää valetta.
      -"tuomiosunnuntai" ei ole raamatullinen eikä evankeliumin oppia niinkuin ei "tuomiokirkotkaan" joita omistavat seurakunnat jotka eivät ole Jeesuksen perustamia.
      -uskontunnustus lutherille ei ole edes väärennetyn raamatun oppia ja uskontunnustuksen kaltaisuus on Jumalasta ja ihmisyydestä luopumisen aivopesu oppi! Se on KRISTITTYJEN luder/lutheri jumalanaan palvelevien oppikirjassa uskontunnustuksena ja Jumalan je Jeesuksen pilkkausoppina olevassa katekismuksessa.

      HUOM!
      Jumalaa ja Jeesusta palvelevat KRISTILLISET eivät uskontunnustuksia anna miekka sivistyksen rikollisuuden herralle ja sen herra jumalille sillä Jeesus on kieltänyt uskomasta, joten usko on saatajaa jumaloivien oppi.
      Jeesuksen evankeliumia Matteuksen mukaan:
      24:5 Sillä monta tulee minun nimessäni sanoen: 'Minä olen Kristus', ja he eksyttävät monta.
      24:11 Ja monta väärää profeettaa nousee, ja he eksyttävät monta.
      24:23 Jos silloin joku sanoo teille: 'Katso, täällä on Kristus', tahi: 'Tuolla', niin älkää uskoko.
      24:24 Sillä vääriä kristuksia ja vääriä profeettoja nousee, ja he tekevät suuria tunnustekoja ja ihmeitä, niin että eksyttävät, jos mahdollista, valitutkin.
      24:25 Katso, minä olen sen teille edeltä sanonut.
      24:26 Sentähden, jos teille sanotaan: 'Katso, hän on erämaassa', niin älkää menkö sinne, tahi: 'Katso, hän on kammiossa', niin älkää uskoko.

      • jnuubhytygt

        JK

        rikollisuuden kirkkohää rituaalia odottaville....

        FAKTAA:
        Jeesuksen aikaan häät oli kahden suvun tilaisuus jossa avioituneiden suvut ja kutsutut hää vieraat olivat todistamassa kahden, toisilleen antaman lupauksen yhteisestä Pyhästä liitosta.

        HUOM!
        Siihen tilaisuuteen ei tarvittu oppeja Jeesukselta eikä rikollisen kristinuskon papistolta!

        Tuo tieto perustuu mm siihen selvyyteen, että Jeesus oli hääjuhla vieraaksi kutsuttuna Kaanan häissä JA JEESUSKAAN EI AVIOLIITTOA ASETTANUT.

        Joten...

        "tämän seurakunnan ja jumalan kasvojen edessä" seisoo JUMALAN NIMEEN VALEHTELEVA PAPPI!

        Oikeastaan, tuo voisi kuullostaa suunnilleen näin:

        "tämän; ihmisyydestään luopuneiden rikollisten seurakunnan ja herra saatanaa palvelevien kasvojen edessä seisoo heidän palvuksessaan oleva; valelehteleva pappislupauksen herra jumalalle antanut pappi"

        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'


    • fjjejwj

      http://uskonnonvapaus.fi/lait/perustuslaki.html
      --------------------------------------------------------

      Uskonnonvapaus.fi etusivu
      Perustuslain uskonnonvapautta sivuavat pykälät

      Tämä lyhennelmä sisältää ne perustuslain pykälät, jotka liittyvät uskonnonvapauteen tai joihin viitataan jossain uskonnonvapaus.fi -sivustolla. Finlex-palvelusta löytyy perustuslaki kokonaisuudessaan.

      2 luku

      Perusoikeudet

      - -

      6 §

      Yhdenvertaisuus

      Ihmiset ovat yhdenvertaisia lain edessä.

      Ketään ei saa ilman hyväksyttävää perustetta asettaa eri asemaan sukupuolen, iän, alkuperän, kielen, uskonnon, vakaumuksen, mielipiteen, terveydentilan, vammaisuuden tai muun henkilöön liittyvän syyn perusteella.

      Lapsia on kohdeltava tasa-arvoisesti yksilöinä, ja heidän tulee saada vaikuttaa itseään koskeviin asioihin kehitystään vastaavasti.

      - -

      11 §

      Uskonnon ja omantunnon vapaus

      Jokaisella on uskonnon ja omantunnon vapaus.

      Uskonnon ja omantunnon vapauteen sisältyy oikeus tunnustaa ja harjoittaa uskontoa, oikeus ilmaista vakaumus ja oikeus kuulua tai olla kuulumatta uskonnolliseen yhdyskuntaan. Kukaan ei ole velvollinen osallistumaan omantuntonsa vastaisesti uskonnon harjoittamiseen.

      - -

      6 luku

      Lainsäädäntö

      - -

      76 §

      Kirkkolaki

      Kirkkolaissa säädetään evankelis-luterilaisen kirkon järjestysmuodosta ja hallinnosta.

      Kirkkolain säätämisjärjestyksestä ja kirkkolakia koskevasta aloiteoikeudesta on voimassa, mitä niistä mainitussa laissa erikseen säädetään.

      - -

      108 §

      Valtioneuvoston oikeuskanslerin tehtävät

      Oikeuskanslerin tehtävänä on valvoa valtioneuvoston ja tasavallan presidentin virkatointen lainmukaisuutta. Oikeuskanslerin tulee myös valvoa, että tuomioistuimet ja muut viranomaiset sekä virkamiehet, julkisyhteisön työntekijät ja muutkin julkista tehtävää hoitaessaan noudattavat lakia ja täyttävät velvollisuutensa. Tehtäväänsä hoitaessaan oikeuskansleri valvoo perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien toteutumista.

      109 §

      Eduskunnan oikeusasiamiehen tehtävät

      Oikeusasiamiehen tulee valvoa, että tuomioistuimet ja muut viranomaiset sekä virkamiehet, julkisyhteisön työntekijät ja muutkin julkista tehtävää hoitaessaan noudattavat lakia ja täyttävät velvollisuutensa. Tehtäväänsä hoitaessaan oikeusasiamies valvoo perusoikeuksien ja ihmisoikeuksien toteutumista.

      - -

      10 luku

      Laillisuusvalvonta

      106 §

      Perustuslain etusija

      Jos tuomioistuimen käsiteltävänä olevassa asiassa lain säännöksen soveltaminen olisi ilmeisessä ristiriidassa perustuslain kanssa, tuomioistuimen on annettava etusija perustuslain säännökselle.

      - -

      12 luku

      Maanpuolustus

      127 §

      Maanpuolustusvelvollisuus

      - -

      Oikeudesta saada vakaumuksen perusteella vapautus osallistumisesta sotilaalliseen maanpuolustukseen säädetään lailla.

    • lkjiuhytr
    • juhygtgftrfr

      kristityt käyttävät wikipediaa saatanallisuuksiensa levittämiseen röyhkeästi valehtelemalla vaikka IHMISET tietävät, että rikollisuuden kristitty EI OLE KRISTILLINEN JUMALAN JA JEESUKSEN LAIN JA OPPIEN ASIALLA!

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Kristinusko#Kala
      "Kala
      Pääartikkeli: Iktys
      Kala on vanhimpia kristillisiä tunnuksia. Kalaa merkitsevä kreikankielinen sana koostuu kirjaimista (ikhthys), jotka ovat samat kuin alkukirjaimet sanoissa Iesous Khristos Theou Yios Soter eli Jeesus Kristus Jumalan Poika Pelastaja. Tunnusta on sanottu käytetyn kristityksi tunnustautumiseen alkukirkon aikana: henkilö piirsi maahan kepillä yhden kaarevan viivan ja toinen piirsi siihen toisen, niin että muodostui kyseessä oleva kalakuvio.[72]"

      Tuo piirtäminen tapahtui Jeesusta seuranneiden kristillisten toimesta (ei rikollisten kristittyjen teko) kun Paavali rikollisineen vainosi ja tapatti Jeesuksen seuraajia:
      1.Korinttolaiskirje:
      15:9 Sillä minä olen apostoleista halvin enkä ole sen arvoinen, että minua apostoliksi kutsutaan, koska olen vainonnut Jumalan seurakuntaa.
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Pyhä_Stefanos

      HUOM!
      "Kala on vanhimpia kristillisiä tunnuksia." EKSYTYS/VALE TIETO...
      JOLLA EI OLE MITÄÄN TEKEMISTÄ rikollisten kristittyjen KANSSA
      http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
      'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

      SIIS;
      KALA on Jeesusta seuranneiden KRISTILLISTEN TUNNUS
      eikä
      saatanaa palvelevien paavalilais-luterilaisuuden miekka sivistyksen tunnus:
      2 Korinttolaiskirje 12:
      7 Ja etten niin erinomaisten ilmestysten tähden ylpeilisi, on minulle annettu lihaani pistin, saatanan enkeli, rusikoimaan minua, etten ylpeilisi.
      8 Tämän tähden olen kolmesti rukoillut Herraa, että se erkanisi minusta.

      Paavali ei raamatun mukaan saanut eroa saatanasta ja se sama saatana on pääpiru edelleen kristittyjen yli 3500 lahkossa maailmalla kuten historia todistaa JA
      jonka rikollisuuden oppia luder/luther puhdisteli saatanallisemmaksi mm tekemällä itse itsestään herra jumalan uskovaisilleen.
      Siis luterilainen EI saa palvella Jumalaa ja Jeesusta!!!
      herra Luder/Lutherin katekismus; epäjumalan ensimmäinen käsky:
      "Minä olen Herra, sinun Jumalasi. Sinulla ei saa olla muita jumalia."
      ("sinulla ei saa olla muita jumalia" on RIKOLLINEN OPPI Suomen Perustuslaki antaa kansalaisilleen uskonvapauden ja silti laittomasti sallii uskonvapauden riistämisen mm lapsekaste rikollisuuden muodossa.)
      herra epäjumalanne rikollisilleen antama käsky:
      Luder/Lutherin kirje 1.8.1521
      "Ole syntinen ja tee syntiä rohkeasti, mutta usko vielä rohkeammin. Synti ei erota meitä Hänestä, vaikka sortuisimme haureuteen tai murhaan tuhansia ja tuhansia kertoja päivässä."

      http://fi.wikipedia.org/wiki/Ordinaatio
      "Ordinaatio eli Pappisvihkimys on uskonnollinen riitti, jossa henkilö vihitään uskonnolliseen virkaan."

      Uskontunnustuksensa kaltaiset papit kouluttavat kaltaisekseen. Heitä ja pappeja ei ole Jumala tai Jeesus asettanut virkoihin....
      PAPPI:
      http://fi.wikipedia.org/wiki/Ordinaatio
      "Suomen evankelis-luterilainen kirkko
      Suomen evankelis-luterilaisessa kirkossa ordinaatio järjestetään papeille, diakoneille ja piispoille. Ennen ordinaatiota järjestetään siihen osallituville ordinaatiokoulutus.[1] Vihkiminen tapahtuu aina sen hiippakunnan tuomiokirkossa, jossa kyseinen henkilö tulee työskentelemään. Vihittävät antavat pappis- tai diakonialupauksen, jonka jälkeen papit puetaan alttarilla tilaisuudessa stolaan ja kasukkaan, kunta taas diakoneille puetaan pelkkä stola.[2] Ordinaation jälkeen pappi tai diakoni saa työskennellä hänelle osoitetussa virassa."

      /jatkuu

      • kjfjejwjwjwj

        papin virka ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettama vaan rikollisuus asettaa virkaansa omat rikolliset:
        Markuksen evankeliumi:
        12:38 Ja opettaessaan hän sanoi: "Varokaa kirjanoppineita, jotka mielellään käyskelevät pitkissä vaipoissa ja haluavat tervehdyksiä toreilla
        12:39 ja etumaisia istuimia synagoogissa ja ensimmäisiä sijoja pidoissa,
        12:40 noita, jotka syövät leskien huoneet ja näön vuoksi pitävät pitkiä rukouksia; he saavat sitä kovemman tuomion."

        Joten, pappislupauksen antaneet ovat tietoisesti saatanaa palvelevia itse itsensä tuominneita suomen valtion kirkon virkailijoita!

        Jumalallisuudesta ihmisiä pois eksyttäjien virkoihin.
        Jumalallisuudesta pois eksytys viran selvyys tulee ilmi, mm että he toimessaan suorittavat mm nk. sakramentteja jotka ei ole Jumalan ja Jeesuksen asettamia. Mutta pappislupauksessaan he myös oman suunsa sanoin sitoutuvat virassaan toiminaan ev.l. opeissa, siis eivät saa Jeesuksen evankeliumia saarnata tai opettaa muuten kuin ev.l. eksytys tulkinnoilla. Ja se merkitseen käytännössä mm. kasteen ja ehtoollisen asettamista ja kumpakaan niistä ei ole Jeesus asettanut PUHUMATTAKAAN, ETTÄ JEESUS OLIS ASETTANUT USKONTUNNUSTUS, AIVOPESU PERKEELEEN OHJELMAN JOKA ON SUURI VÄÄRÄÄ TODISTUSTA ANTAVIEN RIKOS!

        http://fi.wikipedia.org/wiki/Pappi
        Pappislupaus
        Kirkkojärjestyksen mukaan Pappislupaus menee näin:
        "Minä N. N. lupaan kaikkitietävän Jumalan edessä, että toimittaessani pappisvirkaa, jonka olen valmis ottamaan vastaan, tahdon pysyä Jumalan pyhässä sanassa ja siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa. En julkisesti julista tai levitä enkä salaisesti edistä tai suosi sitä vastaan sotivia oppeja. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa ja jakaa pyhiä sakramentteja Kristuksen asetuksen mukaan. Tahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaaTahdon myös oikein julistaa Jumalan sanaa. Kaikkea tätä tahdon noudattaa niin, että voin vastata siitä Jumalan ja ihmisten edessä. Tähän Jumala minua auttakoon."
        HUOM!!!
        Jumalan palvelemisen tahto on täysin kumottu pappislupauksen tässä lauseessa: "siihen perustuvassa evankelis-luterilaisen kirkon tunnustuksessa"

        Kun uskontunnustuksensa kaltainen, Jumalasta ja ihmisyydestään ja järjestään luopunut pappislupauksen antanut pappi käyttää JUMALAN, JEESUKSEN JA PYHÄN HENGEN NIMEÄ, niin TODELLISUUDESSA PILKKAA HEITÄ MM HEIDÄN PYHÄÄN NIMEEN VÄÄRÄÄ TODISTUSTA TIETOISESTI ANTAVANA RIKOLLISUUDEN RIKOLLISENA:
        http://www.evl.fi/katekismus/uskontunnustus/22.html
        'Kristitty pysyy kuitenkin syntisenä elämänsä loppuun asti.'

        synti=rikos
        syntinen=rikollinen

        --------

        wikipedian suhteen tulisi saada korjaus. Maailman laajuisesti, etenkin nuorten käyttämä TIETOLÄHDE EI SAISI OLLA VÄÄRÄÄ TODISTUSTA LEVITTÄVIEN HALLINNASSA!
        JOTEN
        JOS SINULLA ON YHTEYS WIKIPEDIAAN, NIIN TEE HEILLE SELVÄKSI, ETTÄ SEN MAINE KÄRSII RIKOLLISTEN ANTAMIEN VÄÄRIEN TIOTOJEN VUOKSI.


    • mjnunybyby

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2257
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1268
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe