Lempäälän pakkoliitos

pakkoliitto

Nyt pakkoliitos on todennäköisempi kuin koskaan, siitä kielii Lempäälän poliisin lakkauttaminen. Eli jääkö jatkossa kallis Lempäälätalo tyhjilleen.

19

228

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • gfdysjsjbbx

      Surkeaa jos Lempäälä pyrki mahdollisen pakkoliiton vuoksi kohentamaan keskustaajaamaa ja rakannuttamaan uutta kunnantaloa, jotta voisi olla pakkoliitoksissa vahvoilla. Tosiaan tuo poliiseja koskeva vähennys tulee myös Lempäälän osalle, joten ei hyvältä vaikuta.

    • hyvä.uutinen

      Nyt saavat lempääläiset kaahata rollaattoreillaan humalassa mielin määrin.

    • Rullaattori

      Nuoret ja perheet kaikkoaa Lempäälästä säästöpesujen myötä, sillä se ei vastaa odotuksiin , jossa lasten turvallisuus ja hyvinvointi olisi ensisijainen tavoite.
      Eläkeiänkynnyksellä olevat vastaavasti houkuttelevat vanhempansa tänne, koska ikääntyneet vanhukset eivät pärjää enää muuallla itsenäisesti. Näin eläkeiän kynnyksellä olevat pystyvät käymään usein katsomassa laitoshoidossa olevia ikääntyneitä vanhempiaan.
      Kiva kun välitetään vanhuksista ja heidän hyvinvoinnistaan, ja kentältä vaatimukset heidän kohtelustaan kasvaa. Läheltä seuranneet tietävät mitä on itsellään kohta odessä.

    • uuttaputkeen

      Jos vaikka kirjasto laajentaisi tyhjille jääviin poliisin tiloihin? Vai olikos se uusi kirjastotalokin jo suunnitteilla? Matalaksi siinätapauksessa ko rakennus ja pilvenpiirtäjä tilalle ;)

    • semmonenkunta

      Pilvenpiirtäjä Lempäälään poliisilaitoksen tilalle, mainio ja nykyisen Lempäälän ""näköinen"" idea ; ))
      Suurta ja paras sen olla pitää, eikä haittaa yhtään vaikka 5-9 vuotiiat laspukaiset joutuvat kulkemaan talvipakkasissa, sateessa ja myrskyssä, sekä liukkaammillakin keleillä koulumatkat yht 6-10 km päivässä koululiikunta.

      • uuttaputkeen

        sarkasmia oli mun kommentti, huonosti "muotoiltu" sorry ;) Sun puolella olen toki lasten etujen asialla jne ! Mutta se poliisilta jäävä tilahan voisi olla kirjaston uutta tilaa vanhan lisäksi. Ei taida vaan riittää päättäjille, kun uutta pittää saaha.


    • Semmonenkunta

      Niinpä, kun uusi kirjasto kait tulee siihen paljon puhuttuun Lempäälä taloon. Ikävä kyllä ja järjetöntä tuhlausta. Entäs jos kaikki jää kuntaliitoksen myötä turhana tyhjilleen. Uskoisin sentään kirjaston säilyvän.

    • uusi_järjestys

      Poliisihallinto on ollut lopettamassa Lempäälän poliisiasemaa jo melkein 20 vuotta, eli ei mikään uusi asia. Kuntaliitoksia on jatkossa pakko tulla ja ketkä liittyyvät ja mihin on tulevien päättäjien käsissä.

      • sdfghjkjhgfdsdrftytrew

        Mikään ei nyt osunut oikein, kuntaliitoksia ei ole pakko tehdä. Sote-uudistus vei pohjan kuntaliitoksilta, tehden niistä suurelta osin tarpeettomia. Kuntaliitoksista valta kuuluu kansalle, ei päättäjille, tämä pitää muistaa vaaleissa ja sen jälkeenkin.


      • uusi_järjestys
        sdfghjkjhgfdsdrftytrew kirjoitti:

        Mikään ei nyt osunut oikein, kuntaliitoksia ei ole pakko tehdä. Sote-uudistus vei pohjan kuntaliitoksilta, tehden niistä suurelta osin tarpeettomia. Kuntaliitoksista valta kuuluu kansalle, ei päättäjille, tämä pitää muistaa vaaleissa ja sen jälkeenkin.

        Noin sitä luulisi jos elää siinä luulossa mitä kansalle syötetään. Elämä suomessa kurjistuu yhä, päätöksien muutoksia tulee väistämättä. Katsotaan 5-10 vuoden kuluttua kun EU on hajonnut tai muuttanut muotoaan.

        Mistä muuten luulet rahan löytyvän nykyiseen elämän menoonne?, tuottamatonta toiminta ei voida ylläpitää, kansan verotus ei sitä kestä.

        Nyt alkaa öykkäreillä haavojensa nuoleminen ja toisten syyttäminen kansan kohtalosta. Britannia näytti mallia!.


    • sotefgjjj

      Kansaa viedään kuin pässiä narussa, ja vain vaalien alla kansalla on " valta" , mutta valtaan päässeet unohtavat pian lupauksensa ja taas heitä viedään kuin pässiä narussa. Valta on valitettavasti pienellä joukolla, kun valtuutetuilta puuttuu selkärankaa vastustaa näitä. Oman edun tavoittelu menee kuntalaisten toiveiden edelle. Huono enne kuitenkin kun poliisiasema lopetetaan, ei hyvä merkki soteasioissa eikä kuntaliitosten suhteen.

    • valtio_säästää

      Lempäälän poliisiasemalla ei ollut vuosiin mitään palveluja. Oli lähinnä partioiden läpikulku ja pysähdyspaikka.

      Ei lupapalveluita, Lempäälää lähimmät lupapalveluita tarjoavat poliisiasemat:Valkeakoski, Tampere, Nokia ja Kangasala.

      Ei myöskään säännöllistä poliisin päivystystä, poliisi tavoitettavissa puhelimitse ma-su 8-16 kun vastaaminen on työtehtävien puolesta mahdollista.

      Mitenkä lopetus nyt sitten on niin kova juttu?. Taloa on kaavailtu purettavaksi joten senkin takia lopetettiin.

    • sotelleEI

      Ei vakuuta, ja eikö tuohon tulevaan Lempäälätaloon olisi poliisitkin mahtuneet. Kyllä tuo poliisilaitos kuuluu isoihin keskuksiin, joten siitä voi päätellä jotain. Soteuudistuksen vuoksi jopa uudehkoja terveyskeskuksia ja sairaaloita lakkautetaan, kunnanpalveluita yhdistetään, ja niin monissa kunnissa jää kunnantalot turhiksi.

      • Lue_jos_et_tiedä

        Lempäälän nimismiespiiri lopetettiin jo vuosikymmeniä sitten. Lempäälä oli Valkeakosken- ja myöhemmin Nokian nimismiespiirin aluetta. Organisaation muututtua ja Sisäsuomen poliisilaitoksen perustamisessa Lempäälästä loppuivat myös lupapalvelut. Poliisin lupapalvelut meni nettiin ja poliisi jalkautettiin partioautoilla tehtäväalueelle. Partioauton varustus on nettiyhteyksineen ja "putkineen" hyvin tehokas. Paikanpäällä saadaan ihmisestä ja kulkupeleistä kaikki tieto ja heti.

        Poliisilaitos kuuluu isoihin keskuksiin niinkuin mainitsit ja sellainen siäsuomen poliisilaitos nyt on pääpaikkanaan Tampere, Lempäälä ei ole isokeskus eikä alueen "napa".

        Mailma muuttuu ja kustannustehokkuus on päivän sana, voimavarat on keskitettävä sinne missä niitä tarvitaan. mm. R-kioskit toimii poliisiasiain paperien noutopaikkana.

        http://lvs.fi/2014/08/15/poliisin-lupapalvelut-loppuvat-lempaalasta/

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Sisä-Suomen_poliisilaitos

        https://www.poliisi.fi/sisa-suomi


    • pakkoliittoOnnellinen

      Suomessa on paljon pakkoavioliittoja, ja usein ne ovat jopa onnellisempia kuin tarkkaan etukäteen suunnitellut avioliitot, joten ehkä Lempäälän liitto Valkeakosken tai Tampereen kanssa, on onnenkantamoinen, ja ehkä siitä löytyy helpottava ratkaisu palstalla ja kunnassa käytävään vilkkaaseen keskusteluun koulukyydityksistä.

    • pakkoliittOnnellinen

      Jos ja jos pakkoliitto tulee, tai pakko soteliitto.

    • PassiivistenKuoro

      Sote tai kuntaliitos, niin monien kuntien työntekijöiden, virkamiesten ja kunnanjohtajien pallit heiluu."Passiivisten" työttömien kuoroon pääsee myös kunnanjohtajat, ja tyhjilleen jääneisiin laitoksiin vapautuu paikkoja turvapaikanhakijoille. Ei niin huonoa, jos ei jotain hyvääkin.

    • eitarvetta

      Lempäälä on niin rauhallinen paikka ja rikollisia vähän, että poliisille ei ole tarvetta. Ylinopeuksia ajetaan paljon, mutta nopeutta valvovia kameroita useisiin paikkoihin, niin siinä rikastuu valtiokin.

    • RauhaJaToivo

      Hyvä, sillä kannatan liittoa, jos se antaa lapsillemme toivoa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      155
      11041
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      3093
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      213
      2945
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2157
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1918
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      18
      1739
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1736
    8. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      50
      1630
    9. 85
      1628
    10. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1627
    Aihe