Nainen päällä - miten?!

EnVaanOsaa

Näin anonyymisti uskallan paljastaa tyhmyyteni ja taitamattomuuteni: olen nainen ja en osaa ollenkaan olla päällä seksiä harrastaessa. Ratsastaminen on minulle ihan outoa. Mahdan olla häpeäksi koko naissukupuolelle tämän asian takia.. En ole parisuhteessa, jossa hommaa voisi varmasti helpommin opetella kuin yhden yön säätöjen kanssa.

Miten ihmeessä liikun siinä, mitä ihmettä muutenkaan teen? Miten saan liikkeistä erilaisia (nopea/hidas, syvälle/ei-niin-syvälle)? Ja kuinka opin rentoutumaan siinä itse? Olen ollut päällä kahdesti ja ihan päin honkia meni, en oikein osannut liikkua ja jätkä sitten avitti liikuttamalla lanteitani käsillään. Joten kaikki vinkit ja viisaudet ovat tervetulleita, kiitos jo etukäteen.

9

6989

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Lady3444

   Siinä voi liikkua ylös alas, nojata eteenpäin ja sama liike tai istua syvästi, niin että häpykumpu on kiinni miehessä. Voi pyörittää lantiota, tehdä pientä tai suurta liikettä. Itse en ole kohdannut miestä joka ei moisesta tykkää.. oma alkuunsa sanoi ettei välitä olla alla. Paskat, jo toisesta tapaamisesta alkaen aina on halunnut olla alla, joskus koko ajan. Tai useimmiten.

   • Tuttutie

    Juuri noin se menee, naiseni pitää ratsastamisesta tavattomasti, aluksi olen päällä/ takana lopuksi hän päälläni kulmaa vaihdellen lantion pyöriessä hän määrää tahdin. Hiki tulee.


  • taitamattomuus

   Opettele käyttämään ns. pc-lihaksia esim treensauvan avulla. Ratsastaessa kannattaa vaihdella asentoa (kasvokkain, selin, kyykyssä, polvillaan …)
   Mä tykkään ”avittaa” liikkumista riippumatta naisen osaamisesta se helpottaa sopivan rytmin löytymistä. Asentojen suorittaminen ja osaaminen ei ole tärkeää vaan asenne ja oppimishalu. Taitamatonta oppimishaluista on kiva opettaa.

  • EnVaanOsaa

   Kiitos vastauksista. Mutta vielä lähinnä se tekniikka ihmetyttää.. Oma paino tietysti varmaan omien jalkojen/polvien päällä vai? Ja liike lantiosta? koko alakropasta? miten? Kyllä, kysyn näitä täysin tosissani...

   • tekniikatta

    Liike pc-lihaksista, lantiosta ja jaloista. Useimmiten paras liike on se joka sinusta tuntuu parhaalta eikä rasita liikaa. Paras mun tuntema ratsastaja tykkää olla polviensa varassa. Sanoo näkevänsä lopuksi tähtiä siinä asennossa.
    ÄLÄ ala suorittaa liikkeiden tekniikkaa vaan ota rennosti ja nauti.


  • hyväon

   Ota rennosti. Unohda kaikki tekniikka. Näe miehen. Katso häntä. hyväile ja ja helli. Kerro hänelle kuinka paljon häntä haluat. Se on miehelle parasta. kaikki muu tulee myöhemmin.

  • paljastaja1

   Ja mistäpäin tämä "herra" envaan osaa, kirjoitaa????? kiini jäit. Naiset miehet älkää menkö "lankaan"

  • Onheitä

   Mahtaako hän olla herra, ettei olisi vaan nuori nainen ? Häiriköinti onnistuu niin mieheltä kuin naiseltakin. Heitä riittää.

  • panopoikatietää

   Ratsastuksesta naiset tykkää, vaimonikin. Siinä nainen voi säädellä panorytmiä, liikettä ylös alas (syvyyttä) edestakaisella liikkeellä litoris kiihottuu. Minä en laukee ratsastaessa. Pakko kiivetä lopuksi päälle. Kun nainen on jo väsähtänyt.

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   3036
  2. Alaston miesuimari järkytti suuresti naisuimareita Espoon Matinkylän uimahallissa

   Mikä siinä miehen alastomuudessa voi olla niin järkyttävää? Lainmuutoksen jälkeen tuo on normi. https://www.hs.fi/kaupunki/art-2000009378839.html Pian
   Maailman menoa
   112
   874
  3. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   797
  4. Koululaiset myyvät huumeita jopa kesken koulupäivän

   Taitaa huumeidenvastainen sota olla hävitty kuten viinanvastainen kieltolain aikana, kun kerran jopa kakarat tekevät huumeilla kauppaa. https://www.i
   Maailman menoa
   143
   793
  5. Miten paljon vertaat itseäsi muihin?

   Mä huomasin joskus vertaavani omaa elämää toisten elämiin, mutta jossain vaiheessa huomasin (konkreettisesti) ettei ne kokemukset toisen elämisen laad
   Sinkut
   238
   735
  6. Milloin mies näimme viimeksi

   Ja millainen fiilis siitä jäi?
   Ikävä
   42
   732
  7. Hyvää päivää

   Naiselle hyvin samanlaiselle
   Ikävä
   101
   718
  8. Nyt lopeta.. jumalauta

   Ole niin hyvä. En rakasta sinua enää.
   Ikävä
   41
   660
  9. Yksi tavoite tälle vuodelle

   Tulen kietomaan sinut pikkusormeni ympärille. Jos pikkusormi ei riitä, niin käytän järeämpiä keinoja. Älä koita piiloutua minulta.
   Ikävä
   42
   637
  Aihe