Nainen päällä - miten?!

EnVaanOsaa

Näin anonyymisti uskallan paljastaa tyhmyyteni ja taitamattomuuteni: olen nainen ja en osaa ollenkaan olla päällä seksiä harrastaessa. Ratsastaminen on minulle ihan outoa. Mahdan olla häpeäksi koko naissukupuolelle tämän asian takia.. En ole parisuhteessa, jossa hommaa voisi varmasti helpommin opetella kuin yhden yön säätöjen kanssa.

Miten ihmeessä liikun siinä, mitä ihmettä muutenkaan teen? Miten saan liikkeistä erilaisia (nopea/hidas, syvälle/ei-niin-syvälle)? Ja kuinka opin rentoutumaan siinä itse? Olen ollut päällä kahdesti ja ihan päin honkia meni, en oikein osannut liikkua ja jätkä sitten avitti liikuttamalla lanteitani käsillään. Joten kaikki vinkit ja viisaudet ovat tervetulleita, kiitos jo etukäteen.

9

11696

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lady3444

      Siinä voi liikkua ylös alas, nojata eteenpäin ja sama liike tai istua syvästi, niin että häpykumpu on kiinni miehessä. Voi pyörittää lantiota, tehdä pientä tai suurta liikettä. Itse en ole kohdannut miestä joka ei moisesta tykkää.. oma alkuunsa sanoi ettei välitä olla alla. Paskat, jo toisesta tapaamisesta alkaen aina on halunnut olla alla, joskus koko ajan. Tai useimmiten.

      • Tuttutie

        Juuri noin se menee, naiseni pitää ratsastamisesta tavattomasti, aluksi olen päällä/ takana lopuksi hän päälläni kulmaa vaihdellen lantion pyöriessä hän määrää tahdin. Hiki tulee.


    • taitamattomuus

      Opettele käyttämään ns. pc-lihaksia esim treensauvan avulla. Ratsastaessa kannattaa vaihdella asentoa (kasvokkain, selin, kyykyssä, polvillaan …)
      Mä tykkään ”avittaa” liikkumista riippumatta naisen osaamisesta se helpottaa sopivan rytmin löytymistä. Asentojen suorittaminen ja osaaminen ei ole tärkeää vaan asenne ja oppimishalu. Taitamatonta oppimishaluista on kiva opettaa.

    • EnVaanOsaa

      Kiitos vastauksista. Mutta vielä lähinnä se tekniikka ihmetyttää.. Oma paino tietysti varmaan omien jalkojen/polvien päällä vai? Ja liike lantiosta? koko alakropasta? miten? Kyllä, kysyn näitä täysin tosissani...

      • tekniikatta

        Liike pc-lihaksista, lantiosta ja jaloista. Useimmiten paras liike on se joka sinusta tuntuu parhaalta eikä rasita liikaa. Paras mun tuntema ratsastaja tykkää olla polviensa varassa. Sanoo näkevänsä lopuksi tähtiä siinä asennossa.
        ÄLÄ ala suorittaa liikkeiden tekniikkaa vaan ota rennosti ja nauti.


    • hyväon

      Ota rennosti. Unohda kaikki tekniikka. Näe miehen. Katso häntä. hyväile ja ja helli. Kerro hänelle kuinka paljon häntä haluat. Se on miehelle parasta. kaikki muu tulee myöhemmin.

    • paljastaja1

      Ja mistäpäin tämä "herra" envaan osaa, kirjoitaa????? kiini jäit. Naiset miehet älkää menkö "lankaan"

    • Onheitä

      Mahtaako hän olla herra, ettei olisi vaan nuori nainen ? Häiriköinti onnistuu niin mieheltä kuin naiseltakin. Heitä riittää.

    • panopoikatietää

      Ratsastuksesta naiset tykkää, vaimonikin. Siinä nainen voi säädellä panorytmiä, liikettä ylös alas (syvyyttä) edestakaisella liikkeellä litoris kiihottuu. Minä en laukee ratsastaessa. Pakko kiivetä lopuksi päälle. Kun nainen on jo väsähtänyt.

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1797
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      77
      1659
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1303
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      69
      1131
    5. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      779
    6. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      775
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      757
    8. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      749
    9. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      725
    10. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      702
    Aihe