Jos suomi eroaisi eu:sta

josnäinkävisi

Jos näin kävisi niin suomihan saa laittaa saman tien tuontirajoitukset virosta vai saako?

Senjälkeen tietysti aivan varmasti nostettaisiin alkoholiveroa joten huono juttuo olisi EU:sta eroaminen. Se olisi rallin loppu se.

No konsteja on edeleen, että kallista monopoliliikeestä ei tarvitisi ostaa. Meinaan kotiviinin ja kiljun valmistus tai sitten vaan virosta hakemaan se sallittu määrä ja ryyppään talllinnaan.

81

685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sepisusi

      Pirtun salakuljetus nousisi taas kukoistukseen, pontikkapannut pitäisi kaivaa esiin. Sivistynyt alkoholikulttuuri saataisiin haudata ja ongelmat alkaisivat taas tulemaan. Ei mielestäni mitenkään hyvä asia. Ainoa hyvä asia olisi se, että pontikan keittotaito ei sammuisi kokonaan. Sehän on suomalaista perinnettä jota ei pitäisi unohtaa.

    • kahdesta.valittava

      Pitää valita kahdesta eli joko pysytään eu:sta ja rahtaamme halpaa viinaa mutta päästetään tänne maahantunkeutujia (etupäässä inhoja muslimeja) pilaamaan Suomi vai eroamme eu:sta ja viinahanat menee kiinni mutta ei tule kyllä matujakaan sisään. Näistä kahdesta on valittava. Itse valitsisin sen eroamisen eu:sta. Matut ovat pahempi asia Suomelle kuin kalliimpi alkoholi.

    • prööt_rupsis

      Alkoholiko se tässäkin asiassa on se kaikkein tärkein??? Kokolailla köpsää sakkia...

      • kannatanEU

        Ei niin alkoholi vaan monopoli. . Rahapeleissä ja alkoholissa. Molempia monopoleja on suomen helppo vahvistaa EU:sta eromaisen jälkeen.

        Ulkolaiset rahapelisivut blokattaisiin aivan varmasti kun EU ei ole tätä kieltämässä. Hyvästi korkeat kertoimet ja helppo raha EM kisoissa. Alkoholiin tuontirajoitukset. Hyvästi halvempi alkoholi Virosta,Latviasta ja Saksasta sekä Espanjasta. Sekä eurosta joka käy kaikkiin näihin maihin joka on minusta hyvä juttu kun on yhteinen valuutta.


      • sepisusi

        Eikös se alkoholissa ollut tärkeintä se verotus? Niin minä olen käsittänyt kirjoituksestasi. Muut EU;n tuomat vapautukset sinäkin ymmärrät, mutta sitä et, että Suomessa voisi olla eurooppalainen alkoholikulttuuri. Mielestäni EU on hyvä asia, kunhan turha byrokratia poistettaisiin, ja ilmanaikuiset typerät direktiivit otettaisiin pois. EU;a täytyy vielä kehittää, vaikka parempi vaihtoehto olisi tehdä suomesta USA;n 53. osavaltio. Samalla saataisiin Natojäsenyys, mikä olisi itänaapurin kannalta paras vaihtoehto.


    • josjosjos

      JOS tädillä olisi munat niin täti olisisetä.

      • junttilaaa

        Turha sitä on miettiä. Toistaiseksi ollaan EU:ssa ja ei se alkoholi niin tärkein ole, mutta täällä vaan mennään niin erillaisia (tiukemilla) lailla ja verotuksilla kuin muissa EU maissa.

        Ilman EU:ta täällä olisi aivan varmasti vielä kovempi alkoholivero ja tuontirjaoitukset sekä tiukka tullivalvonta virostakin. Samanlailla kuten venäjän rajalla. Alle 22h Viron reisulla ei saisi tuoda mitään alkoholia ja jos tulli löytäisi yhdenkin olut pullon alle 22h reissulta sekin takavarikoisiin. Niin junttila maa tää on tossa allkoholissa ja EU pistää tätä juntti touhua hieman vastaan,koska suomi ei voi EU:n vuoksi rajoittaa toisesta EU maista tuontia.


    • MuistotLämmittävät

      Muistellaan miten hyvin asiat oli ennen EUta. Väkeviä sai tuoda yhden litran, viiniä muutaman pullon ja lootan olutta, tullissa meni hetki jos toinenkin. Nettikauppaa ei ollut ja postimyynti oli valvottua - kaikki ulkomaan lähetykset menivät tullipostiin.

      Jos emme olisi EUssa, valmistevero olisi kovempi ja tuontirajoitukset aika tiukat, tosin en näe mitään syytä miksi emme olisi jatkossakin EUssa. En todellakaan halua 10-20% lainakorkoja, kaksinkertaista polttoaineen hintaa, kaikki tuontitavara selvästi nykyistä kalliimpaa ymv, ehkä Lada tekisi paluun. Itse maksoin 18% asuntolainan korkoa onneksi vain noin yhden vuoden. Sitä ennen korko oli noin 7-8% ja nyt ei ole lainaa euroakaan. Ympäristö ja työturvallisuuslait ovat kehittyneet selvästi 80-luvulta.

    • eimitäänhyötyä

      Mitä hyötyä Eu:sta on meille ollut? Autot eivät edelleenkään halvempia vaikka niin luvattiin, alkoholin ostamista netistä kontrolloidaan edelleen ja verot pitäisi maksaa (kohta etämyyntikin kielletään) vaikka ne on jo kertalleen maksettu esim. Saksassa tai Virossa, haittamatuja (pahimpia mahd. loisia eli muslimeja) virtaa rajojen yli ilman mitään kontrollia ja mene maksamme niiden ilmaisen elämän. Tekee vuodessa toista miljardia noiden laiskojen, rötöstelevien loisten elättäminen ja niistä työllistyy vain alle 20% kuten on jo nähty vuosien kuluessa

      En näe ainakaan omalla kohdallani mitä hyötyä olisi Eu olisi itselleni tuonut lukuunottamatta muutamaa edullisemman tavaran tilausta Saksasta tai Britanniasta. Siinä kaikki hyöty mitä olen saanut.

      • ÄläOleMustaValkoinen

        Korot ovat selvästi alemmat kuin ennen EU:ta. Tällä suuri merkitys yrityksille ja aika monelle kuluttajalle. Valmisteverolaki on kansallinen, ei kannata kinata sen velvoittavuudesta tai vastaavista, niistä pitää huolen sepisusi ja hänen ystävät.
        Autot ovat suhteessa halvempia kuin ennen EUta. Pääkaupunkiseudulla mamujen työllistyminen on ollut selvästi parempaa kuin muualla, johtunee asenteista.
        http://yle.fi/uutiset/yle_selvitti_maahanmuuttajamies_tyollistyy_hyvin__naiseen_verrattuna/8403605

        Epäsuorasti nautit monesta asiasta, ilmanlaadun parantumisesta ymv asiasta joista et vain tiedä yhtään mitään.


      • vähän.totuuksia
        ÄläOleMustaValkoinen kirjoitti:

        Korot ovat selvästi alemmat kuin ennen EU:ta. Tällä suuri merkitys yrityksille ja aika monelle kuluttajalle. Valmisteverolaki on kansallinen, ei kannata kinata sen velvoittavuudesta tai vastaavista, niistä pitää huolen sepisusi ja hänen ystävät.
        Autot ovat suhteessa halvempia kuin ennen EUta. Pääkaupunkiseudulla mamujen työllistyminen on ollut selvästi parempaa kuin muualla, johtunee asenteista.
        http://yle.fi/uutiset/yle_selvitti_maahanmuuttajamies_tyollistyy_hyvin__naiseen_verrattuna/8403605

        Epäsuorasti nautit monesta asiasta, ilmanlaadun parantumisesta ymv asiasta joista et vain tiedä yhtään mitään.

        Vai muka kehitysmaamuslimit työllistyy. Ennen tätä viimesyksyistä muslimien invaasiota Suomen irakilaisista oli töissä vain 14% ja somaleista vain 9%. Nuo eivät tule koskaan työllistymään koska suomalaisillekaan ei ole töitä ja automaation etenemisen vuoksi työpaikat vain vähenee. Maassa on yli puoli miljoonaa työtöntä ja tänne tuodaan kymmeniätuhansia luku ja kirjoitustaidottomia ahdasmielisen uskonnon elättejä loisimaan. Nämä ovat vielä lisäksi muslimeja jotka ei ole sopeutuneet vielä yhteenkään länsimaiseen demokratiaan.

        https://paavotajukangas.com/2016/06/26/moniosaajien-perehdyttamisvideo-suomalaiseen-kerrostaloon/

        Tälläiset moniosaajatko pelastaa uppoavan EU Suomen :D


        https://paavotajukangas.com/2016/06/27/miten-malmosta-tuli-ruotsin-koyhin-kunta/

        Ruotsin Malmö on ääriesimerkki mihin johtaa kun maahan otetaan kehitysmaamuslimeja loisimaan. Kaupungissa on jo 55% pääosin kehitysmaamuslimeja jotka eivät tule ikinä kotoutumaan Ruotsiin. Ovat ruvenneet siellä muslimit vaan häiriköimään ympäri Ruotsia. Ruotsi tulee olemaan vielä todellisessa kusessa näiden kanssa ja Suomi tulee näköjään perässä.

        EU:sta ei ole ollut siis mitään olennaista hyötyä Suomelle. Olemme joutuneet vaan maksamaan nettomaksajana Kreikan yms. holtittomien maiden velkoja ja muiden maiden jäsenmaksuja yms. paskaa. Onneksi Brexit käynnistää dominoefektin jolloin EU tulee vielä ennenpitkää hajoamaan. Ilmanlaatu on aina hyvä Suomessa ilman EU paskaakin.


    • MustaValkoinenX

      Ruotsissa on yli 10 kertaa enemmän siirtolaisia kuin Suomessa.
      Suomessa siirtolaiset työllistyvät pääkaupunkiseudulla selvästi muuta maata paremmin - mutta eivät tietenkään heti maahan tultua. Ensin pitää oppia kohtuulinen kielitaito ja sopeutus Suomalaiseen yhteiskuntaan. Valitettavasti moni näistä maahanmuuttajista on paljon innokkaampi oppimaan uuden ammatin ja kielen kuin moni kotimainen alkoholisoitunut pitkäaikaistyötön.

      Asenne on monen vamma, eivät todellakaan ymmärrä mitä maailmassa tapahtuu, emme elä Impivaarassa. Parempi hyväksyt tosi asiat ja avata simmut, niin voi nähdä maailman hieman eri tavalla.

      EU on taannut rahoitusmarkkinoille aivan eri tilanteen toimia kuin ennen EUta. Yritys ja yksityinen lainapääoma ovat huomattavan paljon pienemmällä korkolla kuin aikaisemmin. Tämä on mahdollistanut talouden kehittyminen. EU on vähentänyt mm savukaasupäästöjen määrää liki puoleen siitä mitä ne olivat pahimpaan aikaan. Tämä koskee kaikki EU maita, ei pelkästään Suomea. Ympäristö ja työturvallisuuslait ovat kehittyneet. Tuottajien tuotevastuulaki on EU alueella yhtenäinen ymv lista on todella pitkä. Mutta se edellyttää silmien avaamista, ei niiden sulkemista.

      Pieni tarkennus, Suomessa ilmansaasteiden määrä on yli puolittunut pahimmasta. Ilmansaasteet aiheuttavat ennenaikaisia kuolemia vuosittain yli 1000 nykyiselläkin tasolla, tämäkö ei ole ongelma? Määrä on laskeva, onneksi - tähän EU on vaikuttanut todella paljon. Tästä voit lukea lisää vaikka täältä tai monelta muulta foorumilta.

      http://www.ymparisto.fi/fi-FI/Ilmasto_ja_ilma/Tuore_raportti_ilmansaasteista_vuosittai(38890)

      En ole ennustaja mutta sanon, Brexit ei toteudu.

      • eimuslimeitakiitos

        http://blogit.mvlehti.net/mattiylitalo/2016/07/02/100-km-jono-ferrareita/

        https://www.youtube.com/watch?v=IJ207bGdwNM

        Siinäpä meillä taas varsinainen unelmahötössä elävä suvakki. Taidat saada elantosi tästä matutarhauksesta kun tuollaista propagandaa puhelet. Tuosta ylhäältä kun luet ja katsot nuo linkit niin huomaat miten järjetöntä tämä kehitysmaamuslimien tänne päästäminen on. Ruotsissa siitä on jo kokemusta paljon pitemmältä ajalta ja mitenkäs on käynytkään. Malmö on ääriesimerkki ruotsalaisesta tyhmyydestä. Siellä päästötodistuksen saa ylä-asteelta enää murto-osa ikäluokasta ja pahimmassa lähiössä Rosengårdissa vain kolmasosa. Ruotsi tulee tyhmenemään vääjäämättä näiden kehitysmaamuslimien toimesta suuren maahanmuuton ja moninkertaisen syntyvyyden takia. Sitä ei estä mikään kuten ei noitakaan isoja matumellakoita ja niiden laajenemista Jos 100 autoa poltetaan yhdessä yössä ja jos poliisit joutuvat perääntymään ja pelkäämään matujoukkioiden edessä niin tilanne on jo todella paha. Ruotsi tulee olemaan hyvin todennäköisesti muslimivaltio vuosisadan loppuun mennessä. Koululaisten Pisa-tulokset putoavat kokoajan ja YK-tutkimuksen mukaan Ruotsi tulee olemaan kolmannen maailman maa ennenpitkää. Jos olisin nainen tai sateenkaariporukkaa olisin hyvin huolissani nykyisestä kehityksestä. Usassa ovatkin jo homppelit ruvenneet kääntymään Trumpin äänestäjiksi mikä onkin erittäin järkevää muslimin tekemän Orlandon iskun jälkeen.

        Ja mitähän jonkun pienen mitättömän Suomen ilmansaasteet merkitsee kun esim. Kiina ja muut suuret Aasian kehitysmaat tupruttavat taivaalle monikertaisen määrän saasteita??? Siellä ei olekaan mitään suvakkeja eikä viherhörhöjä kehitystä jarruttamassa.

        Onneksi Brexit toteutuu koska muuten se olsi demokratian halveksimista ja aiheuttaa EU:sta eroamisen vyöryn. Holtiton muslimien ja afrikkalaisten Eurooppaan päästäminen aiheuttaa EU:n lopullisen tuhon. Eurooppalaiset koulutetut ihmiset eivät halua tänne mitään ahdasmielisiä, naisia syrjiviä raiskareita ja ahdistelijoita jotka eivät sopeudu länsimaisiin sivistyneisiin kristillisiin demokratioihin. Muslimit pilaa niiden ahdasmielinen, suvaitsematon uskonto.

        Suvakki ei usko ennenkuin näkee läheltä ja käytännössä mitä ovat kehitysmaamuslimit ja niiden tavat ja käytös. Onneksi Suomeenkin tulee muodostumaan nimenomaan Helsinkiin (siellä missä eniten suvakkeja) näitä muslimighettoja ja kun niitä on tarpeeksi niin autot alkavat roihuta ja kivitys poliiseja kohtaan alkaa. Nämä parasiitit kun eivät maaseudulla tule viihtymään vaikka niitä sinne yritetäänkin tunkea (Eivät ole Ruotsissakaan viihtyneet) Ehkäpä se vaatii ne isot ongelmat noissa tulevissa matulähiöissä sen että pahimmankin suvakin simmut aukeaa :)

        Varsinkin tämä vihervasurien tyhmyys ihmetyttää. Ovat olevinaan suvaitsevaisuuden puolestapuhujia ja samalla haluaisivat täyttää Suomenkin maailman ahdasmielisimmän uskonnon edustajilla! Täytyy siinä olla suvakeilla pahasti kusta päässä.


      • HeiHeiEi

        Vittu mikä pelle, ei voi muuta sanoa. Onko joku muslimi nainut sinua tai tulevaa vaimoasi ahteriin vain mistä moinen kiima?
        Olen asunut monessa paikassa ja ainoat jotka ovat aiheuttaneet ongelmia ovat punaniskajuntit - eivät osaa olla hiljaa eivätkä juoda viinaa ilman ongelmia. Olen asunut Helsingissä monessa ei osoitteessa, Lahdessa, Tampereella, Espoossa ja Lappeenrannassa - eli jonkun sortin näkemyskin löytyy. Joku vammaisten mvlehti ei kelpaa edes perseen pyyhkimiseen. Impivaaran pellet voivat mennä kuusen alle imemään peukaloaan ja odottamaan maailmanloppua. Minä menen baariin.


      • sepisusi
        HeiHeiEi kirjoitti:

        Vittu mikä pelle, ei voi muuta sanoa. Onko joku muslimi nainut sinua tai tulevaa vaimoasi ahteriin vain mistä moinen kiima?
        Olen asunut monessa paikassa ja ainoat jotka ovat aiheuttaneet ongelmia ovat punaniskajuntit - eivät osaa olla hiljaa eivätkä juoda viinaa ilman ongelmia. Olen asunut Helsingissä monessa ei osoitteessa, Lahdessa, Tampereella, Espoossa ja Lappeenrannassa - eli jonkun sortin näkemyskin löytyy. Joku vammaisten mvlehti ei kelpaa edes perseen pyyhkimiseen. Impivaaran pellet voivat mennä kuusen alle imemään peukaloaan ja odottamaan maailmanloppua. Minä menen baariin.

        Mvlehti.net on aivan varmasti suomen luotettavin media ja sanoo asiat niin kuin ne ovat. Valtamedia eli valhemedia ei kirjoita matujen touhuista mitään negatiivista, elikkä ei ole luotettavaa tietoa. Olet tosiaankin aika pelle.


      • JotainRajaa

        Todellakin, voisi sanoa, että upeaa. Tämä aviisi on yksi niistä jotka eivät kelpaa edes juhannuskokkoon, kokko haisisi paskalle eikä palaisi kunnolla. Valtamedia kirjoittaa siitä mitä tapahtuu, Mv kirjoittaa siitä mitä heidän mielestään tapahtuu, siinä on kohtuullinen ero. Tiedonantaja oli huvittava lehti, heidän maailmankatsomuksensa oli aika värittynyt, mutta Mv lehti ei ole edes huvittava, se on kuvottava.


      • sepisusi
        JotainRajaa kirjoitti:

        Todellakin, voisi sanoa, että upeaa. Tämä aviisi on yksi niistä jotka eivät kelpaa edes juhannuskokkoon, kokko haisisi paskalle eikä palaisi kunnolla. Valtamedia kirjoittaa siitä mitä tapahtuu, Mv kirjoittaa siitä mitä heidän mielestään tapahtuu, siinä on kohtuullinen ero. Tiedonantaja oli huvittava lehti, heidän maailmankatsomuksensa oli aika värittynyt, mutta Mv lehti ei ole edes huvittava, se on kuvottava.

        Mv lehdessä on aina tietolähde ilmoitettu, ja olen tarkistanut muutamat kohdat. Ja aina on paikkansa pitänyt. Tarkistapa itsekkin, niin huomaat juttujen paikkansa pitävyyden. Valtamedia ei anna edes kommentoida matujuttuja.


      • suvakit.saudi-Arabiaan
        HeiHeiEi kirjoitti:

        Vittu mikä pelle, ei voi muuta sanoa. Onko joku muslimi nainut sinua tai tulevaa vaimoasi ahteriin vain mistä moinen kiima?
        Olen asunut monessa paikassa ja ainoat jotka ovat aiheuttaneet ongelmia ovat punaniskajuntit - eivät osaa olla hiljaa eivätkä juoda viinaa ilman ongelmia. Olen asunut Helsingissä monessa ei osoitteessa, Lahdessa, Tampereella, Espoossa ja Lappeenrannassa - eli jonkun sortin näkemyskin löytyy. Joku vammaisten mvlehti ei kelpaa edes perseen pyyhkimiseen. Impivaaran pellet voivat mennä kuusen alle imemään peukaloaan ja odottamaan maailmanloppua. Minä menen baariin.

        Täällä taas jotkut vihervasuripellet yrittävät näköjään valkopestä muslimeiden rikollisia tekoja mutta kunhan omalle kohdalle tai perheen kohdalle sattuu niin voi suvakkien ääni kellossa muuttua hyvinkin äkkiä. Ei ole mikään niin tyhmä kuin vihervasurisuvakki. Se on nähty nyt viime vuoden aika hyvin selvästi Suomessakin. Vaikka suvakille pistäisi videolla olevat todisteet nokan eteen niin silti se kieltää kaiken. Teidän ihanteenne näkyy olevan naisia ja lapsia ahdistelevat ja joukkoraiskailevat muslimielukat. Suomalaiset miehet ei ikinä joukkoraiskaisi naista kuten nämä elukat tekee. Teidät hörhöt joutaisi muiluttaa johonkin ihailemaanne muslimimaahan vaikkapa Iraniin tai Saudi-Arabiaan niin oppisitte jotain islamista ja muslimeista.

        http://mvlehti.net/2016/07/04/arabit-joukkoraiskasi-kehitysvammaisen-tyton-ei-karkotusta/


      • MietiHetki
        suvakit.saudi-Arabiaan kirjoitti:

        Täällä taas jotkut vihervasuripellet yrittävät näköjään valkopestä muslimeiden rikollisia tekoja mutta kunhan omalle kohdalle tai perheen kohdalle sattuu niin voi suvakkien ääni kellossa muuttua hyvinkin äkkiä. Ei ole mikään niin tyhmä kuin vihervasurisuvakki. Se on nähty nyt viime vuoden aika hyvin selvästi Suomessakin. Vaikka suvakille pistäisi videolla olevat todisteet nokan eteen niin silti se kieltää kaiken. Teidän ihanteenne näkyy olevan naisia ja lapsia ahdistelevat ja joukkoraiskailevat muslimielukat. Suomalaiset miehet ei ikinä joukkoraiskaisi naista kuten nämä elukat tekee. Teidät hörhöt joutaisi muiluttaa johonkin ihailemaanne muslimimaahan vaikkapa Iraniin tai Saudi-Arabiaan niin oppisitte jotain islamista ja muslimeista.

        http://mvlehti.net/2016/07/04/arabit-joukkoraiskasi-kehitysvammaisen-tyton-ei-karkotusta/

        Ei liity sitten pätkääkään alkoholin tuontiin, mutta mitä sitten. Samat vammaset urputtavat peräsuoli punaisena kuinka kaikki raiskataan ja maat viedään. Suomalainen mies on raiskannut vaikka ja kuinka, myös joukolla, ei siihen tarvita apuvoimia ulkomailta. Kotiväkivalta on suurin uhka Suomessa nyt ja jatkossakin. Suurin osa pahoinpielyistä ja tapoista tapahtuu kaveri ja perhepiireissä. Yleensä ottavana osapuolena on nainen/vaimo/puoliso. mvlehti on monivammaisten lehti.
        Jokaiseen etniseenryhmään kuuluu myös idiotteja, myös kantasuomalaisiin. Onneksi idiootit ovat toistaiseksi vähemmistönä.

        En ole vihervasuri, olen sinivalkoinen yrittäjä mies jolla on paljon liikekumppaneita myös ulkomailla ja ulkomaalaisia Suomessa. He hoitavat hommansa siinä kuin muutkin. Impivaarassa voi istua kuusen alla ja imeä peukaloa jos pelottaa, minua ei pelota.


      • kokkarehyysäri
        MietiHetki kirjoitti:

        Ei liity sitten pätkääkään alkoholin tuontiin, mutta mitä sitten. Samat vammaset urputtavat peräsuoli punaisena kuinka kaikki raiskataan ja maat viedään. Suomalainen mies on raiskannut vaikka ja kuinka, myös joukolla, ei siihen tarvita apuvoimia ulkomailta. Kotiväkivalta on suurin uhka Suomessa nyt ja jatkossakin. Suurin osa pahoinpielyistä ja tapoista tapahtuu kaveri ja perhepiireissä. Yleensä ottavana osapuolena on nainen/vaimo/puoliso. mvlehti on monivammaisten lehti.
        Jokaiseen etniseenryhmään kuuluu myös idiotteja, myös kantasuomalaisiin. Onneksi idiootit ovat toistaiseksi vähemmistönä.

        En ole vihervasuri, olen sinivalkoinen yrittäjä mies jolla on paljon liikekumppaneita myös ulkomailla ja ulkomaalaisia Suomessa. He hoitavat hommansa siinä kuin muutkin. Impivaarassa voi istua kuusen alla ja imeä peukaloa jos pelottaa, minua ei pelota.

        Eli olet kokoomukselainen maanpetturi joka olisi halukas päästämään tänne rajattomasti muslimiterroristeja? Eikö viimeaikaiset karmeat tapahtumat Euroopassa herätä jo sinuakin kokoomukselainen muslimienhyysääjämaanpetturi?

        http://mvlehti.net/2016/07/26/oulun-poliisi-ulkomaalaisten-osuus-kasvanut-seksuaalirikoksissa/

        http://mvlehti.net/2016/07/26/jihadistien-iskut-kohdistuvat-suoraan-kristityn-kirkon-ytimeen/

        http://mvlehti.net/2016/07/26/turvapaikanhakija-vihaan-ruotsia-olen-taalla-vain-nuiakseni-ruotsalaistyttoja/


      • etsillee
        JotainRajaa kirjoitti:

        Todellakin, voisi sanoa, että upeaa. Tämä aviisi on yksi niistä jotka eivät kelpaa edes juhannuskokkoon, kokko haisisi paskalle eikä palaisi kunnolla. Valtamedia kirjoittaa siitä mitä tapahtuu, Mv kirjoittaa siitä mitä heidän mielestään tapahtuu, siinä on kohtuullinen ero. Tiedonantaja oli huvittava lehti, heidän maailmankatsomuksensa oli aika värittynyt, mutta Mv lehti ei ole edes huvittava, se on kuvottava.

        Olet varmaan kuullut sanonnan, että totuus ei pala tulessakaan:):)


    • antimuslim

      Älä selittele joutavia. Suomi kuuluu ensisijaisesti suomalaisille eikä häiriköiville ahdasmielisille muslimeille. Muslimit kuuluu muslimimaihin eikä sivistyneisiin länsimaisiin demokratiohin joihin eivät ole vielä sopeutuneet yhteenkään. Tiedät hyvin millaisia joukkoraiskaajia (suurimpana Kölnin joukkoraiskaukset), lasten ahdistelijoita ja koirien potkijoita nämä muslimit ovat. Mene niihin muslimimaihin sitten kun kerran ihailet kerran niin paljon kivikautista islamia. Mutta kyllä ne sinunkin silmäsi vielä avautuu kunhan Suomessakin alkaa samat kuviot mitä jo hyvin monessa Saksan, Ranskan ja Ruotsin kaupungissa tapahtuu. Eihän suvakki muslimien ihailija ennen usko kun se tapahtuu omassa kotikaupungissa. Toivotaan sille siis mahdollisimman paljon ihailemiasi muslimeita kotikaupunkiisi ja varsinkin asuinpaikkasi lähelle. Nämä linkkien videot eivät nimittäin valehtele oli ne sitten MV-lehdessä tai ihan missä muualla tahansa. Nyt vain odotellaan milloin Suomeenkin tulee ensimmäiset muslimighetot ja ongelmat alkaa. Poliisit sen huomaa ensimmäisenä.

      http://mvlehti.net/2016/07/05/matu-ahdisteli-tyttoja-heinolassa-katso-tuntomerkit/

      http://mvlehti.net/2016/07/04/matu-ahdisteli-tyttoja-ja-alkoi-runkata-bussissa-video/

      https://paavotajukangas.com/2016/05/13/videoextra-norjalaisen-nrkn-raportti-rinkebysta-suomitekstilla/

      • HeiHeiEi

        MV-lehdessä ei taida olla tiedonlähteeksi. Joutuvat sulkemaan lannanlevityskanavansa Suomessa, täällä on paskaa jauhettu jo ihan tarpeeksi.
        Toki voivat avata ulkomailla saman sonnanlevityksen, mutta mitä sitten. Ainoat lukivat ovat Impivaaran munattomat miehet, ja se siitä.


      • sepisusi
        HeiHeiEi kirjoitti:

        MV-lehdessä ei taida olla tiedonlähteeksi. Joutuvat sulkemaan lannanlevityskanavansa Suomessa, täällä on paskaa jauhettu jo ihan tarpeeksi.
        Toki voivat avata ulkomailla saman sonnanlevityksen, mutta mitä sitten. Ainoat lukivat ovat Impivaaran munattomat miehet, ja se siitä.

        Mvlehti.net ilmoittaa aina lähdetiedon ja kaikki mitä olen tarkistanut on pitänyt paikkansa. Olen tullut siihen tulokseen, että se on ainoa luotettava media. Juuri sen takia sitä vainotaan, kun se sanoo asiat vääristelemättä juuri niin kuin ne ovat. Kerro edes yksi esimerkki missä mvlehti.net olisi levittänyt perättömiä juttuja.


      • HyvätUnet
        sepisusi kirjoitti:

        Mvlehti.net ilmoittaa aina lähdetiedon ja kaikki mitä olen tarkistanut on pitänyt paikkansa. Olen tullut siihen tulokseen, että se on ainoa luotettava media. Juuri sen takia sitä vainotaan, kun se sanoo asiat vääristelemättä juuri niin kuin ne ovat. Kerro edes yksi esimerkki missä mvlehti.net olisi levittänyt perättömiä juttuja.

        Hei Sepisusi mene nukkumaan ja litkimään sitä verotonta alkoholiasi. Ei paskakasaakaan tarvitse tonkia ymmärtääkseen, että se haisee. Jos sinä pidät mv-läpyskää luotettavana tiedonlähteenä ymmärrän monta muutakin juttuasia entistä paremmin. Olet vain niin pihalla kuin olla ja voi. Uskottavuutesi on tasan nolla.


      • sepisusi
        HyvätUnet kirjoitti:

        Hei Sepisusi mene nukkumaan ja litkimään sitä verotonta alkoholiasi. Ei paskakasaakaan tarvitse tonkia ymmärtääkseen, että se haisee. Jos sinä pidät mv-läpyskää luotettavana tiedonlähteenä ymmärrän monta muutakin juttuasia entistä paremmin. Olet vain niin pihalla kuin olla ja voi. Uskottavuutesi on tasan nolla.

        Kaikki mitä olen tarkistanut on pitänyt paikkansa. Sinulla on pää, niin kuin pallo jossa on silmät, korvat, nenä ja suu ja sisus on täysin tyhjä. Tarkistapa itsekkin lähdetiedot, niin näet, että kyllä paikkaansa pitävät.


    • Voi_oiv

      Joko ymmärtää asiat tai ei, sinä vai et ymmärrä. Mene sinne Impivaaraan kuusen alle istumaan ja laita toinen käsi housuun ja toisen käden peukalo suuhun, silloin paha maailma ei kaappaa sinua.
      Olen opiskellut mm Lontoossa ja voin sanoa, värikästä sakkia, mutta paljon suvaitsevampaa kuin Joensuussa. Asuin Tukholmassa liki vuoden ja ainoat ongelmat aiheutti alkoholisoituneet svedupetterit tai Suomalaiset.

      Kannattaisi hieman avata simmuja ja tarkistaa asenteita, helpottaisi elämää, kaikkien.

      • gohomeislam

        https://paavotajukangas.com/2016/07/06/itis-on-nyt-stokis-suomi-seuraa-ruotsia/

        http://mvlehti.net/2016/07/06/massiivisesti-poliiseja-paikalle-muslimit-ja-vasemmisto-aggressiivisia-itakeskuksen-tapahtumassa/


        Mene sinä maailman halailija ja maanpetturi eli islamin hyödyllinen idiootti sinne Itäkeskuksen somaleja ja muita tämän yhteiskunnan turhiksia halailemaan ja kukkia jakamaan tai mieluummin Saudi-Arabiaan tai Iraniin. Siellä saat nauttia sitä suvaitsevaisuuttasi sitten täysin rinnoin. Silloin kun nuo täysin turhakkeet sosiaalielätit ja raiskarit täyttää Suomen kaupungit ja elää sosiaaliturvalla niin se on hyvinvointisuomi nimisen valtion loppu. Ja samalla se on loppu seksuaalivähemmistöille ja muille maailmanhalaajille kun sharia lakia aletaan soveltaa. Enpä haluaisi olla nainen tai homo tulevaisuuden Suomessa.


    • Paava_paallin_raapija

      Ei minun tarvitse mennä Saudeihin tai Itikiseen. Homohan sinä olet, mitä sinä selität oikein? Paikallisliikenteen uusista kuskeista 60% on ulkomaalaisia, miksi? Samaan aikaa kotimaan pellet makaavat uunipankolla ja räkivät kattoon - minä en ala bussia ajamaan. Vastaavia työpaikkoja joissa ulkomaalaisten osuus on suuri löytyy yllättävät monta. Tosin pääkaupunkiseudulla hommat hoituvat hieman eri tavalla kuin Impivaarassa. Itis on paikka jonka voisi purkaa, täynnä sosiaalipummeja, niin kotimaisia kuin ulkolaisiakin.

      • sepisusi

        Ulkomaalaisten on helppo ottaa vastaan huonosti palkatut hommat, koska eivät menetä muita sosiaalietuuksiaan. Toisin kuin kantaväestö menettää heti kaikki tuet. Siinä on se syy miksi näitä ulkomaalaisia on töissä huonosti palkatuissa hommissa. Varmaan suomalaisetkin ottaisivat työn vastaan samoilla ehdoilla. Eräs kaveri kysyi kerran yhdeltä johtajalta pihakivetysurakkaa, niin johtaja sanoi, että saa yhden suomalaisen hinnalla viisi kosovolaista töihin. Ja sitten virolaiset; käyvät täällä töissä ja tulomatkalla tuovat jonkin verran viinaa myyntiin. Asuvat virossa, suomessa ei tarvitse saada täyttä palkkaa, niin on parempi kuin virossa ja oheismyynti lisää tuloja.


      • muslimit.hanurista

    • Senkki_rupu

      Höpö höpö, ulkolaisethan juuri menettävät tukia, et taida tietää lainkaan mitä bussikuskit tienaavat. Työnteon pitää olla aina kannattavampaa kuin loisimisen, tämä koskee myös kantaväestöä.

      Lainaus viime vuoden taloussanomista "Aloittavan linja-autonkuljettajan palkka ilman mitään lisiä eli vähimmäispalkka on pääkaupunkiseudulla noin 14,86 euroa tunnissa eli noin 2530 euroa kuussa. Muualla maassa palkka on 13,33 euroa tunnissa eli noin 2300 euroa kuussa."

    • sepisusi

      Ota selvää, ennen kuin kirjoittelet tänne. Sinä olet levittänyt koko ajan väärää tietoa siitäkin alkoholin nettiostosten verovelvollisuudesta. Olet todella kipeä tyyppi. Luulet asioita, ja niitä täällä selvität tosiasioina. Eipä sinua enää kukaan ota tosissaan.

      • Senkki_rupu

        Voi voi, valitettavasti en ole PS hanurin haistelija rasisti joka kirjoittelee aivan mitä tahansa. Voitko korjata edellisessä viestissä olevat virheet tai pitää naaman ummessa. Bussikuskien palkkatiedot löytyvät netistä - voit tarkistaa ihan itse.

        Alkoholin verovelvollisuudesta en määrää minä, vaan valmisteverolaki ja sitä valvoo tulli. Minun ei tarvitse valvoa yhtään mitään muuta kuin se, että itse käytän vain myyjiä jotka hoitavat valmisteverot tai maksan ihan itse vaaditut verot. Alkoholin tilaaminen on sallittua, valmisteveroton ostaminen ei. Mikä tässä on niin vitun vaikeata ymmärtää?

        http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/nettituonti/alkoholin_tilaaminen_netista.jsp


      • Sepisusi

        Olet niin taukki, ettei viitsi sun kanssa edes inttää. Mieluummin keskustelen täysjärkisten kanssa. Tulli voi laittaa nettiin vaikka mitä ohjeita, mieluiten se laittaa sellaisia, että kansalainen kärsii ja pelkää. Autoverosta se keksi vaikka mitä laittomia maksuja myös ja nyt yrittää alkoholista.


      • näinmenee
        Senkki_rupu kirjoitti:

        Voi voi, valitettavasti en ole PS hanurin haistelija rasisti joka kirjoittelee aivan mitä tahansa. Voitko korjata edellisessä viestissä olevat virheet tai pitää naaman ummessa. Bussikuskien palkkatiedot löytyvät netistä - voit tarkistaa ihan itse.

        Alkoholin verovelvollisuudesta en määrää minä, vaan valmisteverolaki ja sitä valvoo tulli. Minun ei tarvitse valvoa yhtään mitään muuta kuin se, että itse käytän vain myyjiä jotka hoitavat valmisteverot tai maksan ihan itse vaaditut verot. Alkoholin tilaaminen on sallittua, valmisteveroton ostaminen ei. Mikä tässä on niin vitun vaikeata ymmärtää?

        http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/nettituonti/alkoholin_tilaaminen_netista.jsp

        Alkoholin tilaaminen on sallittua ja maksat verot jos itse järjestät juomille kuljetuksen. Jos et järjestä kuljetusta sinun ei tarvi maksaa veroa. Ei vaikka myyjä ei olisi suomen veroja maksanut


      • siinäpähänmulkkuitket
        Senkki_rupu kirjoitti:

        Voi voi, valitettavasti en ole PS hanurin haistelija rasisti joka kirjoittelee aivan mitä tahansa. Voitko korjata edellisessä viestissä olevat virheet tai pitää naaman ummessa. Bussikuskien palkkatiedot löytyvät netistä - voit tarkistaa ihan itse.

        Alkoholin verovelvollisuudesta en määrää minä, vaan valmisteverolaki ja sitä valvoo tulli. Minun ei tarvitse valvoa yhtään mitään muuta kuin se, että itse käytän vain myyjiä jotka hoitavat valmisteverot tai maksan ihan itse vaaditut verot. Alkoholin tilaaminen on sallittua, valmisteveroton ostaminen ei. Mikä tässä on niin vitun vaikeata ymmärtää?

        http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/nettituonti/alkoholin_tilaaminen_netista.jsp

        Tuommoiset muslimienahterinnuolijat pilaavat Suomen eivätkä osaa edes hävetä maanpetturuuttaan! Varmaan luovuttaisivat tyttärensä ja vaimonsakin mölöjen äo:ltaan alle 80:n olevien musulmaaniraiskareiden käyttöön kun islamin ihailu on niin varauksematonta.

        Paasaa kokoajan jostain veroista joiden tarkoitus on elättää rikolliset laiskat raiskari muslimit meidän suomalaisten veronmaksajien rahoista. Sen takia se varmaan haluaakin että emme saisi edullista alkoholia ulkomailta. Mutta eipä auta muslimiennuolijan itkemiset. Kohta tulee taas uusi lasti ja musulmaanit ja hallitusherrat jäävät nuolemaan näppejään hähähäh.


      • sepisusi
        siinäpähänmulkkuitket kirjoitti:

        Tuommoiset muslimienahterinnuolijat pilaavat Suomen eivätkä osaa edes hävetä maanpetturuuttaan! Varmaan luovuttaisivat tyttärensä ja vaimonsakin mölöjen äo:ltaan alle 80:n olevien musulmaaniraiskareiden käyttöön kun islamin ihailu on niin varauksematonta.

        Paasaa kokoajan jostain veroista joiden tarkoitus on elättää rikolliset laiskat raiskari muslimit meidän suomalaisten veronmaksajien rahoista. Sen takia se varmaan haluaakin että emme saisi edullista alkoholia ulkomailta. Mutta eipä auta muslimiennuolijan itkemiset. Kohta tulee taas uusi lasti ja musulmaanit ja hallitusherrat jäävät nuolemaan näppejään hähähäh.

        Oikea homma, näin toimii oikea suomalainen.


      • TilaaJaMaksa

        Sepisusi,sinulla taitaa olla aika paljon ongelmia ja eri nimimerkkejä. Älä sinä paasaa veroista yhtään mitään kun et sinä niitä maksa kuitenkaan. Voit jatkaa Corollan hinkkaamista ja unelmoida oikeasta autosta, jonka saisi ilman veroja, tietysti.

        Kannattaa lukaista myös mitä valmisteverolaki sanoo verovelvollisuudesta ja sen jälkeen voit tehdä omat päätelmäsi. Valmisteverosta 12 §

        Verovelvolliset

        Valmisteverovelvollinen on:
        4) se, joka pitää hallussaan sellaisia valmisteveron alaisia tuotteita, joista ei ole valmisteveroja suoritettu Suomessa, tai osallistuu tällaisten tuotteiden hallussapitoon väliaikaisen verottomuuden järjestelmän ulkopuolella.

        13 §

        Verovelvollisuus eräissä tilanteissa

        Se, joka on hankkinut valmisteveron alaisia tuotteita verotta tämän lain tai asianomaisen valmisteverolain nojalla, on velvollinen suorittamaan tuotteista valmisteveron, jos tuotteet on käytetty muuhun kuin verottomaan tarkoitukseen.

        Eli verotonta tilaamista ei ole kuin runkkusepin päiväunissa.


      • rgergrgrgrgrgrg
        TilaaJaMaksa kirjoitti:

        Sepisusi,sinulla taitaa olla aika paljon ongelmia ja eri nimimerkkejä. Älä sinä paasaa veroista yhtään mitään kun et sinä niitä maksa kuitenkaan. Voit jatkaa Corollan hinkkaamista ja unelmoida oikeasta autosta, jonka saisi ilman veroja, tietysti.

        Kannattaa lukaista myös mitä valmisteverolaki sanoo verovelvollisuudesta ja sen jälkeen voit tehdä omat päätelmäsi. Valmisteverosta 12 §

        Verovelvolliset

        Valmisteverovelvollinen on:
        4) se, joka pitää hallussaan sellaisia valmisteveron alaisia tuotteita, joista ei ole valmisteveroja suoritettu Suomessa, tai osallistuu tällaisten tuotteiden hallussapitoon väliaikaisen verottomuuden järjestelmän ulkopuolella.

        13 §

        Verovelvollisuus eräissä tilanteissa

        Se, joka on hankkinut valmisteveron alaisia tuotteita verotta tämän lain tai asianomaisen valmisteverolain nojalla, on velvollinen suorittamaan tuotteista valmisteveron, jos tuotteet on käytetty muuhun kuin verottomaan tarkoitukseen.

        Eli verotonta tilaamista ei ole kuin runkkusepin päiväunissa.

        Miten se on sitten eri juttu jos itse haen jokun valmisteverollisen tuotteen virosta? Eihän tästä tarvi maksaa mitään veroa. Tavarat liikkuu EU:ssa vapaasti ja verot maksetaan siihen maahan mistä tuote ostetaan ja myyjä hoittaa ne valmisteverot. Tässä tapauksessa viroon,koska tuote myydään virossa. Millään tapaan ei suomi voi periä mitään valmiste veroa virosta myytävästä tuotteesta.


        Jos sitten taas tilaan netistä valmisteverollisen tuotteen joka myy valmisteverollisia tuotteitaan virossa. Myyjä hoitaa kakki valmisteveronsa viroon ja järjestää kuljetuksen. Niin miten suomi voi näistä periä lisäksi vielä omat valmisteverot jotka on jo maksettu viroon. Kahta kertaa ei voi verottaa EU maissa.

        EU vaan ei toimi niin, että perii jotain alkoholiveroa reilusti enempi kuin muut EU maat ja vielä monopolisoi sen kun muissa EU maissa myynti on vapaata. Eli alkon monopoli pitäisi purkaa ja veroa alentaa jos EU:ssa ollaan. Muuten verot valuu ulkomaille. miten nyt käykin.

        Mitään muuta ei haluta tehdä kuin kaikin keinoin estää tämä toiminta. Eli sinun on pakko ostaa maitopurkki viidellä eurolla ja on rikollista hakea maitoa ulkomailta jossa sen maitopurkin saa eurolla jossa ei ole lyöty siihen maitoon yhtä paljon veroa kuin täällä ja muutenkin hinnoiteltu korkeaksi verojen lisäksi. Ei vaan toimi EU näin ja EU on siksi hyvä, että se vähän jarruttaa näitä monopoleja ja täysin järjentöntä alkoholin verotusta. Ilman EU:ta suomi olis täysin monopoli maa jossa jokainen tuote olisi korkeasi hinnoiteltu ja verotettu ja juuri mitään halvempaa et saisi ulkomailta tuoda jossa verotetaan ja hinnoitellaan näitä kaikkia huomattavasti kevyemmin kuin täällä riisto valtiossa


      • Sepisusi
        TilaaJaMaksa kirjoitti:

        Sepisusi,sinulla taitaa olla aika paljon ongelmia ja eri nimimerkkejä. Älä sinä paasaa veroista yhtään mitään kun et sinä niitä maksa kuitenkaan. Voit jatkaa Corollan hinkkaamista ja unelmoida oikeasta autosta, jonka saisi ilman veroja, tietysti.

        Kannattaa lukaista myös mitä valmisteverolaki sanoo verovelvollisuudesta ja sen jälkeen voit tehdä omat päätelmäsi. Valmisteverosta 12 §

        Verovelvolliset

        Valmisteverovelvollinen on:
        4) se, joka pitää hallussaan sellaisia valmisteveron alaisia tuotteita, joista ei ole valmisteveroja suoritettu Suomessa, tai osallistuu tällaisten tuotteiden hallussapitoon väliaikaisen verottomuuden järjestelmän ulkopuolella.

        13 §

        Verovelvollisuus eräissä tilanteissa

        Se, joka on hankkinut valmisteveron alaisia tuotteita verotta tämän lain tai asianomaisen valmisteverolain nojalla, on velvollinen suorittamaan tuotteista valmisteveron, jos tuotteet on käytetty muuhun kuin verottomaan tarkoitukseen.

        Eli verotonta tilaamista ei ole kuin runkkusepin päiväunissa.

        Kuten jo aiemmin ilmoitin, kirjoitan vain ja ainoastaan nimimerkillä; Sepisusi. Sinä ilmeisesti luulet ettei tänne toiset kirjoittele. Sinä tunnut olevan kaikkia vastaan.


      • MiteVaa
        rgergrgrgrgrgrg kirjoitti:

        Miten se on sitten eri juttu jos itse haen jokun valmisteverollisen tuotteen virosta? Eihän tästä tarvi maksaa mitään veroa. Tavarat liikkuu EU:ssa vapaasti ja verot maksetaan siihen maahan mistä tuote ostetaan ja myyjä hoittaa ne valmisteverot. Tässä tapauksessa viroon,koska tuote myydään virossa. Millään tapaan ei suomi voi periä mitään valmiste veroa virosta myytävästä tuotteesta.


        Jos sitten taas tilaan netistä valmisteverollisen tuotteen joka myy valmisteverollisia tuotteitaan virossa. Myyjä hoitaa kakki valmisteveronsa viroon ja järjestää kuljetuksen. Niin miten suomi voi näistä periä lisäksi vielä omat valmisteverot jotka on jo maksettu viroon. Kahta kertaa ei voi verottaa EU maissa.

        EU vaan ei toimi niin, että perii jotain alkoholiveroa reilusti enempi kuin muut EU maat ja vielä monopolisoi sen kun muissa EU maissa myynti on vapaata. Eli alkon monopoli pitäisi purkaa ja veroa alentaa jos EU:ssa ollaan. Muuten verot valuu ulkomaille. miten nyt käykin.

        Mitään muuta ei haluta tehdä kuin kaikin keinoin estää tämä toiminta. Eli sinun on pakko ostaa maitopurkki viidellä eurolla ja on rikollista hakea maitoa ulkomailta jossa sen maitopurkin saa eurolla jossa ei ole lyöty siihen maitoon yhtä paljon veroa kuin täällä ja muutenkin hinnoiteltu korkeaksi verojen lisäksi. Ei vaan toimi EU näin ja EU on siksi hyvä, että se vähän jarruttaa näitä monopoleja ja täysin järjentöntä alkoholin verotusta. Ilman EU:ta suomi olis täysin monopoli maa jossa jokainen tuote olisi korkeasi hinnoiteltu ja verotettu ja juuri mitään halvempaa et saisi ulkomailta tuoda jossa verotetaan ja hinnoitellaan näitä kaikkia huomattavasti kevyemmin kuin täällä riisto valtiossa

        Suomi voi ja perii sen takia, että valmisteverolaki näin asian määrittelee. Kun Suomi liittyi EUhun muutaman muun maan ohessa, sovittiin, että valmisteveroasiat ovat kansallisia. Ei pitäisi olla kovin vaikeata ymmärtää jos on vähääkään seurannut EU-politiikkaa. Alkoholia saat tilata vaikka Virosta, mutta sepin vajaista jutuista huolimatta jonkun pitää maksaa valmisteverot Suomeen. Näin se on aikusten oikeasti, joku toinen voi olla toista mieltä, olkoot.

        Jostain ne verovarat pitää saada kasaan, alkoholi, tupakka ja polttoaineet ovat hyvä keino. Tuskin tulee valtiovalta näistä luopumaan aivan lähiaikoina.


      • liiikaaaa
        MiteVaa kirjoitti:

        Suomi voi ja perii sen takia, että valmisteverolaki näin asian määrittelee. Kun Suomi liittyi EUhun muutaman muun maan ohessa, sovittiin, että valmisteveroasiat ovat kansallisia. Ei pitäisi olla kovin vaikeata ymmärtää jos on vähääkään seurannut EU-politiikkaa. Alkoholia saat tilata vaikka Virosta, mutta sepin vajaista jutuista huolimatta jonkun pitää maksaa valmisteverot Suomeen. Näin se on aikusten oikeasti, joku toinen voi olla toista mieltä, olkoot.

        Jostain ne verovarat pitää saada kasaan, alkoholi, tupakka ja polttoaineet ovat hyvä keino. Tuskin tulee valtiovalta näistä luopumaan aivan lähiaikoina.

        alkoholi, tupakka ja polttoaineet ovat hyvä keino.

        Minustakin hyvä keino kerätä verotuloja, MUTTA omasta milestäni vero kannattaisi pitää samalla tasolla kuin muissakin maissa ettei verotuloja pääsisi karkaamaan ulkomaille. Eli ei LIIKAA veroja näihin. Nyt näissä on liikaa veroa muihin maihin vertattuna joka houkuttaa hakemaan näitä kolmea raja naapurivaltioista.

        Nyt alkoholi vero valuu viroon. Bensaa ja tupakkaa haetaan venäjältä. Venäjällä bensa n.0,5€/litra tupakka jotain euron aski en tiedä tarkkaan.

        Jos lähes kaikki muut maat paitsi suomi selviää kevyemmällä alkoholiverolla niin miksi suomi ei selviä??? Monet maat jopa vielä viroakin kevyemmällä alkoholiverolla. Myös autovero on sellainen joka suomessa on, mutta monet muut maat selivää ilman sitäkin. Miten sekin on mahdollista?

        Mikä meillä on erillailla, että me tarvitaan näistä enempi veroja kuin muut maat?

        Itse korjaisin näin. Kaikki alkoholi vapaaseen myyntiin. Mitään alkon monopoleja ei tarvita. Ei sellaisita monessa muussa maassakaan ole. Alkoholiveroa jonkun verran alemmaksi. Eniten olut/siideri/ lonkero veroa. Myös väkevien ja viinienkin hieman. Niin, että hinnat ovat hieman korkeempia kuin virossa.

        Tupakka. Tämän veron voisi pitää samassa. En lähtisi kyllä enää nostamaan. Jos hinta tulee olemaan 7,5€ aski hakeminen ja tilaaminenkin ulkomailta houkuttaa liian paljon.

        Bensa hieman liikaa. Vähän voisi laskea viron hinta 1€/l 95 olisi sopiva hinta. Tässkin menetetäänsiin verotuloja yhä venäjälle,mutta virossa ei kannataisi enää tankata.

        Mitä sitten tilalle. Viinaralli loppuisi joten meneteyt alkoholiverot saataisiin suomeen. Tullista voi potkia puolet pois. Niiden ei tarvi enää valvoa laillisia aineita. Valvotkoon laittomia muutama.

        Kansanedustajat ei tarvi 8000€/kk palkkoja. Puolet pois 4000€/kk rittää. Säästö jo tässä 800 000€/kk


      • olkaammevalmiina
        sepisusi kirjoitti:

        Oikea homma, näin toimii oikea suomalainen.

        Meitä kansallimielisiä suomalaisia tarvitaan vielä kun haittamaahanmuuton aiheuttamat rytinät alkaa. NIiin ne ovat jo alkaneet mm. Ranskassa joka on poliisiylijohtajansa mukaan sisällissodassa ja Saksassa ja Ruotsissa yms. ja niin ne tulee alkamaan Suomessakin. Muslimit ja niiden maanpetturihyysärit kyykytetään vielä kunnolla ja osoitetaan kuka on pomo Suomessa!


      • maailman_syleilijä
        Senkki_rupu kirjoitti:

        Voi voi, valitettavasti en ole PS hanurin haistelija rasisti joka kirjoittelee aivan mitä tahansa. Voitko korjata edellisessä viestissä olevat virheet tai pitää naaman ummessa. Bussikuskien palkkatiedot löytyvät netistä - voit tarkistaa ihan itse.

        Alkoholin verovelvollisuudesta en määrää minä, vaan valmisteverolaki ja sitä valvoo tulli. Minun ei tarvitse valvoa yhtään mitään muuta kuin se, että itse käytän vain myyjiä jotka hoitavat valmisteverot tai maksan ihan itse vaaditut verot. Alkoholin tilaaminen on sallittua, valmisteveroton ostaminen ei. Mikä tässä on niin vitun vaikeata ymmärtää?

        http://www.tulli.fi/fi/yksityisille/netista_ostaminen/nettituonti/alkoholin_tilaaminen_netista.jsp

        > valmisteveroton ostaminen ei
        Myyjä hoitaa verot, se on ostajalle helppoa. Nyt kiireesti tilaamaan viskit Briteistä ennen kuin eroavat uuaauuaauuuaa


      • TilaaJaMaksa kirjoitti:

        Sepisusi,sinulla taitaa olla aika paljon ongelmia ja eri nimimerkkejä. Älä sinä paasaa veroista yhtään mitään kun et sinä niitä maksa kuitenkaan. Voit jatkaa Corollan hinkkaamista ja unelmoida oikeasta autosta, jonka saisi ilman veroja, tietysti.

        Kannattaa lukaista myös mitä valmisteverolaki sanoo verovelvollisuudesta ja sen jälkeen voit tehdä omat päätelmäsi. Valmisteverosta 12 §

        Verovelvolliset

        Valmisteverovelvollinen on:
        4) se, joka pitää hallussaan sellaisia valmisteveron alaisia tuotteita, joista ei ole valmisteveroja suoritettu Suomessa, tai osallistuu tällaisten tuotteiden hallussapitoon väliaikaisen verottomuuden järjestelmän ulkopuolella.

        13 §

        Verovelvollisuus eräissä tilanteissa

        Se, joka on hankkinut valmisteveron alaisia tuotteita verotta tämän lain tai asianomaisen valmisteverolain nojalla, on velvollinen suorittamaan tuotteista valmisteveron, jos tuotteet on käytetty muuhun kuin verottomaan tarkoitukseen.

        Eli verotonta tilaamista ei ole kuin runkkusepin päiväunissa.

        Valmisteverotuksen 12 § mom. 4:n mukaan siis kuljetusliikekin voi olla Suomeen verovelvollinen, jos ostaja panee kuljetusliikkeen asialle noutamaan kulutukseen luovutettuja alkoholijuomia, mutta juomista ei ole maksettu noudettaessa Suomen valmisteveroa ( pakkausveroa), jos nyt oikein käsitin.


      • sepisusi
        Kuriilien_villit kirjoitti:

        Valmisteverotuksen 12 § mom. 4:n mukaan siis kuljetusliikekin voi olla Suomeen verovelvollinen, jos ostaja panee kuljetusliikkeen asialle noutamaan kulutukseen luovutettuja alkoholijuomia, mutta juomista ei ole maksettu noudettaessa Suomen valmisteveroa ( pakkausveroa), jos nyt oikein käsitin.

        Oispa se jännä juttu, kun suomen tulli alkaisi perimään veroja esim. Dhl;tä. Siinä tulli saattaisi saada paskaset naurut. Mikä ei ole oikeus ja kohtuus, niin ei voi olla myöskään laki. Ei minkään oikeustajun mukaan voi periä veroja siltä jolta ne sattuu saamaan. Voi että, kun erehtyisi suomen tulli perimään veroja vaikka sitten Dhl;tä. Silloin viimeistään suuttuisi jo EU;kin suomen mielivaltaiselle tullille. Onhan se joutunut autoveroasiassa puuttumaan, niin sitten joutuisi puuttumaan alkoholiveroasiassakin.


    • Haskan_paistelija

      Olipa järkevä ja tarpeellinen kommentti, mutta tähän on totuttu. Minä ole mielelläni sitä miltä mitä olen, en sitä mitä sepirunkku haluaa minun olevan. Yllättävää, että aika moni jonka on ottanut asioista oikeasti selvää on samaa mieltä, Tilata saa mutta verot pitää jonkun maksaa - viimekädessä veroista vastaa se joka tuotteen ottaa vastaan.

      • verorunkkari.kitisee

        Etämyynnissä veroista vastaa etämyyjä. Se sanotaan aivan selvästi mm. siinä tullin lapussa joita on laiteltu tullin aukaisemiin alkoholipaketteihin joten älä sinä verorunkkari enää vikise tästä asiasta yhtään mitään.


      • muutos2016
        verorunkkari.kitisee kirjoitti:

        Etämyynnissä veroista vastaa etämyyjä. Se sanotaan aivan selvästi mm. siinä tullin lapussa joita on laiteltu tullin aukaisemiin alkoholipaketteihin joten älä sinä verorunkkari enää vikise tästä asiasta yhtään mitään.

        On parempi, että kaikki suomalaiset maksavat säntillisesti veron viinastansa.


      • egege4g44g

        Kaikki maksais jos verot ja hinnat olisivat järkevällä tasolla eli samaa kuin virossa ja muualla euroopassa. Nyt verotut ja monopoli hinnat ovat muihin maihin nähden niin korkeat, että se houkuttaa väkisinkin hakemaan alkoholia virosta ja muualta euroopasta jopa latviasta.


      • NeTermit
        verorunkkari.kitisee kirjoitti:

        Etämyynnissä veroista vastaa etämyyjä. Se sanotaan aivan selvästi mm. siinä tullin lapussa joita on laiteltu tullin aukaisemiin alkoholipaketteihin joten älä sinä verorunkkari enää vikise tästä asiasta yhtään mitään.

        Juu ja sanotaan myös, etämyyntiä on vain se myynti kun myyjä maksaa verot Suomeen. Jos ei maksa kyseessä ei ole etämyynti, vajakki.


      • NeTermit kirjoitti:

        Juu ja sanotaan myös, etämyyntiä on vain se myynti kun myyjä maksaa verot Suomeen. Jos ei maksa kyseessä ei ole etämyynti, vajakki.

        Mutta mikä tulee ensin: etämyyjäksi ryhtyminen vai etämyynti?


      • muutos2016 kirjoitti:

        On parempi, että kaikki suomalaiset maksavat säntillisesti veron viinastansa.

        Kato, Olavi, terrrve!


      • inttäjälle.jauhot.suuhun
        NeTermit kirjoitti:

        Juu ja sanotaan myös, etämyyntiä on vain se myynti kun myyjä maksaa verot Suomeen. Jos ei maksa kyseessä ei ole etämyynti, vajakki.

        Et taas ymmärrä tai et halua ymmärtää lukemaasi verorunkkari. Tullin johtaja on sanonut mm. siinä ylen jutussa aivan selvästi että etämyyjä maksaa verot. Sama lukee niissä tullin paketteihin laittamissa lapuissa. Ostaja ei maksa missään tilanteessa veroa JOS myyjä järjestää kuljetuksen TAI osallistuu kuljetuksen järjestämiseen. Täytyy joko esittää tyhmää tai olla oikeasti tyhmä jos edelleenkin inttää selvää asiaa.

        Mutta väliäkö tuolla sillä tullin arvion mukaan 90% juomista tulee läpi ilman mitään verolappuja ja huomaamattomasti (Keskisuomalaisen juttu). Alkoholin virtaus EU:sta Suomeen ei tule koskaan kokonaan loppumaan joten yks paskan hailee. Kyseessä on kansanhuvi jota ei saada koskaan kokonaan kuriin sillä muuten jokainen paketti olisi tarkistettava ja se ei ole resurssipulan takia koskaan mahdollista.


      • MatkustaminenOnMukavaa

        Siitä huolimatta LAKI velvoittaa maksamaan valmisteveron jos tuotteesta ei ole veroja maksettu. Näin se vain on vaikka Keskisuomalainen tai kuka ties muuta väittäisi. Etämyyntiä on vain myynti jossa verot maksaa myyjä, jos ei maksa kyseessä ei ole etämyynti. Minua ei haittaa miten toimit, itse tilaan myyjältä joka hoitaa hommat ja suurimman osa tarvitsemastani alkoholista haen ihan itse. Itse asiassa lähden kohta ostoksille....valinnan varaa tuntuu olevan riittävästi ja ainoa mikä huolettaa on 23 kg /matkalaukku painorajoitus.


      • jotkut.ei.vaan.tajua
        MatkustaminenOnMukavaa kirjoitti:

        Siitä huolimatta LAKI velvoittaa maksamaan valmisteveron jos tuotteesta ei ole veroja maksettu. Näin se vain on vaikka Keskisuomalainen tai kuka ties muuta väittäisi. Etämyyntiä on vain myynti jossa verot maksaa myyjä, jos ei maksa kyseessä ei ole etämyynti. Minua ei haittaa miten toimit, itse tilaan myyjältä joka hoitaa hommat ja suurimman osa tarvitsemastani alkoholista haen ihan itse. Itse asiassa lähden kohta ostoksille....valinnan varaa tuntuu olevan riittävästi ja ainoa mikä huolettaa on 23 kg /matkalaukku painorajoitus.

        Älä jauha taas paskaa. Jos tullin johtaja kerran sanoo suoraan miten asia on niin se on totuus koska hän toimii virkavastuulla eikä jonkun suoli24:n paskanjauhajan inttäminen täällä. Teet vaan itsesi naurunalaiseksi tuolla jonniinjoutavalla sonnansuoltamisellasi. Maksa vaan tyhmeliini törkeät verot niin mm. muslimielätit nauraa mennessään kelaan ja sossuun.


    • suomalaiset.ensin

      Niin kauan kuin valtio ottaa tänne hyysättäväksi täysin hyödyttömiä luku ja kirjoitustaidottomia, röyhkeitä, naisia raiskaavia ja syrjiviä islaminuskoisia (kaikkein pahimpia elukoita koko maapallolla) maahantunkeutujia niin kauan lupaan vältellä kaikkea mahdollista veronmaksua Suomeen ja tilata kaikki mahdolliset tavarat ulkomailta myös alkoholin. Valtion röyhkeät verorunkkarit saavat mitä tilaavat.

      http://mvlehti.net/2016/07/11/maahanmuuttokriittisyys-ja-valtion-velka/

      • MaksaJaHaima

        Voisitko peräsuolenpätkä poistua politikoimaan johonkin kiven alle, mvlehti ei kepaa edes torille kalan kääreeksi, paskan haju tarttuu kalaan. Sinä mitään veroja ole koskaan ennenkään maksanut.


      • bataclanin.teurastajat
        MaksaJaHaima kirjoitti:

        Voisitko peräsuolenpätkä poistua politikoimaan johonkin kiven alle, mvlehti ei kepaa edes torille kalan kääreeksi, paskan haju tarttuu kalaan. Sinä mitään veroja ole koskaan ennenkään maksanut.

        Sinä muslimien persettä nuoleva maanpetturi voit sinne painua ihan itse. Muslimien hännystelijöiltä ei kysytä vaan niitä vastustetaan kaikin voimin!


      • JotainRajaa

        En hännystele muslimeja enkä mv:n peräsuolenpätkiä senkään vertaa.
        Tunnen monta maahanmuuttajaa jotka ottaisin mielelläni naapuriini, punaniskajuntit kiljukannuineen voivat painua hevonhelvettiin.


      • RajatKiinniHet

        Niin kauan kuin valtio hyysää kouluttamattomia, lähes lukutaidottomia minä en halua lukea mv-läpyskää. Kaikki vastikeettomat sosiaalituet poistettava muilta kuin sairailta ja todella tukea tarvitsevilta. Työttömille velvoite ottaa tarjottu työ kuin työ vastaan tai takaisin kouluun. Suuri osa työttömistä on työttömänä omasta tahdostaan, näin se vain on. Alkoholin ja tupakkaveron nostettava ja Suomi ulos EUsta. Rajatarkastukset ihmisille ja tavaroille 100%. Palataan vanhaan hyvään aikaan matkailussa, yksi litra väkeviä ja muutaman olut, kyllä sen pitää riittää.


      • nyteussa
        RajatKiinniHet kirjoitti:

        Niin kauan kuin valtio hyysää kouluttamattomia, lähes lukutaidottomia minä en halua lukea mv-läpyskää. Kaikki vastikeettomat sosiaalituet poistettava muilta kuin sairailta ja todella tukea tarvitsevilta. Työttömille velvoite ottaa tarjottu työ kuin työ vastaan tai takaisin kouluun. Suuri osa työttömistä on työttömänä omasta tahdostaan, näin se vain on. Alkoholin ja tupakkaveron nostettava ja Suomi ulos EUsta. Rajatarkastukset ihmisille ja tavaroille 100%. Palataan vanhaan hyvään aikaan matkailussa, yksi litra väkeviä ja muutaman olut, kyllä sen pitää riittää.

        Oot kyllä jämähtänyt pahasti jonnekin 1980 luvulle.

        Kukaan ei tarjoa töitä vastaanotettavaksi. Aika paljon sain hakea ennen kuin pääsin töihin. Koko ajan saa pelätä milloin irtisanotaan. Kun meiltä on jo irtisanottu aika paljon. Etkä sinä pelkää irtisanomisia?. Ai niin sut voidaankin irtisanoa, koska sinulle näköjään aina löytyy joku taroaa sinulle työtä vastaanotettavaksi.

        . Rajatarkastukset ihmisille ja tavaroille 100%.

        Täytys palkata aika tullilauma joiden palkkohoin palaa enempi veroja kuin se jos ei tarkitteittaisi ihmisten laukkuja jossa olisi muutama vodkapullo ylimääräistä.

        Kuitenkin nyt ollaan EU:ssa joiden periaate on se, että tavarat alkoholi mukaan lukieen liikkuu EU maasta toiseen vapaasti. Ainoa keino pitää alkoholiverot suomessa on se, että verotetaan sitä alkoholia saman verron kuin muutkin EU jäsenmaat. Eikä pidetä mitään monopolia. Muissa EU maissa alkoholin myyntikin on täysin vapaata.


      • SäJaMäJaHe

        Olen yrittäjä joka ei saa tarvitsemaansa työvoimaa, koska työn vastaanottaja menettää erinäisiä tukia ottaessaan työn vastaan. Näin se vain menee, pitäisi maksaa vähintään 2000€/kk henkilölle jolla ei ole tarvittavaa koulutusta. Tarjolla on juoppoja, puolikuntoisia, varkaita, koulunsa lopettaneita joilla ei ole ammattitaitoa eikä koulutusta. Viimeisin tyttö kenet palkkaisin oli 10 päivää töissä ja perjantaina ei näkynyt töissä - ei kuulemma huvittanut kun kaveritkin ovat lomalla. Kiitos, teen itse. Tulee kuulemma maanantaina, no hakemaan lopputilin.


      • enymmärrä24123424
        SäJaMäJaHe kirjoitti:

        Olen yrittäjä joka ei saa tarvitsemaansa työvoimaa, koska työn vastaanottaja menettää erinäisiä tukia ottaessaan työn vastaan. Näin se vain menee, pitäisi maksaa vähintään 2000€/kk henkilölle jolla ei ole tarvittavaa koulutusta. Tarjolla on juoppoja, puolikuntoisia, varkaita, koulunsa lopettaneita joilla ei ole ammattitaitoa eikä koulutusta. Viimeisin tyttö kenet palkkaisin oli 10 päivää töissä ja perjantaina ei näkynyt töissä - ei kuulemma huvittanut kun kaveritkin ovat lomalla. Kiitos, teen itse. Tulee kuulemma maanantaina, no hakemaan lopputilin.

        No pitähän se arvata yrittäjä joka tarjoaa työpaikkoja jotka vaan voi ottaa vastaan. Vai tarjoaako sittenkään? Yrittäjä joka ei vissiin juo alkoholia lainkaan haluaa alkoholiveron korkeaksi. No tämähän ei onneksi EU:ssa toimi,koska muissa EU jäsenmaissa on alkoholin verotus huomattavasti kevyempi kuin suomessa.

        En ymmärrä yrittäjiä väittävät, että työtä vaan voi ottaa vastaan, mutta sitten kun niitä hakee on työpaikan saaminen todella vaikeaa.


      • SäJaMäJaHe
        enymmärrä24123424 kirjoitti:

        No pitähän se arvata yrittäjä joka tarjoaa työpaikkoja jotka vaan voi ottaa vastaan. Vai tarjoaako sittenkään? Yrittäjä joka ei vissiin juo alkoholia lainkaan haluaa alkoholiveron korkeaksi. No tämähän ei onneksi EU:ssa toimi,koska muissa EU jäsenmaissa on alkoholin verotus huomattavasti kevyempi kuin suomessa.

        En ymmärrä yrittäjiä väittävät, että työtä vaan voi ottaa vastaan, mutta sitten kun niitä hakee on työpaikan saaminen todella vaikeaa.

        Voitko kertoa miksi työpaikkaa ei voi ottaa vastaan? Yrittäjä juo alkoholia, kohtuudella. Toivon, että asiakkaatkin tekisivät saman, kohtuudella ja mielellään aterian kera. En toivo alkoholiveroa korkeaksi, en ole koskaan toivonut, minulle riittää se, että olemme kaikki samalla viivalla, veronmaksajina. Katso MOL.fi kuinka monta avointa työpaikkaa ravintola-alalla on ennen kuin alat turhasta urputtamaan. Töitä on, mutta päteviä tekijöitä kaivataan, näin se vain menee. Pelkästään uudellamalla on 168 avointa työpaikkaa ko alalla.


      • YrittäjäYrittää
        SäJaMäJaHe kirjoitti:

        Voitko kertoa miksi työpaikkaa ei voi ottaa vastaan? Yrittäjä juo alkoholia, kohtuudella. Toivon, että asiakkaatkin tekisivät saman, kohtuudella ja mielellään aterian kera. En toivo alkoholiveroa korkeaksi, en ole koskaan toivonut, minulle riittää se, että olemme kaikki samalla viivalla, veronmaksajina. Katso MOL.fi kuinka monta avointa työpaikkaa ravintola-alalla on ennen kuin alat turhasta urputtamaan. Töitä on, mutta päteviä tekijöitä kaivataan, näin se vain menee. Pelkästään uudellamalla on 168 avointa työpaikkaa ko alalla.

        168 työpaikkaa jotka on ilmoitettu MOL:iin, ja ainakin saman verran on tarjolla, mutta turhautuneet työnantajat eivät ilmoita paikkoja MOL:iin ,kun sieltä ei tunnu todellista työntekijää löytyvän. Etsivät omia kanaviaan pitkin ja käyttäävät firmoja etsimään työvoimaa.
        Siinä vaiheessa kun loisiminen on tuottavampaa kuin työnteko on yhteiskunta mennyt tietyn rajan yli. Tästä ei voi seurata mitään hyvää.
        Tähän asiaan ei alkoholivero vaikuta millään tavalla. Alkoholin arvonlisävero ravintolamyynnissä auttaa, varsinkin jos se on matala.


      • eivitsimitäsooopaa
        SäJaMäJaHe kirjoitti:

        Voitko kertoa miksi työpaikkaa ei voi ottaa vastaan? Yrittäjä juo alkoholia, kohtuudella. Toivon, että asiakkaatkin tekisivät saman, kohtuudella ja mielellään aterian kera. En toivo alkoholiveroa korkeaksi, en ole koskaan toivonut, minulle riittää se, että olemme kaikki samalla viivalla, veronmaksajina. Katso MOL.fi kuinka monta avointa työpaikkaa ravintola-alalla on ennen kuin alat turhasta urputtamaan. Töitä on, mutta päteviä tekijöitä kaivataan, näin se vain menee. Pelkästään uudellamalla on 168 avointa työpaikkaa ko alalla.

        Työpaikkaa ei voi ottaa vastaan jos ei kukaan työnantaja tarjoa sitä vastaanotettavaksi. Ei ainkaan mulle ole kukaa koskaan tullut kysymään, että otatko työpaikan vastaan. Aika hakeminen siinä on ollut ja kun on johkin päässyt ja taas loppunut ja taas päässyt johonkin on siellä saanut vuoden pari olla ja sitten yt:t ka irtisanominen. Joka paikassa näitä irtisanomisia on ollut.

        Olisn tälläkin hetkellä töissä jos minua ei olisi irtisanottu. Työttömyys on täysin teidän yrittäjien syytä ja sitä on turha laittaa työttömien niskoille. Ainiin aiheena oli alkoholin matkustajatuonti. No tietysti yrittäjät haluaa veroa alkoholiin mielummin kuin palkkaan, Siinä on vaan se ongelma, että kun alkoholiveron nostaa liian ylös siitä ei ole mitään hyötyä,koska ollaan EU:ssa ja alkoholia saa hakea aika paljon omaan käytöön Virosta ja muista EU maista jossa verotetaan alkoholia huomattavasti kevyemmin kuin täällä!


      • HeipaHeit
        eivitsimitäsooopaa kirjoitti:

        Työpaikkaa ei voi ottaa vastaan jos ei kukaan työnantaja tarjoa sitä vastaanotettavaksi. Ei ainkaan mulle ole kukaa koskaan tullut kysymään, että otatko työpaikan vastaan. Aika hakeminen siinä on ollut ja kun on johkin päässyt ja taas loppunut ja taas päässyt johonkin on siellä saanut vuoden pari olla ja sitten yt:t ka irtisanominen. Joka paikassa näitä irtisanomisia on ollut.

        Olisn tälläkin hetkellä töissä jos minua ei olisi irtisanottu. Työttömyys on täysin teidän yrittäjien syytä ja sitä on turha laittaa työttömien niskoille. Ainiin aiheena oli alkoholin matkustajatuonti. No tietysti yrittäjät haluaa veroa alkoholiin mielummin kuin palkkaan, Siinä on vaan se ongelma, että kun alkoholiveron nostaa liian ylös siitä ei ole mitään hyötyä,koska ollaan EU:ssa ja alkoholia saa hakea aika paljon omaan käytöön Virosta ja muista EU maista jossa verotetaan alkoholia huomattavasti kevyemmin kuin täällä!

        Hävettää lukea näin ala-arvoisia juttuja. "kukaan työnantaja tarjoa sitä vastaanotettavaksi." Oletko ihan itse ajatellut hakea sitä työtä, kun sitä kuitenkin on MOL:in mukaan tarjolla, varsinkin edustamani ravintola-alan piirissä. Verot pitää jostain kasata, sille ei vain voi mitään. Muuten ei voida tarjota loisille lokoisia oltavia.

        Alkoholin matkustajatuonti ei ollut alkuperäinen aihe, vaan alkoholin nettitilaaminen ja se verovelvollisuudet. Siinä ei yrittäjä ja hukkaputki ole samalla viivalla, toinen maksaa verot ja toinen ei. Anniskelun arvonlisäveroa alentamalla saadaan varsinkin ravintola-alalle lisää työpaikkoja, kun anniskelu olisi nykyistä kannattavampaa. Voin sanoa, että ravintolan pyörittäminen on aika suuri riski, pääkaupunkiseudulla on jatkuvasti yli 100 ravintolaa myynnissä, homma on sen verran kovaa, että sitä eivät kaikki kestä.

        Alkoholia saat hakea omaan käyttöön se mitä haluat, sitä ei ole kukaan estämässä. Niin kauan kun ollaan EUssa. Sen jälkeen tulee vanhat hyvät tuontirajoitukset.
        Työttömyys on valtiovallan päättömän poltiikan syytä, jokainen työntekijä joka lisää yrityksen tuottavuutta otetaan töihin, ei yhtään enempää. Yrityksen ensisijainen tehtävä on tuottaa voittoa sen omistajille.


      • mitämitämitämitä
        HeipaHeit kirjoitti:

        Hävettää lukea näin ala-arvoisia juttuja. "kukaan työnantaja tarjoa sitä vastaanotettavaksi." Oletko ihan itse ajatellut hakea sitä työtä, kun sitä kuitenkin on MOL:in mukaan tarjolla, varsinkin edustamani ravintola-alan piirissä. Verot pitää jostain kasata, sille ei vain voi mitään. Muuten ei voida tarjota loisille lokoisia oltavia.

        Alkoholin matkustajatuonti ei ollut alkuperäinen aihe, vaan alkoholin nettitilaaminen ja se verovelvollisuudet. Siinä ei yrittäjä ja hukkaputki ole samalla viivalla, toinen maksaa verot ja toinen ei. Anniskelun arvonlisäveroa alentamalla saadaan varsinkin ravintola-alalle lisää työpaikkoja, kun anniskelu olisi nykyistä kannattavampaa. Voin sanoa, että ravintolan pyörittäminen on aika suuri riski, pääkaupunkiseudulla on jatkuvasti yli 100 ravintolaa myynnissä, homma on sen verran kovaa, että sitä eivät kaikki kestä.

        Alkoholia saat hakea omaan käyttöön se mitä haluat, sitä ei ole kukaan estämässä. Niin kauan kun ollaan EUssa. Sen jälkeen tulee vanhat hyvät tuontirajoitukset.
        Työttömyys on valtiovallan päättömän poltiikan syytä, jokainen työntekijä joka lisää yrityksen tuottavuutta otetaan töihin, ei yhtään enempää. Yrityksen ensisijainen tehtävä on tuottaa voittoa sen omistajille.

        Mitä ala-arvoisia juttuja? Kuule olen hakenut ja olen päässytkin töihin, mutta sieltä mut on irtisanottu. Katsoppa tätä http://keskustelu.suomi24.fi/t/11714090/jatti-irtisanomiset-johtuvat-hallituksen-virheista Tuosta listasta löytyy minunkin etinen työpaikka. Tämäkö on työttömien syytä???

        Koko ajan haen myös töitä. En tunnu vaan saavan. Haastatteluissakin on käyty,mutta ei niin ei. Ainoa keino alkaa olla ryhtyä isekkin yrittäjäksi. Minulla olisi hyvä ideakin, mutta ai niin enhän mä voi en saa tulla alkon kilapilajksi. Rikon lakia jos perustaisin jonkun erikoisolut. Viini yms alkoholilliikkeen. Pitääm varmaan vaihtaa maata. Ulkomailla meinaan monessa maassa tuo on täysin laillista tomintaa, mutta ei täällä suomessa.


      • mitämitämitäää
        mitämitämitämitä kirjoitti:

        Mitä ala-arvoisia juttuja? Kuule olen hakenut ja olen päässytkin töihin, mutta sieltä mut on irtisanottu. Katsoppa tätä http://keskustelu.suomi24.fi/t/11714090/jatti-irtisanomiset-johtuvat-hallituksen-virheista Tuosta listasta löytyy minunkin etinen työpaikka. Tämäkö on työttömien syytä???

        Koko ajan haen myös töitä. En tunnu vaan saavan. Haastatteluissakin on käyty,mutta ei niin ei. Ainoa keino alkaa olla ryhtyä isekkin yrittäjäksi. Minulla olisi hyvä ideakin, mutta ai niin enhän mä voi en saa tulla alkon kilapilajksi. Rikon lakia jos perustaisin jonkun erikoisolut. Viini yms alkoholilliikkeen. Pitääm varmaan vaihtaa maata. Ulkomailla meinaan monessa maassa tuo on täysin laillista tomintaa, mutta ei täällä suomessa.

        Niin ja sinä itse puhut työpaikan vastaanottamisesta? Niin mitä sinä sillä tarkoitat? En ymärrä tätä kun eihän niitä työpaikkoja noin vaan vastaan oteta kun yrittäjä sen päättää ketä töihin otetaan. Mollin nyt tietää kaikki siellä on työpaikkoja, mutta samaan paikkaan satajoa hakijoita. Yrittäjän varsin hyvin tiedät. Niin silloin on ihan turha puhua mistään työn vastaanottamisesta. Työn hakeminen on oikea muoto.


      • LoisetSyövätLeivän

        Tarjottu työ pitää ottaa vastaa, se on oikea muoto. Mutta kun ei kelpaa, niin mitä sitten tehdään. Luuletko varttivajaa, että kirjoittelen huvikseni siirä, että ammattitaitoista TYÖVOIMAA EI SAA TÖIHIN. Pääkaupunkiseudulla on jatkuvasti pula ravintola-alan osaajista ja samaan aikaan osa alan hemmoista makaa kotona tukien varassa kun ei kannata ottaa töitä vatsaan - ihan vitsi koko homma ei voi muuta sanoa. Suuri osa ravintoloista ei viitsi hakea MOLlin kautta työvoimaa, kun sieltä ei saa kunnollista työvoimaa tai ylipäätään yhtään mitään. Monet joutuvat käyttämän yksityisiä työvoimafirmoja ja vuokrafirmoja jotta saavat hommat hoidettua.

        Toki ravintola-alan tilanne on aika erilainen kuin monella muulla alalla, mutta samojen ongelmien kanssa painivat monet muutkin palvelualat, siivoojat, bussikuskit ym, todella hankala saada hyvä työntekijä.


      • OletVäärässä
        mitämitämitämitä kirjoitti:

        Mitä ala-arvoisia juttuja? Kuule olen hakenut ja olen päässytkin töihin, mutta sieltä mut on irtisanottu. Katsoppa tätä http://keskustelu.suomi24.fi/t/11714090/jatti-irtisanomiset-johtuvat-hallituksen-virheista Tuosta listasta löytyy minunkin etinen työpaikka. Tämäkö on työttömien syytä???

        Koko ajan haen myös töitä. En tunnu vaan saavan. Haastatteluissakin on käyty,mutta ei niin ei. Ainoa keino alkaa olla ryhtyä isekkin yrittäjäksi. Minulla olisi hyvä ideakin, mutta ai niin enhän mä voi en saa tulla alkon kilapilajksi. Rikon lakia jos perustaisin jonkun erikoisolut. Viini yms alkoholilliikkeen. Pitääm varmaan vaihtaa maata. Ulkomailla meinaan monessa maassa tuo on täysin laillista tomintaa, mutta ei täällä suomessa.

        Ota asioista selvää ja käy esim erittäjäkurssi niin tajuat mistä on kyse. Erikoisoluita ja viiniä tuovat maahan ja toimivat tukkureina monet muutkin kuin Alko/Altia. Alkolla on vain vähittäimyyntimonopoli yli 4.7% alkoholeille pois lukien tilaviinit. Tähänkin on tulossa helpotuksia. Kannattaa ottaa selvää ennen kuin huutelee mitä sattuu.

        Alkoholitukun perustamiseen tarvitaan luvat, kuka tahansa ei saa lotrata viinan kanssa. Jos sinulla on ns puhtaat paperit ja talous/rahoitus kunnossa sekä tarvittava ammattitaito mikään ei estä yrittämästä.


      • itkupotkuportsari
        OletVäärässä kirjoitti:

        Ota asioista selvää ja käy esim erittäjäkurssi niin tajuat mistä on kyse. Erikoisoluita ja viiniä tuovat maahan ja toimivat tukkureina monet muutkin kuin Alko/Altia. Alkolla on vain vähittäimyyntimonopoli yli 4.7% alkoholeille pois lukien tilaviinit. Tähänkin on tulossa helpotuksia. Kannattaa ottaa selvää ennen kuin huutelee mitä sattuu.

        Alkoholitukun perustamiseen tarvitaan luvat, kuka tahansa ei saa lotrata viinan kanssa. Jos sinulla on ns puhtaat paperit ja talous/rahoitus kunnossa sekä tarvittava ammattitaito mikään ei estä yrittämästä.

        > Alkoholitukun perustamiseen tarvitaan luvat, kuka tahansa ei saa lotrata viinan kanssa. Jos sinulla on ns puhtaat paperit ja talous/rahoitus kunnossa sekä tarvittava ammattitaito mikään ei estä yrittämästä.

        Tosiaan, jos on syyllistynyt alkoholirikokseen, ei voi tällaisia lupia saada. Esimerkiksi maksanut työntekijän palkan väkevällä alkoholijuomalla.


      • EiKaikille

        esim aniskeluluvan rikkomukse ovat niitä juttuja jotka voivat estää alkohlin tukkukaupan luvan saamisen, talousrikokset ovat sama juttu.


      • dlgkwkgpshsrh
        JotainRajaa kirjoitti:

        En hännystele muslimeja enkä mv:n peräsuolenpätkiä senkään vertaa.
        Tunnen monta maahanmuuttajaa jotka ottaisin mielelläni naapuriini, punaniskajuntit kiljukannuineen voivat painua hevonhelvettiin.

        Tuollaisen Suomen vihollisen muslimien kullinlutkuttajat pitäisi muiluttaa johonkin vitun muslimimaahan niillä pääsisisit nauttimaan sitä rakastamasi islamin ihanuutta. Tuollaiset paskiaiset eivät muuten opi. Kohta oppivat Euroopan johtajat mutta sinä vaan lutkutat terroristimuslimin kyrpää.


      • ImeIhanItse
        dlgkwkgpshsrh kirjoitti:

        Tuollaisen Suomen vihollisen muslimien kullinlutkuttajat pitäisi muiluttaa johonkin vitun muslimimaahan niillä pääsisisit nauttimaan sitä rakastamasi islamin ihanuutta. Tuollaiset paskiaiset eivät muuten opi. Kohta oppivat Euroopan johtajat mutta sinä vaan lutkutat terroristimuslimin kyrpää.

        En rakasta muslimeja enkä punaniskajuntteja, jos valita pitää, otan naapuriin muslimin. Kiljun hajuiset idiootit eivät todellakaan ole toivenaapureita, kokemusta on. Tasoerot rikoksien määrissä kantaväestöön verrattuna ovat suuria, valtaosa maahanmuuttajista ei syyllisty rikokseen. Riippuen maahanmuuttajaryhmästä, enintään kymmenen prosenttia heistä on ollut epäiltynä rikoksesta. Puolet ulkolaisten tekemistä rikoksista on liikennerikoksia, ylinopeus, rattijuoppus ymv.

        Ylivoimaisesti suurin ulkolaisryhmä rikoksien tekemisessä on Virolaiset, sitten tulee Romanialaiset ja Venäläiset. Arabimaista tulleet eivät näyttele tilastoissa juuri mitään roolia. Paitsi jos lukee MV-paska-aviisia ja uskoo kaiken sonnan.

        Eli pitääkö laittaa rajat kiinni ja palauttaa kaikki Virolaiset, Romanialaiset, Venäläiset ja Latvialaiset kotiinsa, kun osa heistä tekee rikoksia?

        Parasta on että muutat sinne Impivaaraan ja menet kuusen alle imemään peukaloa ja odottamaan parempaa päivää. Valitettavasti liki kaikki Suomessa tapahtuneet henkirikokset ovat kantaväestön tekemiä...muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Työttömät ja peruskoulun varassa olevat, erityisesti keski-ikäiset miehet, ovat suuri joukko henkirikostilastoissa. Vakava väkivalta liittyy rikollisuuden ohella vakavasti päihdeongelmaiseen elämään, jossa on muitakin ongelmia.


      • Sepisusi
        ImeIhanItse kirjoitti:

        En rakasta muslimeja enkä punaniskajuntteja, jos valita pitää, otan naapuriin muslimin. Kiljun hajuiset idiootit eivät todellakaan ole toivenaapureita, kokemusta on. Tasoerot rikoksien määrissä kantaväestöön verrattuna ovat suuria, valtaosa maahanmuuttajista ei syyllisty rikokseen. Riippuen maahanmuuttajaryhmästä, enintään kymmenen prosenttia heistä on ollut epäiltynä rikoksesta. Puolet ulkolaisten tekemistä rikoksista on liikennerikoksia, ylinopeus, rattijuoppus ymv.

        Ylivoimaisesti suurin ulkolaisryhmä rikoksien tekemisessä on Virolaiset, sitten tulee Romanialaiset ja Venäläiset. Arabimaista tulleet eivät näyttele tilastoissa juuri mitään roolia. Paitsi jos lukee MV-paska-aviisia ja uskoo kaiken sonnan.

        Eli pitääkö laittaa rajat kiinni ja palauttaa kaikki Virolaiset, Romanialaiset, Venäläiset ja Latvialaiset kotiinsa, kun osa heistä tekee rikoksia?

        Parasta on että muutat sinne Impivaaraan ja menet kuusen alle imemään peukaloa ja odottamaan parempaa päivää. Valitettavasti liki kaikki Suomessa tapahtuneet henkirikokset ovat kantaväestön tekemiä...muutamaa poikkeusta lukuunottamatta. Työttömät ja peruskoulun varassa olevat, erityisesti keski-ikäiset miehet, ovat suuri joukko henkirikostilastoissa. Vakava väkivalta liittyy rikollisuuden ohella vakavasti päihdeongelmaiseen elämään, jossa on muitakin ongelmia.

        Mvlehdessä on aina lähde ilmoitettu. Elikkä kyllä ne tosijuttuja ovat. Sitä en ymmärrä, kun suomalaiset lähtee muslimimaahan taikka ihan mihin tahansa ulkomaille, niin aina sanotaan, että täytyy kunnioitaa maantapoja ja olla niinkuin maassa on tapana. Sitten kun tulee näitä pakolaisia ja he tekevät mitä heillä mieleen juolahtaa, niin sitten sanotaan, että se kuuluu heidän kulttuuriin. Jos nämä pakolaiset eläisivät kuten suomalaiset elävät, niin uskoisin ihmisten olevan paljon suvaitsevaisevaisenpia. Täällä elävät Thaimaalaiset ja Vietnamilaiset ovat ahkeria ja minulla ei ole heitä vastaan mitään. Mutta kun tulee somaleita ja muita muslimeita ja ovat täällä pelkästään veronmaksajien elätettävänä ja naisia raiskaamassa. Niin onhan se aivan varma asia, ettei kukaan normaali ihminen katso hyvällä. Menepä esim. vaikka Saudi-Arabiaan ja juo pullo viinaa ja sitten kuset kadunvarteen väärään suuntaan, niin vrmaan heidän suvaitsevaisuus loppuu. Ei auta sanoa, että kuuluu meidän kulttuuriin.


    • monopolifuck

      Inhoan monopoleja. Miettikkää nyt. Maito maksaa alkossa 2€ litra. Kilpaileva yritys myy maitoa 0,5€ litra. Tämähän pitää kaikin keinoin estää!!!. Ei saa myydä noin halvalla pitää olla vain alkosta joka myy 2€ litra siltä pitää ostaa, että valtio saa verotuloja. Sitten ulkomailla virossa lainsäädäntö onkin erillainen, sillä myynti onkin vapaata jossa ei ole mitään monopolia ja maidon verotuskin on kevyempi. No tämähän pitää estäää. Kaikin mahdollisin keoinoin, että virosta ei saa halvempaa maitoa tuoda. Tuontirajoitukset ja TAKAVARIKKOON!!! TULLI joo palkataan tulliin 1000 työntekijää joka valvoo virosta halvemman maidon tuomista. Meiltä jää verotuloja saamatta muuten. Kaikin keinoin pitää estää, että virosta ei halvempaa maitoa tuoda. Tälläinen olisi suomi ilman EU:ta

    • 322323

      Huvittavaa miten ihmiset luulee, että eu:sta eroaminen jotenkin räjähdysmäisesti muuttaisi maahanmuuttopolitiikan ja kaikki ulkomaalaistaustaiset katoaisi Suomesta...

      • olijo

        Näin on muistan ajan ennen EU:ta jossa jo koti kylääni punkalaitumelle otettiin maahanmuutjia. Silloin oli markka valuuttana, mutta maahan muutajia oli jo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1856
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1628
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1564
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1507
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe