Joko Soini on allekirjoittanut Tynkkysen aloitteen

kansalaisaloite

Timo Soini kirkui ennen vaaleja kitalaki auki, että "siellä missä EU, siellä ongelma".

Aikooko (jos ei jo ole) Timo Soini nyt allekirjoittaa Tynkkysen EU:sta eroa vaativan kansalaisaloitteen? Suomihan nyt voisi ratkaista talouspoliittisen liittonsa eroamalla brittien vanavedessä EU:sta ja liittymällä Venäjän johtamaan Eur-Aasian talous- ja tulliliittoon ja järjstää EU-suhteensa ETA-taloussopimuksen puitteissa.

Sotilaalliset turvatakuunsa Suomi voisi hakea Venäjältä sopimalla Venäjän kanssa Suomen ja Neuvostoliiton välillä olleen YYa-sopimuksen uudelleen voimaansaattamisesta Suomen ja nyky-Venäjän välille.

Näitä asioitahan (Suomen irtaantumista EU:sta ja liittymistä Venäjän johtamaan Eur-Aasian talous- ja tulliliittoon sekä YYA-sopimuksen uudelleensolmimista Suomen ja Venäjän välille) me perussuomalaiset kannatetaan. Nämähän edellämainitut asiathan ovat puolueemme ulkopoliittisia tavoitteita.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062621796207_uu.shtml

21

200

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • petoSSpoppooperuSS

      Persut pelaavat taas kaksilla korteilla. Aloitteen ovat väsänneet kaksi persujen puoluehallituksesta (Soinin käskystä) pois potkittua heppua. Persujen poliittisesta paskakasasta haisee petoksen lemu taas taivaaseen asti.

      • upupupupu

        upup


    • jokoOnAllekirjoittanut

      Joko Soini on allekirjoittanut Tynkkysen kansalaisaloitteen Suomen irrottamiseksi EU-jäsenyydestä?

      Soinihan kirkui ennen vaaleja kitalaki auki, että "siellä missä EU, siellä ongelma", joko Soini on allekirjoittanut Tynkkysen kansalaisaloitteen?

    • 9-12

      Soini ei ole allekirjoittanut sitä. Epäilemättä aloite saa ilman Soiniakin 50 000 nimeä kokoon ja tulee eduskunnan käsittelyyn. Hallituspuolueet eivät kannata sitä eikä kansanäänestystä tule. Soini tosiaan on tässä kaksilla rattailla. On kannattavinaan aloitetta pelkästään siksi, että persujen kannatusluvut mielipidemittauksissa nousisivat.

      • Ukkojäärä

        Ei fasisti-Sipin JOOMIES ole ennättänyt mitään allekirjoittamaan.
        Kansanpetturi pyörittelee hermostuneesti palttoota näpeissään,miten sen kääntäisi, ehdotankin: Nuttu nurin, kaulus alaspain, napitus selän puolelle...
        Hihat pakkopaitalookiin...


    • rinteenpeke

      Suomen poliittisessa historiassa ei ole ennen ollut puoluetta, joka yhtä aikaa yrittää tehdä sekä hallitus- että oppositiopolitiikkaa.

      Jos edellistä hallitusta haukuttiin siitä ettei kannata edes omia esityksiään, niin tässä mennään kirkkaasti yli sen jos hallituspuolueen vaaliohjelman mukainen aloite tulee oman puolueen toimesta käsittelyyn ja hallituksessa puolue sen tyrmää.

      Ollaan aivan uusilla uuden vallan poluilla joihin vanha valta ei olisi unissaankaan voinut eksyä.

      • kuinkamoni

        Kuinka moni perussuomalaisten kansanedustaja on allekirjoittanut Tynkkysen alullepaneman kansalaisaloitteen Suomen irrottamiseksi EU:sta?

        Minulla on sellainen muistikuva, että ainakin se persujen kansanedustaja Ville Tavio kannattaisi Tynkkysen aloitetta.

        Onko se Ville Tavio allekirjoittanut Tynkkysen kansalaisaloitteen? Jo on, niin onko muita persujen kansanedustajia jotka sen Tynkkysen aloitteen oisvat allekirjoittaneet.


      • persun.peräreikä
        kuinkamoni kirjoitti:

        Kuinka moni perussuomalaisten kansanedustaja on allekirjoittanut Tynkkysen alullepaneman kansalaisaloitteen Suomen irrottamiseksi EU:sta?

        Minulla on sellainen muistikuva, että ainakin se persujen kansanedustaja Ville Tavio kannattaisi Tynkkysen aloitetta.

        Onko se Ville Tavio allekirjoittanut Tynkkysen kansalaisaloitteen? Jo on, niin onko muita persujen kansanedustajia jotka sen Tynkkysen aloitteen oisvat allekirjoittaneet.

        Tavio on samanlainen kaksilla korteilla pelaaja kuin muutkin persut. Kannattajille mölistään yhtä, mutta hallituspuolueen edustajana äänestetään täsmälleen kuten Soini on Sipilälle luvannut.


    • söilytääly

      Nyt alkaa hirveäloppaus EU: n puolesta. Kuten pelottelu Natoon menemisen puolesta!

      • kuinkamoni

        Kuinka moni persujen kansanedustajista kannattaa Tynkkysen aloitetta Suomen irrottamiseksi EU:sta?

        Ja kuinka moni persujen kansanedustajista kannattaa Suomen liittymistä Venäjän johtamaan Eur-Aasian talous- ja tulliliittoon?

        Entä moniko persujen kansanedustajista kannattaa entisen Suomen ja Neuvostoliiton välillä olleen YYA-sopimuksen uudelleensolmimista Suomen ja nyky-Venäjn välille?

        YYA-sopimuksen ensimmäinen artiklahan kuului seuraavasti: "Siinä tapauksessa, että Suomi tai Neuvostoliitto Suomen alueen kautta joutuvat aseellisen hyökkäyksen kohteeksi Saksan tai muun sen kanssa liitossa olevan valtion taholta, Suomi uskollisena velvollisuuksilleen itsenäisenä valtiona tulee taistelemaan hyökkäyksen torjumiseksi. Suomi kohdistaa tällöin kaikki käytettävissään olevat voimat puolustamaan alueensa koskemattomuutta maalla, merellä ja ilmassa ja tekee sen Suomen rajojen sisäpuolella tämän sopimuksen määrittelemien velvoitustensa mukaisesti tarpeen vaatiessa Neuvostoliiton avustamana tai yhdessä sen kanssa.

        Yllämainituissa tapauksissa Neuvostoliitto antaa Suomelle tarpeen vaatimaa apua, jonka antamisesta Sopimuspuolet sopivat keskenään."


    • varma_lähde

      Venäläiset lehdet tietävät jo kertoa,että Tynkkynen on siirtynyt perussuomalaisten johtoon. Soini siirtynee takavasemmalle.

    • aloite

      Onko Jussi Halla-aho allekirjoittanut Tynkkysen aloitteen?

    • onkxtietoa

      Kannattaako Soini Tynkkysen aloitetta Suomen irrottamiseksi EU:n jäsenyydestä?

    • Onko niin älyvapaata ihmistä joka sen allekirjoittaa.

      • irt

        Suomen tulee äkkiä irtaantua EU:sta ja liittyä Venäjän johtamaan Eur-Aasian talous- ja tulliliittoon. EU-suhteensa Suomi voi järjestää Norjan mallin mukaisesti ETA-sopimuksen pohjalta. Näin Suomi ratkaisee kauppapoliittiset talousliittonsa.

        Sotilaallisia turvatakuita Suomen ei pidä lähteä hakemaan mistään valtameren takaa, koska ne takuut on saatavissa lähempääkin Venäjältä. Se tapahtuu niin, että Suomen ja venäjän välille solmittaisiin uudelleen Somen ja neuvostoliiton välillä vuosina 1948-1992 voimassaollut sopimus ystävyydestä, yhteistyöstä ja keskinäisestä avunannosta eli Yya-sopimus.

        Sen Yya-sopimuksen ensimmäinen artikla kuului seuraavasti: "Siinä tapauksessa, että Suomi tai Neuvostoliitto Suomen alueen kautta joutuvat aseellisen hyökkäyksen kohteeksi Saksan tai muun sen kanssa liitossa olevan valtion taholta, Suomi uskollisena velvollisuuksilleen itsenäisenä valtiona tulee taistelemaan hyökkäyksen torjumiseksi. Suomi kohdistaa tällöin kaikki käytettävissään olevat voimat puolustamaan alueensa koskemattomuutta maalla, merellä ja ilmassa ja tekee sen Suomen rajojen sisäpuolella tämän sopimuksen määrittelemien velvoitustensa mukaisesti tarpeen vaatiessa Neuvostoliiton avustamana tai yhdessä sen kanssa.

        Yllämainituissa tapauksissa Neuvostoliitto antaa Suomelle tarpeen vaatimaa apua, jonka antamisesta Sopimuspuolet sopivat keskenään."


        Näitä edellämainuttuja asioita (Suomen irrottamista EU:sta ja liittymistä Venäjän johtamaan Eur-Aasian talous- ja tulliliittoon sekä Yya-sopimuksen uudelleensolmimista Suomen ja Venäjän välille) meidän perussuomalaisten tulee viedä eteenpäin puolueemme puheenjohtajan ulkoministeri Timo Soinin johdolla.

        Eikös tämä ole puolueemme linja, Suomi irti EU:sta ja osaksi Venäjän johtamaa Eur-Aasian talous- ja tulliliittoa Kazakstan, Kirgistan, Tadžikistan, Valko-Venäjä ja Venäjä seuraan sekä Yya-sopimuksen uudelleensolmimista Suomen ja Venäjän välille?


      • pelottaa

        Tarkoititko älyvapailla ihmisiä, joiden äly on todellakin vapaa ajattelemaan asioita ilman manipulointia? Omilla aivoilla vapaasti ajattelevat ihmiset eivät halua itse pujottaa päätänsä köyden silmukkaan ja vielä maksaa siitä maltaita. EU on pahinta mihin olemme sitoneet itsemme. EU:n takia olemme köyhtyneet ja eläneet kriisistä toiseen. Pelkona on että pian turvallisuutemmekin meni EU: myötä


    • Hallaahonäänestäjä45

      ELIITIN EU-PELLEILYLLE TULI ÄKKITYSSÄYS, MUTTEI ELIITTI LOPETA HARHOJENSA ESITTELYÄ

      Penttilä hörhöilee
      http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/risto_penttila_muistio-52257
      – Kansanäänestys ei ratkaise kaikkea. Eri puolilla käydään neuvotteluja, joiden tavoitteena on pysäyttää Brexit, Penttilä toteaa

      Mielipiteen vapautta inhoavan Atte Jääskeläisen johtama Yle-info levittää omalaatuista HARHAANSA, ENGLANTI ON PARLAMENTARISMIN JA SITEN LÄNSIAJATTELUN A DEMOKRATIAN SYNTYMÄMAA JA SIELLÄ KANSANÄÄNESTYKSEN TULOS ON RATKAISEVA EIKÄ BREXITIÄ PYSÄYTETTÄVÄ

      http://mvlehti.net/2016/06/27/yle-pyorittaa-jalleen-kakkageneraattoria/ "Jo yli kaksi miljoonaa brittiä vaatii uutta EU-kansanäänestystä. Britanniassa vaaditaan yhä kiivaammin uutta kansanäänestystä. Päivän aikana allekirjoituksia on kerääntynyt yli miljoona lisää." Tämä on Ylen totuus.

      ENGLANNIN VALTIOVARAINMINISTERI OSBORNE NIMENOMAAN ILMOITTAA MAANANTAINA 27.6., ETTÄ HALLITUS HYVÄKSYY KANSANÄÄNESTYKSEN TULOKSEN (puhui Ylen toimittajajoukko mitä tahansa)

      JA EROPROSESSI EU:STA eli BREXIT ALOITETAAN JUORUISTA RIIPPUMATTA

      http://www.express.co.uk/news/politics/683640/Brexit-George-Osborne-EU-referendum-finance
      GEORGE Osborne has said the Government will accept the result of last week's EU referendum and is determined to "make it work".

      MYÖS SUOMESSA TOIMITAAN
      http://mvlehti.net/2016/06/27/kansalaisaloite-eu-erosta-saa-talla-kertaa-edeta-ilman-jarrutusta/

      VIRNUILUT OVAT LOPPUNEET JA HYMYT HYYTYNEET
      Perusongelma on siinä, että unionin syvenemisen ja laajentumisen välistä ristiriitaa ei ole koskaan ratkaistu
      Vaihtoehdot ovat: euro, kurjistuminen ja liittovaltio tai markka, vaurastuminen ja itsenäisyys

      http://kansalaispuolue.fi/

      http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/219061-virnuilut-ovat-loppuneet-ja-hymyt-hyytyneet
      Virnuilut ovat loppuneet ja hymyt hyytyneet 25.6.2016 10:32 Paavo Väyrynen Kiteytin viime maanantain Kultaranta-keskusteluissa (http://areena.yle.fi/1-3456902 ) Euroopan unionin ajankohtaisten ongelmien syyt siihen, että federalistinen ideologia on joutunut umpikujaan. Keskustelun alkupuolella jotkut osanottajat virnuilivat puheenvuoroilleni, loppupuolella eivät. Brexitin voitettua kansanäänestyksen hymytkin ovat hyytyneet

      http://paavovayrynen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/219007-uusi-alku-euroopalle-ja-suomelle

      • Netiketti

        Mölyapina huutaa taas isoilla kirjaimilla.


    • cjigzxv

      Soini on petturi vailla vertaa. Perpanssit on suomen historian huonoin puolue!!!!

    • perikatopersut
    • jylkkynenpasi

      Persut eivät ole enää mikään tekijä Suomen politiikassa. He ovat jo pelinsä pelanneet siten ettei kansa luota heihin eikä mitään silmänkääntötemput pelasta heitä.

      Vai voivatko he seuraaviin vaaleihin lähteä entisillä teemoilla, että rajat kiinni, markka takaisin, maahanmuutto kuriin ja että olemme köyhien ja veteraanien asialla.

      Tai voivat, mutta kukaan ei usko heitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Sofia B- on jälleen kerran rakastunut ja onnellinen nainen .

      Toivottavasti nyt on onni kestävää ja Sofia voi saada oman perheen lopulta itselleen .
      Kotimaiset julkkisjuorut
      261
      2895
    2. Sofia seukkaa miljonäärin kanssa matkustellen ympäri maailmaa

      Hän on tavannut toivomansa läsnäolevan mihen ja kohta Sofiast tulee ussperheen äiti. Toivottavasti kohta saamme vauvauut
      Kotimaiset julkkisjuorut
      128
      988
    3. Ukraina romahtamassa, Hallitus hajoamassa.

      Samaan aikaan kun ukrot on rintamalla alakynnessä, niin maan hallitus on hajomassa.
      Maailman menoa
      291
      937
    4. Millaisia ihmisiä ovat murhaajat: Ari Ossi Petteri Suorsa ja Tiina Pia Susanna Seppänen.

      18-vuotias Adeliina Lehtinen surmattiin raa’alla tavalla syksyllä 2022. Hänen murhastaan tuomittiin elinkautiseen 40-vuo
      Oulu
      6
      929
    5. Loukkaa se, jos sinä väität mun etsivän jotain rahamiestä

      Vtustako minä sinun rahoista voisin tietää silloin tai nytkään. Rakastuessa kuvittelin että olet varmaan joku tukityölli
      Ikävä
      147
      891
    6. Oho! Sofia Belorf ja "rillimiljönääri-rakas" sai somen liekkeihin: "Optikko vai grillikioskin...?"

      "Rillimiljönääri-rakas" on kyllä hyvä titteli!!! Tsemppiä Sofialle rakkauteen ja terkkuja Nikolle ja Stefanille! Lue l
      Kotimaiset julkkisjuorut
      20
      844
    7. Pikku Liedon pelkoa lietsova ja rikoksia tehtaileva katujengi

      Mistä kaukaa tulevat Liedossa riehuvat katujengiläiset?. Turun Varissuolta tai Pernosta? Nykylukutaidolla selviää, kun t
      Lieto
      38
      811
    8. Olet vallannut ajatukseni.

      Haluaisin tutustua sinuun paremmin ja lähentyä kanssasi. Tuntuu, että joka päivä kun sinua näen, saat minut hämilleen, s
      Ikävä
      31
      790
    9. Toivokasta torstaipäivää

      Hyvää huomenta ihanille ihmisille. 🌞🍁☕😊❤️ Kauniit syyskelit jatkuu. On hyvä olla lomalla. 🌞
      Ikävä
      161
      787
    10. Pikku apulaiset

      E B ja J E levittää väärää informaatiota Olavintoimintakeskuksen kaupasta. Kuka tai mikä ryhmä tästä hyötyy. Ovatko iha
      Sysmä
      64
      774
    Aihe