Nuori nainen raiskattiin juhannuksena Korppoossa -

Onko_tietoo_tekijästä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062821808161_uu.shtml

Epäily: Nuori nainen raiskattiin juhannuksena Korppoossa - poliisi pyytää vihjeitä

19-vuotias nuori nainen oli lähtenyt Korppoossa sijaitsevasta ravintola Buffalosta sunnuntain vastaisena yönä, kun noin 20-30- vuotias mies oli käynyt häneen käsiksi.

Tutkinnanjohtaja Jan Sturing Turun poliisista kertoo, että tapauksesta on tehty rikosilmoitus.

Helsingistä kotoisin oleva nuori nainen oli ollut viettämässä juhannusta Korppoossa, Turun saaristossa. Nainen oli poistunut ravintola Buffalosta kello 1.30-3.00 välisenä aikana lauantain ja sunnuntain 25.-26.6. välisenä yönä, kun tuntematon mies oli käynyt häneen käsiksi.

Väkivaltaisen raiskauksen jälkeen mies oli poistunut ravintola Buffalon suuntaan.

Sturingin mukaan tapauksesta on tehty rikosilmoitus Helsingin poliisille naisen asuinpaikan vuoksi. Tapausta tutkitaan kuitenkin tapahtumaseudulla Turussa.

- Olemme tehneet virka-apupyynnön Helsingin poliisille, kertoo Sturing.

Tekijä on toistaiseksi tuntematon, ja poliisi pyytää vihjeitä tekijän tavoittamiseksi. Mahdolliset tiedot tapauksesta voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen palaute.lounais-suomi(at)poliisi.fi tai puhelimitse 0295 446 710.

2

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunteeko-Kukaan

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062821808393_uu.shtml
      19-vuotias nainen joutui juhannuksena väkivaltaisen raiskauksen kohteeksi Korppoossa Turun saaristossa.

      Helsingistä kotoisin oleva nuori nainen oli viettämässä juhannusta ystäviensä kanssa Korppoossa Turun saaristossa. Seurue juhli ravintola Buffalossa lauantain ja sunnuntain 25.-26. kesäkuuta välisenä yönä.

      Uhrin sisko kertoo Iltalehdelle, että lähes kaikki naisen ystävät lähtivät jossakin vaiheessa nukkumaan ja nainen jäi viettämään iltaa ravintolaan kahdestaan yhden ystävänsä kanssa.

      Uhri kadotti myöhemmin ystävänsä ravintolan ihmisvilinään ja päätti lähteä muiden ystäviensä tavoin nukkumaan. Kello oli tällöin arviolta 1.30-3.00.

      Käveltyään jonkin matkaa ravintolasta poispäin nainen huomasi, että joku seuraa häntä. Ensin nainen uumoili, että seuraajalla saattaisi olla vain sama suunta, mutta sitten miespuolinen seuraaja saavutti hänet ja alkoi juttusille.

      Keskustelu oli alkuun ystävällismielistä, mutta sävy muuttui pian.

      - Sitten alkoi vonkaaminen, naisen sisko kertoo.

      Puuta päin

      Nuori nainen sanoi ei miehen ehdotuksille seksistä, jolloin mies kävi häneen käsiksi.

      Mies tarttui uhriaan tiukasti ranteesta kiinni ja heitti tämän päin puuta, jolloin nainen kaatui maahan, uhrin sisko kertoo. Mies raahasi naisen metsikön laitamille vähän matkan päähän tiestä, missä raiskasi uhrinsa. Siskon mukaan nainen yritti huutaa apua, mutta tiellä ei sillä hetkellä kulkenut ketään.

      - Vaikka ravintola ei ollut hirveän kaukana, siellä oli kuitenkin soinut musiikki niin täysillä, että eihän kukaan kuullut mitään, sisko kertoo.

      Tekonsa jälkeen mies ei sanonut mitään, vaan lähti hölkäten takaisin ravintolalle päin. Nainen meni tapahtuneen jälkeen paniikkiin eikä uskaltanut välittömästi kertoa tapahtuneesta kenellekään. Hän teki tapauksesta rikosilmoituksen seuraavana päivänä kotipaikkakuntansa Helsingin poliisille.

      Tekijä tuntematon

      Uhrin siskon mukaan raiskaaja oli uhrilleen täysin tuntematon.

      - Baarissa oli niin paljon ihmisiä, että jos hän on siellä samaan aikaan siskon kanssa ollut, niin sisko ei ainakaan muista nähneensä häntä, uhrin sisko kertoo.

      Miehen liikkeistä illan tai yön aikana ei ole toistaiseksi tietoa.

      Ravintolalla oli juhannusyönä useampi järjestyksenvalvoja, ja selvitettävänä on, ovatko he nähneet tuntomerkkeihin sopivan miehen.

      Mies on noin 20-30-vuotias, roteva ja noin 175-185 cm pitkä. Hänellä on kalju tai lyhyt siilitukka ja tapahtumayönä hänellä oli yllään tummat pitkät housut ja tumma lyhythihainen paita.

      - Ei voi muuta kuin toivoa, että joku tunnistaa miehen. Jonkun kanssa tai luona hän on siellä ollut. Luulisi, että joku tietää kenestä on kyse, toteaa uhrin sisko.

      Tapausta tutkitaan tapahtumaseudulla Turussa, ja Turun poliisi on naisen asuinpaikan vuoksi pyytänyt virka-apua Helsingin poliisilta.

      Turun poliisi pyytää vihjeitä tekijän tavoittamiseksi. Mahdolliset tiedot tapauksesta voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse 0295 446 710.

    • jjjnnbb

      .....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      129
      3267
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      109
      1311
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      267
      1285
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      65
      1096
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1061
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      14
      1056
    7. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      979
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      976
    9. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      42
      944
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      46
      854
    Aihe