Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Nuori nainen raiskattiin juhannuksena Korppoossa -

Onko_tietoo_tekijästä

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062821808161_uu.shtml

Epäily: Nuori nainen raiskattiin juhannuksena Korppoossa - poliisi pyytää vihjeitä

19-vuotias nuori nainen oli lähtenyt Korppoossa sijaitsevasta ravintola Buffalosta sunnuntain vastaisena yönä, kun noin 20-30- vuotias mies oli käynyt häneen käsiksi.

Tutkinnanjohtaja Jan Sturing Turun poliisista kertoo, että tapauksesta on tehty rikosilmoitus.

Helsingistä kotoisin oleva nuori nainen oli ollut viettämässä juhannusta Korppoossa, Turun saaristossa. Nainen oli poistunut ravintola Buffalosta kello 1.30-3.00 välisenä aikana lauantain ja sunnuntain 25.-26.6. välisenä yönä, kun tuntematon mies oli käynyt häneen käsiksi.

Väkivaltaisen raiskauksen jälkeen mies oli poistunut ravintola Buffalon suuntaan.

Sturingin mukaan tapauksesta on tehty rikosilmoitus Helsingin poliisille naisen asuinpaikan vuoksi. Tapausta tutkitaan kuitenkin tapahtumaseudulla Turussa.

- Olemme tehneet virka-apupyynnön Helsingin poliisille, kertoo Sturing.

Tekijä on toistaiseksi tuntematon, ja poliisi pyytää vihjeitä tekijän tavoittamiseksi. Mahdolliset tiedot tapauksesta voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen palaute.lounais-suomi(at)poliisi.fi tai puhelimitse 0295 446 710.

2

110

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tunteeko-Kukaan

      http://www.iltalehti.fi/uutiset/2016062821808393_uu.shtml
      19-vuotias nainen joutui juhannuksena väkivaltaisen raiskauksen kohteeksi Korppoossa Turun saaristossa.

      Helsingistä kotoisin oleva nuori nainen oli viettämässä juhannusta ystäviensä kanssa Korppoossa Turun saaristossa. Seurue juhli ravintola Buffalossa lauantain ja sunnuntain 25.-26. kesäkuuta välisenä yönä.

      Uhrin sisko kertoo Iltalehdelle, että lähes kaikki naisen ystävät lähtivät jossakin vaiheessa nukkumaan ja nainen jäi viettämään iltaa ravintolaan kahdestaan yhden ystävänsä kanssa.

      Uhri kadotti myöhemmin ystävänsä ravintolan ihmisvilinään ja päätti lähteä muiden ystäviensä tavoin nukkumaan. Kello oli tällöin arviolta 1.30-3.00.

      Käveltyään jonkin matkaa ravintolasta poispäin nainen huomasi, että joku seuraa häntä. Ensin nainen uumoili, että seuraajalla saattaisi olla vain sama suunta, mutta sitten miespuolinen seuraaja saavutti hänet ja alkoi juttusille.

      Keskustelu oli alkuun ystävällismielistä, mutta sävy muuttui pian.

      - Sitten alkoi vonkaaminen, naisen sisko kertoo.

      Puuta päin

      Nuori nainen sanoi ei miehen ehdotuksille seksistä, jolloin mies kävi häneen käsiksi.

      Mies tarttui uhriaan tiukasti ranteesta kiinni ja heitti tämän päin puuta, jolloin nainen kaatui maahan, uhrin sisko kertoo. Mies raahasi naisen metsikön laitamille vähän matkan päähän tiestä, missä raiskasi uhrinsa. Siskon mukaan nainen yritti huutaa apua, mutta tiellä ei sillä hetkellä kulkenut ketään.

      - Vaikka ravintola ei ollut hirveän kaukana, siellä oli kuitenkin soinut musiikki niin täysillä, että eihän kukaan kuullut mitään, sisko kertoo.

      Tekonsa jälkeen mies ei sanonut mitään, vaan lähti hölkäten takaisin ravintolalle päin. Nainen meni tapahtuneen jälkeen paniikkiin eikä uskaltanut välittömästi kertoa tapahtuneesta kenellekään. Hän teki tapauksesta rikosilmoituksen seuraavana päivänä kotipaikkakuntansa Helsingin poliisille.

      Tekijä tuntematon

      Uhrin siskon mukaan raiskaaja oli uhrilleen täysin tuntematon.

      - Baarissa oli niin paljon ihmisiä, että jos hän on siellä samaan aikaan siskon kanssa ollut, niin sisko ei ainakaan muista nähneensä häntä, uhrin sisko kertoo.

      Miehen liikkeistä illan tai yön aikana ei ole toistaiseksi tietoa.

      Ravintolalla oli juhannusyönä useampi järjestyksenvalvoja, ja selvitettävänä on, ovatko he nähneet tuntomerkkeihin sopivan miehen.

      Mies on noin 20-30-vuotias, roteva ja noin 175-185 cm pitkä. Hänellä on kalju tai lyhyt siilitukka ja tapahtumayönä hänellä oli yllään tummat pitkät housut ja tumma lyhythihainen paita.

      - Ei voi muuta kuin toivoa, että joku tunnistaa miehen. Jonkun kanssa tai luona hän on siellä ollut. Luulisi, että joku tietää kenestä on kyse, toteaa uhrin sisko.

      Tapausta tutkitaan tapahtumaseudulla Turussa, ja Turun poliisi on naisen asuinpaikan vuoksi pyytänyt virka-apua Helsingin poliisilta.

      Turun poliisi pyytää vihjeitä tekijän tavoittamiseksi. Mahdolliset tiedot tapauksesta voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen [email protected] tai puhelimitse 0295 446 710.

    • jjjnnbb

      .....

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      81
      2067
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1773
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1644
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      21
      1460
    5. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      64
      1394
    6. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      19
      1331
    7. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      76
      1318
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1292
    9. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1274
    10. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      11
      1245
    Aihe