Mahtavaa , että Raija avasi lounaspaikan. Tätä niin odotettiin ja ruoka on niin parasta. Kiitos ja käykää kaikki testaamassa valikoima on todella hyvä, salaattia on niin monenmoista, että siitä jo pelkästään syö mahtavan ateria, siihen päälle tuo lämmin ruoka - avot - kovan kilpailun laittaa parkanoon, toki ennenkin oli tarjolla, kaikki ei varmaan löytäneet kaupungintalolta - tai viitsineet siellä käydä. Kahvila Käenkulman "keitto-lounaan" lisäksi upea lisä meidän kylälle.
Raijan Holvi
18
4375
Vastaukset
- Raijanho
Mahtavaa että Raija avasi paikkansa.
- mätisäkki150kg
Tosi hyvä että parkanolaiset päsevät lihoon kunnolla, nyt raija rasvasta kunnolla
karsinokeenejä ja muita kaloreita kunnolla.- jkhjköjä
Tuskinpa vaan se uuden yrittäjän syy on, jos olet itse unohtanut huolehtia vartalostasi ja terveydestäsi
- Anonyymi
jkhjköjä kirjoitti:
Tuskinpa vaan se uuden yrittäjän syy on, jos olet itse unohtanut huolehtia vartalostasi ja terveydestäsi
Toki lihoo jos syö enemän kuin kuluttaa, yksinkertaista eikö vain? Vaan eivät ole kevyitä Raijan ruuatkaan?
Samat ruuat kiertää parin viikon välein: broileria vähintäin kaksi kertaa viikossa rasvaisten crem fraiche-kastikkeiden kera, makkaravalikoima, karjalanpastia, lihapullia, ylikypsää possua"
Yksitoikkoista ja kyllästyttävää, ei juuri vaihteluja! Kerran viikossa voi käydä, sitten kaipaa jo Ezzoa, Paroonia tai Lounasrappua.
Kalaa ei ole ruokalistalla näkynyt kai ikinä tai muita "kevyitä" ruokia, tosin uunivihanneksia runsaalla rypsiöljyllä välillä kyllä.
Paikka on lihaa syovän heteromiehen paratiisi oikeasti.
Naisille on sitten kyllä erinomainen salaattikattaus hyvällä leipävalikoimalla ja erinomaiset jälkiruuat, joissa ei sokeria, voita tai kermaa ole pihistelty,. Hetki huulila, loppuelämä lantiolla tyyliin leivottuja herkkuja?
- kauhaako
Tarviiko tosiaan ahtaa itsensä niin täyteen jotain perunamössöä tai
shilimönjää- Anonyymi
Heh heh, ei tarvi ja kohta ei enää saakaan? Sillä meillä on nyt ilmastouskovainen naishallitus, joka kieltänee kai lihansyönnin tai ainakin laittaa kovan lihaveron! Loppuu kaikki paitsi joulukinkun syöminen, lantut, nauriit ja porkkanasosekeitot köyhän ruokaa jatkossa.
No ehkä Holvissa ei broileri lopu, mitä lie muun lihan tilalle? Pastaruokia, laatikoita, kaöaruokia, keittoja, tuskin sentään? Niitähän on muut kylän kuppilat täynnä.
- kesäonparas
Missä tämä Raijan holvi on, aukioloajat ja lounashinta? näin ulkomökkiläisenä olisi kiva tietää..
- löytyynetistä
http://raijanholvi.fi/
tuolta löytyy tiedot- kesäonparas
Kiitos!
- pullapoikavaan
Huono valikoima kahvipullissa, todella huono. Tien toisella puolella kymmenen kertaa enemmän.
- Anonyymi
Näin tuli terveiset Käenkulman väeltäkin!
- Anonyymi
Käki metelöi palvelu on ihan hyvää
- LoppuHyvinKaikkiHyvin
Ihanaa ettei Parkanon paras kokki luovuttanut. Hienoa, ettei luovuttanut poliitikon rouvan painostuksesta ja selkään puukottamisen johdosta. Ahdistus ja painostus info naisen toimesta loppui ja tarina päättyi hyvin. Saattaa osua omaan nilkkaan kun ruokala entisessä leipomossa loppuu..
- Anonyymi
Taitaa loppua Holvilta asiakkaat kohta kokonaan, kun naapuritaloon avattiin uusi ruokapaikka Wanha Brankkari, Käenkulmakaan ei nykyaterioilla taida pärjätä tulokkaalle??
Brankkarissa mainio lounaspöytä ja herkullinen Ala Carte, hinnat ovat tosin kylän kovimmat, mutta lounaslistat kyllä toistaiseksi puoltaneet kovempaa hintaa.
Katsotaan pysyykö laatu hinnan tasolla jatkossa?- Anonyymi
Eivät ne Brankkarin lounaat ole sen kummoisempia olleet kuin Holvissa, salaattipöytä, leipävalikoima ja jälkkäri Holvillakin aina ollut erinomaiset, joten tasapeli sen osalta.
Ainoa isompi ero on Brankkarin monipuolisempi lounasruoan vaihtoehdot, siellä on muutakin ollut kuin porsasta ja broileria eri versioissa koko viikon?
On ollut mm. maksaa, nautaa ja kalaruokia. Toki hintaa lounaallekin silloin kertyy, mutta kaipa sitä kerran viikossa voi herkutella kalliilla puffee-lounaallakin itseään?
Nyt alussa toki siellä Brankkarissa on ollut ruuhkaisat lounasajat, mutta uutuudenviehätyksen kadottua syksymmällä varmaan pöydissä väljempää, eikä tarvi viruksia pelätä? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Eivät ne Brankkarin lounaat ole sen kummoisempia olleet kuin Holvissa, salaattipöytä, leipävalikoima ja jälkkäri Holvillakin aina ollut erinomaiset, joten tasapeli sen osalta.
Ainoa isompi ero on Brankkarin monipuolisempi lounasruoan vaihtoehdot, siellä on muutakin ollut kuin porsasta ja broileria eri versioissa koko viikon?
On ollut mm. maksaa, nautaa ja kalaruokia. Toki hintaa lounaallekin silloin kertyy, mutta kaipa sitä kerran viikossa voi herkutella kalliilla puffee-lounaallakin itseään?
Nyt alussa toki siellä Brankkarissa on ollut ruuhkaisat lounasajat, mutta uutuudenviehätyksen kadottua syksymmällä varmaan pöydissä väljempää, eikä tarvi viruksia pelätä?Aivan ja noissa muissa lounaspaikoissa osataan valmistaa myös kalaa, Raijanholvissa on tainnut olla tämä vuonna yhden, ja ensimmäisen, kerran kalaruokaa, olikohan haukipyöryköitä?
Tai on kai siellä salaattipöydässä joskus silliä tarjottu?
Lienee niin kiirettä puuhastella siellä kaulakorujen ja luontonallen kanssa, että ei aikaa ole kalasta ruotoja perkaamaan. Lihan saa pataan suoraan pakkasesta ja halvalla ja kun se miesporukalle hyvin kelpaa,mitä sitä silloin muuta tarjoaisi.
Kyllä asiakkaat tietää, mikä maistuu? - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Aivan ja noissa muissa lounaspaikoissa osataan valmistaa myös kalaa, Raijanholvissa on tainnut olla tämä vuonna yhden, ja ensimmäisen, kerran kalaruokaa, olikohan haukipyöryköitä?
Tai on kai siellä salaattipöydässä joskus silliä tarjottu?
Lienee niin kiirettä puuhastella siellä kaulakorujen ja luontonallen kanssa, että ei aikaa ole kalasta ruotoja perkaamaan. Lihan saa pataan suoraan pakkasesta ja halvalla ja kun se miesporukalle hyvin kelpaa,mitä sitä silloin muuta tarjoaisi.
Kyllä asiakkaat tietää, mikä maistuu?Hyvä pointti? Se voi jossain välissä kostautua tuo puuhastelu muiden huuhaan kanssa asiakkaiden hävitessä kilpailijoiden pöytiin.
Miettiä mikä onkaan liikeidea ja yrityksen pääosamista ja keskittyä siihen?
Toki jos taidot eivät riitä vaikeampien ruokien valmistukseen, kuin pakastebroilerin ja jauhelihan tekoon, olisi aika kutsua Hans Välimäki laittamaan Kuppila Kuntoon!
- Anonyymi
Lämmin kasvis voisi olla joskus jotain muutakin kuin porkkana/kukka-ja parsakaalisekoitus pakasteesta.
Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Kalle Palander kertoi fantasioivansa siitä, kuinka Kiira Korpi naisi häntä sträppärillä ahteriin
Sai potkut Yleltä. https://yle.fi/a/74-201400003164478- 162216
- 1882036
- 1071446
- 741316
- 74972
Nyt mielipiteitä kehiin?
Niin ,onko arvon kuhmolaiset teidän mielestänne kaupungin hommissa turhia työpaikkoja/työntekijöitä? Mielipiteitä tu57937IS: Paljastus - Tästä syystä Marika jätti Diilin kesken -Tilittää: "Jäi vähän karvas maku, koska..."
Diilissä lähti yllättäen yksi kisaaja. Voi harmi, leikki loppui liian varhain… Diilissä Jaajo Linnonmaa etsii vetäjää Ka2889Martina miehensä kanssa Malediiveilla.
Miksi täällä puhutaan erosta? Lensivät Dubaista Malediiveilĺe.119814Ei lumous lopu koskaan
Kerran kun tietyt sielut yhdistyvät kunnolla, ei irti pääse koskaan. Vaikka kuinka etsit muista ihmisistä sitä jotain tu59736