Naiskunto parani heittämällä

laastari-persuukseen

Laitanpa kommenttini tänne. Toki on molemmille osapuolille tärkeää, että mies pystyy ja on halukas = mieskunto. Mutta yhtä tärkeää on naisen seksikunto ja halukkuus. Jos ei ole parisuhdetta, missä tämä olisi todella tärkeää molemmille osapuolille niin sitten tällaiselle sinkkunaiselle ihan oman itsetunnon ja elämänlaadun ylläpitäjänä. Seksi on ihanaa ja tuo voimaa.

Itsellä halut katosi jo ennen vaihdevuosien alkamisia ja oli kadoksissa pari vuotta. Kukaan ei onneksi tästä kärsinyt, koska minulla ei kumppanini kuoleman jälkeen olllut suhdetta. Ei ollut edes halua suhteeseen, seksiin, läheisyyteen tai miehiin yleensäkään. Ei vaan kiinnostanut pätkääkään enää. Ja nuorena olin kovin menevää sorttia.

Homma hoitui hormonikorvaushoidolla joka on vaikuttanut viagran tavoin meikätyttöön. Kaikki ihmettelee tätä hehkua ja silmien pilkettä ja sitä haluaisi vaikka kerran pari päivässä jos vain olisi mahdollista. Halut on samat kuin 25-vuotiaalla. Huomaan puoleensavetävät miehet aivan eri lailla kuin ennen. Jännää vielä on, että olen ajautunut hormonihoidon myötä tilanteisiin, joissa olen sitten miestä saanutkin, huh. Jopa vakituisen suhteenkin, mitä en olisi uskonut. Sitä on muuttunut kärpäspaperiksi miehille ;-) Jotta kiitoksia vaan hormonikorvaushoidon keksijälle! Sain elämäni ja elämäniloni takaisin! Suosittelen kaikille ikääntyville naisille, jos vain terveys muuten sallii hormonien käytön.

5

224

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihanainenestrogeeni

      Aivan sama kokemus.Olen nauttinut seksistä enemmän kuin koskaan.Olen jo reilusti yli kuuskymppinen.En pelkää hormonihoidon "vaaroja"joita on suuresti liioiteltu.Nivelkivut lähtivät,tukka kasvaa,unihäiriöt katosivat.Elän tätä elämää mieluummin pari vuotta lyhyemmän pätkän,kuin tulen kärtsäksi kivulloiseksi vanhukseksi .Hienoa on seksielämä.Hoito kannattaa räätälöidä jokaisen oman tilanteen ja halun mukaa.Minä sain sisäisen keltarauhaskierukan,jonka teho päättyy kun olen 75v.Sitten katson laitetaanko uusi.Gynekologini sanoi,että hänen vanhin potilaansa,joka käyttää hormonihoitoa on 87-vuotias.Kierukan lisäksi sipaisen estrogeeni-geeliä päivittäin reisiin:) Luultavasti elän rikkaammin ja pidempään kuin ilman hormonihoitoa.Jaksan nimittäin paremmin lenkkeillä ja hoitaa itseäni muutenkin!

      • laastari-persuukseen

        Samoin mulla unihäiriöt on kadonneet ja samoin kummat kivut! Nukun tosi hyvin, ei ole kuumia aaltoja, ei kärttyisyyttä ei näköalattomuutta. Aina siihen näköalaan ilmestyy vaan joku hemaiseva mies, jonka kanssa tekee mieli kaikennäköistä. ;-) Ja miehetkin on jostain syystä kiinnostuneita aivan toisella lailla, silmien ilmeestäkö se johtuu vai mistä?

        Minä olen valmis ottamaan riskit, kun puhuit noista liiotteluista. Siis minusta kanssa vuosikin tällaista elämää on tuhannesti parempi kuin kymmenen vuotta kitua kaikkien vaivojen ja ketutuksen kanssa äkäisenä, katkerana ja haluttomana mihinkään. Ymmärrän entisaikojen kärttyisät vanhenevat naiset, kun ei ollut näitä hoitoja jotka on parantaneet elämänlaadun todella sille tasolle missä se oli kolmikymppisenä tai alle. Seksistä nauttii aivan eri tavalla ja esim. orgasmin saan todella helposti.

        Olen kyllä ottanut takaisin seksittömät vuodet ihan täysillä ja tulen jatkamaan niin kauan kuin vaan jaksaa. Ja aion jatkaa hormonihoitoa kanssa niin kauan kuin mahdollista.

        Tsemiä sullekin! ;-)))


    • Mahtavaa! Olenkin ihmetellyt miksi kuulen liian usein keskusteluja, joissa nainen toteaa: " enhän mä nyt enää mitään seksijuttuja ku mä oon niin vanha!", ei sitä ikää pidä niin tarkkaan tuijottaa, apu voi tulla odottamattomalta taholta.
      Itseäni kiinnostaa iloiset, rohkeat ja innokkaat naiset, sen enempää ikää kuin kauneutta katsomatta.
      Jos istut lyhistyneenä, suu mutrussa, varmasti kävelen ohi!
      Jos elämän aikana olet kokenut ihanaa seksiä, varmasti juuri sinulla on vielä mahdollista kokea sitä uudestaan!

      • Anonyymi

        Hienoa! Kiitos tuosta Frog. Olen huomannut saamani huomion, olen 70v.
        oloinen, energinen ja halukas. Aina en ole ollut, oikeisiin asioihin keskittyminen
        auttoi.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Hienoa! Kiitos tuosta Frog. Olen huomannut saamani huomion, olen 70v.
        oloinen, energinen ja halukas. Aina en ole ollut, oikeisiin asioihin keskittyminen
        auttoi.

        Kiva kun kirjoitukseni miellyttää!
        Olen tavannut itseäni selvästi vanhempia naisia, joilla on intoa vaikka kuinka paljon! Hyvä niin! Nautitaan elämästä! Hymyillään kun kohdataan😋


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      93
      6738
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      29
      2676
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2263
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      80
      1931
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1681
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1477
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1377
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1351
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1294
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1243
    Aihe