W7 Update ei toimi

Pahinpulmaikinä

Ms supportista saa ohjeen Fix it mutta ei pystynyt korjaamaan seuraavaa ongelmaa: Virhe tunnus on 0x 8024402 C (2016-06-30-T-05_12_37 josta löytyy keskustelua netissä,ei suomeksi. On niin sekava ettei saa selvää miten voisi korjata. Ettei menisi pahemmaksi.
Järjestelmän palautuksen olen tehnyt huhkuulle ja ei ala etsiä toukokuun poistettuja päivityksiä. Olisi pitänyt tehdä palautuspiste ennen. Kone jatkaa tuloksetonta päivityshakua 50% prosessori teholla. Palautuksen takia myös Tietoturvaohjelma katosi ja piti palauttaa sekin koneelle uudelleen.
Täytyy kai asettaa W Update niin ettei hae koskaan päivityksiä silloin on hiljaista.
Mitä pitäisi tehdä tuon alussa olevan koodin mukaan? Onko jollain kokemusta?

19

338

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • apinajagorilla
    • MItenKehtaatteMS

      Windows on ilmeisesti päättänyt pakko syöttää W10 koska ei ole apua tukisivuista. Itse en halua nykyiselle kannettavalle koska kone on hyvä uudehko ja laadukas muuten. MS työkalu Fix it ei korjaa tuota vikaa josta virhesanoma,päiväys vaan muuttuu kun hakee apua. Netistä ja YT löytyy korjausehdotuksia joita ei uskalla kokeilla kun ei tiedä tarpeeksi asiasta.
      Prosessori käy mutta mitään tulosta ei tule. Kone on käyttökelvoton jos antaa hakea koko ajan. Jos sallisi automaattiset päivitykset MS asentaisi W10 koneelle.WUpdate Muistiosta näkee että wuauserv käy koko ajan vie 50% tehot ja etsii päivityksiä.
      Katselin jopa uusia W10 kannettavia ja monet halvimmat ovat kosketuslevyllä käytettäviä. Saako niihin hiirtä? MS tarkoitus on tehdä W7 käyttökelvottomiksi. Itse pidän Android laitteista jos olisi kiinteä Lan mahdollista niin ostaisin kannettavan 14".

    • Tubutin_linuks_kurttaus

      Pitää pystyä erottamaan kurttaukset eli tubuttimet tietokoneen käyttöjärjestelmistä.....† Hi hi hi hi.....†
      Eipä ole riemulla rajaa, kun Windowsilla surffaa ♥

      • windows-herrasmies

        Paksa-aivo Anni-Helena Ristintumputtaja....† osoittaa taas mikä pölvästi hänestä onkaan tullut kahdeksan vuoden XP- ja W 7-kurttausten käytöllään.


    • wsusoffline---

      Kannattaa kokeilla googlata wsusoffline sillä voi saada päivitykset taas toimimaan

    • PahinOngelmaonWindows

      Windows Update W7 kannettavassa on lakannut toimimasta. Koneella ei ole niitä kympiksi muuttavia päivityksiä. Huhtikuun päivitykset viimeiset koneella. Toukokuun kohdalla epäonnistumisia ja niitä ei ole koneella kuin kolme: IE kooste,-99 loppumisen, jonka sanottu auttavan,jotka hain erillisinä Ms sivulta nyt heinäkuussa. Kesäkuun alussa Update on viimeinen merkintä ettei ole saatavilla ja sitten ollut vain prosessikuormitus ja turhaa haeskelua. Lokista näen että koko homma gupdate on alun jälkeen pysähtynyt mutta kone käy silti tyhjää. Jos käynnistän itse päivityksien haun niin näkyy teksti että tekee sen nykyisen tehtävän jälkeen?mikä on? Joten. Asetus on nyt älä hae koskaan päivityksiä. Enkä tiedä miten ongelman saa korjattua. Ms Fix apua jo käyttänyt x3 tuloksetta. Joku todennus ongelma edelleen.
      Onko W7 Update tapa muuttunut toiseksi? Itse haetut päivitykset näkyy Ohjelmien päivitysluettelossa. Updatesta näkyviin ei ole luottamista. Jos haen itse erillinen kaikki päivitykset toimiiko kone vai sekoaa täysin? Pirullista koska mitään uudelleen asennuksia en osaa tehdä tai voi,ei ole levyjä vain erillinen Recovery levy osio koneessa joka palauttaa tilanteen aivan alkuun,koneessa on Service pack 1. mutta ne lähes 500 W päivitystä tulisi sitten uudelleen. Kone on ollut vasta 3v käytössä,pidän seiskana.

      • digi-info

        Luo palautus levy ja asenna uudestaan. Ei sinne mitään 500 Watin päivityksiä tartte ladata ja asentaa.


      • digi-info
        digi-info kirjoitti:

        Luo palautus levy ja asenna uudestaan. Ei sinne mitään 500 Watin päivityksiä tartte ladata ja asentaa.

        Asennuslevy tarkoitin.


    • update-365

      jos oikea alakulma -> oikea hiiri -> start task manager -> cpu usage: on jatkuvasti 50% ja processess -> scvhost.exe: cpu on tuolla 50% tienoilla jatkuvasti.

      kannattaa kokeilla:
      start -> services.msc -> windows update -> startup type: manual.

      viimeaikoina joidenkin micro-softin tarjoamien ilmaisten ohjelmien asentamisen jälkeen windows update on alkanut toimimaan ongelmallisesti. Joten kannattaa myös deinstalloida kyseinen asennus.

    • nopein-tapa

      Oli tässä yksi kone jolle vasta tein Win 7 SP1 puhtaan asennuksen.
      Sitten asensin ne SP1:n jälkeiset mukavuuspakettipäivitykset (ks. tämä palsta) eikä tässä ollut mtään ongelmaa.
      Tämä taitaa olla nopein tapa jos haluaa Win 7 päivitysongelmasta päästä eroon.

      • Käyttäjäseurantaa

        "Oli tässä yksi kone jolle vasta tein Win 7 SP1 puhtaan asennuksen.
        Sitten asensin ne SP1:n jälkeiset mukavuuspakettipäivitykset (ks. tämä palsta) eikä tässä ollut mtään ongelmaa.
        Tämä taitaa olla nopein tapa jos haluaa Win 7 päivitysongelmasta päästä eroon".

        Convenience Rollup (KB3125574) sisältää myös telemetriankeruuosat KB3068708, KB3075249, KB3080149 päivitysten muodossa, jotka lisäävät seiskaan kaikki samat tiedonkeruutoiminnot mitä kympissä on. Ja koska Convenience Rollup (KB3125574) näkyy Windows Update -kohdassa vain yhtenä tiedostona näitä osia ei voi edes poistaa käytöstä jälkikäteen, toisin kuin Windows Updaten kautta päivitykset yksitellen ladaten.
        http://keskustelu.suomi24.fi/t/14291211/microsoft-helpottaa-isosti-windows-7-paivittamista
        No tämähän on tietenkin Microsoftin tarkoituskin helpottaa asennusta mutta pakkosyöttää telemetriatiedonkeruuosat Windows 7:aan.


    • MsRikkooKoneet

      Minulla WUpdate Fix it tarkastuksessa tuli esiin virhe 0x80070005 joka tarkoittaa Access denied. Mutta ei ohjetta miten korjata se. Netistä löytyy useita kuvauksia em. Koneen W kansiosta näkee Muistion jossa driverit ok mutta päivityksiä ei löydy. Silti kone jatkaa jotain hakua ja suoritin vie puolet tehoista tähän. Koneen saa hiljaiseksi vain kieltämällä päivitys haun. Odotan elokuuhun tuleeko jotain ratkaisuja. Kymppiä en asenna nykyiseen kannettavaan,joka toiminut hyvin kevääseen asti.

    • 0pisteestä

      Meillä Sonyn Vaio teki tuon ajat sitten eikä tukiohjeista ja uudelleen ohjelmien asennuksista ollut mitään apua, vasta kun asensi kokonaan uudestaan alkoi pelittää normaalisti.

    • RatkaisuOngelmaan

      W7 Update ongelmiin auttaa päivitys KB 3161608 asentaminen koneelle. Se on erillispäivitys jonka tiedoston lataamisessa on ohjeet Ms sivulla.
      Kun päivitys on asetettu ja kone uudelleen käynnistetty niin päivityksien haku ei kestä kauan ja asennus onnistuu. Prosessorin kuormitus palaa normaaliksi.
      Kuukausia kestäneeseen ongelmaan tuli viimein ratkaisu.

      • just_joo

        Miksi tuo on sitten vain valinnainen päivitys eikä suositeltu tai peräti tärkeä päivitys. Eikä sen lataamisesta koneelle edes tule mitään jolloin sitä ei voi asentaakaan.


      • KorjausViimein

        Huom, Se on korjauspäivitys kuukausien W Update ongelmaan. Ilman sitä Update ei toimi eikä lataa päivityksiä. Päivitykseen on linkki suoraan toisessa aloituksessa jossa ohje.
        LUE ketjussa aloitus WINDOWS UPDATE JURRAA VAAN EI PÄIVITÄ niin lopussa linkki suoraan suomeksi on ohjeet ja se toimii. Kone tekee sitten nopean päivitushaun ja ongelma on ratkaistu. Suoritin ei kuormitu enää turhasta tyhjän jauhamisesta. Tuuletin ei pauhaa. Tuo mainittu päivitys ei tule Updaten kautta odottamalla. Jos ei toimi niin käyttäjällä on muuta vikaa koneessa tai ei osaa asentaa sitä koneelleen.


      • just_joo

        Latasin päivityksen tuolta https://www.microsoft.com/fi-FI/download/details.aspx?id=52974 Tuli ladattuihin tiedostoihin. Tuplaklikkasin sitä ja annoin järjestelmänvalvojan salasanan ja aukesi ikkuna jossa luki "Asennusta valmistellaan....". Vähän ajan kuluttua kuulokkeista kuului terävähkön nasaali PONG-ääni ja lupaava "Asennusta valmistellaan..."-tekstin tilalle tuli sangen lohduton "Asennusohjelma kohtasi virheen 0x80080005 Palvelimen suoritusvirhe-teksti. No ei hirveästi haittaa koska Updaten saa pois päältä resurssienvalvonta-paikassa.


      • Minullatoimihyvin

        Minulle tuli tuo sama virhe ilmoitus, tarkoittaa identiteetti todennus ongelmaa,kun käytin Ms Fit it tarkistus ja korjaus ohjelmaa. Kokeile sitä Fit it ensin jos on jotain muuta vikaa koneessa niin se korjataan automaattisesti. Tulee lista mitä havaittu ja virhekoodit. Edellä mainittu KB päivitys asettui ongelmitta koneeseen ja sen jälkeen Update alkoi taas toimia normaalisti koneessani.
        W Updaten kuukausien toimimattomuus ongelma on ollut yleinen keskustelun aihe myös engkielisillä sivuilla.


      • Toimiiyoimiii

        Siis Ms sivuilla on FIX IT työkalu joka tutkii koneen W Update vikoja. Lopuksi tulee lista mitä on korjattu tai on korjaamatta. Tarkistus ei kestä kauan. Fit it ei korjaa sitä ongelmaa johon tuo erillisis päivitys on tarkoitettu. Korjaa muita vikoja.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7060
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      30
      2741
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      33
      2313
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      87
      1996
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      14
      1717
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1515
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1361
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    10. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      32
      1298
    Aihe