Tiedämme mikä IPu on

muka1500km

Ipu on tänä päivänä pelkkä Venäjän bulvaani ja heikkotasoinen trolli sekoittamassa maan yhtenäistä linjaa ja tietä itsenäiseen turvalliseen huomiseen.

14

137

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • aloitetta.kehiin

      IPU:n kohtalo on kadota unholaan, se tapahtuu välittömästi kun s24 perustaa foorumeita oikeille puolueille ja poistaa tämän joillekin asioista perillä olemattomille harhaanjohtavan keskusteluketjun puolueiden alta.

      • se-kommunisteista

        Niin. Eduskuntapuolueet ovatkin taas ryhtyneet ilotulitukseen IPUa vastaa. Pelko EU-erosta on suuri noitten länsikomunistien taholta kun IPU ei suostu lahjoittamaan kansan palkkoja rosvoille vaan toteuttaa Suomessa uudistuksen jolla verotus puolittuu. Sitten kyllä loppuu kaikki pörssi- ja yritystuet joilla kansan työn tulokset varastetaan.


      • Varokaa-ipuja
        se-kommunisteista kirjoitti:

        Niin. Eduskuntapuolueet ovatkin taas ryhtyneet ilotulitukseen IPUa vastaa. Pelko EU-erosta on suuri noitten länsikomunistien taholta kun IPU ei suostu lahjoittamaan kansan palkkoja rosvoille vaan toteuttaa Suomessa uudistuksen jolla verotus puolittuu. Sitten kyllä loppuu kaikki pörssi- ja yritystuet joilla kansan työn tulokset varastetaan.

        Ei pelko EU-erosta ole kenelläkään niin suuri, kuin se pelko, joka syntyy siitä, että tuollaiset idiootit kuin IPU:n rippeet nyt sattuvat olemaan, pääsisivät sössimään valtion asioita.

        Totuus näkyy jo siitä, millä tasolla näiden ns. IPUssa itensä korottaneiden talous kaikista mahdollisuuksista huolimatta on ja miten he sitten hoitavat IPU:n taloutta. IPU on pelkkä konkurssikerho lainarahalla! Jäseniä rahastetaan mennen tullen ja palatessa. Sitten se vähäkin raha syydetään johonkin huisan v*ttuun, jonkin veroparatiisin alla toimivan ryssäpalvelimen ala-arvoiselle ylläpidolle.

        Kun verotus puolitetaan, millä maksetaan palkat, eläkkeet, se IPU:loisten suuri tarve hyysätä maahantukeutuvia elintasopakolaisia ja monet monet muut asiat? Venäjällä tuolla IPU:n malliesimerkki maalla työttömyys on paljon suurempaa, yrityksiä kaatuu ja mafiat jylläävät. Se se olisi näiden IPU:loisten taivas.. Eivät varmasti usko itsekkään tuohon, mutta nämä ns. ihannemaalailut ilman perusteita, sekä suora valehtelu ovatkin pelkkä täky vedessä hölmöjä varten. Kun edelliset idiootit on lypsetty kuiviin, pitää saada taas uutta ajattlematonta pohjasakkaa satimeen, jotta troikan jälkeisillä riittää millä öyhöttää ja tehdä myyrän työtä itsenäisyyden peruspilaria nakertaen.


    • veren.roisketta

      IPU keskustelupalstassa on ollut tämän vikonlopun hiljaista, pari perusipulia teemoineen on loistanut poissaolollaan ja palsta on pysynyt kiitettävän siistinä. Viimeinen alapääjuttu ja huorittelukin on vaipunut jo alaosaan sivua. Mietinmkin jo, että ovatkohan ottaneet neuvoista vaarin ja tuleet järkiinsä, mutta sittenhän mää hokasinkin, toinen on Venäjällä ja toinen on ultran rajatietomessuilla joista ko messujen asiakaskunta pääosin muodostuu.

      Povari on katsonut (kannattaja)korteista, että vuonna 2172 IPU:a onnistaa joten työ ei ole turhaa.

      Oletko mies (*)(kimbe s) vai nainen(!) naistenmies vai miesten(¤) vai naisten( p')oi yön kuningatar.. pohtii valvova leenuli

    • poloista.poloista

      Joku IPUn hörvelö jo keskiviikolle selvisi sen verran, että alkaa jaaritella joutavia ilman järjen häivää. Pistäisi edes oman taloutensa kuntoon, ennekuin maalailee samaa vanhaa perkeleen kurimusta ja katastrofia jo kolmatta kymmenettä vuotta kansalla, vaikka kansalla menee paremmin kuin koskaan Kekkosen aikana.

      Mutta kun on jo lapsena saanut pesuveden mukana volgan takaista hapatusta, niin komukiima vaan jyllää, ei sitä voi järjellä selittää.
      https://www.youtube.com/watch?v=TvrLV2Glvwo&list=PLAD4255283156F566

    • R.I.P.i.p.u

      Sekava ja epäjohdonmukainen, siis epäluotettava turhake IPU on.
      Yrittää kalastella kaikkia, mutta sielunsa on sysimusta ja umpijäinen.

    • tallaa.ipuiilit

      Kuihtuva komukaiku väärennetyllä nimellä, ryömimässä takaovestasi sisään. Tosin alkaa siinä kakkatunkio ja mädännäisyys sen verta lemahtaa, ettei mene kehenkään täysijärkiseen täydestä.

    • iputinisteja.stana

      IPU ajaa diktatuuria ja herravaltaa, kaikesta komukatkuisesta Nygård kirjoittelusta huolimatta. Rosanauhaa on alkanut himottaa ja sama mikä järjestelmä on menossa, se on joka tapauksessa IPU:n mielestä paras, kunhan se on käytössä Venäjällä.

    • tsuhnan.sutasu

      Vieraan vallan hyväksi toimii IPU ja keinoja kaihtamatta.

    • kreml.käskee

      Nyt on monella IPU:lin ryssätrollilla sormi syvällä suussa ja mietintämyssyistä nousee sauhu, miten he muotoilevat perustelluksi takinkääntönsä mustamaalaamaansa Turkkia kohtaan, kun nyt siitä hävittäjän alasammuttajasta kuuluukin taas tykätä.

    • ukri.uhraa

      Tässä taas lisää IPUnisteille sanamuotoilu ja kielijumppaa.
      http://www.iltasanomat.fi/ulkomaat/art-2000001237527.html
      Venäjän valta Krimillä ei sitten Krimin asukkaille taida kelvatakaan ja suurta ja mahtavaa uskalletaan uhmata. Kukapa ei vieraan vallan ja sorron alla niin tekisi, kun vaihtoehtona on aito itsenäisyys.

    • puolueeton.ryssäri

      Sama peli jatkuu edelleen IPU:sa, tosin hiipuvin kannatuksin ja loppujenkin jäsenten uskon ja tarmon hiipuessa.

    • bvcbvcb

      Avaus oli idioottitason trollaus, kuten saman avaajan kommentitkin joilla kyseinen höpöerö avaaja nosteli omaa juttuaan. Tosiasia on:

      "IPU-Itsenäisyyspuolue on sotilas- ja turvallisuuspoliittisesti puolueettomalla linjalla - ei itään eikä länteen, vaan molempiin suuntiin presidenttimme avaamalla kahden välisyyden linjalla, jonka muun muassa Saksa on hyväksynyt.

      Näin itsenäisiä kuitenkin saamme olla, että presidentti Niinistö käy liennyttäviä kahdenvälisiä keskusteluja Venäjän kanssa - muun muassa haluten lentoturvallisemman Itämeren. Tätä IPU-Itsenäisyyspuoluekin haluaa - ollen ainoa kansanliike, joka haluaa selkeästi pysyä kansakuntamme enemmistön mukaisesti erossa Natoon liittymisestä "

      http://ilkkaluoma.puheenvuoro.uusisuomi.fi/221422-nyt-syntyi-timo-soinilta-raskas-ulkopoliittinen-virhe#comment-3352016

      • ansioitunut.höperö

        Kamalan uskottavaa! hienoa poikkeus joka vahvistaa säännön..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      54
      4336
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2209
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1724
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1468
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      23
      1400
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1278
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1195
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1126
    9. 22
      1076
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1004
    Aihe