Yhdistelmämatka Koh Lanta-Ao nang

kaksikärpästä

Varasin tänään pitkäaikaisen unelmani Krabille 2viikkoa, niin että ensin olemme viikon Koh Lantalla ja toisen viikon Ao nangissa. Onko mahdollisesti täällä muita vastaavaa matkaa tekemässä tai onko joku ollut? Menikö kaikki hotellin vaihdot putkeen ja oliko vaivan väärti? Hiukan kalliimpi tuo on kuin yhdessä hotellissa olis koko loman.

13

351

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Koirulit

      Me varattun matka mutta vain koh lantalle. Ikinä ei olla ennen thaimaassa oltu ja haluttiin rauhallinen kohde :) krabille ajateltiin tehdä päiväretki lantalta kuten myös phiphi saarille. En malta odottaa reissua

    • Janetski201629

      Hei, samanlaiseen ratkaisuun päädyimme mekin. Koska paluulento ja kotiin lähtö on Koh Lantalta ihan hullumaiseen aikaan, aamuyöllä neljän pintaan. Vaihto kohteesta toiseen tapahtuu luontevasti. Matkanjärjestäjä hoitaa kaiken... tai ainakin näin on kerran vastaavassa tilanteessa tapahtunut ja nytkin niin on luvattu.

    • iloinenreissaja

      Sitä minäkin mietin, että aikataulutus pitäis osua aikas hyvin, kun kone laskeutuu Krabin kentälle joskus 6 maissa? Siitä menee ehkä matkatavroitten saannin jälkeen 3-4tuntia Koh Lantalle? Hotellihuoneen saattaisi saada korkeintaan klo12? Joten ihan sama missä tuon hotellihuoneen odotusajan reissaa?Takaisin lähtö on kans hullunaikaisin, joten jo Ao Nangissa ollessa on voittanut ainakin 2-3 yöuniaikaa, eli tarvii herätä huomattavasti myöhemmin kuin jos lähtis Koh Lantalta kentälle?

    • ExRespa

      Hotelli vuorokausi alkaa klo 12:00. Huoneita ei anneta aikaisemmin jos hotelli on täynnä niinkuin matkanjärjestäjien käyttämät hotellit usein ovat
      Ao Nang on hieno kohde. Kauniita rantoja Koh lanta hyvä kohde. Vaihtakaa uikkari alle ja hotellin altaalle odottamaan huoneen vapautumista, sen voi saapuvat vieraat tehdä. Siivous vie oman aikansa .

    • chillaillaan

      Tehtiin tollanen reissu pari vuotta sitten :) hotellin vaihto meni hyvin, ei tarvinnut odotella lauttoja ja muutenkin kaikki sujui oikein mallikkaasti :) Lantalla olimme ekana, ja siellä jouduimme huonetta odottelemaan muutaman tunnin..mutta kävimme syömässä ja istuimme allasbaarissa..suosittelen ottamaan arskarasvan vähintään sillai helposti saataville :D Tykkäsimme enemmän ao nangista, ja sinne varattu uus reissu ens talvelle :) Lanta oli vähän liian alkeellinen mesta meidän makuun, sähköt meni viikon aikana MONTA kertaa ja yhen kerran oli koko päivän pois. Hyviä ravintoloita kyllä oli kivasti! Mutta oli kyllä hyvä valinta..näki molemmat paikat ja nyut tiedetään ainaki kumpi paikka enemmän meijän mieleen.

      • reissuaodotellen

        Kiitos rasvavinkistä.Pitää ajatuksella pakata tavarat, että saa nopsasti uikkarit ja muut tarvikkeet. Näin mekin ajateltiin, että mukava nähdä molemmat kohteet ja jos ei toinen paikka miellytäkkään, niin ei mene ihan koko kaks viikkoa pilalle. Vähän onkin ajatusta ensimmäisestä viikosta, että se olis sellainen lepoloma sannassa pyöriskellen, eli ei suuria odotuksia.


      • ria55

        Me oltu kaksi kertaa yhdistelmälomalla. Eka koh mook/ao nang viikko kummassakin ensin koh mook. Toinen kerta koh mook viikko ja koh lanta 2 viikkoa. Kaikki sujui hyvin vaikka toisella kerralla kone myöhässä 12 tuntia. Tykättiin koh lantasta vaikka lauttojen odottelu kesti kauan. Koh mook rauhallinen sai rauhoittua tuon eka viikon.


    • Musclemax

      Kaikki toimii kyllä ok, nythän Lantan toinen lauttamatka jää pois, koska silta käytössä jonkin aikaa jo.

      Molemmat kohteet on jees, omaan makuun Lanta parempi... Kaikki hotellit liki rantaa. Nangissa pääsee taas pitkähäntiä käyttämään paremmille rannoille päästäkseen.

      Nastaa lomaa !

    • sannikka2000

      Hei! Varasitteko matkat finnmatkoilta? Kuuluvatko lentokenttäkuljetukset ja lauttamatkat hintaan? en oikein mistään löydä vastausta.

      • yhdistelmämatkalle

        Minä varasin tjäreborgilta ja siinä on rasti ruutuun jos haluaa kuljetukset lentokentältä.Pidin sitä ihan kohtuuhintaisena, etten viitsi edes yrittää jotain omaa kikkailua. Yhdistelmämatkalla se hotellin vaihto kuuluu jo siihen yhdistelmähintaan. Katselelin kyllä ennen varausta myöskin finnmatkojen, mutta pidin niitä sekavana ja kalliina. Ei niin hyvä paketti.


      • Sannikka2000

        Mutta saajo yhdistelmän varattua tjärelläkin netistä omatoimisesti vai pitääkö olla yhteydessä myyjään? Finmatkoilla saa rauhassa katsella ja netissä valita, tjärellä ainakaan meksikoon ei saa. Itse haluaisin omatoimisesti valita ja rauhassa miettiä. Toki hinta ja kohteet ratkaisevat. Saako kysyä mitkä hotellit valitsit?


      • yhdistelmämatkalle

        Nimenomaan itse pläräsin netissä tjärensivuilla. Siellä on sellainen valikko kuin yhdistelmämatkat ja ensin valitsee sieltä, että minnekkä haluaa ja sen jälkeen voi vaihtoehdoista valita itselleen sopivat hotellit. Me ei otettu mitään kallista hotellia, kun ei siellä juuri olla kuin nukkumassa, eli lantalta otettiin Lanta Villa Resort, koska se tuntui olevan sopivan lähellä rantaa ja Ao Nangista Timber house. Oliko hyvä vai oliko huono? Sen voin sitten kertoa helmikuussa kun palaamme. Periaatteessa olen aina ollut sitä mieltä reissussa, että oli hotelli minkätähden hyvänsä, niin meikäläisestä se on kiinni onko kivaloma vai ei.


    • Helmikuussa menossa myös Koh Lanta/Ao Nang. Tjäreborin kautta. Ensin otettiin matka Apollolta, mutta jostain syystä yhdistelmämatkaan tuli lisähintaa. Tjäreborgilla ei lisähintaa tullut. Ainoa miinus oli, että kaikkia hotellivaihtoehtoja ei voi ottaa. Kuljetukset kuuluvat hintaan. Lentopaikatkin on jo varattu finskiltä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      202
      7909
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      42
      4502
    3. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      27
      2198
    4. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      19
      2099
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      28
      1925
    6. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      40
      1775
    7. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1726
    8. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      22
      1679
    9. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      17
      1623
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      39
      1448
    Aihe