Miehen alistaminen parisuhdeseksissä?

Seksologisti

Miehet kertovat täällä aika usein tarpeestaan tulla naisen alistamaksi erilaisin tavoin: potkuja munille, kumppareilla tallomista, siveysvyön käyttöä, strap-onia takamukseen, ja niin edelleen...

Mielikuvitusta riittää ja tarve tällaiseen seksiin tuntuu olevan todella kova. Mikä on fantasiaa ja mikä taas oikeassa parisuhteessa toimivaksi havaittua todellisuutta, jää usein vähän epäselväksi.

Olisikin taas mukavaa kuulla rohkaisevia ja todellisia onnistumistarinoita, millaisia muotoja miehen seksuaalinen alistaminen/alistuminen teidän suhteessanne saa, ja miten homma toimii niin että kumpikin nauttii yhtälailla. Voiko normaali nainen aidosti saada seksuaalista nautintoa siitä että vakituinen kumppaninsa alistuu kyykytettäväksi, vai onko kyseessä vain miehen fantasian toteuttaminen tämän mieliksi?

33

7978

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyllä normi nainen saa aika paljon jos mies alistuu. Juuri sellaista seksiä kun haluaa. Ja silloin kun haluaa

    • ZekeDex

      No sun kysymykseen suora vastaus: Kyllä ois ihan helevetin kiihottavaa päästä esim joidenki hienojen rouvien bileisiin vaikkapa tarjoilijaksi , laittamaan hyviä juomia, ruokia ja sitte myöhemmin vähä muutaakin palvelua, keksikää mitä se vois olla ...

    • Näkisin asian niin, että naisen luonteesta riippuu kuinka paljon saa nautintoa tuollaisesta. Itselläni on kokemuksia FWB-suhteesta, joka oli vähän tuon kaltainen. Lähinnä nuolin tuota naista, paljon ja joka asennossa. Tykkäsi istu naamalleni ja "pakottaa" nuolemaan pitkään ja perusteellisesti. Sai orgasmin melko herkästi ja tahtoi niitä paljon. Siis tuon kaltainen nainen voisi hyvinkin nauttia ihan parisuhteessakin siitä, että mies olisi hänen käytettävissä tyydytykseen, jota tarvitsee ja paljon.

    • Chastys__

      Meillä nainen alistaa minua ja molemmat nauttii. Naiseni nauttii erittäin paljon siitä, että kärsin kiimaisena vieressä ja pyydän saada pillua ja helpotusta paineisiin. Tämä on se mistä nainen innostuu. Sen lisäksi tulee kaikenlainen kiusottelu ja nöyryytys joka vain lisää himojani ja haluja naistani kohtaan, joka taas innostaa naistani entistä enemmän. Lopulta tuskani on niin kova, että saan tulla jollain vaikealla ja nöyryyttävällä tavalla (esim. Runkkaamalla korkkareille ja nuolemalla mällit). Oravanpyörä hyvällä tavalla. Meillä on käytössä siveysvöitä, sidontavälineitä ja ihan kainelaisia leluja. Kaikkia näitä käytetään vain seksileikkien yhteydessä.

      Perus miehen alistaminen ei siis naistani kiinnostanut, mutta kun se alistaminen saa kiihottumiseni äärimmilleen ja haluan naistani enemmän kuin koskaan niin sitä kautta alistaminen on tullut meille pysyäkseen. Tietenkin kiihottumiseni hyödynnetään usein hyvin. Hierontaa, nuolemista, tyydytyksiä ja mitä vaan naiseni hyväksi.

      Muille naisille vinkkinä voisi sanoa, että mieti mikä saa itsesi kiihottumaan erityisesti ja mieti miten saat miehesi toimimaan niin.

      C

    • Kyllähän kunnon rietas facesitting jossa nainen kiljuu orgasmeissaan istuessaan naaman päällä niin että reidet tärisee horkassa ja ejakuloi suuhun.
      Se on satulanaaman taivas ja taivaallista naisellekin joka siitä estottomasti haluaa ja kehtaa nauttia.
      Sitä ei vaan kotona saa, eikä ole aikoihin löytynyt täältäkään, tosin en ole enää ees jaksanut juuri etsiäkään.

    • joutikset

      Kompromissi. Vaimoni tietää erimuotoisen alistamisen kiihoittavan minua ja toisaalta minun sitomiseni tarjoaa hänelle vapauden toteuttaa mielihalujaan.
      Aktiivisuutemme ovat eri paria joten selvintä on, että vaimo päättää ajankohdat ja muodot. Osa tapahtumaa on etupäässä minun mielitekojeni tyydyttämistä, osa on hänen oikkuihinsa mukautumista.
      Minut liekaan, tallomista, nuolettamista varpaista ylöspäin.
      Ennen pääni vetämistä jalkoväliin minun sidontani tekstiilisillä, pikalukollisilla pakkakushihnoilla ja köysillä.
      Minun härnäämiseni, kiusaamiseni ja "esineellistämiseni". Kivesteni ja siittimen nyörittäminen. Jatko maun mukaan. Usein minut pakotetaan lopuksi runkkaamaan itseni.
      Joskus minut "unohdetaan" pakettiin ja vaimoni odottaa vapautumispyyntöäni eikä välttämättä reagoin ensimmäisiin.
      Rehellisyyden nimessä on tunnustettava, että minä olen selkeästi enemmän saavana osapuolena. Senkin vuoksi on hyväksi tuo vaimon päätösvalta sessioiden tiheydestä ja sisällöstä.
      Kyllä tälläinen antaa väriä kahden eläkeläisen elämään.

    • Ihmettelenvaan

      Onko niin että ei ole tämän enempää kokemuksia asiasta? Muutama pari suomessa harrastaa näitä?

    • paatsama

      Heippa!

      Yritänpä elvytellä tätä aihetta, kun itsellä tästä tuli yllättäen ajankohtainen.

      Olen seurustellut miesystäväni kanssa vajaan vuoden ja seksi on ollut melkoisen hyvää. Kummallakaan meistä ei ole mistään "erikoisemmasta" pienintäkään kokemusta ja mieheni on minua perusasioissakin hieman kokemattomampi. Tästä johtuu luultavammin se, että hänellä iskee joskus suorituskykyä haittavaa jännitys päälle.

      Kerran näin käydessä olin itse jo niin kiimoissani, että oli vaan pakko päästä huipulle. Painoin mieheni selälleen, istuin kasvojen päälle ja käskin (nimenomaan KÄSKIN) nuolemaan. Tilanne oli itselleni niin vieras, että en uskonut pystyväni rentoutumaan lainkaan. Yllätyksekseni kuitenkin tilanne oli myös niin kiihottava, että tulin todella nopeasti ja voimakkaasti. Vielä enemmän yllätyin siitä, että myös mies tuli melkein heti jälkeeni (oli ottanut oman käden käyttöön :)). Hieman nolona hän tunnusti, että yksi salainen fantasia toteutui, oli aina haaveillut että nainen tulisi kasvojen päälle ja "pakottaisi" nuolemaan.

      Kokemus oli todella käänteentekevä ja avasi meille ihan uuden oven. Ollaan tätä varioitu tässä varovaisesti eteenpäin. Esim. Eilen olimme viereisessä pitäjässä näköalatornilla ihan muuten vaan ja kun huomasin, ettei ylätasanteella ollut muita, nojauduin kaiteeseen ja käskin miestäni sormettamaan minua takaapäin (kesämekot on käteviä). Tulin nopeasti ja kiitokseksi hyvästä käytöksestä, nostin mekkoni helman ja mieheni sai runkata ja lennättää lastinsa pakaroilleni. Tietenkin hän joutui siivoamaan jälkensä nuolemalla spermansa pyllyltäni ;)

      On ollut hienoa löytää riittävä itsevarmuus kohdata oma sisäinen "alistajani" ja käyttää sitä kaikella rakkaudella oman kumppanin nautinnon aikaansaamiseksi. Onko muilla vastaavia kokemuksia? Tai vinkkejä tällaisille aloittelijoille? Etenemme rauhallista tahtia, eli starp-on paukutukset sun muut eivät ole (ainakaan vielä) ajankohtaisia. Entä oletteko onnistuneet välillä kääntämään asetelmaa toisin päin? Itseäni kiihottaisi joskus saada mieheltäni "rangaistus" kaikesta pompotuksestani.

      Asiallisia vinkkejä tai kokemuksia olisi ihana kuulla!

      • nähdäänfettarissa

        Ihana lukea tätä. Tällaisesta itsekin haaveilen.

        Lisää vertaistukea saa englanninkielisestä fetlife.com -palvelusta.


    • Moi Paatsama! Hienoa että otit aloitteen omiin käsiisi. Monet meistä miehistä eivät uskalla myöntää tykkäävänsä alistamisesta. Itsekkin tykkäisin että vaimo ottaisi ohjat käsiinsä. Parasta olisi että tulisi pikkuhousut jalassa istumaan päälle ja ikään kuin lukitsisi kädet sänkyyn. Sen jälkeen laittaisi käteni pään yläpuolelle ja istuisi rinnan päälle niin että pää on jalkojen välissä. Lopuksi nuolettaisi itsensä..mutta tykkääkö naiset tuollaisesta toiminnasta?

    • nöyräkaivosm

      Monesti se että tulee tunne aidosti alistetuksi tulemisesta on hetki jota haetaan. Myöskin se että alistaja saa nauttia miten toinen on alistettu on se kohokohta.
      Omista parhain kokemus alistettuna on kun laivalla vaimo meikkasi ja halusi pukea mut naiseksi. Myönnän että nautin pukea naisten vaatteita ja siitä tämä vaimon haluama alistamis ajatus lähti. Nyt vain minun piti lähteä miniham, stay - up sukat korkkarit ja läpinäkyvä valkoinen paitapusero, alla mustat rintsikat yökerhoon. Siinä sain kyllä tuntea olevani määrätyllä lailla häpeissään ja alistetun tunteinen kun muut katseli ja baaritiskillä sain tuntea miten minua käpälöitiin ja kun katsoin niin mies sano tätä sinä kumminkin haluat.
      Vaimo nautti tilanteesta seuraten koko ajan sivummalta.

      • Kiihottavaaaaa

        Olisipa mukava toteuttaa tullainen juttu niin että julkisesti olisi pukeutunut naiseksi ja baaritiskillä miehet käpälöisivät.


    • Pari196163

      Moi,

      Vaimon kanssa päätimme hankkia aikuisten leluja 2 paria käsirautoja,nänninipistimet,nahkainen piiska ja kolme erinlaista sauvaa joista kaksi lanteille hihnoilla kiinnitettävää.
      Lista oli aika paljon minun makuuni koska ajatuksissa pyöri vaimo alistettuna valtaani.
      Vähän mielessäni ihmettelin kun hän oli niin suostuvainen hankintaan.
      Kun ostokset viimein saapuivat oli yllätys melkoinen kun vaimo ehdotti minulle,että pukisin hänen stringit ja ohuet sukkahousut päälleni ja olisin toimisin hänen orjanaan.
      Tuumasta toimeen asut päälle ja kahlituksi sänkyyn.Vaimo oli pukenut itselleen sexyt pikkarit,sukat ja sukkanauhaliivit.
      Aluksi sain nipistimet nänneihin jotka aluksi tosiaan sattuivat,mutta urheasti kulli kovana odotin saavani sille hoitoa.Vaan toisin kävi tuli komento kääntyä vatsalleen ja nostaa peppu pystyyn, kun en totellut tarpeeksi nopeasti tuli piiskasta reisille ja kalulle muutama sivallus ja tottelin tosi nopeasti.Siinä ollessani nöyränä peppu pystyssä vaimo repi sukkahousut riekaleiksi ja riipaisi stringit alas jonka jälkeen sain piiskasta oikein kunnolla persiille niin ,että pyysin häntä jo lopettamaan ,no ei lopettanut vaan sanoi opettavansa nöyryyttä. Aikansa piiskattuaan hän haki kylppäristä jotain öljyä ja sanoi pikku nartun saavan kohta sauvvaa peppuun,onneksi valinta osui kaikken ohkasempaan.
      Oli todella nöyryyttävän kiihoittavaa olla avuttomana vaimon armoilla kun olen yleensä se jota kuunnellan ja totellaan .
      Aikansa leikittyään sauvalla tuli taas komento kääntyä selin,vaimo tuli hajareisin kasvojen päälle ja komensi nuolemaan yllätys oli melkoinen kun yleensä niin siveän vaimon pimppa oli valmiiksi niin märkä kun vaan olla voi ja melko nopeasti hän myös laukesi naamalleni.
      Nykyään toisinaan kaivetaan lelulaatikko mukaan leikkeihin ja aina se on vaimo joka on piiskan kahvassa vaikka joskus vielä yllätän ja osat vaihtuvat.

    • Fuckanaario

      Pidän kovasti alistamisesta ja olen mies. Sellainen pienoinen alistamisen ja häpeän tunne on todella kiihottava ja rietas. Tapailtiin aikoinaan yhden vanhemman miehen kanssa joka tykkäsi pukea minut tytöksi ja siten kouluttaa pikku hutsua. Myös miehen vaimo oli aika paljon mukana ja kyllä se oli ihan helvetin kiihottavaa ja irstasta kun vaimonsakin sitten kannustaa miestään että "Pane sitä hinttiä kunnolla" :D. Mikä nolous ja alistettu tunne maata pöydällä selällään päällä pikkuinen toppi, hame ja stayupit sekä vahva meikki ja tuntea kalu takapuolessa ja oma vehje naisen käsittelyssä.

      • Likkuputka61

        Vau,oli varmasti kiihoittavaa itsellänikin samanlainen fantasia,mutta ei vaan ole
        sopivaa paria löytynyt.


      • narisevaanahkas

        Toi tyttönä olo on yksi mikä kiihottaa mutta toinen on pukea nahkahomon releet. Harness, käsi jalkakahleet, kaulapanta, ehkä chapsit ja saappaatki, nahkainen koppahattu, pidän kovasti Tom of Finlaindin töistä. Mä oon alistunut naisille mutta nainen ei muuten kiihota paljoakaan. Saisi olla kerran komean isokaluisen top nahkamiehen kanssa. Ei mitään kumikullin kanssa tökkivää naista vaan aitoa kullia ja miestä ihoa vasten


    • alistuvamies

      mulla vaimo pitää minun alistamisesta, milloin on piiskannut, kuristanut, käyttänyt minua patjana, kun joku nuori sälli on nainut sitä. joskus hieronut pilluaan, jossa vieraan jannun spermat minun naamani vasten, olen saanut strappiä. olen ollut vaimon ja sen tyttökaverin raiskattavana useita kertoja. ja paljon muutakin, välillä on ollut kivaa, joskus on tuntunut, että tulee enemmän kuin pystyy ottaan vastaan.

    • kumiinkontrolloidusti

      Onpahan käynyt tuuri sulla, että olet saanut kokea tuota. Voin uskoa, että siinä välillä pyytää armoa, Ainakin itse pyytäisin, kun toinen aloittaa kiusaamisen eikä loppua näy varsinkin, kun toinen jatkaa siitä mihin toinen lopettaa.

      • alistuvamies

        ei se aina kauhean hyvältä tuurilta vaikuta.


    • ettäjoo

      "Leikit ja fetissit" Leikki siitä on ainakin kaukana, kun vaimo antaa käsittelynsä. Itse olen antanut ohjeet, että turhaa läpsyttelyä on turha harrastaa ja vaimo määrää sitten tahdin, eikä kysy, milloin pitää lopettaa.

    • kumiinkontrolloidusti

      Halu kyllä on kokea jotain tuollaista. Vaikkakin se voisi mennä armoa ja irti pääsyn pyyntöön nopeasti.

      • alistuvamies

        ei meillä ole sovittu mitään "turvasanaa" millä se sessio loppuisi, siinä tavallaan loppuis se koko idea.


    • urosjanaaras

      Meillä mies tykkää kurittamisesta eli piiskaaminen tai muuta vastaavaa. Vaimo taas nauttii kun saa alistaa. Oikeastaan tuttavaparin nainen tykkää myös alistaa ja oikeastaan se kun se alistaminen tuntuu itsekin nöyryyttävältä on vähän erimoista.
      Yks kerta kun vietettiin iltaa niin naiset keksiettä miehet on koiria ja siinä talutushihna kaulassa saimme mennä ja toisen piti olla uros ja minun narttu. Siinä sitten piti haistella toista takaapäin ja lopuksi uros nuoli narttua ja lopuksi pantiin kun koirat takaapäin ja jos ei totellut niin vedettiin hihnasta.

    • Oli sellaista luettavaa, että mielikuvitus heräsi. Kytkettynä pantaan ja toinen pää kytkettynä kiinni ettei pääse paljoa liikkumaan.

    • kolkytvuottasitten

      Kauan sitten silloisen naiseni kanssa harrastelimme kaikenlaista. Se meni niin, että olin sidottuna sänkyyn, kapula suussa. Olin ties kuinka kauan, olisi pitänyt käydä kusella, mutta en päässyt. Nainen ei ollut kiinnostunut lainkaan. Ovikello soi, joku minulle outo naisihminen tuli sisään ja tulivat naiseni kanssa samaan makuuhuoneeseen. Eivät huomioineet minua lainkaan vaikka makasin siinä sidottuna. Halailivat ja pussailivat toisiaan ja loppujen lopuksi menivät olohuoneeseen harrastamaan seksiä keskenään. Olin laskenut alleni, kun kävivät ovella vilkaisemassa. Vieras tuumasi vaan että äijäs on kussut allensa. Sitten vieras lähti ja minut vapautettiin. Vastaus kysymyksiini oli että älä kysele.

    • onnenpappa

      Meillä tämä meni näin, meillä oli aikoinaan sellainen sänky jossa oli sellainen raudasta taivuteltu sängyn pääty johon sai hyvin kiiinnitettyä kädet.
      Minä miehenä menin selin makuulle sänkyyn ja vaimo laittoi sellaisilla pikalukollisilla hihnoilla ensin pääni tiukasti kiinni siten että liinat menivät suun ja niskan kautta tiukasti pitäen suun auki, alas sängyn päätyyn ja päädyn takkakautta kiristäen niin että pää painui tiukasti patjaan.
      Sitten kädet kiinni sängyn pääätyyn ja sitten jalat yhteen nilkoista ja polvista ja lopuksi nilkoista kiinni toiseen sängyn päätyyn joten liikkuminen on aika minimaalista.
      sitten vielä mausteena tiukat pyykkipojat nänneihin ja siinä sitten olen tunnista kahteen sidottuna joskus pitempäänkin, pyykkkipoikia ei voi pitää yhtämittaan niin kauan.
      Sitten siinä aikani ollessa sidottuna vaimoni tulee päälle ja tekee tehtävänsä.

    • Pikalukot on hyvä keksintö millä saa nopeasti kiinni. Voisin kokeilla tuollaista nahka-tai muovi asussa, kun toinen on innostunut laittamaan kiinni niin se tuntuisi vielä hurjemmalle. Siinä alkaisi äkkiä pyytämään irti pääsyä.

    • Sopupelisuhde

      Uskon tämän olevan varsin yleinen fantasia miehille joutua alistetuksi mutta valitettavasti nämä fantasia toiveet taitavat toteutua vain aniharvoilla. Itse olen tässä suhteessa ollut erittäin onnekas ja oma avopuolisoni on löytänyt tämän "miehen alistamisen" parisuhteessamme.

      Meillä tämä alistuminen arjessa on sitä, että puolisoni raudoittaa minut yleensä aina sänkyyn kiinni käsiraudoilla ja istuu päälleni rakastelemaan tai vain tyydyttämään itsensä istumalla kasvoilleni. Minä nautin kahlittuna olemisesta ja naiseni siitä, että saa itse tyydyttää itsensä ja saa päällä istuessaan aina orgasmin, tavalla tai toisella. Yhdynnän jälkeen on peseytyminen ja siveysvälineen takaisin paikoilleen laitto. Joskus jos olen oikein onnekas niin laittaa hän vielä minulle yö-vaipan ja imen hänen rintaansa :) (ihan parasta <3 )

      Toki meillä on monia muitakin juttuja aina silloin tällöin mutta ne ovat sitten tarina erikseen. Ei kuitenkaan mitään kovin extremeä. Shibari treenejä kynttilän valossa tai kahlitsemista vuoteeseen vaipoissa koko päiväksi. Toisten mielestä nämä jutut on super pervoja ja oksettavia mutta ne on maku asioita. Itse pidän normi lähetys saarnaaja asentoa kovin vanhoillisena ja tylsänä tapana harrastaa seksiä. Yleensä ne jotka kovimmin arvostelee toisia, häpeävät itseään ja omia mieltymyksiään kaikkein eniten.

      Elämästä pitää nauttia niin ei tarvitse vanhana harmitella ettei tullut tehtyä sitä ja tätä. Joskus olen ajatellut, että voisin pitää blogia kaikista uusista jutuista (ja vanhoista) mitä on tullut vuosien saatossa tehtyä ja kokeilitua mutta saa nähdä miten käy, aika näyttää

    • Kulttuurin.kääntöpuoli

      Piiskaaminen, sitominen ja silmien peittäminen. Niillä pääsee jo pitkälle alistamisessa.

    • Alistus

      Teillä on ollu mahtavia alistuksia mulla on fantasia päässä naisen alistukseen mutta empä ole vielä päässy :(

      Löytyiskö naista/naisia

    • dominako

      Pohjimmiltani en ole hallitseva luonne ja seksielämämme oli pitkään sen mukaista.
      Jossakin vaiheessa mieheni aloitti kertomaan alistumisfetissistään.
      Hän hankki suuren koiran kaulapannan ja siihen vajaan parimetrisen köyden.
      Hän katkoi myös köysiä sopivan mittaisiksi ranteiden, kyynärpäiden ja nilkkojen sitomiseksi.
      Aina ensiksi panta kaulaan ja lattialla konttautusta.
      Vuoteen viereen vatsalleen, että minä pääsen tallomaan niskasta ja selästä pitäen hihnan tiukalla sekä pakottaen nuolemaan ja imemään jalkateriäni olipa piikkarit jalassani tai ei.
      Pieninikin vastustelu merkitsee liekan tiukkaamista.
      Sittemmin on varustukseen ilmestynyt suupallo, eri mittaisia, pikalukollisia tekstiilihihnoja ja kaksi nahkavyötä.

      Seuraavaksi vuoteelle ja kyynärpäiden ja ranteiden sidonta selän taakse ja nilkat yhteen.
      Saatan myös sitoa mieheni kivesten ja siittimen ympärille ohuen narun, joskus kengän nauhan.
      Tässä vaiheessa voin toteuttaa itsekkäitä oikkujani.

      Kiusoittelen, kiihoitan, härnään, annan kevysti vitsaa narun päällä. Mieheni haluaisi enemmän ja kovempaa mutta minua ei huvita koska ukko tottelee vähemmälläkin.
      Penetrointi ei aina kuulu kuvioon. Jos ei parempaa niin ukko runkatkoon kun vapautan ranteet.

      Asunnossamme liikkuessaan mieheni haluaisi olla pitempimin aikoja liekassa ja joitakin aikoja kyynärpäät kytkettyinä mutta minä en saa siitä itselleni mitään joten en ulota palvelua niin pitkälle.

      Vuosikausia eläkkeellä olleelle naisihmiselle nämä leikit minun ehdoillani, ovat sopiva piriste aviolelämäämme ja mieheni tuntuu arvostavan panostani vaikka haluaisikin enemmän ja kovempaa.
      Olen joskus ajatellut kokeilla missä se takaraja tulisi vastaan mutta luontoni on pettänyt enkä nauti sellaisesta.

    • Lukekaa se mitä minä kirjoitin äsken se rajut miehet!

    • Minä luulen että tavalliset naiset saisivat paljo nautinto jos hän uskaltaisi leikkiä s/m leikkiä!Vaikka minä olen masokisti ja haluan saada piiskaa ja olen muuten erittäin kiltti mies haluaisin antaa nainen piiskaa jos hän halua sitä ja käskisi minua tehdä se,riisua hänet alasti ja vaikka sidota jalat ja kädet ja tehdä hänen pakarat ja takareidet punaisia!Tehdä hänelle sama joka minä itse haluan saada!

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6203
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3976
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      260
      2373
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1930
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1393
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1077
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      961
    Aihe