Takaisin kierteessa

Ainasairas

Hei kaikille.

Sairastin vuosia sitten bulimiaa ja paadyin ihan sairaalahoitoonkin. Monta vuotta meni ihan hyvin tassa valissa, mutta nyt oireiluni ovat alkaneet uudestaan viattomasti alkaneen painonpudotuksen myota.

Onko paraneminen mahdollista? Masentaa ajatella, etta olen valmis vahingoittamaan kehoani uudelleen, vaikka tiedan jo ennalta mita paskaa tama on. :(

Rohkaisevat sanat ja vinkit olisivat tarpeen!

4

159

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sysimusta

      Mulla ei valitettavasti oo muuta kuin, että itse olen samassa tilanteessa.. Paino tippunut 13kg kesäkuusta ja en haluisi sen pysähtyvän, mutta kun ei tämä tervettäkään ole :(.

    • oma.vika

      Kikkelis kokkelis
      Mitäs läksit nii i

    • TaisteluBulimiaaVastaan

      Paraneminen n on aina mahdollista. Hakeuduthan hoitoo ja sitoudut sekä motivoidut siihen 110 prosenttisesti.
      Voimia toipumisen tielle. Vaikea sairaus tämä, mutta taistellaan vastaan!

    • HEAL

      Hei vaan sinullekkin apua kaipaava taalla toinen samallainen! Olen suht hyvin pysynyt valoisalla pinnalla joitain vuosia jo ja nyt tuntuu minullakin, etta alan vajoamaan takaisin pimeyteen...
      Masennuskin pilkistaa paataan ja olin juuri sangynpohjassa 3 paivaa ilman minkaanlaista motivaatiota mihinkaan. Vuosien ajan olen ollut suht raittiina oksentelusta, on ollut tietenkin satunnaisia takapakkeja, mutta nyt alkaa lahtea kasista ja tuo pikku masennuspilkahdus sai mut hatkahtamaan. Mutta ma en aijo antaa periksi ma en suostu. Jotenkin ta elaman uudelleen rakentaminen on edennyt niin hyvaa mallia ja olen nahnyt pilkahduksen valoisasta maailmasta, etta ma en ena aijo hukkua sinne paskakuoppaan vellomaan oksennukseeni. Ne pitkat vuodet kun ma sairastin on jattanyt valtavan suuret jaljet ja arvet muhun. Ma jattaydyin taysin yksin. Ma olin olematon mun laheisille ja syrjaytynyt yhteiskunnasta. Mulla ei ollut loppujenlopuksi yhtaan kaverisuhdetta jaljella. Ma olin piilossa elamalta.
      Nyt kaikki on alkanut asettua paikoilleen ja uusia suhteita syntyy. Ne on tuntunut tosi hyvilta ja myos tosi pelottavilta ja jotenkin nytten alkaa elama avautua mulle silla tasolla, etta luulenpa vaan etta ne on juuri ne asiat mita eteen tulee mitka on saaneet mut sulkeutumaan. Ihmisuhteet, terveys, ulkonako, koulu ja tyo, tulevaisuus. Niin paljon kasiteltavaa ja sulateltavaa.

      Ehka se on se paranemisprosessin osa. Se etta vaikka paasee oksentelusta eroon ja paattaa parantua ja parantuukiin, niin maailma ei olekkaan muutuunut ymparilla, elama heittelee ja meidan reagoinnin siihen on muututtava. Uskon, etta on mahdollista parantua se vaan saattaa vieda vuosia tai loppuelaman, etenkin jos on sairastanut pitkaan. Itse ajattelen, etta vaikka mulla tulisi vuosien saatossa oksenteluja ja sairaus valtaa minut ajoittain niin kunhan ma tiedostan sen ja taistelen paranemiseen pain, niin ma olen terveyteen pain. Jos ma pystyn miettimaan, etta oksennanko, niin en oksenna. Tai jos pystyn miettimaan, etta ahminko, niin en ahmi. Jos se tulee kuin aaltona mun yli ilman etta ma pystyn reagoimaan, niin ma annan itselleni anteeksi. Ta taitaa olla kovempi tyo ihmisena itsensa kanssa kuin mita olenkaan tajunnut. Eipas olekkaan kyse vaan herkuista ja syomisesta. Siina heijastuu mun elama ja mun pelot ja mun toiveet ja mun halut ja mun rakkaus ja kaikki mika on patoutunut.

      Itsellani on jooga ja meditaatio ja muut henkiset harjoitukset apuna niin kehon tasapainottamiseen kuin myos mielen.
      Toivottavasti sinullakin on jotkut keinot ja varmasti onkin, jos jo niin pitkaan pysyit hyvana! Sina olit niin reipas kun pysyit niin pitkaan raittiina, ala anna periksi jos huono kausi iskee! Ja jos tuntuu ettei yksin pysty jatkamaan, niin hakeudu takaisin hoitoon, nyt kun tunnistat oireet etka halua ena vajota syvalle kuoppaan niin se on vaan ja ainoastaan edistysaskel taydelliseen paranemiseen!!!
      Tsemppia tosi paljon ja minakin tsemppaudun taalla!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2886
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2440
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      18
      2029
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe