Juonen kehittely episodeissa 8 ja 9

BigBoomers

Haluan hieman spekuloida Star Wars episodien 8 ja 9, jotka siis saanevat ensi-iltansa joulukuussa 2016 ja -17, juonen kehittymisellä. Miten osunutta tämä spekulointi on nähdään 2017 loppuun mennessä.

Spekulointiin tarjosi virikkeen hiljan kuulemani teoria siitä, että ep7:n pääsankari, Girl Power ihmelapsi Rey, olisi Palpatinen lapsenlapsi. Kommentoin tätä spekulaatiota kirjoituksessani "Rey: Mantsurian kandidaatti".

Spekuloisin siis, että juonessa tulee tapahtumaan raju käänne. Se olisi siis melko hyvä mahdollisuus. Toisin sanoen Rey kääntyisi Voiman pimeälle puolelle ja siinä ohessa varmaan murhaisi Luken (tai ehkä Leian, luultavimmin Luken). Samaan aikaan Kilorennien kohtalona olisi tulla hyvikseksi ja kääntyä pois Klonkun ohjauksesta ja Voiman pimeältä puolelta. Ehkä hän lopulta pääyisi käännyttämään Reyn tai tappamaan tämän.

Joka tapauksessa, jos Rey tosiaan on kuten arvelen, Mantsurian kandidaatti so piilo-ohjelmoitu tappaja, se tekisi hänestä realistisemman hahmon kuin se näennäisesti typerä Girl Power tekele, jolta hän vaikuttaa ep7:n perusteella. Siten saattaisin antaa SW-sarjalle vielä yhden mahdollisuuden ja käydä katsomassa ep8:n kun se saa ensi-iltansa.

Mantsurian kandidaattina olo selittäisi siis Reyn vahvan kyvyn käyttää Voimaa. Mantsurian kandidaatithan eivät muista ohjelmointiaan vaan heille voidaan opettaa uskomattomia kykyjä eivätkä he muista niitä* ennen kuin on aika käyttää niitä. Jos Rey on MK niin ep7:ssa lienee ollut jo jokin tekijä, joka laukaisee tuon tilan. Kysymys onkin, että mikä. Ehkä vahva Voiman pimeän puolen läsnäolo kuten Kilorennien tapauksessa. Ehkä sitominen.

*Vrt Robert Ludlumin "Medusan Verkko". Jason Bourne tosin ei ole Mantsurian kandidaatti, mutta hän on menettänyt muistinsa eikä muista aluksi omia kykyjään, ennen kuin käyttää niitä vaistonvaraisesti.

1

112

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ehkäpä.näin

      Episodi VIII (8) tulee todennäköisemmin nimellä Rise of the jedi (Jedin riisi... siis Jedin nousu)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2655
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2243
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      88
      1991
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1709
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1646
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1636
    8. 91
      1573
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe