SaunaSeppo: uusi onecoin maailmanjohtaja!

Hah hah hah!!

Kattokaas tää Tuurissa hiljattain pidetystä tunkitustilaisuudesta otettu video:

http://murobbs.muropaketti.com/threads/onecoin-uusi-pyramidihuijaus-krp-rikosta-voidaan-arvioida-luotettavasti-vasta-myoehemmin.1197240/page-377

Se on kahdessa osassa. Kaverit heitettiin sieltä lopulta pihalle kun kyselivät liikoja ;-)

MUAHAHAHAMUAHAHAHHAAAA

Jos muistatte wincapita-ajoilta vyölaukkumiehen mainion esityksen, niin tää herättää lähinnä sääliä ja myötähäpeää. Mutta sama meininkähän tässä on

Ja puhuja SaunSeppo on täysin kädetön pelle, statisti.

Tämmöistä vähä-älyistä hmiskarjaa se onecoinistijoukko on. Vähä-älyisiä. Harmi että niillä on äänioikeus.

MUAHAHAHAMUAHAHAHAHA

70

3848

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ai niin ... se on joku Seppo Metsälä, joku eläkeläismies jolla on myös palsta jonka kautta se mukamas värvää eläkeläisiä Portugalin veroparatiisiin. [email protected]

      Tartteekin lähettää rankasti roskapostia tämän eläkeläishuijarin laariin! Pitää ilmoittaa tämä osoite spämmääjille. Roskaihmiselle saa aina lähettää roskapostia!!

      Saatanan huijari!! Vituttaa RASKAASTI tämmöiset tyypit, SAATANA!!

      • Umpitampio

        Uus kauppapaikka, kiukaankiviä onecoinilla huonoon kurssiin.


    • saunahuijari

      Varokaa tätä tyyppiä. Vaarallinen huijari:

      Seppo Metsälä
      Saunakauppias
      SUOMEN SAUNAKESKUS OY

      Niemenkatu 77
      15240 Lahti
      Finland
      Tel 358 40 312 3221

    • saunaperse

      saunaseppo on vuorisen irvikuva. täysi idiootti ja pelle

    • kzzzvkk
    • Greenwood

      Häh häh häh häääää.....oli kyllä komiaa settiä. Sepiä kävi jo lähes sääliksi. Miten HELVETISSÄ joku voi tähän lähteä mukaan?? Eikö näillä ihmisillä ole edunvalvojia?

      • Umpitampio

        Ja vielä ku katsoo taloustidot Finderista, sorvin äärellä jää enemmän käteen ja rehellistä rahaa, ja sitä saa pitää ,eikä kukaan kysyy perästä.On tää mahtava tämä ansaittu kesäloma, ei tarvi ketään huijata jossain herätyskokouksessa.On sen verran yritysmaailmasta jo täs mukana että eikä vois niitä jo listautua onecoin kauppa paikoksi .

        Suomen saunakeskus, onecoin käy
        Thaimaan Resort , onecoin käy

        Olisko jollakin jatkaa listaa.


      • Umpitampio

        Jo löytyi lisää: Dreams nightclub &Sportsbar Vaasa: Onecoin käy. Lähde:Muro


    • IhanaaTyhmyyttä

      Yritys ei voi käyttää mielikuvitusvaluuttaa kirjanpidossa, viimeistään tilintarkastuksessa kossahtaa..

      Myöskin kauppaan kohdistuvat verot tulee maksaa oikealla valuutalla, missäköhän yrittäjä vaihtaa mielikuvitusvaluutan reaalisen valuuttaan??

      • Umpitampio

        Jätetään se heidän ongelmaks, mut jos yrittäjä kehuu coineja niin ratkaiskoon ite kirjanpitonsa.
        Tiedän hyvin että tilintarkastaja ei laita nimensä likoon johonkin onecoin vähennykseen, saati luottotappioihin.
        Aivan oikein, verottaja huolii vain ege:jä


    • Tunkki101

      Pertti ja SaunaSeppo tässä videolla väittää väärin että Market Cap on : "Kerätty rahamäärä, pakettien ostot, koulutusta."

      https://www.youtube.com/watch?v=upt_8h7rGv8

      Ei se mikään "kerätty rahamäärä ole". Market Cap lasketaan sen hetkisten kolikoiden määrä * kolikoiden sen hetkinen arvo (OneCoininilla hatusta repäisty arvo). Eli ei tietenkään mikään kerätty rahamäärä, varsinkin kun:

      1) Kolikon arvo on yhtiön itsensä hatusta repäisemä
      2) Koulutuspakettien ostolla saa paljon halvemmalla "louhittua" tokeneiden avulla kolikoita kuin mitä kolikon huijaus-pörssiarvo on.

      Ei hyvää päivää tämä Seppo ja Emgoldex pappa on sekaisin. Hyvä kun tämäkin tuli ilmi. Eihän tuo SaunaSeppokaan tajua tunkituksestaan edes mitään.

      Nythän sitten uuden lohkoketjun myötä kolikoita tulisi 120 miljardia. Jos arvo pysyy samana eli 6.2 euroa eikä nouse edes ollenkaan, niin 3-5 vuoden päästä kun uuden lohkoketjun kolikot pitäisi olla louhittu, Market Cap pitäisi olla sellainen 744 miljardia euroa.

      Saati sitten kun kolikoiden arvo pitäisi nousta. Nostetaan se nyt sitten 100:aan euroon, niin Market Cap 3-5 vuoden päästä kun louhinta pitäisi olla loppu olisi 12000 miljardia euroa, eli 12 biljoonaa euroa. :rofl:

      On aivan tosi uskottavaa tämä näiden homma. Ja sitten vielä nämä tunkittajat väittävät että on jo kerätty rahamäärä yli 4 miljardia euroa. :D

      Onneksi "finninaamaiset Muro-huppupojat" iski ja paljasti OneCoin tunkittajien täydellisen tietämättömyyden jälleen kerran. :CHEERS:

      • Hahahahahaahahh

        Hieno video, kiitos kuvaajille.

        Onkos tämä pertti se tanssiva lippahattu Emgoldexista?


    • sss123

      Aika vaarallisilla vesillä pojat nyt leikkii. Videossa nimen omaan kuvaajalle sanottiin että videota ei saa julkaista.


      Pääperiaate on, että julkisella paikalla olevia kohteita saa vapaasti valokuvata, olkoonpa kohde patsas, rakennus, eläin tai ihminen. Eri asia on, saako taltioimansa esittää julkisesti. Siihen vaikuttaa materiaalin käyttötarkoitus. Jos materiaalia käytetään kaupallisesti, esim. tv-mainoksessa, pitää kuvassa esiintyviltä ihmisiltä saada käyttölupa. Yleensä esiintyjille maksetaan mallipalkkio. Mikäli materiaalia käytetään ei-kaupallisessa mielessä, esimerkiksi valokuvakilpailussa, ei lupaa tarvita. Lehtiartikkeli- ja uutiskäyttökin katsotaan ei-kaupalliseksi toiminnaksi.


      Edellä mainitut koskevat tilannetta, jossa ihminen on selvästi tunnistettavissa. Mikäli ihmisiä on kuvassa paljon, esim. yleisnäkymässä torilta, kadulta tai urheilukilpailujen katsomosta eikä yksittäinen ihminen korostu joukosta, voi otoksia käyttää rajoituksetta. Niitä ei kuitenkaan saa julkistaa, mikäli kuvassa oleva ihminen sen nimenomaisesti kieltää.

      Kieltikö kukaan julkaisemasta videota?

      No eipä mulle kuulu mutta uskon että jollekkin kuuluu vielä.

      • rutjakeakkapaskalla

        Julkisella paikalla saa kuvata ja kuvaaja ei ole saanut mitään tuottoja julkaisusta.

        Ja mitään ette voi!


      • VahingonkorvausOne

        Noi kuvaajatko liikkuvat vaarallusilla vesillä? Hihii.


      • sss123
        rutjakeakkapaskalla kirjoitti:

        Julkisella paikalla saa kuvata ja kuvaaja ei ole saanut mitään tuottoja julkaisusta.

        Ja mitään ette voi!

        Otappa lakikirja käteen ja opettele ymmärtämään mitä luet. Kirjoittaja kirjoitti että kuvaaminen on sallittu mutta julkaiseminen ei jos yksikin ihminen kieltää julkaisun. Tuossa videossa on rikottu kaikkia julkaisu sääntöjä. Kyseisessä videossa ainakin kaksi ihmistä kielsi julkaisun. Kuvaaja moneen kertaan sanoi ettei julkaise mutta julkaisi. No siinä on jo hyvät todisteet jos joku haluaa viedä tätä eteenpäin.


      • Älä sekoita banaaneja ja tomaatteja keskenään!!

        Tässä tuodaan esille millainen huijaus onecoin on. Ja millaista roskaväkeä sen puitteissä hääräilee.

        Esilletuomasi "kuvaussanktio" on pelkkiä lillukanvarsia. Eikä tämä roskaväki edes saa koskaan mistään tietää, että video on julkaistu. Tai vaikka saisikin, tuskin heillä on munaa lähteä poliisin pakeille sen takia. Poliisikin nauraisi heidät suohon, roskaväen, MUAHAHAHAMUAHAHAHA


      • Kiukaanhenki
        sss123 kirjoitti:

        Otappa lakikirja käteen ja opettele ymmärtämään mitä luet. Kirjoittaja kirjoitti että kuvaaminen on sallittu mutta julkaiseminen ei jos yksikin ihminen kieltää julkaisun. Tuossa videossa on rikottu kaikkia julkaisu sääntöjä. Kyseisessä videossa ainakin kaksi ihmistä kielsi julkaisun. Kuvaaja moneen kertaan sanoi ettei julkaise mutta julkaisi. No siinä on jo hyvät todisteet jos joku haluaa viedä tätä eteenpäin.

        Taitaa saunatonttu toivoa,että ilmoitusta ei tehdä. Samalla poliisille selviäisi,että saunapalvi yrittää kusettaa avuttomia ihmisiä.


      • Puoliaivo

        Voi ziisus kun on vaarallista touhua, sehän on suorastaan hengenvaarallista ja napsahtaa 10 vuotta linnaa! Kerätään vaikka kolehti niin saadaan poikien epätodennäköiset sakot maksettua, kyllä tuollaisesta viihteestä on jopa valmis maksamaan.


      • ParempiMyöntääNyt

        "Aika vaarallisilla vesillä pojat nyt leikkii"

        Kukahan mahtaa vaarallisilla vesillä liikkua - ehkä pikemmin härskin pyramidi-ponzin-pyörittäjät.....


    • Löylytonttu

      Löylynlyömä saa tehdä rikosilmoituksen, saadaan mediakin huomaamaan tämän Oneconnien koulutuspakettien myynti ja päänahkarahojen kotiutus, kun kolikoilla ei teekkään mitään.

    • IhanaaTyhmyyttä

      Tuosta kun rikosilmoituksen väsäävät, poliisin tulee tutkia materiaalissa olevat väitteet, vaikuttavat kytkennäisyydet ja lausumat, joten älkää untanähkö että kukaan itseään jalkaan puukottaisi.

      • sss123

        Suuret luulot teillä. Nyt on kysymys kuvatun videon julkaisemisesta. Henkilö joka kieltää kuvaamisen olisi tässäkin tilanteessa. Miten mikään materiaali vaikuttaa mihinkään kun KYSE ON VIDEON JULKAISEMISESTA. Tuolla materiaalilla mitä videolla on ei ole mitään tekemistä tuon kanssa. Miksi poliisin pitää tutkia materiaali. Luuletko että jos esim torilla kuvataan ihmisiä ja joku kieltää julkaisun niin silloin sitä ei julkaista. Oletteko te tosiaan noin tyhmää kansaa että vielä alatte väittelemään selvästä asiasta. Jos pojilla on kirjallinen lupa julkaisuun niin antaa julkaista mutta koska he vielä sanoivat että ei julkaista niin ai ai. Vähintään sakkoja ja enimmillään kaks vuotta linnaa on rangaistus tällaisesta. Ei tarvitse olla Onecoin tilaisuus vaan ihan mikä tilaisuus vain.


      • ToivottavastiTuleeLisää
        sss123 kirjoitti:

        Suuret luulot teillä. Nyt on kysymys kuvatun videon julkaisemisesta. Henkilö joka kieltää kuvaamisen olisi tässäkin tilanteessa. Miten mikään materiaali vaikuttaa mihinkään kun KYSE ON VIDEON JULKAISEMISESTA. Tuolla materiaalilla mitä videolla on ei ole mitään tekemistä tuon kanssa. Miksi poliisin pitää tutkia materiaali. Luuletko että jos esim torilla kuvataan ihmisiä ja joku kieltää julkaisun niin silloin sitä ei julkaista. Oletteko te tosiaan noin tyhmää kansaa että vielä alatte väittelemään selvästä asiasta. Jos pojilla on kirjallinen lupa julkaisuun niin antaa julkaista mutta koska he vielä sanoivat että ei julkaista niin ai ai. Vähintään sakkoja ja enimmillään kaks vuotta linnaa on rangaistus tällaisesta. Ei tarvitse olla Onecoin tilaisuus vaan ihan mikä tilaisuus vain.

        Onecoinilla ei ole mitään mahdollisuutta lähteä oikeuteen, se olisi sen loppu. Tommi ja kari ei ainakaan anna sen tapahtua. Se on sama kuin kotoo kuvattu ryöstö ja varas haastaisi kuvaajan oikeuteen ja sitä paitsi timon suorittama pahoinpitelykin oli jo pahempi rikos kuin kuvaaminen, puhumattakaan onecoin pyramidista mikä videolla myönnettiin...


      • IhanaaTyhmyyttä
        sss123 kirjoitti:

        Suuret luulot teillä. Nyt on kysymys kuvatun videon julkaisemisesta. Henkilö joka kieltää kuvaamisen olisi tässäkin tilanteessa. Miten mikään materiaali vaikuttaa mihinkään kun KYSE ON VIDEON JULKAISEMISESTA. Tuolla materiaalilla mitä videolla on ei ole mitään tekemistä tuon kanssa. Miksi poliisin pitää tutkia materiaali. Luuletko että jos esim torilla kuvataan ihmisiä ja joku kieltää julkaisun niin silloin sitä ei julkaista. Oletteko te tosiaan noin tyhmää kansaa että vielä alatte väittelemään selvästä asiasta. Jos pojilla on kirjallinen lupa julkaisuun niin antaa julkaista mutta koska he vielä sanoivat että ei julkaista niin ai ai. Vähintään sakkoja ja enimmillään kaks vuotta linnaa on rangaistus tällaisesta. Ei tarvitse olla Onecoin tilaisuus vaan ihan mikä tilaisuus vain.

        Julkisuudensuojaan vaikuttaa missä toimessa ja tilanteessa kyseinen tallenne on muodostettu. Kyseisessä tunkitustilaisuudessa toimiminen muuttaa julkisuudensuojaa. Tästä on olemassa ennakkotapauksia, jotka ovat pitäneet hyvinkin ikäviä videoita netissä!


      • sss123
        ToivottavastiTuleeLisää kirjoitti:

        Onecoinilla ei ole mitään mahdollisuutta lähteä oikeuteen, se olisi sen loppu. Tommi ja kari ei ainakaan anna sen tapahtua. Se on sama kuin kotoo kuvattu ryöstö ja varas haastaisi kuvaajan oikeuteen ja sitä paitsi timon suorittama pahoinpitelykin oli jo pahempi rikos kuin kuvaaminen, puhumattakaan onecoin pyramidista mikä videolla myönnettiin...

        Siin Onecoin?Oletko ihan pimeä? Mitä tekemistä onecoinilla on tuon videon julkaisemisen kanssa. Yksityiset henkilöt kielsi kuvaamisen ja julkaisemisen. Eikö vain. Kuvaaja lupasi olla julkaisematta. Ei näin ollutkin? No kun yksityinen henkilö joka on pyytänyt/vaatinut että videota ei julkaista ja video on silti julkaistu on nyt asian ydin. Tämä on yksityisten henkilöiden ja kuvaajan välinen asia. Ei Onecoinin. Ymmärsitkö selvää Suomea?

        Mistä jonkin Timon suorittamasta pahoinpitelystä puhut?


    • Rikollisetkiikkiin

      Vaadin rikosilmoitusta! Tehkää please! Ootte kovia jätkiä, nääs!

      (Huom. Please on englantia)

      • SaunaPuppeli

        Voiko kolikkojaliisata arvohan nousee mikä kuukausimaksu
        Arvo kun pärähtää ?.


      • IhanaaTyhmyyttä

        Usko nyt, rikosilmoitusta ette tuu saamaan.


    • saunaseponkaveri
    • Mistänoitasikiää

      Tässä on muropoikien känniääliöiden lapsellista tilaisuuden häiriköintiä, rehellisiä kun muka niin ovat, niin kertoivat etteivät julkaise, mutta koskas muropojat olisivat totta puhuneet ja asia ei jää tähän. Kuri se on oltava känniisillä finninaamoillakin.

      Sivuillaan murot ylistävät tällaisten äänensä juoneiden häiriköiden örinää, kertoo hyvin heidän lapsellisen tasonsa.

      • sekasikiö_

        En tiedä katsoitko videoita ja yrititkö ymmärtää Onecoin-veijarien satuja. Ei järjen häivää ukkojen tarinoinnissa, miljaardipisnis kiiluu silmissä ja suu käy mutta ulosanti on täyttä hölynpölyä.


      • One.rotat

        Vituttaako kun vedätystilaisuus tuli yleiseen jakoon?


      • Saunapalvi

        Älä Seppo viitti. Mene saunaan.


      • klopeillapaskareissu
        One.rotat kirjoitti:

        Vituttaako kun vedätystilaisuus tuli yleiseen jakoon?

        HäH?
        Minusta on hyvä, että känniääliöt kuvasivat ihan itse oman typeryytensä muut yrittivät lähinnä hillitä heitä ja lopuksi paska ajettiin pihalle.
        Kuvien ja videoiden julkaisu ihmisistä pilkaten ja nimineen on rangaistava teko Suomen lain mukaan ja perästä kuuluu!


      • Löylykauha

        Ihmisiä. Pitää hankkia uudet prillit..luulin hahmoja iilimadoiksi ja tais olla yksi käkikin


      • Tunkki102
        klopeillapaskareissu kirjoitti:

        HäH?
        Minusta on hyvä, että känniääliöt kuvasivat ihan itse oman typeryytensä muut yrittivät lähinnä hillitä heitä ja lopuksi paska ajettiin pihalle.
        Kuvien ja videoiden julkaisu ihmisistä pilkaten ja nimineen on rangaistava teko Suomen lain mukaan ja perästä kuuluu!

        Hyvä juttu että perästä kuuluu. Saadaan juttu ja tunkittajien nimet iltapäivälehtiin. Pojat teki erinomaisen teon tuodessaan ponzi pyramidihuijareiden huijaustilaisuuden julkisuuteen. Videointi jossa paljastetaan rikollista toimintaa. Saattaa muutama ihminen jäädä näiden huijareiden ulottumattomiin kun nimen ja naamat on julki. Lisäjulkisuus on vain hyväksi.

        Siinä käsittämättömän epätodellisessa tapauksessa että tästä jotain sakkoja tulisi, kun rikollisia paljastetaan, niin aivan varmasti löytyy sakkojen maksajia reippaasti yli tarpeen. Ja julkisuutta tälle tapaukselle ja huijareille aivan varmasti saadaan siinä tapauksessa vielä lisää.

        Ponzi pyramidi huijarit kuriin, saatana.


      • saunaseponkaveri

        Äänensäjuoneilla juopoilla sentäs vielä päässä jokin toimii toisin kuin näillä seniileillä papparaisilla ketä tilausuudessa oli. ;)


      • vessareissu
        klopeillapaskareissu kirjoitti:

        HäH?
        Minusta on hyvä, että känniääliöt kuvasivat ihan itse oman typeryytensä muut yrittivät lähinnä hillitä heitä ja lopuksi paska ajettiin pihalle.
        Kuvien ja videoiden julkaisu ihmisistä pilkaten ja nimineen on rangaistava teko Suomen lain mukaan ja perästä kuuluu!

        Et ilmeisesti halua kommentoida videoiden asiasisältöä vaan yrität vääntää juttua siitä kuinka on niin väärin kuvata yleisötilaisuudessa. Itsehän nuo Onecoin-mestarit tuossa tekevät itsensä hölmöiksi keksiessään selityksiä. Kalvoissa haisee pyramidi vahvasti, "Ellet tarjoa kalliita paketteja, jätät suurimman osan tuloista tekemättä", "Jos myyt halpoja paketteja, et tee koskaan kunnon tiliä", "Mikä on kunkin asiakkaan sinulle antama voittopotentiaali?".


      • sss123
        Tunkki102 kirjoitti:

        Hyvä juttu että perästä kuuluu. Saadaan juttu ja tunkittajien nimet iltapäivälehtiin. Pojat teki erinomaisen teon tuodessaan ponzi pyramidihuijareiden huijaustilaisuuden julkisuuteen. Videointi jossa paljastetaan rikollista toimintaa. Saattaa muutama ihminen jäädä näiden huijareiden ulottumattomiin kun nimen ja naamat on julki. Lisäjulkisuus on vain hyväksi.

        Siinä käsittämättömän epätodellisessa tapauksessa että tästä jotain sakkoja tulisi, kun rikollisia paljastetaan, niin aivan varmasti löytyy sakkojen maksajia reippaasti yli tarpeen. Ja julkisuutta tälle tapaukselle ja huijareille aivan varmasti saadaan siinä tapauksessa vielä lisää.

        Ponzi pyramidi huijarit kuriin, saatana.

        Video mikä kuvattiin rikollisella tavalla ja vielä julkaistiin vaikka kiellettiin.

        Se on ihan sama mitä tilaisuudessa on puhuttu ja kuka on puhunut.


      • saunaseponkaveri

        LOL ei tässä nyt mitään poliisijuttua varten videota kuvattu vaan sitä varten, että saadaan jakoon ja ihmisille tietoon millasta dorka meininkiä toi touhu on.


      • Klopitlinnaan
        saunaseponkaveri kirjoitti:

        LOL ei tässä nyt mitään poliisijuttua varten videota kuvattu vaan sitä varten, että saadaan jakoon ja ihmisille tietoon millasta dorka meininkiä toi touhu on.

        Dorkameininkiä oli ainoastaan känniääliöiden höröttely, asiaton päällehuutelu, videoiminen kielloista huolimatta, poistumiskehoituksen toistuva noudattamatta jättäminen, julkaisu muroissa lupauksistaan huolimatta ja pilkkapuheet johtanevat syytöksiin ja poliisi ratkaisee tuleeko sakkoja vai 2-vuotta linnaa.

        Puheet kolehdinkeräämisestä rikollisille kertoo kaiken ketkä niitä rikollisia oikeasti ovatkaan siis laiton örvellys saa puolustajansa. OneCoinista taasen ei ole saatu edes esitutkintaa aikaiseksi Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa kun asiaa on selvitetty viranomaisten toimesta.


      • Puoliaivo
        Klopitlinnaan kirjoitti:

        Dorkameininkiä oli ainoastaan känniääliöiden höröttely, asiaton päällehuutelu, videoiminen kielloista huolimatta, poistumiskehoituksen toistuva noudattamatta jättäminen, julkaisu muroissa lupauksistaan huolimatta ja pilkkapuheet johtanevat syytöksiin ja poliisi ratkaisee tuleeko sakkoja vai 2-vuotta linnaa.

        Puheet kolehdinkeräämisestä rikollisille kertoo kaiken ketkä niitä rikollisia oikeasti ovatkaan siis laiton örvellys saa puolustajansa. OneCoinista taasen ei ole saatu edes esitutkintaa aikaiseksi Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Saksassa kun asiaa on selvitetty viranomaisten toimesta.

        Kyllä nyt tunkki suoltaa paksua skeidaa...kyllähän rikollisten paljastaminen suhteessa noihin törkeisiin huijareihin on kuvainnollisesti sanottuna tunkin mikropenis verrattuna John Holmesin kulliin.


    • SaatananSaatana

      Ponzi huijari pyytää lopettamaan kuvaamisen, heh. Helvetti, se on suorastaan kansalaisvelvollisuus kuvata, ja estää näitä rikollisia niin paljon kuin mahdollista saamasta uusia uhreja.

      Jos tästä joku oikeisjuttu tulee, lupaan että oikeudelle toimitetaan 1000 arkkia hyvin organisoitua materiaalia OneCoinista, sekä OneCoinin koti- että ulkomaantoiminnasta.

      Olen aivan varma että koko Muro-yhteisö, samoin kuin BehindMLM ja Bitcoin yhteisö, kuten myös henkilöt kuten, Tim Tayshun, Petteri Järvinen ym. auttaa materiaalin kasaamisessa. Saadaan kunnon näyttö tai vähintään "syytä epäillä" että pojat olivat paljastamassa ponzi pyramidi huijareiden tilaisuutta, ja toimillaan ehkäisivät rikollista toimintaa.

      Tulisikin jokin oikeusjuttu, niin tietäisin mitä tekisin kaikki vapaa-ajat seuraavat 3 kuukautta.

      Lähtekää oikeuteen Seppo, Pertti ja Timo. Pyydän.

      • sss123

        Tulihan se sieltä. Bitcoin yhteisö!?!? Tämä on suurin paljastus mitä voi olla. Taitaa olla Bitcoin yhteisö suurin äänen pitäjä tässäkin tapauksessa. Miksi? Kertokaa nyt miksi?

        pojat olivat paljastamassa ponzi pyramidi huijareiden tilaisuutta, ja toimillaan ehkäisivät rikollista toimintaa.

        Niin ja itse teki mokan julkaisemalla videon vaikka videolla kiellettiin julkaisu.
        poikien toiminta se vasta rikollista on.

        Jos olet noin viisas kannattais vähän ottaa asioista selvää ennenkuin alkaa väittämään mitä vain mieleen juolahtaa.


      • Tunkki102

        Vai suurin paljastus mitä voi olla. Ei hyvää päivää taas. Bitcoin yhteisössä aletaan olla kyllästyneitä OneCoinin ratsastukseen Bitcoinin maineella. Ei Bitcoin yhteisö vielä muutamia kuukausia sitten välittänyt paskaakaan OneCoinista, vaikka te Onekonnat niin luulette. Noh, nyt välittää, koska te ajatte koko oikean kryptovaluutta-yhteisön mainetta alas huijauksellanne, ja ratsastatte Bitcoinin maineella ja avulla.

        Tätä artikkelia on jo luettu ja jaettu kohtuu monta kertaa:
        https://news.bitcoin.com/beware-definitive-onecoin-ponzi/

        Ei se mikään moka ole, jos tuo ilmi rikollista toimintaa. Se on suorastaan kansalaisvelvollisuus, eikä mikään rikos. Sinun se kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin lähdet puolustamaan ponzi pyramidin toimintaa. Saatanan tunkki.

        Ponzi pyramidi huijarit, jotka tuhoavat tuhansien ihmisten elämää Suomessakin ne vasta rikollisia ovat saatana. Mitä vittua sönkötät että joku huijareiden paljastaminen olisi rikos? Missä universumissa? Painu nyt jo vittuun sss123.


      • SaatananSaatana2

        Ja älkää täällä itkekö että yhyy, pojat ovat hirveitä rikollisia kun kuvasivat ilman lupaa. Lähtekää oikeuteen saatanan tunkit.

        Takaan, että maajohtaja on hyvin hyvin ilonen, kun oikeuteen tulee puolimetrinen pinkka paperia jossa on valtavasti informatiota siitä että OneCoin on rikollinen ponzi pyramidi. Ei auta selitykset että "myymme vain koulutusta", takaan sen.

        Niin että älkää täällä ruikuttako saatana, vaan lähtekää sitä asiaa ajamaan. Takaan että sekä suomalaiset että kansainväliset yhteisöt ja ihmiset ovat poikien takana, ja samalla KRP saa oikeusjutun yhteydessä valtavan paljon lisää hyvin organisoitua informaatiota. Ja tämä viedään myös valtamediaan. YLEn toimittaja Matti Toivoselle toimitetaan takuu varmasti myös kaikki materiaali.

        Niin että lähteekä jo ajamaan sitä juttuanne, että päästään asiaan ja nähdään kuka tässä tulee kärsimään saatana, huijaritilaisuuden paljastaneet pojat, vai OneCoin pyramidi tunkittajat.


      • PonziMikäPonzi
        SaatananSaatana2 kirjoitti:

        Ja älkää täällä itkekö että yhyy, pojat ovat hirveitä rikollisia kun kuvasivat ilman lupaa. Lähtekää oikeuteen saatanan tunkit.

        Takaan, että maajohtaja on hyvin hyvin ilonen, kun oikeuteen tulee puolimetrinen pinkka paperia jossa on valtavasti informatiota siitä että OneCoin on rikollinen ponzi pyramidi. Ei auta selitykset että "myymme vain koulutusta", takaan sen.

        Niin että älkää täällä ruikuttako saatana, vaan lähtekää sitä asiaa ajamaan. Takaan että sekä suomalaiset että kansainväliset yhteisöt ja ihmiset ovat poikien takana, ja samalla KRP saa oikeusjutun yhteydessä valtavan paljon lisää hyvin organisoitua informaatiota. Ja tämä viedään myös valtamediaan. YLEn toimittaja Matti Toivoselle toimitetaan takuu varmasti myös kaikki materiaali.

        Niin että lähteekä jo ajamaan sitä juttuanne, että päästään asiaan ja nähdään kuka tässä tulee kärsimään saatana, huijaritilaisuuden paljastaneet pojat, vai OneCoin pyramidi tunkittajat.

        Näin se menee, noilla hujareilla ei ole mitään mahdollisuuksia lähteä oikeuteen.


      • Käyttäytyminenhukassa
        SaatananSaatana2 kirjoitti:

        Ja älkää täällä itkekö että yhyy, pojat ovat hirveitä rikollisia kun kuvasivat ilman lupaa. Lähtekää oikeuteen saatanan tunkit.

        Takaan, että maajohtaja on hyvin hyvin ilonen, kun oikeuteen tulee puolimetrinen pinkka paperia jossa on valtavasti informatiota siitä että OneCoin on rikollinen ponzi pyramidi. Ei auta selitykset että "myymme vain koulutusta", takaan sen.

        Niin että älkää täällä ruikuttako saatana, vaan lähtekää sitä asiaa ajamaan. Takaan että sekä suomalaiset että kansainväliset yhteisöt ja ihmiset ovat poikien takana, ja samalla KRP saa oikeusjutun yhteydessä valtavan paljon lisää hyvin organisoitua informaatiota. Ja tämä viedään myös valtamediaan. YLEn toimittaja Matti Toivoselle toimitetaan takuu varmasti myös kaikki materiaali.

        Niin että lähteekä jo ajamaan sitä juttuanne, että päästään asiaan ja nähdään kuka tässä tulee kärsimään saatana, huijaritilaisuuden paljastaneet pojat, vai OneCoin pyramidi tunkittajat.

        " Takaan, että maajohtaja on hyvin hyvin ilonen, kun oikeuteen tulee puolimetrinen pinkka paperia jossa on valtavasti informatiota siitä että OneCoin on rikollinen ponzi pyramidi. Ei auta selitykset että "myymme vain koulutusta", takaan sen."

        Voi lapsiraukka kun tällainen asianomistajarikos tuodaan oikeuteen esim. Sepon, Timon ja Pertin toimesta kunnianloukkaukseta ja häiriköinnistä, niin sinne ei edes huolita papereita liittyen OneCoiniin koska se on ihan toinen juttu.

        Sitäpaitsi herra Suhonenhan kuskasi kottikärryllä paperinippuja viikoittain KRP:n toimistolle, jotka olivat KRP: mielestä pelkkää paskaa ja ulkomaisia mainossivustoja nimikkeellä Scam. Esitutkintaa ei edes meinattu aloittaa. :)

        Vilahti myöskin tuossa tuo Sepon CV ja mies on kaiken muun lisäksi koulutukseltaan ekonomi, siis yliopistomiehiä ja pitkä työkokemus eri aloilta. Känniäälioiden veikkaisin olevan syrjäytyneitä nuoria joita viina ohjailee uhmakkaina enemmän kuin järki? Ainakin käytöksestään päätellen.

        Ekonomiko ei tietäisi mistä muodostuu Market Cap sisäisen pörssin arvoa käyttäen kuten täälä vilahti? No Ei kukaan silloin kun hörötetään päälle ja keskeytetään, siis hänhän joutui jatkuvasti keskeyttämään selvityksensä ja oli välillä selvästi turhaantunut ja pyysi asiallisesti useasti känniääliöitä poistumaan paikalta.


      • saunaseponkaveri
        Käyttäytyminenhukassa kirjoitti:

        " Takaan, että maajohtaja on hyvin hyvin ilonen, kun oikeuteen tulee puolimetrinen pinkka paperia jossa on valtavasti informatiota siitä että OneCoin on rikollinen ponzi pyramidi. Ei auta selitykset että "myymme vain koulutusta", takaan sen."

        Voi lapsiraukka kun tällainen asianomistajarikos tuodaan oikeuteen esim. Sepon, Timon ja Pertin toimesta kunnianloukkaukseta ja häiriköinnistä, niin sinne ei edes huolita papereita liittyen OneCoiniin koska se on ihan toinen juttu.

        Sitäpaitsi herra Suhonenhan kuskasi kottikärryllä paperinippuja viikoittain KRP:n toimistolle, jotka olivat KRP: mielestä pelkkää paskaa ja ulkomaisia mainossivustoja nimikkeellä Scam. Esitutkintaa ei edes meinattu aloittaa. :)

        Vilahti myöskin tuossa tuo Sepon CV ja mies on kaiken muun lisäksi koulutukseltaan ekonomi, siis yliopistomiehiä ja pitkä työkokemus eri aloilta. Känniäälioiden veikkaisin olevan syrjäytyneitä nuoria joita viina ohjailee uhmakkaina enemmän kuin järki? Ainakin käytöksestään päätellen.

        Ekonomiko ei tietäisi mistä muodostuu Market Cap sisäisen pörssin arvoa käyttäen kuten täälä vilahti? No Ei kukaan silloin kun hörötetään päälle ja keskeytetään, siis hänhän joutui jatkuvasti keskeyttämään selvityksensä ja oli välillä selvästi turhaantunut ja pyysi asiallisesti useasti känniääliöitä poistumaan paikalta.

        "Ekonomiko ei tietäisi mistä muodostuu Market Cap sisäisen pörssin arvoa käyttäen kuten täälä vilahti? No Ei kukaan silloin kun hörötetään päälle ja keskeytetään, siis hänhän joutui jatkuvasti keskeyttämään selvityksensä ja oli välillä selvästi turhaantunut ja pyysi asiallisesti useasti känniääliöitä poistumaan paikalta. "

        LOOOL. Iha "hyvi" kyl trollaat :)


      • VahingonkorvausOne

        Mutta itse asiaan: nämä vastaukset kysymyksiin ovat niin huonoja, että "känniääliöiden" toteamus "herranjumala että te olette kujalla, ihan oikeasti" on niin totta kuin olla ja voi. Eihän siinä yksinkwrtaisesti ole mitään järkeä, että kolikon arvon muodostaa yhtiö itse ja sillä perusteella määritetään yhtiön arvo, tai siinä että kaikki raha mikä yhtiöön tulee muodostuu koulutuksen ostosta, tai siinä että louhittavien kolikoiden moninkertominen ei muuta yhden kolikon arvoa, tai että lohkoketjua voi yhtäkkiä lopettaa ja vaihtaa. Lista epäkohdista on pitkä. Näihin peruskysymyksiin vastaukset ovat oikeasti todella huonoja, ja jopa samalta henkilöltä kuultuna eri hetkinä itse sanottua vastaan. johtopäätös että tämä on naurettavaa roskaa on ainut oikea :)

        Jos tämän kylmän todellisuuden esiintuominen vaatii kärjistämistä, niin se olkoon niin. Eikös tuon yhden herrasmiehen oma poikakin yrittänyt puhua järkeä, mutta ei....

        Onhan se julmaa että ihmisistä tehdään pellejä. Mutta on siinä "pikkusen" omaa ansiotakin, kyllä nämä kullanhuuhtojat ovat ihan itse tehneet näitä sketsihahmovideoita, myöntäisivät edes että eivät ymmärrä mitään niin voisi edes saada säälipisteitä ymmärtämättömyydestä.


      • SaatananSaatana
        Käyttäytyminenhukassa kirjoitti:

        " Takaan, että maajohtaja on hyvin hyvin ilonen, kun oikeuteen tulee puolimetrinen pinkka paperia jossa on valtavasti informatiota siitä että OneCoin on rikollinen ponzi pyramidi. Ei auta selitykset että "myymme vain koulutusta", takaan sen."

        Voi lapsiraukka kun tällainen asianomistajarikos tuodaan oikeuteen esim. Sepon, Timon ja Pertin toimesta kunnianloukkaukseta ja häiriköinnistä, niin sinne ei edes huolita papereita liittyen OneCoiniin koska se on ihan toinen juttu.

        Sitäpaitsi herra Suhonenhan kuskasi kottikärryllä paperinippuja viikoittain KRP:n toimistolle, jotka olivat KRP: mielestä pelkkää paskaa ja ulkomaisia mainossivustoja nimikkeellä Scam. Esitutkintaa ei edes meinattu aloittaa. :)

        Vilahti myöskin tuossa tuo Sepon CV ja mies on kaiken muun lisäksi koulutukseltaan ekonomi, siis yliopistomiehiä ja pitkä työkokemus eri aloilta. Känniäälioiden veikkaisin olevan syrjäytyneitä nuoria joita viina ohjailee uhmakkaina enemmän kuin järki? Ainakin käytöksestään päätellen.

        Ekonomiko ei tietäisi mistä muodostuu Market Cap sisäisen pörssin arvoa käyttäen kuten täälä vilahti? No Ei kukaan silloin kun hörötetään päälle ja keskeytetään, siis hänhän joutui jatkuvasti keskeyttämään selvityksensä ja oli välillä selvästi turhaantunut ja pyysi asiallisesti useasti känniääliöitä poistumaan paikalta.

        Jaa että jos rikolliset sanoo että älä kuvaa kun harrastamme tässä rikokseen yllyttämistä, suunnittelua, neuvontaa ja valmistelua, niin sitä ei sitten saisi kuvata tuomion uhalla? :D

        Kyllähän se nimenomaan täytyy käsitellä MIKSI ollaan kuvattu, vaikka on kielletty. Puolustuksella on erittäin hyvä syy. On kuvattu syytä olettaa hyvin suurella todennäköisyydellä rikollista ponzi pyramidi tilaisuutta. Mitalihan siitä pitäisi poikien saada.


      • Spedex

        Kyllähän pojat jotan metallia saavat...kunhan eivät vain lyjjyä

        (elokuva:hirttämättömät)


      • AsiaanSiis

        Täällä keskustellaan nyt ihan väärästä asian haarasta. Ei sillä ole mitään merkitystä vaikka julkaisivatkin kielloista huolimatta. No, ehkä käyttäytyivät hieman epäasiallisesti ja hieman paistaa nuoruus puheista mutta poikien pointti oli aivan oikea! Homma on huijausta!

        Se mikä tässä nyt olennaista on, että MIKSI JULKAISU KIELLETTIIN? Kieltäjä Pertti mikälie kultakelloineen ja massipäällikkö Timo siis tietää itsekin, että koko homma ei kestä päivänvaloa! Jos tilaisuus on järjestetty ja jokainen siitä kiinnostunut on voinut vapaasti osallistua niin miksi tilaisuutta ei saisi julkaista verkossa? Jos homma olisi "real deal" sehän toisi vaan lisää asiakkaita?

        Loppuun toisen pojan sitaatti "Ei vittu te olette kujalla".


      • sss123
        Tunkki102 kirjoitti:

        Vai suurin paljastus mitä voi olla. Ei hyvää päivää taas. Bitcoin yhteisössä aletaan olla kyllästyneitä OneCoinin ratsastukseen Bitcoinin maineella. Ei Bitcoin yhteisö vielä muutamia kuukausia sitten välittänyt paskaakaan OneCoinista, vaikka te Onekonnat niin luulette. Noh, nyt välittää, koska te ajatte koko oikean kryptovaluutta-yhteisön mainetta alas huijauksellanne, ja ratsastatte Bitcoinin maineella ja avulla.

        Tätä artikkelia on jo luettu ja jaettu kohtuu monta kertaa:
        https://news.bitcoin.com/beware-definitive-onecoin-ponzi/

        Ei se mikään moka ole, jos tuo ilmi rikollista toimintaa. Se on suorastaan kansalaisvelvollisuus, eikä mikään rikos. Sinun se kannattaisi ottaa asioista selvää ennen kuin lähdet puolustamaan ponzi pyramidin toimintaa. Saatanan tunkki.

        Ponzi pyramidi huijarit, jotka tuhoavat tuhansien ihmisten elämää Suomessakin ne vasta rikollisia ovat saatana. Mitä vittua sönkötät että joku huijareiden paljastaminen olisi rikos? Missä universumissa? Painu nyt jo vittuun sss123.

        Alkaako käämi palamaan? Ei mun tarvitse mihinkään vittuun painua.

        "Bitcoin yhteisössä aletaan olla kyllästyneitä OneCoinin ratsastukseen Bitcoinin maineella. Ei Bitcoin yhteisö vielä muutamia kuukausia sitten välittänyt paskaakaan OneCoinista, vaikka te Onekonnat niin luulette. Noh, nyt välittää, koska te ajatte koko oikean kryptovaluutta-yhteisön mainetta alas huijauksellanne, ja ratsastatte Bitcoinin maineella ja avulla."

        Eikö Bitcoin yhteisössä pitäisi olla tyytyväisiä siitä että Bitcoinia on mainostettu edellä kävijäksi? Samalla tavalla moni muu kolikko viritys mainitsee että Bitcoin on edelläkävijä. Miksi Bitcoin yhteisö on sitten niin huolissaan tästä tilanteesta. Mielestäni aivan turhaan. Bitcoin on melko korkealla arvoltaan nyt ja se on hyvä asia. Tuo on ihme kommentti sinulta että Onecoin ajaa muka oikean kryptovaluutta yhteisön mainetta alas.

        Itse olisin hiljaa jos olisin Bitcoin yhteisön jäsen kun Bitcoinilla on kaikki hyvin ja se ei ole mitenkää uhattuna. Niin vai onko?


      • BitcoinCMO

        Bitcoin-yhteisölle nämä saunasepot, maajohtajat, hassispentit, Emgoldex-Timot ja kumppanit ovat vähän kuin putous-hahmoja joiden edesottamuksia on viihdyttävää seurata. Samalla kenties tarjoutuu mahdollisuus pelastaa jonkun Peräseinäjoen mummojen eläkesäästöt.

        Muilta osin koko pölvästien pyramidiviritys on yksi paskanhailee, eikä Bitcoin-yhteisö Suomen ulkopuolella ole siitä pääasiassa kuullutkaan.


      • Saunateppo
        sss123 kirjoitti:

        Alkaako käämi palamaan? Ei mun tarvitse mihinkään vittuun painua.

        "Bitcoin yhteisössä aletaan olla kyllästyneitä OneCoinin ratsastukseen Bitcoinin maineella. Ei Bitcoin yhteisö vielä muutamia kuukausia sitten välittänyt paskaakaan OneCoinista, vaikka te Onekonnat niin luulette. Noh, nyt välittää, koska te ajatte koko oikean kryptovaluutta-yhteisön mainetta alas huijauksellanne, ja ratsastatte Bitcoinin maineella ja avulla."

        Eikö Bitcoin yhteisössä pitäisi olla tyytyväisiä siitä että Bitcoinia on mainostettu edellä kävijäksi? Samalla tavalla moni muu kolikko viritys mainitsee että Bitcoin on edelläkävijä. Miksi Bitcoin yhteisö on sitten niin huolissaan tästä tilanteesta. Mielestäni aivan turhaan. Bitcoin on melko korkealla arvoltaan nyt ja se on hyvä asia. Tuo on ihme kommentti sinulta että Onecoin ajaa muka oikean kryptovaluutta yhteisön mainetta alas.

        Itse olisin hiljaa jos olisin Bitcoin yhteisön jäsen kun Bitcoinilla on kaikki hyvin ja se ei ole mitenkää uhattuna. Niin vai onko?

        Ei ole uhattuna,mutta ei ole myöskään hyvä juttu,jos pyramidihuijarit sanovat bitcoinia esikuvakseen. Asioista jotain tietäviä se ei hetkauta,mutta Tuurin tuulipukuiset idiootit voivat luulla,että onecoinilla ja bitcoinilla on jotain yhteistä.


    • ThereIsNoBadPublicity

      Mitä nämä OC-apostolit täällä ruikuttavat jostain laittomasta julkaisemisesta - Tuurin OC-tilaisuuden videoineet ja julkaisseet jätkäthän tekivät koko OC-maailmanvalloitukselle mitä suurimman palveluksen. Tuollainen kokoustaminen ei videossa nähdyn suosion mukaan juuri massoja liikauta, eli niiden varassa ei OC kasva koskaan maailman suurimmaksi pankiksi.

      Nyt tarvitaan SOME-NÄKYVYYTTÄ! Ja sitähän videopojat ovat antaneet yllin kyllin! OC:n pitäisi oikeastaan MAKSAA pojuille tästä tiedonlevittämisestä! Pojat tuskin hyväksyvät onecoineja edes ilmaiseksi, mutta oikeita eurojakin varmasti löytyisi pojille annettavaksi - kuitilla tai ilman.

      Koska OC ja sen markkinointi on täysin rehellistä ja moraalisesti korkeatasoista, ei mistään luvallisesta tai luvattomasta SOME-näkyvyydestä voi mitenkään olla mitään haittaa. Näin Tuurinkin tapahtuma tavoitti paikalla olleen surkean kourallisen sijaan TUHANSIA ja jatkossa ehkä KYMMENIÄ tai SATOJA TUHANSIA uusia potentiaalisia asiakkaita, jotka eivät näin saamansa yksiselitteisen ja asiallisen tiedon (no, ääni olisi voinut olla parempi, mutta nähdyt informatiiviset slidet kyllä korvasivat audioraidan puutteet) pohjalta voi tulla muuhun johtopäätökseen, kuin ostaa OC-koulutusta vielä sieltä KALLIIMMASTA päästä, jolloin OC-apostolitkin pääsevät kunnon ansioihin.

      Tälläisestä pyyteettömästä OC-evankeliumin levittämisestä tulisi siis OC-piirien olla vain iloisia, koska eihän videoilla nähdyssä OC-tiedottamisessa ollut sitten niin mitään salailtavaa tai hävettävää - eihän...?

      • Reppanatonreppanoita

        Et edelleenkään ymmärrä mistä tässä on edes kysymys, vaikka se on tuotu tääläkin useita kertoja esiin??? Järki hoiiiii!


      • Pankki.aukeaa.ihan.kohta

        Perusteilla on maailman suurin pankki, siitä tulee vielä isompi kuin Hannun kivi jalka pankista, rähähähähä


      • Reppanatonreppanoita kirjoitti:

        Et edelleenkään ymmärrä mistä tässä on edes kysymys, vaikka se on tuotu tääläkin useita kertoja esiin??? Järki hoiiiii!

        Nimimerkki "Reppana" on todellinen uuno. Toihan oli loistavaa sarkasmia ja piruilua. Tämä reppanoiden reppana ei vähä-älyisenä voi sellaista käsittää.

        PS. Sana "TÄÄLLÄ" kirjoitetaan todellakin kahdella L-KIRJAIMELLA! Olis kannattanu käydä se peruskoulu loppuun asti. Ai niin, mutta sehän oli mahdotonta koska kaikki alkoi mennä hilseen yli jo ekaluokalta alkaen.


      • 1000e3vMyöhemmin13miljar
        Pankki.aukeaa.ihan.kohta kirjoitti:

        Perusteilla on maailman suurin pankki, siitä tulee vielä isompi kuin Hannun kivi jalka pankista, rähähähähä

        Hannun nykyinen kivijakapankki ja suunnitelutoimisto on pornobaarissa tampereella. Tietääkö kukaan mihin pankkiin toi timo viittasi videolla?


    • massipiällikkö

      Kyllä kohta taas saadaan seurata uutisista juttuja, kun pohjanmaalla roikkuu metsässä miehiä köysien jatkeena. Tällöin minä taas teen tiliä, kun ostelen halpoja taloja pois pankilta ja samalla pidän hyvää huolta "ex" vaimoistanne..

      ps. joko jännittää päivä milloin sivut ei enää aukeakaan? ABC:llä sitten itkette ja annatte tohtoristanne uskottavia lausuntoja valtamedialle, buahhaahaaaa

    • hhh2ccc3
    • Suomicoin

      Tutkiiko KRP kuvaamista? Kuvaaminen ja videon julkaisu on täysin laillista koska KRP ei tutki. Tekohampaat loksahtavat ja karavaanarit haukkuvat. Mitään ette voi.

      • SaunaHolhottavat

        Tästä tulee Suomen ensimmäinen juttu missä rikosta on kuvattu salaa.
        Veikkaan että kamerat takavarikoidaan niin kuin kolikotkin.
        Tuomiot; esiintyjät vapautetaan ja laitetaan holhoukseen.
        Kuvaajat 10 vuotta pyttyä ja miljardin korvaukset, riippuen onecoinin kurssista, jos nousee niin samalla tuomio muuttuu.

        Olen puhunut UGH.


    • Anonyymi

      Joko videon julkaisu on käsitelty oikeudessa? Tuliko kuvaajille istumista?

      • Anonyymi

        Raskaimman päälle tuli, joutuvat syömään kaikki filmissä paljastetut oneCoinit.

        Ketsuppia ja sinappia kuluu.

        Kuulemma kolikot saa krillata jos käyttää tuppikullilautaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Raskaimman päälle tuli, joutuvat syömään kaikki filmissä paljastetut oneCoinit.

        Ketsuppia ja sinappia kuluu.

        Kuulemma kolikot saa krillata jos käyttää tuppikullilautaa.

        Ehdittiinkö splittaus tehdä ennen tuomiota? :) D:


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ehdittiinkö splittaus tehdä ennen tuomiota? :) D:

        Tää huijareiden käyttämä termi"splittaus" jolla jonkin arvo kerrotaan kahdella on hauska.
        Splittus ei perustu mihinkään muuhun kuin kusetukseen, sormia napsauttamalla jonkin arvo tuplautuu ja sehän näihin uuvatteihin upposi kuin Winkapitolisssa serveri Panaman kanavaan.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      63
      1769
    2. SINÄ nainen hyvin läheltä

      Pidän sinusta. Mutta mene ensin juttelemaan lääkärin luokse, ja hoida itsesi kuntoon. Sit kun sä olet kunnossa, niin mä
      Ikävä
      75
      1126
    3. 45
      1055
    4. Et voi olla loputtomasti hiljaa

      Nainen. Tarkoitan siis meidän juttua. Eihän tämä tällaiseen epätietoisuuteen voi jäädä siinä vaan särkyy kumpikin. Kerto
      Ikävä
      70
      1037
    5. Ajatus aamuun

      Tämä jollekin tärkeälle. On asioita mistä jutellaan, on asioita mistä vitsaillaan, on myös asioita mistä ei puhuta kenen
      Ikävä
      71
      949
    6. Nainen mitä tekisit

      Joutuisit tekemään miehelle ja sinulle tai sinulle ja miehellesi ja kahdelle lapselle ruokaa ja kaapista löytyy 2 litraa
      Sinkut
      158
      919
    7. Siis ei ole edes mahdollista

      että ei törmätä, ei sit millään vaikka päällä hyppisi
      Ikävä
      44
      870
    8. Martina kauniina lehtihaastattelussa

      Martina antoi hyväntuulisen haastattelun lehteen. Tyylikkäitä kuvia ja kivoja vaatteita kauniilla Martinalla.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      823
    9. J-miehelle

      haluan kertoa että olet edelleen mulle rakas. Ajattelen sinua päivittäin kulta.
      Ikävä
      58
      808
    10. Minä en luota sinuun yhtään nainen

      ja aistin että yrität taas satuttaa henkisesti koska tiedät että olet heikkouteni joten siksi tein mitä tein mutta en ki
      Ikävä
      34
      772
    Aihe