Pelasin PAF:ille kymppitonnin alle vuorokaudessa!!

Tai oikastaan pelasin alle vuorokauteen 8000e, loppujen 2000 euron pelaamista viivytti pikavippien hankinta, jotta sain rahaa millä pelata ja koska olen jo velkaa mm. Ferratumille, pikavipille, credigolle, Ostosrahalle, fixuralle, vivukselle, topfinancelle ja euroloanilla on ilmeisesti ikuinen banni vaikka en sinne ole velkaakaan yhtään, mutta aikaisemmin en pystynyt maksamaan velkojani ajoissa(koska sinne pitää maksaa kuukauden päästä koko lainasumma) niin jouduin näköjään mustalle listalle, niin lainaajaa oli hieman työlästä löytää netistä, mutta sinnikkään yrittämisen jälkeen löysin firman, josta sain 600e lainaksi kun valehtelin, että olen vakituisissa töissä(oikeasti työtön)ja että kuukausituloni ovat yli 2000e(oikeasti pieni liiton raha)ja että aikaisempia velkoja pitää lyhtentää vain 200e/kk(oikeaa tarkaa summaa en ole edes laskenut) ja se näemmä meni läpi, vaikka tarkistivatkin tietoni. Olin tätä ennen pelannut viimeiset 200e tililtäni, autoremppaan ja elämiseen oli pakko jättää muutama satanen.

Pelasin siis 18 tuntia jo eilen lähes putkeen, pari ruokataukoa pidin. Aloitin 50 eurolla ja voitin yhteensä noin 10 tunnissa hieman yli 8000e ja huumaava tunne valtasi mielen ja olin erittäin onnellinen kun tiesin, että nyt pystyn maksamaan kaikki velkani pois, mutta niinhän siinä sitten kävi etten todellakaan pystynyt lopettamaan vaan pelasin koko yön aamuseitsemään asti ja 5000 meni, sitten pakotin itseni kotiuttamaan loput 3000e, jotta saisin velkoja edes vähän lyhennetyksi ja piti maksaa myös autovakuutus ja vero ja tuossa vaiheessa noin 18 tunnin pelimaratoonin jälkeen pääkin oli täysin jumissa ja väsymys alkoi painaa, joten pystyin ihmeen kaupalla ne rahat kotiuttamaan ja kävin nukkumaan(tänään tosin kadutti vitusti että maksoin velkoja kun olisi pitänyt pelata enkä saanut uutta lainaa sieltä minne maksoin koska maksuni ei ollut vielä kerinnyt kirjautua), enkä peliriippuvaisena todellakaan odota huomiseen vaan pelirahaa on saatava tällä punaisella minuutilla.

Sain sitten 600 euron lainan ja voitin 400 euron pelaamisen jälkeen 1600, joilla piti viimeistään 1200 euron kohdalla kotiuttaa ja maksaa taas velkoja, tällä kertaa en todellakaan pystynyt lopettamaan ja ihmettelen miten eilen pystyin pakottamaan itseni siihen, tällä kertaa kuitenkin pelasin kaikki ja sitten vielä ne loput 200 velkarahaa tililtä.

Minulla on vielä yksi 500e lainahakemus vetämässä ja jos ne huomenna saan niin pelaan, mutta sitten lopetan pelaamisen kunnes saan veloistani suurimman osan maksettua. Näinköhän tulen siihen pystymään, pakkohan se kait on kun lainaa ei varmasti enää tule mistään senttiäkään.

On se välillä masentavaa ja raivostuttavaa tämä peliongelmaisen elämä ja itsesyytökset kovia. Eniten vituttaa juuri tuo, että aina kun alan pelata niin toivon ja rukoilen isoja voittoja ja lupaan, että tällä kertaa en niitä pelaa takaisin, tuokin oli jo kolmas kerta kun pelaan isot voitot takaisin, viimeeksi meni 4600 ja sitä ennen 5500, tosin sen pystyin kotiuttamaan ja pelasin vasta seuraavana päivänä ne takaisin. Aina kun saan ne isot voitot ja katson summaa ruudulla niin sanon, että nyt en enää tee samaa virhettä, nyt säästän rahat ja alan mielessäni suunnitella mitä kaikkea niillä saan hankittua ja miten maksan velkani pois ja sitten kuitenkin pelaan vielä satasen ja lopetan onhan tässä rahaa millä pelata ja vielä satasen ja lopetan ja vielä satasen ja lopetan kunnes summa on niin alhainen, ettei enää"ole järkä lopettaa kun on vain 2000e voitolla vaikka äsken oli 5000e voitolla". Sitä vain huumaantuneena klikkaa hiirellä pelin pyörimään uudellen ja uudellen ja uudellen eikä yksinkertaisesti pysty lopettamaan.

Onko muilla samanlaisia kokemuksia siitä että ei pysty lopettamaan ja pelihimo vain kasvaa mitä enemmän voitat?
Ilmoita


P.S.

Luin vähän aikaa sitten netistä kun joku, jolla ei ilmeisesti koskaan ole pientäkään pelionglemaa ollut, ihmetteli kuinka me peliriippuvaiset voimme istua koneella pelaamssa 6 tuntia ilman tarvetta syödä tai juoda. Tuo aikahan menee pelihuumassa ettei huomaakkaan ja välillä tuntuu ettei vuorokausikaan riitä pelaamiseen jos vain rahaa riittää.

Pelurin pelaamista ei rajoita nälkä tai jano, ei mikään meno, ei vaikka miss maailma pyytäisi terffeille, ei edes omat hautajaiset, eikä aikakaan jos on työttömänä. Ainut mikä pelaamista rajoittaa on rahan loppuminen ja se ettei mistään saa senttiäkään lainaa vaikka koluaisi koko internetin läpi kuumeisesti lainaajaa etsien.
Ilmoita
Aikaisemmin se oli 4000 € ja nyt jotain toista.
Anna palaa vain jos kerran saat tuollaisia rahoja käyttöösi niin mitään ongelmaa ei ole.
1 VASTAUS:
Olen saanut tuollaiset rahat käyttööni vain voittamalla ne ensin. Ongelmana onkin mistä saada lisää pelirahaa kun tili on tyhjä ja lainaa ei enempää saa.
+Lisää kommentti
Itse myös armeijan jälkeen noin kuukausi sitten jäänyt työttömäksi .. Ja haen yksinäisyyten / tylsyyteen apua pelaamisesta ... Tänäyönä hävisin noin 1000 euroa Pafille (ei edes voittoja vaan omaa rahaa). Voitin viikko/ pari sitten vähän suuremman summan pitkävedosta ja ajattelin että nyt pystyn maksamaan kaikki velkani (lähinnä pikavippejä) .. Tänäyönä vaan pää tyhjeni ja oli aivan pakko pelata koko tili tyhjäksi .. Eikä edes ollut ensimmäinen kerta, ja pelkään ettei myöskään viimeinen. En ole saanut puhutuksi ongelmastani kenellekkään vakuuttelen vaan että "hyvin menee" vaikka olen oikeasti todella yksinäinen ja masentunut ..
1 VASTAUS:
Moi. Saanko udella miten menee nyt pari vuotta myöhemmin, jos satut lukemaan tätä ketua? Onko rahapelaaminen hellittänyt vai viekö riippuvuus edelleen rahat ja ajan?
+Lisää kommentti
Jos tietää, ettei osaa lopettaa, vaikka voittaisi 100000, niin pelitilit kiinni eikä peliautomaateille mennä. Tuskaista se on, mutta toinen vaihtoehto tosiaan on pelata kaikki: omat, lainatut, varastetut, myydä kaikki myytävissä oleva, että saa voittaa ja hävitä. Onko sitten helpompi lopettaa, kun on aivan pakko? Kun ei ole mitä koneeseen syöttää tai pelitilille tallettaa. Jos asut yksin, miten saat pidettyä asuntosi, maksettua laskusi, mistä saat ruokaa? Kun rahaahan sinulle ei voi antaa, kun ne menevät peleihin. Häätö - minne pääset asumaan? Uskottelin itsekin pitkään, että "tällä kertaa otan ne voitot pois" mutta ei sitä koskaan tapahtunut. Päihdelinkin Valtissa meitä, jotka eivät osaa lopettaa vaikka millaisia voittoja saisi, on paljon. Ja moni on yrittänyt vuosia, jotkut jopa vuosikymmeniä. Ja paljon velkaa ja pikavippejä.

Vieroitusoireita potiessa voi pelata vaikka PAFin ilmaispelejä rekisteröitymättä ja huomata kerta toisensa jälkeen, miten nopeasti se leikkisaldokin hupenee tyhjiin, kun "maksimipanoksella" pelaa.
Ilmoita
Oot kuitenkin autollinen. Itselläni menee rahat pelaamiseen, ei ole varaa autoa pitää, ennemmin nekin rahat pelaan, joten sulla on vielä jokin mielenkiinto pitää jostakin kiinni. Valitsen ennemmin pelit kuin auton.
Ilmoita
"Onko muilla samanlaisia kokemuksia siitä että ei pysty lopettamaan ja pelihimo vain kasvaa mitä enemmän voitat"

Elät aina hetkessä, et pysty kokemaan elämään omaa elollista tulevaisuutta. Tällaisessä tilassa ei itsesuojelu toimi, kuin autoa ajaisi ymmärtämättä kuoleman jatkuvan vaaran mahdollisuuden. Jos olisit robotti joka miljoonia laskutoimituksilla tekisi päätelmän tulevaisuudestaan mikä oikein mikä enemmin väärin pysyisi paremmin omillaan (Pelithän on suunniteltu tuomaan rahaa niiden tarjoojalle.), tai ehkä vain voittaisi.

Ihmisen osa on elää hetkessä, loput on meille vain scfiä koska emme ymmärrä hetkeä pitemmälle ratkaisujen seurauksia.

https://www.youtube.com/watch?v=_Wlsd9mljiU
3 VASTAUSTA:
SAIN SATTUMALTA TARKEMPAA TIETOA PELIRIIPPUVUUDESTA.

Yhdysvalloissa kun ihmisiä on tiedetysti laidasta laitaan ja rikostutkijat profiloidessaan ymmärrettäviin kuoseihin julmiin rikossarjoihin pystyviä ihmisiä. Profiloinnin sivu tuotteena he havaitsivat et näillä peliriippuvaisilla ihmisillä kuin ihmisillä yleensä aivot eivät toimi kuin yhdellä tapaa, vain yhtä toiminta tapaa hoidellen, siinä hetkessä missä elää. Peliriippuvainen aivoissa kokee voimakasta mielihyvää pelatessaan ja koska aivot käsittelevät yhtä asiaa hetkessä, irrottautuminen pelistä tapahtuu vasta kun rahat loppuvat mutta missään vaiheessa ei aivoilta tule varoitusta itsensä tuhoamisesta rahapelin äärellä.
Itsellä ihan sama juttu. Pelaan vaikka olisin paljon voitolla. Kauhea syyllisyys, mutta kuulin jostain aika mielenkiintoisen väitteen, että mitä jos peliriipuvaiset ei oliskaan koukussa voittamiseen, vaan just häviämiseen. Antoi kyllä ajattelemisen aihetta...
Ompahan kummia summia! Itse pelaan aivan valtavasti ja komein summa on 200e kun ensin tykittänyt 400-500 ja pitänyt hieman taukoja.. huhhuh tänäänkin pelannut kokopäivän.. häviö 100 ja voitto24e jonko pelasin siinä toivossa että voittaisin kesälomarahani takaisin mitkä pelasin... voi luoja että hävettää olla nän saakelin tyhmä!!!! Nyt on pelitilit suljettu toistaiseksi..
+Lisää kommentti
Sinuna hakisin lujaa apua peliongelmaasi! Tiedän nimittäin niin kantapään kautta miten huonosti voi pelihullulle käydä. Itse voitin kahdesti suuren voiton ja uskoin näillä maksavani vanhoja velkojani pois. Maksoinkin niitä pois useille eri tahoille ja olin hurjan onnellinen ja vapautunut. Suljin jopa pelitilini vastuullisesti mistä olin nuo suuret voitot saanut. Sitten alkoi pikuhiljaa pelaaminen muilla sivustoilla ja kuinka ollakaan hävisin lopulta kaiken voittamani rahan sekä otin kaikki lainat mitä sain takaisin. Nyt olen tilanteessa missä en ikinä milloinkaan olisi kuvitellut olevani;kaikki lainani menevät ulosottoon ja painiskelen aivan tuhottoman olotilan kanssa päivin ja öin. Pelaaminen on kohdallani nyt loppunut ja olen hakenut apua tähän sairauteen. Herää ihmeessä ajoissa tilanteeseesi ettei sinulle käy niinkuin itselleni! Peliriippuvuus on kamala sairaus jossa kuvittelee aina vain voittavansa ja hoitavansa tilanteen kuntoon jos hyvin käy. Sairauden merkkinä siitä onkin se että ajaa itsensä yhä vain syvempään suohon eikä vain osaa lopettaa niinkuin terve ihminen tekisi. Oikeasti todella sydämestäni tiedän mistä puhun ja ainoa oikea ohje sinulle on; HAE APUA AJOISSA JA LOPETA PELAAMINEN!!
1 VASTAUS:
Mistä voi hakea apua. olen ryssinyt tilanteeni jo 3x ja tätä viimeistä perhe ei kyllä katso hyvällä.. huudot saan... hoidotkin maksavat....
+Lisää kommentti

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
http://uhkapeliriippuvuus.com tuolla on hyviä neuvoja
Ilmoita
Oon 23v miehenalku, ja itsellä peliriippuvuus alko siinä 14-15v pelikoneista, jonka jälkeen kuvioihin tuli nettipokeri, sen jälkeen netticasinot ym. Panokset kasvo vuosien saatossa, ja tossa 9kk sit 10.000e hävittyäni 20minuutissa nettirullaan veitsi valtimolla päätin että nyt tää paska loppuu kerrasta. 8 vuoden "peliurasta" jäi käteen masennus, paniikkihäiriöt ja velkaa, mutta eteenpäin mennään päivä kerrallaan. Tsemppiä sulle, hae apua ga-ryhmistä tai esim. Peluurista! Muista että jokanen pelaamaton päivä on voitto!
Ilmoita
Tämä on kyllä sairaus, vaikka ei haluisi myöntää. Ennenkuin alkoi olemaan pelivelkaa, niin saattoi päivässä pahimmillaan pelata pari tonnia. Vitutta aivan tosissaan, mutta sitä ajattele et onneks on säästöjä ja ei sentää ole velkaa. "En ikinä pelaa velaksi"... Nyt minulla on 5000€ pelivelkaa ja opintolainoja 5000€ edestä, joista osan oon pelannut. Miten tässä näin kävi? Ennenkuin oli lainoja, niin pystyin lopettamaan kuukausiksi pelaamisen. Nyt kun lainat lannistavat ja tekee mieli pelata, jotta pystyisi maksamaan pois. Parempi mahdollisuus olisi kyllä jos vain lopettaisin, nielaisin tappion ja vielä kun pystyisin vyötä kiristämällä maksamaan lainat pois. Tulisi köyhä talvi, mutta kesällä olisin jo velaton (opintolainaa lukuunottamatta).
Ilmoita
Hankkikaa gamblock- ohjelma. Itse ostin sen eilen, kun alkoi taas rahat huveta tililtä. Blokkaa kaikki pelisivustot ja pikalainasivustoillekkaan ei pääse. Helpotus on suuri kun ei pääse pelaamaan. Apua on tarjolla helposti...mutta niin on lainansaantikin liian helppoa ja pelisivustoja syntyy uusia kuin sieniä sateella. Koittakaahan ymmärtää, että se on häviävän pieni mahdollisuus että voittaa suuria summia... itse peliriippuvaisena olin nyt toisen kerran lähellä pilata koko tulevaisuuden. Onneksi pelaaminen toi nyt vain pahaa mieltä enemmän ja ratkaisin sen tämän ohjelman avulla. Sen saa puhelimiin ja tablettiin ja tietokoneeseen. Blokkaa itseltäsi mahdollisuudet pilata tulevaisuus. Nyt keskityn velkojen maksuun ja saan olla levollisin mielin. Ystävättären kanssa vielä sovittiin, että otan puhelun hänelle heti kun tekee vähääkään mieli pelata.
Ilmoita
Aivan samat tilanteet ja tunnelmat kuin keskustelun avaajalla. Ei mitään tajua siitä, että se on rahaa mitä koneessa pyörittää ja kohta on kaikki mennyt. Sitten on pakko jostakin saada pelirahaa. Tulee pikavippejä...
Olen ajatellut, että peliriippuvaisen aivoissa täytyy olla jotain vikaa. En muuten toimisi noin, olen sen verran fiksu ihminen.
Mistä tuon gamblockin saa? Jos osaisin sen vielä asentaa. Muistelen joskus yrittäneeni.
Ilmoita
Olin pelannut noin viitisen vuotta n.300 e kuussa nettikasinoihin. Viime kesänä olisin voittanut 15000e, jos olisin kotiuttanut. Kuudessa tunnissa pelasin kaikki takaisin. Puolen vuoden sisällä siitä otin vippejä ja luottoja yht. 10 000e ja välillä olisin muutaman tonnin saanut kasinosta, jos olisin kotiuttanut. Aina kun rahat loppui pelikoneesta uusi vippi kehiin ja oikein hermot meinasi mennä välillä, kun joutui lähettämään puhelimella tekstiviestejä ja odottaa vastausta, milloin on lainatut rahat tilillä. Sitten loppui vippailu, kun maksukykyä ei enää ollut ja jäin työttömäksi. Nyt pitäisi lyhentää lainoja samalla määrällä kuukaudessa, minkä saa etuuksia. Noh, pelaamiseen ei enää mene tuhansia kuitenkaan
Ilmoita

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

Ilmoita
Olen työtön ja itse käytän kans kaikki päivät vedonlyöntiin ja päivässä tulee keskimäärin pelattua 3000-4000€ edestä, pitäisi varmaan vähentää mutta lopettaminen tuntuu hankalalta
1 VASTAUS:
Miten on työttömällä varaa tuollaiseen?
+Lisää kommentti

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena.

Ilmoita

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Pelasin PAF:ille kymppitonnin alle vuorokaudessa!!

Tai oikastaan pelasin alle vuorokauteen 8000e, loppujen 2000 euron pelaamista viivytti pikavippien hankinta, jotta sain rahaa millä pelata ja koska olen jo velkaa mm. Ferratumille, pikavipille, credigolle, Ostosrahalle, fixuralle, vivukselle, topfinancelle ja euroloanilla on ilmeisesti ikuinen banni vaikka en sinne ole velkaakaan yhtään, mutta aikaisemmin en pystynyt maksamaan velkojani ajoissa(koska sinne pitää maksaa kuukauden päästä koko lainasumma) niin jouduin näköjään mustalle listalle, niin lainaajaa oli hieman työlästä löytää netistä, mutta sinnikkään yrittämisen jälkeen löysin firman, josta sain 600e lainaksi kun valehtelin, että olen vakituisissa töissä(oikeasti työtön)ja että kuukausituloni ovat yli 2000e(oikeasti pieni liiton raha)ja että aikaisempia velkoja pitää lyhtentää vain 200e/kk(oikeaa tarkaa summaa en ole edes laskenut) ja se näemmä meni läpi, vaikka tarkistivatkin tietoni. Olin tätä ennen pelannut viimeiset 200e tililtäni, autoremppaan ja elämiseen oli pakko jättää muutama satanen.

Pelasin siis 18 tuntia jo eilen lähes putkeen, pari ruokataukoa pidin. Aloitin 50 eurolla ja voitin yhteensä noin 10 tunnissa hieman yli 8000e ja huumaava tunne valtasi mielen ja olin erittäin onnellinen kun tiesin, että nyt pystyn maksamaan kaikki velkani pois, mutta niinhän siinä sitten kävi etten todellakaan pystynyt lopettamaan vaan pelasin koko yön aamuseitsemään asti ja 5000 meni, sitten pakotin itseni kotiuttamaan loput 3000e, jotta saisin velkoja edes vähän lyhennetyksi ja piti maksaa myös autovakuutus ja vero ja tuossa vaiheessa noin 18 tunnin pelimaratoonin jälkeen pääkin oli täysin jumissa ja väsymys alkoi painaa, joten pystyin ihmeen kaupalla ne rahat kotiuttamaan ja kävin nukkumaan(tänään tosin kadutti vitusti että maksoin velkoja kun olisi pitänyt pelata enkä saanut uutta lainaa sieltä minne maksoin koska maksuni ei ollut vielä kerinnyt kirjautua), enkä peliriippuvaisena todellakaan odota huomiseen vaan pelirahaa on saatava tällä punaisella minuutilla.

Sain sitten 600 euron lainan ja voitin 400 euron pelaamisen jälkeen 1600, joilla piti viimeistään 1200 euron kohdalla kotiuttaa ja maksaa taas velkoja, tällä kertaa en todellakaan pystynyt lopettamaan ja ihmettelen miten eilen pystyin pakottamaan itseni siihen, tällä kertaa kuitenkin pelasin kaikki ja sitten vielä ne loput 200 velkarahaa tililtä.

Minulla on vielä yksi 500e lainahakemus vetämässä ja jos ne huomenna saan niin pelaan, mutta sitten lopetan pelaamisen kunnes saan veloistani suurimman osan maksettua. Näinköhän tulen siihen pystymään, pakkohan se kait on kun lainaa ei varmasti enää tule mistään senttiäkään.

On se välillä masentavaa ja raivostuttavaa tämä peliongelmaisen elämä ja itsesyytökset kovia. Eniten vituttaa juuri tuo, että aina kun alan pelata niin toivon ja rukoilen isoja voittoja ja lupaan, että tällä kertaa en niitä pelaa takaisin, tuokin oli jo kolmas kerta kun pelaan isot voitot takaisin, viimeeksi meni 4600 ja sitä ennen 5500, tosin sen pystyin kotiuttamaan ja pelasin vasta seuraavana päivänä ne takaisin. Aina kun saan ne isot voitot ja katson summaa ruudulla niin sanon, että nyt en enää tee samaa virhettä, nyt säästän rahat ja alan mielessäni suunnitella mitä kaikkea niillä saan hankittua ja miten maksan velkani pois ja sitten kuitenkin pelaan vielä satasen ja lopetan onhan tässä rahaa millä pelata ja vielä satasen ja lopetan ja vielä satasen ja lopetan kunnes summa on niin alhainen, ettei enää"ole järkä lopettaa kun on vain 2000e voitolla vaikka äsken oli 5000e voitolla". Sitä vain huumaantuneena klikkaa hiirellä pelin pyörimään uudellen ja uudellen ja uudellen eikä yksinkertaisesti pysty lopettamaan.

Onko muilla samanlaisia kokemuksia siitä että ei pysty lopettamaan ja pelihimo vain kasvaa mitä enemmän voitat?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta