muutosta / kunnallisvaalit

Entisiinpettynyt

Toivon ehdokasta jolta löytyy kanttia pitää äänestäjiensä (kuntalaisten) puolia. Olen havainnut että jos on tullut valituksi niin lupaukset ja vaaliteemat on unohtunut nopeasti. Nyt olisi tarvetta määrätietoiselle, periksiantamattomalle ehdokkaalle, jolla olisi lupaustensa mukaisia tekoja ja joka omaisi hyvät nevottelutaidot. Kaikkeen ei raha riitä, mutta silloin ei tule myöskään luvata katteettomia lupauksia. On myös hyviä ja huonoja vaihtoehtoja, mutta jos tahtoa riittää, niin löytyy myös kenoja ja tapoja joilla pystytään hoitamaan asiat parhainpäin.
Vetoan tällä kirjoituksella teitä mainittuja piirteitä omaavia Lempääläläisiä liittymään johonkin puolueeseen, sekä ryhtymään ehdokkaiksi, sillä teille on todella tilausta.

27

225

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kannatetaan

      Kannatetaan, laittakaa itsenne peliin

      • suomi.mamuille

        Kysymys Kuuluu : Mamutatko ja Mokutatko?? Jos kyllä. ET SAA MINUN ÄÄNTÄ.


    • Äänioikeutettu

      Todella !

    • Peukkuja

      Kunnallisvaalit tulee tuota pikaa, ja olisi mainio tilaisuus päästä vaikuttamaan.

      • suomi.irakilaisille

        Suomalaisilta leikataan, ja rahat matuille !!


    • kukataiketkä

      Kuka todellisuudessa Lempäälässä mahtanee lopulta päättää kaikesta ?

    • näinmenee

      Se on se että yksi päättää ja muut mielistelee vikisten takanapäin.

      • tanaka

        Olen muuten sitä mieltä, että tutisevien ukkojen ja akkojen eli yli 60-vuotiaiden ei pidä valtuustoon pyrkiä, He eivät pysy mukana enää muuten kuin muisteloissa ja itsekejhyskeluissa.


      • kravatit

        Vaihtuvuutta toivotaan. Eiköhän neljässä kaudessa jo aika hyvin ole saanut omat lahjansa käytettyä yhteiskunnan hyväksi. En halua tarkentaa.


    • hhjki

      Onko kunnassa näitä jääviystapauksia

    • tilausta

      Kyllä lapsiperheellisiä valtuutettuja olisi hyvä olla myös valtuustossa, näitä jotka asuvat 3-5km kouluista .

    • pluskuusikymmentä

      Olen 60 ja jos olisin ehdokas ja tulisin valituksi minulle tärkeintä olisi lapsiperheiden asiat. Muistan edelleen kuinka haastava oli työn- ja perheen arjen pyörittäminen. En valita enkä valittanut, mutta ymmärrän heitä ja annan täyden tukeni heille ja katson että on järjen vastaista laittaa perheille kapuloita rattaisiin, sillä näinä aikoina työssäkäyviltä otetaan kaikki mehut, ja perheiden pahoinvointi kasvaa, altistaen riittämättömyyden tunteeseen, sekä masennukseen, jotka pahimmillaan kuormittavat kunnan taloutta ja saattaa johtaa palvelujen tarpeeseen.
      En kuitenkaan aio asettua ehdolle, mutta toivon että joku asettuu, jolla on ymmärrystä, kokemusta ja sydäntä hoitaa perheiden asioita. Perheiden hyvinvointi on tärkeää ja luo lapsille hyvät lähtökohdat elämään, ja heistä kasvaa aikanaan todennäköisemmin tasapainoisia omillaan pärjääviä aikuisia.

    • samajxjkxkxk

      Sellainen sen olla pitäisi, joka pystyisi pitämään perheiden puolia, eikä nuoleskelisi kunnan virkamiehiä ja onnistuisi saamaan muut valtuutetut kuuntelemaan kuntalaisten toiveita ja tekemään omantuntonsa mukaan päätöksiä sekä ratkaisuja mm. äänestettäessä.

    • Muutosta

      Uskon että tilanne paranee kun valitaan uusia valtuustoon, ja muuten Lempäälä on ihana ja rauhallinen paikka asua, jossa viihtyy kaiken ikäiset ja kokoiset, ainoastaan tuo koulukyytiasia hiertää pahasti lasten vanhempia ja läheisiä. Kunpa täällä muiden eseampien kuntien tavoin säästettäisiin lomauttamalla joksikin aikaa henkilöstöä, sillä se ei ole heille turvallisuusuhka, ja tuskin kenenkään talous siitä kaatuisi.
      Kuntalaiset tietävät ja keskustelevat yllättävän paljon päätösten taustoista ja tahoista, kaikki tiedetään.

    • vaihtoehtoideoita

      Lomautetut ei pelkästään menettäisi, vaan saisivat vastineeksi ylimääräistä vapaata. Moni maksaa matkoista, niin miksi ei sitten myös ylimääräisestä tilapäisestä vapaasta. Lomautus voisi olla myös suositus ja vapaaehtoinen, tai sitten 2vk lomautus jokaiselle vuorotellen. Niin säästettäisiin veronmaksajien rahoja ja tämän lisäksi jäisi vielä rahaa 0-2lk oppilaiden koulukyydityksiin joiden koulumatka ylittää 3km.

    • odotettavissatuottoa

      Ei kannattaisi luopua hyvin lypsävistä lehmistä.

    • plussaaaa

      Lapsiperheet on kunnalle siunaus.

      • ahdistelijamamu

        Ja mamut suunnaton riesa ja rasite.


      • mitämamutvaaleihin

        Kyllä ilkeämieliset ja epäsosiaaliset kantasuomalaiset saattavat olla realistisesti arvioiden isompi rasite. Nyt kun puhutaan Lempäälästä, paikallisista asioista, vai onko joku eksynyt aiheesta?


    • Tärkeysjärjestys

      Uutta verta kunnanvaltuustoon, sellaisia jotka pitävät heikompiosaisten lasten puolia, ja jotka jälleen nostattavat tsemppiä kuntalaisiin, ja antavat lasten vanhmpien vapaasti, ilman ylimääräisiä huolia ansaita leipänsä, josta he voisivat myös ilolla maksaa kunnallisveroa.
      Jälkikasvun ensimmäiset tärkeät kouluvuodet antavat hyvän pohjan menestymiseen, ja se edellyttää turvallista kohtuullisen pituista koulumatkaa, joka ei pelota, eikä käy liiaksi voimille, on turvallinen kulkea, tai vaihtoehtoisesti matkan ollessa pitkä olisi mahdollisuus koulukyytiin.

    • jääviys

      Olisi syytä kaivaa esiin kaikki valtuutettujen ja päätöksiä tekevien jääviysasiat, saattaisi paljastua enemmänkin tapauksia. Mukaan lukien lähipiirien hyötyminen päätösten teossa.
      Kilpailuttaminen ja kohtuullisuuskysymykset päätöksenteossa, vaalien kuntalaisten yhteisiä verorahoja, turvallisuutta ja hyvinvointia.

    • surullista

      Rahaa ei riitä kuin turhuuteen (joka kuuseen kurkottaa se katajaan kapsahtaa).
      Lapset pärjätköön pitkillä koulumatkoillaan , heistä ei kanneta yhteisvastuuta, joutuvat raukat taivaltamaan koulumatkat ylestyneiden rankkojen sääilmiöiden armoilla. Valitettavasti on myös vanhempia jotka ei välitä ja heitä joilla ei ole mahdollisuutta avittaa lastaan hankalillqkaan ilmoilla. Missä on yhteisvastuu. Muistakaa miten kävi Vilja Eerikan, koulumatka oli pitkä ja opettajat surkuttelivat ja loput me tiedämmekin .

    • ehdokkaita

      Valtuustoon

    • EIikärasimia

      Niin itse olen nuori, mutta olen sitä mieltä, että yli 60 jopa yli 70 vuotiaat tietävät paremmin nämä systeemit ja miten ne toimivat. Joten jatkossakin toivon, että Lempäälästä on myös vanhempia edustajia. Olisi aika moista syrjintää ihmiskunnassa, jos Lempäälässä alettaisiin harrastamaan ikärasismia.

    • toivonehdokkaita

      Edelliseen viitaten, kyllä olen samaa mieltä, ja riippuu henkilöistä ikään katsomatta, kuinka osaavat mennä kuntalaisten asemaan, tarpeisiin ja katsoa mikä on samalla lopulta myös kunnan etu, kun ne kättelevät keskenään niin ollaan osuttu oikeaan, niin että ihmiset pystyisivät antamaan kaikkensa työelämälle, perheelleen ja kunnalle.

    • Etuetuetu

      Kunnan ja kuntalaiten kannalta työ on keskeinen hyvinvoinnin luoja, ja sen vuoksi olisi tärkeintä luoda työntekoon esteettömyyttä. Kaiken A & O on että työntekoon olisi sellaiset mahdollisuudet ja edellytykset, että pystyisi huoletta käymään työssä.
      Edellinen tavoite ei toteudu nykyisessä Lempäälässä perheissä joissa on pieniä koululaisia ja matkaa koululle 3-5km. Koulukuljetuksista säästettäessä on työn vastaanottaminen pienten koululaisten vanhemmilla vaikeaa, samoin kuin työn ja koulun sujuminen, ja näin ollaan vaarallisessa tilanteessa jolloin mahdollisesti vanhempi saattaa tahtomattaan syrjäytyä työelämästä ja joutua pitkäaikaistyöttömäksi. Monilla vanhemmilla on vaihtoehdot vähissä ja lapsenedun nimissä on työstä luovuttava ja jäätävä kotiin. Tietysti on monenlaista työpaikkaa , joustavaa työaikaa ja se ei ole kaikille yhtä vaikea ongelma, mutta keitä se kulloinkin koskee niin heille se on tärkeääkn tärkeämpää.
      Tälläinen ehdokas seuraavissa kunnallisvaaleissa saisi huomattavasti ääniä, jonka ensisijainen pyrkimys olisi palauttaa pitkämatkalaisten koulukyytirajat entiselleen ja näin moni ongelma poistuisi perheissä ja se olisi kaikkien kuntalaisten etu, myös lapsettomien ja vanhusten. Työn kautta hyvinvointia kaikille.

    • puolitiehenvastaan

      Koulukyyditysaiheesta on paljon kirjoiteltu joten valtuuston olisi varmaan syytä ottaa asia uudelleen käsiteltäväksi ja kääntää kaikki kivet ja kannot jotta löytyisi rahoitus tai varteenotettava vaihtoehto koulukyydityksiin.
      Onko päätösten takana olevilla""varaa"" olla ylimielinen ja jättää huomiotta suuren joukon kunnallisveroa maksavien kuntalaisten ääniä ?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      135
      5589
    2. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      33
      3455
    3. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      17
      1893
    4. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      23
      1865
    5. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      24
      1720
    6. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      73
      1558
    7. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      14
      1463
    8. Armi Aavikko Malmin hautausmaa

      Haudattiinko Armi arkussa Malmin hautausmaalle vai tuhkattiinko hänet? Kuka tietää asiasta oikein?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      11
      1356
    9. Haluisin suudella ja huokailla

      ja purra kaulaasi ja rakastella sinua. Haluisin puristella rintojasi ja pakaroitasi. Ei sinulla taida olla kuitenkaan ni
      Ikävä
      16
      1347
    10. Miksi näin?

      Miksi vihervassut haluaa maahan porukkaa jonka pyhä kirja kieltää sopeutumisen vääräuskoisten keskuuteen? Näin kotoutumi
      Maailman menoa
      23
      1308
    Aihe