äiti ei välitä

elamaonpaskaa

eli siis musta tuntuu että oon masentunu lievään tai keskivaikeaan masennukseen ja äiti näki ku olin viillelly käsiin nii se sano vaa "jos sä alat viiltelee sä saat könii" (oon 12v tyttö). vihaan itteeni vihaan mun hiuksii silmii kehoo korvii nenää naamaa jalkoi sormii kynsii varpait käsii mahaa kaikkee! ja vaik oon ollu masentuneen olone nii äiti ei kysy et "onks kaikki ok" tai "miten sä voit" vittu oikeest tuntuu ettei kukaa välitä enää :(

10

112

Vastaukset

 • Onko sinulla mahdollista kääntyä koulun trrveydenjoitajan tai jonkun toisen puoleen. Tarvitset tukea elämääsi. Äitisi ei ole kiinnostunut ja on tunteeton. Hae apua muualta, älä jää yksin.

  • en tykkää oikein puhua tästä f2f mut voin kyl puhuu viestin välityksillö yms


  • = lastensuojelu perättömin "viranomais"selvityksin, lausumin mitä oikeasti on tapahtunut ELI ÄLÄ OLE MISSÄÄN YHTEYDESSÄ KUNNAN/ KAUPUNGIN TYÖNTEKIJÖIHIN; JOLLET HALUA TULLA HUOSTAAN OTETUKSI. PUHU ASIASTA OMALLE ISÄLLESI!!!


 • Parasta olisi löytää vaikka fb:n kautta ryhmä, jossa voisit käsitellä näitä asioita samaa kokeneiden ihmisten kanssa... niitäkin löytyy....

 • Tosi kurjaa että äitisi sanoi noin,vanhemmat on niin paljon vastuussa lapsensa hyvinvoinnista ja jos oirehtii niin vanhemman velvollisuus on puuttua asioihin.Älä kuitenkaan nyt vihaa itseäsi, siitä ei oo sulle mitään hyötyä.Elämässä tulee vielä vastaan välittäviä ihmisiä vaikka nyt tuntuis toivottomalta.Viiltelyä ei kannata vaik olis kuin paha olo, keksi jokin muu tapa mikä ei vahingoita koska jäljet näkyy aikuisenakin ja voi joissakin herättää ihmetystä ja se hävettää.Kun itselläni oli aikoinaan vaikeaa menin kirjastoon ja lainasin pinon kirjoja ja uppouduin niihin, sai muuta ajateltavaa.Toivon sulle kuitenkin mukavaa kesää:)älä anna minkään tai kenenkään sinua masentaa.

 • Hei nimimerkki, elamaonpaskaa

  Kurjalta kuulostaa tilanteesi, olen pahoillani. Ei ole ihme, että elämä tuntuu ankealta, jos vaikuttaa siltä, ettei äiti välitä. Onkohan sinulla sisaruksia tai isää lähistöllä. Entä isovanhemmat tai kummit, tai joku luotettava aikuinen. Tarvitsisit nyt turvallisen aikuisen apua. Mieti kuka olisi sellainen, jolle voisit kertoa elämästäsi. Ja kerro hänelle. Huolehdi siitä, että saat apua, jotta elämäsi ei olisi enää paskaa. Sinulle on ilo ja hyvät hetket yhtä mahdollisia kuin kenelle tahansa. Yritä luottaa tulevaisuuteen.

  Lämpimin ajatuksin,
  Pirkko-pappi

 • faija ei oikee oo sellane ihminen joka tykkäis puhuu syvällisesti jne ja se ottaa melkee kaiken vitsillä.. ja on mulla yks kaveri jolle voin puhuu ja se on masentunu vaikeaa masennuksee ja se on 14v mut se on vaan yks kaveri:( ja kirjotin ton tekstin aikoja sitte ja nyt se on vaa pahentunu.:(

  • Hei, elamaonpaskaa

   Satuinpa olemaan täällä tänään ja ikäväkseni totean, että olosi on pahentunut. Olen sitä mieltä, että sun pitäisi nyt tehdä asialle jotain. Ymmärrän, ettei ole helppo sinun itsesi puhua kasvotusten ja senkin tiedän, ettei kaikki miehet (ei naisetkaan) tykkää puhua syvällisesti kuten sanot isästäsi. Luulen kyllä, että isäsi ainakin yrittäisi, jos hän tietäisi sinun kurjasta olostasi ja masennuksestasi. Sanot aiemmin tässä ketjussa, että viestein on ok puhua. Mitäs, jos laitat isällesi viestin, jossa sanot asian niin kuin se on? Ihan nyt tänään tai huomenna. Ja sitten etsitte yhdessä sulle apua ja tukea. Elämän ei tarvitse olla paskaa.

   Tsemppiä ja rohkeutta,
   Pirkko-pappi


 • Hei sinä ❤️

  Fiilikset usein tarttuu, hyvät ja huonot. Masentunut kaveri ei ehkä ole paras apu, mutta joku elämänhaluisempi auttaja voisi olla hyvä ajatus.

  Olet myös siinä iässä, että tunteet heittelee - ihan oikeasti. Maailma on vielä vähän mustavalkoinen. Mutta elämä helpottaa ihan pian! Koulusta tulee koko ajan kivempaa, kohta pääset töihin, saat omaa rahaa ja susta on tulossa aikuinen.

  Masentavien ajatusten kanssa voi oppia elämään. Tykkäätkö elokuvista, musiikista tai kirjoista? Niiden avulla voi hetkeksi päästä eroon "tästä hetkestä". Tai oletko maalannut tai piirtänyt koskaan kun fiilikset päällä?

  Musta huumori voisi auttaa. Nauraminen on ahdistuksen vastalääkettä. Sanon näin, koska olen itse kokenut ihan hirveää paskaa omassa elämässäni.

  Mutta arvaa mitä, elämä kantaa. Sua rakastetaan just sellaisena kuin olet ❤️ Ja joku päivä, kun kaikki on helpompaa, tulee sun vuoro auttaa muita.

  Halit! Olet rakas, älä ikinä luovuta.

 • Tuntuu niin pahalle, et joku äiti voi olla noin välinpitämätön..

  Se ei tajua mikä ihana helmi sillä on!

  Onni tulee sun elämään vielä.. ole valmis!

SEISKA.FI

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.