äiti ei välitä

elamaonpaskaa

eli siis musta tuntuu että oon masentunu lievään tai keskivaikeaan masennukseen ja äiti näki ku olin viillelly käsiin nii se sano vaa "jos sä alat viiltelee sä saat könii" (oon 12v tyttö). vihaan itteeni vihaan mun hiuksii silmii kehoo korvii nenää naamaa jalkoi sormii kynsii varpait käsii mahaa kaikkee! ja vaik oon ollu masentuneen olone nii äiti ei kysy et "onks kaikki ok" tai "miten sä voit" vittu oikeest tuntuu ettei kukaa välitä enää :(

10

146

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Fhklhsfjkll

      Onko sinulla mahdollista kääntyä koulun trrveydenjoitajan tai jonkun toisen puoleen. Tarvitset tukea elämääsi. Äitisi ei ole kiinnostunut ja on tunteeton. Hae apua muualta, älä jää yksin.

      • elamaonpaskaa

        en tykkää oikein puhua tästä f2f mut voin kyl puhuu viestin välityksillö yms


      • koulunterveydenhoitaja

        = lastensuojelu perättömin "viranomais"selvityksin, lausumin mitä oikeasti on tapahtunut ELI ÄLÄ OLE MISSÄÄN YHTEYDESSÄ KUNNAN/ KAUPUNGIN TYÖNTEKIJÖIHIN; JOLLET HALUA TULLA HUOSTAAN OTETUKSI. PUHU ASIASTA OMALLE ISÄLLESI!!!


    • Dhjllhdxjlö

      Parasta olisi löytää vaikka fb:n kautta ryhmä, jossa voisit käsitellä näitä asioita samaa kokeneiden ihmisten kanssa... niitäkin löytyy....

    • sissee

      Tosi kurjaa että äitisi sanoi noin,vanhemmat on niin paljon vastuussa lapsensa hyvinvoinnista ja jos oirehtii niin vanhemman velvollisuus on puuttua asioihin.Älä kuitenkaan nyt vihaa itseäsi, siitä ei oo sulle mitään hyötyä.Elämässä tulee vielä vastaan välittäviä ihmisiä vaikka nyt tuntuis toivottomalta.Viiltelyä ei kannata vaik olis kuin paha olo, keksi jokin muu tapa mikä ei vahingoita koska jäljet näkyy aikuisenakin ja voi joissakin herättää ihmetystä ja se hävettää.Kun itselläni oli aikoinaan vaikeaa menin kirjastoon ja lainasin pinon kirjoja ja uppouduin niihin, sai muuta ajateltavaa.Toivon sulle kuitenkin mukavaa kesää:)älä anna minkään tai kenenkään sinua masentaa.

    • kuunteleva_kirkko

      Hei nimimerkki, elamaonpaskaa

      Kurjalta kuulostaa tilanteesi, olen pahoillani. Ei ole ihme, että elämä tuntuu ankealta, jos vaikuttaa siltä, ettei äiti välitä. Onkohan sinulla sisaruksia tai isää lähistöllä. Entä isovanhemmat tai kummit, tai joku luotettava aikuinen. Tarvitsisit nyt turvallisen aikuisen apua. Mieti kuka olisi sellainen, jolle voisit kertoa elämästäsi. Ja kerro hänelle. Huolehdi siitä, että saat apua, jotta elämäsi ei olisi enää paskaa. Sinulle on ilo ja hyvät hetket yhtä mahdollisia kuin kenelle tahansa. Yritä luottaa tulevaisuuteen.

      Lämpimin ajatuksin,
      Pirkko-pappi

    • elamaonpaskaa

      faija ei oikee oo sellane ihminen joka tykkäis puhuu syvällisesti jne ja se ottaa melkee kaiken vitsillä.. ja on mulla yks kaveri jolle voin puhuu ja se on masentunu vaikeaa masennuksee ja se on 14v mut se on vaan yks kaveri:( ja kirjotin ton tekstin aikoja sitte ja nyt se on vaa pahentunu.:(

      • Hei, elamaonpaskaa

        Satuinpa olemaan täällä tänään ja ikäväkseni totean, että olosi on pahentunut. Olen sitä mieltä, että sun pitäisi nyt tehdä asialle jotain. Ymmärrän, ettei ole helppo sinun itsesi puhua kasvotusten ja senkin tiedän, ettei kaikki miehet (ei naisetkaan) tykkää puhua syvällisesti kuten sanot isästäsi. Luulen kyllä, että isäsi ainakin yrittäisi, jos hän tietäisi sinun kurjasta olostasi ja masennuksestasi. Sanot aiemmin tässä ketjussa, että viestein on ok puhua. Mitäs, jos laitat isällesi viestin, jossa sanot asian niin kuin se on? Ihan nyt tänään tai huomenna. Ja sitten etsitte yhdessä sulle apua ja tukea. Elämän ei tarvitse olla paskaa.

        Tsemppiä ja rohkeutta,
        Pirkko-pappi


    • Taivaanmaalari

      Hei sinä ❤️

      Fiilikset usein tarttuu, hyvät ja huonot. Masentunut kaveri ei ehkä ole paras apu, mutta joku elämänhaluisempi auttaja voisi olla hyvä ajatus.

      Olet myös siinä iässä, että tunteet heittelee - ihan oikeasti. Maailma on vielä vähän mustavalkoinen. Mutta elämä helpottaa ihan pian! Koulusta tulee koko ajan kivempaa, kohta pääset töihin, saat omaa rahaa ja susta on tulossa aikuinen.

      Masentavien ajatusten kanssa voi oppia elämään. Tykkäätkö elokuvista, musiikista tai kirjoista? Niiden avulla voi hetkeksi päästä eroon "tästä hetkestä". Tai oletko maalannut tai piirtänyt koskaan kun fiilikset päällä?

      Musta huumori voisi auttaa. Nauraminen on ahdistuksen vastalääkettä. Sanon näin, koska olen itse kokenut ihan hirveää paskaa omassa elämässäni.

      Mutta arvaa mitä, elämä kantaa. Sua rakastetaan just sellaisena kuin olet ❤️ Ja joku päivä, kun kaikki on helpompaa, tulee sun vuoro auttaa muita.

      Halit! Olet rakas, älä ikinä luovuta.

    • Äitimyös

      Tuntuu niin pahalle, et joku äiti voi olla noin välinpitämätön..

      Se ei tajua mikä ihana helmi sillä on!

      Onni tulee sun elämään vielä.. ole valmis!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1906
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1658
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe