IPU:n olisi hyvä keskittyä yhteen asiaan

asterix.ipuxin

Hajanainen ja sekava sohiminen ei vakuuta ketään eikä tuota tulosta.

Olisikin parempi jättää politikointi niille jotka sen osaavat, hallitsevat ja siinä menestyvät. Persut, Demarit, RKP, Kokoomus, Keskusta, Vihreät, Vasemmisto jne, onhan näitä joka suuntaan ja tulostakin niiltä syntyy. Eiköhän anneta näille neuvot, toivomukset ja äänet kuten yli 99,9 % äänestäjistä muutenkin antaa.

Ehkä IPU:n paikka olisi jonkin muun parissa vaikkapa urheilussa tai jossain kansallisessa tai miksi nyt kansainvälisessäkin pelissä tai visailussa. Viinanjuonti tai tikanheitto tai pontikankeitto olisivat sopivia, myös eukonkantoa ajattelin, mutta sitten muistin IPU:laisten perustan olevan itsepäisyydessä johon kumppani ei sovi ja siksi lajin pitääkin olla ehdottomasti yksilölaji. Politiikkahan ei ole sitä koskaan.

43

421

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • lauantai.ipuli

      Kiitosh näin teherähän <3

    • ipu.deani

      Oliskos piereskely se ipulaisten uus jutska? Käpsehtiminen on kans yx mikä menee rutiinilla.

    • ole-vaiti

      Eikös eduskuntapuolueet ole jo tehneet sen mitä ehdotat IPUlle? Urheilukin on pilattu kaikin tavoin dopingilla ja rahalla. Kiitos ei. IPU on sen verran fiksu puolue ettei ole erehtynyt myymään maata itään tai länteen. Urheilussakin on sama piirre. Urheilijat saavat itse näyttää lahjansa ,mikään kepuliporukka ei paranna asiaa . Huolestuttavalta näyttää kun seuraa sekä politiikkaa että urheilua. Menestystä ei tule ja syy siihen on aina sama. Lahjattomuuys jota rahalla ei voi muuttaa lahjakkuudeksi. Ja politiikassa raha ei tuo viisautta vaan tuhoaa ihmisten talouden korruption takia.

    • luuserien.itsepetos

      Ipu ei myy mitään eikä tarjoa mitään ipu = 0 ja sen ovat äänestäjät onneksi aina tajunneet.

      • Suuri-humala

        Parempi nolla kuin miljardit miinukset. Sulla on Kepun sävel jossa etumerkillä ei ole merkitystä. Kunhan sekoillaan vahvasti etunojassa. Vaikuttaa siltä että kaikki politiikan teko perustuu joko humalaan tai tyhmyyteen. Rehellisyys ei tuo kannatusta,ei ainakaan vielä. Sitten vuosien päästä tapellaan taas verissäpäin ja unohdetaan lahjakkaasti mitä tämä puolue sanoi.


    • pesa.pallo.mail

      Intikkapuolueen palstalla on hiljaista, ovat kaikki vielä ryyppäämässä, ehkä syyskuulla tulee muutama raivonkatkuinen krapulapäivä jolloin palstalta saa lukea kunka jenkki sortaa ja ryöstää ja ryssä hyysäis niin mukavasti.

      Sitä odotellessa tuutulaulua komuille:
      https://www.youtube.com/watch?v=nLMHfrQQHiA

    • pahin.painajainen
    • epäonnistunut-hemmo

      Nyt suuri johtaja eli sinivihreä kieltää suomalaisilta jo tikanheitonkin kesämökillä. Koko EU-porukan ajatus perustuu toisten asioihin puuttumiseen. Siksi Britania erosi ja jatkoa seuraa. Kun ne ovatkin noin naiveja että luulevat läskipäinä olevansa muita viisaampia ja pystyvänsä' johonkin.
      Tiedoksi vain että EU on pyörittänyt velaksi taloutta vuosikymmenet ja pistänyt kansan maksamaan velat käsittämättömän valtavilla elvytyksillä vuodesta toiseen kansan rahoilla jotka EU on ottanut suoraan kansan pankkitileiltä . EU maksattaa tuet kansojen verokassasta ja ihmisten tileiltä. Kerää veroja kuten alvin .Tuhlaa rahat huvituksiin ja päättömän kalliisiin hankkeisiin jotta saa kannatusta yrityksiltä ja niiden omistamilta medioilta. EUn ei tarvitse edes ylläpitää sotavoimia turvaamassa kansan jokapäiväistä elämää. Päinvastoin se maksaa terrorismin tulon Eurooppaan ja seuraukset näkyy.
      Nuo vanhat korruptiopuolueet tekevät todella paljon ja kaikki pahaa. Puhua ei enää saa . On palattu kekkosdiktatuurin aikaan ja johtaja on samannäköinen. Kaikista pahinta on kekkoskehut jotka viiltää sydäntä kuin veitsi. Emme kaipaa tällaista epäisänmaallisuutta joka perustuu muilta varastamiseen.

    • sut-up-stupidot

      IPU:n keskittymiskyvyn puutetta ja vieroitusoireista kärsivien ainoa oikea tapa ja keskittymisharjoitus on vaikeneminen.

    • tarkka.poika

      Kuuntelemiseen.. Shuhisheeko se ämphäri vielhä shhhhhhhhh
      kumarrun.... PRÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖT!

    • varsinkin.mikko

      Ehkäpä IPU:n keskittymistä varten on olemassa hyvä keino. Pitää sekalainen kymmenpäinen hörhökaartinsa ruodussa ja hiljaa ;)

    • aromit.talteen

      Toivottavasi ei mene liian vaikeaksi, koska ehdotuksessani on oikeastaan kaksi eri vaihetta. Joka tapauksessa ehdotan, että IPUloiset voisivat alkaa keräilemään sinkkiämpäreitä ja keskittyä kiljun laadun jalostamiseen.

    • ipulien.painajainen

      nopea alasajo olisi se yksi ja ainoa oikea asia.

    • persulandia

      Ei ipua mitään alas kannata ajaa. Aatteellinen yhtenäisyys vaan on saatava aikaan ennenku pystytään kasaamaan puolue taas kokoon.
      Ipussa on persuj, paitsi niitä jotka on persuista tullu ja joilla on edelleen ne vanhat sieltä tullet ajatukset niin myös niitä jotka edelleen toimii persuissa jäsenenäkin. Sellainen on kestämätöntä eikä sitä kuulu sietää.
      Samoin niin Suomen sisu on persujen järjestö ja mahdollisimman kaukana ipun aatteen ytimestä ja sydämmestä. Ei kuulu ipulaisten hääriä niin arvelluttavassa puljussa.

      Oletteko tietoisia että esim ipun hallituksessa oleva Akseli Erkkilä on Kittilässä persujen valtuustoryhmässä ja toimii Suomen Sisun Lapin piirin puheenjohtajana.

      Sitte teillä on myös julkipersu muija siellä.Pitäis päättää jos on persu tai ipulainen. Molempia ei voi millään olla, kun aatteet on niin erillaiset. Ei oikeestaan mitään mikä yhdistäis. Poistakaa ihmeessä ipusta noi persupellet niin saatte enemmän uskottavuutta.
      Ei silti. Näyttää Ipussa pari sellaistakin tyyppiä olevan, jotka persutaustoistaan huolimatta on kehittynyt oikeaksi ipulaiseksi. Esim. "Maakunnan Masa" Juankoskelta.

      • aamu.iltaa.yä

        ÖÖÖöö
        Hieman tarkennusta jäin kaipaamaan tähän:
        "Pitäis päättää jos on persu tai ipulainen. Molempia ei voi millään olla, kun aatteet on niin erillaiset. "

        Mikä on ipun aate, siis selkeä aate?

        Ainoa mikä tulee kirjoituksista selkeästi esiin, on kaiken länsimaisen vastustaminen ja väittäminen sen olevan sotaisaa ja orjuuttavaa. Idästä taas tulee kohtalotovereita joita panetellaan ja sorretaan syystä ja media on itää ja ipua vastaan.

        Sitten on iso joukko kuin ripuloivan ulosteen nimitys "varpusparvi" jotka huutelee sitä sun tätä, nämä eivät olisi koskaan kelvanneet halveksimiisi persuihInkaan, mutta ipulle kelpaa kunhan maksaa jäsenmaksun. Asia muuttuu äkin sitten, kun alkaa vaikkapa vaalien alla julkisesti mokailla. Silloin joku alajärven tappi sanoutuu kyseisen sanomisista ja tekemisistä julkisesti irti. Antamatta kuitenkaan vastauksessaan sen selvempää ipun varsinaista linjaa esille. Se kun häätäisikin osan piskuisesta tukikunnasta.

        IPU:lla ei ole mitään selkeää linjaa tai aatetta jota se ajaisi tai ajaa, Itsenäisyys puolueen nimessä on lähinnä vitsi, ja toiminta tuolle tavoitteelle päinvastaista, ja siitä on turha syyttää puolueeseen muutamaa perusuista tullutta, kyllä vika on ihan puolueen heikossa rakenteessa ja siinä, että se on tyhjän päälle rakennettu risukasa.


    • ugh.olen.puhunut

      IPU.LLA ON SELKEÄT AATTEET!

      Puolueeton ja rajaton lännen vastustaminen!
      Venäjän puolustaminen ja valehteleminen sen tekemisistä ja kaiken sotilastoiminnan ja miehitysten sekä siviiliuhrienkin kiistäminen.

      Tässä on aatetta kylliksi ja se riittäköön ja sitä kutsuttakoon itsenäisyydeksi.

      • näillä.eväillä

        OOOooW!


    • siihen.on.nykyisin

      IPU voisi keskittyä vaikkapa rauhalliseen elämän ehtooseen. Istua kiikkustuolissa ja katsella ilta-auringon laskua, niin ne muutkin teidän ikäiset tekee.

    • markkina.heikit

      Satujen rustaaminen on ipulle entuudestaan tuttua, paljon faktaksi väitettyä historiavääristelyä ja pelottelukirjallisuutta on EU:n julkaisu tukien nostamiseksi suollettu iputehtaalta ulos. Valitettavasti kansaan ei vain uppoa paskanjauhanta totuudeksi väitettynä, siis miksipä eivät ryhtyisi siihen ihan virallisesti ja kirjoittaisi satukirjan jossa on mörkelöitä ja korkeloita. Mitään dokumentti tai faktapohjaista ei IPU:laisilla resursseilla kannata edes yrittää.

    • ostan.sen.het

      Kannatan

      IPU:n
      ILTASATU
      VARTTUNEEMMILLE
      LAPSILLE

    • helpottaa.luulotautiin

      Tai IPU:n iltaörinä peilin edessä itselleen.
      Antaisi paremmat unetkin.

    • ryssänäisyys.ohjelma

      IPUhan keskittyy miltei vain, yhteen asiaan. Pesosen palvontaan ja hömelöiden harhanjohtamiseen.

    • uudet.puhurit

      Alas ajo ja tilaa uusille vilpittömille hankkeille!

      IPUexit JA SUOMI ENSIN!

    • niiku.sankkohommis

      Olisikos pystyssä pysyminen mitään?

    • pervod.elostlijat

      Tai pitämään julkisilla paikoilla housut jaloissaan.

    • edistystä.tapahtunut

      Kirjakerho on jo

    • uudet.tuuletukset

      Ei tarvitse keskittyä mihinkään IPU:n loru on loppu!

    • kaik.on.mänt

      Kun nyt maksaisivat kunnialla velkansa ja lopettaisivat touhun ennen rökälekonkurssia ja julkista häpeää.

    • kovin_surullista

      IPU:n harras liki satapäinen kannattajakunta on hajaantunut sittemmin Väyrysen Kansalaispuolueeseen, Soinin irtioton myötä osin Perussuomalaisiin ja osin Sinisiin ja radikaalein rasistisen mutta niin ryssähtävän kiihkon ommavimmat SKE liikkeeseen jossa vanha kannattajakortti torikeräily kukoistaa erilaisilla pinsseillä terästettynä kuin IPU:ssa aktiivisempina aikoina ainakin, samalla kun saa kunnon adrenaliinihyökyn kroppansa rähistessään ja kohdentaessaan julmia ja tuomitesevia katseita ohikulkijoihin ja pakottaessaan raajarikkoja mummoja kirjoittamaan nimensä paperiin, joka ei velvoita mihinkään, mutta lahjoittaa on syytä vapaaehtoisesti kuukausittain ja korttikeräystä täytyy jatkaa ja siihen osallistua.

      Vain muutama tittelillä IPU:un arvonimityksin naitettu narsisti pitää IPU:n illuusiokuplaa ja korttitaloa itsepintaisesti pystyssä.

    • loppuis_jo

      trio narsistus antakaa aidoille tilaa

      • triopersoonat

        Olisi kiva tietää, ketkä kuuluvat tuohon trio narsistus-porukkaan puoluehallituksesta.


    • jotain_shokkihoit

      Voiskos nää IPU:n viimoiset pehmopäät jo taluttaa katkaisuhoitoon tai muuten vain suljetulle osastolle, ei niitä niin montaa ole, että se liikaa yhtiskunnalle maksaisi, pikemminkin asia kääntyisi tulopuolellen aikapa nopsaan.

    • haju_haitta

      Olisikohan se tuo henkilökohtainen hygienia se IPU:loisten juttu johon kannattaisi panostaa ja keskittyä..

    • paras_jokaiselle

      Siis IPU:lithan tunaroi AINA
      Siksi ei kannata suositella edes keskittymistä. Lafka vaan nurin.

    • pissa_pannu

      Missä lie se tervattu ovi, joka olisi viimeisen hyvä vetää perässään kiinni? Onko siitä tehty saunapuita..

    • taatusti_kannatettu

      Kunniakkaasti ja ilman kiertoliikkeitä, nimivenkoilua ja kommervenkkeja tehty puolueen lakkauttaaminen on se mihin rauniossa kannattaa nyt ehdottomasti keskittyä. Sen luulisi olevan jotenkin toteutettavissakin, on siihen hankkeeseen niin suuri kansan tuloki, ettei mihinkään muuhun IPU hankkeeseen koskaan ole ollut.

    • Sapphire-

      Ipuhan on juuri täydellinen puolue, koska on niin monipuolinen ja sillä on inhimillinen ja tasapainoinen linja kaikkeen. Sikäli se sopii hyvin politiikkaan ja kaikkiin aikoihin ja tilanteisiin. Perusjärkevä ja humaani ja moraalinen puolue.

      • miks_sas

        Ja PJ:n kuvia riittää ja ne on kauniita ja ihania ja somia ja suloisia


    • niinpä_niin

      Ei näillä ole voimia edes...

    • puree_ruokkivaa

      IPU loppuu siihen paikkaan kun ipuilu katsotaan ansiotoiminnaksi ja toimijalta lopetetaan kaikki eläkkeet.

    • Anonyymi

      Edelleen vaikkakin iän myötä se keskittymiskyky herpaantuu entistä herkemmin, olisi hyvä nyt oikein pinnnistää ja lyödä muistolause nuijalla pöytään.

    • Anonyymi

      "Mikä on ipun aate, siis selkeä aate"?

      Se on balansismi. Käsitteen on lanseerannut IPUn edesmennyt puheenjohtaja Antti Pesonen ja se on hyvin kuvailtu hänen esseessään Tasapainon manifesti.

      Se voi olla sillä tavalla hankala noille, jotka solvaavat IPUa kaikenlaisilla "ryssäkkä", "komukka" ym. jutuillaan, että se ei sovellu tuohon vaaleissa käytettävään nelikenttäanalyysiin. Siinä jää niin monia IPUn kannalta keskeisiä kysymyksiä analysoinnin ulkopuolelle.

      IPU on isänmaallinen puolue, se on vain sitä toisella tavalla kuin perinteiset mittarit pystyvät näyttämään ja ipu kannattaa kansallisvaltioita ja niiden itsenäisyyttä. Ei vain Suomen, vaan muidenkin.

      IPU kannattaa geopoliittiset tosiasiat tunnustavaa puoleettomuus- ja liittoutumattomuuspolitiikkaa. On höpönlöpöä, että IPU haluaisi jotenkin ajaa maamme Venäjän syliin. Puolueettomuus ja liittoutumattomuus tarkoittavat nimenomaan sitä, että edelleen pysyttelemme suurvaltojen erimielisyyksien ulkopuolella. Niinpä emme myöskään asettaudu esim. tukemaan Venäjää tai USA:a tai Putinia tai Trumpia. Se, että joku ipun ehdokas joskus on toiminut tuota periaatetta vastaan , ei määritä IPUn linjaa.

      Isänmaallisuus ja kansainvälinen yhteistyö eivät sulje pois toinen toisiaan. Päinvastoin. Sehän on aina ollut IPUn lähtökohta.

      IPU on tilanteessa, jossa se tavallaan on vasta aloittelemassa toimintaansa ikään kuin uutena puolueena. Puolue on nyt aatteellisesti yhtenäinen ja se aate vastaa Antti Pesosen toivetta ja hänen jättämäänsä henkistä perintöä. Antti itsehän tavallaan uskaltautui tekemään ne välttämättömät ratkaisunsa vasta parin viimeisen vuotensa aikana. Sen jälkeen kun hän oli ensimmäisestä sairaudestaan toipunut, hän teki kaikkensa saadakseen IPUn oikeasti työskentelemään ohjelmiensa mukaisesti ja samalla niille aatteellisille linjoille, joita hän ja osa IPUn järjestöväestä edusti. Kuka tahansa IPUn sisältä olisi tuon halutessaan pystynyt estämään tekemällä esim. omat ehdotuksensa puoluehallituksen jäseniksi ja hankkimalla äänestäjiä esitystensä tueksi. Miksi mahdollisuus jätettiin käyttämättä kahdessa perättäisessä (ensin ylimääräisessä, sitten sääntömääräisessä) puoluekokouksessa, on ainakin minulle mysteeri. Niinkuin sekin, miksi jotkut vuodesta toiseen antoivat vihaamiensa ihmisten jatkaa tehtävissään.

      Nyt ennen näkemätön yhtenäisyys edellyttää samaa kuin uuden puolueen perustaminen. Se edellyttää myös, että ainakin osan täällä parjatuista henkilöistä pitäisi jaksaa jatkaa kaikesta huilimatta.

      Vielä on sanottava sen verran, että "ryssäkät" siirtyivät Paavon siipien suojiin.

    • Anonyymi

      Nyt oikein tarmolla koko revohka ja kunnolla keskittyen, kyllä se lopettamispäätös saadaan sieltä kakisteltua paperille saakka.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      1689
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      20
      1574
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      70
      1458
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      54
      1435
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      51
      1349
    6. Pelastakaa Lapset: Netti ei ole turvallinen paikka lapsille - Erätauko-tilaisuus to 25.4.2024

      Netti ei ole turvallinen paikka lapsille, mutta mitä asialle voi vanhempana tehdä? Torstaina 25.4.2024 keskustellaan ne
      Suomi24 Blogi ★
      15
      1288
    7. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      68
      1168
    8. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      11
      1158
    9. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      65
      1130
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      8
      1121
    Aihe