Onko laillinen.

rumamik

Verkkorannan venesatamassa oleva ruma parakki. Mahtaako olla rakennuslupaa? Kenelle voi kuntaan ilmoittaa?

29

1403

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • fatipää

      parakki ei tarvi rakennuslupaa

    • Hyvänensentään

      Hei haloo. Mut haittaakse?

    • luvikko

      Asun siinä "parakissa".Pidän samalla silmällä veneitä,tosin aika totkoja botskeja,ei liene varkaiden suosiossa kyseinen paikka

    • justjoojoo

      Heh, ilmota vaiks Linjan Hannulle, sillo oot tehny ilmotuksen, ku se , et saat ilmottaa, näyttää olevan päätarkotus. Nyt kuitenki kysyn et mitä sit? Jos tilanne tuntuu pahalta, joku voi kieltää sua menemästä koko rantaan, ku se ei o kunnan ranta, eikä yleinen tie... et sen mukaan liikut...

      • Ei.hyvin.mee

        Laita korkki kii jo,nyt on aika lähtee laitakarii ja st1.


      • Tommionpölhökustaa

        Joko teit ilmoituksen? Huutonaurua!!!! Vittu et voi asiat ol isoja. Vai ruma parakki. Kaikkee kans.


    • Ei.ihan.tavis

      Moro. Oot iha satavarmasti "vihervasemmistoo", vaikkei se mulle sinäns paha juttu oo, mut harmittaa asiakkaiden puolest toi sun ulostulo. Mulle voi ilmottaa" Oon osakaskunnan peejii ja koitan osaltani vastata Verkkorannasta. Jos sulla on jotain syytä siellä ajella, toki yleinen tie, mut ranta on yksityinen, eikä sun tarvii siel ajella. Nii kerro vaan mulle et koska meidän ei tarvii sua siel enää nähdä. Siinä parakissa on kameravalvonnan keskusyksikkö, jolla varmaan ymmärrät olevan jonkin tarkoituksen, vai ymmärrätkö? Ellet, mieti!
      Mikko Marttila 0445592231 [email protected]

      • Rannanasukas

        Mitä asiaa sul on kymmenen kertaa päivässä laitakariin,vaikka onkin yleinentie niin turha liikenteen vaarantaminen ja ja ilman saastuttaminen voisi loppua.


      • vihreävasemmistolainen

        Kaikilla, myös yksityisteillä on kuntalaisten oikeus kulkea jos niihin saa kunnossapitoavustusta, kunnan tai valtion määrärahoista, muussa tapauksessa voit laittaa puomin ja kieltomerkin. Pitäisi sinun tuon edes tietää, mutta tuntuu entisetkin "vaalilupaukset" unohtuneet. Taatusti et minun ääntäni saa, en äänestä miehiä jotka kulkevat" mummonhuivi" päässä, vaikka minkälaista natsia muutoin näyttelisitkin. Koko Verkkoranta muistuttaa lähinnä aasialaista kaatopaikkaa risuineen, romuineen ja jätemaa kasoineen jos olet osuuskunnan puheenjohtaja järjestä edes talkoot alueen kunnostamisesta.


    • ruusnellinloukko

      Toivotaan ettei Laitakarista ei tule yhtä ruokotonta paikkaa kuin Verkkorannasta. Kävin juuri kiertämässä Verkkorannassa toivottavasti kuntalaisaloite lähtee käyntiin. Kamala maa kasa ja muuta roinaa. Täydet pisteet kuntalaisaloitteen tekijälle muistan seuraavissa vaaleissa <3 Ps. Yksi osakas.

    • Eversti.m.m

      Laitakari pysyy siistinä jos ei päästä vihreää bareetia mihinkään tehtävään. Hoitakoot verkkorannan kuntoon, ja lisätkööt kameroita lisää ja pari paraakia myös,joku voi varastaa vaikka "velhon"veneen.

    • vaileikkiikömafiaa

      Koska baretista on tullut ympäristö- ja rakennustarkastaja? Mahtaako olla kuntaliitos asioita kun kaiken mukamas tietää.

      • Hahhahhaakunharmittaa

        Mitä kuntaliitos tähän kuuluu??? Huh huh.


    • utelias.saunoja

      Kenenkähän mahtoi olla se musta baretti joka kokadeineen roikkui siinä tienvarressa puunoksalla lähellä Clayhilsin entistä kotia ? Ihmettelin, onko joku "kaulakiikussa" ollut ja lakki jäänyt oksalle ruumista pois korjattaessa, kun siinä Verkkorannassa kesällä uimassa ja saunassa kävin ?

    • allahuuuaaaakb

      Onko tää mainittu rättipää kenties muslimi?

    • potkutor

      Verkkorannan rähjäisyyden kruunaa haju joka kettutarhasta leijailee

      • Kivamesta

        Se mikään rähjäinen ole. Kaikki luonnollinen on nykyään rähjäistä.


    • MC.libanon

      Onneksi ei tarvitse haistella minkin ja ketun paskaa,miksi niitä vanhoja tarhoja ei poisteta ja siivota aluetta. Onko kunnan viineinen tarkistus tehty 2013. Alue haisee loppuelämän jossei tarhoja poisteta maaainesta poisteta,paskaojia kaiveta puhtaaksi. Mutta haistelkaa rauhassa rahan hajua se on.

    • Aatonaattoa

      Tarhat on ihan laillisia ja kunnolla hoidettu. Haju ei ole liian iso haitta. Se on elinkeino. Verkkoranta on ihan mukava paikka. Älkää menkö jos ei miellytä. Jos on epäselvää, niin Merja Välimäki varmaan vastailee.

      • Määrvuoren.parooni

        Haju on elinkeino, missä kunnossa on lähiojat, miksi verkorata on uimakelvottomassa kunnossa joka kesä. Pyykejä ei voi kuivata ulkona ikkunoita ei voi pitää auki. Näin lukee kunnan sivuilla, maantasalle tuollaiset paskalaitokset,tuollainen touhu ei ole nykypäivää. Purupaskaa poltetaan, ei ihme jos haisee. Ei näytä asuvan itse rakennusvirman johtajakaa kartanossaan kun on vuokralle laittanut. Joulua ja paskan hajua sinne niemelle määrvuoren parooni.


    • tuulista2

      Verkkoranta luvian rähjäisin paikka hajuineen.Lisäksi sen rampin suunnitellut joku sisäsiitto luvikko

    • Tietävä1

      Edellä kirjoitettu arvostelu alueesta on vain provokatoorista, haitat eivät ole merkittäviä. Eiköhän rantamaisemakin siistiytyy vielä, kun homma on kokonaan kunnossa.

    • Tarhaus.kielettävä

      Ei ole mitään provosointia,pois se minusta,kunnansivuilta nuo ja paljon muuta on luettavissa, jos naapurit on todennut asumisen hankalaksi niin kai siinä jotakin perää on. Itse olen sitä mieltä että aina on niemenkylässä haissut,niin pahalta että olen karttanut paikkaa. Varmaan normien sisällä toimitaan en epäile yhtään sitä, siitä huolimatta helvetin pahalta on aina haissut ja asukkaat on ilmeisesti tottunut rahan hajuun. Luvian kerma asuu siellä nimellä..... ei kyllä ikinä uskoisi.

      • Rahahaisee

        Taas tiedetään että naapurit on kokenut asumisen hankalaksi? Ei meiltä ainakaan ole edes kysytty? Eikä tarhasta ole ollut kuin hyötyä.
        40 vuotta verkkorannan lähellä asunut ja loppuun asti asun. Mikään ei alueella haittaa. Hyvä vaan jos muita kyläläisiä haittaa niin pysykää poissa ja haistelkaa toisianne, siellä keskustan idyllisessä ilmapiirissä.


      • vihreävasemmistolainen

        Se,se vaan on sillä lailla, että tässäkin maassa on niin paljon mälsää totesi Simo Salminenkin aikoinaan laulussaan. Sama pätee Niemenkylää ja koko Luviaakin , suoraan ei voi sanoa sitä mitä sanotaan tuttavalle ehkä naapurille ettei vaan arvostelun kohde loukkaantuisi ja suuttuisi. Hyvin tiedetään mistä Verkkorannan saastuminenkin johtuu , vaikka evoluutiolla ja maan nousulla onkin oma osansa , mutta raha ratkaisee niinhän se aina on. Hukkukaa paskaan jos haluatte Suomi on vapaa maa ja oma asia jos eutanasian tekee , mutta säälikää jälkeläisiänne.


    • Pelkkävihree

      Vihervasemmistolainen se vasta viisas on, tuo bakteeri on indikaattori, joka kertoo mahdollisesti veden olevan likaista, mutta se saattaa johtu myös runsaasta pohjakasvustosta. Selvitystyö jäi kesken, kun vedestä katosi tuo bakteeri. Verkkorannan veteen ei muuten laske yhtään ojaa alueelta, tiedoksi vaan.

      • vihreävasemmistolainen

        Ei ollenkaan niin viisas kuin haluaisi. Mutta fysiikan lakien mukaan vesi valuu aina alaspäin ei siinä ojia tarvita , kokeileppa vaikka. Vesibiologien mukaan runsas ravinnemäärä vedessä on eräs syy runsaaseen pohja ja leväkasvustoon , varsinkin matalissa vesissä.


    • Kateelliset

      Sieltähän se oja tulee koko kylän läpi verkkorannan juopan perälle. Siinä on hehtaari kaupalla peltoa ympärillä koko matkan, mutta tuskin niistä mitään ravinteita tulee lisäämään kasvustoa. Tarhasta tietysti kaikki tulee.

    • Lankoslahti

      Se on yhteisvaikutusta; matalaa, maanviljelyä, linnunkakkaa, tuulet yms. Tarhaus ei sitä aiheuta. Turhaa syyllistämistä. Sama ilmiö muuallakin. Ja muualla ei tafhausta lähelläkään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      61
      2612
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      334
      2444
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      94
      2136
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      61
      1828
    5. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1743
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1714
    7. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1573
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      122
      1462
    9. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      61
      1458
    10. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      5
      1389
    Aihe