Huijari e-bayssa

Huijattu__

VAROITUS: MITEN HUIJAUS TOIMII

Tulin vuoden alussa e-bay-huijauksen uhriksi. Tilasin sieltä kameranakun laturin, joka oli tietenkin halvin e-bayssa. Tavara ei koskaan saapunut. Tietenkin toimitettiin feikki seurantanumero joka ei yhdistynyt yhdellekään kuljetusyritykselle. Kysyttyäni lähetystä myyjältä, tämä ei tehnyt elettäkään toimittaa ostosta asiakkaalle. Totesi vaan, että ikävä asia, että on "postissa kadonnut". Ei myöskään tarjottu toista tilalle tai edes rahoja takaisin.

Kirjoitin e-bayn arviointipalstalle arvion kaupasta, joka rahastaa, mutta ei toimita tavaraa asiakkaalle eikä palauta rahoja. Myyjä vastasi heti ja lähetti pitkän pahoittelukirjeen sähköpostiini, jossa lupasi palauttaa rahat, jos muuttaisin palautteen positiiviseksi. En tietenkään palautettani muuttanut mokoman kiristyskirjeen johdosta.

Silloin huomasin, että myyjä oli saanut samanlaista palautetta aiemminkin vaikka useimmat palautteet kehuivat myyjän maasta taivaaseen. Ei kumma jos kiristää positiivisen palautteen kuten kohdallani. Kelmi näyttää edelleen jatkavan olemattoman tavaran kauppaansa ja palaute on 98% kiitettävää!!!

Kävin myös e-bayn monimutkaisen reklamaatioprosessin läpi. Mitään ei kuukausiin ole tapahtunut. Kun kysyin reklamaation tulosta, luvattiin, että reklamaatio on voimassa vuoden. Kun äsken kävin tarkistamassa reklamaatiotani se oli pyyhitty pois eikä tapausta kuulema enää voida käsitellä.

En löytänyt e-baysta myöskään mitään tapaa reklamoida tätä rikollista bussinessmenetelmää tai edes e-bayn huonoa palautejärjestelmää, joka antaa mahdollisuuden roistoille hyväksikäyttää e-baytä huijaukseen!

???VAI ONKO JOTAIN VIELÄ TEHTÄVISSÄ???

1

119

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Joskusnäin

      Ei siellä kannata heidän sähköpostejaan uskoa, kaikki mitä tulee on valmiiksi kirjoitettuja tekstejä mitä käyttävät tilanteen mukaan. Ainoa vaihtoehto on tehdä Refund pyyntö ebayn kautta jolloin asiasta tulee virallinen prosessi ja silloin ei myyjä voi kusettaa sinua. Jos tavara ei ole tullut perille niin rahat saat takaisin. Vaikka myyjä vitkuttelee vastauksien kanssa niin rahat palautetaan.

      Negatiivisen palautteen antaminen tai muiden ostajien varoittaminen on kyllä todella vaikeaa tehdä ebayssä. Jos joku antaa negatiivisen, myyjä voi pyytää sen poistamaan. Paras keino välttyä tällaisilta on varmistaa että myyjällä on myyntejä kyseisistä tuotteista, eikä mistään alle dollarin tuotteista vain. Myyntiluvut täytyy olla riittävän suuria jotta tietää että tämä myyjä on legit.

      Ebayssä keskustelupalstoilla näistä on paljon puhetta ollut ja ohjeet on ollut että antaa negatiivisen palautteen asiallisesti kirjoitettuna ja sit siirtyy uuteen myyjään.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2830
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      104
      2065
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      43
      1554
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1398
    5. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      70
      993
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      911
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      880
    8. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      55
      874
    9. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      785
    10. Ma 30.9 tosiko tv klo 18 suorana Tikkalanmäeltä

      Virastolta suorana. Äänestyksistä sitten puhutaan illalla ja huomenna, onko kepuvasemmisto kuntalaisten tahdon mukaan to
      Pyhäjärvi
      93
      726
    Aihe