Häirikkö ajelija

väsynytvanhus

Kenenköhän kullanmuru ajelee tummalla farmarilla ja on keväästä alkaen onnistunut häiriköimään keskustan asukkaiden yöunia? Bassonjytke tuntuu sisällä asti ja sitä iloa saa parhaillaan kuunnella illasta aamuun. Jos joku tuntee tyypin niin kertokaa terveisiä että olisi lämpöisesti suositeltavaa pistää sitä volyymia pienemmälle.

48

1252

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ärsyyntynyt

      Sunnuntaina 10.7 sama farmari Mondeo ajoi ainakin kolmesti ees-taas Jalkalantietä perhananmoinen jumputus päällä. Kuuluu sisälle saakka se möykkä ja alkaa minullekkin riittämään. Miten se viesti menisi perille sille idiootille, että nyt loppuu se jumputus!! Tai Mondeo on kohta kuutio!

    • Onpelle

      Edelleen tämä hörö korva joka vaihtaa koko ajan autoa. HÖRSKY

    • myös.ärsyyntynyt

      Jep, se sama keskenkasvuinen pentu. Nimi on tiedossa, olen harkinnut käydä poliisilla tekemässä valituksen kyseisestä jumputtajasta, mutta epäilen ettei poliisia kiinnosta tälläiset pennun ojentamiset.

      • Terkut_reitin_varrelta

        Tee ehdottomasti poliisille ilmoitus, ja mitä useammalta sellainen tulee niin sitä enemmän poliisille tulee painetta puuttua asiaan. Tieliikennelaissa on kielletty tarpeeton ja häiritsevä ajo. Piste! Tämä jos mikä on tarpeetonta ja häiritsevää ajoa.

        Kyseinen auto on tummanvihreä Ford Mondeo farmari, kuski hönelö 20-v. mies. Ajoreitteinä varsinkin "kylärinki": Rautalammintie - Urheilutie - Koulukatu - Iisvedentie - Herralantie - Asemakatu - Rautalammintie - jne....

        Itse olen suoraan sanottuna soittanut 112:een useita kertoja, esim. kun kaiffari on tunnin sisään vetänyt kämppäni ohi jo seitsemättä kertaa. Siinä menee hermo ja näemmä on aika monelta muultakin hermo jo mennyt, ja ihan aiheesta!

        Poliisille voi myös tehdä valvontapyynnön: [email protected]

        Toivotaan että hönelön kaiffarin häiriköintiin tulee stoppi. Onhan se jatkunut jo monta vuotta eri autoilla, milloin tummanvihreällä Nissan Primella, punaisella Ford Mondeolla tai tummanvihreällä Ford Mondeo farmallilla. Mä en jaksa enää.

        Kaiffari, sinä joka alahuuli lurpallaan autollasi ajat tyhjä katse silmissäsi: lopeta.


    • tiiun

      Tästähän oli ketju jo aikaisemmin. Silloin kyseisen ihmisen äiti kirjoitti, että häneen voi ottaa yhteyttä. Ilmeisesti ei ole äidin sanoilla väliä, kun sama meno jatkuu. Jokatapauksessa, eipä kirjoitella liioin tunnistein, ei se netissä asiasta huutelu auta mitään. Poliisin pitää puuttua, pojalle voi myös itselleen käydä sanomassa.
      Enkä itsekään pidä tästä yöt ympäriinsä jumputuksesta, joka ulottuu ilmeisesti myös keskustan ulkopuolelle.

    • alkaaveetuttaa

      Kukas se toinen on sillä pikkumustalla? Tästä Mondeo jumputtajasta aijon minäkin poliisille valittaa, sitten kun sen lisäksi saisi sen toisen melusaasteen myös pois kylänraitilta.

    • hakkarinen

      Poliisit ohjelmassa tulee kyllä keikkoja että naapuri soittaa liian kovaa musiikkia ja sitten kytät menee korva höröllään kuuntelee että kuuluuko sitä musiikkia. Ja jos joku pihaus kuuluu, menevät sanomaan että saisiko sitä pienemmälleen mikä useimmiten onnistuukin.

      Mutta autojen musiikin soittoon eivät juuri ole puuttuneet ja pilluralliin ellei siihen liity jotain muuta.

    • BILL_DOLLAR

      Joo , ei täällä auta Poliisit , näitä hinttejä ajelee romuillaan jumpsutellen varsinkin öisin . Mopopojat ajelee myöskin kombinaatiossa poika - poika , tai tyttö - tyttö , varsinkin tytöt varsin läskejä . Se on sukurutsakylällä se Poliisikin sukua ja jopa näyttää omia pentuja jumpsuttelevan hinttipoikaporukassa autossa ,sen näkee , katselkaa ympärillenne , ei ole normaali sekapareja ollenkaan täällä , eli tyttö - poika .Avatkaa silmänne , huomaatte kyllä .

      • ihapullahit

        Ei auta poliisit eikä mitään myöskään maailmalla kun häiriköt ajelee väkijoukkoon. Heitä ei vain saa haukkua, juuri silloin radikalisoituvat ja käy yhä enemmän niin. Samoin ei pidä junttien täälläkään esittää ankeita mielipiteitään; se vain johtaa syvempään alhoon.

        Maailma on muuttunut ja junttien tulisi huomata se ennen kuin aukovat päätään.


    • William_Euro

      Hönö oli taas liikenteessä, pistetääns virkavallalle vinkkiä jos vaikka v. 2045 jo puuttuisitte asiaan. Voin toki itekin tulla "parkkiin" huomauttamaan mutta se ei tapahtu niin ymmärtäväisin sanakääntein kuin virkavallan taholta. Saatan vaikkapa moittia moista häiriömeluamista ja todeta että olisko aihetta lopettaa meluaminen.

    • ytrewqqwerty

      Ihme kaveri, ei varmaan kaikki kotona päänupissa tms, pitää ymmärtää toki sitäkin.

      Jos ukko on parikymppinen ja äidin pitää tänne tulla pyytelemään anteeksi poikansa käytöstä, niin onhan tuo vähän kummallista.

      Jos sen äiti on sitten joku huoltaja tai vastaava, niin varmaan hän voisi nämä soittimet käydä autosta hakemassa pois. Tai keksiä pojalle muuta tekemistä. Hankkis vaikka naisen.

    • Minnacc

      No ei taida poikaraukka ymmärtää mitään, on monet naurut tuon pojan toilailuista saatu. Ei kuitenkaan mikään murha mies vaaraton heppu.

    • päätpoikkiamiksilta

      Amis on amis vaikka voissa paistaisi. Bassonjytke lienee tappanut jo ne vähäisetkin aivosolut joten häirikkö itse tuskin tajuaa millaista meluhaittaa aiheuttaa. Muutetaan pois, se on lienee ainoa ratkaisu. Saa ajella sitten yksin aavekaupungissaan.

    • homoamissjoki

      Näitä amiksia on jo niin paljon ettei jokaiselle tarvitse omaa keskustelua avata. Kiusaavat noi homot jo maaseudulla, ehkä joskus tapan. Kun ei ilmeisesti laki kiellä tuota, että säädetään romu pitämään mahdollisimman paljon ääntä niin pakko tappaa.

    • Turisti69

      'Hän syntynyt on bensaa suonissaan ja pakoputki perseessään"

    • Fordhönö

      Hönö se pisteli äsken keskustassa pienen kusiringin ja sitten bassonjytke saapui jalkakalantielle. Jatkossa soitan 112 ja teen poliisille ilmoituksen jos melusaaste ei lopu, saatan tulla juttusillekkin, mutta voi olla etten kovin nätisti enää kehoita hiljentemään sitä toosaa

    • Vikilante

      Uretaania putkeen ja renkaat puhki ni loppuu se ajelu

    • Hrz223

      No elkeehän nyt, isot miehet uhptko. Tuo ajeliahan saattaa olla hiukan henkisesti jälkeenjäänyt. Meillä oli jo aiemmin yksi joka todettiin syyntakeettomaksi kun murhasi toisen.
      Kieltämäti se kuuluisi hoitoon, mutta ne hoidot tulisi Suonenjokisten piikkiin.

      Enpi käy sääliksi hänen äitiään, ajatelkaa joutuu elättämään lopun elämäänsä miestä josta ei ole mihinkään muuhun kuin tenat housussa bassoja jytkyttää.

      Se toinen kaverhan on tämän rakastettu,homosrlsuaalisuus ei ole sairaus, mutta voisivat rajoittaa sitä anukseem panemista pimeään aikaan. Näin valoisalla on nykyään paljon lapsia pokemon jahdissä ja he järkyttyvät kun nälevät homojen rakastelua basson rytkeessä.

    • kopplanhemu

      Kateelliset persereijät täällä vaan kirjoittelee,vääntäkää kuulolaite hiljemmalle ja ottakaa lääkkeet

      • hahjuuhkhyl

        Voi kun oikein kateudesta pihisen sinisenä, kun ei löydy rahaa 90-00 luvun ruostemondeoon ja muutamaan subwooferiin.

        Voin oikein kuvitella tilanteen, kun kyseiset vekottimet itselleni saisin ja pääsisin ajelemaan samaa reittiä kaikki päivät!


    • Kolee

      Kato tais yksi niistä homppeleista lerppakulleista täällä kommentoida. Kuka voi tosiaan olla kateellinen ääliöille joilla ei ole töitä, äiti pesee paskaa kuElle haisevat housut.

      Oliskohan varastanut rahat bensaan yms. ties mikä säälittävä kriminaali.

      Eihän toi saa kun korkeintaan tukitöitä, jollei ole jo työkyvyttömyyseläkkeellä.

    • Leenami

      No ei kannata mollata. Hänen älykkyysosamääränsähän kuuluu koko kaupungin halki.

      Minusta on raukkamaista pilkata vammaista. Puhukaa hänen äidilleen, ei se poika itse ymmärrä.

      • Subileena

        Komppaan edellistä,yksinäinen taitaa olla tuo poikarukka. Kukaan ei arvosta eikä ole varaa muuten päteä kun muutaman tonnin maksavalla subbarilla.

        Ei saa nauraa toiselle kun se yrittää olla niin miestä bsssoineen. Ei hän ole uskaltanut tänne Metsolaan tulla, saisi paljon enemmän huomiota.

        Mitä sitten tulee itsetyydyttämiseen, se on normaalia, joskin vähän kiroutunutta tehdä sitä julkisesti ja basson tahdissa.


    • Järkevä

      Menkää sanomaan jumputtajille itse asiasta älkääkä täällä itkekö... Kovia on puheet mutta missä on teot?

      • Lisääbassoa

        Sitä päivää ei tule näkemään että joku uskaltaa päin naamaa tulla sanomaan. Hyvähän se täällä on huudella ja inistä.


      • Hyi_mene_pois_meluaja

        Oonpa kuule käyny sanomassa. Joskun on hiljentynyt, toisinaan käynyt niin ettei melutoosan luukuttajalla ole aivotoimintaa esiintynyt minkä seurauksena melu on koventunut. Sinkoa ei ole käytössä mutta puhelin löytyy, siispä soitan 112:een melusta aina kun aihetta on. Eipä tässä muuta auta tehdä.

        Ai niin jokohan noilla basson luukuttajilla kovinkin hyvin korvissa vinkuu?
        Nääs kun yli 100 dB huudattaa tuntitolkulla niin alkaa kuulo kohta hävitä.

        Lähtökohtaisesti ajattelen että taajamassa pitää osata elää fiksusti, niin sanotusti ihmisten ilmoilla kun ollaan niin silloin ei pidä sikailla. Törkymeluajat menkööt itse sellaiseen paikkaan jossa eivät muita häiritse. Siperia voisi olla hyvä, tilaa riittää...


    • paavpää

      Joku äijän käppänä tuli itkee viimeviikol ,kerran heläytin niin tekarit levisi suusta pitkin katuu,äijä kusi pakoon juostessaan vielä housuun ja minä meinasin tyttiksen kaa kuolla nauruun. On siis paree ku katotte vaan 7 uutiset ja meette nukkuu ettekä puutu toisten asioihin

      • Vitunhomoamis

        Vai tyttiksen, vittu kun meinasin kuolla nauruun. :D kuudes blondattu homoamis, jokainen tällä paikkakunnalla asuva tietää että olet homo ja jynssäät rivertechillä juokseviä karjalalippis luusereita perseeseen. Älä esitä heteroa ja muutenkin pienempää ääntä tai pistän sen vitun parin markan romusi pillunpäreiksi. :)


    • 36584

      Hah haa vai heläytit, tais käydä niin että mielikuvituksessasi vain teit ja friidukin oli toiveunta. Herää jo. Ja nyt kun olet hereillä niin mitä se heläytys auttaa? Tuleeko parempi mieli vai vain nyrkki kipeäksi ja saat varoa milloin itseäsi joku tirvaisee takaisin.
      Lopettakaa turhat ajot ja uhoamiset. Peace.

    • dantenhelvetti

      HAHAHAHAHHAHAHA KARVANAAMAUMPIHOMO KOSTAUTUKIN HOMOKSI JA VIELLÄ PEDOFIILIKSI TAPPAKAA HETI :D NUORTEN PANOPAJA. SINNE KUN MENET SAAT KAIKEN TOIVON HEITTÄÄ SANO JO DANTE AIKOINAAN :D:D:D:D:D:D:D

    • Lapsena_huomiotta_jäänyt

      Kuskilla on niin huono kuulo ettei kule pienemmällä volyymilla ja laitteita on uusittava jatkuvasti suuremman volyymin aikaansaamiseksi koska kuulo heikkeneen kaiken aikaa. Itse ei sitä tajua koska aivonystyroiden tilalla on sitä ruskeaa nestettä jota normaalilla ihmisellä kerääntyy tiettyyn rakkoon alapäässä

    • hurjamuna

      Minulle ei vittuilla,tulkaa torille tänä iltana mutta soittakaa ambulanssi itsellenne valmiiksi venttailee

      • Amiksethaiseepaskalta

        Missä olit, venasin tunnin? Säälittävä rottanaama, noilla käsillä ei saatais edes kärpästä hengiltä ahahahhaha :D


    • Trivago43

      Amiskan homolenkkari homompi kuin Antti Holma konsanaan saati kakkasen homofanit!

    • saatanankukkahatut

      Tulisitteki joskus sinne parkkiin rällääjille sanomaan siitä.. ei ku paskat housussa sohvalla soitetaa 112 puhelin punasena ja pistetää vähä tänne lisää paskaa ilman nimee. Pistäsitte paskanpuhujat ees nimenne perää. Ei voi muuta sanoo että ootte vitun säälittäviä!!!

      • Onpaskajätkä

        Hörsky sinä oot säälittävä bassoja huuattava neitsyt runkkari. Etkö ala jo ymmärtää että sinua vihataan niin paljon tällä kylällä että parempi ku rullaat ne hörö korvas ja painelet sulrinta tietä vittuhun tältä kylältä. Vai??


      • ärsyttääkö_mitä_häh_täh

        Laitapa jumputtaja itse oma nimesi, auton rekkari ja puhelinnumero tänne esille niin sitten sen jälkeen 500 "valittajaa" saattaa ilmoittaa omansa. Nimittäin meluautoja on ehkä 15 ja siitä melusta ärsyyntyneitä varmaan 1500. Revi siitä.


      • hjmads
        ärsyttääkö_mitä_häh_täh kirjoitti:

        Laitapa jumputtaja itse oma nimesi, auton rekkari ja puhelinnumero tänne esille niin sitten sen jälkeen 500 "valittajaa" saattaa ilmoittaa omansa. Nimittäin meluautoja on ehkä 15 ja siitä melusta ärsyyntyneitä varmaan 1500. Revi siitä.

        Pitäisikö sinun kuvailla näitä autoja, kun kerran noin häiritsee. Kiinnostaa että saatko 15kpl täyteen.


    • tunnen-passon

      Mä ku väännän passot täysille niin teiltä valuu paskat aivoista jumputuksen tahtiin,aivan naurattaa kun olette raukkoja jotka ei uskalla tulla mun kyytiin. Mä oon niinku hammaslekuri,hampaiden poistoja halvalla ja sit meen panee mun tyttist

    • 36985412584

      Oi oottepa te kovia ja rohkeita. Pupu taisi mennä itelläs pöksyyn. Voi että kun tajuaisitte kuinka naurettavia olette, no kyllä viiskymppisinä viimeistään tajuatte kun kuuntelette jonkun toisen jumputusta. Vai luulitteko ettette vanhene?????????

    • masabasso

      Te vanhat imbesilli kalkkikset ette ymmärrä mitään tätä nykyaikaa,elätte vaan museo aikaa. Tulkaa tähän päivään ja laittaakaa bassot jytkämään,ottakaa viagraa ja ostakaa nuori huora viereen niin tunnette kuinka vauhti kiihtyy kun veri pakkautuu mulkkuun

    • 265874

      Loppuu se aikanaan sulta pakkautuminen, taitaa pakkautua vaan päänuppiin nykyään. Voi poijat ette tiedäkkään mikä teitä odottaa muutamien vuosien päästä.

    • haaraantti

      On kiva bemmillä sudittaa mustaa lankkii ja passot työstää musaa ja onkohan se sinun tyttösi joka pimpsa märkänä istuu mun vieres ?

    • Bass_4_ever

      Kyllä mulla ainakin yli 150db lasille paukuttaa 24/7 ja kuulo ei oo hävinnä mihinkää jos häviää nii saahan niitä kuulolaitteita. Tai no vois olla ostamatta nii ei tarvitse muitten ininää kuunnella... Nyt saa kylä levätä hetken aikaa kun "pikkumusta" on rakentamisen alla jospa päästäs sit paukuttaa bassoa yli 160db. Jos sitten joku tulisi minulle sanomaan kukaan ei ole koskaan tullut sanomaan päin naamaa minulle odotan innolla kun tämä tapahtuu. Jos näette mustan vw golffin josta kuuluu basso niin tulkaa sanomaan mitä enemmän jauhattr täällä tästä asiasta niin sitä enemmän minä tulen paukuttamaan bassoa! Ps kaupoista saa korvatulppia ja peltoreita

      • oletko_junttipuntti

        Säädäpä humppavermeitä niin että pelkkä subbari soi niin tiedät millaista mökää autosi ulkopuolella olevat joutuvat sietämään. Ei se niin mene että joillakin on oikeus häiritä muita ja häirittyjen täytyy eristäytyä melulta. Ehei. Sinun täytyy hillitä humpan huudatusta jotta asutusalueella asukkaat voivat elää normaalia elämää. Voinhan minäkin tulla paskantamaan asuntosi lattialle muutaman kerran päivässä ja sanoa että jos haju häiritsee niin ala käyttää hengityssuojainta...


      • Ehkäparas
        oletko_junttipuntti kirjoitti:

        Säädäpä humppavermeitä niin että pelkkä subbari soi niin tiedät millaista mökää autosi ulkopuolella olevat joutuvat sietämään. Ei se niin mene että joillakin on oikeus häiritä muita ja häirittyjen täytyy eristäytyä melulta. Ehei. Sinun täytyy hillitä humpan huudatusta jotta asutusalueella asukkaat voivat elää normaalia elämää. Voinhan minäkin tulla paskantamaan asuntosi lattialle muutaman kerran päivässä ja sanoa että jos haju häiritsee niin ala käyttää hengityssuojainta...

        😂😂😂😂 loistava


    • haaraantti

      Mää ostin uudet basso kajarit ja tänään tyttiksen kaa jammataan ne paikoilleen ja sit vast jytisee ku ajellaan bilistä. Vanhoja käpyjä alkaa vituttaa. vääntäkää kuulolaite hiljemmalle. Tää on elämää ja nykyaikaa ja sitäpaitsi mä oon pillumagneetti

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1475
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      156
      1159
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1040
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      907
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      82
      850
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      65
      773
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      40
      757
    8. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      733
    9. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      728
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      44
      702
    Aihe