Tiedä ja voita 12.7.

Autojaautoja

Kysyttiin automerkkiä jossa toinen kirjain A. Kukaan soittaja ei tiennyt ja juontajatyttö vilautti nopeasti oikean vastauksen Gallia? Mikähän kyseinen automerkki on? Itse en löydä Googlesta moista..nelosen joku oma kehittelemä merkki??

25

942

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Tiedäälävoita

   Älä anna euroakaan tiedä ja voita huijareille!!!

  • ei_savolaisia

   saisko sen hinkki-iitan pois.
   ei oo iitalla sormusta, mutta ei noin kuvottavalla savolaiskanalla tule koskaan olemaankaan.
   kuvottava narisija

   • Kova-Kolli

    Puhhuu ihanasti murrettaan ja on ihan kivan näköinen ja rintava nainen. Minä tykkään tytöstä, mutta en ohjelmasta. Kovin on vanha ketju, mutta ladahan se on.


  • perusluuserit

   Se oli Fart. Se on oikeesti Ford, mutta sitä valmistetaan Intiassa.

   • Autonikkari

    Suosituin malli on fart face


  • wqret

   Pelit pyörimmään, soita usuammin, osta usuampi arpa. Jopa kaksi voittua. Ja jatkua seuraa. Uutta pökköä pessään, ja sana mielesä pyörimäsä. Soittelle, maksaa 2 eurua. Soittajat lähtenneet osallistummaan, usiampi pellaaja, hienut palakinnot. Hirveää kuultavaa, eikä sovi televisioon ollenkaan.

   Voisiko tämän silikonitissihirmun laittaa johonkin puheterapiaan/puhekouluun.
   Isi maksanut tissit tytölle. Ei noilla liksoilla tissejä ostella (tuntiliksa noin 3€).
   En koskisi kepilläkään. Kuvottava olento.

   • terqw

  • MixeiTämäkin

   Eikö Lada kelvannut?

  • Tiedäälävoita

   Ois ihan mielenkiintoista tietää kuinka paljun nämä huijarit saa tästä rahhaa. On mielenkiintoista miten tälläinen säälittävä rahan kerjääminen on telkkarissa ihan luvallista toimintaa. Voihan perskuta olis pitänyt itekin ruveta huijariksi.

  • er454try

   Olisi mielenkiintoista tietää soittajien todellinen määrä yhtä lähetystä kohden. Jos tunnin ohjelma ja potissa houkutteleva 1000€ niin puheluita tulee varmasti solkenaan.
   Vaikka minuutissa esimerkiksi keskimääräisesti tulisi 10 puhelua, on se 10 x 60 kpl = 600 puhelua tunnissa. Näistä ei teitenkään pääse lähetykseen kuin muutama. 600 kerrottuna puhelun hinnalla jos puhelun hinta 1.92€= 1152€. Jos päivälähetys noin 3 tuntia on se päivää kohden 3456€ tämä kerrottuna viikon lähetyksillä (5 kpl): 17280€
   Tästä operaattori tietenkin ottaa omansa.

   Keskimääräinen arvio.
   Se on sääli että näitä höynäytettyjä idiootteja on olemassa ja menevät tähän lankaan eli soittajat. Kun puhelut loppuisivat, loppuisi myös mahdollistava liiketoiminta kannattamattomana (Suomen osalta).

  • Tiedäälävoita

   2 väärää vastausta tänään "Uusikaupunki" haiskahtaa vahvasti että pelinohjaaja voi itse päättää otetaanko lähetykseen väärä vai oikea vastaus. No onhan tässä jotain hyvääkin... on kiva naureskella tälle typeryydelle.

  • Selvähuijaus
  • Pissitystä

   Italialainen automerkki jostain 1908 tienoolta...löytyy googlaamalla Italialaiset automerkit..

  • Citruuuna

   Raanskalainen automerkki!

  • hethethae

   eivät aiokaan maksaa voittoja. Olen yksi voittaja, edelleen odottelen voittoa. Ei tule, ei kuulemma ennen kuluttajaasiamiehen kanssa käytyjä neuvotteluja tule kenellekkään. odottanut jo 2 kk. Eivät maksa silloin kuin sivuilla luvataan 45 pv päästä- Huijaus.

  • gergaegetga

   tällähetkelä kuulemma ei ole uusi maksava filma edes joulukuun voittoja maksanut, eikä tiedä onko saanut vielä tietoja edes joulukuun voittajista se uusi firma. hohhohiijjaa...selittelyn makua.

  • soitaniinvoitat

   Eipä keksitä perättömiä satuja gergaegetga! Maksut tulee kyllä ja kaikki toimii. 45 arkipäivää menee maksuihin (JUHLAPÄIVIÄ ja viikonloppuja ei lasketa tähän)

   • Kansalaispoliisi

    Tiedä ja voita on sopupeli josta voit voittaa jopa 6000 kuukaudessa rrahaa....


   • tosipelaaja2

    ootko vähän kade kansalaispoliisi?turhaan itket täällä, et voita ellet soita ja kukaan ei luonnollisesti anna mitään tappiolla joten turha kitistä täällä


   • bnnnvnn

    ette ole maksaneet vielä tähän päivään mennessä! Poliisiin ollaan jo oltu yhteydessä.


   • katsonensoita
    bnnnvnn kirjoitti:

    ette ole maksaneet vielä tähän päivään mennessä! Poliisiin ollaan jo oltu yhteydessä.

    Miten pitkään ehdit odottaa? Niiden nettisivuilla, viralliset säännöt kertoo:
    ---
    "Palkinto maksetaan vain voittajan suomalaiselle pankkitilille tilisiirtona. Palkinnonmaksua ja verottajan vuosi-ilmoitusta varten Yhtiö pyytää voittajalta nimi- ja henkilötiedot sekä tilinumeron IBAN muodossa. Palkintoa ei voida maksaa ilman vaadittavia tietoja. Palkinto maksetaan suomalaisen tilitoimiston kautta 60 arkipäivän kuluessa siitä, kun voittaja on antanut tarvittavat tiedot voiton maksua varten."
    ---

    Jos arkipäiviksi lasketaan ma-pe, niin aikaa voisi kulua viikkoja 12 eli noin kolme kuukautta.


  • Ladilac
   • Entäs Cadillac ja Matra?

    Tatra, Lada, Lamborghini, Mazda, DAF, jne.

    Olikohan vaatimuksena kuusi kirjainta? Maruti?


  • katsonensoita

   9.5.2018 kysyttiin maata ruudussa olleista kirjaimista. Soittaja vastasi Korean demokraattinen tasavalta ja voitti. Luultavasti joku sovittu juttu. Oikea vastaushan on Korean demokraattinen KANSANtasavalta. Toisilla menee väärätkin vastaukset läpi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   687
   2786
  2. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   54
   2202
  3. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   98
   1998
  4. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   332
   1788
  5. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1375
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   98
   1295
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   47
   1112
  8. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   82
   1100
  9. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   84
   1066
  Aihe