Oriveden kaupat kuolemassa

Näkijä4

Kesäsesongin pitäisi olla parhaimmillaan, mutta kaupat kumisevat tyhjyyttään. Ainoastaan ässässä on loppuviikosta ruuhkaa, kun kaupungin työntekijöiden parhaimmisto tankkaa grillattavaa ja Liiteristä kannetaan kaljaa. Muuten on kuin huopatossutehtaassa. Mitä tämä enteilee kunhan syksyn pimeät alkavat?

21

2706

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • LidliinEnAinakaanMene

      Riippuu vähän palvelustakin. Itse en esim enään mene lidliin kun sinne ilmeisesti viimevuonna palkattu kirjavapäinen (tai ainakin monia värejä ollu päässä) muija on aina naama norsun....tulla ja todella töykeän oloinen muutenkin. Kerrankin meni pumppukärryillä hyllyjen välissä vissiin kaljakeissejä siirrellen ja teki käytöksellään hyvinkin selväksi asiakkaille käsiään kärryyn naputellen että "olette hänen tiellään menkää pois" Kävelin samantien läpi kassojen ja lähdin ääsmarkettiin. Käyn ehkä ensvuonna kyseisessä kaupassa ensin tiedustelemassa ja jos tuo nainen on siellä edelleen siirrän viikottaiset ostokseni edelleen muihin kauppoihin todennäköisesti s ryhmään.

    • syrjältä

      Omaan kokemukseeni nojaten olen vahvasti eri mieltä aloittajan kanssa.
      Ruokakaupat, kahvilat, huoltoasemat kovassa käytössä.

      Yleisarvosana Oriveden asiakaspalvelusta on kiitettävä. Keskimäärin tosi mukavaa väkeä asiakaspalveluhommissa & asiallisia kauppoja. Hyvä tarjonta ja kiva pieni -sopiva- kaupunki.

    • Eeverttiee

      Palvelussa ei olekaan moittimista, myyjät ovat ystävällisiä nuorimmasta alkaen. Mutta joo, tavallisina arkipäivinä ja kesää lukuunottamatta viikonlopuinakin on melkosen hiljaista. Siis ruokakaupoissakin.

      • 16plus1

        Enny sanois. Etenkin nuoret naiset, kuten edelläkin mainittiin lidlissä ovat kyllä enemmän itseään täynnä, kuin palvelualttiita ja ystävällisiä. Samaa en ole muissa suomen lidleissä nähnyt.


      • Vaappo

        Orivetellä on tärkeetä olla nääs vähän parempi kun muut.


      • vaakkuu
        Vaappo kirjoitti:

        Orivetellä on tärkeetä olla nääs vähän parempi kun muut.

        Siellä missä liiteli siellä halvat hinnat, halvat palkat ja halvat työntekijät:) Sen näkee naamasta kun lakkaa saamasta..........rahhaaaa:))


    • asiakaspalvelija1evp

      Lidlissä käyn ja kokemukset on mukavia,eikä henkilökunnassa ole mitään valitettavaa.Asiakashan on aina oikeassa,vaikkakin niitä mul....a on aina se vakiomäärä asiakaskunnasta.

    • Onseninkorvessa

      Orivedellä taida kaupoilla käydä kuin paikalliset ja satunnaiset ohikulkijat.

    • pensasmustikat

      Ainakin Hankkijassa on huono ja tympeä palvelu.Kävin pensasmustikan taimia katselemassa ja sen jälkeen sisällä kaupassa ruohonleikkureita.Kauppias itse tuli viereen seisomaan mutta ei saanut sanotuksi mitään.Mihin on kadonneet ne ajat jolloin asiakasta vielä huomioitiin ja tervehdittiin.Jos myyntityö on oikeasti niin vastenmielistä kannattaa hakeutua toisenlaiselle alalle tai jos yrittäminen ei kannata kannattaa lopettaa.

    • Ootellaan

      Lidliä tai tokmannia ei perusteta kuolevalle paikkakunnalle joten lepo vaan on Meinaan semmoinen ekonomia ja laskelmointi niiden taustoilla. Seuraavaksi Biltema, Motonet, Honkong ja IKEA...

    • RaukkaOnRasisti

      Kaupat eivät menesty rasismin takia. Hävetkää, rasistijuntit! Me hyvät ihmiset asumme täällä sivistyneellä pääkaupunkiseudulla.

    • Torioliskiva

      Asun perheen kanssa siellä päin kesäloman ajan. Kovin on hiljaiseksi mennyt Orivesi kesälläkin. Torilla oltaisiin lauantaisin käyty. Ei ollut kuin tyhjä aukea ja suljettu kioski. Marketista ostettiin sitten perunat ja mansikat, pullat ja porkkanat. Haluan suosia paikallisia, ja kaiken ostan aina Orivedeltä silloin kun siellä ollaan. Pieni ero esim. Kangasalaan jossa tosi eläväinen tori ja keskusta, eikä ole edes kaupunki.

      Onneksi on sentään pingviini-kioski, siinä käytiin usein. Kiva että viereen voi istahtaakin. Eikä tänä kesänä onneksi törmätty kovin moneen puliukkoonkaan. Tosin Suojan kentällä kun poika kävi juoksemassa, yks kaks pensaasta kömpi puli - taidettiin herättää. Koko kesänä ei muuten tuollakaan upealla kentällä ollut ketään muuta, kun siellä käytiin treenaamassa.

    • Damnass

      Mä en ääsmarkettiin astu jalallanikaan. Siellä ne norsun*itut vasta onkin. En tarvi alkoa ja postin palvelut tietää jokainen. On sinä ollut palvelultaan paikkakunnan huonoin.

      • vähänkäyvä

        Kyllä palvelussa parantamisen varaa ja asiakas on se joka tuo rahaa taloon, millä palkat maksetaan. Kyllä nuoret "kassat" on ok ja ystävällisiä


    • Lidllover

      Jotenkin tuo lidlin palvelu on todella tympeää. erityisesti mieleen on jääny parrakas herrasmies joka on ilmeisesti täysin väärällä alalla kun ei asiakaspalvelu tunnu kiinnostavan. herra lähinnä örähtelee vastaukseksi ja antaa kassalle tullessa erittäin murhaavan katseen. En nyt haluaisi näiden työntekijöiden takia lakata käymästä Lidlissä mutta ilmeisesti se on pakko.

      • HyvästiToimiii

        Elä hyvä immeinen oo nuin herekkä nahkainen! Eihän Liiterissä mittään palavelua tarviii ku se on itepalevu liike!!! Siellä pittee ihan ite ottoo tavaroo hyllystä ja maksooo roiskauttoo kassalle!!


    • vakiasiakas1

      Niinhän siinä käy,että ennenpitkää nämä Lidlin liiketilat käy liian pieniksi. Ei mulla muuta.....

    • Anonyymi

      Vai johtuisikohan ihan läpötiloista. Ei ole vielä kesä alkanut..

    • Anonyymi

      S-marketin pikakassat ihmetyttää, koitin ostaa alkoholitonta olutta niin kone herjas ettei käy, sitten tuli henkilökuta sanomaan että pitää mennä palvelukaselle. Prismoissa voi ostaa vaikka keppanaa pikakassalta henkilökunta tulee vaan laittamaan koodin ja katsoo että ikä piisaa. Muutoinkin tuntuu oma aloitteisuus aika heikolta Sän myyjiltä verrattuna muihin liikkeisiin....

    • Anonyymi

      Sama mulla. Ääsmarkettissa asioin vain äärimmäisessä hätätapauksessa. Vieläkö siellä on muuten töissä se lyhyt tumppi muija, joka on naisasiakkaille naama nurinpäin mut miehille lirkutellaan?
      Pingviinikioski taas... No ei se auringonpaisteella auki ole, mutta annas olla jos sataa, niin luukut on leväällään...

    • Anonyymi

      K supermarketissa poikkesin oli kai omistajakassalla,puhui puhelimeen koko kassa tapahtuman ajan.Tuli vähän outo tunne ajattelin ,että täälläpä on homma hallussa.Seuraavan kerran ajan Oriveden ohi Jämsään jospa siellä ei puhelinta kassalla.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      52
      1769
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      42
      1568
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      46
      1527
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      3
      1477
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      4
      1457
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      4
      1375
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      6
      1294
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      9
      1253
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      2
      1122
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      2
      1102
    Aihe