Mustikkaa myydään tampere

mustikkajamarja

Hei!
Olen miettinyt että missä myisin mustikoita? Olen ahkera keräämään mustikkaa ja toistaiseksi myynyt mm.tori.fi kautta ja tuttujen kautta, mutta mietin että missä muualla voin kaupata mustikoita? Tämän vuoden ekat mustikat ajattelin käydä keräämässä jo tänään ja tietysti samalla katsastaa vanhat marjapaikat, mutta vielä mietityttää että onkohan hinta liian kova kun näyttää tulevan paljon tänä vuonna?
ajattelin pyytää 4e litra käsinpoimitusta ja peratusta mustikasta...
Ja jos joku nyt innostuu ostamaan/neuvoja jakamaan niin spostiin voi laittaa viestiä:
[email protected]

29

7707

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • m.ustikka

      5 € on minimihinta litralle . Oletko järjiltäsi myydessäsi noin halvalla ?

      • Puolukat

        Torimyyntiäkö tarkoitat tolla 5e/l ?Jos ämpärillisen noukkii tunnissa,niin mielestäni hyvä tuntipalkka verottomana😊


      • katri2154

        10l Tori.fi 40€ näytti olevan myynnissä


      • 120kgpaivassa

        Kerääjä saa välittäjältä 10 litran (roskaisesta) mustikkaämpäristä 7-8 euroa, joten hyvä on kate myyjällä. Ja roskaisella tarkoitan, että marjoja on ämpärin painosta on yli 95 %. Ts. suosittelen immeisiä keskustelemaan sos. mediassa ja sopimaan kaupoista ilman välikäsiä.


    • mustikkajamarja

      Ap tässä hei!:) laitoin ilmoituksen nettiin ja kivasti on tullut yhteyden ottoja!:D ja minäkun luulin että 4e litra olisi liikaa:D ja en viitsi pyytää enempää kun olen nopea poimimaan ja tykkään viettää aikaa metsässä... toki hyttyset joskus häiritsee, mutta kun laittaa kevyet, mutta peittävät vaatteet päälle ei niitä edes huomaa.
      ja ehtoisin taasen perkaan mustikat parvekkeella löhöillen mukavassa nojatuolissa, kahvikupin kanssa niin ei oikein edes tunnu kovalta hommalta eli 4e olkoon hinta:D saanpahan kaupaksi ainakin... viimevuonna jäi itselle hiukan liikaa pakkaseen kun en saanut myytyä aivan kaikkia ja pyysin silloin 5€litra... eli hinta on mielestäni kohtuullinen ainakin tänä vuonna kun mustikkaa on aika paljon.
      kiitos kaikille hyvistä vinkeistä ja erittäin hyvistä neuvoista mitä olen saanut spostiin ja tänne ja jos joku mustikkaa haluaa minulta ostaa niin vasta viikonlopun jäljeen (juuri nyt on paljon tilattu)

      • Anonyymi

        Minä voisin ostaa asun Kuopiossa. 040 5192239


      • Anonyymi

        Samoin ostomielellä. Asun ihan liki Kuopioo:100 kilsaa itään päin. Ainakin 4ämpärillistä ostaisin PERATTUNA. Laita tieto tälle keskustelupalstalle. Missä keräät, mistä sinut tavoittaa. Hintakin tietty.

        Innostuin kirjoittamaan kun toinenkin Kuopiolainen oli ilmoituksen laittanut.


      • Anonyymi

        Ostaisin tai vaihtaisin punaisiinviinimarjoihin mustikkaa muutaman ämpärillisen PUTSATTUINA.
        Asun Keiteleellä. 0409671086


    • Keräilijä63

      Halvalla menee,tyhmä paljon työtätekee ja jne.Kyllä 5€ on minimihinta mustikka litrasta.

    • kohtuuhintaan---

      Marjojen myyntipisteissä hinnat liikkuu 7-8 e litra, eikä kovin laadukkailta aina näytä. ON liiskautuneita, kuljetuksen jäljiltä. KYllä 5 e litra on ok. Ja jos käsin poimittua se on vielä laadukkaampaa, käsityötä. Pitää arvostaa omaa työtään. Ihmiset myös arvostavat kun saavat marjat tuoreeltaan.

    • ååppooiiuuu

      Käsin poimitut eivät ole sen laadukkaampia kuin poimurilla/ haravalla kerätyt ja sen jälkeen putsatut marjat. Laadukkuutta voi tulla käsinkerättyihin jos asiakseen alkaa valikoimaan marjoja, jotka mukaansa ottaa.

    • laatutarkastaja
    • Yyyyyyyyy

      Mistä päin tamperetta olet kerännyt mustikoita?

    • Mustikkaaaa

      Ostaako siellä etelässä yritykset mustikkaa? Täällä vähän pohjoisempana kohta pitäisi aueta ensimmäiset mustikan ostopaikat ja itse vain toivon että saisi enemmän kuin euron /kilo..

    • Marjakone

      Edesmennyt äitini oli kova keräilemään erilaisia marjoja ja myikin niitä sitten naapurustoon, tutuille ja kotialueen erinäisiin myymälöihinkin - hän kun uskalsi marssia ovista sisään ja esitellä tarjontaa... :) Vanhan kansan ihmisenä hän valikoi koriinsa ainoastaan "kunnon marjat" ja perkauksen jäljiltä myytävästä erästä tuskin löytyi 'havunneulastakaan' suunnilleen ikinä.

      Vuosien saatossa kävi sit niin, että marjoja oikein 'ennakkotilattiin' häneltä. Naureskellen näyttikin usein 'tilauslistaa', missä jo hyvissä ajoin ennen tietyn marjalajikkeen sesonkiaikaa oli listattuna tilaaja ja litramäärä. Minun piti häntä välillä toppuutellakin ja muistuttaa, ettei mitään velvoitetta ko. tilauksia kohtaan ole olemassa...

      Maalta kotoisin olevana kuitenkin luonnossa liikkuminen ja marjastus/sienestys kävi häneltä kuin ohimennen, eikä 7-10 tunnin marjastussessiot ollut suuremman kummastelun aiheena vielä 70v-iässäkään.

      Tarkasti hän seuraili kulloisenkin sesonkimarjan torihintoja ja tyytyi suunnilleen samaan tai pyöristettynä hieman korkeampaan pyyntihintaan... Hienoisesti hänen (omaan poiminta- ja perkuutyöhön nähden halpaa) hintapyyntipolitiikkaa joskus kritisoin, mutta kun koko elämä ei ollut marjoista kiinni ja kun harrastus oli intohimo, niin en kummemmin asiaan puuttunut. Pitänee kuitenkin muistaa, että torimarjat(kin) kulkenee ainakin mutkan-parin kautta myyntitiskiin eli välikäsiä löytyy matkan varrelta...

      Joulun alla sain sit aina nähtäväkseni 'marjapörssin' saldon ostajakohtaisella tarkkuudella ja sen läpikäyminen eri marjalajien runsaus/vaisuus -esitelmineen oli aina yhtä vaikuttava kokemus...

      Monet kerrat oli niin, että hän ei niinkään välittänyt, saiko jostain marjalajista euron vai kaksi enemmän kuin torimyyjä, vaan huoli oli paremminkin siinä, että mitä metsiemme marjoille tapahtuu, kun hänen (siis vielä 'marjankeruuikäpolveen' kuuluva) sukupolvi väistyy...


      Aloittajalle voisinkin lopuksi kommentoida, että älä ala myymään selkeään alehintaan vain saadaksesi marjat menemään, vaan tarjoa saalistasi lähiympäristöön vähintään 'markkinahintaan'. Todelliset marjan ystävät kyllä löytyvät ja he usein maksavat mieluusti hieman yli torihinnankin, kun saavat kunnon tavaraa oikein kotiovelle tuotuna!

    • PariskuntaTre

      Täällä ois kanssa pari reipasta marjankerääjää, jotka myy peratut ja puhdistetut marjat halukkaille 10 litraa 50€ hintaan.
      Ollaan keräämässä rahaa häämatkaa varten tällä tyylillä ja tilaajat lähipiiristä alkaa loppumaan, joten ajateltiin myös tätä kautta mainostaa.
      Tampereella myös ollaan ja on mahdollisuus tuoda metsätuoreet marjat ihan kotiovelle asti, jos tilaaja asuu Tampereen rajojen sisäpuolella.
      Ottakaa ihmeessä yhteyttä niin laitetaan sankoon makeimmat mustikat sua varten.
      Tilauksia ja kyselyjä voi laittaa [email protected] osoitteeseen.

      • pörrih

        Onko säpö oikein ? En saanut viestiä perille.

        Laura


    • pörrih

      Hei !
      Ostan mieluusti ainakin ämpärillisen. Viime vuonna maksoin ämpärillisestä 35 €. Huomenna tulen Tampereelle 18.30. Voin ostaa myös puolukkaa.
      [email protected] puh 0407639344.

      Laura

    • Mätkistä

      ILmoitus tehty verottajalle.

      KIlpailykyky loikkaa metsään, jotta saat mätkysi maksettua.

      • Anonyymi

        Metsämarjanpoiminta on verotonta.,


    • Marsip

      Missä käytte poimimassa?

      • juuuuuu

        mä käyn ylöjärvellä/metsäkylässä ja teivossa. oon käyny myös tohlopissa ja omalla takapihalla:)
        lapseni myivät kolme ämpärillistä yhdelle naiselle 90€, oliko liikaa?


    • Anonyymi

      Tänä vuonna 2019 mustikat on todella hakusassa. Ämpärillisen keräämiseen voi helposti kulua väh. 4-5 tuntia ja matkat päälle. Lisäksi marjojen siivous väh. 1-1,5 tuntia. Metsä on yleensä kuuma, risukkoista, vaikeakulkuista ja täynnä parmoja ja hyttysiä. Ei siis ämpärillinen tunnissa, kuten joku kuvittelee. Matkoineen päivineen täysi työpäivä autokulut. - Siis hinta 5€/l ei ole todellakaan paljon. Kaikki arvostelijat: siitä vaan metsään kokeilemaan kuinka helposti ämpäri täyytyy ja hermo kestää!

    • Anonyymi

      Yleensä saanut kerättyä omiksi tarpeiksi mustikat, mutta tänä vuonna(2019) Hämeessä on niukalti mustikkaa metsissä vähäisten sateiden johdosta ja siitä syystä, että viimevuoden helteet kurittivat aluetta pahasti(myöskin ilman sateita). Lähes koko häme on ilman marjaa joitakin pieniä lampareita lukuunottamatta, joita saattaa löytää. Eli siittä vaan tampereesta etelään moottoritietä pitkin ja kauppojen ilmoitustauluille lappuja, jos mustikkaa on yllin kyllin jollakulla!

    • Anonyymi

      Hei. Haluasin myydä mustikoita 5kg = 45 puhdistettu. Porvoossa tai pääkaupunki seudulla Jos yli 50kg - 200 kg. Tila numerosin 0466295678 soita 24 H tai viestin

    • Anonyymi

      3 ämpäriä 2 tuntiin. Rahaa tuli 36,5 euroa.. 1,5 laatikkoa suomalaista olutta. Ei paha diili.

    • Anonyymi

      Ostaisin missä päin asut ?

    • Anonyymi

      Vieläkö myytte mustikkaa?

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      107
      1825
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1417
    3. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      6
      1396
    4. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      13
      1329
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      144
      1313
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      92
      1260
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1247
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      647
      1192
    9. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      1068
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      14
      1041
    Aihe