Jumala siunasi Turkkia jälleen!

Kaappausyritys torjuttu!

Jumala siunaa Turkkia joka pisti kovan kovaa vastaan Israelille.

HYVÄ!

70

444

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Monta kuoli.

      • Eikö Turkki ole Israelin liittolainen


      • totuusonvoittaja kirjoitti:

        Eikö Turkki ole Israelin liittolainen

        Nato-maana epäsuorasti on.


      • ”Turkki lähentyy Keski-Aasiaa”

        http://goo.gl/i0944s

        Turkin Erdoganin reaktio: Lähes 3000 sotilasta pidätetty, 2700 tuomaria erotettu - ”Turkki lähentyy Keski-Aasiaa”


      • totuusonvoittaja kirjoitti:

        ”Turkki lähentyy Keski-Aasiaa”

        http://goo.gl/i0944s

        Turkin Erdoganin reaktio: Lähes 3000 sotilasta pidätetty, 2700 tuomaria erotettu - ”Turkki lähentyy Keski-Aasiaa”

        Erdoganin syyttämä maanpakolainen vastaa: ”Vallankaappaus saattoi olla lavastettu”

        http://goo.gl/O8PURo


        ULKOMAAT
        |
        TURKIN VALLANKAAPPAUSYRITYS
        Turkin vallankaappausyrityksestä syytetty, Yhdysvalloissa maan paossa asuva uskonnollinen johtaja Fethullah Gülen on vastannut presidentti Recep Tayyip Erdoganin syytöksiin. Erdogan on väittänyt Gülenin olevan vastuussa vallankaappausyrityksestä.

        –En usko, että maailma ottaa näitä syytöksiä vakavasti. Vallankaappaus saattoi olla lavastettu, Gülen sanoi Financial Timesille ja muutamalle muulle lehdelle antamassaan haastattelussa.

        –On hyvin selvää, että Erdoganin hallintoon ollaan tyytymättömiä. Hän on ottanut haltuunsa omaisuuksia ja mediaorganisaatioita ja kovistelee ihmisiä Hitlerin SS-joukkojen tapaan, Gülen jatkoi.

        Erdogan kertoi launtaina julkisuudessa vaatineensa Gülenin luovuttamista Yhdysvalloista Turkkiin. Yhdysvaltain ulkoministeri John Kerry sanoo kuitenkin Financial Timesin mukaan, ettei virallista pyyntöä ole esitetty. Kerry vaatii Turkilta myös todisteita Gülenin syyllisyydestä.

        Myös Jyväskylän yliopiston väitöskirjatutkija Jani Kokko arvioi lauantaina, että Turkin vallankaappausyritys saattoi olla ”Erdoganin masinoima”.

        –Presidentti Erdogan on jo pitkään puhdistanut kenraalikuntaa ja armeijanjohtoa hallitukselle epälojaaleista henkilöistä ja korostanut uskonnon asemaa myös armeijan toiminnassa. Epäonnistunut vallankaappaus antaa Erdoganille vapaat kädet ryhtyä puhdistamaan armeijaa sekä muita yhteiskunnallisia instituutiota valtansa lisäämiseksi, hän kirjoitti Puheenvuoron blogissaan.

        –Tässä suhteessa on mahdollista, että vallankaappausyritys olisi presidentti Erdoganin masinoima. Hanketta on selkeästi suunniteltu pitkään mutta se kuitenkin toteutettiin amatöörimäisesti. Takana on ollut ainoastaan pieni joukko upseereita eikä Ankaran ja Istanbulin keskeisten kohteiden lisäksi pystytty valtamaan muualla maassa olevia strategisia kohteita. Kaikenlisäksi presidentti Erdogan itse oli sattumalta lomailemassa Marmariksessa vallankaappauksen käynnistyessä Ankarassa. Presidentin toimintamahdollisuuksien katkaiseminen olisi ollut keskeistä vallankaappauksen onnistumisessa, Kokko lisäsi.

        Lue lisää Puheenvuorosta: Onnistuessaan sotilasvallankaappaus olisi vahvistanut Turkin demokratiaa


      • EU-komissaari Johannes Hahn kummastelee sitä, että kiinniotettujen nimilista oli Turkissa valmiina.

        Salaliittoteoriat Turkista leviävät - "Jotakin oli valmisteltu"

        http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/2016071821925797_ul.shtml
        Turkissa otettiin viikonlopun aikana kiinni 6 000 ihmistä, ja ratsiat sekä pidätykset jatkuivat maanantaina. Perjantai-iltana alkanut sotilasvallankaappausyritys, jolla pyrittiin kaatamaan presidentti Recep Tayyip Erdogan, epäonnistui ja näyttää nyt vain lujittavan Erdoganin jo ennestään autoritaarista valtaa.

        Internetissä leviävätkin nyt toisenlaiset teoriat siitä, mitä Turkissa viikonlopun aikana tapahtui. Monet salaliittoteoreetikot uskovat, että sotilasvallankaappausyritys oli huijausta ja Turkin itsensä masinoima näytelmä. Turkin tapahtumia on internetissä verrattu jopa Saksan valtiopäivätalon tuhopolttoon vuonna 1933 - isku, jota Hitler käytti tekosyynä kansalaisoikeuksien peruuttamiseen, vastustajiensa joukkopidätyksiin, muiden puolueiden kieltämiseen ja lopulta diktatuurin rakentamiseen.

        Oikeuslaitoskin puhdistetaan

        Vaihtoehtoisen teorian puolesta on Turkissa myös joitakin merkkejä. Osa Turkissa kiinniotetuista sotilaista on Independent-lehden mukaan kertonut kuulustelijoille, etteivät he tienneet olleensa osa vallankaappausyritystä vaan että sotilaskomentajat olivat kertoneet heidän osallistuvan sotaharjoitukseen.

        Sotilasvallankaappausyrityksen jälkeisen nopean puhdistuksen kohteiksi ei lisäksi ole otettu ainoastaan armeijaa, vaan vangitsemismääräys on annettu ainakin 53 tuomarista ja syyttäjästä. Maan riippumattoman oikeuslaitoksen joutumisen puhdistuksen kohteeksi pelätään johtavan vallan siirtymiseen absoluuttisesti Erdoganille.

        Tuomareiden ja muiden epäiltyjen nopea joukkopidätys viittaisi lisäksi siihen, että ainakin jonkinlainen nimilista oli valmiina.

        - Ainakin näyttää siltä, ikään kuin jotakin olisi valmisteltu. Listat ovat valmiina, mikä viittaa siihen, että ne oli valmisteltu käyttöä varten jossakin tilanteessa, Turkin EU-jäsenyysneuvotteluista vastaava EU-komissaari Johannes Hahn sanoi.

        - Olen hyvin huolissani. Tämä on juuri sitä, mitä pelkäsimme, hän lisäsi.

        CNN Turk kertoi maanantaina, että Turkki on erottanut 30 kuvernööriä ja 50 korkea-arvoista valtion virkamiestä tehtävistään. Armeijan kenraaleja ja amiraaleja on pidätetty jo 103.

        Presidentti Erdogan ilmoitti eilen harkitsevansa myös kuolemantuomion palauttamista.

        Turkin oppositiopuolueet, EU ja Yhdysvallat vaativat maanantaina, että Turkki noudattaa lakia vallankaappausyrityksen jälkimainingeissa.

        Järjesti uudet vaalit

        Erdogan on viime vuosien aikana pyrkinyt lisäämään valtaansa ja vaientamaan opposition äänet. Lukuisia turkkilaismedioita on siirretty valtion hallintaan, ja Erdoganin arvostelemisesta voi nykyisin napsahtaa vankeustuomio. Oppositio ja vähemmistöryhmät ovat Turkissa ahtaalla.

        Viime kesän vaaleissa Erdoganin AKP-puolue ei onnistunut saamaan yksinkertaista enemmistöä maan parlamenttiin, joten maahan määrättiin heti marraskuulle uudet vaalit. Toisella kerralla presidentti onnistui ja sai enemmistönsä.

        Merkille pantavaa on sekin, että Erdoganin kakkosmies, pääministeri Ahmet Davutoglu, erosi yllättäen toukokuussa tehtävästään, ja hänen tilalleen valittiin uusi pääministeri. Davutoglun eroa selitettiin sillä, että valtapuolue AKP:n sisällä oli meneillään valtakamppailu.

        Uskooko maailma Erdogania?

        Kuka vallankaappausyrityksen takana sitten oli? Erdogan on syyttänyt siitä Yhdysvalloissa asuvaa islamilaissaarnaaja Fetullah Gülenia, mutta Yhdysvallat ja useat Turkki-asiantuntijat pitävät syytöstä perättömänä.

        Myös Gülen on sen kannalla, että vallankaappausyritys saattoi olla lavastettu.

        - En usko, että maailma uskoo presidentti Erdoganin syytöksiä. On mahdollista, että se oli lavastettu vallankaappaus, mikä voi tarkoittaa uusia syytöksiä, Gülen sanoi heti lauantaina Guardian-lehdessä.


    • Yön tapahtumien aikana on kuollut ainakin 90 ihmistä ja yli 1500 armeijan henkilöstöön kuuluvaa viranomaista on pidätetty. Loukkaantuneita on ainakin 1154.

      Iltalehti

      • Tuo on kts:n mielestä siunaus????


      • totuusonvoittaja kirjoitti:

        Tuo on kts:n mielestä siunaus????

        Kuoli Suomenkin sodissa ihmisiä mutta silti meitä siunattiin ja selvittiin pahimmasta pälkähästä!

        HYVÄ!


      • KTS kirjoitti:

        Kuoli Suomenkin sodissa ihmisiä mutta silti meitä siunattiin ja selvittiin pahimmasta pälkähästä!

        HYVÄ!

        Miksi Kristittyjen Jumala siunaisi muslimeja??? Kohteleehan Turkki kurdeja melko raasti myös.


      • o-o-
        totuusonvoittaja kirjoitti:

        Miksi Kristittyjen Jumala siunaisi muslimeja??? Kohteleehan Turkki kurdeja melko raasti myös.

        Jumala siunaa ketä tahtoo eikä kysele sulta mitään


      • Sanamieseikirjo
        o-o- kirjoitti:

        Jumala siunaa ketä tahtoo eikä kysele sulta mitään

        Niinkuin siunaa Israelia


    • jumalasi

      on kiero sadisti tai sinä syylllistyt jumalanpikkaan.

      Turkkia tosiaan siunataan, kun kaakkois-Turkissa on täysimittainen sota. Jumalasi sadistisuus tulee esille myös siinä, että hän salli kaappausyrityksen alkamisen.

    • Kaikesta näkee että kts on muslimi

    • Ulkoministeri Soini totes lössille ykskantaan että Suomi tukee VAIN vaaleilla valittuja hallituksia.

      HYVÄ! HIENOA! ERINOMAISTA!

      • Ja Israel on sen alueen ainut maa missä on vaaleilla valittu. Muut ovat dikratuuria.


      • Hamasin

        hallinto on valittu vaaleilla. Samoin natsi-Saksan hallinto. Näillä perusteilla sinä pidät natsejakin hyvina, hienoina ja erinomaisina.


      • Onko iranissa vaaleilla valittu hallitus. Sinähän sanoit että sieltä saa siunauksen????


      • totuusonvoittaja kirjoitti:

        Onko iranissa vaaleilla valittu hallitus. Sinähän sanoit että sieltä saa siunauksen????

        Iranissa tosiaan on vaaleilla valittu parlamentti ja pressa. Kumpikin juuri nyt vapaamielisempiä kuin koskaan šaahin syrjäyttämisen jälkeen. Teheranissa kansa toki on vielä paljon vapaamielisempää.


      • Hamasin kirjoitti:

        hallinto on valittu vaaleilla. Samoin natsi-Saksan hallinto. Näillä perusteilla sinä pidät natsejakin hyvina, hienoina ja erinomaisina.

        Natsi-Saksan hallinto toimi johtajaperiaatteella eikä siellä mitään vaaleja pidetty. Miksi olisikaan, kun NSDAP:ia lukuun ottamatta kaikki puolueet kiellettiin heti natsihallinnon alettua.


      • Tiedät
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Natsi-Saksan hallinto toimi johtajaperiaatteella eikä siellä mitään vaaleja pidetty. Miksi olisikaan, kun NSDAP:ia lukuun ottamatta kaikki puolueet kiellettiin heti natsihallinnon alettua.

        itsekin, että sekä natsit että Hamas nousivat valtaa vaalilla. Sen jälkeen kummassakaan ei pidetty vaaleja.


      • Ääökiopöjkl
        RepeRuutikallo kirjoitti:

        Natsi-Saksan hallinto toimi johtajaperiaatteella eikä siellä mitään vaaleja pidetty. Miksi olisikaan, kun NSDAP:ia lukuun ottamatta kaikki puolueet kiellettiin heti natsihallinnon alettua.

        Ihmeellistä on, jos ei tiedä, että Hitler kaappasi vallan demokratian avulla.


      • Ääökiopöjkl kirjoitti:

        Ihmeellistä on, jos ei tiedä, että Hitler kaappasi vallan demokratian avulla.

        Niin onkin. Mitä sitten?

        Natsi-Saksassa ei silti edelleenkään pidetty vaaleja.


      • RepeRuutikallo kirjoitti:

        Iranissa tosiaan on vaaleilla valittu parlamentti ja pressa. Kumpikin juuri nyt vapaamielisempiä kuin koskaan šaahin syrjäyttämisen jälkeen. Teheranissa kansa toki on vielä paljon vapaamielisempää.

        Ei ole vapaat vaalit. Sallitaanko tarkkailijoita?


      • totuusonvoittaja kirjoitti:

        Ei ole vapaat vaalit. Sallitaanko tarkkailijoita?

        Heh, ei ne tosiaan ehdokasasettelultaan yhtä vapaat ole kuin Suomessa, kun moni yrittäjä hylättiin jo ennalta. Tuloksesta päätellen olivat kuitenkin rehelliset, kun vanhoilliset "kuolema Israelille" -porukat saivat kunnolla köniinsä. Suunta on oikea ja kansan tahto toteutuu nyt paremmin. Elintasokin nousee, kun yhteistyökykyinen uusi hallinto mahdollisti pakotteiden poistumisen.


    • "Suomi tukee vain vaaleilla valittuja hallituksia.."

      Kunhan ne vaalit eivät ole Krimillä :D

      • Ulkopolitiikassa

        Ukrainan keskushallinto Kiovassa ja Suomen Brysselissä.


      • Politiikassa

        Asiat voidaan esittää sopivassa muodossa, ja toki näin on kaikissa muissakin asioissa. Ihmisen lankeeminen tapahtui hyvän ja pahan tiedon puun hedelmän syömisessä.


      • Arvovalinta

        Ketä kannattaa uskoa erinäisissä asioissa? Itse olen sitä mieltä että Luoja on hyvä lähde.


      • Ja kts


    • Se olis ollut tukkkilaisten pelastus, jos olisivat saaneet sen nykyhallinnon kaadettua ja saaneet maahan vapauden ja demokratian.
      Turkissa ihmisiltä viedään mahdollisuudet vapaaseen elämiseen ja sananvapauteen. Turkista tulee koko ajan vaan tiukempi muslimivaltio ja he kulkevat siten kohti pohjois afrikan tilannetta. Muslimi valtio on kuin kommunismi, että siihen mennään tana pystyssä, mutta sieltä onkin sitten vaikeempi palata demogratiaan, kun huomataan, että ei tää toimi.
      Pohjois korea on oiva esimerkki siitä, minkälainen ihmisestä tulee, kun sitä aletaan muokkaamaan halutuksi heti syntymästä alkaen ja annetaan vaan omaa rajattua opetusta asioista. Musliminkin saa tehtyä vaikka kenestä kun sitä oppia vain pelkästään taotaan päähän, eikä muuta todellista tietoa. Turkkilaiset ja muut muslimit elävät vaan yhdenlaisen opin ja informaation varassa. On meilläkin oma suljettu ongelma, vapaasti lisääntyvät lestadiolaiset ja muslimitkin!
      Japanilaiset ja muut uskonnottomat maat sielläpäin pärjäävät hyvin ja olot on rauhallisia, kun uskonto ei ole sekoittamassa asioita.

      • Älä puhu paskaa.
        Suomen, EU:n, USA:n ja Venäjän johto antoivat KAIKKI tukensa Turkin hallitukselle.
        Nykyään ei vaan asioita hoideta millään sotilasvallankaappauksilla.

        Niinsevaanmenee!


      • Tuon voisit kertoa palestiinalaisille.


      • KTS--

        Sekä Länsirannan että Gazan hallinnot on valittu vaaleilla joten älä murehdi.


      • Mikä maa, mikä valtio ?


      • Itsehallintoalueet. Älä tekeydy tyhmäksi


      • Voivatko valtion sisällä olevat itsehallintoalueet tehdä sotialasvallankaappauksen. Ainakin sitä on tuettu.


      • fari.g kirjoitti:

        Voivatko valtion sisällä olevat itsehallintoalueet tehdä sotialasvallankaappauksen. Ainakin sitä on tuettu.

        Kyseisten itsehallintoalueiden väestön ei Israelin kansalaisuuden saatuaan tarvitsisi tehdä mitään kaappausta. Yhdet vaalit vain ja Knesset olisi arabiknesset.

        Siksi Israel kannattaa kahden valtion mallia.


      • Itse ovat halunneet itsehallintoja.


      • Ei edes yksi riittänyt.


      • Miksi_
        KTS-- kirjoitti:

        Sekä Länsirannan että Gazan hallinnot on valittu vaaleilla joten älä murehdi.

        Hamas sitten ei ole vallassa Länsirannalla? Se voitti palestiinalaisten yhteiset Gazan ja Länsirannan vaalit.

        Kun ihannoit ja kannatat Hamasia (sen olet nyt tuonut selvästi esille moneen kertaan), niin teet suurimman palveluksen Israelin äärioikeistolle, joka ei koskaan halua mitään neuvotteluja palestiinalaisten kanssa. Myös Hamasin tavoitteissa ei selvästi todettu neuvotteluille ei kiitos.

        Seuraavaksi voimme seurata, miten jälleen kerran käännät takkia ja itseasiassa kannatatkin rauhaa ja neuvotteluja...ja Länsirannan hallintokin on ihan kiva.


      • Hätäjarrulle_tiedoksi

        Pohjois-Korea on uskonnoton maa idässä.


      • Toki_tarkentaen

        Uskon kohde on päämies siellä.


      • Tosiasia_ajassa

        Saatana eksyttää ihmisiä ihan kaikkialla ja pian Raamatun Ilmestyskirjan pedon merkki tulee, ja sitä ennen Luoja ihmisrakkaudessaan antaa sen Ilmestyskirjan evankeliumin kaikille kansoille ja ihmisille ja totuus Jumalan valtakunnasta on tässä: Jeesus on Tie ja Totuus ja Elämä ja Jumalan Valtakunnan Herra ja Kuningas, se ainoa laatuaan ja juutalaisuudesta ja Israelin Jerusalem on suuren kuninkaan kaupunki, ja tästä syystä Babylonian kuningas sinne hyökkää ja asettaa hävityksen kauhistuksen pyhälle paikalle ja kestää sotavalta-aikansa sen 3,5 vuotta ja näin oli myös natseilla kun juutalaisia vainosivat Euroopassa.


      • Tosiasia_myös

        Suuria eroja on kansakuntien ja ihmisten välillä suhteessa ainoaan Luojaan, mutta nähdään lähitulevassa miten pärjää itsekukin kansakunta ja ihminen yksilönä siinä lähitulevassa ajassa, missä Jumala lähettää enkelinsä erottelemaan ihmisiä toisistaan ja on hyviä ja huonoja, toki näin ihmismittakaavassa, kuten Jeesus myös opettanut selvästi Johannes Kastajasta ja enkeleistä pienimmistä. Hyvä olla ihmisellä suhteellisuuden tajua näissäkin asioissa. Ollaan hyviä ja Jumala hyvänä Jeesuksessa antaa jokaiselle siihen varmuudella mahdollisuuden ja ihminen saa hiljaisesti rukoilla kammiossaan tai hädässä huutaa myös täyttä kurkkua mutta tärkeää olla suunnan oikea ja kiitollista mieltä tarvitaan ja kunnioitusta sitä yhtä ainoaa Luojaa kohtaan, joka on Jeesuksen Isä ja Jumala ja Herran Jeesuksen nimessä ja Hengessä annetaan jokaiselle anovalle ja tämä on juutalaista evankeliumia Jeesuksessa eli uudessa liitossa, josta Raamatun loppupuolella meille ihmisille tiedoksi annettu ja sama Luoja on myös Raamatun alussa Mooseksen kautta antanut totuudellista hyvää tietoa ja profetat samoin esittäneet omaansa vielä tapahtumattomistakin asioista, mutta Ilmestyskirjan tieto on todella arvosta jokaiselle ihmiselle varmuudella, kun sen osaa ottaa vastaan totuudellisesti ja Jumalaan turvaten Jeesuksen nimessä.


      • >Se olis ollut turkkilaisten pelastus, jos olisivat saaneet sen nykyhallinnon kaadettua ja saaneet maahan vapauden ja demokratian.

        Niin paradoksaalista kuin se onkin, sotilasvallankaappaus olisi varmaan ollut ainoa konsti pysäyttää Erdoganin psykopaattiset keisarihaaveet. Nyt sekin sitten meni.


      • KTS kirjoitti:

        Älä puhu paskaa.
        Suomen, EU:n, USA:n ja Venäjän johto antoivat KAIKKI tukensa Turkin hallitukselle.
        Nykyään ei vaan asioita hoideta millään sotilasvallankaappauksilla.

        Niinsevaanmenee!

        Ja ihmishenki on halpaa


      • KTS-- kirjoitti:

        Sekä Länsirannan että Gazan hallinnot on valittu vaaleilla joten älä murehdi.

        HAH HAH HAAA!

        Tämä kts sanoi:"Sekä Länsirannan että Gazan hallinnot on valittu vaaleilla joten älä murehdi."

        Kyllä se on hamasin järjestämät vaalit. Ei kestäisi tarkkailijoita.


      • aitoisraelson
        KTS kirjoitti:

        Älä puhu paskaa.
        Suomen, EU:n, USA:n ja Venäjän johto antoivat KAIKKI tukensa Turkin hallitukselle.
        Nykyään ei vaan asioita hoideta millään sotilasvallankaappauksilla.

        Niinsevaanmenee!

        Nato-maat antoivat tuen Erdoganille vaikka Erdoganin hallinto koko ajan vähentään vapauksia, lisää uskonnon osuutta ja määräysvaltaa eli islamilaistaa Turkkia sekä kohtelee huonosti kurdivaähemmistöä.
        Erdogan on vaaleilla valittu, mutta vaaleista oli nyt suljettu pois viiimeksi paljon ääniä saanut demokratiaa kannattava kurdipuolue, joka oli vaankielenä edellisten vaalien jälkeen ja este Erdoganin itsevaltaisille suunnitelmille.

        Erdoganin voitto on Pyrrhoksen voitto Turkille, mutta eivät länsivallat voi silti sotilasvallankaappausta kannattaa -jos se nyt oli aito eikä Erdoganin oma aikaansaannos - mutta eivät lopulta sitäkään mitä Erdogan on pikkuhiljaa tekemässä Turkin demokratialle.


      • LuuloEiOleTietoa
        KTS kirjoitti:

        Älä puhu paskaa.
        Suomen, EU:n, USA:n ja Venäjän johto antoivat KAIKKI tukensa Turkin hallitukselle.
        Nykyään ei vaan asioita hoideta millään sotilasvallankaappauksilla.

        Niinsevaanmenee!

        Entä Hamasin vallankaappaus, joka oli näennäisesti vaalien tulos.
        Kuten tiedetään Hamas hallitsee ja muokkasi ennen vaaleja gazalaisten mielipiteitä väkivallalla.
        Vaikka Israel vetäytyi täysin Gazasta 2005 niin mikään sen jälkeen kun Hamas kaappasi vallan ei parantunut tai edes kohentunut - päinvastoin, alettiin vain tekemään uutta sotaa ja terrorisoimaan raketeilla israelilaisia siviilejä välittämättä mistään päätöksistä, sopimuksista ja ihmisoikeuksista.
        Tämä KTS:n mielenmukaista demokratiaa.


    • Asdfgffgg

      Aloittaja on sairas.

    • Turkin_hallinto

      Turkin hallinto voi nyt varmaan suhteellisen laittomasti vainota kaikkia sen omia vastustajiaan, olivat sitten osallisia vallankumoukseen tai eivät, sillä tässä samassa voidaan kaikki vastustajat eliminoida siten kuin tahdotaan.

      • Qweertyiiopouytrwwrty

        Kyllä. "Puhdistukset" koskevat jo 6000 ihmistä.


    • Montakohan_surmatuista

      Montakohan surmatuista on jo tässä vaiheessa saanut osansa sivussa vallankaappauksen osallisuudesta. Nähtiin myös Turkin osallistuessa ISIS:stä vastaan että kurdit olivat kohteensa aivan sumeilematta ja tietenkään ei Turkki voi myöntää armenialaisten joukkokuolemaa johtuen Turkin viranomaisten toimista.

    • Turkin_toimissa

      Lähi-idässä selvää kaksimielisyyttä, kun kaikissa islamilaisissa valtioissa on ihan tavanomaista ja varsinkin palestiinalaiset tätä tekee julkisuudessa.

    • Palestiinalaisten

      Palestiinalaisten toimet Gazassa hamasin kohdalla nähdään selvästi myös PLO:ta kohtaan.

      Tietysti aina ihmisten valtapyrkimyksissä voi esiintyä tarvittavaa väkivaltaa tai mielivaltaa tai sortovaltaa ja nykyään myös valta taloudellisesti on sitä yleisintä ja pian pedon merkin tullessa nähdään tätä sitten ihan yleisesti ja kaikella valheen voimalla tulee ja ymmärtääkseni myös kaikkialle, sillä maailmassa mammonan henkivallalla on se suuri ote, kun kansakunnan ja ihmiset laajasti tahtoo enemmän rakastaa mammonaa kuin Luojaa ja Jeesus on Luojan asettama ainoa välimies kaikkiin kansakuntiin ja ihmisiin nähden ja annettu Israelista ja juutalaisuudesta ja sitä nykyään myös kuten on sama eilen ja tänään ja iankaikkisesti.

    • Jumalan_siunaus

      Jumalan siunaus Turkille tarkoittaisi parannusta monille turkkilaisille ja Jeesuksen tunnustamista Herrana ja syntien anteeksisaamista ja Jeesuksen ristin ja veren evankeliumin ymmärtämistä ja uudestisyntymistä vedestä ja Hengestä.

      Nyt en ole sellaisia uutisia saanut Turkista vaan ikäviä ja pahoja asioita siellä tapahtuu eikä kaikesta edes totuudellisti kerrota, voi tätä maailmaa ja vallanhalujen huonoja hedelmiä.

    • Jumalan_siunaus

      Jumalan siunaus Israelille myös Jeesuksen tunnistamista Israelin Herrana ja Juutalaisten Kuninkaana, kuten Raamatussa meille todistetaan ja on Totuuden Henki tämän rakkauden sinettinä, amen, halleluja!

    • Hienoa_tulevaisuudessa

      Israel kansakuntana herää kuolleista hengellisessä mielessä ja Jeesus tunnustetaan laajasti. Tietysti voimme lukea Raamatun profetioista ja ymmärtää samoin ahdistuksen ajat ja synnytystuskat, joita toki on tuolla kansalla jo ollutkin yli kenties oman tarpeenkin, mutta Jumala on kaiken takana ja tahtoo hyvää Israelin kansalle ja jokaiselle juutalaiselle, mutta säädöksensä siunauksistaan ja kirouksista ovat samoin annetut pyhässä sanassaan ja Mooses ne tallensi Raamatun pyhiiin alkukirjoihin, niihin viiteen.

    • Saako_Turkki

      Saako Turkki hyvää Jumalan siunausta tekemällä hyvää ja totuudellista yhteistyötä Israelin kanssa lähitulevaisuudessa, on paljon kiinni sen päättäjien asenteista ja sydämen tilasta. Jotka Israelia siunaavat, ne siunauksen perivät myös kansakuntana, ja jotka Israelia kiroavat, samoin eivät saa Jumalan siunausta.

      Tärkeää ymmärtää tässä maailmassa ja ajassa myös, kuinka Jumala toimii Pojassaan Jeesuksessa ja samoin Saatanalle on valta annettu eksyttää kansoja ja villitä niitä Israelia ja juutalaisia vastaan ja tätä myös nähdään paljon kansakunnissa.

      Anotaan Jeesuksen nimessä Jumalan siunausta ja totuudellista hyvää evankeliumin menestymistä Turkissa ja Israelissa ja Suomessa ja kaikissa valtakunnissa, joita maan päällä on tässäkin ajassa. Jumalan evankeliumi on ihmisten todellinen toivo.

      • KTS--

        Eli sun mielestä pitää siunata kaikki pahuus mitä Israel tekee?

        Saatanako sun jumalas on?


    • Israel on herännyt jo kansakuntana ja valtiona, se tunnettiin kauan pelkästään Palestiinana.

      • Tunnettiin_kauan

        Israelin maa luvattuna maana ja Jerusalem Jumalan silmäteränä ja suuren kuninkaan kaupunkina, ja annetu nämä asiat jo vuosituhansia sitten ja pysyneet siinä samassa asemassa sillä liitto on horjumaton, ja toki ihmiset tutkivat avaruutta ja maan syvyyksiä.


    • Vaarallisin_ammatti

      Vaarallisin ammatti tässä nykytilanteessa olisi varmaan olla totuudellinen tutkiva journalisti Turkissa lähiajassa tapahtuneiden asioiden suhteen.

    • Onneksi_diplomaateilla

      Onneksi diplomaateilla on sentään suojaa myös Turkissa ja varmaan ei turistienkaan tarvitse pelätä, kun eivät ole väärässä paikassa väärään aikaan.

    • Uutisia_Turkista
    • aitoisraelson

      Tarkoittanet että kappausyritys oli Allahin lahja? Näin Erdogan itse on ilmoittanut (HS 18.7)koska hän sai nyt syyn "puhdistaa armeija ". Samaan syssyyn on vangittu satoja virkamiehiä, myös tuomareita. Nopsaan on syylliset saatu selville ...

      Turkki tulee vaipumaan arabivaltioiden tasolle: diktaattori hallitsee, maasta tehdä uskonnollinen pakolla, ja vapaus elää, toimia ja ilmaista ajatuksiaan vapaasti kielletään. Ehkä Allahin siunaus onkin juuri tämä, uskonto kukoistaa mutta kansa kärsii?

    • epäjumalia

      Kuka jumalista tällökertaa.... kuka ikinä kieltää Jeesuksen ei pelastu. Saatana murhaa sehän luulee olevansa jotain.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Onks sulle väliä, jos jokin kaivattusissa

      ei ole täydellistä? Esim. venytysmerkit, arvet, selluliitti, epäsymmetriset rinnat, vinot hampaat jne?
      Ikävä
      87
      4618
    2. Ei sinussa ollut miestä

      Selvittämään asioita vaan kipitit karkuun kuin pikkupoika.
      Ikävä
      128
      4060
    3. Shokkiyllätys! 31-vuotias Hai asuu vielä "kotona" - Anna-vaimon asenne ihmetyttää: "No ei tämä..."

      Hmmm, mitenhän sitä suhtautuisi, jos aviomies/aviovaimo asuisi edelleen lapsuudenperheensä kanssa? Tuore Ensitreffit-vai
      Ensitreffit alttarilla
      34
      2624
    4. Eikö Marin ollut oikeassa kokoomuksen ja persujen toiminnasta

      Ennen vaaleja Marin kertoi mitä kokoomus tulisi hallituksessa tekemään ja tietysti persut suostuu kaikkeen, mitä kokoomu
      Maailman menoa
      200
      1653
    5. Wiisaat Lappajärvellä iät.

      Nyt nimiä listaan menneistä ja nykyisistä Wiisaista Lappajärveläisistä. Itseäkin voi tuoda esille kaikessa Wiisaudessa.
      Lappajärvi
      12
      1306
    6. Missä Steffe hiihtää?

      Missä reppuli luuraa? Ei ole Seiskassa mitään sekoiluja ollut pariin viikkoon? Onko jo liian kylmä skulata tennistä ulko
      Kotimaiset julkkisjuorut
      24
      1279
    7. Olet elämäni rakkaus

      On ollut monia ihastumisia ja syviäkin tunteita eri naisia kohtaan, mutta sinä olet niistä kaikista ihmeellisin. Olet el
      Ikävä
      36
      1238
    8. Ratkaiseva tekijä kiinnostuksen heräämisessä

      Mikä tekee deittikumppanista kiinnostavan? Mitä piirrettä arvostat / et arvosta?
      Sinkut
      62
      1223
    9. Milloin nainen, milloin?

      Katselet ja tiedän, että myös mieli tekee. Voisit laittaa rohkeasti viestin. Tiedät, että odotan. Ehkä aika ei ole vielä
      Ikävä
      61
      1183
    10. Olen menettänyt yöunet kokonaan

      Nytkin vain tunnin nukkunut. En tiedä johtuuko se sinusta vai tästä palstasta. Olis mukava nähdä oikeasti eikä arvuutel
      Tunteet
      17
      1095
    Aihe