BMW on vittumainen auto

Edesauto

Mistä johtuu että bemari poikkeaa selvästi muista autoista? Siinä on kaikkea ihmeellistä eikä loogisuutta ollenkaan. Bemarissa kaikki on jotenkin erikoisesti niinkuin suunnittelijalla olisi päässä vikaa.

13

311

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Voihan ne 100 ylimääräistä hevosvoimaa ja todella laadukas alusta tuntua ihmeelliseltä, jos on herra koko ikänsä rahvaan kulkupeleissä kulkenut. Kai sulla edes automaatti-ilmastointi ja peruutustutka on?

      • Bemarismi_on_sairaus

        Kyllä nuo mainitsemasi ominaisuudet vaan tuntuvat ihmeelliseltä,kun BMW:n jälkeen pääsee ajamaan autolla.


      • 99999922

        missä bimmerissä 100 ylimäärästä.laadukas alusta. ja kaikkien pitää myös tietää hävis autobildin testissä skoda octavialle.juuri niissä ajoominaisuuksissa.haaaaa.hinta 20 tuhatta euroa enemmän .et sillai BMWLLÄ.HIIIIIII.HAAAAAAA


    • ruokakassi

      vituttaa oikeesti kun pitää pöllityllä pyörällä käydä leipäjonossa.

    • hyväautoajaa

      Nykyaikainen uusi bemari on mukava ja vaivaton ajaa. Kahden litran tehokas turbokone ja 8 pykäläinen automaatti yhdistettynä erinomaisiin ajo-ominaisuuksiin luo ajonautinnon. Lisävarusteilla kuten aktiivivakionopeussäätimellä, nahkasisustuksella ja korkealuokkaisella audiojärjestelmällä saa mukavuutta lisää. Hyvästä kannattaa hieman maksaakin.

    • titity.yyy

      Oletko huomannut millaista tirlintyy titytyy idiootteja bmw hakeutuu ajamaan.

    • pemupah

      Mitä tekee muutamalla sadalla ylimääräisellä hevosvoimalla ja 2.0 koneella? Kahden litran konetta ei henkilöautossa tarvi ellei usein vedä kuormaa kuten hevosvaunua. Ilmastointi ja peruutustutka on monissa nykyautoissa, halvemmissakin eikä bemari siksi ole erikoinen auto.

      • Heh_

        Onhan se hienoa kuulla että bemarissakin on peruutustutka ja ilmastointi,kuten Daciassakin.


    • Nii-onkii

      ja kuskit kanssa .

    • Eibemaria

      Nimimerkille köyhyys_on_sairaus: järjenköyhyys on sairaus ajaa bemarilla.

    • huithabaloo

      bemari on saksalaisen huolellisesti rakentama ajoneuvo rajoittamattomille moottoritie- nopeuksille. suomessa ei saa laillisesti ajaa ns kaasu pohjassa. BMW ei ole sisultukseltaan eikä ulkoiselta olemukseltaan pramea, muistuttaa saksalaista postikonttoria, kuten AUDIKIN. Tylsiä autoja italialaisten maserateihin, ferrareihin ym. verrattuna.

    • makukysymyksiä

      Yksi pitää BMW:stä toinen Daciasta, Skodasta tai Toyotasta. Nämä ovat mielipidekysymyksiä. Pelkän kateuden perusteella tosin ei kannata muodostaa mielipidettä autosta. Kannattaa ainakin käydä koeajamassa ennen kuin kommentoi mitään. Jos ei ole varaa premium autoon sen perusteella ei kannata leimata autoa huonoksi. Maserati ja Ferrari ovat upeita autoja siitä huolimatta että niihin ei ole varaa. Yleisesti mikäli on varaa kannattaa autoon ja ajonautintoon todella panostaa. Käärinliinoissa ei ole taskuja.

    • vain_rautaa

      "Mistä johtuu että bemari poikkeaa selvästi muista autoista?"

      Mistä johtuu, että autopalstoilla hyörii pieni aktiivinen "turboahdettu" joukko henkisesti terveistä ihmisistä poikkeavia specimenejä?

      "Siinä on kaikkea ihmeellistä eikä loogisuutta ollenkaan. Bemarissa kaikki on jotenkin erikoisesti niinkuin suunnittelijalla olisi päässä vikaa."

      Niinpä, autopalstojenkin aktiivisissa palstahäiriköissä on todellankin jotakin, joka viittaa ett'ei päässä ole kaikki ihan terveessä moodissa ;-)

      Autot ovat vain autoja merkistä riippumatta ja jokainen sitten valitsee makuunsa, kulloisiinkin trapeisiinsa ja kukkarolleen sopivan rattaan.

      Vain pienisieluiset, henkisesti kypsymättömät ja kakarat kiistelevät ja provoilevat tai provosoituvat autoista / kulkineista ... hankkikaa se elämä tai aloittakaa pohtimalla millaisen itsellenne haluaisitte ja ponnistelkaa sen eteen, sillä sitten kuolinvuoteella se on liian myöhäistä ... meni jo.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1847
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1709
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      17
      1543
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1243
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1202
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1166
    8. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      9
      1150
    9. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1141
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe