Poikien runkkaaminen/kysely

saipuli

Minkä ikäisenä opit runkkaamisen jalon taidon? Opettiko joku? Kuinka vanha olet nyt, ja millaista tahtia runkkaat?

136

16424

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Shdjjjd

      Opin 11v isosiskon kaveri opetti

    • freeballerboy

      Runkkasin ekan kerran 13 vuotiaana ja se tapahtu osittain vahingossa. Jätin alkkarit pois farkkujen alta ja menin ulos. Sitä ennen olin himassa seisottanu pippeliä niin että pikaisesti koittanu farkkuja ilman alkkareita muutaman kerran kunnes rohkenin mennä sillei ulos. Se tuntu ehkä liiankin kiihottavalta. Pippeli aivan jäykkänä ja tunsin miten farkut alko kastua kiimatipoista. Osittain paljas terska hinkkas farkkujen sepalusta vasten. Tuntu yhä oudommalta niinku et nyt jotain muutakin ku pisaroita on tulossa ja pakko kävellä kädet taskussa. Mieletön hyvän olon tunne ja farkuissa kunnon sperma lastit! Sen jälkeen aloin runkata päivittäin.

      Oon nyt 19v ja runkkaan yleensä kerran tai kaks kertaa päivässä. Pitkälti samat mieltymykset ja tavat ku 13 vuotiaana. Oon kans usein runkannu toisen pojan kans.

      • Anonyymi

        Et ole itsellesi sitten tyttöä vielä löytänyt parvelta se tuntuu rullasta vaan kondomin siittimen päälle ettei tule isukkia


      • FantasyOfA11ium
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ole itsellesi sitten tyttöä vielä löytänyt parvelta se tuntuu rullasta vaan kondomin siittimen päälle ettei tule isukkia

        Se oli rumasti sanottu!


      • Anonyymi
        FantasyOfA11ium kirjoitti:

        Se oli rumasti sanottu!

        En tarkoittanut loukata siihen tuli kirjoitus virheitä Anteeksi, on vähän lukihäiriö itä ja silmäleikkaus lauantaina.Samaan saman ikäisenä aloitin ja vielä harrastukset jatkuu näin 60v silloin tällöin vaikka kaverin kanssa harvemmin..Olin 10-vuotta avioliitossakin.......🎁


      • FantasyOfA11ium
        Anonyymi kirjoitti:

        En tarkoittanut loukata siihen tuli kirjoitus virheitä Anteeksi, on vähän lukihäiriö itä ja silmäleikkaus lauantaina.Samaan saman ikäisenä aloitin ja vielä harrastukset jatkuu näin 60v silloin tällöin vaikka kaverin kanssa harvemmin..Olin 10-vuotta avioliitossakin.......🎁

        Ei se mitään! Tsemppiä leikkaukseen!


      • Anonyymi

        Varmasti ihanaa jännää sen ikäisenä.......varmasti kiihotti


      • Anonyymi

        Ota yhteyttä- Soita mulle. Pidetään yhteyttä.


    • minä opin runkkaamaan kun olin eka vuotta ammattikoulussa

    • arthurs

      13 vuotiaana, mut ei se mielestäni mikään "jalo" taito ole. Nykyään runkkaan 1/4 osa tahdissa.

      • Anonyymi

        13-14vuotta minäkin olin kun ensi siemensyöksy tuli ja sitten kahden kaverin kanssa tehtiin tehtiin sitä maalla iltaisin.Uinti reissulla ja Pekkaan taisin vähän tykästyäkin kun meillä oli aina niin mukavaa,käytiin uimassa ja uimarannalla kun oltiin69 asennossa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        13-14vuotta minäkin olin kun ensi siemensyöksy tuli ja sitten kahden kaverin kanssa tehtiin tehtiin sitä maalla iltaisin.Uinti reissulla ja Pekkaan taisin vähän tykästyäkin kun meillä oli aina niin mukavaa,käytiin uimassa ja uimarannalla kun oltiin69 asennossa

        Sellaista aina sattuu.. vieläkö olet tavannut näitä poikia🎶


      • Anonyymi

        13 -14v minäkin sen opin ja kaveri oli apuna


    • Runkannu olen niin kauan ku muistan. Pikkupojasta asti. Ei sitä spermaa sillon viel edes tullu. Ekat spermat tuli n.12v. Kavereiden kanssa runkattiin yhdessä. Vähän kokeiltiin toistemme kaluja, muttei runkattu loppuun asti toisiamme. Runkkaus harrastuksena on säilynyt näihin päiviin asti. Toki pilluakin saan säännöllisesti

    • ensios

      Olen 60-kymppinen mies ja runkkaus onnistuu vieläkin. Maalla kasvaneena nämä seksiasiat olivat arkipäivää. Olin toisella kymmenellä, kun seksiasiat valkenivat eläinmaailmaan tutustuessa. Lehmät ja sonnit olivat laitumella ja olivat kiinnostuneita toisistaan. Oli mukava seurata, kun sonni vonkasi lehmältä ja joskus se onnistuikin. Samalla itsellä pippeli alkoi housussa koveta ja jotenkin tuntui kiihottavalta. Sitten kerran kun jälleen näin, kun sonni sai oikein kunnolla ja lehmä ei lähtenyt karkuun vaan antoi ja nautti. Sen jälkeen jostakin syystä otin pippelin housustani ja vedin kovan kalun esinahan taakse pari kertaa ja silloin se tapahtui. Mahtava tunne valtasi koko kehon ja silmissä sumeni. Sen jälkeen ole homman hallinnutkin :)

      • imamiks

        Ite opin runkkaamaan siinä 11-vuotiaana. Aika pian olin koukussa, monta kertaa päiväss piti lypsää, koulussakin poikien veskissä. Runkkukavereita ei ollut.


    • C80

      Itse oppineena 7-8 vuotiaana nahkaa ylös-alas vetelemällä parin-kolmen sormen välissä, tuntui hyvältä. Runkkaustapa muuttui jossain vaiheessa nyrkki kyllikkiin, ja parikymppisenä vaihtui liukkariin ja terskan sekä varren hieromiseen nyrkin sisällä :)
      Keskimäärin kerran päivässä vetelen..

      • Anonyymi

        Aika nuorena olet aloittanut jos7-8 v aika harvinaista.....yleensä se se alkaa 13-14 vuotiaana


    • Sniffari

      Varmaan joskus 12:ta vanhana oli ekat varsinaiset runkkaukset. Kaveria ruokailua odotellessa kysyin saanko käydä WC:ssä. Kaveri äiti oli pankissa töissä ja jo silloin olin kohtalaisen kiinnostunut naisten kengistä. Nuo kaverini äidin työkengät olivat eteisessä naulakon alla ja vieläkin muistan kuinka nuori kulli pyrki pystyyn kun katselin korkkipohjaisia kiilakorkoisia vaaleita sandaaleja joihin sukkahousuvarpaat olivat piirtäneet kuvion. WC:hen mennessäni nostin toisen sandaalin nenäni alle ja haistoin ihanan hikiaromin varpaiden kohdalta. Kulli meinasi sylkeä spermat farkkujen sisään jo siinä vaiheessa. Vessaan päästyäni pudotin housut nilkkoihin ja vapautin kullin "vapaaseen seisokkiin". Sitten avasin pyykkikorin kannen ja löysin vaalean ruskeat sukkahousut mytyssä aivan päällimmäisenä. Avasin "mytyn" ja nuuskittuani kärkivahvikkeita epäilin niiden olleen juurikin äskettäin riisutut. Varmistin oven olevan lukossa ja haistelin noita ihanan hikisiä sukkiksia samalla varovasti vedellen esinahkaa terskan päältä. Nautinto oli valtava eikä sperman tuloa voinut estää vaan lennätin sen vessan seinään. Kädet ja osittain kulli vapisten pyyhin spermat pois seinästä. Nuuhkaisin vielä ikäänkuin jäähyväisiksi sukkiksia ja kullini heräsi uudestaan. Sujuttelin seisovan kullin toiseen sukkiksen kärkeen ja nostin toisen kärkiosan nuuskittavaksi. Tuntui ihanalta kun hikinen sukkahousu hankasi nuorta herkkää terskaa runkkausliikettä tehdessä. Hikiaromit kiihottivat ja runkkauksen tahti kiihtyi eikä mennyt kauaa kun laskin toisen pienemmän spermasatsin sukkiksen kärkiosaan. Nyt pussit tyhjänä asettelin nuo kiihottavat sukkikset takaisin suunnilleen samoin mytättynä korin päällimmäiseksi. Nostin housut ylös ja muistin vetää vessan, olin käynyt "asioilla". Tämän jälkeen vierailin useinkin kaverin WC tiloissa, nuuskimassa hikisiä sukkiksia.
      Runkkauksen salat opetti pari vuotta vanhempi tyyppi samalta kylältä. Lähdes katsomaan mikä tekee todella hyvää. Katselin kuinka kaveri hyväili kaluaan samalla sen aikaista Kalle lehteä selaillen, seisokin saatuaan hän veteli esinahkaansa edestakaisin kunnes spermatipat ruiskahtivat terskan päästä. Omakin kulli nosteli päätään mutta en alkanut samantien opettelemaan runkkaustekniikkaa.
      Hikisten sukkisten ja kenkien haistelu sekä niihin runkkailu kuuluu vieläkin "harrastuksiini" vaikka ikää on jo yli viidenkymmenen. Vaimo on tietoinen fetissistäni ja hyväksyy sen täysin. Tosin tässä iässä on ihan mukavaa runkkailla ja katsella samalla netistä shemale pätkiä joissa komeat kullit sylkevät spermaa runkkauksen päätteeksi, kuin myös oma kulli.

    • L4te49

      Opin n.12 vuotiaana ja runkkasin sillon päivittäin. Nyt oon 16v ja runkaan edelleen päivittäin, mut kolme kertaa päivässä

    • Tyhkoo

      11 vuotiaana. Muistaakseni naapurin vanhemmat pojat kertoivat miten se tehdään ja hetihän sitä piti kokeilla. Sitä ennen olin leikkinyt lääkärileikkejä joidenkin kavereiden kanssa.
      Nykyisin lähes 60-kymppisenä vedän käteen ajoittain vaikka olen naimisissa. Se on ihan oma juttu. Olen joskus mietiskellyt, että runkkailenko sittenkin, kun olen dementoitunut. Se tuskin unohtuu vaikka muu katoaa. Voi olla noloja tilanteita. ;)

    • Opin 12-vuotiaana. Minua ei kukaan opettanut, ahdasmielisille vanhemmille kaikenlainen seksuaalisuuteen liittyvä oli kauhistus eikä ainakaan minun kaveripiirissäni puhuttu tällaisista asioista. Isompien poikien juttuja kuitenkin kuunneltiin tarkkaan mutta eivät nekään jutut kertoneet itsetyydytyksestä vaan taisivat olla mielikuvituksen tuottamia panojuttuja.

      Olen syntynyt vuonna 1967 syksyllä ja kikkeli rupesi silloin kesällä 1980 näyttämään heräämisen merkkejä ja kerran sitten illalla sängyssä rupesin näpelöimään kovana sojottavaa vekotintani. Se rupesi tuntumaan hyvältä ja heitin peiton sivuun, riisuin alkkarit pois ja makasin selälläni alasti ja hieroin vehjettäni. Mitä kauemmin sitä tein, sitä paremmalta tuntui ja yhtäkkiä se tapahtui, sain orgasmin. Se tunne alkoi varpaista ja levisi koko alavartaloon ja selkä kaarella taisin ähkäistäkin ensimmäisen kerran sängyssäni. Siemennestettä ei vielä tullut.

      Siitä se alkoi ja seuraavana iltana leikin taas pelilläni. Varsinaisen runkkauksen eli esinahan eestaas-liikkeen hoksasin vasta myöhemmin, syksyllä muistaakseni. Siihen saakka tyydytin itseni vain sormeilemalla ja puristelemalla vehjettäni.

      Syksyllä minulta tuli myös ensimmäisen kerran siemennestettä ja niin tavattoman tietämätön asioista olin että säikähdin sitäkin että mitä ihmeen ainetta se on. No, kyllähän minä sen oivalsin nopeasti.

      Siitä se käteenveto siis alkoi ja vuotta myöhemmin eli kesällä 1981 sain sitten ensimmäistä kertaa pilluakin mutta se ei kuulu tähän tarinaan.

      Nyt olen jo ikämies, täytän muutaman kuukauden päästä 50. Olen ollut naimisissa 28 vuotta, kolmen lapsen isä ja kahden lapsen isoisäkin jo. On myönnettävä että en ole enää vuosiin runkannut, ei se enää kiinnosta. Kyllä minulla edelleen seisoo, sen kanssa ei ole mitään ongelmaa mutta onhan paneminenkin nykyään käynyt jo aika harvinaiseksi herkuksi.

      Kolmesta lapsestani kaksi on poikia ja heille kerroin nämä asiat kun he tulivat murrosikään, niin että en tehnyt samaa virhettä kuin omat vanhempani jotka tosiaan eivät saaneet koskaan sanaa suustaan kun olisi pitänyt pojan kanssa puhua.

      • Anonyymi

        Hyvä että kerroit omille pojille.Eivät joutuneet koloihin tilanteisiin😊


    • munakovana

      Olin ehkä 12-13 vuotias kun eka kerran runkkasin, koulumatkan kuljin kävellen ja matkalla laskin housut alas ja hyväilin kiveksiäni ja se tuntui hyvälle, en muista sainko silloin orkkua vielä, koulukaverini antoi minulle nuhruisen pornolehden ja sen avulla sain eka orkut mitkä muistan hyvin, pornolehden kuvassa nuori tyttö istui lattialla polvet leuassa kiinni ja minihameen alta näkyi paljas posliinipimppi, tälle kuvalle runkkasin paljon. Nyt olen jo noin viiskyt ja runkkaan vielä paljon.

      • Anonyymi

        Oliko se lehti pahasti takkuinen ja nykyään ei pornolehteä saa mistään


    • neitsyysnuorena

      Ensin panin isosiskoani sen jälkeen opin vasta runkkaamaan. Minä pikku poikana vain ihmettelin kun isosisko aina esitteli kroppaansa minulle. Eräänä päivänä kun vanhemmat ei ollu kotona hän pyysi minua ottamaan vaatteet pois ja pyysi tulemaan viereensä. Sisko oli tässä vaiheessa jo alasti pedillään ja kun istuin viereen alkoi hän vatkata "pippeliäni" edes takaisin. Kas kummaa se paisui isoksi ja kovaksi. Sen jälkeen siskoni otti kädestäni kiinni ja laittoi sen rintansa päälle ja sanoi, että puristella. Lopuksi hän osoitti alapäätään ja sanoi, että minun pitäisi työntää pippeli sinne ja jatkaa tätä edes takaisin kunnes tuntuu todella hyvältä ja minähän tottelevan poikana tein ja sain elämäni ensimmäisen orgasmin. Pian tämän jälkeen opin kyllä runkkaamaan ja siskon kanssa sessiot toistuivat useasti kun vanhemmat eivät olleet kotona. Tämä seikkailu jäi kuitenkin kultaiseen lapsuuteen ja tätä nykyä harvemmin edes näen häntä. Ps. sisko oli ja on D-kupeilla varustettu punapää.

      • neitsyysnuorena

        Ikä unohtu, elikkäs olin muistaakseni 13v


      • Anonyymi

        Eikös tuo siskon kanssa ole sukurutsaus,


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eikös tuo siskon kanssa ole sukurutsaus,

        No kun sanoit käiväsi siskon siskon sisällä Sukururtsaus se oli, olitte kyllä niin nuoria ettei tullut raskautta


      • Anonyymi

        Siskon kanssa yhdyntä on sukurutsaus,onneksi ei tullut raskaaksi🙏


    • Silakkiwittu10

      Mille hais muistatko? Oliko silakan hajunen? Oliko kärki ihan tahmea ja alkkarit ominaishajuiset sen jälkeen?

      • Anonyymi

        Hunajalla tai silmille😂


      • Anonyymi

        Hunajalla mansikalle kiimaiselle


    • runkkaan_panen

      12 vuotias olin aloittaessani. Nyt lähestytään 60., mutta edelleen vain runkuttaa päivittäin. Muijaani nain 3-4 krt/viikko. Vieraissa käyn silloin tällöin ja huom: molempiensukupuolten kanssa. Mulla on yksi upea homopano 23 vuotias opiskelijapoika, joka todella vetää pussini lommolle ratsastuksellaan. Mieletön ja täysin estoton, kapealanteinen kiimapersepoju. Melkein tuohon voisi rakastua, ellei olisi mies. Jokunen irtonarttu on ollut myöskin kierrossa, mutta silti lähes päivittäin, joudun tyytymään myös omaan käteen.

      • jrunkkaus

        Itse en muistaa koska ekankerran runkkasin.Olen itse oppinut. Nykyisin kun olen n60 v aina silloin tällöin runkkaan. Kun pesen pyykiä siinä yhteydessä runkaan aina. Hieron kullia naisten pikkareihin tai muihin naisten alusuhin. Kastan ne lämpimään pulverierteen ja hieron niillä kulliani jotta mälli läntä. Tekee mukavan olonkun laukean . Välillä istun pyykkien päällä haja reisin ja vatkaan kädellä kulliani ja haistelen pyykinpesunestettä. Laukean sitten naisten alusasuhin.


      • Anonyymi

        Siinäpä olet ihanne mies ja monen tytön ja pojan päivä uni.ihan alkoi seistä


      • Anonyymi

        13v-14 vuotiaana se oli ensimmäinen runkkaus ja laukesi.Nyt olen yli 60v ja ollut naimisissa kun ja jälkikasvua kun on. Edelleen onnistuu ja penispumppua käytän, ollut 8 kk käytössä.Mukava mennä Uimahalliin kun kun on kalu vähän isompi.


      • Anonyymi

        Olet seksuaalisesti hyvin viiri ja terve mies🙂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Olet seksuaalisesti hyvin viiri ja terve mies🙂

        Nyt ei kyllä tiedä milloin päästään uimahallin...tämä korona pilaa pilaa kaiken


      • Anonyymi

        Runkkaan_panen Olet pirteä ja reipas jolla virtaa riittää ,olis mukava tavata💚


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        13v-14 vuotiaana se oli ensimmäinen runkkaus ja laukesi.Nyt olen yli 60v ja ollut naimisissa kun ja jälkikasvua kun on. Edelleen onnistuu ja penispumppua käytän, ollut 8 kk käytössä.Mukava mennä Uimahalliin kun kun on kalu vähän isompi.

        Nyt korona ja uimahallin mukavat reissut saa unohtaa😂


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        13v-14 vuotiaana se oli ensimmäinen runkkaus ja laukesi.Nyt olen yli 60v ja ollut naimisissa kun ja jälkikasvua kun on. Edelleen onnistuu ja penispumppua käytän, ollut 8 kk käytössä.Mukava mennä Uimahalliin kun kun on kalu vähän isompi.

        Minä myös runkkaan joka päivä 2- 4 kertaa päivässä , olen kanssa yli 60 v . Käytän myös penispumppua , juuri hiljakkoin ostin bathmate merkkinen pumppu joka on ollut viime päivinä käytössä . Pumppauksen jälkeen mukava runkkaa kullista spermat.
        M 61 👍🙂


    • unnuttaminen.yleistä

      Runkkaamista kutsutaan unnuttamiseksi silloin, kun sitä tekevät pikkulapset. Itse en edes muista kuinka nuorena aloitin mutta se oli kauan ennen siemensyöksyjen alkamista alle kouluikäisenä. Ennen niitä orgasmi ei ollut sottainen eli harrastus oli paljon helpompaa.

      https://fi.wikipedia.org/wiki/Lasten_seksuaalisuus

    • Juztuz92

      Runkkaamisen aloitin 8 vuotiaana vanhemman kaverin opastamana . Orkkuja aloin aika äkkiä saamaan mutta spermaa sai odotella 13 vuotiaaksi asti . Runkkauskaverina tuo vanhempi "ope" oli useamman vuoden ja harrastimme sitä viikkottain missä milloinkin.Nyt olen jo yli 20v mutta muistelen niitä mukavia runkkaushetkiä kaverin kans vieläkin.

    • Pekkaq1957

      Olin jotain 13 olin mummolass ja menin saunaan tädin miehen ksnsss. Olimme löylysdä pitkään bs sitten yhtäaikaa pesuhuoneeseen. Siellä oli vain yksi duihku, odotin vuoroani niin minulla alkoi seisoa kunnolla. Tädin mies varmaan huomas sem. Ssno että voi pestä selkäni. Siitä sen kädet lipsu pian mun kibeksiin ja kulliin. SNo etjö hoitaa kovettuman pois. Sitten runkkas ja multa tuli spermat sen naamalle. Ja jalat vetdläksi lyönyt orgsdmi. Sittdn se pyysi eghä tekisin saman sille. Huomasin että sillä olo lyhyempi kuin mulla. Kun siltä tuli se sanoi että tää on meidän sslaisuus.

    • Pippelijäykkä

      Varmaan 7v ekan kerran. Tuntui niin ihanalta aah! Sit 12-13v muutamia kertoja vanhemman miehen kans jolloin sain kokea kun otetaan suihin ja imetään. Oi niitä aikoja aah!

    • olli60

      Minä olin 15v kun naapurini 60v mies pesi saunassa imutti ja runkkasikin.

      Mahtava kokemus. Sain ekakerran imuttaa ja runkata myös ikä miestä

      Olimme saunassa,mahtava kokemus..

      Haluaisin sen uusiksi..Löytyykös nykyisin 55 -- 70 v miehiä samoihin leikkeihin

      • pöytä

        olisi mukava runkata sinua ja ottaa suuhun ja muutakin mukavaa


    • NäinTäällä

      Jaa-a. Yläasteen alussa se joskus taisi olla. Alussa ei vielä tullut spermaakaan, mutta pian aloittamisen jälkeen alkoi tulla.

      Tänä vuonna täytän 50v ja hyvin onnistuu runkkaus., usein yli viisikin kertaa päivässä. Pitäähän näin sinkkunakin seksiä saada, joten täytyy tyytyä sooloilemaan.
      Parisuhteissa ollessani runkkaus on ollut tietenkin vähän vähäisempää, mutta aina välillä sitä silloinkin on tullut tehtyä.

      • jrunkkari

        Joskus 16vuotiaana eka kerta.Nykyisin aina sillointällöin .Kyllä tekee joskus mukavaa.Ensi viikolla taasen kun pesen pyykkiä mökillä pulsaattorikoneella. Siinä kun pyykit pyörii koneessa samalla hierotaan kullia lämpimällä pulverivedellä. Tekee mahtavaa.


    • Kivaaon

      Aloin tumputtaa säännöllisesti keväällä 2018 ja kahden päivän välein tulee runkattua

    • Runkkupoika

      Isot pojat opetti minua ja kaveriani. Me olimme 10v silloin ja isot pojat yllytti meitä vaatteet pois likat.
      Ja me kaverini kanssa näytimme heille emme ole likkoja. Mikäs on teillä likoilla tuolla ja olivat heti meitä runkkaamassa. Meillä meni pili kovaksi kummaltakin pojalta. Ja ne runkkasivat meitä mutta ei tullut kuin ilmaa pilistä, Mutta myöhemmin tuli ja kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä hommaan. Ne suojeli meitä kun kävimme koulua ja muut eivät kiusanneet meitä silloin. Tämä oli meidän tapamme kiittää heitä suojelusta.

    • Aamuseisokki55

      Aloin runkata 8 v. , ei sieltä vielä mitään tullut mutta tuntui hyvältä. 14 vuotiaaana sain ekan orkun. Nykyään runkkaan päivittäin vaikka olen naimisissa

      • Anonyymi

        Eikö vaimo ihmettele tahroja housuissa...😊


    • Pöhghh123

      Itse ekan kerran 10v kotona kokeilin kun kaveri oli sanonu että oli itte aiemmin kokeillu siinä sitten pikku 5cm kalua hiplasin. Jatku jotain vuoden että ehkä kerran viikossa ”runkkasin” sitte alko 11v muna kasvaa ja spermaa tulemaan nyt muna oli noin 10cm sillon runkkasin jotain 5 kertaa viikossa. Sitten ku olin 13v nii munalla oli pituutta noin 15cm ja runkkaus oli päivittäin ammulla päivällä(joskus kahdesti) ja illalla myös ekan kerran ristirunkkasin mutta ei ollut minun juttuni nyt olen 16v ja edelleen päivittäin runkkaan muna on 16,2cm ja kaikki hyvin!

    • Takapaks

      Moi! Ite opin runkkaamaan 12-vuotiaana, ekana tein naintiliikkeitä patja vasten ja sitten kerran tuli spermat, ihan kuin ois kuset menneet, mutta ihanaa. Siitä asti sitten päivittäin. Nyt olen 53 v ukm.

      • Anonyymi

        Myös mie aloin patjaa vasten hinkkaamaan ensin ja myöhemmin tuli runkkaaminen. Anttilan kuvasto ja yksi vanhempi nainen kohteena. Olen nyt 73v ja useampi kerta viikossa runkkaan, poikamies olen nyt.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Myös mie aloin patjaa vasten hinkkaamaan ensin ja myöhemmin tuli runkkaaminen. Anttilan kuvasto ja yksi vanhempi nainen kohteena. Olen nyt 73v ja useampi kerta viikossa runkkaan, poikamies olen nyt.

        Nuo vanhat Anttilan kuvastot ,aika kimaisia alusvaate kuvien silmäilypaikkoja. Onneksi on yksi asia mikä vanhanakin säilyy nyt jo 77v ja seisokki se kun jatkuu.


    • Teinimeininki

      12-13 vuotiaana

    • Tissiläinen
    • Anonyymi

      Alotin runkkaamisen kun olin 13v (nyt 15v)

      • kimpparunkut tuntuis kivalta..?


      • Anonyymi

        Millasissa paikoissa runkkaat? Kuink usein?


      • Anonyymi

        Käyn wc juustoportissa siellä sää joskus omat gloryholesta, 16/3 cm


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyn wc juustoportissa siellä sää joskus omat gloryholesta, 16/3 cm

        Onks sulla igt tuu juttelee diree kerro vaa sun ig


      • Anonyymi kirjoitti:

        Käyn wc juustoportissa siellä sää joskus omat gloryholesta, 16/3 cm

        Milloin käyt seuraavan kerran 56vm 18/4cm


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käyn wc juustoportissa siellä sää joskus omat gloryholesta, 16/3 cm

        Missä se Juustoportti on. Täällä on sellainen keltainen ruusu jos voi katsoa pornoa ja sitten nopeissa runkata...voi saada kaveri kun..käyttäkää kondomia.. nyt korona aikana ja mielellään 3 maskia päällekkäin. Vai saako kuoleman taudin


    • Anonyymi

      8-9 vuotiaana. Ensin se oli ihan typerää itsensä halaamista. Tavallaan sen opetti vanhempi serkkutyttö joka halusi aina että ollaan päällekkäin niinkuin isi ja äiti ja hinkataan paikkoja yhteen. Ei oikein vielä minulla ollut tietoa siitä mikä tekee oikeasti hyvää. Sitten suihkussa opin että pippelin seisottaminen ja hinkkaaminen tuntuu hyvältä ja touhut meni heti astetta vakavammaksi. Meni varmaan vuosi vielä ennenkuin sain orgasmin. Kuivia orkkuja tuli 12 vuotiaaksi asti ja serkkutytön kanssa isi ja äiti leikit loppuivat samaan aikaan ja sen jälkeen on ollut yhtä siementen kylvämisen juhlaa. Nyt ikää on 56 ja kakaroita on neljälle eri naiselle ja neljänä eri vuosikymmenenä tullut tehtyä, ja naisia on pyörinyt jaloissa noin viitisenkymmentä jokainen toistaan ihanampia.

    • mulla alkoi runkkailu kiinnostaa siinä 12 vuotiaana..... silloinen koulun opettaja piti farkkuja usein jalassa..... sitten kun kyykistyi niin ihanat piksut nousivat näkyviin..... Hän käytti valkoisia ja mustia pitsisomisteisia tai mitä niistä nyt näkyi. koulun jälkeen oli kiire kotiin runkkaamaan... intissä kun olin kaverin kanssa päivystämässä niin kyllä siinä molemmat vuorotellen vessassa kävi pornolehtiä selaamassa ja runkkaamassa. Tällä hetkellä on harvoin tilaisuus runkata omassa rauhassa mutta kun tilaisuus tulee niin käytän sen kyllä heti hyväksi..... (runkkuseuraa kaipaan)

    • Anonyymi

      14 vuoden iässä taisin olla.

    • Oisko 13 vuotiaana Paula Koivuniemi lauloi telkkarissa iltamyöhään pikku minihameessa , sukkiksissa ja korkkareissa. Silloin pikku pippeliä piti hieroa ja kiimatipat tuli käsille sohvalla istuen .. onneksi oli vanhemmat nukkumassa.

      30 vuotta jo runkannu lähes päivittäin.

      • minä aloitin naapurin kavereitten kanssa runkkaamisen jotain 10 vuotiaana. alussa oli vaikeaa saada esinahkaa taakse kun se oli niin tiukka . eikä meiltä silloin vielä mällejä lentänyt. yhden kaverin kanssa me otettiin myös toisiltamme suihin moneen otteeseen myös metsässä. meidän kellarissa sitten runkkasin ehkä 13 vuotiaana kun multa alkoi liemet lentää. sitten 15-17 vuotiaana runkkasin päivittäin koulun vessassa tai varastohuoneessa ja vielä kotonakin täytyi vessassa tai varaston takana käydä runkkaamassa. 17-19 vuotiaana muutama vanhempi mies tuli välillä kaupungilla juttelemaan ja kävin niitten kanssa sitten paineita purkamassa,intin aikana runkkasin useiden miesten kanssa niitten talojen kellareissa tai puistikoissa ja intissä täytyi usein öisin käydä vessassa vetämässä käteen ja ollessani päivystäjänä niin runkkasin öisin useaan otteeseen. ensimmäisessä työpaikassani runkkasin joka päivä vessassa ja kerran kun olin juuri housut kintussa runkkaamassa ovelle päin, paperia kädessä ja orkku tulossa niin vanhempi työkaveri avasi oven kun se ei ollut mennyt kunnolla lukkoon.ja mällit lensi oveen kun kaveri sulki sen ..!! kyllä hävetti nähdä sitä kaveria jälkeen päin.!! mutta runkkaaminen on jatkunut siitä huolimatta kymmeniä vuosia kerran pari päivässä vaikka on myös vaimoa välillä joutunut panemaan ! ELI runkkaaminen ON IHANAA !!!


    • Anonyymi

      Vasta 15-vuotiaana, olin ehkä hitaasti kehittyvä näissä asioissa, mutta nyt kymmenien vuosien jälkeen tuntuu edelleen hyvältä

    • Anonyymi

      Olin 13-14 v. vuotta vanhempi naapurin poika nåytti telttaretkellä koko homman alusta loppuun. Hän oli jo murrosiässä pidemmällä. Hankkiuduin saunaan yksin. Aika pitkä ja intensiivisen vatkaamisen jälkeen tuli siemensyöksy. Hurjan hieno tunne.

    • Anonyymi

      Olin noin 12 ku huomasin, et runkkaaminen on kivaa!

    • Anonyymi

      EkEka kerran hieroin munaa tädin sukkiksiin. 11v mua runkkasi vanhempi herra jota harrasteltiim pari vuotta. Oon pitänyt salassa. Nyt parikymppisenä halu imeä ja runkata salaa jotakin.MMuorta tai vanhaa.

    • Anonyymi

      Aloin runkkailla koulussa tunneilla, ehkä 14-vuotiaana, käsi taskussa eli taskubiljardina. Toiset kyllä huomasivat mutta en välittänyt koska luokalla oli vain poikia. Kotona sitten vähän myöhemmin.

    • Anonyymi

      13 vuotiaana aloin runkkaamaan ja nyt olen 56.
      Eka kerta oli koulumatkalla syrjäisellä tiellä otin munan käteen ja se tuntui hyvälle mutta silloin vielä en runkannut. Naapurin poika antoi minulle hyvin kuluneen pornolehden pari sivua jossa nuori tyttö istui lattialla polvet leuassa kiinni ilman pöksyjä, pillua tuijotin monta kertaa ja runkkasin, lehden sivut piilotin rantasaunan vintille ja rantasaunan pukuhuoneessa runkkailin ekat runkut. Eka kerran runkkailin toisen miehen kanssa intin viikonloppulomalla, vanhempi mies otti minulta suihin ja se tuntui taivaalliselta eikä se jäänyt siihen, kolmekymppisenä oli kesäisin aktiivista aikaa ja monta kertaa sain kalua peppuun, kumin kanssa ja ilman.

    • Anonyymi

      Olin 12 v kun tätini alkoi hipelöidä munaani ja venytteli esinahkaa että sai terskan esiin ja kun nahka oli löystynyt täti runkkasi kunnolla,Täti riisui itsensä ja näytti haaravälinsä ja olihan se upeaa katsella 30 v tätini karvaista pillua.

    • Anonyymi

      13v Vuotta vanhempi serkkutyttö opetti. Oltiin mökillä kaksin saunassa kun hän huomas että minulla seisoi. Hah, sulla seisoo hän sanoi,, tee sille näin hän sanoi ja näytti runkkaus liikettä. Minä tietämättömänä siihen että jaa miten...hän tarttui kaluun kiinni ja sanoi että näin. Ei kauaa mennyt kun meikäläisen ensimmäiset spermat ruiskus.
      Se kerta ei jäänyt viimeiseks kerraks meidän kesken..muutamien vuosien ajan meillä leikit jatkui..sisältäen paljon muutakin , Nyt 50 ikäisenä kiva muistella .

    • Anonyymi

      Siitä asti, kun sain esinahan taakse, alkoi hillitön runkkaus. Saunassa käydessäni laitoin selänpesuharjan varren saippuoituun peppureikään ja sain mielettömän ihania orkkuja. Olin silloin 13v. Siitä tonne 30v asti runkkasin 3-4 krt päivässä. Nyt 60v runkkaan enää 1-2 krt päivässä, eikä orkut ole yhtä mahtavia kuin silloin alussa. Mutta runkku on maailman parasta. Voittaa panemisen!

    • Anonyymi

      Runkkaamisen aloitin 11 vuotiaana. Murrosikä ei ollut vielä alkanut. Kulli seisoi ja kerran vessassa ollessani aloin vetelemään esinahkaa edestakaisin, kunnes tuli hyvän olon tunne ja jalat oli lähteä alta. Karvoitusta minulla ei ollut eikä tullut siemensyöksyä, kiiltävää nestettä lukuun ottamatta. Siitä alkoi runkkaaminen. Karvojen kasvu sukupuolielimen alueelle alkoi kaksitoista ja puolivuotiaana ja myös ensimmäinen siemensyöksy tuli. Murrosiässä tuli runkattua myös muutaman kaverin kanssa kimpassa, ne oli kokeiluja. Tytön kanssa olin yhdynnässä 19-vuotiaana ekan kerran. Pidempikestoisia parisuhteita on ollut kaksi. Parisuhteessakin on ollu tarve runkata. Nyt olen 54-vuotias ja tarvetta itsetyydytykselle on 5-6 kertaa viikossa, kun ei ole seksiä naisen kanssa tarjolla.

    • Anonyymi

      Varmaan joskus 10-11 vuotiaana. Opetti, silloisessa messengerissä joku jonka vasta myöhemmällä iällä tajusin sairaaksi pedariksi. 24v. Hetki sitten piti vetää vielä monta kertaa päivässä tai sitte pitkä itsetyydytys setti, tällä hetkellä ehkä 3-4 kertaa viikossa.

      • Anonyymi

        Joskus 40 vuotiaana. Kyselin, silloisessa messengerissä, joltakin jonka vasta myöhemmin tajusin viattomaksi pikkupojaksi. 55v. Ennen tuli vedettyä monta kertaa päivässä, tai tunteja kerrallaan. Tällä hetkellä vedän pelkästään hirsiä laverilla ja mietin tukin uittoa ja kämppäromantiikkaa.


    • Anonyymi

      en muista tarkkaan mutta alle kymmen vuotiaana jännissä paikoissa alkoi kulli seisomaan ja pyllyn reiässä ja alapäässä tuntui aivan mahtava tunne tuntui että pyörryn oli niin ihana tunne , eka kerran runkkasin koulussa toisen pojan kans jotain 11v mulla olis jo silloin terska paljaana, vähän myöhemmin ehkä 12-15 v enolla runkkautin kulliani aina kun se oli mahdollista mulla oli jo sen ikäisenä iso penis ja se oli aina yhtä ihanaa ;)

    • Anonyymi

      Olin muistaakseni 9-10 vuoden iässä vuonna 1987, kun muodokas serkkutyttöni (silloin 14) kutsui minut huoneeseensa (olin tädillänoi silloin) ja riisui vaatteensa. Ihailin hänen isoja ja upeita rintojaan ja alapäässään olevia karvoja. Sitten hän otti minun housuni pois ja tarttui penikseeni ja ryhtyi veivaamaan. Aluksi ihmettelin vähän että mitä, mutta sitten tartuin hänen rinnastaan ja puristin sitä. Tuntui todella hyvältä. Sitten huomaan, kuinka peniksestäni tulee valkoista nestettä, jonka serkku nielaisi. Luulin pissanneeni serkun sängylle, mutta hän samalla selitti, että se on "lastentekovettä". Sitten hän työnsi jo jäykkänä olevan penikseni emättimeensä, ja sanoi minulle, että liiku nyt edes takaisin. Tein käskettyä, ja se tuntui ihanalta. Huomasin, että purkauduin taas, ja säikähdin, että hänelle tulee lapsi, mutta onneksi ei tullut. Teimme tätä myöhemmin parikin kertaa, mutta enää ei onneksi. Nyt olen jo 32 ja minulla on upea vaimo ja kaksi lasta.

    • Anonyymi

      Olin noin 12v, kun alkoi tulla spermaa, ja siitä asti oon runkannut lähes päivittäin. Nyt oon 35v ja vedän käteen edelleen kerran päivässä, joskus enemmänkin vaikka oon myös parisuhteessa ja saan pillua säännöllisesti.

    • Anonyymi

      Kyllä se alkoi jo ennen 10v. äidin kaapissa oli kiihottavia alusvaatteita, päätin kokeilla salaa pikkupöksyjä, tuntui hyvältä kalu jäykistyi. Huomasin kun hyvää teki hinkata, makuulle hepeneiden päälle, ei menny kauaa kun laukesin,teki ihanaa. Vieläkin 62v. runkkaan naisten pikkupöksyihin.

      • Anonyymi

        Itse runkaan naisten hepeneisiin kun olen pesemässä pyykkiä.Kastan naisiten hepeneitä lämpimään pulveri veteen ja hieron niillä kullia. Minäkin pyykillä ollessa lasken mällit naisten pikupöksyihin tai rintaliiveihin. Tämä tuntuu mahtavalta tosi mahtavalta kun saa spermat lentämään pikkareihin tai rintsikoihin.
        Huomenna taasen voin tehtä sitä kun pesenpyykkiä vanhalla pulsaatoripesukoneella


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Itse runkaan naisten hepeneisiin kun olen pesemässä pyykkiä.Kastan naisiten hepeneitä lämpimään pulveri veteen ja hieron niillä kullia. Minäkin pyykillä ollessa lasken mällit naisten pikupöksyihin tai rintaliiveihin. Tämä tuntuu mahtavalta tosi mahtavalta kun saa spermat lentämään pikkareihin tai rintsikoihin.
        Huomenna taasen voin tehtä sitä kun pesenpyykkiä vanhalla pulsaatoripesukoneella

        Kivaa tekee liukkaat pikkupöksyt, myös liukas alushame. Ukm 62


    • Anonyymi

      12- vuotiaana tuli vedeltyä ekaa kertaa loppuun asti saunan lauteilla. Siitä lähtien on tullut runkattua lähes joka päivä. Nyt 44-vuotiaana naimisissa olevana saan pillua/pyllyä päivittäin, mutta silti runkkaan 1-2 x päivässä.

    • Anonyymi

      Minä runkkaan aina 8/8 osa tahtiin.

    • Anonyymi

      Olin kymmenen kun oltiin sedän ja sen kaverin kanssa mökillä saaressa saunomassa. Opettivat silloin runkkaamaan ja suikkarit.

      • Anonyymi

        Olin 14 kun harrastimme koulukaverit kanssa runkkaaminen heinäliiterissä ja kesällä jossain muualla, hän hyväili minun pyllyä ja taidettiin tykätä toisistamme.Oli pieni kylä ja siellä varoittivat etten anna sen pelaa kanssani.Setä oli yllättänyt sen toisen pojan kanssa siis petti minua huora


      • Anonyymi

        Siis kuka imi? Sinä setää ja sen kaveria?


    • Anonyymi

      Kaverini isä opetti, kun saunan jälkeen pelasimme korttia, istuin hänen vieressä, kenenkään huomaamatta hän laittoi kätensä minun pyyhkeen sisään, en uskaltanut tehdä mitään ja lopultahan se tuntui ihan hyvältä. Olin 11.

    • Anonyymi

      mulla 11-vuotina alkoi silläin, että naapurin 8-vuotias tyttö, joka aina hieroi haaravälinsä kädellä, halaus mun kanssa liiteriin ja halus nähdää mun pippelin. Näytin ja hän otti senkäteen. Sitten hän haluaisi sen imeä ja annoin tietysti ja sain ennepitkä kuivat orkut. Siinä ekakerta "naisen" kanssa.

      Sitten oltiin 14-vuotiana kerran telttaleirillä ja siinä oli porukka touhuilla joita en oikein ymmärtänyt. Siten yks kaveri pyys mut yhteen vanhaan rakennukseen ja halus nähdää kulliini. Siitä alkoi runkkarin ura. Kun tultiin takaisin muiten luo, mut työnnettiin rinkin eturivillä ja siinä oli tuttu poika mahallaan j toinen päällä naimassa sitä . Voin sanoi että siitä lähtien on homoilu ollut pääharrastus. Ihana!

      • Anonyymi

        Moi, oliko se partioleiri vai mikä? Kuinka vanhoja olitte? Kiihottavaa...


    • Anonyymi

      Minulle aiheuttivat anttilan kuvastojen liivisivut seisokin nuorena. Muhkeat naiset kokovartaloliiveissään saivan pikku kalun nousemaan.En nyt muista ikää ihan tarkalleen mutta jotain 12-14 se oli. Miss mary sweden korseletit tätien päällä saivat seisokin aikaiseksi ja opettelin runkkaamaan.
      Kun sitten aikuistuin tilasin itsellenikin samanlaiset liivit ja sain täytteillä muovattua itseni noiden esimerkkien mukaiseksi.
      Joskus tuli runkattua kahdesti päivässä liivit päällä.

    • Anonyymi

      Yliopistossa aloin anttilan kuvastoja pläräileen ja siellä tuli eka kerta vatkattua.

    • Anonyymi

      Hankasin kulliani vuoteessani jo siinä 10-11 vuoden iköisenä, mutta spremaa sain vasta 13-vuotiaana. Apuna oli äidin hienot nailoniset pikkari, joita runkkuhetkieni aikana hieroin poskeani vasten. Naisten alusasukuvastot olivat jännää luettavaa siihen aikaan. Kerrostalomme vintille oli muutama kaverini kyhännyt "majan". Verkkoseinät olivat pahveilla vuoratut, ettei kukaan nää sisään. Siellä olin mukana ensimmäisen kerran porukkarunkkauksessa. Istuimme ringissä ja runkkasimme kilpaa. Siitä hommat sitten myöhemmin kehittyivät ja runkkasimme toisiamme. Yks kaveri oli jostain saanut pornolehtiä, missä miehet imeskelivät toisiaan ja niin mekin aloitimme ottamalla kuvista mallia. Tidän että jotkut paneskelivatkin, mutta minä en lähtenyt mukaan, kuin vasta 15-vuotiaana. Olin erään kaverini kotona, kun kotiväki oli poissa koko viikonlopun sukuloimassa. Silloin hän kaivoi äitinsä upeita alusasuja ja åpukeuduimme niihin monta kertaa vaidelleen. Myös meikitkin tulivat käyttöön. Silloin naimme toisiamme tyttöinä. Sitä jatkettiin yhdessä vuosia jälkeen päin. Välillä hänen luonaa, välistä meillä. Kerran jäimme hommasta kiinni, kun olimme juuri 69-asennossa vuotellani ja äitini oli tulla tupsahtanut kotiin paljon aikaisemmin kuin odotin... Hän seiso hetken ovella ja pyysi anteeksi. Me pukeuduimme nopeasti, mutta muutaman minuutin kuluttua ovelle koputettiin ja äiti halusi jutella kanssamme. Siitä kehittyikin ihan mukava keskustelu hänen kysellessä, että kuinka kauna olimme harrastaneet yhteisiä seksihetkiä ja kuinka usein. Hän sanoi ymmärtävänsä meitä, eikä ollut lainkaan äkäinen asian johdosta, mutta lupasi pitää jutun salassa isältä. Saimme häneltä parit pikkaritkin myöhemmin, sillä hänen löytäessään meidät, meillä oli molemmilla naisten pikkuhousut jalassa. Asuhommat hän sanoi ymmärtävänsä erittäin hyvin, sillä hänen veljensä oli lainaillut hänen asujaan ihan pienestä alkaen. Myöhemmin sain mahdollisuuden tavata yös enoakin naiseksi pukeutuneena, mutta se onkin jo toinen juttu.

      • Anonyymi

        Olipa kiihottavaa puuhaa, tykkään. T ukm 61


      • Anonyymi

        Ihanaa!! Minäkin aloittelin jo 10-12 vanhana, spermaa alkoi tulemaan ehkä vajaa kolmentoista ikäisenä. Minulle sisare alkoi opettamaan naisten alusasujen antaman kiihotuksen. Joku hänen tyttökaverinsa veli harrasti kuulema sitä ja systeri halusi nähdä minutkin sellaisena. Olinha joskus salaa hänen pikkareitaan koettanut, mutta nyt ihan luvalla hänen läsnäollessaan. Se oli jotain se. Hän teki minulle nätin meikinkin ja sen päälle sitten jouduin runkkaamaan hänen edessään. Hän hieroi itselleen orkun pikkareittensa päältä. Meni muutama viikko ennenkuin sain nähdä hänen pillunsa ja jopatyöntää sormenikin sinne. Siitä alkaen aloimme pitää näitä yhteisi sessioita ja löysin minä yhden kaverinkin jonka kanssa runkattiin ja imettiin. Ihanaa nuoruuden aikaa.


    • olin 10-11 kun ekaa kertaa runkkasin--
      nyt 51v ja edelleen runkkaan

      • Anonyymi

        Kyĺlä runkkus tuntuu ihanalta.Itse olen n 60v.Pestessä pyykiä pulsaatorikoneella samalla hieron naisten pikkareiĺla kaluani ja lsaukean nìjin.Sen jälkeen tuntuu olotila tosi ihanalta.


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      kyllä alko jo ennen 15 vuotiaana nyt haluaisinkin imeä nuoria vaikka useampia samaan porukkaan kuuluvia itse en paljo runkkaa mutta toisille orkun tuottaminen on ihanaa

    • Anonyymi

      Yläasteella se oli kun peiton alla vetelin esinahkaa edestakaisin ja samalla muistelin luokan tyttöjen muotoja, tissejä ja perseitä. Kikkeli paisui kovaksi ja tuntui hyvältä.

      Myöhemmin mukaan kuvioihin tuli mutsin alushousut ja sukkahousut. Niihin hieroin kyrpää kunnes siemenet lensi kaaressa kylpyhuoneen lattialle. Varoin ettei spermat lentänyt housuihin tai sukkahousuihin.

      Aluksi homma hävetti ja yritin lopettaakin runkkaamista mutta aina vaan jatkoin sitä.

      Vielä nykyäänkin runkkaan naisten alushousuihin..😉

      • Anonyymi

        Pestessä pyykkiä pulsaatoripesukonella siinä katselllessa pyykinpyörintää koneessa runkkaan naisten alushousuhin, trunkkaan myös mulloin naisten pikkareihin


    • Anonyymi

      olin 13v kun vuotta nuorempi kaveri opetti.

      Olin kaverin luona yökylässä ihan normaalisti, pelattiin pleikkaria ja syötiin mättöö. Sit kun kello läheni 1 niin puheen aiheet oli vaihtunu autoista ja peleistä naisiin ja sitten kaveri kysy et koska katoin ekaa kertaa pornoo ja koska runkkasin ekaa kertaa, vastasin siihen että en oo vielä tehny kumpaakaan. Sen jälkee kaveri kysy et osaisinko ja vastasin en varmaan, kaveri sano että voi opettaa ja vastasin että opeta vaan.
      Ei siinä kauaa menny kun kaverin telkkarissa oli porno auki ja molemmilla oli jo seisokki, sitten kaveri nousi sohvalta ja sanoi et ensimmäisenä pitää ottaa housut pois, ja minähän nousin seisomaan ja otin omat kollarit ja bokserit pois. Sitten istuttiin kaverin sohvalle takaisin ja kaveri anto mulle jotain voidetta ja sanoi että hiero sitä oikeaan käteen ja minä hieroin, sitten kaveri sanoi että seuraa tarkasti hänen käden liikettään ja alkoi hieroa munaansa rauhallisesti ja minä seurasin hänen ohjettaan ja aloin hieromaan omaani, runkattiin siimä vähän aikaa ja kaveri laukes ja hetkeä myöhemmin minä.

      Tosta on jo 8v aikaa ja ollaan molemmat jo aikuisia

    • Anonyymi

      Nähdään, ikää on aika paljon-

    • Anonyymi

      Kyllä se oli yläasteella kun ensimmäisen kerran runkkasin. Tarkkaa ikää en enää muista. Ensimmäinen purkautuminen tuli vahingossa kun en ymmärtänyt mihin se johtaa kun kikkeliä vatkaa. Pelästyin ja yritin lopettaa runkkaamista.

      Mutta aina uudestaan parin päivän päästä huomasin vatkaavani kikkelin esinahkaa edestakaisin.

      Myöhemmin tuli kuvioihin äidin alushousut joita kiersin kikkelin ympärille. Hyvää teki. Aluksi katsoin kiihottavia kuvia mm Anttilan kuvastosta. Myöhemmin ostin R-kiskalta myös pornolehtiä (Kalle, Erotiikan Maailma, Jallu, Ratto jne). Mulla oli niitä kotona kokoelma.

      Muistan että eräässä rakennusalan lehdessä oli alastomien naisien kuvia (ei onnistuisi enää) kun esiteltiin tee-se-itse saunaremonttia. Yhdessä kuvassa oli suihkussa täysin alaston nainen sivuttain niin että tissit ja takapuoli näkyi hyvin. Toisessa kuvassa eri ikäisiä naisia oli lauteilla tissit paljaana... :) Nää kuvat olivat vakiokamaa kun runkkasin kovan seisovaa kikkeliäni.

    • Anonyymi

      Olen varttunut maalla ja kun olin pari kk vaille 12v niin peri kolme vuotta vanhemmat pojat sanoivat, että miesten mulkuista on esinahka luiskahtanut ja liikkuu terskan yli edestakaisin. He näyttivät omia mulkkujaan ja myös miten runkataan. Opastivat myös kädestä pitäen vetämään esinahkan terskan taakse. Ensimmäisenä päivänä se oli tiukka ja teki kipeää. Pojat sanoivat, että jätä terska paljaaksi. Ensimmäisenä yönä pikku mulkku oli aika kipeä tai paremminkin hellä. Mutta minusta tuli runkkari heti, olen nyt 69 v biukm ja ollut runkkari siitä lähtien. Koulussa meitä oli muutamia poikia, 5-7, jotka runkkasimme välitunneilla vessassa. Nuoremmat pojat oli joskus katsemassa. Voi että oli ihania erikokoisia mulkkuja yhdessä. Ensimmäisen kerran runkkasin toisen miehen mulkkua kun olin 28 v ja nyt noin 20 v ajan olen saanut nauttia useasta miehen mulkusta käsin ja suulla, samoin minua on runkattu ja imetty. Ihanaa olla runkkari.

    • Anonyymi

      Moi onn 17v poika joka voisi runkkailla satakunnan alueella sekä vaihdella kuvia ja videoita snäpin puolella. Snp= poitsuvaihtelee. Tuu ihmees sinne

    • Anonyymi

      meitä oli silloin nuorena se kööri runkkailtiin sitä vaan oppi mistä toinen pitää lopulta minusta tulli hyvä suihin ottaja

    • Anonyymi

      opin 6- vuotiaana ja runkkasin joka ilta

    • Anonyymi

      10 vuotiaana opin kun mun yksi kaveri oli oppinut isoveljeltään. Sitten tämä kaveri opetti minulle ja 5 muille mun kaverille siitä sitten oltiin joka päivä jonkun kaverin luona heti koulun jälkeen ryhmässä runkkailtiin tätä jatkui siihen asti että oltiin 12 siihen asti oltiin joka päivä runkkailtu monta kertaa putkeen yhdessä porukassa. Mutta se ei ihan loppunut tohon 12 silloin harvennettiin tahtia kerran viikkoon ja sitä on jatkunut tähän päivään asti ja ollaan kaikki 16 nykyään meillä on kisoja keltä tulee eniten spermaa.

      • Anonyymi

        Runkkaatteko viä samalla porukalla vai onko jotkut jättänyt ne hommat vai onko tullut lisää väkeä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Runkkaatteko viä samalla porukalla vai onko jotkut jättänyt ne hommat vai onko tullut lisää väkeä

        Pari uutta kaverii tullut nykyään runkkaillaan 8 hengen porukalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Pari uutta kaverii tullut nykyään runkkaillaan 8 hengen porukalla

        Runkkaatteko samassa huoneessa viä vai miten teette


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Runkkaatteko samassa huoneessa viä vai miten teette

        Runkataan kaikki aina samassa huoneessa sillai et istutaan sängyn laidalla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Runkataan kaikki aina samassa huoneessa sillai et istutaan sängyn laidalla

        Alkaako sitä huonees sit haisee mälli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkaako sitä huonees sit haisee mälli

        Alkaa ja viä kun meiltä kaikilta tulee spermaa viä aika paljon


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Alkaa ja viä kun meiltä kaikilta tulee spermaa viä aika paljon

        Ootteko jäänyt sun vanhemmille ikinä kii


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ootteko jäänyt sun vanhemmille ikinä kii

        Ollaan ja ei mun vanhempia kiinnosta ne tietää jo päivän ja ajan jolloin me runkkaillaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ollaan ja ei mun vanhempia kiinnosta ne tietää jo päivän ja ajan jolloin me runkkaillaan.

        Antaaks ne vaan tekijän runkkailla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Antaaks ne vaan tekijän runkkailla

        Joo ne vaan sanoo et saatte tulla vaikka joka päivä runkkamaan kunhan aina siivotaan sotkut


    • Anonyymi

      Ka­­­ikki mies­­ten hausku­­udet Suomessa löyt­­­yvät m­iesten luettelo­sta 👉 http://2422333.com/G/0Xy6 👈

    • Anonyymi

      Hokasin sen jo 12-vuotiaana! Sitä on välillä harrasteltu, kuten vaimokin pimsaansa

    • Anonyymi

      Minä olin viidennellä luokalla kun koulumatkalla pysähdyin heittämään vettä, tienlaidassa korkeat heinät osui kiveksiin ja terskan, tuntui ihmeellisen hyvälle, siitä alkoi masturbointi. Seuraavana päivänä laskin koulumatkalla housut nilkkoihin ja tien ojan toisella puolen hyväilin kiveksiä ja pippeliä hienillä, kokeilin kaikkea muutakin, kuusen oksaa, se ei tuntunut niin hyvälle. Sitten tajusin liikuttaa esinahkaa kun pippeli seisoi kunnolla.

    • Anonyymi

      Mä runkkaaminen ekan kerran 11v. ja oon nyt 12v ja runkkaan tälläkin hetkellä Ekan orkun sain ehkä 2kk sitte mut soernaa ei viel oo tullu.

    • Anonyymi

      Olisikohan se ollut 13-vuotiaana. Hieroin kaluani alushousujen, ja joskus päällyshousujenkin, läpi ja aina yllättäen se yhtäkkiä jäykistyi, sykki ja sitten olivatkin housut likaisena. Itse piti oppia, koulujen seksuaalikasvatuskin oli silloin mitä oli.

      Olen nyt 35v ja tällä hetkellä runkkaan lähes päivittäin.

    • Anonyymi

      Varmaan siinä 7-8 vuotiaan aloitin runkkaamisen. Kaverille kerroin että kun pippelille tekee näin niin tuntuu kivalta. Tehtiin sitä yhdessä, vain omia vehkeitä runkkailtiin, usein. Nykyään lähes 45 v. Ikää ja melkeistä päivittäin tulee runkkailtua.

    Ketjusta on poistettu 197 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      183
      3228
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      24
      2141
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2061
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      1915
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      70
      1588
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1351
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1251
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1247
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1207
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1198
    Aihe