Muslit ei edes osaa arabiaa

onkonetyhmiä

Iso osa muslimeista ei edes osaa arabiaa silti niiden pitäs lukea tätä koraania vaan arabiaksi, No siksi ne opettelee sitä ulkoa ymmärtämättä mistään mitään. Sitten ne sanoo olevansa rauhan uskonto vaikka koraani käskee hävittää vääräuskoiset

17

179

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kyls

      Tässä yleensä vetedään kuuntelevat imaameja - kortti esille, mutta kerta koraani on niin eri tavoin tulkittavissa, niin eikös sitten suuri osa näistä imaameista tulkitse koraania juuri sillä pahimmalla tavalla?

    • Sytytyspala

      Raamattu, pyhänä kirjana, on tulkittavissa.
      Koraani, terroristin käsikirjana, ei ole tulkittavissa. Koraani on lakikirja, sen sanoja ei saa muuttaa. Joka sen tekee tulee tappaa mahdollisimman kivuliaasti, hirvittävällä älämölöllä säestäen.
      Ei tuommoista sontaa viitsi kaivella enempää. Vanhaa paskaa tonkiessa se rupeaa vaan haisemaan.

      • 798679

        samaa mieltä, saunanpesään tai paskamakiin kelpaa.


    • Jos yksittäinen muslimi suorittaa terroritekoja on tämä henkilö syyllistynyt kun rikkoo uskonnollisia lakeja kun hän väittää seuraavansa Islamia.

      Olisiko reilua tuomita kaikki muslimit tämän takia, kun uskonto itsessään on näitä asioita vastaan?

      Hartaat uskovaiset muslimit noudattavat uskontoaan jättäytymällä Jumalalle.

      Suurin enemmistö muslimeista ei ole mitään tekemistä väkivallan kanssa.
      Se on etupäässä lähinnä median liittämää muslimeihin. Media kirjoittaa terrosteista ja terroriiskuista mainiten useimmiten samalla Islamin näitten rikoksien yhteydessä ja sellainen tekee sen että monet ihmiset on alkaneet yhdistää Islamin ja terrorismin yhdeksi ja samaksi. Media tavallaan johdattaa jukijoitaan harhaan.

      Islam ei ole ääriliikkeiden uskonto.

      • 4ernuy56y

        islam on pedofiilin keksimä saatanallinen ja fundamentalistinen aivopesuohjelma, joka valitettavasti saa valtansa niissä ihmisissä, jotka eivät äo:sä takia kykene ajattelemaan omilla aivoillaan.
        Tuloksia luemme joka päivä.
        Ja joku oikeasti uskaltaa vielä väittää jotain muuta.


      • Koraaninviha
        4ernuy56y kirjoitti:

        islam on pedofiilin keksimä saatanallinen ja fundamentalistinen aivopesuohjelma, joka valitettavasti saa valtansa niissä ihmisissä, jotka eivät äo:sä takia kykene ajattelemaan omilla aivoillaan.
        Tuloksia luemme joka päivä.
        Ja joku oikeasti uskaltaa vielä väittää jotain muuta.

        "Jos yksittäinen muslimi suorittaa terroritekoja on tämä henkilö syyllistynyt kun rikkoo uskonnollisia lakeja kun hän väittää seuraavansa Islamia."

        Luepa se Koraani joskus. ISIS sen ohjeita noudattaa parhaiten. Terroristit eivät riko uskonnollisia lakeja, vaan noudattavat niitä. Vääräuskoiset tulee tappaa. Islamin jättäneet tulee tappaa.


      • Olen aikoinani tutkinut asiaa. Profeetta tuomitsi sen aikaiset uppiniskaiset miehet jotka yritti ottaa vallan omiin käsiinsä väkivallan kautta. Sama pätee vielä tänäkin päivänä.


      • rauhaton_uskonto

        LOL. Ja sitten Muhammed itse kaappasi vallan omiin käsiinsä väkivallan avulla.

        Te muslimit olette ilmeisesti kaikki mielenvikaisia.


    • Useimmat arabimuslimit osaa puhua ja lukea arabiaa.

      • u67m6

        ajatella, osaavat jopa puhua ja jopa lukeakin, noilla meriiteillähän pääsee jo insinööriksi ja lastenlääkäriksi asti.
        suomi nousuun, nämä osaavat jopa puhua ja lukea, joten täytyyhän niille olla jotain käyttöä sitten. Vaikka sikatilalle tai jopa sikafarmariksi.


      • Arabit muodostavat vain 18 % maailman muslimiväestöstä.


      • quranshittiä

        kiitos Jumalalle, sille ainoalle ja oikealle, jolla on se ainoa oikea Poika, Jeesus Kristus., että ovat vieläkin vähemmistö ja toivottavasti vähentyvät edelleen.
        Kyllä niin paljon tekevät pahaa tälle maailmalle räyhänuskonnon nimissä.
        Tapetaan, varastetaan, valehdellaan ja tuhotaan, raiskataan, katkotaan kädet, jalat ja päät. Siinä sitä ihanaa islamia kaikessa puhtaudessaan.
        Ja kaikki tämä löytyy käskynä koraanista, siitä iohanasta täydellisestä oppaasta, jota jokaisen muslimin pitää noudattaa.

        Maistipaloja, voi tarkistaa, löytyy netistä, tosin vesitettynä suomeksi.

        Muslimit usein sanovat, että me olemme keskenämme veljiä ja sisaria. Näin voivat sanoa vain taqyyiaa harrastavat muslimit, tai tekopyhät muslimit, mutta koraani sanoo aivan toisin!

        Koraani 5:72. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on Messias, Marian poika»; mutta Messias sanoi: »Oi, Israelin lapset! Palvelkaa Jumalaa, - minun Herraani ja teidän Herraanne.» Totisesti, kuka ikinä rinnastaa (muita) Jumalaan, häneltä Jumala kieltää pääsyn autuuden puutarhaan, ja Hänen asuinsijansa on tuli; siellä ei ole auttajia väärintekijöille.

        (Harhauskoinen =kristityt)

        Koraani 5:73. Totisesti ne ovat harhauskossa, jotka sanovat: »Jumala on kolmas kolmesta.» Eihän ole muuta jumalaa kuin ainoa Jumala, ja elleivät he lakkaa niin sanomasta, lankeaa tuskallinen kuritus niiden ylitse heidän keskuudessaan, jotka ovat väärässä uskossa.

        Ja mitä krisitylle pitäisi tehdä koraanin mukaan, tässä vastaus:

        Koraani 4:4. Kun siis kohtaatte taistelussa uskottomat, niin nujertakaa heiltä niskat, niin että voitatte heidät! Sitten ottakaa heidät vangiksi ja jälkeenpäin joko suosiollisesti vapauttakaa heidät tai antakaa heidän lunastaa itsensä vapaiksi, kun sota on päättynyt! Niin on oleva. Jos Jumala olisi tahtonut, olisi Hän varmasti voinut kostaa heille, mutta näin Hän tahtoo koetella teitä toistenne avulla. Jotka saavat surmansa Jumalan tiellä, heidän tekojensa ei Hän millään muotoa salli raueta tyhjiin.

        Koraanin suomentaja on jättänyt taas pois sanan, joka kuvastaa oikeasti sitä, että uskottomilta pitää nujertaa ensin niskat, siihen saakka kunnes olette tehneet suuren teloituksen heidän keskellään!

        Koraani 98:6. Totisesti ne, jotka eivät usko, sekä Kirjoituksen saaneet että pakanat, joutuvat helvetin tuleen ja jäävät sinne ikuisiksi ajoiksi. Nämä ovat ihmisistä kurjimpia.
        Kirjoituksen saaneet voidaan yksilöidä, eli ketkä kuuluvat helvettiin koraanin mukaan. Kirjoituksen saaneet siis tarkoittaa juutalaisia ja kristittyjä. Oikeastaan sana kurjimpia pitäisi olla luoduista pahimpia.

        Kaiken kaikkiaan voimme siis todeta, että emme todellakaan ole siis veljiä ja sisaria, vaan muslimit joko ovat tekopyhiä tai harjoittavat taqyyiaa sanoessaan olevansa tät mieltä.

        Koraanissa on 79 jaetta, joissa muslimeja kehoitetaan sotaan muita vastaan.


    • Miten Koraani voi käskeä "hävittämään vääräuskoiset", jos Koraanissa ei ole eikä islam tunne sanaa "vääräuskoinen"?

      • Tuota samaa olen minäkin ihmetellyt.


      • illallaa.allalaa

        joo eihän se niin käske, se käskee rakastaa kaikkia, vähän rajummin vaan. Joo se on se rauhan uskonto, se tuo niin mahtavan rauhan koko maailmaan,
        allahi ja se se rohveetta mullihalli


    • miksiollamuslimi

      Iso osa länsimaiden muslimeista ei edes tiedä mikä on Islam. Ne yrittää pöpöttää jotain rauhan uskonnosta tietämättä mikä Islam on

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä hittoa tapahtuu nuorille miehillemme?

      Mikä on saanut heidän päänsä sekaisin ja kadottamaan järjellisyytensä normaalista elämästä ja ryhtymään hörhöiksi? https
      Maailman menoa
      272
      2693
    2. En sitten aio sinua odotella

      Olen ollut omasta halustani yksin, mutta jossain vaiheessa aion etsiä seuraa. Tämä on aivan naurettavaa pelleilyä. Jos e
      Ikävä
      72
      1452
    3. Muistatko kun kerroin...

      että palelen..? Myös nyt on kylmä. Tahtoisin peittosi alle.
      Ikävä
      40
      1433
    4. Martina jättää triathlonin: "Aika kääntää sivua"

      Martina kirjoittaa vapaasti natiivienkusta suomeen käännetyssä tunteikkaassa tekstissä Instassaan. Martina kertoo olevan
      Kotimaiset julkkisjuorut
      30
      1208
    5. Hei, vain sinä voit tehdä sen.

      Only you, can make this world seem right Only you, can make the darkness bright Only you and you alone Can make a change
      Ikävä
      7
      1154
    6. En vain ole riittävä

      Muutenhan haluaisit minut oikeasti ja tekisit jotain sen eteen. Joo, ja kun et varmaan halua edes leikisti. Kaikki on o
      Ikävä
      27
      1153
    7. Kuka sinä oikeen olet

      Joka kirjoittelet usein minun kanssa täällä? Olen tunnistanut samaksi kirjoittajaksi sinut. Miksi et anna mitään vinkkej
      Ikävä
      45
      1151
    8. Kellä on rumin tukka?

      Kuka on haapaveden rumin ihminen? Vinot silmät ja ikivanha mersu?
      Haapavesi
      9
      1141
    9. Oon pahoillani että

      Tapasit näin hyödyttömän, arvottoman, ruman ja tylsän ihmisen niinku minä :(
      Ikävä
      43
      1089
    10. Kuinka paljon nalle harmittaa

      Kun mä saan panna hehkua ja sä et? :)
      Ikävä
      10
      1080
    Aihe