Koraanin kertomia merkkejä historiassa

alfa123om2222

Suura 2 : 155 / Me tosiaan koettelemme teitä pelolla, nälällä, omaisuuden, hengen ja sadon menettämisellä, mutta julista ilosanomaa kärsivällisille, .....

* Pelko = 1700 luvun Iso viha, Pikku viha etc.
* Nälkä = 1800 luvun Nälänhätä 1860-luvulla.
* Omaisuuden = 1900 luvun Amerikan 1929 pörssiromahdus, kansojen velkaantuminen ja sodat etc.
* Hengen = 2000 luvun tulevat tapahtumat.
* Sadon = 2100 luvun tulevat tapahtumat.

Tässä näyttäisi olevan luettelo merkeistä, jotka on kirjattu Koraaniin 600-luvulla ja jotka todella taphtuivat tai tulevat tapahtumaan sadan vuoden sykleissä 1700 - 2100 ?

Muitakin tämän kaltaisia luetteloita merkeistä on Koraanissa. Näyttää siltä kuin Jumala olisi ilmaissut tulevia tapahtumia islamille, mutta tosin myös muilla uskonnoilla näitä on runsaasti.

Tuota luetteloa voi sovitella muihinkin viidensadan vuoden ajanjaksoihin historiassa ja tulevaisuudessa. Mutta ainakin se soveltuu 1700 - 2100 lukujen kohdalle.

3

84

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • alfa123om2222

      Apostoli Paavalin Roomalaiskirjeen profetioiden mukaan 1500-2000 aionina oli taistelu siitä onko sovitus synneistä ilmaista ja pelkän uskon ja armon varaista, vai maksullista ja tekojen varassa lepäävää.

      Apostoli Paavalin Roomalaiskirjeen profetioiden mukaan 2000-2500 aionina on taistelu siitä voidaanko kuolema voittaa. Eli pyritään saamaan takaisin jo kuolleiksi julistettuja henkilöitä. Ja herättämään kuolon uneen nukkuneita sekä elämään, vaikka olisikin jo kuollut.

      Mutta Koraanin tehtävälinjaus on melko erilainen, vaikka samoilla linjoilla onkin. Vuosisatana 2000-2100 PELOTELLAAN KANSALAISIA HENGEN MENETYKSELLÄ JA KUOLEMALLA. Ja on ilmeistä, että tosiasiassa tulevat jotkut kokemaankin kuoleman. Mutta tämä on vaarallista ISLAMILLE itselleen sillä on olemassa profetia, että Islam joutuu henkihieveriin itse noin vuoden 2100 tienoilla???

      Koraanin tehtävälinjauksen mukaan vuosisata 2100-2200 olisi PELOTTELUA SADON MENETYKSELLÄ. Tämä voi tarkoittaa montaakin seikkaa. Itse käsitän, että se merkitsee tieteellisten keksintöjen ja saavutusten saattamista vaikeasti saataviksi. Myös kaikki tieto ja edistys hedelmineen on vaarassa muuttua taantumukseksi tai todella vaikeasti saavutettavaksi. Voi olla, että esim. Wikipedia tai netti tai Internet Archiven miljoonat teokset poistetaan silloin saatavilta???

      Monia muitakin tasoja on menossa profetioiden monipuolisessa maailmassa, mutta tämän yhden säkeen perusteella voidaan nähdä tämä yksi menossa oleva linjaus.

    • Jakeessa 2:155 tarkoitetaan koettelemuksia, jotka ovat aina osana elämää, koska koettelemus on tämän elämän tarkoitus. Tavoitteena on koettelemuksista huolimatta olla kärsivällinen ja luottaa Jumalaan; nämä ovat menestyksen merkki.

    • alfa123om22

      Vuosisatana 2000-2100 hengen menetyksellä pelottelu saattaa johtaa erilaisiin vastareaktioihin, joita en itse kykene ennakoimaan kovin hyvin, mutta jotka Jumala on ennakoinut varmasti täysin.

      Mooseksen laki lupaa elämän noudattajilleen, joten pelottelun tarkoitus saattaa olla se, että nykyinen laittomuus pyritään korvaamaan lainkuuliaisuudella jälleen. Myös Intian uskonnot Ahimsa periaatteineen ja Elävän Jumalan henkineen ovat tietoa elämästä tulvillaan. Joten saattaa esiintyä lievää kiinnostuksen lisääntymistä Intiaa ja sen kulttuuria kohtaan.

      Mutta islamia itseään tuo pelottelu ei tue merkittävästi, vaan päinvastoin haittaa. Onneksi islamille on odotettavissa Imaami Mahdin tulemus tasapainottamaan mahdollisia negatiivisia vaikutuksia, joita tuo pelottelu synnyttää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. En usko et meistä tulee jotain

      Se ei kuitenkaan estä toivomasta et tulisi. Toivon et voitas suudella ja se sais asioita loksahtamaan paikoilleen. Jutel
      Ikävä
      10
      2460
    2. Kuvaile itseäsi

      Kaivatullesi, niin että hän sinut tunnistaa.
      Ikävä
      85
      1920
    3. Eini paljastaa nuorekkuutensa salaisuuden - Tämä nousee framille: "Se on pakko, että jaksaa!"

      Discokuningatar Eini on täyttänyt upeat 64 vuotta. Lavoilla ja keikoilla nähdään entistä vapautuneempi artisti, joka ei
      Suomalaiset julkkikset
      38
      1459
    4. Huomenta keskipäivää

      Kivaa päivää mukaville ja söpösille. 🐺🫅❤️☕☀️
      Ikävä
      260
      1388
    5. Yli puolella maahanmuuttajalapsista ei ole tietoja ja taitoja, joilla selviää yhteiskunnassa

      Miksi Suomeen otetaan väkeä jolla on älyvajetta? https://www.hs.fi/politiikka/art-2000010730220.html
      Maailman menoa
      272
      984
    6. Olen J-mies

      Jos kerrot sukunimeni alkukirjaimen, ja asuinpaikkakuntani. Lupaan ottaa yhteyttä sinuun.
      Ikävä
      47
      861
    7. Ei sitten, ei olla enää

      Missään tekemisissä. Unohdetaan kaikki myös se että tunsimme. Tätä halusit tämän saat. J miehelle. Rakkaudella vaalea na
      Ikävä
      77
      840
    8. Oletko koskaan katunut kun

      elämäsi tilaisuus jäi käyttämättä? 💔
      Ikävä
      59
      825
    9. Sinusta näkee että

      Kaipaat paljon.
      Ikävä
      50
      802
    10. Haluaisin ottaa sinut syleilyyni mies

      Olet suloinen...
      Ikävä
      44
      745
    Aihe