pitäiskö mun olla ittestäni huolestunu??

LostGirl14

joo mä meen suoraan asiaan elikkä oon 14 vuotias tyttö, ja tykkään ku mua lyödään. Jos mä saisin nyt uuden poikaystävän nii toivoisin et se vois. mun mutsi on ollu mulle monta vuotta tosi väkivaltanen jne ja jotenki oon vaa tottunu siihen mulla on kait joku fetissi sit? ku mun oma äiti lyö mua oon aina ihan romuna ja itken kauan. Mut jotenki mä oisin nii vitun tyytyväinen jos joku jätkä tekis mulle samaa?Joskus oon yöllä lähteny kävelee just jonnekki tollassiin paikkoihin mis liikku hämäräsakkii ja toivonu et joku vois raiskaa mut ja satuttaa mua. mikä mussa on vikana? voiks joku kertoo tunteeks ne samoin?

6

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eitervettä

      hanki pliis apua. myös äitis väkivaltaisuuteen.

    • Älä-kokeile-mitään-nyt

      Juttele nyt ensi kuussa, kun menet kouluun, terkkarin kanssa. Hän auttaa Sinua asian suhteen. Ei noita tuntemuksia tarvitse hävetä, mutta niistä on kuitenkin hyvä puhua jonkun asiantuntijan kanssa. Joskus myöhemmin kun jo olet aikuinen, niin silloin voit kokeilla jotain lievää juttua, vaikka pientä piiskausta yms., mutta nyt tarvitset keskustelua terveysihmisten kanssa, ettei homma mene överiksi.

    • LostGirl14

      Mua nolottaa hankkia apua, ja kun oon puhunu jonkun vaikka psykologin kanssa luottamuksellisesti saan myöhemmin kuulla et se on puhunu näist mun mutsille. Musta tuntuu etten voi luottaa kehenkään. Enkä haluu et joku rakastaa mua.

    • näillä_mennään

      Hanki 35-vuotias miesystävä joka hakkaa sinua ja harrastaa seksiä muidenkin kanssa (eli pettää sinua). Tule raskaaksi hänelle jolloin hän jättää sinut. Tupakoi raskausaikana.

    • Se, jos kiihotut väkivallasta, voi hyvinkin olla fetissi/seksifantasia. Joitakin ihmisiä vaan kiinnostaa esimerkiksi oikean väkivallan (esim. piiskaamisen) ja/tai alistamisen kohteeksi joutuminen, eikä siinä sinällään mitään vikaa ole. Ei me voida itse valita, mistä jutuista me tykätään.

      Nämä eivät kuitenkaan ole lasten ja nuorten leikkejä. Haaveilussa ei ole mitään vikaa, mutta toteutusvaihe tulisi jättää täysi-ikäisyyden aikaan.

      Tärkeintä olisi nyt saada apua äitisi väkivaltaisuuteen. Kerro siitä edes jollekin ihmiselle, johon luotat. Mieluummin aikuiselle. Ja muista, että sinä et ole syyllinen tilanteeseen.

    • Älä-kokeile-vielä-nyt

      Terveydenhoitoalan ihmisillä on vaitiolovelvollisuus ja jos joku sen rikkoo, niin joutuu siitä edesvastuuseen. Jos Sinulle on näin käynyt, niin tee rikosilmoitus tai kerro jollekin aikuiselle. Sinun asioitasi ei ilman lupaasi voi edes kertoa äidillesi. TÄMÄ on ehdoton laki. Pidä kiinni oikeuksistasi. Mutta älä toteuta vielä mitään niitä halujasi. Ennätät niitä kokeilemaan kun aikuistut. Ei siinä ole sinänsä mitään rikollista eikä väärää, mutta ne jutut nyt vain kuuluvat aikuisuuteen.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      313
      2859
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      106
      2203
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      84
      1651
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      189
      1541
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      67
      1345
    6. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      55
      1243
    7. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      12
      1094
    8. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      20
      1092
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      2
      1039
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      921
    Aihe