Homeasunnossa? asunut

Homeasuntoko

Hei.

Muutin tuossa vuoden alkupuolella kerrostaloasuntoon, jossa olen asustellut nyt tähän asti. Alkuun tuli vanha vaiva takaisin eli silmien rähmiminen, joka hoitui oikeastaan antibioottitippa-kuurilla. Tämä siis n. 1 kuukauden asumisen jälkeen. Nyt myöhemmin on tullut mm. lievää hengenahdistusta, heikotusta/huimausta joka mennyt ohi makoillessa asunnossa, sekä juhannuksen aikoihin alkanut pahoinvointi, joka kumpusi oikeasta aivolohkosta otsan kohdilta. Lisäksi oli ripulia, elohiiriä sekä oikean puolen kasvojen ihon kireyttä, vapinaa, voimattomuutta ja aloitekyvyttömyyttä sekä vilun tunnetta.

Pahoinvointi meni ohi noin viikossa, kun menin asumaan perheen asuntoon. Oli mm. oma tietokone ja muuta tavaraa mukana. Nyt kun menin takaisin asuntoon noin 3 viikon jälkeen, olin siellä noin 12 tuntia ja pahoinvointi tuli takaisin. Muutinkin nyt takaisin perheeni asuntoon katselemaan tilannetta josko tuo pahoinvointi nyt loppuu taas piakkoin. Pahoinvointi ollut aaltomaista, iltaa kohden oli vähemmän. Kävin myös lääkärissä pahoinvoinnin alkaessa, joka totesi että niskani ovat jumissa ja olenkin tehnyt fysioteraupeutin antamia jumppa-ohjeita kyseiseen vaivaan liittyen. Verikokeetkin otettiin eikä ollut tulehdusarvot koholla tai mitään muuta vastaavaa. Voisiko kyse olla homevaurioisesta asunnosta? Asunnossa on tupakoitu sisällä aiemmin, ja siellä tosiaan haisee sen mukaan. Lisäksi asunnossa on moduuli kylppäri, joka vähän epäilyttää myös.

Minulla on seuraava lääkäriaikakin varattu, ja aion vaatia pään magneettikuvantamista kasvaimen varalta, koska en saa mielenrauhaa muuten. Olisiko muita ehdotuksia tutkimuksista joita pyytää lääkäriltä? Miten mahtaa olla huonekalujen laita? Ainakin pääsin pahoinvoinnista eroon tietokoneen ollessa samassa huoneessa, missä nukun. Asunnossa ei siis ole tehty mitään tutkimuksia vielä, ja epäilyni asuntoa kohtaan heräsivät tosiaan tuosta, että palasin sinne ja 12 tunnin päästä oli taas oiretta. Minulla ei ole ollut mitään allergioita jne. ja nämä oireet ovat uusia kaikki paitsi tuo rähmiminen ja alkaneet asuntoon muuton jälkeen.

19

3610

    Vastaukset

    • kjhkjk

      Käytännössä 90% Suomen asunnoista on homeessa.

      Kyse on oikeastaan kahdesta asiasta:

      1) Oletko altistunut riittävästi sairastuaksesi homeyliherkkyyteen? Vaikuttaa siltä, että olet.

      2) Onko asunnossasi niin paljon hometta että sairastut? Äärimmäisellä todennäköisyydellä on koska oireilet, mutta et oireile perheesi tykönä.

      Ratkaisu: hävitä irtaimisto ja muuta pois. Yritä löytää homeeton kämppä, ei ole helppoa mutta mahdollisuuksien rajoissa.

    • pareeuskoo

      Mitään homeentappajia et tarvitse asuntoosi irtaimistoa enempää tuhoamaan ja terveyttäsi myös. Uuteen puhtaaseen, jos sellaisen onnistut saamaan, niin vie vain laatikko kerralla ja testaat tuleeko niistä oireita. Jos tulee, niin kaatikselle ja uutta laatikkoa hakemaan. On järjen köyhyyttä raahata uuteen puhtaaseen kerralla kaikki mahdollisesti kontaminoitunut = saastunut /saastutettu irtaimisto. VARSINKIN JOS SE ON VIELÄ SÄHLÄÄJIEN MYRKYTTÄMÄ.

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Aloittaja, sulla on melko sama oirelista kuin itsellä.
      hengenahdistusta, heikotusta ja tasapainohäiriöitä, ja päässä ikään kuin ”heittää” välillä. Myös elohiiriä sekä välillä ollut käsien vapinaa. voimattomuutta ja aloitekyvyttömyyttä sekä iltaisin vilun ja kuumeen tunnetta. Jälkikäteen ymmärsin noiden neurologisten oireiden vakavuuden. Omalla kohdalla lisäksi nivelsärkyä. Välillä nivelet turposivat. Omalla kohdalla selitys löytyi: tiloista löytyi sädesientä ja muutamaa muuta yleistä kosteusvauriomikrobia.

      Omasta kokemuksesta myös havaittu, että nuo luettelemasi nimenomaan olivat homeoireita. Jäivät onneksi pikkuhiljaa kaikki pois kun altistuskin loppui yli vuosi sitten. Eikä ne mullakaan näkyneet verikokeissa. Näkyvätköhän kellään.

      • Anonyymi

        Nykylääketieteen virhe homealtistuneiden näkökulmasta on juuri se, että se mikä ei näy verikokeissa, sitä ei ole olemassa.
        Homeista tulee viittä, kymmentä, viittätoista erilaista epämääräistä oiretta, mutta verikokeissa ei näy mitään. Me altistuneet luettelemme usein samat oireet eli kokonaisen oirekirjon. Lääkäri tutkii yhtä kerrallaan ja kun ne eivät näy verikokeissa, jäämme heitteille. Eli sairastumaan sairaisiin tiloihin lisää.


    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1916
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      49
      1662
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1584
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1527
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1505
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1415
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1316
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      Hämähäkit, kotilot ja hyönteiset
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1173
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1148
    Aihe