talletus ruokarahoista

säästöpankki

Joka kerta kun käyn kaupassa, kuusitoista kertaa kuukaudessa; laitan verkkopankissa 1 euron käyttötililtä säästötilille. Kuun loppupuolella tilillä on yhden kaupassa käynnin verran rahaa. Ja joka kerta, kun käyn rahalla kaupassa, laitan säästöpankkiin kaikki alle euron kolikot. Näin kuukauden lopussa siellä on muutama euro, jos en ota rahoja pois säästöpankista.

10

164

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • entuhlaa

      Minä sitä käyttelen miten sattuu milloinkin olemaan mania kukkarossa ja tilillä. Ei ole liikaa mutta pärjään hyvin kun en tuhlaa. Nyt on oikein mukavaa kun kerrankin jotain jäi säästöön.

    • kroisospennonen9

      tuo tuntuu vaivaloiselta.
      jos saat kerran kuussa jotain rahaa, niin voisit laittaa säästöön vaikka puolet, tai jonkin osan käyttötilillä olevasta rahasta, aina kun tulee uusi 'kuukausiraha'.
      itse tekisin näin, jos olisi tarve säästää.....Toki kukin saa toimia parhaaksi kokemallaan tavalla.

    • tilisäästäjäpossuun

      Kiitos neuvosta. Selitän hiemän. Tuloni kuukaudessa 1080. Laskuja vielä tulevalla kuulla arviolta 840 ja loppu jää ruokaan ja kaikkeen muuhun. Eli 200,00 jää käyttöön ja ruokaan. Jos kolmen kk välein ostan koiran ruokaa, siitä lähtee 65-70,00 euroa, sillä koirani on hieman allerginen. Myt yritän sitten miettiä, miten ratkaisen sen, että säästäisin puolet. Se vain ei onnistu mutta laitan joka kerta kolikon possuun tai tilille, kun käyn kaupassa. Näin minä säästän.

    • johonkin

      Minä en säästä tilille, sillä raha painaa mieltäni ja oitis käytän sen johonkin viimeistä penniä myöten. Kotona possut odottaa joka kuukausi ja minä muistan niitä.

    • kympinsäästö

      Meidän talossa on possuja naapureilla ja minulla. Eilen kävin neljä uutta possua jakaakseni osan sukulaisille ja osan itselle. Avaimia sain itselle kaksi. Seuraavana päivänä totesin että nordean, säästöpankin ja osuuspankin avaimet eroaa hieman toisistaan mutta ei paljon. Sen verran kuitenkin että osa ei avaudu ollenkaan väärällä avaimella. Kaksk avainta katosi purkista ja entiset riittää onneksi avaimiksi. Mielinuvitus lähti liikkeelle ja ajattelin possuryöstäjää joka isokokoisia täysiä possija etsiskelee ja saa saaliikseen jopa pari tonnia pieninä kolikkoina. Minä säästän aina tilaisuuden tullen ja olen siitä onnellisessa asemassa että minulle riittää kympin säästö kuussa. En tavoittele taivaita vaan pidän jalat maassa.

    • säästäväinen

      Mikset avaa tuottotiliä, vaikka 30 aina rahapäivänä.

    • rahaksi

      Minä avasinkin itselleni talletustilin pankissa ja laitoin pikkuisen säästöön rahaa. Lisäksi lopetin muun kuin käteisen rahan kotona pitämisen sillä niitäkin on jotka tykkää rahojen etsimisestä ja varastelusta. Eivät tule ennen kuin on taas tiedossa tili tai eläke. Näin uskoisin joidenkin vanhusten kohdalla käyvän mutta onneksi itse osaan hävittää ja kadottaa rahaa muutenkin. En tarvitse siihen muita. Possurukat saavat kyllä täytettä aikanaan.

    • talletus

      Minä olen laittanut pikkuruisesta työeläkkeestä 2,00 euroa säästöön, eikä enempää ole tilille jäänyt sinne laitettavaksi. Ei pankki minua kiittele säästäjänä, mutta eipä nuo ole haukkuneetkaan, aikaakaan minulle. Olen näin ollen näillä säästöillä tyytyväinen.

    • onnistumisenedellytykset

      Pikkuisen kerralla on kuukauden lopussa paljon rahaa. Niinkin voi säästää. Minä olen määräpäivinä kuukaudessa laittanut määrätyn verran rahaa säästötilille. Joka kuukausi jo jonkin aikaa. Ja eipä rahaa liiemmalti ole tullut säästöön, mutta kuitenkin säästön jälki näkyy tilillä. Kun eläke on pieni, siitä riittää vain muutama kymppi säästöön, joten aina ja joka tulosta säästetään ja laitetaan tilille rahaa. Niin pientä tuloa ei ole, että siitä ei tilille rahaa laitettaisi. Nyt kolmen kuukauden kuluttua voin katsoa itseäni ylöspäin. Olen pikkuruisesta eläkkeestäni säästänyt kunnollisen verran rahaa. Milläkö tavalla olen saanut säästöön rahaa. Kun 25,00 työeläke tulee, viitonen menee säästöön. Kun kansaneläke tulee, viisikymppiä tai satanen menee säästöön. Loppu on laskuihin ja ruokaan sekä kaikkeen, mihin rahaa tarvitaan. Loppukuukaudesta syödään pakkasesta ja kuten nytkin, tehdään kolme litraa kiisseliä vajaasta kymmenestä luumusta, kuivasta. Saa kokeilla, jos joku luulee, ettei onnistu. Minä onnistuin hyvin. Nyt saan säästöön sen verran, että voin olla tyytyväinen itseeni.

    • onnistunut

      Niinkin voi onnistua, uskon.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Maksetaanko Vornaselle palkkaa 2 viikon sairaslomasta

      Eli torstain kännistä 2 viikon palkallinen sairasloma? Saako muut duunarit myös rännätä 2 viikkoa työnantajan laskuun?
      Perussuomalaiset
      217
      1825
    2. Miksi tunnet vetoa..

      Miksi tunnet vetoa juuri häntä kohtaan? Mikä sen saa aikaan?
      Ikävä
      67
      1679
    3. Mitä te palstan ihanat naiset

      Ajattelette hyvin viisaista miehistä, jotka ovat koko ajan jotenkin oudosti väärässä? Vaikka älykkyysosamääräsi olisi 21
      Sinkut
      67
      1480
    4. Tapaus Vornanen

      Se oli torstai-ilta ja kansanedustaja Vornanen oli juhlimassa seurueensa kanssa pitkän edustusviikon jälkeen. Baarissa o
      Maailman menoa
      105
      1152
    5. Nainen, kohtelin sua kuin paskaa

      Ja silti odotin että annat kaiken anteeksi. Yllätyin kun niin ei käynytkään. Olethan kaikin puolin alle mun tason ja sun
      Ikävä
      63
      1070
    6. Olet kaikki mitä ikinä tahdonkaan

      Voi sinä ihana Jarno olet just se ihminen keneen menin täysin ihastumaan. Kuin salama kirkkaalta taivaalta meidän koht
      Suhteet
      19
      1046
    7. Nainen, seuraan sun uutta elämää

      Hieman naurattaa tuo sun uusi rooli 🤭. Kun et sovi siihen mitenkään. Mutta pakkohan sulla jokin paikka olla missä hämme
      Ikävä
      53
      1045
    8. Voi hitto Rinsessa säikähdin

      Että olitkin silloin joku huijari. Huh, sano ettet ole.
      Ikävä
      2
      960
    9. Ilona Siekkinen

      Onko Ilona Siekkinen todellinen henkilö vai tekoälyllä luotu henkilö? Koostettu monesta eri kuvasta ja liitetty yhteen m
      Yhteiskunta
      1
      930
    10. AVARN Security ja julkisen toimeksiannon laiton henkilörekisteri

      Kyseessä ei ole VR:än ylläpitämä, vaan Avarnin laiton henkilörekisteri. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000000482739.htm
      Turvallisuuspalvelut
      13
      871
    Aihe