Alkoholi ja rintojen kasvu

kertokaaminulle

Kuinka kauan miehen täytyy alkoholia käyttää että se aiheuttaa rintojen kasvun?

34

1058

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kfldkdkdk
      • 1.hoitaja

        Samalla myös takapuoli leviää


    • hhjj6677
    • doctor_no

      Krooninen alkoholin käyttö vähentää merkittävästi testosteronin tuotantoa ja siitä seuraa miehelle lukuisia terveydellisiä ongelmia.

    • gffhgbhhh
    • TuIokas

      Tissu on homokoipiaan sheivaava HINTTI.

      • ext-tist-

        Tissu on saastainen suohomo.


    • Pekka Reinikainen, artikkelin asiantuntija on kristillinen kirjailija ja uskoo mm. 6000 vuotta vanhaan maailmankaikkeuteen. En nyt tahdo hänen asiantuntemustaan itse ammattialallaan lytätä mutta totta kai raivoraittiin kreationistin mielipiteet aina muovautuvat maailmankatsomuksen mukaan.

      • Raitis-Jake

        Turpakiinni huora.


    • Esim. tuo : "Joka viidennes 12-20-vuotiaista juo itsensä humalaan säännöllisesti" on juuri tuollaista kiihokouskovaisten kokouksessa toistettavaa myyttiä. Tai no tilastollisesti ehkä pitää paikkansa, mutta en minä ainakaan tiedä ketään 12-16-vuotiasta joka joisi säännöllisesti.

      Yhtä hyvin voisi esittää tilaston, että joka kymmenes 10-20-vuotias juo itsensä säännölliseti humalaan. Tai joka kahdeskymmenes 8-20-vuotias.

      Tilaston tarkoitus on herättää paniikkia ja saada vanhemmat kuvittelemaan että heidän kullannuppunsa aloittaa dokaamisen jo 12-vuotiaana, elleivät sitten käy säännöllisesti jossain seurakuntanuorten tilaisuuksissa torjumassa viinapirua. Onhan itsestään selvää että seurakuntanuorilla ei tietenkään ole tällaisia ongelmia. VOi vittu mitä paskaa!

      • Kurapalligerbiili

        Ota huomioon, että saatananpalvojanuori juo keskimäärin enemmän kuin vanhollislestadiolaisnuori. Uskonnollisuus vähentää kyllä juomista, ei toki lopeta kaikilta, mutta ainakin keskimäärin vähentää.

        Onhan monilta juopoilta juopottelu loppunut uskoontulon myötä. Kannattaisi tunnustaa tosiasiat eikä lässyttää joutavuuksia.


      • Jake-Vankilasta

        Turpa kiinni jo huora


      • Kurapalligerbiili kirjoitti:

        Ota huomioon, että saatananpalvojanuori juo keskimäärin enemmän kuin vanhollislestadiolaisnuori. Uskonnollisuus vähentää kyllä juomista, ei toki lopeta kaikilta, mutta ainakin keskimäärin vähentää.

        Onhan monilta juopoilta juopottelu loppunut uskoontulon myötä. Kannattaisi tunnustaa tosiasiat eikä lässyttää joutavuuksia.

        Et oikein ymmärrä mitä ajan takaa. Totta kai se on niin että jos laitetaan kieltolaki Suomeen, uskontopropaganda kouluihin ja pakolliset lestadiolaistilaisuudet joka kylään, vähentää se juomista. Aivan samoin kuin monet arabimaatkin ovat rutikuivia.Mutta se ei ollut pääpointti.


      • Kurapalligerbiili
        asdfh32 kirjoitti:

        Et oikein ymmärrä mitä ajan takaa. Totta kai se on niin että jos laitetaan kieltolaki Suomeen, uskontopropaganda kouluihin ja pakolliset lestadiolaistilaisuudet joka kylään, vähentää se juomista. Aivan samoin kuin monet arabimaatkin ovat rutikuivia.Mutta se ei ollut pääpointti.

        On luonnollista, että vanhemmat yleisestiottaen haluavat lastensa olevan mieluummin seurakuntanuorissa kuin saatananpalvojien jengeissä kaatelemassa hautakiviä. Sinä olet tietenkin eri mieltä ja haluaisit hautakivien kaatuilevan, koska näyttää noin ahdistavan.


    • Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi, jossain luki näin. Jossain toisessa kohtaa, että älä tuomitse sen mukaan, miltä asia ensi silmäykseltä näyttää, vaan tuomitkaa oikein. Ehkä nämä seurakuntanuoret osaavat auttaa, mikäli et itse ole lukuihmisiä.

      Argumentointisi on sen verran olkinukkeen perustuvaa,ennakkoluuloista ja yksinkertaista etten näe syytä jatkaa tätä väittelyä.

      Miten Pekka Reinikainen-keskustelu yhtäkkiä kääntyy siihen suuntaan että kumpi on parempi, hautakivien kaatelu vai seurakuntanuoret?

      • Kurapalligerbiili

        No, kumpi on parempi?


      • hhjkkll

        Älä typerä hintti aina vikise asian sivusta


    • No, koska kysymyksesi on järkevä, vastaan tällä kertaa: yleensä ottaen on parempi että nuori käy seurakuntanuorissa kuin saatananpalvontaporukoissa. Poikkeuksia tietysti on, pahimmat hihhuliporukat, yleensä pienemmät jyrkästi kristilliset piirit, aiheuttavat sellaista vauriota että saatananpalvontaporukatkin jäävät kirkkaasti kakkoseksi.

      Toisaalta jos nuori näyttää olevan kallellaan satan-stuffiin, ei se vielä välttämättä todistele että hän ryypiskelee ja kaatelee hautakiviä. Monet ihmiset, jotka mainostavat itseään satanisteiksi päinvastoin korostavat sitä että ihmisen velvollisuus on menestyä, pitää itsestään huolta, jättää lapset rauhaan yms. Ja sitten vanhemmilla yleensä on tosi yleistäviä mielipiteitä koska eivät tunne asiaa, joskus 80-luvulla kaikki musa jossa oli särökitara oli saatanapalvontaa tai muuta paheellista rokkia, ja kyllä nykyäänkin mediassa esim. Burzum tai Immortal on muka joku satanistibändejä vaikka oikeasti eivät ole sinne päinkään.

      En nyt sellaistakaan lievempääkää satanismitoimintaa soisi lapsilleni koska minusta saatanahommelit kaikissa, niin symbolisessa kuin reaalimuodossa ovat aika ilkeitä, mutta kai tuo jossain mielessä parempi ainakin on kuin joku Jarno Elgin kiljujengi.

      • Kurapalligerbiili

        Kyllähän uskonnolliset nuorisopiirit ovat aina parempi vaihtoehto kuin saatananpalvojat, jotka pahimmillaan paloittelevat uhrinsa ja kantavat jätesäkeissä sekajätesäiliöön. Katkeruutesi uskonnollisia ihmisiä kohtaan on syvää. Olet tyypillinen suvaitsevainen.

        Suvaitsevaiset ihmiset suvaitsevat kaikkea muuta paitsi perinteisiä arvoja ja kristinuskoa. Pössytteletkö paljonkin?


      • hhgffdddss

        Älä typerä hintti aina vikise asian sivusta..


    • Anteeksi vaan, mutta olen tuosta eri mieltä. Jotkut saatananpalvojat kyllä kantavat jätesäkeissä uhrejaan kaatopaikalle, mutta toisaalta kyllä joissakin uskonnollisissakin piireissä harrastetaan pedofiliaa. Kummastakin on kokemusta enemmän kuin iltasanomien otsikot. Satanistiyms. piireissä tosin sitä pahaa tapahtuu merkittävästi enemmän kuin kristillisissä.

      Itselläsi on yksinkertaistavat ennakkoluulot. Aivan samat kuin satanistiporukoissa, joiden mielestä kaikki papit ovat pedofiileja. Ihanko totta olet sitä mieltä että mitään pahaa ei tietenkään koskaan tapahdu minkäänlaisissa hengellisissä piireissä, koskaan, ja kaikki satanistit harrastavat poikkeuksetta ihmisuhreja?

      En pidä satanisteista yms. Olen kyllä enemmän kristitty kuin satanisti, jos pitää väkisin luokitella itseäni. En myöskään pidä itseäni suvaitsevaisena mainitsemassasi mielessä. Mielestäni maltillinen kristillisyys on saanut oikein paljon hyvää aikaan Suomessa. Muslimit vittuun Suomesta, jos eivät sopeudu maan tapoihin. Homoja suvaitsen, mikäli pitävät tämän yksityisasianaan.

      En pössyttele. Joskus 20 vuotta sitten kokeilin, totesin paskaksi.

      • Kurapalligerbiili

        Suomalaiset kristilliset piirit ovat hyvin maltillisia. Ei ole rakennusten räjäyttelyä kuten USA:ssa eikä täällä todellakaan ole sellaisia "hihhuleita" eli lahkoja, jotka muodostuvat karismaattisen johtajansa ympärille ja jotka irtaantuvat täysin muusta yhteiskunnasta.

        Pedofiiliuutisia on ollut, varmasti ihan oikeita tapauksia. Mittasuhteet ovat kuitenkin täysin vääristyneet, sillä pedofilia on kuitenkin marginaali-ilmiö. Asiasta uutisoidaan kuitenkin innokkaasti vihervasurisuvaitsevaisen toimittajien taholta. Se on oikea kultakaivos heille, toiveiden täyttymys, koska on löydetty lyömäase kristinuskoa vastaan.

        Muslimeillahan ei ole pedofiliaa ;). Sellaista uutista ei julkaisisi yksikään valtamedian lehti, ainoastaan ryssähörhöjen MV-lehti ja antisemitistinen Magneettimedia, joka haluaisi kai uunittaa kaikki juutalaiset. Yksikään vakavastiotettava lehti ei siis julkaisisi negatiivista uutista muslimeista.

        Uskonnollisia hörhöjä muuten saatananpalvojat ja satanistitkin ovat.


      • ggbvcxxx

        Älä typerä hintti aina vikise asian sivusta....


    • asdfh32

      Joo no nähtävästi ollaan loppujen lopuksi aika samaa mieltä näistä asioista.

    • keskustelunaloittanut

      Ei voi olla totta! Tänään aloitin keskustelun ja saman päivän aikana jo 20 vastausta.

      • MuIIah

        Alkoiko nysä jöpöttää?


      • eialkanut

        No ei.


    • Hauka.pläskinä

      Sipsitissit ei ole kiva juttu. Ihmiskoetta on pian 11 vkk takana, mutta paino on ennallaan.

      Kauan menee ennen kuin mieshormonituotanto normalisoituu? Ei kehtaa oikein salillekkaan mennä kun ne laitteet hajoavat mun valtavan hehtaariahyerini alla..

      Mulle tuli pihlajanmäen s-marketissa ostorajoitis grillikylkien kanssa. Kysykää vaikka mepalta. Katto et sen verran läski kaveri tulee ja tyhjentää koko lämpötiskin.

      • MuIIah

        Sinulla tissu on vain homohormonituotantoa.


      • Hauka.käryää

        Samoin sinulla kylmis.


      • MuIIah
        Hauka.käryää kirjoitti:

        Samoin sinulla kylmis.

        Kylmikseksi väittäminen on yksi suurimpia kohteliaisuuksia. Kiitos.


      • Anonyymi

        Onkohan Mepa vielä myyjänä pihliksessä? Teki muuten hyvää grillikylkeä. Varmasti kypsää ja mehukasta.


    • khfö

      Maksakirroosi kasvattaa miestissit.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      63
      2759
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      360
      2614
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      96
      2190
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      66
      1866
    5. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      71
      1788
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      4
      1773
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1764
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      139
      1678
    9. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1593
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1432
    Aihe