Pahastutko jos seukkasi nukkuu toisen kanssa?

aikalisä1

Mitä mieltä olet siitä, jos kumppanisi nukkuu vastakkaista sukupuolta olevan kanssa? Ehkä halaavat, tai nukkuvat kylki kyljessä, mutta eivät harrasta seksiä. Myös saunovat yhdessä. Kaverin kanssa on kuulema ok tehdä sellaista. Minä en tekisi. En vain haluaisi yhteiseen sänkyymme muita. Olen hyvin pettynyt, jos tuo asia merkitsee niin vähän toiselle.

19

664

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Nykyaikaavaan

      Vai muka nukkuvat?? Ja ympäristö olosuhteetko vaikuttaa,et lapsista tulee sen kiltisti vieressä nukkuvan näköisii:Hih,hih...

    • Salapanokuitenkin

      Kyllä mun ukkokin kävi makoilemassa kakkosen tykönä. Ovat vaan kavereita katsos! Mitään ei tapahtunut! Uskon sen!

    • murjatta

      Ei tommosta tehdä et muka nukutaan vaan yhdessä,eikä tarvi hyväksyä,heitä ulos koko paska äijä.

    • aikalisä1

      En missään nimessä hyväksy. Kiva kun enemmistö on jopa samaa mieltä. Tiedän kuitenkin kaksi ihmistä, jotka tällaista tekevät ja ilman seksiä. Toisessa tapauksessa tuttuni( miespuolinen) nukkuu exänsä kanssa samassa sängyssä alasti, jos exä sattuu tulemaan yökylään. Hänen exä seukkaa, mutta hän on itse vapaa. Eivät kuulema tee muuta kuin nukkuvat. Tämän miehen mielestä on ihan sama missä nukkuu jos kerran on kuitenkin samassa asunnossa. Ei hänellä myöskään ole mitään syytä minulle valehdella, koska olemme vain kavereita. Minä olen välillä hänen luona yökylässä, mutta en ikinä nukkuisi vieressä. Ei ole kiusaustakaan. Mutta jos seurustellaan, niin ei kyllä omaan sänkyyn oteta muita, jos ei nyt jotain sopimusta asiasta ole tehty. Kyllä se oma sänky on minun mielestä pyhää ja intiimiä kahdenkeskeistä aluetta.

    • Minavaan_5

      Mä tapailin miestä, jonka mukaan ystävät voivat nukkua yhdessä. Alkoi käymään treffeillä sen jälkeen kun totesi että musta ei ole parisuhteeseen. Noh, vihdoin ja viimein kun tajusin kuinka fucked up- koko jätkä oli ja kyselin sen kavereilta (naispuolisilta) tekeeköhän samaa heidän kanssaan mitä mun kanssa niin vastaus oli ei.
      Jätkä nukkui öitä täällä ja seuraavana päivä saattoi mennä treffeille. Itsestäni vaan ei ollut moiseen. Kun kysyin, että tietääkö nämä naiset, mitä jätkä puuhaa niin totesi ettei kaikkea tarvii kertoo.
      Yleensä tuommoiset ihmiset ovat itse epävarmoja, eivätkä uskalla suhteeseen koska pelkäävät että jos alkaa parisuhteeseen niin kulman takaa saattaa tulla vielä parempi. Tämän tajusin. Jätkä kävi treffeillä ja aina palas "kotiin".
      Alussa myös kertoi kuinka ei voi sietää mustasukkaisuutta. Kas, kummaa kun aloin tajuumaan asioita niin hänen piti olla aina tietoinen, missä olen, kenen kanssa ja milloin olen takaisin kotona. Jos olin frendien kanssa ulkona ja en välttämättä jaksanut jauhaa edellisestä illasta niin mulle suututtiin, miksi on vaikea kertoa missä paikoissa olet istunut tai käynyt syömässä.
      Tästä oppineena olen hyvinkin tarkka kenen kelkkaan lähden ja mitä parisuuhteltani tahdon.
      Niin ja sitten kun sanoin, että ei ystävät nuku yhdessä varsinkaan mies ja nainen niin olin kuulemma toiselta planeetalta ja puhun ihan eri kieltä kun hän.

    • niinjanäin

      mun ukko on nukkunut samalla sohvalla tai siis sammunut toisen naisen kanssa.mutta asunnossa on ollut enemmänkin sakkia niin asia on ihan ok.saunomaan en päästä muiden kanssa ilman minua mutta jos olen minäkin saunassa niin saa olla muitakin naisia.meidän sängyssä on maannut toinen nainen mutta silloin olen minäkin nukkunut siinä.mutta en kyllä tykkäisi jos jonkun exänsä kanssa nukkuisi samassa sängyssä tai ylipäätänsä hengailisi kahestaan exän kaa.ite en oo oikeestaan missään tekemisissä yhdenkään exän kaa.ainoastaan yhteisen lapsen asioissa tulee oltua tekemisissä.

    • enhyväksyisi

      Kyllä tulisi toisesta noilla tavoilla exä alta aikayksikön.

    • ParahinYstävä

      Ei haittaa.

      Olen aina esim. nukkunut lapsuudenystävän kanssa samassa sängyssä, ja voisin mennä saunaankin, ja jos se haittaisi kumppania, hän on uudempi ystävä, joten näkemiin.

      • Onko tämä sinun lapsuudenystävä sinun kanssa samaa mieltä, että hän myös nukkuisi kanssasi, koska olette tehneet sitä lapsuudessakin? Tuskin, kuitenkin lopulta ihminen valitsee sen puolison, jonka vieressä nukkuu. Jos aidosti rakastaa toista niin ei sitä edes mieti, että nukkuisi jonkun toisen kanssa.
        Se mitä lapsena on tehnyt ei päde aikuisten maailmassa. Se vaan on valitettavaa, mutta rationaalista. Lopulta tuolla asenteella "jos se haittaisi kumppania, hän on uudempi ystävä, joten näkemiin", jäät todella yksin.
        Se on varmaan kiva seurata vierestä kun ystävät perustavat perheitä ja heillä jää yhä vähemmän aikaa teille lapsuudenystäville. Ystävät on tehneet aikuisten päätöksen ja tietää missä menee ystävyydenrajat. Siihen kuuluu mm. se että enää ei käydä yökylässä toista sukupuolta olevan ystävän luona.
        Olen minäkin lapsena nukkunut hyvien ystävien kanssa samassa punkassa ja edelleen naispuoleisen ystäväni kanssa nukutaan jos tarjolla ei ole kuin parisänky...mutta me ollaan kaks naista ja molemmat täysin heteroita.


    • Anonyymi

      No en todellakaan tykkäisi. Ei ketään muuta viereen, kuin minä. Enkä itsekään tekisi niin.

    • Anonyymi

      Pahastun ja en pidä tuollaisesta käytöksestä.

    • Anonyymi

      😂 mä tiedän miten hän nukkuu toisen vieressä, että juu ei haittaa.

    • Anonyymi

      Pahastuisin. Tuo menisi rajojeni yli heittämällä

    • Anonyymi

      Ei muuten nuku tai sauno muiden naisten kans jos minulta kysytään. Ei ole sopivaa.
      Ainoastaan jos yhdessä jossain porukalla saunotaan niin että kaikilla on uikkarit päällä.

    • Anonyymi

      Itselle täysin nono. Lentäis vaimo luiskaan jos tekisi jotain tollasta. Jotkut pitäö mua vanhanaikaisena? Ehkä olen, mutta sit olen sitä ylpeydellä. Jokasella tietty on omat rajansa, mutta mulla näin

    • Anonyymi

      Paras ystäväni on exäni, olemme olleet tosi kauan ystäviä. Kyllä saunomme joka viikko yhdessä ja joskus harvoin tulee tilanne, kun nukutaan samassa sängyssä, viimeksi laivalla. Mitään seksuaalista ei ole, se koettiin aikanaan ja todettiin pian, että me olemme vaan ystäviä, vaikka seksi oli kyllä hyvää, niin siinä ei välillämme ole mitään yhteyttä.

      Ymmärrän, jos jotkut mieleltään yksinkertaiset ihmiset ei ymmärrä tai itse panevat kaikkea mikä liikkuu. Kyllähän monet panee omia lapsiaankin.

    • Anonyymi

      Kun saisikin tilaustyönä ostetuksi hyvin myrkyllisen pikkupythonin niiden filttien alle.

      Huonepalvelija, hyvästä palkkiosta "kohentaisi" niiden pettureiden viihtyvyyttä.

    • Anonyymi

      No en pahastuisi vaan näyttäisin ovea. Pitää olla todella pienillä aivoilla varustettu olio jos uskoo sellaiseen vedätykseen. Mutta onhan noita kaikenlaisia vässyköitä.

    • Anonyymi

      Serkku saapi makkoilla kenen kans tykkääpi.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2936
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2500
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      92
      2256
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1896
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      46
      1825
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Euroviisut fiasko, Suomen kautta aikain typerin esitys, jumbosija odottaa. Olisi pitänyt boikotoida!

      Tämän vuoden euroviisut on monella tapaa täydellinen fiasko. Ensinnäkin kaikkien itseään kunnioittavien eurooppalaisten
      Maailman menoa
      137
      1323
    Aihe