HUIJAREITA

Duga

Kävin selvänäkijä Tarja Saharilla ja hän on täysi huijari. Ei toteutunut asiat mitä hän ennusti tapahtuvan seuraavan puolen vuoden aikana ja tuosta on jo kohta 3 vuotta. Älkää hyvät ihmiset tuhlatko rahojanne mokomiin huijareihin!!!

14

426

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • perkiö

      K:ala,Tammela,Kaleva,Hervanta ja sittemmin Pirkkalassa nykyisin pyörii myös täyshuijari Tarot-Selvännäkijä-Numerologi..Huijaa,huijaa mutta ei tajua (me emme tajua) yliluonnollisillaan kyvyillään lotota 7-oikein joka viikko,tai edes kerran.Raveissa eivät hevosten/ohjastajien läsnä ollessakaan osaa arvata yllätys-voittajaa ja koko riviä oikein.Tämä nykyisin Pirkkalan huijari "levitoi" itsensä katsomaan että lapsilla on hyvä olla,ei jaksanut/välittänyt kömpiä yläkertaan katsomaan...Miksei laita kolikkoja hedelmäpeleihin ja "levitoi" itseänsä koneen sisälle katsomaan tuleeko "iso vai pieni" ja tuplaamalla kaikki koneet tyhjiksi,eikä tarvitsisi huijata vanhoja epätoivoisia ihmisiä.Mutta kun on syntynyt ahneeksi,patologiseksi valehtelijaksi ja varkaaksi.Ja täysin vailla empaattisuutta,koiransa kärsineet laiskan ahneuden takia,pentutehtailun eräs muoto...

    • nicholas3

      Olen huomannut, että jos en kerro ennustajalle sitä asiaa, josta haluaisin tietoa, niin hän ei pysty sitä arvaamaan oikein. Tästäkin voi jo päätellä jotain.

    • Minunmielestä

      Taitaa olla ne parhaimmat näkijät ne jotka ei edes julkisuudessa ole eivätkä missään mitään itsestään huutele. Ja oletan että kaikki ei näe kaikille, jostain vain sattumalta voi löytyä se itselle parhain näkijä.

      • Eikös se olisi parhain näkijä joka soittaisi aivan pyytämättä, ja juuri silloin kun näkijää tarvitsisi, kertoisi kaiken jetsulleen, eikä perisi mitään hirveitä eurojen minuuttimaksuja?


    • Olikovälttämätöntämaksaa

      Etkö olisi pystynyt arvaamaan tuota tulosta jo etukäteen? Oliko pakko maksaa sen selville saamiseksi?
      En ole koskaan käynyt eikä tulisi pieneen mieleenikään käydä viemässä rahojani huijareille. Sen verran pienet ovat tuloni.

    • chreathions

      No, tuo nyt ei tule millään tavalla uutisena. Huijareitahan he kaikki itseään selvännäkijöiksi ja ennustajiksi itseään väittävät ovat. Nk. se koko poppoo, ja se ohjelma, jota tv: stä ulos suolletaan. Monikohan muuten siihen ohjelmaan, ja astral tv: ssä palveluksiaan tarjoaville soittaneet ovat rahansa täysin katteettomia ja paikkansapitämättömiä ennustuksia saaneet menettäneet? Voi teitä hyväuskoisia, höynäytettäviä hölmöjä. Sanon ystävällisen ja täysin ilmaisen neuvon: Älkää hyvät ihmiset soittako enää tähän astral tv: seen, tai millekään ja yhdellekään ennustajaksi ja selvännäkijäksi itseään väittävälle. He vievät vain teidän rahat omaan liiviinsä. Vailla minkäänlaisia omantunnontuskia ja häpeän tunteita. Heillä ei ole minkäänlaista omaatuntoa, eikä moraalia.

      • Sillä he ovat suoraan sanottuna täysiä rikollisia ja huijareita. Ja epärehellisen elinkeinon harjoittajia.


    • Assar

      Olen testaillut muutaman kerran ns.näkijöitä täällä Suomi24 ja esittänyt kysymyksiä joihin ei ole mitään toden peräisyyttä ollut ja kyllä täytyy sanoa ,että joka kerralla sama "ennustaja " antaa eri vastauksen!Eli höpö hommaa koko näkeminen,mutta hukkuva takertuu oljenkorteen eli apuahan ihminen toivoo tilanteessa jonka kokee toivottomaksi.Jos siitä apua sen hetkiseen tuskaan on ,niin ok,mutta ei näitä ennustuksia pidä missään tapauksessa ottaa vakavasti.Huuhaata koko touhu.

    • huijaavat.vain

      Tuhlasin rajaa Stiina Saharille. Täytyy sanoa, että huijari hänkin. Ei tiennyt sitten yhtään mitään. Ei sitten mitään! Samoin tuhlasin rahaa muka parantajalle! Ei tehinnyt yhtään mitään. Oli ensimmäinen ja viimeinen kerta soitella noille tv-hörhöille!

    • harritus

      ovat hujareita

    • kyllästyttäänääjo

      älkääs nyt taas lietsoko itteenne mihinkään ihme kiihkoon..näitä avauksia on täällä yhtä paljon kuin eräälle näkijä miehelle

    • Totuutesi

      Jotenkin ihmiset luulee että selvänäkijöiden pitää antaa oikeat vastaukset kaikkeen tulevaan tai ovat paskoja jos tämä ei toteudu asiakkaan toivomalla tavalla. Toki näkijöitäkin on monenlaisia ja toimivat eritasoilla. Selvänäkijä on parhaillaan oraakkeli joka auttaa henkilöä oman sielunsa viisauteen. Ei ole tarkoituksen mukaistakaan henkimaailmasta antaa suoria vastauksia siihen mm. miten parisuhteesi tulee onnistumaan tai tuletko flunssaan syyskuussa, koska voit lähteä toteuttamaan tuota polkua. Aina on mahdollisuus valintoihin omassa elämässä ja polku muotoutuu sen mukaisesti. Ei ole yhtä ainutta kohtaloa! Se miten suhtaudut ja asennoidut mm.selvänäkemiseen sisimmässäsi toteutuu eikä sitäkään voi näytellä, koska sydän tietää totuuden. Kuuntele siis sielusi johdatusta. Joskus on tarkoitus saada vaikkapa siltä selvänäkijältä johdatusta elämääsi ja joskus on tarkoituskin että mistään ulkopuolelta ei löydy vastausta. Silloin on tarkoitus katsoa omaan sisimpään.

    • aikaskyllästynyt

      eikö tuossa ole huijari näkijä keskustelu, pitikö ihan uusiks pistää ettei vaan jää näkemättä??

    • huhahhei

      Täytyy olla todella tyhmä ja hyväuskoinen ihminen joka maksaa selvänäkijöille ,tai ennustajille. Ei voi kuin ihmetellä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      100
      7179
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      32
      2772
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      34
      2346
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      96
      2042
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      15
      1746
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      9
      1535
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1397
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1371
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      33
      1319
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      8
      1314
    Aihe