Saako vaimo vierasta mökillä

epäileväinen

Vaimo mon ollut koko kesän mökillää. Käy kerran pari viikossa kotona ja aina on muka kiire takaisin. Olen alkanut epäillä jotain; näin nimitttäin fritsin vaimon kaulassa! Kyllä hän pikaisesti pussaa minua ennen takaisin lähtöä, mutta ei ala muuta. On kuulema kiire. Olen tosiaan ,iettinyt mikä vitun kiire! Pettääköhän hän minua toisen kanssa?!

32

8611

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • epäileväinen

      tuli muutama kirjoitusvirhe

    • pettäväolen

      ee se petä, luulisin.... mutta oliko se sun vaimo kun kävi pikasesti, kotonaan???

    • AlsoApupoikana

      Lehdet ja elokuvat..., no pyydä Also Starringia käymään yllärinä mökillä jos itsellä on kiireitä.

    • Saunassako

      Se on täysin mahdollista. Vaimosi on löytäny toisen kiinostavamman mökkiläisen sieltä. Kivaahan se vaan on kun ei tarvii yksin siellä olla. Munkin vaimo on usein mökillä yksikseen useita päiviä viikossa. Naapurin leskienonsa käy auttelemassa häntä siellä. Sauna lämpee joka ilta. Saavat saunoa ja soudella ja huopailla ihan rauhassa. Hyväähän se tekee molemmille. Eihän se järvi soutamalla kulu.

      • Anonyymi

        Spede tietää buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Spede tietää buaahaa

        Vitsi sä mikään spede ole.Joku savoilainen uuno eemeli tosi asiassa olet.


    • Anonyymi

      Vaimo Kirsti soitti mökiltä että kuuluu jotain ääniä kysyin tuuleeko siellä sanoi että jonkin verran. Kysyin mitä on tehnyt ajankuluksi. Kertoi että on siivoillut ja juonut konjakkia, itse olin lähdössä Liisan luo Liisa on vastakohta vaimolleni on iso rintainen ja isot nännit joskus nöpöttää näkyvästi on vähän kuin maatilan emäntä käski käymään.
      Sanoin vaimolle mene sängylle ja hyväile itseäsi, kertoi että tekee niin koko ajan ole vatsallaan ja kuvittele että iso kyrpäinen mies tulee ja nai sinua koko yön , oletko vatsallaan kuiskas olen ja olen ihan märkä sinä tiedät haluan kyrpää kun olen humalassa, työnsin ison puukaulan pilluun ja tuntuu että tulen hulluksi tiedäthän sen millä tehdään piirakoita ja kaulin seon ainakin viisi senttiä paksu ja on pitkästi sisässä, ok jatka sinä hei.
      Nousin ulos tupakalle soitin oman mökin naapurin ukolle voisiko käydä katsomassa vaimoa kun sillä pelottaa olen kyllä ottanut viinaa mutta voin käydä.
      Selailin hälyytystä otin hälyytyksen pois mutta sain kameran toimimaan makkarista ja olkkarista. Kun kuulin vaimon ääniä katsoin telkkarista kuvaa vaimo oli saunatakki päällä kun Heino tuli sisään onko täällä ollut jotain rytinää kun Marko soitti. Kuului täällä jotain kolinaa,käyn katsomassa. Vaimo katseli peilistä miltä näyttää asu. Heino tuli sisään otti kengät ja takin pois, no sinulle pitää antaa konjakkia kun olet tullut vartavasten pelastamaan minut ja on siellä saunakin lämmin. Muutaman lasin jälkeen Heino sanoi voin käydä saunassa. Kirsti meni makkariin, Heino riisuuntui ohoh pääsi minulta Heinon kalu oli kaari asennossa ja se oli pitkä ja terska iso. Vaimo oli makkarissa avasi saunatakin ja hyväili rintojaan peilin edessä, tiesin Heino saa kohta pillua. Heino huusi missä pyyhe vaimo kiiruhti viemään ja näki Heinon kalun kun ovi sulkeutu Kirsti teki käsillä jees jees liikkeen ja odotti olkkarissa Heino tuli märkänä saunasta ja sai heti lasin kouraan katseli miten saa vaatteet päälle Kirsti nykäisi pyyhkeen sinut pitää ensin kuivata seisoi Heinon takana ja kuivasi ylhäältä alas kun meni etu puolelle ja pääsi alaspäin katsoi kuumeisesti kalua ja kuivasi sitä kunnes otti suuhun Heino työnsi pois ei me voida naida, ei naidakkaan ja jatkoi imemistä avasi samalla oman kylpytakin ja sanoi ollaan nyt kumpikin alasti. Heimo nosti Kirstin pöydälle ja levitti väkisin jalkoja Kirsti pani muka vastaan Heimo työnsi seljälleen vai ei naida työnsi kiviovaa kalua vaimooni Kirsi vaikeroi oiih minutko raiskataan ja levitti jalkoja, ei sinua voi raiskata sinähän haluat valut pöydälle Kirsti huusi kun kalu survoi pillua näin että Kirsti sai kunnon orgasmin käsittelyssä Heimo käänsi vatsalleen Kirstin pillu oli auki ja kalu meni hyvin sisään,on sulla Kirsti tiukka pillu haluaako se lisää haluaa haluaa olen sinulle huora kotiäiti haluatko panna Kirsti piti sormet valkeana pöydän reunasta kiinni ja pyllyisti lisää huusi kuin eläin, näin minua ei ole koskaan pantu Heimo junttasi muutaman kerran kunnolla ja laski sisään Kirsi makasi pöydällä ja spermaa valui reiästä.
      Puhuivat jonkin aikaa ja ottivat konjakkia, Heimo sanoi oma emäntä ei nykyään halua, mutta minä haluan sanoi Kirsi ja veti Heimon makkariin hyppäsi selälleen Heimo alkoi niolemaan Kirsi vaikeroi kuiski tule tule ja levitti jalkoja Kirsi antoi jalat leviällä pillua ja nautti. Kun Heimo nuoli taas soitin Kirsille, näytti Heimolle hiljaa miten kävikö Heimo , kävi pelottaako vielä? Ei pelota Heimo jatkoi nuolemista kysyin Kirsiltä olet ko muistanut kalulinta olen ja parasta aikaa huokaili kunnolla tuntuu ihanalta aivan kuin oikea Heimo nousi ja levitti jalkoja ja meni sisään, voiih luoja kun tuntuu hyvältä lopetetaan ja sulki puhelimen Heimo nai kuin hullu Kirsi huusi lisää lisää. Menin nukkumaan.
      Kun vaimo tuli kotiin, kysyin oliko hyvä reissu kun et enää peljännyt, oli oli kiitos että autit minua. Illalla sanoin muistitko laittaa hälyytyksen päälle, muistin muistin. No tarkistan, kun filmi alkoi pyöriä et ollut sammuttanut oikein kun menit sinne oli sameaa jonkin aikaa ja sitten. Kirsi katsoi silmät pyöreänä rakas rakas kun sinä kiihotit minua varsin puhelimessa en voinut vastustaa ja Heimon vaimo ei ollut antanut sille Heimo nai koko yön aina kun herättiin. Minä tiesin että Heimo kuolaa sinua, kerran saunassa sanoi ajattelin että saat rauhassa antaa vieraalle. Kiitos Kiitos ethän vain suutu, en olen nainut Liisaa, Liisaa miten miksi, no halusin kunnon maatilan emäntää se oli yhtä kiimanen kun sinä filmissä kun ensin vähän esteli, ollaanko tasoissa. Ollaan ollaan, jos haluat välillä Lisaa sovitaanko että minä saan Heimoa, sovitaan niin. Oletko kuinka arka nyt, olen tosi arka saat huommenna rakas. Liisa soitti töihin pääsetkö ? Menin paikalle ja huutelin, Liisan hahmo näkyi ladon ovella,juoksin sinne nostin hameen suutelin karvaista pillua Liisa kuiski nouse nouse panin kalun sisään ihanaa että minulla on oma panomies ja saan kun haluan, naitiin vielä sisällä kerran Liisa sanoi tuntuu ihanalta antaa pillua sinulle tykkätkö, Tykkään.

      • Anonyymi

        Kuule nyt. Olet jo kirjoitellut kymmeniä, ellet satoja juttuja näille sivuille. Koeta nyt vähän malttaa. Jäsennä ja tarkasta rauhassa mitä kirjoitit. Tulee parempia juttuja. Nyt yhtä pötköä ja sillisalaattia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuule nyt. Olet jo kirjoitellut kymmeniä, ellet satoja juttuja näille sivuille. Koeta nyt vähän malttaa. Jäsennä ja tarkasta rauhassa mitä kirjoitit. Tulee parempia juttuja. Nyt yhtä pötköä ja sillisalaattia.

        Eihän se malta kun on itse spede asialla


    • Anonyymi

      Olin sopinut erään naapurin kanssa että tulee katsomaan mitä puita kaataa oli puhe että olen puolilta päivin siellä, soitin vaimolle häntä Heikki tulee sinne puolilta päivin tulen myö suunilleen samaan aikaan. Minulla meni myöhempään kävelin tieltää mökille vaimo oli terassilla Heikin kanssa kummallakin oli lasi edessä vaimo naureskeli ja Heikki pyöri vieressä Sirkalla oli jyhyt kesä hame ja hijaton paita on siinä aika seksikäs. Vaimo istui kaiteella Heikki edessä penkillä näytti olevan hauskaa, Heikki meni viereen otti olkapäästä kiinni ja nauraen rutisti. Kääntyi ja käsi oli polvella ja hyväili selvästi. Ajattelin katsotaan ja soitin vaimolle sori menee vielä pitkään pärjäätkö soitan kun pääsen tulemaan. Kumpikin nauroi ja jatkoi istumista. Heikki laittoi vaimon käden verkkarin lahkeelle vaimo katsoi ympärilleen ja kokeili ja nauroi. Heikki kopeloi vähän toisella kädellä rintoja vaimo ei paennut katseli vaan ympärille .
      Vaimo meni sisälle hakee varmaan juomaa, tuli ja skoolasivat, Heikki laittoi jo käden kaulalle ja sormilla hyväili rintaa. Vaimo sanoi jotain ja yritti nousta Heikki veti syliin ja piti kiinni. Vaimo keikutti vähän ja nauroi, siirtyivät sisälle. Otin paremman paikan ulkoa.
      Minä näin että vaimolla haluttaa pyöräheli sisällä sillä mielin. Heikki tuli taakse ja tarttui nyt kunnolla rintoihin vaimon kädet oli alhaalla sivulla. Heikki veti paidan vaimolta ja kääntyi suuteli rintoja kunnolla vaimo kaiveli verkkareita kaivoi esiin ison kalun Heikki työnsi vaimon sängylle hame vain vilahti ylös asetteli kalua sisään vaimo nosti jalat ylös että saa syvälle Heikki pit isona miehenä nilkoista kiinni vaimo rinnat paljaana selkä kaarella otti vastaan. Soitin jonkin ajan päästä kysyin vieläkö Heikki on siellä sanoin vaimeasti lähti juuri. Istuskelin ja rattori lähti. Vaimo siivoili sisällä, kun menin mökkiin tuli suihkusta pyörähteli alasti halusi vielä lisää.
      Heikki teki halvalla puutyöt ja vaimo oli viimmeisenä päivän sille kokkina, Oli kolme päivää että ei viekotellut olikohan pillu kipeä?

      • Anonyymi

        Lisää speden löpinöitä buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää speden löpinöitä buaahaa

        No joo tämä sama himokirjoittaja suoltaa tänne tuota puuroa. Aina saman tyyliset jutut ja yhtä pötköä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lisää speden löpinöitä buaahaa

        No lopeta sit noi löpinäsi. Omia juttujasi kommentoit.kun kerran tiedät kenen ne on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No joo tämä sama himokirjoittaja suoltaa tänne tuota puuroa. Aina saman tyyliset jutut ja yhtä pötköä.

        Lukee isojen poikien lehtiä ja sitten tänne jauhaa paskaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lukee isojen poikien lehtiä ja sitten tänne jauhaa paskaa

        Tottahan toki sä tiedät itsestäsi mitä lehtiä luet runkatessasi.Sää muutan ite oot sätin suurin paskanjauhaja.


    • Anonyymi

      Varmaan pettää

      • Anonyymi

        Vaimot pettää ja miehet myös
        Jaa mistäköhän tiedän 😉


    • Anonyymi

      Laitoin keväällä mökille varashälyyttimet olohuoneeseen ja keittiöön näin kerroin vaimolle , laitoin kyllökin kamerat. Keällä vaimo oli yksin, aamulla kulki pikkareissaan oli kiva katsella, makoili ollkarissa sängyllä ja hyväili itseään hieroi pilluaan kiihkeästi ja sai jonkinlaisen tyydytyksen. Nousi ylös rinnat törrötti kunnolla yöpaidan alla on sellainen iso paita. Kuuntelin kun katsoi ulos Erkki tulee katseli itseään peilistä pyöritteli nännejään mietin mitähän nyt.
      Erkki istui keittiössä vaimo laitteli kahvia, Erkki kysyi missä isäntä vaimo sanoi tulee varmaan viikonloppuna,Liisa kaatoi kahvia Erkin käsi hyväili pakaroita no miten sinä olet pärjännyt vaimo vähän kierti sivummalle joivat kahvia vaimon nännit oli tyrkyllä. Toista kuppia kaataessa Erkki koppasi syliin Liisa sanoi elähän Erkki nyt ja piti pannua ylhäällä Erkki kopeloi rintoja sanoi on sulla kaunniti rinnat toinen käsi pillussa Liisa huokasi ei ole sopivaaah että kosket Erkki ei kuunnellut vaan sormet kävi pannu laskeutui pöydälle Erkki nosti Liisan paitaa Käänsi Lisan syliin sanoi on pakko ja imi nännejä muuta ei tarvinnut Liisa oli haja reisin sylissä availi Erkin housuja sanoi huh mikä kalu tätäkö Martta saa Erkki nousi sen verran että housut tipahti lattialle Liisa runkkasi kaksin käsin ja nousi ylemmäs Erkki ohjasi sisään Liisa huokasi tätä olen ollut vailla naivat kiivaasti Liisa kuiljahteli ja tarrautu kiinni Erkki laski paljaalla sisään Kun rauhottuvat Liisa sanoi tätä Martta ei saa tietää. Nousi ylös katsoi lattialle läjä spermaa valui sinne.
      Erkillä oli jotain asiaakin ja lähtivät ulos tulivat jonkin ajanpäästä Erkki sanoi tuon sahan sitten takasin. Erkki tuli vielä taakse huokaili sulla on kiimaset rinnat Liisa nauroi onko huono homma Erkki tähän ei huono ja naitavan näköinen pylly ja kopeloi taas Liisa huokasi onko kuin huoralla antaa ymmärtää, Erkki laski housuja on on taas jäntevä kalu painui sisään Liisa pyllisti ja sanoi, olet Erkki kova naimaan vimmeksi nait kipeäksi mutta olihan Rauno mukana.
      Istui kalu kovana, soitin naapurin YH:lle Raija sanoi pääsen jonkin ajan päästä.
      Raija tuli sanoi heti ei paljon aikaa naitiin hurjana kuin ennenkin molemmilla hirveä halu Raija kolmekymppinen halukas nainen joskus soittaa pääsenkö heti naidaan saunassa kun lapsi nukkuu halukkaasti antaa edestä ja takaa jos lapsi nukkuu hyvin otetaan toisen kerran, Raijalla on joku kaveri mutta sanoi tämä on niin pornoa panna minun kanssa. Makoilin ja heräsin avasin puhelimen. Erkki ja Rauno oli naimassa vaimoa Rauno pani takaa ja Liisa imi kalua. Meni jonkin aikaa soitin Liisa vastasi istui Erkin sylissä kertoi huhu pesen saunan lattiaa mitä sulla Liisa puisteli päätään puolelta toiselle kun Erkki nai sanoi soitan kohta Liisa kiljui kyrpää ja mies soittaa pankaa huoraa kunnolla tykkään olla tidän panopuunaLiisa nousi nojaamaan pöytään ja huokasi Rauno tuli taakse Liisa levitti haaroja ja oli pöydällä suljin puhelimen meneehän se nauhalle.

      • Anonyymi

        Käy nyt jollain kansalaisopiston kirjoituskurssilla, kun sulla on niin valtavat kirjoittelun halut.

        Nämä kirjoittelusi ovat vain aina yhtä jäsentämätöntä pötköä.
        Harkitse vähän, lue tekstisi, korjaa ja julkaise vasta sitten.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Käy nyt jollain kansalaisopiston kirjoituskurssilla, kun sulla on niin valtavat kirjoittelun halut.

        Nämä kirjoittelusi ovat vain aina yhtä jäsentämätöntä pötköä.
        Harkitse vähän, lue tekstisi, korjaa ja julkaise vasta sitten.

        Peräkamari nysvien löpinöitä


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Peräkamari nysvien löpinöitä

        Näin kertoo itse peräkammarin runkkari nysvä,Kerrothan joskus muutakin itsestäsi.


    • Anonyymi

      Mieheni petti minua, niinpä kesällä yksin mökillä ollessani pyöräilin kerran kyläbaariin jossa kylän miehet nuorista vaareihin olivatkin minuun aivan lääpällään. Kostin miehelleni antamalla kylän miehille (mm. mökkinaapurissa asuvalle maatilan iso kaluiselle vanhalle isännälle) koko loppu kesän, mieheni vieläkin kuvitellessa että olisin antanut anteeksi hänen petturuutensa ihan tuosta vaan!
      Ei siinä, nautinnollinen kesä tuosta tulikin!!
      Rva50

      • Anonyymi

        Buaahaa mikä hupiakka Buaahaa


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Buaahaa mikä hupiakka Buaahaa

        Ukko64 tyypillinen skitsoafektiivinen tapaus avautui jälleen piip piip


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ukko64 tyypillinen skitsoafektiivinen tapaus avautui jälleen piip piip

        Niinhän sinä onneton teet


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän sinä onneton teet

        Ukko64 tyypillinen skitsoafektiivinen tapaus avautui jälleen piip piipJust niin sellanen sä olet tunnistit siis itsesi.


      • Anonyymi

        Kyllä voisi rva 50 nussia kunnolla


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Niinhän sinä onneton teet

        Ootko vieläkin Niuvanniemessä vai avohoidossa.


    • Anonyymi

      Merkit viittaavat siihen.

    • Anonyymi

      Olen 45v äiti, sain tutun mökin käyttöön syksyllä, halusin juosta siellä vaaramaisemissa. Ensimmäinen päivä meni nopeaan kaksi reilua lenkkiä, illalla makoilin sohvalla. Oveen koputettiin nuori mies oli yllättynyt ei tuntenut minua pyysi anteeksi, sanoin tule sisään meillä oli sama harrastus sovittiin juostaan yhdessä seuraavana päivänä. Juoksin välillä edellä jännitti poika varmaan katsoo pyllyä juoksu housut oln tiukat , ohuet liivit ei peittänyt kun ajatukset sai nännit koviksi. Huomasin rinnat kiinnosti kun juoksin takana kuvittelin kaikkea irstasta. Päästiin melko lähelle pojan mökkiä alkoi satamaan kunnolla juostiin terassille. paita ja liivit oli ihan märkiä olin kuin tyrkyllä nännit isona, poika sanoi saat äidin paidan ja jotku housut on saman kokoinen.
      Vaihdoin vaatteita, olin niin kiihkossa että pieni kosketus ja vihjoi pillua kummasti.
      Laitoin paidan ja tiukat housut ei muuta, menin olo huoneeseen hiljaa poika oli juuri vaihtamassa housuja kaarella olevakalu ja sen päässä iso tatti kääntyi heti ja sanoi sori, nauroin ei se mitään nätti kalu. istui keittiössä sain kuuma kaakaota pojan kalu näkyi selvästi puhuttiin juoksemisesta kysyin miten lihas huolto sanoi sen mitä venyttelee se on siinä, nousin ja vihlasi sanoi kylmetyit laitan saunan päälle ei tänne ketään tule, istuin lämpimässä saunassa rinnat oli koko ajan kovina hieroin ja sanoin mielessäni haluttaako koskin pillua se valui pieni kosketus ja tykytti hurjasti.
      Menin pyyhe päällä välillä ulos sanoin voit tulla sinäkin lämmittelemään istuttiin yhdessä alkoi tulla hiki sanoin haittaako ja otin pyyhkeen pois pitkän malliset rinnat oli vaan kovana poika katsoi ja otti pyyhkeen katsoi minua ny kalu seisoi kunnolla katsoin sitä kysyin minun takiako se noin sanoin haluttaa kyllä kunnoolla kalu heilahteili kun jännitti sitä. koskin siihen kuiskasin ei panna hukkaan ja nousin päälle istumaan ohjasin pöreää palloa sisään sanoin haitaako ja kiljuin kun painui syvälle Jarmo suukotti rintoja kertoi että metsässä halutti heti kun näin nämä ja suukotti nännejä keinuin ja liikuin kalun ympärillä kerroin että haluttaa aina juoksun jälkeen kuvittelen joskus että joku tulee ja raiskaa suukotin Jarkkoa kuiskasin raiskaatko ole kiltti. Jarkko otti lantiosta rajusti kuiski otan sinut metsässä et voi mitään ja liikutti lantiotani kiljuin onnesta ei lopettanut tuli voimalla orgasmi pissaa lensi väliin Jarkko jatkoi ja laukesi sykki pitkään, naurettiin ihana juoksulenkki. noustiin ja peseydyttiin lähdin mökille kuivailin asuja välillä koskin pillua siitä valui vielä sitä ihanaa mastelin ja laitoin nenän alle juoksin sänkyyn otin ostamani dildon suutelin sitä ja panin sisään annoin väristä olin silmät kiinni nukahdin näin unta välillä juoksin akoon välillä annoin karvaiselle otukselle sen kalu oli karvanen ja paksu kuin ponin kalu heräsin siihen että huusin kokeilin lakana oli märkä pillu supisteli ja tärisin, nousin ja puhdistin lakanan pois. Istuin ikkunassa ja katselin ulos hymyilin olihan uni nännit hankasi paitaan hieroin niitä himo vain kasvoi. Lähdin ulos kävelin mökin ohi Jarkko juoksi terassille huusi olusille, menin sisään Jarkon pikku veli oli tullut mopolla. Jarkon veli lähti ajelulle, seisoin viressä äkkiä vain suudeltiin ja mentiin sänkyyn otin kalua tosi kiimassa jalat koukussa pillu huuti kyrpää ajattelin kaikkea hurjaa kotiäiti antaa noin vain pillua tulin niin rajusti että olin pyörtyä, makoilin sängyssä Jarkon veli katsoi ovelta pinempi kalu seisoi lahkeessa Jarkko tuli pojan taakse ja nyökkäsi, kutsuin poikaa lähemmäs koskin housun päältä kysyin haluatko katsoi Jarkkoa ja laski housut Jarkko meni pois ohjasin nätin kalun märkään pilluun mietin annan pillua alaikäiselle kiihotti kunnolla ohjasin pojan suun nänneille imi niitä tottumattomasti kiihotuin lisää poika tökki jo kiivaasti painoin pyllystä laukesi sisään tuli yllättävän paljon siirsin viereen Jarkko hymyili ovella ja meni ulos. Katsoi pojan kalua oli vain reilun nakin pituinen otin sen suuhun kuvittelin poikalauma ympärillä kalut pystyssä kalu kasvoi nopeaan menin makuulle ohjasin kalua pilluun hädissään pukki pyllyä vasten ohjasin siihen sanoin paina poika pani pyllyyn alkoi haluttaa kunnolla poika nai kiivaasti hieroin limaista pillua samalla nostin pyllyä kun olin tulossa poika laukesi sisään tunsin suolessa kivan lämmön.
      Noustiin ylös käskin pojan pesulle lähti vähän häkeltyneenä, Jarkko kiitti nyt sai veli ensi kerran makoili vieressä sanoi jääthän yöksi menin kainaloon kysyin onko monta veljeä Jarkko nauroi ei onneksi , kysyin miksi onneksi ? Sanoi siksi ja nousi päälle painoi sisään sanoi olet nyt minun tärisin ja olin silmät kiinni näin mielessäni itseni haarat levällään ja otan vierasta kalua sisään kiljuin ja heiluin Jarkko sanoi olet rietas ja seksikäs sain kahdesti ennenkuin Jarkko tuli,
      Makoiltiin pitkään Jarkko sanoi että sen tyttöystävä lähti ei paikkakunnalle kuukausi sitten ja siksi haluttaa koko ajan. Se yö meni pitkälle aamuun ja nukuttiin yli kymmeneen.

    • Anonyymi

      Vaimo leikitteli mökillä kahden pojan kanssa, olin vähä aikaa poissa vaimo oli tukka sekaisin ja punotti. Kysyin mikä nyt, kuiskasi toinen pojista pani väkisin pilluun en voinut mitään ja toinen kans soitanko poliisille? Sanoin no ei nyt ihan soiteta.
      Juotiin jonkin aikaa, sanoin vaimolle tules syliin, kuiskasin annetaan pojille mietittävää. Kuin varkain hyväilin rintoja tunsin nännit pullotti ja pojat näki varmaan hyvin, vaimo kääntyi sylissä ja puhui pojille laitoin käden sievästi haaroihin pillu oli ihan märkä ja jännitteli lihaksia sormen ympärillä anto suudella kunnolla huomasin molemmilla seisoi . Sanoin pojille ottakaa vaimoa kunnolla nousivat heti vaimo oli sylissä pidin käsistä toinen imi nännejä vaimon huudellessa ette saa päästä, toine työntyi haaroihin ja nuoli sanoi ihan märkä tämä haluaa ja laski housujaan kun työntyi sisään vaimo kiljui vähän aikaa ja sitten antoi vapaasti pojat veti sänkyyn ja alkoi maraton pano toinen kun laukesi toinen tilalle kaksi kertaa kestivät hyvin sitten panin minä, vaimo halasi ja kuiskas en ole koskaan saanut näin monesti kun laukesin yksi oli jo valmiina, kun oli saanut kaikilta kolmesti päästettiin suihkuun. Kaikki oli alasti ja otettiin sievästi.
      Kun kalu nousi jollakin vaimo sai aika pornosti.
      Aamu oli hiljaista pojat häipy pikku hiljaa. Vaimo käski katsoa pillua sanoi se tuntuu niin oudolta.
      Katsoin huulia punaiset ja erilailla tuvoksissa laitoin varovasti voidetta. Nautin kun vaimo käveli erilailla Nauroi itsekkin olen monta numeroa isompi kuin eilen. Päivällä jo sanoi ihana tunne vielä , miten te jaksoitte, odotappa kasitoista illalla heti ja sitten yöllä luoja kuusitoista panoa ainakin.
      No ei ole ihme että näin ihana olo.
      Illalla pyysi pane jo haluttaa koko ajan hyvin voideltuna molemmat oli erilaista rakastella pienet liikkeet ja kosketukset vaimo tuli monesti pyysi jo että tulen, nukkui aamuun sikeästi. Kotona tarvii vain jonkin sanan vaimo katsoo ja nykyään pitää ohuita paitoja näkee hyvin kun rinnat nousee ja nännit näkyy nauttii kun saa näyttää minulle haluaan.

    • Anonyymi

      Ihan turha epäily,tänäpäivänä on kiire kaikilla

    Ketjusta on poistettu 72 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8504
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe