Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Kotipolun muutokset

Gldofd

Mitähän (positiivista) on tapahtunut Kotipolun sisällä, kun sieltä on vaihdettu PT johonkin toiseen? Jospa vihdoinkin asukkaat tulisivat kuulluiksi ja asunnoissa/ympäristöissä ilmenneet ja ilmoitetut viat ja puutteet korjattaisiin.
Jos on tarkoitus ylläpitää näitä ylihinnoiteltuja vuokra-asuntoja, on niille vain tehtävä niitä perusparannuksia, jotta vuokratuloja tulisi tulevaisuudessakin! PT oli "oman alansa asiantuntija", jota ei kyllä tule tippaakaan ikävä.

10

874

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • txczQmmv

      Taivaan lahja tämä uutinen!! Toivottavasti nyt vihdoin asukasvalinnat, niihin liittyvä korruptio, mieliasukkaiden 'lahjonta' ym tulevat tutkintaan! Samoin vuokra-asuntojen omistuspohja.

    • Jaa, ainakin itselläni oli ainakin silloin, kun asuin Siilinjärvellä aikoinaan ihan myönteisiä kokemuksia Kotipolun yrityksestä ja siellä työtään tehneistä henkilöistä. Joten en voi minä ainakaan moittia mitenkään ja millään tavalla heitä, tai ketään yrityksessä toimineita.

    • Broccoli

      Tosiaan, toimari ja aspan naiset ovat olleet asiallisia ainakin omalla kokemuksellani vuosien saatossa. Jos nyt kyse on rakennusvalvonnasta ja sinne tehdystä henkilöstövaihdosta, niin kyllä on tainnu tulla tarpeeseen se vaihto. Katotaan miten meno muuttuu.

    • Asunnoista_huolehtiminen

      Toivoisi kyllä, että Kotipolku Oy huolehtisi omistamistaan asunnoista hieman paremmin. Ei ole oikein matkalle menevää, että vesijohdot jäätyvät talvella rivitaloasunnossa. Eikä vain yhtenä talvena, vaan useampana talvena. Asioiden hoito tuntuu leväperäiseltä. Lapsiperhe ilman vettä talvipakkasella.
      Kiinteistöissä pitäisi tehdä kuntotarkastuksia ja kysellä asukkailta heidän havaintojaan. Ei sellaista palvelua edes tarvitsisi ostaa ulkopuolelta, sen voisi tehdä oma henkilöstö. Ei maksaisi killinkiäkään.

    • Asukki

      Neljä vuotta Kotipolku asunnoissa. Kun vuokran maksaa ja ite käyttäytyy asiallisesti, ei mitään ongelmaa. Niin metsä vastaa aina kun sinne huudetaan.

    • sossuporsas

      apinat elkää vinkuko ostakaa tai rakentakaa omat talot niin ei tarvii tyhjästä vinkuu. kyllä sossu maksaa asumisen... teille joutaville. kyllä se päivä vielä tulee, et joutuu ite maksamaan asumisen ja elämisen et sillälailla...

    • Anonyymi

      Kotipolulla on kiva asua.

      • Anonyymi

        Siilissä ei. Ihme kyttääjiä joka puolella no taitaa olla näiden pikkukylien ongelma.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      91
      2374
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      55
      2085
    3. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      95
      1923
    4. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1858
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      11
      1672
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1592
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      27
      1456
    8. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1430
    9. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1412
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      73
      1390
    Aihe