VÄRTSI-LEHDEN sensuuri tappaa koko lehden

HyväVärtsiAmpuujalkaansa

Värsi-lehti pitää sensuuria parempana kuin lehden mielenkiintoisuutta.
No siihen ei saa enää kirjoitella kuin pieni värtsiläläisten piiri.
Ulkopuolisten mielipiteet sensuroidaan tiukalla kädellä pois.
kovin ovat herkkänahkaiseksi jalostuneet värtsilän asukkaat.

Sisäsiittoinen pieni kylälehti ei jaksa elää tuolla toiminnalla kovin pitkään.

Ei kai ne parin saman kyläläisen jutut jaksa kovin pitkään kiinnostaa.

Eikä siellä ole oikeita juttuja; kirja-arvosteluja, säätilataulukoita ja kertomuksia omasta hyvyydestään parilta sisäpiiriläiseltä.
Ai niin, tietysti kukkahattujen päivän runo tai värssy ryyditettynä somalla valokuvalla.
No anti on tätä. Valitkaa kiinnostaako. Kuulostaa kyllä kuolemankin olevan mielenkiintoisempi vaihtoehto kuin noiden tapahtumien seuraaminen, ihan kuin lumen sulamista seurais päivästä toiseen.

87

3259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tottajoriset

      Näin olen minäkin kokenut. Paluumuuttajana ei saa sanaa kuuluville. Vanhat paikkakuntalaiset pitävät siitä huolen.
      Pitäkööt tunkkinsa ! Ei kiinnosta heidän jaarittelut ja talkoonsa.

    • vurtsi

      Oikeassa olette, omia mielipiteitä ei saa sanoa eikä etenkään maahanmuutosta ja tosiaan pari kolme tyyppiä kirjoittelee siellä samoilla ajatuksilla niin tietäähän sen ettei poikkisanoja sinne kaivata.

      • Päkmanni

        Vihapuhetta voit kirjoittaa sinne Mv-lehteen. Voi sinua luuseria.


    • Savukonkka

      Samoilla linjoilla oli aikoinaan toinenkin paikallinen seura/seurue. Ulkopuolisilta kielletty osallistuminen tai saivat vain rönttähommia talkoissa ja kestitykseen ei kutsuttu jälkikäteen kuin omat kyläläiset.
      Sananvapaus ei toteudu väretsiläläisten kanssa ollenkaan, oikea häpeäpilkku itsekkyydessään.
      Petetty ja pettynyt, mutta siitä oppinut. En osallistu enää heidän itsetuntonsa pöngitykseen. Vieläkö siellä asuu edes paria sataa enempää koko kylällä ? Sisäsiittoisuus on jo vallannut koko kylän.

    • Kaikkiloppuu

      No niinpä näyttää hiljenneen Värtsi-lehden palstoilla. Pari ukonkuppanaa kommentoi toistensa kirjoituksia. Hiljaiseksi menee ja panee miettimään lehden tulevaisuutta. Taitaa mennä kuten Tohmajärvi-Värtsilä lehtikin sinne lehtien taivaaseen.
      Kannattaisi ajatella hieman tarkoitusperiä lehden toiminnassa, ei tuo voi noin jatkua kauan ainakaan.

      • Omistaomalehti

        Melkomoista välinpitämättömyyttä lehden kohtalosta. Onko se jonkun yksityisomaisuutta, jos sinne ei ole sana vapaa ?? Joku tuntuu omivan itselleen oman tiedotuskanavan omille jutuilleen. Hoh..hoh kaikkea sitä näkee kun vanhaksi elää.


      • karim.muthana.google

        YOUTUBE : Totuus suomen nykytilanteesta.


    • Suosielläveteläodottaa

      Nythän tuolla menee jo mielenkiintoiseksi. Jussi Raerinne suuttui nimimerkki alpoaatoksen jutuntekokulttuuriin. Kuulemma on Jussin oma juttu ja ei saa sorkkia muut. No muistelenkin kuulleeni, että tämä smainen nimimerkki oli pilannut hieman jonkun toisen julkaisunkin toimintaa. No nimimerkkien takana sellainen on helppoa, muttei suotavaa.

    • Hannaharvahammas

      Kyllähän tuolla pari kolme hampaatonta muoriakin koittaa jotain ilmineerata, mutteei saa oikein selvää mitä oikein haluavat. Taitavat olla niitä paljasjalkaisia kyläviisaita tai miksi niitä joskus kutsuttiin. Miltähän noiden elo ihan livenä näyttäisi. Voisipa olla kärpäsenä katossa.

      • NytpuuttuumittariMaijalt

        Tämän aamun suurin uutinen on ettei Maijalla ole askelmittaria. Arvaa kiinnostaako Maijan mittaripuutteet. Kirjoittais ees jostakin kiinnostavammasta puutteestaan.


      • hyihemmetti
        NytpuuttuumittariMaijalt kirjoitti:

        Tämän aamun suurin uutinen on ettei Maijalla ole askelmittaria. Arvaa kiinnostaako Maijan mittaripuutteet. Kirjoittais ees jostakin kiinnostavammasta puutteestaan.

        Arvaa kiinnostaako sinun jorinasi. Thjänpäiväine surkimus. Kaikkia se sossu elättääkin.


    • Jotteijottai

      Taijatta olla iha oikeessa. Ouvolta näyttää kun joku vanha papparainen kommentoi kaikkia juttuja ja oikeesti siis ihan oikeesti niissä kommenteissa ei oo mittään tolokkua. Ihan kuin ei tietäis missä oo ja mistee pitäs puhella, outua outua on meininki tuol kyläpahasella. Oisko siel kettää iha tervejärkistä toloku ihmistä pistämmää aisat oortinkiin niinku meil päi sanottahan.
      Mitä tuo pieni kylä vielä tuothakaan meirän iloks ja ratoks. Seurailemha tilanneetta.

    • Mannakorvenmailla

      Mitä täällä urputatte tästä asiasta. Kirjoittakaa asianne sinne Värtsi-lehteen. Senki tollot ! Ei siellä mitään sensurointia ole, se oli ihan hetkellinen ilmiö.

      • Marttakerholainen

        Eipä taida läpäistä sensuuria nämä jutut, jos sinne vaikka kirjoittaisikin näitä mielipiteitä. Kokeileppa ihan itse. Muuten hyvä neuvo, mutta pakko pitää varjo-Värtsiä muualla sensuurin vuoksi.


    • Pappikupparitalonpoika

      Nyt siellä on menneillään dementikkojen kuva-arvaus eli mitä tuli kuvattua, kun ei muista. Jospa toinen muistisairas toista auttais tunnistuskisassa mitä kuva esittää ja missä on kuleksittu ? Melekosen mielenkiintoista seurattavaa, ei kyllä pitkään jaksa ...seurata, noh hieman tylsäähän tuo on, pakko myöntää, vaikka hyvähän tuo tarkoitusperä lienee heillä noihin kuva-arvoituksiin. Alpakkakin siellä liekö uushoppii ?

    • Mannakorvenmailla

      Kuitenkin luette sitä. !!

    • Monenlaisiakukkia

      Ihan uteliaisuuttani kysyn ? Mihin tarkoitukseen tällainen lehti on tarkoitettu ? Jos ei ole avoin kyläläisten vaikutuskanava. Ketä palvelee tällainen toiminta ?
      Eriskummallista käytöstä lehden toimituksellisuudessa.

      • Värtsifani

        Miksi täällä kyselet ? Kysy Värtsistä. Värtsi-lehti on ollut tosi mielenkiintoinen, hyvä Verkko-lehti, siitä on saanut lukea oikeasti asiallisia ja mielenkiintoisia juttuja, sekä historiasta että nykypäivästä. Kesällä vain tapahtui niin, että "eräs henkilö" halusi ruveta tarpeettomasti mustamaalaamaan ja nälvimään hoitakin vaki-kirjoittajia. Annettakoon se hänelle anteeksi, lienee hänellä vaikea tulla itsensä kanssa toimeen. ? Senhän sai aikaiseksi (kuten halusi), että nyt on ollut jonkun verran hiljaisempaa lehden palstoilla, mutta kyllä siellä vielä jonain päivänä taas alkaa uusi kukoistus. Ja Teille, jotka valitatte lehden sisällöstä, kirjoittakaa sinne itse, tai antakaa "ammattilaisille" juttuvinkkejä. Luulen, että lehden perimmäinen tarkoitus ei ole pelkästään kyläläisten asioitten setviminen tai heidän keskinäinen tiedotuskanava, sitä vartenhan on muita mahdollisukksia. Joten Sinäkin "monenlaisiakukkia", laitappa kysymyksesi Värtsiin, niin katsotaan mitä saat vastaukseksi.


      • gaspodin

        No kaikki ulkopuolisten kirjoitukset minkä Värtsin toimitus hyväksyy käytetään ensin Matti Lautakasa Vanhasen hyväksyttävänä Helsingissä Keskustan puoluetoimistolla.
        Vasta Matin hyväksytä takaa julkaisun kyseisessä julkaisussa.


    • Värtsifanilletotuuksia

      Sopii kokeilla laittaa kritiikkiä tai kritiikin omaisia kysymyksiä Värtsi-lehden toimitukseen. Naurattaa jo pelkkä ajatus ja siinä onnistumisen mahdollisuus on melkoisen surkea.

      Vastaus on tämän viestiketjun mukaan ollut aiemmin ( lue alusta) tämän kaltaisessa palautteen antamisessa ja kysymyksissä järjestelmällisesti lehden virallisen kannan mukainen poikkeuksia tekemättä:
      "Ulkopuolisten mielipiteet sensuroidaan tiukalla kädellä pois"
      kovin ovat herkkänahkaiseksi jalostuneet värtsilän asukkaat."

      Eli et saa minkaanlaista vastausta kritiikkiisi tai kysymykseesi ei vastata ja se poistetaan näkyviltä.
      Lehteä kohtaan epämiellyttävistä asioista ei puhuta ne vaietaan kuoliaiksi.

      Onnea yritykselle kuitenkin kuka sellaiseen uskaltaa ryhtyäkkään sitten.

      Siksipä arvotelua käydäänkin näköjään puolueettomalla maaperällä, jotta kaikki saavat sanansa kuuluviin ilman sensurointia tai propagandaaa.

      Yksipuoluejärjestelmä takaisin , terv. Stalin-isä aurinkoinen

    • Värtsifani

      Ai niin, sinä oletkin se kesäinen "arvostelija". Ei taida täälläkään "puolueettomalla maaperällä" saada kannatusta kovin paljon. Voi surku.

    • Hyväkylälehtiontällainen
    • Luinjanytuskontodeksi

      Melkoista kaksinaismoralismia on tämä lainaus Värtsin sivuilta:

      "Viestini vain oli, että Värtsin mahdollisimman monipuolisen tarjonnan turvaamiseen tarvitaan meitä jokaista tekstin tuottamisen taidosta riippumatta!"

      Ei ole toteutunut. Ajatuksen eikä sanan tasolla.

      Joskus on sanottu, että uskovaiset ovat kaikista pahimpia moralisoijia ja omaa malkaa silmäkulmassa ei huomata. Tämä taitaa olla valitettavasti totta. Julkisesti uskovaisiksi ilmoittautuvilla on useimmin väärinkäytöksiä enemmän kuin normaaleilla tavan kansalaisilla ja syvässä synnintunnossa elävillä. Omat pesät ovat siivoamatta. Julkinen uskovaisuuden toitotus on sen korvike.

      Niin tai näin niin nyt näkyy havaintoja muiltakin lehden sisällön suhteen, jota on rajoitettu ja tulos on sitten tämä.

      Onnea ja tulevaisuutta "isä aurinkoisen" yhdelle totuudenlevitykselle.

      Kenen leipää syöt sen lauluja laulat !

    • Paikallisuutispalkinto

      Minun mielestäni se on todella hieno ja kultturelli lehtinen.
      Aina mukavia kirja-arvosteluja ja joka päivälle melkein tarjolla.

      Sitten on hienoja ajattomia mietelauseita jotka nyt ovat melkolailla kaluttuja muillakin frameilla, joskus kauniiden kukkaskuvien kerakin. Oi sitä ihanuutta ja kauneuden määrää. Ihan höplyyttää...niisk. Tulee ikävä niitä tätien kirjoittamia söpöjä juttuja, no on siellä setiäkin kirjoittelemassa värssyjään ei sen puoleen. Tasa-arvoa ja feminismiä saa kannattaa miehekkäälläkin osallistumisella.

      Kertakaikkiaan hieno lehti ja niin kultturelli miehekkäine kukkahattujuttuineen.

      Ihan välillä kyynel tirahtaa silmäkulmaan, kun niin koskettavia mukaansa kiskaisevia ellei tempaavia jorinoita voi lukea ihan usempaan kertaankin, jos ei ensimmäisellä kerralla saa kirjoitusvirheistä selvää.
      Aikaahan on lukea, ei sinne aina uusia juttuja tuupata, kun on entisetkin lukematta.

      Tasoakin yritetään pitää yllä lehtisessä. Ihan jokainen ei olekaan tervetullut jorinoineen lehden artikkeleja ja hyvää journalismia pilaamaan.
      Lukijat voivat nukkua yönsä rauhassa, kiitokset siitä.

      Kirkolliset ilmoituksetkin löytyvät mukavasti palstoilta kommentteineen.
      Eihän niitä ilmoituksia kukaan osaisikaan etsiä seurakunnan omilta sivuilta, eihän ?

      http://www.tohmajarvenseurakunta.fi/tapahtumat/kirkolliset-ilmoitukset
      Tuon linkinhän voisi ehkä liittää pysyvästi Värtsin sivuille. Mutta eihän siellä saa mainostaa muuta kuin oman kylän savukalaa.

      Ja hankalaakinhan se olisi, kun joutuisi lukemaan toisten sivustojen palstoja jotka ei ole aina niin linjassa sen jutut Värtsin juttujen ja journalismin kanssa.
      Se voi aiheuttaa mieliharmia ja pahennusta , jos eksyy muille sivustoille ja huomaa ettei siellä jutut olekaan ihan samanlaisia kuin omassa mielessä ja etenkin ovat erilaisia kuin Värtsissä. Millähän tuosta harmituksesta pääsisi eroon ja sydänten tykytykset tasaantumaan muiden sivustoilla käynnin jälkeen ?

      Näillä mennään sano mummo, kun ...teki mitä ?
      Oikein vastanneiden kesken arvotaan vuosikerta Värtsiä ihailtavaksenne ja luettavaksennekin, jos mielitte
      Ottakaa mallia sivustosta, joka on osoitus virkeästä toiminnasta pienillä kyläsillä.

    • JouluntyoivotusVÄRTSISSÄ

      Rasismi ja sananvapauden kunnioittamatta jättäminen nostelee taas päätään Värtsin vakiokirjoittajan toimesta.
      Trolli ! Tämä olisi kajahtanut ilmoille, jos kirjoittaja olisi ollut joku ulkopuolinen kommentoija.
      Samat säännöt eivät päde kaikille, tasa-arvoinen kohtelu puuttuu edelleenkin. Sitten ihmetellään, kun lehti on henkitoreissaan juuri näistä syistä.

      Hyvää joulua kaikille uskonnotonta joulua viettäville !

      Joulua saa toki viettää miten itsekukin lystää, ANTAKAA SITTEN MYÖS KAIKKIEN NIIN TEHDÄ !!!! JA TÖLVIMISET SIKSEEN !
      Joulu ei ole tuollainen tölvimisen paikka, jonka uhriksi nyt uskonnotonta joulua viettävät taas joutuivat. Kohta joutuvat myös ei kaupallista joulua viettävät....

    • jou187

      Tohmajärvi 82600 mafia fuck off!!!

    • Mistäsekanapissii

      Käykäähän vilkaisemassa Värtsiä.

      Nyt alkaa jo vanhan liitonkin välit rakoilla ja aletaan huomata, että
      sieltä löytyy kuin löytyykin hieman sitä sensuuriksi kutsuttua tavaraa , mutta se näköjään huomataan vasta kunhan sattuu ensiksi itsensä kohdalle.

      Kuulemma ilmoitustolpaksi muuttunut koko ihanainen lehdykkäinen.

      Ei ole enää mukaansa tempaavia juttujakaan kukkistädeiltä ja sediltä, pahoittivat siitä niin mielensä nyt ja alkavat haukkua omaa puuta muiden jatkona.

      Eivätpä uskoneet ulkopuolisten varoittelua liiasta itseriittoisuudesta. Ja tässä sitten on tulos !

      Vanhaoilla paikkakuntalaisilla tahtoo olla tuota ylpeyden pahaa taipumusta jota
      huonoksi käyttäytymiseksikin ulkopuolisia kohtaan voidaan luonnehtia. Luontaantyöntävääkin se on nykypäivänä. Ei suotavaa, ei suotavaa...

      Katsotaan nyt, josko se usko auttaisi tässäkin asiassa...

    • Vuosi2017värtsissäalkoi

      Vuosi on vaihtunut ja Värtsin meno jatkuu kuin entisessä Esson baarissa.
      Kantapöydässä turisee hampaattomat ukon turilaat ja mukaan pääsee vain
      sisäsiittoiset sukulaiset tai muutoin armahdetut ulkopaikkakuntalaiset.
      Keskaria aloitellaan vedellä heti aamuyhreksän jälkeen. Jälki onkin sitten sen mukaista iltapäivälle ehdittyä, saatikka sitten ehtoolle asti , jos joku turilaista pysyy vielä pelissä jatkoajalla mukana.

      Jutut ei sinällään päätä huimaa eikä tempaise mukaansakkaan, vaikka eräs vanhempaan ikään ehtinyt rouvaspuolinen immeinen tempautuikin kuulemma jutun syövereihin niin että tupee heilahti ja hammaskalusto putoili kaffekuppiin. On tainnu mennä nuppiin tällä immeisen kuvatuksella.

      Avustajaksi lehteen on löydetty profeetta vierailta mailta lähinaapurin puolelta. Kuten ennen vanhaan opettajatkin värtsiläläisiä opettamaan tiulivat sieltä. No jälki on sitten taas sen mukaista, jääköön kertomatta, ei ole lainkuuliaisille ja uskossa eläville kansanosille tervettä kuultavaa eli pyhää sanaa.

      Meno jatkuu ja hotellit kellahtelee, no onhan sieltä jo kaikki muukin palveluun viittaava tahtonut hävitä jo ajat sitten. Taitaa olla jäljellä nuo suntiopalvelut ja kuoppaan laittopalvelut viimeisenä palveluna kyläläisille, jotka armon uskossa vielä elävät.
      Onnea vain valitsemallanne tiellä

    • Värtsinlaaksossakiehuu

      Nythän siellä vasta rähäkkä on pystyssä Värtsi-lehden palstoilla.

      Kirjoottelu alakaa mennä jo meleko virkeäks ja kovin eläväiseks melekkein kuolleeksi julistetussa lehessä. Elekeehän vielä, toreissaan on, mutta hengittellöö nyt aikamoiseen tahtiin. Iha kui kessumummon keuhkot iltahämärissä ilakessun aikoihin.

      Nyt vasta jutut tempasee mukaansa jos ei temmata turpiin ennen sitä. Eipäs hampaaton marttakaan sitä osannu joku aika sitten arvuutella tapahtuvaks.

      No kaik on näemmä alakanu pienestä ilimotuksest, jossa perivihollispitäjältä Kitteeltä tuloo paakarin myyntiauto myymää ylivanhat tuotteesa värtsiläläisille ummikoille.
      No pienestähän ne rähäkät on värtsilässä aina synnytetty. Pien riita kun piristää muuten tapahtumatonta kyläkuvaa kummasti. Piästellään pahoja ilimoja pihalle ja joha raikastuu ku vanhan immen pahan hajuinen hönkäily lemmen lurituksissaan.

      Mainoksena pitävät tuota reklaamia ja ei mitenkään sellainen hyveellisessä lehykässä tietenkään voi olla sallimuksen suosiota nauttimassa vaan manataan sinne alimpaan hiilikellariin moinen ilimoottelu.
      Papit ja puntarit esssiin..alakaa jo kiivaimmat suunnitella vastaiskuja moista ulukopaikkakuntalaista ilimiötä kohtaan. Tuppoovat ny liian lähelle kyllee. Vua puntareissa löytyy, joka talossa. Tuo pappiasiahan vain on nyt hieman henkitoreissaan jo, pitänöö lainata lähipitäjistä parempoo vastusta asiaan.
      Ulukopaikkakuntalainen majatalon pitäjäkkii ku on vasta juur ja juur saatu savustettua poikkee pitäjästä, niin ei ku uutta putkee ettei vierasvalloittajat majoitu pysyvästi värtsin laaksoon.
      Hieman tais jiähä jalakoihi se majatalon emannus tässä, ko otti ja suutahti jäläkeen jääneine kommentteineen moisesta kohtelusta.
      Ei pitänä kovin vierasvaraisuutena mielessään moista mainoskielteisyyttä viimeisestä palvelusta joka kylällä vielä sinnitteli. Eipä sinnittele ennee, siitä piti huolen tämä värtsiläläinen vierasvaraisuus.
      Eikä taia tarvita pelätä uutta mainosryntäystä värtsiin, ko tais olla viimeinen tämä majatalon tyhjennysmyynti vähheen aikoon.
      Katellaanhan tuas miten tämä tästä kehittyy.

    • asiaako

      olipa tyhjentävästi kirjotettu ex värtsilästä.piiri pieni pyörii ja lapset siinä hyörii

    • Maijatelleksiaatoksella

      Mielenkiintoiseksi menee Värtsin toiminta.
      Kokonaisvaltainen suunta puuttuu, ei vastuuta yhtenäisestä linjasta.

      Yhteen hengenvetoon sanotaan ettei politiikka ja uskonto kuulu lehden palstoille.
      Siitä holimatta ne muodotavat juttujen osalta ison osan. Emeritus pappi pitää huolen uskonannista ja se sallitaan, vaikka toisin on päätetty ? Haloo ?

      Palstoilla on vain pari paikallisen juttua, joita kommentoidaan nyt kuumeisesti peitettäessä muita kommentointeja ja juttujen vähyyttä.

      Selvästi hätä koko sisäsiittoisella toimittajakunnalla, johon ulkopuolista geenistöä ei saa tuoda piristämään meininkiä.

      Perustakaa kuule oma chattti keskinäiselle kehumiselle ja päivittäiselle omien tapahtumien kertomiselle tuttavillenne.
      Värtsi on muuttunut alle kymmenen ihmisen omaksi chatti-palstaksi.
      Se ei ole kylälehden tarkoitus ollut koskaan. ?

    • CBACBA

      Kirjoitappa kuule itse sinne, saadaan kunnollista ja fiksua, älykästä luettavaa ja kommentoitavaa. Keksi itsellesi uusi nimimerkki taas vaihteeksi.

    • Acrabadabra

      Onneksi täällä ei ole samankaltaista rajoitusta että vapaus saa kukkia ja kaikki kukat kukkia riippumatta ihonväristä ja paikkakuntalaisuudesta.
      Yritetty on kirjoittaa joskus sinnekin , mutta ei läpäise sensyyriä siellä. Sopii siis itse kokeilla samaa lääkettä vain !

      sinunkin kommenttisi osoittaa fiksua ja älykästä kannanottoa:
      "olipa tyhjentävästi kirjotettu ex värtsilästä.piiri pieni pyörii ja lapset siinä hyörii "

    • ZYZZYZ

      No saitteko tapettua sen?

      • Henkitoreissaan

        No tilannehan on, että jutut tempasee mukaansa jos ei temmata turpiin ennen sitä..
        henkitoreissaan on, otamma osua....poismenon johost..


    • Ärsyyntynyt

      Värtsi lehteen saa kirjoitella ainoastaan vanhoista ajoista, mielellään sota- ajoista, ei tästä päivästä. Kuvat saa olla luonnosta. Älä ota kantaa mihinkään, mistä tulisi kaksi näkökantaa. Älä ihmeessä arvostele negatiiviseen sävyyn mitään, ja varovainen ole myös positiivisen palautteen antamisessa, koska siitäkin voi joku loukkaantua.

      Ylläpidolle pitää ilmoittaa, kuka on oikeasti nimimerkin takana, ja todellakin sensuroi tekstisi näkymättömiin, jos ei asia tätä tahoa miellytä. Ulos heitettiin minutkin.

    • Voiturhuus

      Jutunjuurta Värtsiin....esim. Sääperin pilkkikisat. Kaikkien osallistuneiden nimet ja saaliit, sijoitukset. Paljon kuvia tapahtumasta, ei mitään hämäriä otoksia, tämän päivän huonoimmallakin kameralla saisi oiva kuvia, entäs haastattelut? Vaikka videoklipit? Mutta ei....liikaako töitä?

      Riistamiehet...niistäkin saisi jutun....viikon värtsilälöinen......kylätalonpäivä.....ideoita olisi vaikka miten, mutta ei.

    • VarjoVärtsiZorro

      Tätä juuri kaivataan Värtsissäkin. Vapautta sanoa mielipiteensä ja sanoa niin kuin asiat ovat ja makaavat eikä kaunistella oman mielensä mukaisiksi.

      Toden totta muutkin ovat huomanneet arvostelun vaikeuden. Lue kehityksen vaikeuden lehdessä.
      Ulos menee juttuineen yhtä joutuin kun entinen piika isännän huoneesta emännän tultua.

      Juttuja ei tehdä, koska ne eivät pöngitä millään lailla omia tarkoitusperiä, joita tuntuu piisaavan lehden toimituskunnan ydinjoukossa. Eli ei saa henkilökohtaista hyötyä tai lisää kunnioitusta kyläläisten silmissä.
      Muutamat ulkopuoliset yrittävät juttujaan väsätä = lähettää luontokuvia, siinä uskossa, että pääsee vielä hyviin väleihin toimituskunnan kanssa ja ura aukenisi paremmin jollakin konstilla. No tehkööt ne niin, ketkä tuota tarvitsevat.

      Varjo-Värtsi toimikoon täällä siihen saakka kun terve äly voittaa !

      Saa ilmaista mielipiteensä vapaasti ja sitä suositellaan.

      Tämän kaltaiset Värtsi-fanin tykkäämiset voi julkaista vaikka siellä omilla Värtsin palstoilla, käymme ne lukemassa sieltä ja tavoittavat lukijakuntansa myös täten.
      Värtsifani
      3.10.2016 16:57
      Ai niin, sinä oletkin se kesäinen "arvostelija". Ei taida täälläkään "puolueettomalla maaperällä" saada kannatusta kovin paljon. Voi surku.
      toimitus vastaa:
      Kiitokset palautteestanne, mutta ilman rakentavaa ajatusta emme voi siihen yhtyä millään tavoin. Luulopuheet ja kuvittelut on julkaistu jo ihan toisenlaisilla nimillä ja kirjoissa, joten siihen suuntaan vaan tepsuttele sinäkin. Onnea valitsemallanne tiellä, tämä tie nyt kuitenkin on väärä, täällä saa
      arvostella jos arvosteltavaa köytyy ja tekee sen rakentavasti..

    • kiinnostaaminuakin

      Ovatkohan koko toimituskunta päätoimittaja mukaan luettuna pakkolomilla ? Ei jutun juttua PIIIIIIIIIIIIItkään aikaan!!!!!!!!!

      • Silencenice

        Hiljanen on kylätie.
        Ja hiljasemmaks muuttuu, kun rajanylitys siirtyy Parikkalaan.

        Ei edes vakiovänkyttäjät jaksa enää sitä vanhaa toistensa kiittelyä, kun ei ole enää heidän iloksi muita kateellisina seuraamassa sulle, mulle kiitosantia, josta ei murustakaan tipauteta ulkopaikkakuntalaisille tai kylän ulkopuolisille.
        Viimeinenkin ulkopuolinen yrittäjä savustettiin takaisin sinn mistä lie tullukkii...ja nyt sitten ihmetellään taas palvelujen vähyyttä.
        Kukapa sinne tulisi mitään palveluja tyrkyttämään, jos vastapuolelta saa vaan kyräilyä ja palvelut haetaan sitten muualta, vaikka sanotaan että on hyvä käyttää kylän omia palveluja. Niin jos niitä olisi ?

        Kaikennäköistä joutavaa vouhotusta kyllä kommentoidaan ahkerasti, mutta esim. vakavammat asiat jäävät kokonaan kommentoimatta etenkin jos ajatus niistä ei ole heiltä itseltään lähtöisin alunperin. Oi aikoja , oi niitä tapoja.....tyyliin sitten päivitellään kuin sakkeukset puusta pudottuaan.

        Toivottavasti eivät kommentoi television uusintoja ....lehden artikkelit voi ennustaa koko vuodeksi...smat jutut joka ikinen vuosi ihmetellen kuin asia olisi uusi. Muistihoitajalle olisi työsarkaa ja kovasti.
        Montakohan kertaa tänä keväänä on kummasteltu milloin minkäkin lepakon jälkiä hangella.....stana...sama jauhanta joka herran talvi ja kevät.....

        Niin on mukaansa tempaavaa tuo hiljaisuus ja rauha, että mieli lepää kevätaurongon paistaessa.

        Nyt kannattaa miettiä, jos ei aiemmin tullut mieleen kuinka hyvä käyttäytyminen olisi suotavaa myös Värtsilän pitäjässä. Ja olla hieman vastaanottavaisempi muillekin tuulille.

        Oikein hyvää kevään jatkoa, seuraillaan jos saatte aktivoitua kyläläisiä rajanylistyksen säilymiseksi Niiralassa. Oishan siellä henkilöitä, joille se kuuluisi ihan ntyön puolesta, mutta taitaa olla ettei heille työ maistu, eu-konsultointirahat kyllä kelpaavat muutenkin.


    • NiceSilence

      Mitä nää täällä oikein keuhkoot? Unohda koko lehti niin ei pipo niin kiristä elämääsi.

      • SäkättäväSingeri

        No siinähän hyvä neuvo ....mut ei toteutuskelpoinen tällakaan kertaa.

        Mie kun oun ko synnytystuskissain, kun katon tuon sisäpiirilehdykkäisen toimia ja edesottamuksia niin kuin vanhat ihmiset sanoisivat .
        Epäasiallista sensurointia ja ylimielisyyttä viljellään kuin ennen aikaan pimeissä pirteissä russakantappokisojen väliajoilla.

        Hyvähän se on siellä puskista ammuskella tulokkaita ja ulukopaikkakuntalaisia.
        Hampaattomat sakkeukset sihisevät kirouksiaan kaikille joilla ei ole sidoksia vanhoihin kyläläisiin tai ellei siirtomaalainen omista sattumalta heidän talonsa alta tonttimaata, jolloin sähisevät vain itsekseen mokomaa vääryyttä.

        Paikkakuntalaiset vanhat patruunat lue vanhat hyväksikäyttäjät omivat vähätkin sopivat paikat omiksi hallintoalueikseen omistussuhteista riippumatta. Pystyttelevät aitojaan toisten telttasaunojen kiusaksi että älyäisivät lähteä pois heidän omimiltaan lammikoilta.

        Sitten on nämä tietämättömyyttään tietämättään esittelevät kumartelijat, jotka siunaavat oman kyläläisten tekoset ja kumartelevat niissä tormistuneita ikään näköön ja hampaattomuuteen katsomatta.
        Eu-virkakonsulteiksi päässeet nautiskelevat isiensä peräkammareissa joutenolostaan omia bisneksiään hoidellen hyvillä konsulttipalkkioilla ja pitävät vielä loput kyläläiset tiukasti eu-nuhteessa ja ojennuksessa etteivät älyäisi sumutusta ja huomaamista, että ne kyläyhteisön hyväksi annetut eu-rahat liukuvatkin huomaamattomasti konsulttitileille ja omiin taskuihin ja kyläläiset siunailevat vain eu:n saamattomuutta siinä uskossa että vika on siellä.
        Kyllä se vika löytyy siitä monia vuosia eri eu-projekteja vetävästä niljakkeesta jota konsultiksikin voi parhaissa tapauksissa kutsua. Oma etu siinä vain on, kuten näkyy tässä Niiralan hiljaisuudessakin niiltä tahoilta ei tule tikkua ristiin rahoista huolimatta.


      • Konsulttiparka

        Jokohan tämä shopping-village people-konsulttiparka on älynnynnä karistella tomut koppuloistaan ja lähteä vetreämmille markkinapaikoille myymään epäkelpoja ideoitaan kovalla rahalla ja hölmöthän ne maksaa jos viisaat sitä kysyy, eikös niin ?

        Mitenkähän nyt suun panee tuo shopping village-konsultti, kun tyrehtyy se viimeinenkin liikenne tuon suuren liikepaikan ohi kulkevalla tiepahasella.
        Parisataatuhatta rajanylittäjää vähemmän tänä vuonna kuin viime vuonna tähän aikaan.

        Tälle konsultin tekeleelle ei kyllä kunnian kukko laula. Yrittäköönpä hankkia uutta paikkaa ja tieto tulee korviimme, niin saa varmasti uuteen työhönsä suositukset oikein mustaa valkoisella hyvine esimerkkeineen kunnon turauksesta eli tästä:


        Onnea
        TERVETULOA TEKEMÄÄN HUOMISEN OSTOSKYLÄÄ!

        Mitä saadaan, kun joulupukin ja pakkasukon kohtaamispaikka ja 1,5 miljoonaa vuosittaista rajanylittäjää yhdistetään? Tietenkin kansainvälinen kaupan ja liikenteen keskittymä, jossa on rajattomat mahdollisuudet.

        Niirala Shopping Village nousee EU:n itäisimmän raja-aseman äärelle. Nyt haemme toimijoita ja sijoittajia, jotka haluavat hyödyntää alueen mahdollisuudet. Tule tekemään monipuolista koko perheen ostoskylää, nykyaikaista pysähdyspaikkaa ja logistiikan keskusta! Tällä alueella tila tai mahdollisuudet eivät lopu kesken. vain asiakkaat loppuvat tai niitä ei ole ollut ollenkaan.
        Tervetuloa
        Niirala – portti itään ja länteen -hankkeen projektipäällikkö
        muistatteko kuka, pistäkää mieleenne tulevaisuuden kohteita ajatellen


      • Anonyymi
        Konsulttiparka kirjoitti:

        Jokohan tämä shopping-village people-konsulttiparka on älynnynnä karistella tomut koppuloistaan ja lähteä vetreämmille markkinapaikoille myymään epäkelpoja ideoitaan kovalla rahalla ja hölmöthän ne maksaa jos viisaat sitä kysyy, eikös niin ?

        Mitenkähän nyt suun panee tuo shopping village-konsultti, kun tyrehtyy se viimeinenkin liikenne tuon suuren liikepaikan ohi kulkevalla tiepahasella.
        Parisataatuhatta rajanylittäjää vähemmän tänä vuonna kuin viime vuonna tähän aikaan.

        Tälle konsultin tekeleelle ei kyllä kunnian kukko laula. Yrittäköönpä hankkia uutta paikkaa ja tieto tulee korviimme, niin saa varmasti uuteen työhönsä suositukset oikein mustaa valkoisella hyvine esimerkkeineen kunnon turauksesta eli tästä:


        Onnea
        TERVETULOA TEKEMÄÄN HUOMISEN OSTOSKYLÄÄ!

        Mitä saadaan, kun joulupukin ja pakkasukon kohtaamispaikka ja 1,5 miljoonaa vuosittaista rajanylittäjää yhdistetään? Tietenkin kansainvälinen kaupan ja liikenteen keskittymä, jossa on rajattomat mahdollisuudet.

        Niirala Shopping Village nousee EU:n itäisimmän raja-aseman äärelle. Nyt haemme toimijoita ja sijoittajia, jotka haluavat hyödyntää alueen mahdollisuudet. Tule tekemään monipuolista koko perheen ostoskylää, nykyaikaista pysähdyspaikkaa ja logistiikan keskusta! Tällä alueella tila tai mahdollisuudet eivät lopu kesken. vain asiakkaat loppuvat tai niitä ei ole ollut ollenkaan.
        Tervetuloa
        Niirala – portti itään ja länteen -hankkeen projektipäällikkö
        muistatteko kuka, pistäkää mieleenne tulevaisuuden kohteita ajatellen

        Jotain on tässä kunnan ja ketin tekemässä Niiralan kehittämisessä
        ja markkinoinnissa pielessä.

        Kunta on jo tehnyt satojentuhansien eurojen infrainvestoinnit. Tiestöt ja tontit valmiina. Mutta uusia kaupallisia yrityksiä ei kuitenkaan ole Niiralan saatu. Miksi?


    • lennice

      tosi hyvä kirjoitus silenceniseltä.mistä näille konsulteille palkkaa maksetaan.nyhjää tyhjästä koko touhu.sama kun yritystie.no joutavilla jotain ja mikäpä se on kunnan rahoja humputella kun iso palkka juoksee.nostetaan vaikka kiinteistö ja tuloveroa jos alkaa kirstun pohja paistamaan

    • saunamajurina

      vihjataanko kukkolammen telttasaunaan???

    • JoOnAikoihinEletty

      Täällä on taidettu unohtaa kaikki yleiset netin käyttäytymistavat!?
      ja näytetetään sallittavanmauttomuuden rajat ylittävä jopa törkeä ihmisten herjaus!

      • Voiaikojavoitapoja

        Nimenomaan, ennekuin sinä alat puskista ampumaan herjaussyytöksillä, niin kerroppa ensin missä tässä on ketään ihmistä nimeltä herjattu ?
        Jos sitä et pysty kertomaan, niin olet melkolailla itse heikoilla jäillä käytöksesi ja lain kirjaimenkin mukaan syyterajat paukkuvat kohdistetulla todistamattomalla herjaussyytteellä.

        Katseleppa ensin sinne omaan peiliisi !


    • Onelettyon

      Samaa mieltä edellisen kanssa. Tämä vakikirjoittaja tuo aina esille, että muualta tulleita ei hyväksytä. En silti usko, että kirjoittaja kuuluu näihin muukalaisiin, vaan on ihan syntyperäinen, ikänsä Värtsilän taajamassa asunut henkilö: Näin oletan siksi, että tuntuu tietävän KAIKKI asiat paikkakunnalta,

      • MadameXX

        Minun mielestä taas näyttää olevan sukkahousuja käyttävä hieman elämää nähnyt henkilö, jolla kasvaa muutamia haivenia leukapielissä. Muuta en oikeastaan kristallipallostani näje. En tiiä mistä lienee ....sieltäkö vai muualta.

        Teit mielenkiintoiseksi arvailun millaisia ihmisiä näiden juttujen takana on ?
        Ketä kiinnostaa mikäkin, toiset vaan ovat hiton uteliaita kaikkiin asioihin ja taustoihin, niin että itse sanoma jääkin sitten lukematta tai ehkäpä paremminkin ymmärtämättä , oikeampi termi näissä olosuhteissa.

        Ootellaan mielenkiinnolla siirtyykö jengi tänne sieltä kuolemanlaaksosta miltä tuo pitäjä tuntuu kuulostavan näin päällisin puolin kuulemalla.
        Selkäpiitä puistattaa mokoma kyttääminen ja tiedustelutoiminta.


    • ZYZZYZ

      Minkäväriset sukkahousut ? Ja näyttää löytyneen Niiralastakin törkyinen piha. Sehän on uutinen! Vai onko!

    • Käyttökieltokeneltä

      Yhä mielenkiintoisemmaksi menee, onko Värtsilän kesäteatteriakennus käyttökiellossa vai ei ?
      Värtsi lehden sivuilla on Veijo Tikka todennut:
      Rakennuksessa jossa kesäteatterimme on toiminut vuodesta 1998 lähtien on nyt todettu rakennevaurioita ja se on asetettu käyttökieltoon.

      Herää kysymys kuka sen on oikein käyttökieltoon laittanut ? Kunnallinen viranomainen ei varmaan sitä ole tehnyt ?
      Miksi järjestetään muita tilaisuuksia käyttökiellossa olevassa tilassa ?
      Kuka vastaa jos jotain sattuu.

      Onko tämä nyt jonkun epävirallisen tahon tekemä valheellinen päätös ?
      Miksi. Asiasta vielä kysytty Värtsin palstoilla miksi järjestetään käyttökieltotilassa tapahtumia ?
      Vastausta ei ole tullut ?

      Onko kaikki ihan valhetta ? Ja miksi vaarantaa muiden turvallisuutta jos oikeasti rakennus on mätä muutenkin kuin jonkun Tikan mielstä?

    • vikavika

      Kyllähän se omistaja vastaa eli panee kieltoon jos vikoja löytyy.

    • ZYZZYZ

      Kyllä kyläläiset tietää, mikä on syy "käyttökieltoon". Ei rakennuksessa vikkoo oo ! Kyllä taitaa olla tiijossa kyselijälläki.

      • Kertomatontotuusonvalhe

        Kyselijällä ei ole ollut tiedossa muuta kuin mitä on kerrottu hyvin ylimalkaisesti ja kertomatta lopullisia syitä siitä miksi muut tapahtumat toteutuvat, mutta kesäteatteri on sitten jo turvallisuuden vuoksi asia jota ei voi toteuttaa. Asialla on hyvin uskovaisia ihmisiä, joiden luulisi pysyvän totuudessa. Kertomatonkin on valehtelua.
        Päätimmekin, ettei koko tutavapiiri osallistu millään tavoin Värtsiläpäiville, jos tiedotus on tällaista ja ei kerrota oikeita syitä asioille.

        Puolituotuudet ovat meidän nykyhallituksen tyyliä ja keskustalaisuutta.


    • Kävinkahtomassa

      Miepä olen nähnyt, että siellä on remonttiporukka töissä.

      • Hyvieäkelejäpitelöö

        Voiskos sama remonttiporukka käydä sytyttämässä ne valot sinne hautausmaalle ihan näin vaikka kesäaokana. Talvellahan sinne ei pääse kun ei ole aurattu. Mutta talaveks pitäis saada valot sinne. En kyllä ymmärrä kuka niitä siellä tarvitsee keskellä hankien niin kuin snaotaan.

        Mutta kovasti on muistisairas pappi pahoittanut mielensä, kun hänen valonsa ei pala siellä kun on ohi ajeskellut. Nimenomaan ohi ajellut.

        No asia hyvä jos siellä on kaikki korjattu, mutta kesäteatterihan ei voi esiintyä siitä huolimatta tetenkään, koska eivät voineet muualla harjoitella. Tilaahan ei värtsilässä ole muualla kuin navetan vintillä ja se jos ei käy niin sitten se ei vaan käy. No muuta ohjelmaa= karkkikauppiaita toriteltoissa vaikutti olevan ihan klo 12-14 värtsilä päivillä. eipä sen takia kannata juuri koipiaan nostaa ylös.
        Saattaisi vaikka yhen äkin tulla viihdepläjäys ja viihtyä.

        No kaikkea hyvää ja kaikkien jumalten siunausta värtsilän entisille asukkaille, nykyisille ei niinkään. Miksi ette ole tajunneet lähteä? Ai niin, teijän perintömaathan sitoo ja ovat kulttuuria.


    • Javälilläsattaa

      Siulla on viärää tietoo. Kyllä se hautausmaan "ohi" menevä tie aurattaan. Siitä huolimati, elä tule Värtsilä-päiville, kun ethän kestä nähä jos siellä immeisillä on mukavvoo. Vielä en oo suanu seleväsk, miks oot niin helevetin katkera. Millos oot viimeks suanu?

    • gaspodin

      Olen kirjoittajan kanssa täysin samaa mieltä ja tiedän että tämäkin kirjoitukseni on kohta mappi öössä. Valtaosa kylän asukkaista ei edes tiedä mikä on Värtsi saatikka todella että kirjoittaisi siihen jotain.En olisi ikinä uskonut minkälainen porukka nykyään asuttaa entistä kotikylääni.Tämä oli järkytys ,ei voi muuta sanoa.

    • TurhakeSuomi100vuonna

      Nyt ovat alkaneet heräillä jo Värtsin ydinjoukotkin siihen, että vain muutama sama kasvo kirjoittelee jonnin joutavia ja sen jälkeen kommentoi vielä itse ne joutavuudet.

      Eäät jo pelkäävät koko aviisin sulkeutuvan jos tekijäkunnassa ei tapahdu muutosta ja ihmettä. Aivan kuin tätä ei olisi moneen kertaan toitotettu ulkopuolelta, että lehden tarina päättyy sisäsiittoisella otteella toimitettuna sallien "oman väen" käyttäytyä kuin siat pellossa samojen asioiden suhteen. Trollilehti kirjoittajiensa puoleta.

      Hampaatonta toimintaa lehden linjauksessa nykyvetäjillä. Siksi lukijat loppuvat ja uusia ei tule kun maine lehdestä on jo kiirinyt edellä laajoille piireille.

      Voisi sanoa vanhanaikaisesti " kuttiparraaks" kun ette uskoneet kritiikkiä ajoissa !

      Don' t worry, be happy..... suomi on täynnä parempia ja avoimempia kyläjulkaisuja näin satavuotis juhlavuonnakin ja ihan mielenrauhan vuoksi tutustukaa niihin.

      Ensialkuun jo linjaukset puuttuivat ja sanotaanpa kerran vielä, että kyläjulkaisuun EIVÄT KUULU seuraavat aiheet
      POLITIIKKA, olkoonpa vaikka KYLÄPOLITIIKKAA,
      USKONTO kaikissa muodoissaan sekä
      SOTA / ISÄNMAALLINEN PATRIONISMI missään muodossa,
      SULKEUTUNEIDEN PIIRIEN SISÄPIIRIJUTUT.
      NURKKAKUNTAISUUS missään muodossa...

      Näille kaikille on omat areenansa ja julkaisunsa missä niitä voi vapaasti käsitellä ja lukijakuntakin on niistä siellä kiinnostuneempi.

      Ja näitähän sitten on juuri riittänyt koko tuutin täydeltä ja peliä EI VIHELLETÄ missään vaiheessa kunnolla poikki ???? Sitten ihmetellään mikä tuli ?

      Kyläjulkaisussa tulisi olla kaikkia palvelevia kyläjuttuja ja ilmoituksia, oman kylän historiaa ja tulevaisuuden näkymiä, ei muiden paikkakuntien historian kirjoituksia ylettömyyksiin.

      • tittelitii

        Oletko varma, että lääkitys on kohdallaan? Muuten, eihän sinun ole pakko Värtsiä lukea, jos noin kovasti hermoon ottaa. Ihan tolkun kirjoituksia siellä on.


    • Setäjatäti

      TurhakeSuomi100:lle, kuuleppa kun minä olen sitä mieltä, että normaalisti lehdissä saa kirjoittaa politiikasta, uskonnosta, isänmaallisuudesta, sodasta ja rauhasta ja vaikka mistä. Ainoa mistä olen kanssasi samaa mieltä on , että nuo sisäpiirijutut kuuluisivat johonkin muualla, vaikka sitten sinne facebookiin. Sulla taitaa vaan olla itsellä nyt liian vähän muita virikkeitä. Kyllä Värtsiä luetaan.

      • Turhakkeidenturhake

        Aivan normaalissa lehdessä kuten Karjalaisessa julkaistaan politiikasta, uskonnosta, isänmaallisuudesta, sodasta ja rauhasta ja vaikka mistä , mutta tässä onkin kyse pitäjän kylälehdestä herranen aika Steäjatäti.
        Etkö ymmärrä että on vissi ero tässä asiassa lehdellä ja lehdellä. Metsästäjä-lehteenkään ei varsin kuulu oikein nuo edellä mainitut asiat juttuaiheiksi.
        Ja kuten tuolla mainittiinkin noille muille löytyy omat tarkoitusperäisemmät fooruminsa muualta.
        Pidetään kylälehti pitäjän äänitorvena ja antaa muiden kirjoitella normaali uutisointi kuten maksullisten aviisien tuleekin tehdä.

        Niin turhaa....


    • Setäjatäti2

      Nii. Onks pitäjällä nyt sitten tapahtunu jottain? Äänitorvi vois tietysti kertoa.. Siellä Värtsilän pää-äänenkannattajassa tänään (vaiko eilen) joku kirjoitti, että päätoimittaja on laiska. Niin se onkin, ei ikänään ole tullut yhtään juttua kai?

    • Eiootottakaan

      Hyvä Värtsi ja mielenkiintoiset tarinanne ovat niin mukaansa tempaavia !
      Sanan säilä on monen vakiokirjoittajan hallussa ja käytössä.

      Kilpailette viihdyttävimmän lehden palkinnosta taas kerran.

    • markku.lievonen

      Niin, mikä lie ollut noiden poistojen syy. Luin ne sattumalta ja ei mitään erityistä,joka johtaisi poistamiseen.

      Onko Värtsilässä päin vakavakin kiehunta / taistelu aiheen ympärillä?

    • Hahaheheh

      Tarvitaanko edes koko sisäsiittoisen pikkukylän lehteä..ei...enkä edes ole kun kerran vilkassut ja just joo...en tarvitse moista edes ulkopaskahuusissa. Värtsilä on pohjois-karjalan persereikä.

    • Päättyytarinammetää

      Lehdessä ei tarvita enää sensuuriakaan, kun ei ole mitään uusia juttuja tai ulkopuolisisa kirjoittelijoitakaan. Tavoite on täyttynyt, piiri pieni pyörii ja kehuu toisiaan paremman puutteessa. Ulkopuolisia ei juuri kiinnosta tai näy palstoilla enää.

      Kehitys kulkee yleisesti ottaen kaikessa näin Tohmajärvellä ja Värtsilän kylällä. Hiljenee ja hiljenee, auringonnousu on suurin tapahtuma koko kesänä. Apatiaa , apatiaa, ei toimintaa.

    • Kysyväeitieltäeksy

      No mikä on tilanne nyt?

    • Lähdetietoja

      Näyttää olevan täysrähinä pystyssä, kun lehden vakiosakin kirjoittamasta jutusta oli "unohtunut" mainita ettei ole omaa tuotosta koko kasaan kyhätty kirjoitus, lähdetiedot jäivät mainitsematta ja joku huomasi lainatun tekstin ja kertoi että on hyvän tavan mukaista kertoa jutun lähdekin, jos ei ole oma tekeleensä.

      Päätelmänä voidaan sanoa, että lehti vaatii ulkopuolisilta aina ja ehdottomasti lähdetiedot mainittavan pilkulleen ja jos joku omasta piiristä nyt ei toteutakkaan hyvvöö journalistista tappoo niin siitä huomauttavat saavat todellisen haisevan "paskaryöpyn" silmilleen kun tulivat vaatineeksi tasapuolisuutta ja hyvää julkaisuetiikkaa myös Värtsiltä. Tässä olisi päätoimittajan vastuun paikka.

      Piiri pieni pyörii siis edelleen, ja en kyllä heidän sanoin kehuisi tällä jutulla, että edes jotain tapahtuu Värtsin palstoilla, jos taso on heidän puoleltaan todella ala-arvoista käytöstä lukijoitaan kohtaan.
      Tätäkö mieltä Värtsin palstalaiset ovat ihan oikasti ?

      Pohjois-Koreassakin on julkaisuvapaus enemmän kunniassaan kuin meidän itärajalla....

    • Pääkmanni

      Tuota, tuota. Eipä ole täysrähinää, eikä sensuuria. Tuolla palstalla julkaistaan kaikki ilman moderointia..
      Nimimerkki voi kikessa rauhassa piehtaroida omien pirujensa kanssa. Isäkö ne aiheutti?
      Sääliväinen osanottoni kovia kokeneelle tuskissaaan pyörivälle.

    • Pölkmannencountryltäkö

      Vai oikein Värtsin suurlähettiläs piäjekke suvaitsee laskeutua kommentoimaan täysasiallista kommenttia epäasialliseen tyyliin.
      Näinhän se pitääkin mennä. Varmmaan ?
      No ei totta hitossa,
      vaikka korven tureikossa asutaan ja eletään niin voisi olla jottain käytöstappoo opeteltuna jos ottaa essiin tuloja ulkomaailman suuntaan.

      Vanhat saranat narisevat pahiten, niin kuin tiedetään....

    • Pettynytpetetty

      No nytpä onki niin, jotta ovat siityneet fasepuukkiin. Siihen loppu "lehti".

    • Uskotoivofacebook

      Toivottavasti mennee ne ikuiset saarnatkin ja virrenveisuut samaan syssyyn sinne eikä jää kenenkään kiusoiksi enää. Katselkoot ja kuunnelkoot sieltä messunsa.
      Vai älysivätkö olla ottamatta ryhmään uskonedustajat, yliintoiset isänmaan puolustajat ns. reservin patriootit. Silloinhan se rauha laskeutuisikin vasta maan päälle niin kuin muuallekin.

      Onnea ja menestystä Värtsille, ei tule ikävä.

    • Lukija9999

      Kyllä ikävä tullee. Toivottavasti ei lopu lehti.

    • Kuihtuueiranrannankukka

      Voipi lehden taso nousta, kun pitkäaikainen lehden sensori poistuu oman ilmoituksensa mukaan lehden toimitusjoukoista.
      Toivottavasti ei edes aikaisempi henki jää leijumaan lehden ylle.
      Jospa sananvapaus koittaisi muillekin sen kautta.
      Jos ei, niin lehden alasajo jatkuu samaa tahtia kuin ennen.

      Joutaa pois tässä muodossaan, ei kiinnosta muutaman eläkeläisen ahdasmieliset ja hyvin patriooottiset sisäpiirijutut joihin ulkopuolelta ei ole mitään asiaa. Muutenkin mennyt sananjulistukseksi , sama kuin lukisi SANA-lehteä, jos ei pahempaakin. Siinä edes ei tyrmätä muiden ajatuksia.

      • "Muutenkin mennyt sananjulistukseksi , sama kuin lukisi SANA-lehteä, jos ei pahempaakin."

        Asian viereen. En tunne Värtsilän lehden sisältöä ja historiaa, mutta viittasit SANA- lehteen. Todellisuus maassamme on, miten Luterilaisuus on kautta historian vaikkuttaut jumalattoman ihmisen / suomen kansalaisen arkeen halitsevasti. Kirkon toimintatapa on hallita ihmistä / saattaa ihminen alaisekseen. Tämä heijastuu kaikkialla missä "kirkonmiehet" ovat toiminnassa. Tosin tämä valta on murenemassa ihmisen tiedon / ymmärryksen laajentuessa. Ihminen reagoinee tänä päivänä, jopa voimakkaaammin kirkon valtaan ja sen esiintymiseen. Etääntyy siitä.

        Mutta, kolikolla on myös toinenkin puoli. Todellisuus on. Jos aivan ohimennen /sivuat asiaa sanomalla Raamattu tai Jeesus tai JUMALA, niin taas ihminen reagoi voiakkaasti,- vaikka toisen hallinnasta ei vähääkään olisi kysymys.

        Ihminen joka sanoo uskovansa Jeesukseen ja yleensä kaikkivaltiaan JUMALAN aivoituksiin, niin tulisi huomioida jumalattomat ihmiset,- ettei kohdista heihin sitä, mitä heiltä ei voi odottaa. Niin, ihan rauhassa elämisen tähden ja sen vaallimisen.


    • Outokommentti

      NO ei taida olla kaikki matot aivan suorassa tuossakaan kamarissa.
      Kannattaisi osata ainakin lukea jos jotain kommentoi.

    • Happiloppuujapier

      Nyt taisi happi loppua lehdeltä.
      Jäi ajelehtimaan ahtojäihin.

      Viimeinen tiedottajakin meni hiljaiseksi, ei pihaustakaan kokousten päätöksistä,
      vai keränneekö rohkeutta sanoa ääneen tosiasiat ja todeta tilanne josta on varoiteltu jo pitkin vuosia. Köysi jää vetävän käteen.

    • Lehtiluukkueikäykohta

      Kun ulkopuoliset kirjoittelijat ja kommentoijat loppuivat lehestä, niin nyt alkoivat keskenään tappelemaan ja moitiskelemaan toisiaan. Siitä se elämä vasta nyt alako tuossa uutispläjäyksessä.

      Siinä se totuus tuli siihenkin etteivät tarvitse tuon kylän eläjät ulkopuolista mahottoman menon aikaansaamiseksi. Turhaa kääntivät muihe syyks omat vehkeilynsä aikanaan. Peilille ois tarvetta.

      Hankalaksi homman nykytilassa kuitenkin tekee se, että jonninlaista hienovaraisuutta joutuu väellä pitämään , kun ei tiedä milloin äityy moitittu vastapuoli nyt käveleksimään kylällä vastaan, kun ulkopuolisista tuota vaaraa ei ollunna ollenkaan. Sai mätkiä männen tullen vaaratta.

      Vierasta sikaa kun oli paljon helpompi potkasta ohi kulkiissaan. Ei tuu jäläkipuheita niin heleposti.

      • uunovilletauno

        onhan kyllä ihme että noin oienen kylän voi repiä kahtia, ainakin mielipiteet.


    • Anonyymi

      Hiillos hiipuu kohti kesän nuotioiltoja mennessä.
      Hiljenee kyläraitti.

      Vieläkö nousee idän kylähenki ja pelastaa rappiotilaisen kituvan hiilloksen taas
      toimittamaan tehtäväänsä ansiokkaana informaation lähteenä oikeissa kyläasioissa
      ja palvelemaan normaalia lukijakuntaa aidolla journalismin tuotoksellaan.

    • Anonyymi

      Äläpä Anonyymi höpötä. Vilkaisin lehteä, siellä on nytkin ihan tuoretta tietoa seudun asioista. Lehti on paikallaan ja tarpeellinen kanava, vaikka välillä on vähän hiljaisempaa. Muutkin pikkukylien raitit lie hiljaisia.

    • Anonyymi

      Ei tuo höpötystä liene anonyymiltä, jos haikailee tarpeellisuuden täyttämisen perään ja lukijakunnan palvelemista lehdeltä. Vai mitä ? Laadun kohotustahan tässä on toiveena eikä höpöttely selvästikkään. Voisi jättää holhoamatta ja yleistämättä asioita , jos asia on noin huonolla tolalla ymmärryksen suhteen.

    • Anonyymi

      Taso on kyllä todella huonontunut, se on totta. .. Päätoimittaja ja lehteä ylläpitävän yhdistyksen väki saisi ottaa asian hoitaakseen. Hävettää värtsiläisten puolesta se, että päästivät näin käymään.

    • Anonyymi

      Harmillista , harmillista.

    • Anonyymi

      Luin tätä palstaa kiinnostuneena. Katsoin myös Värtsin viimeiset. Sanonko mä, että "en kommentoi". Viimeaikaiset päivitykset mieluummin naamakirjaan. Uutta asiaa kehiin.

    Ketjusta on poistettu 7 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      39
      1641
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1341
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      9
      1299
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1295
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1287
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      4
      1263
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1244
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1220
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1180
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1156
    Aihe