Yle sortaa suomenkielisiä

Ylen.älyttömyys

Ylen suomenkielisiin sivuihin ei voi kirjoittaa enää kommentteja MUTTA

Ylen svenska-sivut ovat todellinen ankkalammikko, johon lukija ei saa kirjoittaa mitään ruotsalaisuutta tai suomenruotsalaisia arvostelevaa tekstiä. Kaikki kirjoitukset luetaan ja julkaistaan vasta sitten kun nämä kriteerit täyttyvät. Suomeksi sentään saa kirjoittaa.
Mutta uutiset ovat suoraan Ruotsista. Asiantuntijat ovat ruotsalaisia ja poliitikkojen mielipiteitä kysytään suoraan Ruotsista. Suomen politiikoista tuskin kukaan RKP:en ja Kokoomuksen jäseniä lukuunottamatta pääsee ilmaisemaan mielipiteitään. Muiden puolueiden edustajat eivät esiinny kirjoituksissa muuten kuin arvotelun kohteena.
Kirjoitukset ovat muutenkin kuin toisesta ulottuvuudesta. Melkein kaikki suomalaisuus on pannassa. Ainakin mitä tulee muuhun kuin rannikon suomalaisuuteen.
Tämä maailmankatsomus edesauttaa suomenruotsalaisten todellista aivopesua Ruotsin vallan alaisuuteen, koska svenska-sivut pitävät Suomea osana Ruotsia. Nämä sivut alkavat olla kuin jonkin uskonnon tai aatteen, jotka kieltävät todellisen maailman ja käpertyvät vaalimaan jotain jota ei ole olemassa kuin omassa mielikuvissa. En yhtään ihmettele jos täälläkin on niin järjettömiä kirjoituksia kuten välillä on tai miksi RKP:n edustajat puhuvat niin pehmoisia kuin välillä puhuvat. Heillä ei ole muuta totuutta kuin se, mitä he saarnaavat.

17

105

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • To-tuus

      YLE on suomenruotsalaisten hallinnassa.

      • puhdistukset_aloitettava

        Puhdistukset on aloitettava heti maanantaina!!!!!!!


      • huusiannaa

        YLE ruotsalainen TV-yhtiö joka tehtävä suoltaa suomenkielistä propagandaa. Suomenkielinen ohjelmatarjonta on olemassa YLEssä vain siksi että propaganda pitää olla kohteen kielellä.

        . YLEn tehtävä on vähätellä suomalaista identiteettiä ja kehua ruotsin kieltä. Muistakaa vain "Suomi on ruotsalainen" propagandaohjelma, kokonaista 10 jaksoa suomalaisten vähättelyä.


      • huusiannaa

        Ruotsin kieli ei kuulu suomalaisten identiteettiin koska se nimenomaan erottaa meidät suomenruotsalaisista.

        Ilman ruotsin kieltä meitä ei erottaisi toisistaan, mutta nimenomaan ruotsi on se joka erottaa meidät toisistaan.


    • hbdfbd

      Aikaisemmin svenskayle julkaisi suomenkielisiä kommentteja aiheisiin, joihin ei voinut kommentoida suomeksi, mutta nyt on sekin lopussa. Marit Björkenstein, rkp-läinen ylejohtaja, alkoi kostaa suomenkielisille.
      Suomeksi ei enää voi kommentoida kuin jotain perunasatoa, muuttolaatikoiden täyttämistä tai punkkien esiintymistä.

      • Wahvaa_ruotsalaisuutta

        Ylessä täytyy vannoa uskollisuutta Wahvalle Ruotsalaisuudelle joka ikinen päivä

        .


    • köpenhagen

      Eikä edes minun Tanskan kielisiä tekstejä julkaista, kun nämä eivät ymmärrä toisia pohjoismaalaisia kieli asetuksia. Sama on iltasanomissa ja muutamassa muussa, ei saa julkaista kun näköjään suomen kieli ei tanskalaiselle väänny ihan täydellisesti. Banni pamahtaa niin suomalaiselle kuin muille skandinaavisille ihmisille, näköjään kielestä riippumatta. Dere er altid velkommen prate køpenhagen finske folk.

    • hyväfemma

      Mutta toisaalta, ehkäpä hyvä juuri näin. Tämä tulee mieleen, kun lukee näitä Suomi24:n loppuunmietittyjä ja rakentavia keskusteluja, niin suomenruotsalaisista kuin maahanmuuttajistakin.

    • Bror-Erik1974avec

      Ehkäpä aloittajan koko ongelma juohtuu kielitaidon puutteesta. Talar du svenska
      eller engelska?

      • Naurettavuuksia

        Onko sinun nimesi Möttönen, kun pitää hurri-avecina itseään esitellä? Ei se ole hienoa olla jonkun hurrin seuralainen, etenkin kun hän on jättänyt sinut kuin nallin kalliolle jo päälle neljäkymmentä vuotta sitten.


      • Äkämystys
        Naurettavuuksia kirjoitti:

        Onko sinun nimesi Möttönen, kun pitää hurri-avecina itseään esitellä? Ei se ole hienoa olla jonkun hurrin seuralainen, etenkin kun hän on jättänyt sinut kuin nallin kalliolle jo päälle neljäkymmentä vuotta sitten.

        Pakko todeta, että hiukan olen kateellinen niille, jotka Ruotsia osaavat. Siltikään en kyllä ymmärrä sitä rahamäärää jota lykkäämme tähän kaksikielisyyteemme. Se maksaa miljardeja vuosittain, ja enkä kyllä ymmärrä, miksi ihmeessä, kun rahasta kerran on pulaa.


      • suamalaane
        Äkämystys kirjoitti:

        Pakko todeta, että hiukan olen kateellinen niille, jotka Ruotsia osaavat. Siltikään en kyllä ymmärrä sitä rahamäärää jota lykkäämme tähän kaksikielisyyteemme. Se maksaa miljardeja vuosittain, ja enkä kyllä ymmärrä, miksi ihmeessä, kun rahasta kerran on pulaa.

        Opettele kieli, älä kadehdi. Kaksikielisyys ei maksa miljardeja, se on täyttä potaskaa, itseasiassa siitä on hyötyä maalle, että osaamme kahta pohjolan kieltä.
        Lopeta näiden huusiannien ym. törkypropagandan uskominen, ja käytä omia aivojas.


      • Pakkoruotsitusta

        Miksi suomalaisen täytyy pakolla opetella naapurimaan kieli, vaikka englannilla pärjää nykyään hyvin pitkälle niin Suomessa kuin Ruotsissakin?
        Onko väärin vaatia oman maan valtiolliselta televisiolta omaa äidinkielistä ohjelmaa, kun pieni vähemmistö saa katsella ja kuunnella omalla äidinkielellään omaa kanavaansa aivan rauhassa? Etenkin kun sen vähemmistön kanavalla ei suomenkielistä ohjelmaa ole ollenkaan.
        Mitä ihmettä sitten suomenkielisillä kanavilla tulee ruotsia joka tuutista? Kyllä minä monikulttuurisuuden ymmärtäisin, jos sieltä tulisi muiden maiden ohjelmia kuin yksinomaan pohjoismaista ja etenkin Ruotsista, joissa kulttuuri on hyvin samanlaista kuin Suomessa.


    • kaskummaaa

      Ylen suomenkielisen nettisivuston johtaja on - ruotsinkielinen rkp-läinen!

      • 8_myyttiä_työstä

        "8 myyttiä työstä" alkoi aivan kohtuullisesti kunnes loppua kohti tuli selvästi wahva ruotsalaisuus käskytystä että mamutuksen kaikkia hyviä puolia pitää esittää viimeiset jaksot täysin vailla kritiikkiä


    • hehehhehehshshhs

      SDP sortaa suomalaisia kaikessa ja nuolee rkp:n anaalia kuten letku-paavo lipposen tyhmä akka.

    • Ylen.anto

      Ylen linjassa ei ole enää mitään suomalaista. Aivopestyt rantaruotsalaiset on valloittaneet koko Ylen Helsingin toimipaikan. Tampereen toimipaikka on ajettu alas, sillä se oli kallellaan työväestön suuntaan, kuten koko Tamperekin.
      Sitä ruotsitusintoiset Kokoomuslaiset eivät suvainneet, vaan pienensivät Tampereen toimituksen minimiin. Sitten heille annettiin koko Sisä-Suomen uutisoinnit, että voitaisiin sensuroida ruotsalaisuudelle haitalliset uutiset.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      66
      4562
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2239
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1764
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1498
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1136
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe