Tuomas Murasen rikos

votelo

Haluaisin nähdä tämän elokuvan, kun näin sen vain osittain televisiosta vuonna 1994, jolloin olin 8-vuotias. Muistan sellaisen kohtauksen, että Tuomas oli sanonut polttaneensa rahat, ja että jos rahoja vaativa henkilö ei saa niitä ennen kuin hän laskee viiteen, hän ampuu Tuomaksen, ja hän ehti jo laskea neljään, mutta olikohan niin, että paikalle tuli joku toinen henkilö, ja hän ei siksi ehtinyt laskea viiteen ja ampua. Voisikohan elokuvan saada mistään?

7

249

Vastaukset

 • Oliko tässä pääosassa Olavi Ahonen? Ja mm. Annaleena Härkönen, Oskari Katajisto... muita en muista.

  En ole ihan varma, onko samasta filmistä kyse. Päähenkilö oli pankissa töissä ja sai tilaisuuten ottaa isot rahat omaan taskuunsa, kun pankkiin tehtiin ryöstö. Jotenkin sillä lailla. Mies oli naimisissa ja alkoi rahat saatuaan elää kaksoiselämää. En muista, miten siinä lopulta kävi. Taisi olla pelkästään televisiolle tehty elokuva, en ole nähnyt siitä DVD:täkään. Oli mielestäni hyvin tehty juttu, mutta en ole tosiaan sitä nähnyt sen koommin.

  • Pääosassa oli tosiaan Olavi Ahonen. Härkönen ja Katajisto olivat myös siinä.


 • Minä olen talenntanut ko sarjan. Muistaakseni oli kolme jaksoa. Video on tallella ja pystyn tekemään dvdksi, mutta siihen voi mennä aikaa, kun olen varastoinut VHS-kasetit autotallin perälle ja laatikoiden päällä ei lue, että "Tässä laatikossa kotimasta mm. 'Tuomas Murasen rikos', 'Kivi ja kilpi'".
  Joten jos olette kärsiv(ällis)iä ja jaksatte odottaa jonkun aikaa, niin täältä sen ainakin voi saada.

 • Voi olla, että oli tv-elokuva sittenkin.

  No kuitenkin...

 • Mikä oli Tuomaksen lopullinen kohtalo elokuvassa?

 • Lopussa Muranen tunnusti murhan, jota ei tehnyt.

 • Nyt on katsottavissa Areenassa.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 47
  1083
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  89
  839
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  20
  407
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  403